vinn goodiebag

Jeg elsker å gi gaver, og en av de morsomste tingene å gi bort må være goodiebags man har laget selv. Faktisk laget jeg en liten goodiebag til kjæresten min igår, og i dag fikk jeg veldig lyst til å lage en til dere! At gaven kommer i en pose fra nivea er egentlig mest tilfeldig – hva som er innholdet får være en liten overasskelse :) Men for å nevne noe, så er det blandt annet sminke, bodylotions og dusjsåper fra nivea, dufter fra victoriassecret og flere ting jeg vet dere kommer til å like. Fikk faktisk slengt oppi ett gavekort også!

Alt du må gjøre for å ha muligheten til å vinne, er faktisk å fortelle meg så detaljert som mulig hva du gjør akkurat NÅ – og avslutte med mailen din. Lykke til  

 

1911 kommentarer
  1. Sitter ute i Hamokken min under teppet i Bergen, selvsagt litt regn i luften men det gjør ingenting!
   Koser meg med musikk og en kattunge på kurs i å gå ute i bånd, ser sikkert rimelig dumt ut men jeg nekter å miste lille nurket, hun får finne i seg dette her en liten stund til! 😀
   [email protected]

  2. Hei! Jeg lurer veldig på når du trekker vinner av festivalpass til Hovefestivalen jeg, du sa du skulle trekke om to uker og nå har det gått 4-5 uker. Er så speeeent!

  3. Nå sitter jeg her og skriver denne kommentaren imens jeg drikker en capri sonne. Skal snart ta på meg skoene og løpe til bussen!

  4. Akkurat nå sitter jeg på skolen og har teori i helsefremmende arbeid, samtidig som vi lager boller 🙂 deigen står til heving, og jeg burde seriøst jobbe med oppgaver, men bloggen din frister så mye mer… Samtidig som jeg ser ut av vinduet og har lyst ut i solen og få brunfarge!
   [email protected]

  5. nettopp vert med lege og fått vite at ej he betendelse på bevegelsessystemet, så må ta det med ro. Så no sitt ej heime og laga mej pannekake til frukost 🙂 Fin dag uansett!
   [email protected]

  6. Akkurat nå sitter jeg i senga dobbeltsenga mi i kroaita med pcen foran meg, telefonen liggende på lading og en koffert full av klær. Jeg pakker fordi jeg skal hjem fra feriehuset mitt, og tok meg en velfortjent pause ved å sjekke favorittbloggene mine, deriblandt deg!
   [email protected]

  7. AKKURAT nå, så sitter jeg hjemme og synes synd på meg selv samtidig som jeg hører på Ellie Goulding <3 Haha, jeg har blitt syk og om bare 3 dager reiser jeg til Portugal på surfekamp. Krysser fingrene for at jeg blir bra igjen! Eller, jeg hadde vel reist uansett ja! Haha
   [email protected]

  8. Akkurat nå sitter jeg på skolen, har engelsk. men er ferdig med oppgavene, og så tikket det inn en neews på facebook om at du hadde oppdatert bloggen, og da måtte jeg selfølgelig innom!
   Sitter også faktisk og tenker på hva jeg skal lage til middag med meg og kjæresten, samtidig som jeg ser på siste sesong av the vampire diaries. Multitaske, det er jeg god på!
   [email protected].

  9. Akkurat nå sitter jeg og venninnen min Mari å ser på tv. Vi har nettop spist en rett i koppen med pasta bolognese. Mari sitter med bena i sofaen og jeg med bena på bordet🙈 Det på tven er litt kjedelig så jeg leser den fantastiske bloggen din! Vi ser på 112 på liv och död. Håper du får en fantastisk dag videre og kos deg i den nye leiligheten din😚 Emailen min er [email protected]

  10. Har akkurat kommet hjem fra skolen og nå driver jeg og lager litt mat som jeg tenkte jeg skulle ta med ut mens jeg solte meg, før jeg må skifte og dra på konfirmasjonsforberedelser og håndballtrening!
   [email protected]

  11. Nå sitter jeg i naturfagen og fikk nettopp tilbake karakteren vi hadde på prøva. fikk en 3er og er faktisk kjempe fornøyd fordi jeg sliter veldig med naturfag så dette kunne faktisk ikke blitt en bedre bursdag for meg:) [email protected]

  12. Akkurat nå sitter jeg på skolen og har Religion. Har en oppgave om “en verdig død”. Skal tolke hva en verdig død er, og lage et opplegg på 45 minutter som jeg skal holde forran klassen min. Utrolig spennende, men også skummelt. Er så mange argumenter å se på, og man må passe på at man ikke krenker noen.
   [email protected]

  13. ligger i sofaen, med skolebøkene ved siden av meg. Skal egentlig øve til prøve, så samler sammen litt motivasjon først ved å sitte litt på facebook, og lese litt blogger.
   [email protected]

  14. Akkurat nå sitter jeg på en en stol, ved en pult. Jeg lener meg litt over pulten og skriver denne kommentaren på bloggen din i håp om å vinne goodiebagen. Egentlig burde jeg konsentrere meg om det som skjer på tavla foran meg, men matte har aldri vært det beste jeg visste. Derfor bruker jeg heller tiden til å gløtte litt i skjul bort på læreren og håpe at hun ikke ser meg mens jeg venter på at klokka skal flytte seg ti minutter frem og jeg kan komme meg ut.
   [email protected]

  15. sitter å følger med i norsktimen. følger lite med, men overhører at læreren snakker om novelleanalyse, og hvordan synsvinkel vi hadde på novellen hun leste høyt om to menn som lå på et sykehus med et grisebilde på veggen, der han ene var pakistansk.

  16. Akkurat nå er jeg på skolen og venter på å få dra hjem, haha! Har så vidt hatt noe å gjøre i dag, så har bare spist is hele dagen. Så her sitter jeg nå og skriver i kommentarfeltet ditt, hihi.

  17. Sitter å leser bloggen din mens jeg er i klasserommet. Vi skal planlegge et prosjekt der vi skal ta 4 bilder, redigere en video og lage en event plakat. Vennene mine leser ut russeknutene i mens vi ler og diskuterer at vi skal fullføre flere av dem.
   [email protected]

  18. Akuratt nå så øver jeg til tentamen som er i morgen mens jeg spiser litt sunn mat. Jeg surfer på nette og leser bloggen din som jeg bestandig er innom.
   Snart er det opp på trening sentere for å ta meg en times økt med vekter prøver å få sommerkroppen, har snart trent i 1 år og begynner å se forandring:-)
   sool å fint vær ute gjør dagen så mye bedre å være i smile mitt er tydelig når sola er her og varmen er på
   plass.
   [email protected]

  19. Ligger sidelengs i sengen med pcen rett foran meg er kjempetrøtt, leser blogger og ser på klær på nelly.com. Tv står på men vet ikke hva programmet er, venter i tillegg på en telefon og vurderer å ta sol. så detaljert. Haha
   [email protected]

  20. Akkurat nå sitter jeg ute i sola, på ett pledd,leser bloggen din fra ipaden.. Irriterer meg over at jeg har fått DEN kvisa på haka, og naboen som bruker motorsag. Men nyter sola, en flaske med imsdal (pære) og jordbær, og tenker over om jeg skal orke å reise meg, gå i bilen å hente solbriller eller ikke.. Snill du er som gir bort gaver:) Ha en fin dag:)
   [email protected]

  21. akkurat nå sitter jeg i psykologitimen, og skal egentlig høre på en lydbok på internett eller gjøre noen oppgaver. Fikk ikke helt med meg hva som ble sagt, siden jeg leste på svartelisten som kom ut ifra russen. Jeg sitter å er irritert over at jeg har klart å dobbelt booket + over booket mai med jobb og skole. Læreren irriterer meg, og har ikke peiling på noe som skjer. Nå ser jeg ett ark hvor vi sikkert fikk utdelt menst jeg satt klistret til mac skjermen min og vurderer å ta å gjør oppgavene.

  22. Akkurat nå sitter jeg i sofaen med beina krysset over bodet og venter på at jeg skal løfte rumpa, kle på meg og dra til frisøren for å fikse på manken litt! Jeg gruer meg veldig for er redd for at det ikke skal gå helt som planlagt (liiitt angst mot frisører kan man si, blir aldri fornøyd hehe), men før det måtte jeg sjekke ut de siste innleggene dine! Så jeg sitter her og taster på tastaturet for å melde meg på denne konkurransen for å være nevne detajert hva jeg gjør.. 🙂 (nå burde jeg også vært utenom døra slik at jeg ikke kommer for sent, upsi)
   [email protected]

  23. Akuratt nå leser jeg bloggen din (som vanlig) 🙂 jeg er 21 år gammel og har ei datter på snart 2 år. Vi sitter ute og leker og koser oss 🙂
   håper å vinne dette 🙂 pleier ikke å bruke så mye tid på meg selv osv så hadde vært supert om jeg vant ♡
   [email protected]

  24. Akkurat nå sitter jeg på skolen mens jeg prater med min vennine som har brunt hår. Hun er ekstremt pratsom i dag, OG VELDIG PLAGSOM, og ikke minst godtesyk!!! Vi prater om hvor mye vi gleder oss til å sove i kveld, samtidig som det er like før vi springer ut av skolen for å kjøpe godteri. Vi har også pause før vi skal ha et av programfagene på skolen; Kommunikasjon og Service. Håper jeg vinner! :DD For hvis jeg vinner, så skal jeg dele litt av goodiebagen med min ekstremt sære vennine (som jeg nevnte i starten. PS: Vi bor i nabobyen til Harstad 😉

  25. haha det første jeg gjorde var så klart å trykke inn på bloggen din for å oppdatere meg litt og finne inspirasjon. 😀 deretter leste jeg om konkurransen din, og ble skikkelig glad. så så jeg at kravet for å vinne, var å fortelle detaljert hva man gjør akkurat nå, og det synes jeg var veldig morsomt! Vel, akkurat nå skriver jeg her, mens jeg tygger resten av omeletten min. jeg har nemlig kommet tilbake til oslo ig på hybelen min i dag, etter påskeferie. jeg har skrevet på semesteroppgaven min siden halv ni i dag tidlig, og nå skal jeg snart sminke meg og ut. gleder meg til å sminke meg. vi skal filme til eksamensfilmen vår også! Sola stråler, og det gjør meg skikkelig glad 😀 nå tok jeg akkurat en pause, skrapte tallerknen min og lurte på om det var noe mer jeg burde skrive akkurat nå. jeg hører på p4 da. på pcn, det er ganske koselig. nå spiser de “tell me why” og jeg har skikkelig boybandstemning, stas! Ønsker alle en aller tiders dag!! 😀 og ikke minst deg, Sophie 😀 <3

  26. Nå sitter jeg på skolen. Vi har RLE og det er veldig kjedelig! Må skrive en tekst om Jehovas vitner, alle vennen mine har skrevet 8 sider mens jeg har skrevet 1 oops. Nettopp holdt et foredrag også om religionskritikk gikk veldig bra så føler meg flink. Siden jeg ikke orker å jobbe så leser jeg bloggen din haha. Nå er jeg egentlig litt sulten så skal nok spise og lese litt mer blogger. Kanskje jeg skal prøve å jobbe? hmm
   [email protected]

  27. Akkuratt nå sitter jeg i naturfagsrommet på Knarvik vgs og har samfunnsfag.. Jeg har glemt boken min så leser heller på bloggen din siden det er mye gøyere! Jeg sitter bare å venter til klokken blir 13.40 for da er jeg ferdig og skal hjem. Jeg sitter bakerst i klasserommet og bare nyter den friske luften som kommer inn vinduet, gaad så glad jeg er for at det endelig er varmt i Bergen! <3 Håper du også får en fin dag :*
   [email protected]

  28. Sitter å skriver dette mens jeg hører på bad-feat.vassy [radio Edit] David Guetta & Showtek, mens jeg prøver å øve til en s-fag prøve som jeg har i morgen! Og svetter flr det er alt for varmt hær!!!
   [email protected]

  29. Akkurat nå sitter jeg i entreprenørskapstimen, skeivt på en stol og overhører læreren som snakker om hva vi få på tentamen. Tenker på alt jeg burde gjøre og hva jeg må rekke i friminuttet mellom denne timen og Sosiologien. Kikker av og til opp på læreren og hører etter for at jeg skal få med meg litt, hehe. Gruer meg til tentamen. Samtidig med dette har jeg oppe x-lifes nettside og ønsker meg treningstighten deres, gleder meg til å de uforglemmelige talentene i se og hør, og ser på din blogg. 🙂
   [email protected]

  30. Akkurat nå sitter jeg inne på skolen i et kaldt klasserom som lukter kumøkk… Jeg har norsk og skriver en retorisk analyse samtidig har two and a half men på øret.
   Ikke det mest fristende å gjøre nå som det er så fint vær ute, men jeg skal overleve til klokken 15.15 ((:
   [email protected]

  31. Jeg opererte foten igår, så nå sitter jeg inne med nyoperert fot og får ikke gått ut av huset på noen uker.. Begynner å bli rastløs allerede, haha! Ser bilder på instagram at alle er ute og koser seg i det fine været og blir en smule sjalu!
   [email protected] 🙂

  32. Nå så sitter jeg i en markedsføringstime på Stangnes vgs (Harstad) og skal jobbe med en oppgave om samarbeidsformer i service- og varehandelsbedrifter. Samtidig så måtte jeg bare innom bloggen din også en snartur for å se etter nye oppdateringer da jeg så denne bloggposten. Så akkurat nå sitter jeg å skriver denne kommentaren, og håper på at jeg vinner denne goodiebagen! 😀
   Ha en fin dag Sophie Elise! 🙂
   [email protected]

  33. Har akkurat vært å hentet posten på jobb, så nå satte jeg meg akkurat ned i kontorstolen og så på facebook at du hadde lagt ut nytt et innlegg som jeg måtte lese :- D Ha en fortsatt fin dag Sophie!
   [email protected]

  34. Akuratt nå ligger jeg i en merkelig stilling på sofaen, godt under teppet og manner meg opp til å gå ut en tur med hunden.Jeg leser bloggen din, og ser sånn halvveis på tv (gossip girl). Hunden min slikker meg på den høyre hånden, mens jeg skriver med den venstre 🙂
   [email protected]

  35. Akkuratt nå snakker jeg i telfonen sammen med venninna mi og russetida 🙂 vi snakker om å sitte i en rundkjøring. Ellers ligger jeg med min stygge, røde morgenkåpe og ligger i forsterstilling og skriver dette. Jeg ligger og hoster og nyser, hahahaa! Åsså biter jeg neglene mine og er veldig sulten.. :s
   [email protected]

  36. Jeg ligger enda i senga sammen med kjæresten i våre ROSA sengklær (ja, jeg vet det er midt på dagen, men vi har friii) 😀 Jeg leser bloggen din, mens han leser fotballnyheter. Vurderer om jeg skal stå opp å sykle meg en tur siden det er så fint vær 🙂 Hva gjør DU? 🙂
   [email protected]

  37. Akurrat nu så sitt æ på på en stol på jobb atme pulten min, å les bloggen din, der æ også høre på musikk og tenke på ka æ gjør akurrat nu. Har sykt lyst å dra hjem å såve, men æ kan ikke, så æ telle klokka sånt den skal bli nokk til æ kan dra hjem!
   [email protected]

  38. Har nettopp kommet inn døra fra prøve eksamen og ligg i senga og har hånda mi som støtte på hodet, e på facebook og skriv en gratulasjon til en venn som har bursdag, koselig det da! Skal lage mæ middag no, løvstek med ships og bearnaise saus, det e det beste æ vet!
   Tenke åsså på at æ har veldig lyst til å vinne den her goodiebagen så æ krysse fingran!
   [email protected]

  39. Akkurat nå sitter jeg i klasserom 206 på videregående. Vi har nå Engelsk og vi gikk akkurat igjennom kilder (igjen) og hvordan bruke de rett, og skal nå skrive en tekst om Indianere og historien deres.
   Den skal være ferdig til Fredag, men har allerede kommet ganske langt.
   Så det er det jeg gjør akkurat nå, samtidig til å irritere meg over solbrent hud etter en 10 dagers Frankriketur med klassen..
   [email protected]

  40. Akkurat nå sitter jeg på skolen første skoledag etter påske og har samfunnsfag med verdens desidert kjedeligste og rareste lærer. Gjør egentlig ikke så mye faglig, selv om jeg burde – leser heller bloggen din. Sitter egentlig bare å tenker på hvor mye jeg vil hjem herfra, fordi det er sol ute og den skinner inn gjennom vinduene. Veninna mi sitter å pirker i meg med håret sitt, og jeg er ikke i humør til det akkurat nå fordi jeg har på meg en ny trang bukse, som er så trang at jeg får vondt i magen av å sitte. Innimellom må jeg også svare på en snapchat fra en veldig fin gutt, og prøve å ta fine selfies bak dataskjermen sånn at jeg ikke ser ut som en idiot. Nå sitter jeg mest bare å ser på klokka, for vi er snart ferdige. Takk gud for det : – )
   [email protected]

  41. Akkurat nå sitter jeg på bibilioteket på skolen med noen venninner og later som at vi jobber imens vi egentlig prater om alt mulig annet i håp om at sekundviseren på klokka skal bli til minutter som skal bli til en time som vil si HJEM.

  42. Akkurat nå så sitter jeg og soler meg med en kald cider med smak av skogsbær i hånda og leser bloggen din 🙂 endelig hjemme tidlig fra skolen har hatt heldagsprøve i matte. :p
   [email protected]

  43. Akuratt nå ligger jeg hjemme å sløver på sofaen. Googler litt om vippeextensions, som jeg vurderer sterkt å ta! Jobber innen oljebransjen, så nå er jeg midt i ene friperioden min. I og med at jeg tilbringer mine jobbdager i kjeledress er det komplett umulig å ta seg bra ut på jobb. Hjelmsveis og drit i trynet er ikke så fint akuratt… På fritiden derimot er jeg veldig jålete, og elsker å sminke meg og ta meg best mulig ut!
   Kanskje jeg møter deg når du skal i konfirmasjon i Bergen i helgen? Skal du være i Bergen lenge eller? 🙂 Er meldt strålende sol og fint vær!
   [email protected]

  44. Har engelsktime hvor jeg og mine to søte jenter sitter å ser på en global oppvarming film. Timen er snart ferdig, men har igjen to naturfagstimer som jeg må skrive rapport på. Veldig kjipt å sitte inne i det fine været her.
   [email protected]

  45. Sitter ved kjøkkenbordet, hører på vinden og ser ut på elva. Egentlig burde jeg ha begynt på eksamensforberedelser, men jeg har ikke en gang åpnet dokumentet. Sitter i stede å hører på Spotify og surfer på nettet med Facebook, nettaviser og blogger. #superstudenten
   [email protected]

  46. Sitter på fysikkrommet på skolen min og har naturfag. Vi har om næring, og akkurat nå lærer vi om proteiner.. Sliiiiter meg gjennom siste time etter en alt for lang dag..

  47. Jeg sitter i en svart relax-stol hos bestemor og ser på Jessica på tv. Jeg sitter på høyre del av rumpa med venstre ben over høyre ben, jeg lener meg på høyre albue på armstolleneren! Jeg holder telefonen i hånda og kommenterer bloggen din 😀
   [email protected] 😄

  48. Akkurat nå sitter jeg hjemme i sengen mi. Jeg er syk i dag, så jeg blir nødt å være hjemme fra skolen 🙁 Har musikk på høytalerene, noen knekkebrød og litt vann attmed meg, så nå skal jeg kose meg med dette mens jeg leser litt blogger og slapper av resten av dagen slik at jeg forhåpentligvis blir bedre til i morgen 😀
   [email protected]

  49. Jeg ligger i senga med pc-en på fanget etter en liten treningstur, sjekker oppdateringer på de bloggene jeg følger med på. Snakker samtidig med en kompis på face om min nye jobb. Takvinduet over meg gir utsikt til en delvis skyfri himmel. Utenfra høres lyder fra trafikken og byen utenfor. Innimellom hører jeg fugler som hopper rundt på taket over meg. På meg har jeg treningstøy, ganske sikker på at jeg begynner å lukter svette så nå skal jeg avslutte denne skrivingen og gå i dusjen.
   [email protected]

  50. Akkutat nå sitter jeg på skolen og leser til eksamen som jeg har om under en uke. Det begynner å bli kjedelig, så jeg måtte ta et lite avbrekk og lese litt blogger og sjekke sosiale medier.
   [email protected]

  51. Akkurat nå sitter jeg og forbreder meg til eksamen i matematikk, mens jeg hører på musikk og leser litt blogger innimellom. Nå kom jeg på at klesvasken er ferdig, så nå skal jeg løpe å hente det. Ikke effektiv eksamenslesning med andre ord. 😀
   [email protected]

  52. Akkurat nå la jeg med ned i senga etter at jeg endelig kom meg ut fra badet som jeg klarte å låse meg inne på, haha. Her ligger jeg å tar min vanelige bloggrunde, mens jeg samler opp krefter til å lage middag til “husveninnene” mine 🙂
   [email protected]

  53. akkuratt nå sitter jeg på skolen. fitjar vidergående skole. helsefag vg.
   jeg venter på bussen hjem da jeg er ferdig på skolen får dagen. mens jeg sitter på en stol i gangen å titter innom boggen din.
   [email protected]

  54. Akkurat nå sitter jeg på stolen ved skolegutten min på skolen og jeg har høyrefløyen min over benstrefoten. Jeg sitter å skriver denne meklingen i full fart før timen starter NÅ. Nå startet timen så jeg sjuler mobilen for læreren 😄
   [email protected]

  55. Akuratt no har eg pause fra eksamenslesing, og pausen blir brukt til å lese blogger. Skal snart til igjen med lesingen, og blir berre meir og meir trist av å sjå på solværet som er ute, medan eg må sitte inne å rekne oppgåver. Har heldigvis tidleg sommarferie, 15.Mai har eg min aller siste eksamen dette semesteret!
   [email protected]

  56. Eg sit heime å ser på bloggen din du er eit kjempe stort forbilde får meg !! Ser på bloggerene heile tida når det er:) men men…nå sitter eg å min bestevenn å ser på tv og drikker kakao:)

  57. Akkurat nå, sitter jeg syk hjemme i stolen, med verdens beste rosa bukse <3 haha, mens jeg leser bloggen din, og litt andre blogger jeg leser, og gleder meg til å være ferdig med eksamenstid og ungdomsskole <3
   Ha en fin dag 🙂
   [email protected]

  58. Hei Sophie! Akkurat nå sitter jeg i geografi-timen på Frogn vgs og “gjør” oppgaver om norsk industri og ressurser. Veldig kjedelig, men jeg slutter om 4 minutter og da skal jeg spise lunsj. Håper du får en fin dag videre!!

  59. sitter nå og skriver en 10siders drittoppgave som jeg fikk slengt i trynet av rlelæreren min. Den har jeg sittet med helt siden påske, men valgte da å bare hive i meg kalorier og se på bloggerne istedet, så nå sitter jeg og må gjøre den ferdig i dag.. fant også ut at jeg har enda en rleoppgave på 10sider som jeg må gjøre ferdig denne uken, for et nydelig liv jeg har nå hahhaha. tok en pause fra skrivingen for å se om du hadde postet noe på bloggen, og det hadde du! fantastisk.
   Kos deg i finværet!
   [email protected]

  60. Hei Sophie! Akkurat nå ligger jeg i de grå-fargede og deilig myke koseklærne mine, syk og stygg på sofaen. Leiter etter ledige jobber på nettet, på dataen min Compaq som er den verste pcen jeg noen gang har hatt. Mens jeg leter etter jobb, ser jeg på den nye Justin Bieber filmen mens jeg ler av navnet til ene Music Produceren.Jeg spiser også taxfree snop, m&m’s og maltesers, og drikker solbærtoddi og appelsinjus. Håper jeg vinner goodiebagen, kunne virkelig trengt en oppfriskning her jeg ligger og later meg hahaha. Ha en fin dag!

  61. Akurat nå står jeg utenfor garderoben på jobben min ganske sliten, da jeg nettop har stått og sett på kirurgi i munnen i over en time! Er utplassert via skolen:) følger også nøye ned på klokka da jeg slutter om 23 min!
   [email protected]

  62. Akkuratt nå ligger jeg syk under dyna sammen med hunden min som også er syk og glaner på paradise hotell av alle ting. samtidig som vi spiser godteri og drikker Capri sonne som kom levert på døra helt i fra Sverige 🙂 Egentlig veldig trist og være sengeliggende nå som det er helt rått vær ute!
   [email protected]

  63. akkurat nå holder jeg på å pakke inn en grill som jeg har kjøpt til kjæresten min siden han har bursdag i morgen. Vi har just kjøpt oss leilighet og nye hagemøbler – og manglet derfor bare en grill for at uteplassen skal bli komplett! 🙂
   [email protected]

  64. Akkurat nå sitter jeg i min rosa nattis, i sengan min; en hvit Brimnes, dagseng fra Ikea, med fire funksjona – stol, enkeltseng, dobbelseng og to skuffer for oppbevaring. Med min rosa dyne, med ett herlig dynetrekk fra “Høie” – over meg, mens jeg har min hvite Macbook fra 2010 på fanget, å hører på Kurt Nilsen med “du sa”, som spilles fra Spotifyen min, via min rosa, Music Angel friendz, samtidlig som jeg kommenterer dette blogginnlegget som du, Sophie Elise har pubilsert på din blogg: http://www.sophieelise.blogg.no.
   [email protected]
   Estefanìa

  65. Akkurat nå har jeg kommet hjem fra skolen og satt meg ute på terrassen på min myke mørkegrønne hagestol. Her koser jeg meg med kald urge fra et ølglass og popcorn som jeg spiser på min spesialmåte(frødelene først og det hvite til overs til slutt). Koser meg i den varme sola med en frisk bris, men jeg vurderer likevel å gå inn å skifte fordi langbukse er fryktelig varmt på en dag som dette. Også krysser jeg fingra for å vinne goodiebag selvfølgelig 🙂
   [email protected]

  66. Er så uheldig at jeg har blitt syk, så jeg sitter under et teppe i sofaen. Klapper en liten oppmerksomhethetssyk valp, som syntes det er litt kjedelig at jeg er syk og vil helst leke. Samtidig som jeg ser noen episoder av The vampire diaries.
   [email protected]

  67. Akkurat nå har jeg sminket meg, og holder på å lage middag (kylling & pasta med nudler). Resten av dagen skal jeg på jobb på Risøe 🙂
   Ha en fin dag!
   [email protected] 🙂

  68. Akkurat nå sitter jeg inne i et trangt og klamt klasserom, og skriver om melkekartonger.
   Med tanken på det fine været som vi har her i dag, skulle jeg heller vært ute og solt meg, og ikke minst, fått litt frisk luft? 🙂
   [email protected]

  69. Akkurat i dette øyeblikket sitter jeg i sofaen iført shorts og en stor t-skjorte, med et teppe over beina og Macbooken oppå der igjen. The Walking Dead spiller gjennom VLC mens jeg blar meg gjennom facebook og diverse blogger og prøver å ikke ha et øyeblikk med stillhet. På siden av sofaen ligger hunden jeg passer for søsteren min å klynker fordi den vil ut av buret sitt igjen, men nå ble hun helt stille og ligger bare å ser på meg. Utenfor blåser vinden som gjør at det blir litt småkjølig inne i rommet ettersom vinduet er åpent, med andre ord perfekt temperatur når du har et teppe på deg. På bordet foran meg står et glass med pepsi max som jeg lever av på sånne dager som dette – hvor migrene, sykdom og tanker er alt som står i fokus.
   [email protected]

  70. Akkurat nå sitter jeg og kjeder meg med spansk på skolen mens jeg smugleser blogg når læreren min ikke ser på. Venter på å bli ferdig så jeg kan komme meg ut i sola!
   [email protected]

  71. Akkurat nå ligger jeg ute på terassen og soler meg kun i bikini:) Har akkurat hatt nynorsktentamen, og er glad jeg er ferdig 🙂 Nå skal jeg sole meg litt til før jeg må springe på jobb! Jobber på en kafé!
   Ha en nydelig dag, Sophie 🙂
   Klem fra Sunnmøre
   [email protected]

  72. bruker du produkter fra nivea? de tester produktene sine på dyr.. trudde du var imot sånt. kjøpt produkter fra e.l.f, mye billigere, ikke testet på dyr og det er nettbutikk 🙂

  73. Akkurat nå ligger jeg syk i senga og hører på den fine spotifylisten min. Har laget meg deilige sjokoladepannekaker med varme bær mens jeg drikker en varm te. Prøver å fikse immunforsvaret mitt, men det er ikke så veldig lett. Håper dagen din er litt bedre enn min! 🙂
   mail: [email protected]

  74. Sitter i sengen og leser bloggen din og leter etter en romantisk tur/reise som jeg og kjæresten kan dra til i sommer. Leter etter dekor og interiør til jeg og kjæresten skal flytte sammen i en leilighet til høsten! 🙂
   [email protected]

  75. Akkurat nå har jeg lagt fra meg samfunnsfagboken etter 3 timer med effektiv øving ahaha, prøve om immigrasjon imorgen. Solen er endelig kommet frem her i Ålesund, lenge siden den var her sist for å si det sånn! Er på vei til å lage meg en bringebærsmoothie og kanskje jeg kjører på med noen havrepannekaker også. Koselig med lunsj på terassen i finværet!

  76. Klokken er 13.41 og jeg sitter utenfor klasserommet og venter på neste time, som er norsk. Håper også på å vinne daaa 🙂 Har verdens lengste dag, slutter ikke før 15.10 men det går fint. Nå kom læreren! Ha en fin dag videre, Sophie! [email protected]

  77. Jeg har akkurat spist lunsj (grovt rundstykke med kalkunskinke, gulost og agurk) og ser på pilotepisoden av Fargo (tv adapsjonen av filmen med samme navn). Jeg vurderer om jeg ska spise en kiwi også. Jeg tror nok jeg skal det, er nok litt sulten fortsatt. Så skal jeg kikke litt mer på tingene jeg fikk i posten i dag, alt fra Project Life. Og så tenker jeg på brus, fordi jeg har lyst på brus men ikke har brus.
   daria_jack(at)hotmail.com

  78. Akkurat no sit eg å lese blogga isteden for å gjer engelskpresentasjon, men den er ikkje før om ein månad så eg tek meg god tid! sit å dagdrømme om dei fine festilghetane vi skal ha etterpå og planlegger antrekk, haha 🙂 Men først skal man nyte sola!
   Ha ein god dag 🙂
   [email protected]

  79. Akkurat nå er jeg på vei til trening, her i Molde by! Bor på motsatt side av byen enn der treningssenteret ligger, men med det været her, og den sinnssyke utsikten med fjell og vann så er turen helt amazing!
   [email protected]

  80. Sitter på skolen og skriver en lang tekst om hva jeg synest om skjønnhets presset idag og dagens samfunn. Tok en liten pause fra skrivingen for å se om du hadde blogget, og det hadde du!<3
   kos deg mye 🙂
   [email protected]

  81. Akkurat nå sitter jeg i designtimen på skolen (Jeg går design og håndverk, Vg1) og lager moodboard på polyvore, som jeg skal ta inspirasjon fra til å lage en vase i leire. Jeg er ferdig på skolen om akkurat 47 minutter og da bærer det rett til postkontoret for å hente Iphonen jeg fikk i bursdagsgave på onsdag!! Med andre ord er jeg ganske stoka på å komme meg bort hærfra nå!! Er sulten i tillegg… Åsså leser jeg blogginnlegget ditt selvfølgelig 😉
   [email protected]

  82. ligger alene hjemme i leiligheta til kjæresten under dyna med ekstreme mensensmerter, en enorm pose smågodt, ansiktsmaske og sex and the city på tven. enn så dritt mensen er, har vi heldigvis masse fantastiske jenteting til å gjøre det bedre:) en goodiebag med herlige produkter hadde ikke vært helt feil heller! Tove Giæver [email protected]

  83. Akkurat i dette øyeblikket sitter jeg i et lite klasserom på Kopervik Videregående skole, med bena i kryss og dataen på lårene, venstre arm hviler på pulten og høyre hånd henger fritt. Egentlig skal jeg skrive om Ergonomi som jeg har prøve i neste uke, men det er det siste som frister. Gikk innom Facebook og så at du hadde publisert et nytt innlegg, tenkte jeg skulle la være å trykke innpå nå for jeg egentlig måtte jobbe med skolesaker, men jeg scrollet opp igjen og måtte lese. Akkurat nå så jeg ned på fingrene mine som taster på tastaturet, fysj for en stygg neglelakk. På lange finger og lillefinger er det gul neglelakk, eller kan jeg si det, det er nesten ingenting igjen. På resten av neglene er det ingenting igjen, så det er vell ikke noe bedre. Nå ble jeg avbrutt av sidekameraten min, derfor måtte jeg ta en pause fra skrivinga. Jeg må egentlig jobbe, jeg har en smash som ligger hjemme å venter på meg. Hadde ikke tenkt å kjøpe smash, men klarte ikke å la være når det er salg på smash nå, bare 29 kr(!!). Nå snudde jeg meg rundt og satt dataen på pulten, jeg tror jeg må jobbe. Egentlig vil jeg ut å sole meg, spise is og kjøre rundt uten tak, men i dag er været stygt. Tenker på at denne goodiebagen ville vært super å få, men jeg har ingenting spennendes å fortelle detaljert om. Ha en fin dag, det fortjener du.
   [email protected]

  84. Akkurat nå sitter jeg og skyper med broren min, og gamer sammen. Har tenkt til å gå og hente is og jordbær snart, og så skal jeg ut i det fine været her i Drammen 🙂
   [email protected]

  85. Akkurat nå sitter jeg i bilen og skal avgårde på jobb! Har litt dårlig tid, men det skal nok gå fint:-)
   Har en skikkelig rævva dag i dag- der alt bare er dritt..!
   Det var mitt moment 🙂
   [email protected]

  86. Akkurat nå ligger jeg i sengen min, med dynen rundt meg og pc’n min på fanget! Jeg ser på The Vampire Diaries som jeg har blitt helt hektet på den siste tiden! I dag sluttet jeg tidlig på skolen og har bare nytt det fram til nå 🙂
   [email protected]

  87. Akkurat nå slapper jeg av og leser den vanlige bloggrunden min, før jeg må komme i gang med skolearbeidet? Har en naturfagsprøve som bare har blitt utsatt og utsatt som prøver vanligvis blir hos meg, haha! <3
   [email protected]

  88. Nå sitter jeg og spiser en banan mens jeg forbereder meg til et førstehjelpskurs jeg og to jenter skal ha for våre gamle lærere klokken halv 3, nå er det vår tur til å lære bort våre ferdigheter! 🙂
   [email protected]

  89. Akuratt nå sitter jeg på Narvesen og har ventet i hele to timer på at den fordømte bussen skal komme. Sitter å tenker på at jeg en dag må klare lappen, lurer virkelig på hvor mye jeg har brukt tid og energi på å sitte her og vente på noe så kjedelig.
   [email protected] 🙂

  90. Akkurat nå ligger eg i sengen med ett øye åpent og prøver og kommentere så godt eg kan på dette innlegget selv om tastene på tlfen er alt for små. Kom plutselig på att eg må lage muffins til imorge.
   Vent litt..eg har jo bursdag imorgen..nå ble det hektisk her. Ha en fin dag !!:)
   [email protected]

  91. Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen, puster, kommenterer på din blogg og tenker at jeg er både tørst og trenger en tur på do.

  92. Hei! Akkuratt nå sitter jeg i sofaen og skrive bachelor oppgave om mobbing. Et tema som jeg brenner skikkelig for! Nå har jeg jobbet siden klokken 8 og begynner å bli litt smålei, så samtidig som jeg skriver litt så leser jeg bloggen din og ser på Gossip Girl 🙂 Håper du får en fin dag 🙂

  93. Akkurat nå sitter jeg på skolen å venter på bussen. Har akkurat hatt tentamen i engelsk, og må vente på bussen i en time. Typisk! Spiste en brødskive med fiske kake og løk mens jeg ventet, laget av de tydeligvis uskolerte kantinedamene våre. Hvordan er det mulig at uansett hva de lager så smaker det ræva? Hmf. Når bussen kommer skal jeg dra hjem, setre meg på verandaen med et det nye blad og nyte den sjeldne sola vi har i Lofoten nå. Endelig 10 grader! Heldige deg som har flyttet sørover! Vi andre her i nord kommer nok etter, bare vent.
   [email protected]

  94. akkurat nå har jeg media og kommunikasjon, min venninne elisabeth er ute og filmer noe som skal være med i en portrett-intervju-film vi skal lage i et prosjekt i media. madelen og magnus ler og tuller ved siden av meg. jeg har nettopp printet noen ark med farge (lurer på hvor lenge det er til jeg får regning fra skolen, siden jeg har gjort dette kanskje litt for mange ganger det siste skoleåret. upsi…). skal snart klippe ut bildene jeg har printet, og når jeg kommer hjem idag skal jeg lime dem inn i dagboka mi samtidig som jeg lager tomatsuppe med kjøttdeig til middag til meg og lillebror.
   [email protected]

  95. Sitter i klasserommet og har historie. Magen min krøller seg, og truer med å rumle. Jeg er dritnervøs, og spenner og blåser opp magen annenhver gang. Over en halvtime igjen av timen. Finnes det noe flauere enn at magen rumler midt i en skoletime?
   Også såklart – det er dritfint vær ute.
   [email protected]

  96. Nå sitter jeg på i Lillestrøm på rommet til kjæresten min i sofaen hans og venter på at han skal bli ferdig på do, samtidig som jeg spiser godteri jeg kjøpte i Sverige på godtebiten for 6 dager siden, og nå skal vi se ferdig rigenes herre 2:)
   [email protected]

  97. nå sitter jeg på kjøkkenet å skriver denne kommentaren på macen min, leser gjennom de nyeste innleggene på bloggen din, og melder meg på splæshcamp (teatercamp) 2014 som er til sommeren! tenker gjennom hvilke av kursene på campen jeg burde velge som 1. 2. og 3. valg. Tenkte også å begynne på litt lekser. 🙂
   [email protected]

  98. Akkurat nå sitter jeg å skriver denne kommentaren på innlegget ditt for å vinne den goodiebagen 🙂 Men i denne stund jobber jeg med bachelor på sykepleien, og sitter hos en venninne og holder på med litteratur søk til oppgaven som skal leveres om under en mnd. Kjenner godt på stresset som akkurat har innhentet oss, men vi har for tiden litt kontroll, haha, så lenge det varer. Så jeg sitter å leser om seksualitet i forbindelse med stomi. Satser på at jeg vinner 🙂
   Ha en fin dag!

  99. Jeg ligger i senga og leser bloggen din på ipaden, har nettopp sett paradise hotel og slapper av med en snus! Akkurat NÅ tikket det inn en snap på telefonen , og jeg hører på Loyal av Chris brown 🙂 [email protected]

  100. Akkurat nå sitte eg å vente på at du ska få den feite rompå de inn på hotellet så me kan gå å kjøpe is :*

  101. Nå sitter jeg og øver meg til et førstehjelpskurs jeg skal ha med to venninner.
   Nå er det vår tur å vise hva vi kan, vi skal framføre det for våre gamle lærere! Så det kan bli spennende!
   Wish me luck!
   Ha en fin dag! 🙂
   [email protected]

  102. Nå sitter jeg ved det brune spisebordet på kjøkkenet og piner meg selv gjennom Managing Financial Resources eksamenslesing. Jeg holdt på å duppe av, så derfor leser jeg litt blogger for å “våkne” igjen.

  103. Jeg sitter på en grå stol,på naturfaglabben å venter på at timen skal begynne,samtidig som jeg leser bloggen din og for øyeblikket sitter å skriver denne kommentaren.
   [email protected]

  104. Aaah goodiebag :))
   Nå sitter jehg hjemme i sofaen (syk) å koser med mine 2 små chihuahuaer, mens jeg ser første episoden av sesong 2 på the following å drikker yogi tee med smaken sweet chili fra min nydelige kopp fra Greengate. / Dora white, Som jeg fikk fra bestevennina mii i bursdagsgave på søndag 😀
   Håper du har en fantastisk dag Å koser deg 🙂
   [email protected]

  105. Akkurat nå er jeg syk så jeg sitter hjemme i Tromsø å ser på youtube-videoer, å leser blogger (hah fritids) 😁elsker deg og bloggen din! Og det er du som inspirer meg med bloggen og i livet, så hadde vært skikkelig gøy å vinne! MVH Lykke Linnea 💗💗💗

  106. Haha, for en morsom konkurranse 🙂 Nå sitter jeg i klasserom Ø344 på Elvebakken VGS iført en sort bukse, rosa skjorte og grå joggesko. Jeg har min første prøvevakt denne uken og sitter i skrivende stund på en hard trestol som jeg gjerne skulle byttet mot den myke sofaen hjemme…. Oi, der ble jeg avbrutt av en elev som skulle levere prøven sin. Bortsett fra å følge med på at elevene ikke jukser leser jeg og kommenterer bloggen din. (mens jeg tygger på en doc med honning og sitronsmak)
   Så det var en liten smak fra min spennende onsdag ^^

  107. Akkurat nå sitter jeg hjemme å ser på tv mens jeg leser blogger 🙂 Vurdere å gå ut og jobbe men kjenner jeg meg selv rett blir ikke det noe av. Nei jeg får hjelpe mamma litt å rydde huset! Håper jeg vinner! Ha en fin dag videre 😛
   [email protected]

  108. Akkurat nå sitter jeg på Tiller Videregående Skole og har min 6 skoletime for dagen. Jeg jobber med oppgaver som handler om observasjoner og rapportering innen kommunikasjonsfaget. Har skrevet litt over 3 sider, og har en dundrende hodepine! Gleder meg til å komme hjem, hihi 🙂
   [email protected]
   Ha en fin dag!

  109. Jeg sitter her i sengen min. Den er myk, varm og føles deilig. Jeg spiser. Brød. Jeg tar et bit at loffskiva med laks på. Skiva jeg egentlig skulle spist på skolen, men valgte å spare. Kun fordi jeg liker laks så godt og litt fordi jeg ikke var sulten på skolen. Jeg jobber med tentamen. Vi fikk utdelt medietentamen på skolen idag. Hvorfor gutter har dårlig selvtillitt? Bilder, artikler og uttrykk surrer rundt i hodet på meg. Hvordan skal jeg komme i land med denne oppgaven? Jeg tenker. Jeg tenker og tenker. Det er hva jeg gjør nå. Tenker.
   [email protected]

  110. Akkurat nå ligger jeg i en ”pasientseng” på helse og sosialfag på skolen min og prøver å få folk til å delta på en gruppe vi har opprettet for å få VGlista til byen vår 😀
   [email protected] !

  111. Jeg holder med på et arbeidskrav i forbrukersosiologi. Samtidig så chatter jeg med ei venninne på Face nå. Mens jeg leser i boka innimellom og surfer litt på nettet. Lurer også på om jeg skal ta meg en pause i sola snart. Deilig vær !! 😀
   [email protected]

  112. Akkurat NÅ sitter jeg og stresser og øver til eksamen som jeg skal ha i morgen, gruer meeg.. Men SKAL gjøre det bra! En goodiebag hadde gjort meg overlykkelig etter alt dette skolestresset <3

  113. Sitter i sofaen og prøver å få tankene på noe annet. Min farfar sovnet inn i natt, så jeg sitter så og si bare å griner hele tiden. Venter også på en venninne som skal komme for å trøste meg litt.
   [email protected]

  114. Akkuratnå liggerjeg rett ut i solen med to småtroll som leker og herjer med masse vann rundt meg 🙂 finnes ikkenoe bedre enn dette været med bikini og frisk smoothie 🙂

  115. Akkurat nå er jeg på skolen, sitter på pc-en som vi fikk bruke til å lage et prosjekt om hjembyen vår. Skal fremføre prosjektet neste uke eller noe, og har ikke startet engang.. I stedet for å gjøre oppgaven jeg ble tildelt sitter jeg her og leser blogger (blant annet din, som du ser, haha) noe som er sånn typ MYE gøyere enn det kjedelige skolearbeidet. Skoledagen er snart over daa, så.
   [email protected]

  116. Jeg sitter bakerst i klasserommet med beina på bordet og skole pc’en på fanget. Vi fikk akkurat friminutt av naturfagslæreren og kjedet meg. Så jeg bestemte meg for å ta turen innom din blogg, og der fant jeg dette innlegget. I og med at jeg gjerne kunne tenke meg din goodiebag så lager jeg dette inneget. Så det jeg egentlig gjør akkutat nå er å: blunke, puste, taste, se, slappe av og tenke 🙂
   [email protected]

  117. sett i klasserommet å venta på at venninnen mine ska kom til bake med oreois til me. E sett og snakka mæ lærern min om at e mått kommenter da her innlegge, og no sa Adrian at e mått skriv at han også va her, haha.
   [email protected]

  118. Akkurat nå sitter jeg på jobb i et svett kontorlandskap og mottar telefoner fra sinte kunder som ikke forstår seg på data. I tillegg er persiennene lukket da alle som sitter rundt meg hater sol og glede fordi de er så glad i spill og data at de ikke vil ønske sommeren velkommen. En trist arbeidsdag for meg, men det er godt å koble av med bloggen din, Sophie! 🙂
   Ha en fantastisk dag videre! Nyt solen for meg! 🙂

  119. Akkurat nå sitter jeg og 4 andre klassekamerater i kantinen på skolen og venter på ny time som starter om nøyaktig 15 minutter! Har hatt fritime siden kl 12 og kan ikke vente med å bli ferdig for dagen for så å løpe hjem, kaste av meg buksa, for så å løpe ut for å nyte godværet!

  120. Akkurat i dette øyeblikk sitt æ på skolen i ei vanlig joggebukse å hettegenser uten sminke. Jobber med en Kunst & Håndverk oppgave om bord dekorasjoner, samtidig som P3 står på radioen med sangen “addicted to you” av Avicii. Jeg og ei i klassen skal lage et bord om halloween faktisk, med hovedfargene svart og oransje så klart.Ganske så skole lei så tenkte å stikke innom bloggen din, så tenknisk sett sitt æ å les bloggen din å skriv så detaljer som æ bare klare til dæ. Selvom du vet like godt som mæ at æ sitt å skriv haha
   [email protected]

  121. Akkurat nå sitter jeg på sykehuset å venter å få komme inn til moren min som fikk hjerneblødning for 4 uker snart og er blitt lam i ene foten og armen. Sitter å tenker at jeg skal begynne å være mer takknemlig for ting her i livet, for livet er så kort og det kan brått snu på hodet. Har med meg hunden så hun kan få møte mamma igjen etter lang tid, så vi skal kjøre mamma ut ved inngangen så hu kan få se henne. [email protected]

  122. Sitter i sofaen og trøstespiser is 🙂 blir en kjedelig dag da jeg har fått en treningsskade i foten + gangsperr fra trening i går 🙁 flaks at været ikke er så fint her i dag 🙂

  123. Sitter i matteklassen min, spiser lefse og venter på at timen skal starte. Læreren kom akuratt inn, woho

  124. Sitter i leiligheten til bestevenninnen min som akkurat har klart teorien etter 9 forsøk! Moren hennes (som er sinnsykt herlig) har akkurat laget hamburgere til oss for å feire! Hadde vært supert å fått denne goodiebagen for å gi til bestevenninnen min, siden hun virkelig fortjener det! 😀
   [email protected]

  125. Haha, akkurat nå sitter jeg faktisk naken i sofaen og spiser en ROSA kjærlighet på pinne, mens jeg ser på i gode og onde dager ( tok en liten pause for å sjekke bloggen din, noe jeg gjør hver dag) 😀
   Og for å få med det så står hveranda døren min åpen fordi det er gloovarmt her inne 🙂
   Og nå klør jeg meg selv på armen 😀
   [email protected]

  126. Akkurat nå så sitter eg å skriver på en fordjupningsoppgave om Knut Hamsun, mens eg prøve å holde forkjølelsen og poll allergien min i sjakk med zyrtec, ibux og varm te. Ingenting funker så nyser meg selv gal, men prøver å slutte å syte og jobbe videre siden oppgaven skal inn i kveld, og jeg bare er på side 6 av tolv….Så den goodiebagen hadde VIRKELIG gitt meg et ENERGIKICK til å gi alt denne siste innspurten på slutten av skuleåret 😀
   Elsker bloggen din og er fast leser! <3
   E-post: [email protected]

  127. Jeg har akkurat hatt heldags i norsk hovedmål, noe som gikk rævva. Jeg kommer meg heller ikke hjem, så må sitte på skolen når alle andre har dratt, som er noe dritt. Så prøver jeg å gjøre noe med humøret, og leser derfor bloggen din! 🙂
   [email protected]

  128. Akkurat nå sitter jeg i tysktimen på skolen! Det er ubeskrivelig lite givende, og derfor bruker jeg heller tiden til blogglesing, spesielt din :-). Goodiebags er noe av det morsomste jeg vet om, og å få en fra deg ville vært fantastisk!!
   Ha en fin dag 🙂

  129. Akkurat nå sitter jeg på skolen og hører på folk som holder presentasjoner om filosofer, imens jeg leser bloggen din som er mye mer interessant 😉 Venter på å gå hjem for å spille sims og spise middag!
   [email protected]

  130. Akkurat nå skriver jeg hva jeg gjør akkurat nå 🙂 Kan jo legge med at jeg drikker Cola Zero, ser på alle menneskene som haster avsted utenfor kontoret mitt, og at øynene mine er godt plantet på blogger, facebook, nyhetssider osv osv… og der tikket det inn en melding fra kjæresten 🙂 På tide å jobbe videre! Ha en fin dag 🙂
   [email protected]

  131. Heii!
   Akuratt nå sitter jeg å redigerer film til russerevyen vi skal ha på mandag! Det tar litt tid, men filmen skal bli dødsbra, selv om jeg går på almen og ikke media 😉 (har noen venner som mener jeg ikke vil få det til). Så jeg sitter på min røde soffa på hybelen min, med beina på glassbordet foran meg. Sokkene mine er faktisk hvite hello kitty sokker. Håret mitt har jeg plassert som en ball midt på hodet, og tatt vekk sminken fra ansiktet (nå håper jeg bare at jeg ikke får besøk, da tørr jeg ikke opne døren). Oppå fanget sitter jeg med den gamle maccen min som begynner å gå veldig tregt, å redigerer en film som skal påppe opp på storskjerm før en dans på russerevyen. Det er nemlig en film om to gutter so kører bilen sin inn i en bilvask på statoil, og drømmer om at det heller var noen hotte jenter som vasket bilen. Og det er da VI kommer springene inn på scenen med svamper, bøtter ikledd hvit topp og dongerishorts. Blir sexyyy 😉 Hihi, så lenge vi klarer å vere selvsikkre, for vi er noen amatører hele gjengen. Aldri danset før. Hihi, ønsk oss lykke til! 😀
   I hånden har jeg foressten en kopp kaffi, for jeg er igrunn veldig trøtt. Egentlig burde jeg komme meg ut å sitte på den lille gressflekken jeg har utenfor hybelen og nyte solen, menmen, får heller ta det igjen. Imens jeg sitter å redigerer gleder jeg meg fæælt til russetiden, og håper både den og revyen blir kjempe bra!
   Og en goodiebag hadde jo passet bra akuratt nå, for nå skal jeg sette fram meg dataen å ta meg en dusj 😉
   Lykke til til alle som deltar 🙂
   [email protected]

  132. Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og oppdaterer meg selv på sosiale medier etter en kort skoledag. Vurderer om jeg skal lage meg noe å spise før jeg hopper i kosedressen med Gossip Girl på pcskjermen. Har ikke annet å gjøre idag ettersom været er kaldt og surt..:/
   [email protected]

  133. Åå haha, først så må jeg bare si at jeg drømte at jeg vant en goodiebag av deg i natt, og ble ganske skuffet da jeg våknet.. Men krysser fingrene på at jeg har sanndrømt. Akkurat nå sitter jeg i engelsktime, et desperat forsøk på å ikke bli “ferska” av en relativt “streng” lærer. Men kan ikke gå glipp av muligheten til å vinne en goodiebag fra deg. Har alltid drømt om det (haha),så jentete :)) Ha en fin dag videre, må si jeg blir imponert av deg som skal lese og velge ut bland så mange, lykke til til deg (og meg)
   [email protected]

  134. Akkurat nå, sitter jeg kraumet opp i ett bussete i en buss som er på vei til Oslo, men den er bare kommet til Drammen. Så jeg sitter på telefon og blar gjennom instagram, weheartit, sender snapchat og svarer på litt jobbmail og sånn. Når jeg kommer fram skal jeg i ett møte, så skal jeg sette meg på bussen hjem igjen.

  135. akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og er sulten. Men jeg aner ikke hva jeg skal lage, venter egentlig på en melding fra en gutt som jeg vet aldri kommer til å svare meg. Så jeg prøver å la tiden til å gå ved å besøke bloggen din for å “glemme” min verden i en liten stund.
   [email protected]

  136. Akkurat nå sitter jeg hjemme til mine foreldre å nyter siste dag av ferien min med litt tv og god mat, før det i morgen blir å reise hjem til kalde Tromsø for å forberede seg til eksamener!
   Ha en fin dag sophie!
   [email protected]

  137. Akkurat nå sitter jeg og soler meg i det deilige været. Naboen klipper gresset så det luker nyklippet gress og det er akkurat nok vind til at jeg kan bli liggende her i hele dag uten å bli for varm 😀 snakker vi solbrent etterpå…
   Så tenkte jeg å gå innom bloggen din å tenkte og prøve lykken 😉
   [email protected]

  138. Sitter inne å ser på Gossip Girl, leser bloggen din og spiser nøtter og tørket frukt. Ute er det grått vær, så jeg drømmer om at sommeren skal komme så fort som mulig! 🙂
   [email protected]

  139. Akuratt nå sitter jeg hjemme og ser på frustrerte fruer med hunden min på fanget. Har vært hjemme fra skolen fordi jeg har halsbetennelse og venter på at mamma skal komme hjem med medisiner:-)

  140. Akkurat NÅ sitter jeg på venterommet hos legen, har time klokka 2! Fant ingen blader å lese så endte opp med å lese bloggen din istedenfor, x ganger mer interessant! Har mistanke om at jeg har hatt bihulebetennelse og muligens lungebetennelse i hele påskeferien og har ikke dratt meg til doktoren før nå, så er vel på tide haha!
   [email protected]

  141. Sitter i Norsk timen og velger oppgave til hjemmeoppgave. Og leser bloggen din selvfølgelig 🙂 Venter på at skuledagen skal bli ferdig så eg kan komme hjem til kjæresten 🙂
   [email protected]

  142. Akkurat nå sitter jeg på skolen og følger ikke med i tysktimen.. Hehe. Prøver å følge med men er ikke så lett når læreren snakker i 2 timer i strekk. Så mens jeg sitter her i tysktimen, så surfer jeg litt på internett, itslearning og scroller gjennom fjesboka. Drømmer meg vekk til jeg skal til Italia i 2 uker og gleder meg faktisk til jeg skal øvelsekjøre senere i dag, få vekk alle tanker og bare konsentrere meg om hvor jeg kjører. Det er faktisk en heeerlig følelse.. Jeg anbefaler faktisk å kjøre om du sliter me overtenking eller noe i den duren..
   [email protected]

  143. AKKURAT Nå ligger jeg i senga og har tissenø, mens jeg skriver dette. Jeg vurderer fortløpende om jeg skal dynke leppene mine med lypsyl eller om jeg istedenfor skal smøre inn hendene mine med fuktighetskrem.

  144. Akkurat nå sitter jeg på skolen i internasjonal engelsk. Tok akkurat inn en snus og venter på at timen skal bli ferdig slik at jeg kan gå å trene styrke. Håper du får en fin dag!

  145. Akkurat nå sitter jeg å prøver å lese til eksamen, men jeg er så utrolig ukonsentrert… Så det ender med at jeg oppdaterer Twitter, insta og bloglovin og da kommer slike fristende blogginnlegg opp. Trenger virkelig motivasjon 😫 [email protected]

  146. Nå sitter jeg i stua med mattebøkene åpne foran meg, men er mer opptatt med andre ting, som å spise sjokolade. Puttet nettopp min sjette rute med melkesjokolade i munnen, og sitter og synger med til “Pocketful of sunshine” på spotify, mens sola brenner meg på ryggen gjennom vinduet.
   [email protected]

  147. Akkurat nå sitter jeg i norsk timen og kjeder livet av meg. Vi skal egentlig rette tekster, men jeg stikker heller innom den fine bloggen din 😉 Jeg så at du hadde konkuranse, så jeg ville svare på 🙂 Ha en fin dag!
   [email protected]

  148. Er akkurat blitt ferdig med matte tentamen som gikk bedre enn forventet!:) så nå er jeg inne på skoletoalettet, hører på lana del rey young and beautiful mens beste venninna mi står å sminker seg i speilet. Straks drar vi ned til byen hvor jeg skal kjøpe en kjole til lørdag(18års bursdag). Ser ut til at dette kommer til å bli en ganske bra dag:))
   Håper du har en fin dag du også!!
   [email protected]

  149. Akkurat nå ligger jeg i senga og er syk, har vært sengeliggende i over en uke, skikkelig kjip påskeferie!! Har vært ivrig bloggleser hver dag, noe må man jo finne på. Alltid et høydepunkt å klikke innom bloggen din, gjør det litt bedre å være syk 🙂
   [email protected]

  150. Akkurat no sitter eg å har engelsk. Vi gjør noken oppgaver så har med koloniane før i tida å gjere. E noke dritt, meen heilt grett siden vi gjør d på pc 🙂 kikke litt innom blogger innimellom 😀 hihi
   [email protected]

  151. Akkurat nå har jeg gått inn igjen etter å ha sittet ute i sola, og lest ferdig boken “En gatekatt ved navn bob”. Så at du også leste den, virkelig en fantastisk bok! Angrer ikke et sekund på at jeg valgte å lese den 🙂
   [email protected]

  152. Sitter på skolen og har biologitime med verdens kleineste lærer, og har seksualundervisning. venter på at skoledagen skal bli ferdig så jeg kan komme meg hjem. skulle vel ha følgt med i undervisningen, men leser heller gjennom din og noen andres blogger og andre nettsider ;).

  153. Akkurat nå ligger jeg i senga ved siden av kjæresten min som har kommet hjem fra skolen. Jeg har vært syk i dag og gledet meg hele dag til han kom hjem, så sovnet han med en gang..

  154. Tenker “så detaljert som mulig, okei..skal jeg ta det bokstavlig eller ikke?”.. haaha, jeg velger å gjøre det. Nå sitter jeg her å taster på tastaturet for å besvare denne konkurransen i håp om at jeg er den heldige vinneren. Regner med jeg ikke ser så sykt fresh ut heller, siden jeg enda ligger under dynen å later meg som alltid. Så bladde jeg opp til innlegget ditt igjen, for å dobbeltsjekke at det faktisk stod “så detaljert som mulig”, og fortsetter med å skrive, stopper opp og tenker “gud, dobbeltsjekket jeg virkelig innlegget?”
   [email protected] <--- tenker igjen at jeg må huske å si ifra om mail addressen min før jeg klikker "send kommentar", det er et null tall, og så en "o" bokstav.

  155. Akkurat nå sitter jeg på skolen å har egentlig forberedelser til tentamner, men sitter å snakker med 3 andre jenter i klassen.🙈

  156. Akkurat nå så nyter jeg min første fridag i hele April på best mulig måte: Nyvasket hus, joggebukse, de fine dyrene mine og bloggen din. Ute skinner solen og varmegradene frister meg ut, så det skjer nok ganske snart.
   Håper du får en fantastisk fin dag i sommerværet.
   [email protected]

  157. Akkuratt nå ligger jeg under den blå dyna mi og prøver å få startet lesingen til muntlig høring i morgen, men er utrolig tungt å komme i gang, så endte opp på facebook og så videre inn på bloggen din, hehe 🙂
   [email protected]

  158. Sitter i klasserommet ved den blå pulten min sammen med klassekameratene mine i et friminutt, Er førsteklassing på videregående skole så vi gjemmer oss for russen. Nå ringte det inn og læreren kom nettopp inn døren og nå skal jeg ha helsefremmedearbeid (går på helse og oppvekst). Nå sier læreren at jeg må legge mobilen i jakken så mer detaljer får jeg ikke tid til 🙂
   [email protected] 🙂

  159. Akkurat nå ligger jeg og er syk, og lurer på hvordan i all verden jeg skal klare å ta fly hjem til Trondheim i kveld. En liten oppmuntring hadde vært å vinne denne ihvertfalll! 🙂

  160. Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen under pleddet forkjølet med katten min Arnold på fanget. Fortrenger tiden med Dr.phil, bloggen din, appelsin, brus,kjeks og godteri. Skikkelig sunn med andre ord 😉 hehe du får ha en fin dag 🙂
   [email protected]

  161. ligger i soffan me irriterende vått nyvasket hår å venter på kjæresten som er på jobb, ser film helt ALENE på 18-årsdagen min mens jeg koser meg me den varme sola fra vindue og cola 😀

  162. Akkurat nå sitter jeg i timen og hører på en kjedelig lærer som prøver å lære oss om praktisk legemiddelhåndtering. Jeg tenker på sykdomslære eksamen som er om en måned som jeg ikke har lest til. Jeg føler meg sulten og planlegger middagen i hodet mitt (kyllingfile, salat og dressing. Nam). Jeg spiller candy crush på min Iphone 5, men akkurat nå venter jeg på at livene skal fylles opp. Jeg har også vondt i rumpa av å ha sittet i ro på en hard stol alt for lenge, og jeg er dritt lei av snøen som daler ned ute. Jeg hater finnmark og det at vi i nord har snø og kulde til langt ut i mai.
   [email protected]

  163. Sitter på skolen og har spansk. Vi går for øyeblikket gjennom leksen fra igår hvor vi jobber med fortid og haber, og jeg gleder meg veldig til å kunne dra hjem 15:20! Har snart tentamen i spansk også, så en goodiebag hadde virkelig vært et høydepunkt i hverdagen akkurat nå..
   [email protected]

  164. Akkurat nå så ligger jeg på sofaen, ser på tv, drikker pepsi max, skroller nedover på facebook, instagram og skriver dette. Venter på at søstra mi skal bli ferdig på jobb, så jeg får selskap. Skulle ønske at jeg kunne vært på jobben selv, men pga cellegiftbehandlinger så kan jeg ikke det. Ganske lei denne sofaen her nå, vil tilbake til det normale livet mitt.
   [email protected]

  165. Sitter og drikker red bull, for i dag skal jeg øve på eksamen i hele dag.. Hadde eksamen i går, så har jeg en i morgen. Hadde vært en gledens dag om jeg fikk en goodie bag av deg, sånn helt seriøst :’) 18 grader i skyggen i dag, og jeg må sitte inne og leeeeseeee 🙁
   [email protected] <3

  166. Sitter på kjemisalen, er bare en halvtime igjen av blokkdagen i kjemi. Derfor kanskje ikke så rart at jeg tok turen innom bloggen din, etter som jeg begynner å bli rimelig mett på kjemi … 😉 Holder akkurat nå også på å velge ut et par solbriller jeg skal kjøpe, nå som solen endelig har kommet til Bergen 😀

  167. Akkurat nå sitter jeg hjemme hos bestevennen min, mens vi ser halvveis på Adils hemmelige dansere, mens vi venter på at klokka skal gå egentlig! Vi har hatt prøvemuntlig idag, så vi venter på å dra ned på skolen for å få karakteren! Vi går i 10 klasse så det var første gang vi gjorde det, og det var skikkelig skummelt! Nå er vi heldigvis ferdig da:-)
   Min Mail er [email protected]

  168. Akkurat nå sitter jeg på skolen, og har kostlære som fag. Men, så måtte jeg titte innom bloggen din i håp om et nytt innlegg. Og det var det:-D
   Fingers crossed!
   [email protected]

  169. Akkuratt nå sitter jeg og later som jeg forbreder meg til heldag i engelsk. Burde egentlig gjøre noe, men er så umotivert etter påsken nå.. Ellers drømmer jeg om å bli ferdig på skolen for idag og sykle hjem for å sove <3 eneste som holder meg oppe for tiden er powernaps.
   [email protected]

  170. Akkurat nå ligger jeg på sofan under dyna med en stor kopp te ved siden av meg. Russetiden her jeg bor har vart i snart to uker og jeg har allerede rukket å dra på meg halsbetennelse. Skulle mye heller ha ligget ute i sol og 20 grader som det er utenfor vinduet mitt nå! Jeg prøver så godt jeg kan å fokusere på en historieinnlevering, men det er så mye annet enn historieboka som frister akkurat nå 🙂

  171. ligger i soffan me irriterende vått nyvasket hår å venter på kjæresten som er på jobb, ser film helt ALENE på 18-årsdagen min mens jeg koser meg me den varme sola fra vindue og cola 😀
   glemt epost adresse i stad, haha : [email protected]

  172. Sitter i sofaen mens disney junior durer på tv, datra ligger klint inntill veggen og har fått tak i en pyntegjenstand fra vinduskarmen. Jeg nyter med andre ord stillheten før krabaten på gulvet krever min oppmerksomhet.

  173. Akkurat nå har jeg nettopp lest bloggen din, og sitter inne med dataen på fanget og er småsyk og synest synd i meg selv fordi alle skal ut på stranden og grille. Haha! Så da sitter jeg her, med Carmex leppomade i den ene hånden og nesespray i den andre og prøver for harde livet å bli frisk igjen. Men alt er jo ikke bare dårlig, jeg har chihuahuaen min krøllet inn i det hvite flyffy teppet mitt vedsiden av meg som snorker smått mens jeg sitter her i de mest komfortable joggisen jeg eier. Er det bare jeg som føler at hvis man sminker seg litt eller tar på seg noe fint så føler man seg også litt bedre? Kanskje jeg burde gjøre det 🙂
   Nei, nå tror jeg nesten at jeg burde røyse meg opp fra sofaen(som forresten er så komfortabel å sitte i at jeg gjerne kunne ha sittet her resten av året) og lufte hundene. Følest ut som om jeg har skrevet et helt blogginnlegg nå! Haha.
   [email protected]

  174. Jeg sitter på skolen, lytter til musikk, sitter på mobilen og jobber med framføringen min med bestevennene mine ved min side. Er trøtt og sliten etter en hard økt med gym. Så sitter i gym klær, kjenner den deilige vinden fra vinduet og tar meg noen slurk med vann. Prøver å slappe av på skolen 🙂
   Mail: [email protected]

  175. Akkurat nå sitter jeg med en tekopp foran meg og leser bloggen din mens jeg holder på å klø meg i hjel på grunn av myggestikk. I tillegg hadde jeg engelsktentamen i dag, så jeg satser på at det gikk bra.
   [email protected]

  176. Akkurat nå sitter jeg her i Haugesund på skolens grå kontorstol ved den beige skolepulten å skriver på en «pop-up» skrivetrening om skoleprestasjoner.
   Ha en fantastisk dag videre! 😀
   [email protected]

  177. ja heii sophy, i dette øyblikk ligger jeg i sengen min med en spy-bøtte vedsiden av meg:DD
   har vært syk hele uken og så nettopp gjennom gamle innlegg på blant annet din blogg, underholdende haha..
   ha en fin onsdag (eller torsdag), husker ikke hheh.
   [email protected]

  178. Nøyaktig nå ligger jeg i senga hos en bekjent, imens exen min som jeg klarte å overnatte med dro ut for å fylle bensin. Og nå kom han faktisk inn igjen! Så jeg ligger her ganske forvirra å føler meg små teit og usikker. Får nok komme meg hjem ganske straks.
   [email protected]

  179. Akkurat nå sitter jeg på skolen og øver til mattetentamen som er neste uke.. Måtte ta en liten pause til å lese litt blogg, hehe 🙂

  180. Akkurat nå er jeg på andre halvtime av samme oppgave om en hydraulisk vekt som skal løfte en 500 kg load vha å helle olje i et rør. Ikke fatter jeg hvordan i alle dager det kan funke, men det skal visst det. Hadde vært sinnsykt deilig med goodiebag akkurat nå!
   [email protected]

  181. Kom tidlig hjem fra skolen siden vi hadde stor prøve. Så jeg ligger slengt på soffan med en god serie på netflix 🙂 i tillegg til at jeg prøver å få meg selv til å gå ut i sola, men foretrekker å ligge på soffaen å se ut på sola hahahha
   [email protected]

  182. Vel hva gjør jeg? Egentlig så skulle jeg gjøre økonomi oppgaver, men bloggen din fristet litt mer.. Så derfor sitter jeg i solen, drikker pepsi mav og leser bloggen din, eller akkuratt nå så kommenterer jeg på den!
   [email protected]

  183. nå sitter jeg og stirrer inn i dataskjermen med et intenst håp om at denne skoledagen snart vil ta slutt. I tillegg ser jeg meg rundt i klasserommet og tenker på hva som foregår i hodene til de andre som sitter i samme stilling som meg. Har de hatt en fin dag? Har de lyst på kjøttkaker eller pannekake til middag eller er de rett og slett ikke sultne? Akkurat nå kom læreren inn til timen og holder på å ta fravær, jeg reiste meg og trakk opp den litt for store buksen min som jeg alltid bruker å gjøre. Jeg vet hun prøver å si noe akkurat nå, men tankene mine er absolutt ikke på plass, så hun kunne godt ha snakket om kjøttkaker og pannekaker uten at jeg hadde fått det med meg. Tror ikke påskeferien har sluppet taket helt enda.

  184. Sitter på Tiller Videregående, med en gruppeoppgave om miljøpakken i Trondheim, samtidig som jeg tenker for meg hvordan jeg skal klare å legge om treningen min, og begynne å like styrke, og kanskje at jeg skal trene i dag ,også gleder jeg meg veldig til å bli ferdig om 20 minutter, slik at jeg kan dra hjem og slappe av.
   [email protected]

  185. Akkurat nå sitter jeg på en svart gyngestol og lader den svarte ipaden min med rosa trekk på og skriver en kommentar for og prøve og vinne en konkurranse på SophieElise.blogg.no
   Mail: [email protected]

  186. Akkurat nå sitter jeg i min nyoppredde seng og prøver å smøre min ferske tatovering på armen med Helosan samtidig som jeg ser på slutten av sesong 2 av Game of Thrones og leser bloggen din/kommenterer bloggen din. Multitasker deluxe! 😀
   [email protected]

  187. Akkurat nu sitt æ å venta på at klokka skal gå så æ kan ta bussen til skola for å ta eksamen. Bøkern ligg påsia mæ å ropa ætter å bli læst mens æ har mæst lyst til å græv mæ under jorda. D e historie muntlig og æ har en dårlig følelse på at dette kommer til å gå bra – men for å kunne studere til næste år må æ bestå – Jippi…. [email protected]

  188. Akkurat nå ligger jeg på sofaen i leiligheten til meg og min kjære samboer/kjæreste. Har vasket de skitne jobb-og fotballklærne hans, og avsluttet med en velfortjent sjokolade, haha. Jeg koser meg!
   [email protected]

  189. Akkurat NÅ sitter jeg og svarer på bursdagsgratulasjonene jeg har fått i dag! 🙂 la mailen i mailfeltet!

  190. Akkurat nå sitter jeg i en grå stol med puff i samme farge, føttene mine er på et hvit teppe med små tråder på og et eple ligger ved siden av meg (prøver å være sunn) Hahahha:) på tven er rik på rabatt- allstar. Er fasinerende hvor opptatt vi er av dette! Ha en super dag videre, håper du nyter livet i hovedstaden 🙂
   [email protected]

  191. Akkurat nå sitter jeg ved pulten hjemme i Bergen og skriver bacheloroppgave i kroppsøving (som jeg burde ha gjort mer på), og tar meg en liten pause mens jeg leser blogginnlegg! Må jo ha noen avbrekk innimellom og 😛
   [email protected]

  192. Heisann!
   Akkurat nå sitter jeg hjemme, er hjemme fra skolen pga jeg ikke følte meg så bra, kvalm, sliten (så må straks gå av pcen egentlig) osv.. så nå er jeg hjemme, drikker te, spiser noe frokost blanding, med banan, yoghurt og en kornblanding oppi, lytter til musikk, i min hvite og svarte morgenkåpe og så er jeg (selvfølgelig) nå innom bloggen din (standard). fant ut jeg ville prøve å vinne denne konkuranssen, virket så utrolig masse gøyt oppi goodiebagen!

  193. Akkurat nå sitter jeg på skolen, klar for siste time, og hører på foredrag om psykisk utviklingshemming; individuell tilnærming. Utfordringer, funksjonsnivå, kommunikasjon, etc… 😀
   [email protected]

  194. Jeg har akkurat kommet slantrende inn døren, etter det som har vært en mildt sagt dårlig dag. Hodet burde være langt inn i eksamensøving, men befinner seg på helt andre steder, magen skriker av mensensmerter og hodet er tungt. Jeg stirrer inn i veggen og tenker på alt jeg burde gjøre, og alt som allerede skulle vært gjort, men i stedet befinner jeg meg på bloggen din, i gang med skrivingen av denne kommentaren, en liten mynt i den store ønskebrønn. Uansett alt som tynger ned skuldrene mine, alle pliktene som burde oppfylles, ønsker jeg mye heller å sitte rolig med et glass pepsi max ved pcen. Det er det jeg trenger nå, og det er det jeg skal gjøre.
   [email protected]

  195. Nå sitter jeg i en brun stol ute, på terrassen og nyter solen, mens jeg leser bloggen din (kommenterer). Helt fantastisk!! Spiste akkurat opp sjokoladen min, så det er vel på tide å få unnagjort litt skolearbeid. Håper du har en fantastisk onsdag. Håper virkelig neste gang du nevner goodiebaggen, at navne mitt også er nevnt, da hadde jeg hoppet av glede!!:-)
   Mailadressen min er forresten [email protected]

  196. Akkurat nå sitter jeg på den bakerste plassen før døra på bussen, med en venninne av meg. Jeg er akkurat ferdig på skolen for dagen og er på vei hjem. Jeg sitter å skriver denne kommentaren også strever jeg med å skrive så detaljert som mulig. Jeg tenker også mange tanker i mitt store hodet. Jeg tenker på at noen skal av akkurat nå og at det bråker jævelig på bussen.
   e-post: [email protected]

  197. Hei! akkurat nå sitter jeg ved skolepulten på Bamble videregående skole, hvor vi har to timer med sosiologi og sosialantroplogi, veldig spennende! vi går igjennom makt og goder, og fordelingen av disse og også hvorfor mennesker med mer makt, har flere og større goder i samfunnet enn de med mindre makt, mens jeg gjør dette sitter jeg også med en jordbær slush i hånda å slurper i meg mens timene flyr forbi! I tillegg så sitter jeg å sniker ett glimt ut av vinduet en gang i blandt og ut i det fine været og drømmer meg bort i badestrender og iskrem! Ha en fortsatt fin dag!
   [email protected]

  198. Heisann! Akuratt nå sitter jeg i tysk timen på skolen, og kjeder meg. Solen skinner ute, og jeg er i dårlig humør pga tysken. Jeg gikk inn på bloggen din , og så denne og ble kjempe glad, smilte litt , lo litt. Sidekameraten spurte hva jeg lo av, jeg lo enda mer. Det kravler et dyr oppover låret mitt akuratt nå, og jeg aner ikke om jeg skal knipse det vekk eller la det være. Og nå sitter jeg her og aner ikke hva mer jeg skal gjøre. Sitter her på min svarte vinglete stol i det kalde klasserommet som lukter vondt ved en stor skranglete pult. Skal nå fortsette å lese bloggen din før jeg tar vellfortjent fritime!
   [email protected]

  199. Nå ligger jeg i senga og er ganske neddopet på paracet, har nettopp vært hos legen og funnet ut at jeg har halsbetennelse, ikke gøy… Men jeg fikk hvertfall utsatt mattetentamen litt, så jeg skal ikke klage, hehe 🙂

  200. Nå sitter jeg på skolen og jobber med siste innspurt av elevbedriften. Måtte ta en aldri så liten pause fra jobbing med filmredigering for å trykke meg innom blogginnlegget ditt da jeg så overskriften “vinn goodiebag” på toppen av facebookfeeden min. Hihi 🙂
   Mailen min er [email protected]

  201. Akkurat nå har jeg nettopp kommet inn i klasserommet å hatt muntlig prøve (fikk 5/6). Og så holder jeg på med å levere en oppgave som skal leveres om 2 timer, itillegg holder jeg på med to innleveringer som skal være levert til fredag. Skal jobbe ikveld, så må jobbe ræven av meg torsdagen for å bli ferdig.
   Så hadde vært fint med en goodie bag 😀
   Klem Julie Anne
   [email protected]

  202. Jeg sitter svett og ekkel(med en deilig følelse) i garderoben på treningssenteret i Bergen og tar en liten bloggpause! Nå vurderer jeg å ta sol, før jeg skal i besøk til min søte lille fettet som blir 3 år i dag! Hurra for Isak! <3

  203. Akkurat nå sitter jeg på toget hjem fra skolen. Ferdig med mattetentamen som jeg har øvd masse til, og det er så ubeskrivelig deilig å være ferdig! Det er fint vær ute og jeg skal på zumba senere pluss det er vegetar taco til middag, så livet smiler 😉
   [email protected]

  204. Nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra skolen, og sjekker litt facebook og diverse. Gleder meg til fredagen for da er jeg ferdig med prøveeksamen. Ikke nok med det, men da skal jeg også på min første russefest og endelig få ta i bruk russebuksa. Noe mer spennende enn det, er det ikke å gjøre på en times busstur. For uten om å nyte sola og at det er vår ute 🙂
   [email protected]

  205. Akkurat nå sitter jeg avslappet i sofaen etter en veldig kort skoledag. Jeg leser igjennom blogger og slapper av i varmen med shorts og t-skjorte. Samtidig som jeg spiser hjemmelaget havregrynslapper med hjemmelaget blåbærsyltetøy 🙂
   [email protected]

  206. Akkurat nå sitter jeg er godt plassert i kjærsten min sin hettegenser på Bodin Vidregående skole som ligger i Bodø. Siden jeg går media, sitter jeg å redigerer en vårvideo vi nettopp har vært ute å filmet.
   [email protected]

  207. Nå har jeg da for første gang prøvd å krølle håret mitt med rettetang, ente opp med att rettetanga tok fyr å slo ut alle sikringene i huset, så nå har jeg gummistøvler på mens jeg bytter sikringer( driver egentlig og drøyer ut tiden med å lese blogger og spille quizkampen, hater sikringer!! ) . Bare jeg som er livredd for å få strøm i sikringsskapet? Etterpå skal jeg ta meg ett velfortjent kakestykke å nyte sola på verandaen 😀 [email protected]

  208. Klokken er 08:00 og jeg ligger i en kingsize bed på det nydelige hotellet Sheraton på den karibiske øya Bahamas, en liten ferie fra ferien hvis jeg kan kalle det det(vi er backpackere). Ved siden av meg ligger min backpackervenn og gjør det hun gjør best; å snorke, for om noen timer reiser vi videre til siste destinasjon; New York:)
   [email protected]

  209. Jeg sitter på en svart kontorstol foran lærerens pult i glassrommet på skolen (ikke så veldig behagelig stol, egentlig). På siden av meg ligger den gule markeringstusjen, og på den andre siden ligger det mange ark med pensum til prøve-eksamen som jeg skal ha i morgen. Jeg kan se søppelbøtta lenger borte, jeg tror det er der motivasjonen min ligger. Venninnen min sitter på siden av meg og har heller ikke funnet motivasjonen sin. Men markeringstusjen ligger fortsatt og venter.
   [email protected]

  210. Akkuratt nå sitter jeg og vennene mine og ser en film på skolen og jeg vet ikke engang om jeg har fått med meg hva filmen heter. Hehe typisk meg så sovnet jeg en halv time og tenkte på hvor ubrukelig denne filmen er, skjønner ingen ting. Jeg ser at alle andre også bare sitter der og gaper, gjesper og vil ut i det fine været. Jeg har nettopp slukt i meg en halv cola og en snickers, kjekt å vite ? Og tok nettopp på meg fleece -jakka mi så jeg ikke fryser ihjel her inne, det er ganske så kaldt..Eneste positive sålangt siden jeg er kaldblodig,håper dagen blir bedre, klem
   [email protected]

  211. Akkurat nå sitter vi og har matte, men siden jeg ikke har så lyst å gjøre noe ble jeg tipset av venninna mi om konkurransen på bloggen og ser de siste 5 minuttene av episode 14 sesong 3 av Teen Wolf, mens jeg drikker kaffe og vann 😀 <3

  212. Æ sett på bussen min på tur hjem, og sett i lammei ei venninna som går i parallelklassen min. Vi sett å planlegg en jentekveld som vi ska ha på lørdagen. Og akkurat nu e vi på Bergseng og snart med rema. Vi e hjemme om kanskje 7 minutt. Vi sett også å planlegge ka vi ska ha med oss på lørdag, blant anna en sjokoladefontene, potetgull, brus og brownies. Også klage ho æ sett ilammi at ho må rydde huset og rommet sett for lørdagen. Nu e vi akkurat med rema på Bergseng. Ho æ sett ilammi sitt på tlf sin å e på Facebook og e lite sosial.

  213. Akkurat nå sitter jeg å leser bloggen din i mattetimen haha! 😀 Vi har tentamen i morgen, så øver litt til den, men så ble jeg litt umotivert så da måtte jeg innom bloggen din en tur, noe som hjalp veldig på humøret! 🙂 Hører også på musikk og drikker smoothie <3
   [email protected]

  214. Akkurat nå har jeg laget meg havrepannekaker,spist en banan som var brun,ryddet og nå sitter jeg på armlenet med en glass mozell i den venstre armen og hører på tv at de synger: i wanna svare it all osv. Så sitter jeg å ser ut.. Og leser verdens mest fantastiske, åpen blogg og smiler for at du er verdens herligste person…
   Har hatt mange diskusjoner med vennene mine.. De mener at du er dum osv. Men jeg protesterer og sier og at de bare skulle ha lest bloggen din!
   Tusen takk fine,vakre sophie💋 skriver mailadressen øverst , der det skal stå, hilsen 12-år gammel jente

  215. Akkurat nå sitter jeg på dolokket hjemme og skjelver litt fordi jeg akkurat har gjort noe av det kleineste jeg vet; bestilt time hos legen. Jeg sitter med bøyde knær og rister opp og ned på beina. Jeg har skrevet denne kommentaren samtidig som jeg har pustet og svelget et par ganger.
   [email protected]

  216. Nå sitter jeg på høgskolen på Kjeller og leser bloggen din som en liten pause fra bachelorskriving (sykepleie), mens jeg spiser rug sprø med krydder kremost (studentkost).
   [email protected]

  217. Æ sett på bussen min på tur hjem, og sett i lammei ei venninna som går i parallelklassen min. Vi sett å planlegg en jentekveld som vi ska ha på lørdagen. Og akkurat nu e vi på Bergseng og snart med rema. Vi e hjemme om kanskje 7 minutt. Vi sett også å planlegge ka vi ska ha med oss på lørdag, blant anna en sjokoladefontene, potetgull, brus og brownies. Også klage ho æ sett ilammi at ho må rydde huset og rommet sett for lørdagen. Nu e vi akkurat med rema på Bergseng. Ho æ sett ilammi sitt på tlf sin å e på Facebook og e lite [email protected]

  218. Akkurat nå sitter jeg på høgskolen i Nesna og har undervisning om hvordan å skrive en fagoppgave, litt avsporing med bloggen din og prøver å holde ut siste timen før jeg skal skrive to oppgaver når jeg kommer hjem.
   [email protected]

  219. Akkurat nå ligger jeg i senga og øver til prøveeksamen i media og trøster meg selv med pepsi max og kvikk lunsj, måtte sjekke facebook en liten tur å så at du hadde oppdatert bloggen, måtte selfølgelig sjekke 😀
   [email protected]

  220. Akkurat nå sitter jeg på det lille hybelrommet mitt på komsa i alta og spiser en kjærlighet på pinne i den rosa og gråe pysjamas kjolen min mens jeg ser på game of thrones (anbefales) og leser bloggen din! 🙂
   [email protected]

  221. Jeg ligger på samme sted som jeg har gjort hver dag i 4 uker nå.. på sofaen med skinne fra hoft til ankel på venstre bein.. holder på å bli gal av min egen leilighet og blir uvel av å tenke på at jeg skal ligge her i 5 uker til.. Men sånn blir det når kroppen ikke ville holde kneet på plass og legene måtte feste det på nytt. Ha en fin dag 🙂

  222. Jeg har akkurat kommet hjem fra en kort dag på skolen. Hadde nettopp en samtale med venninnen min om konserten vi skal på 28. Mai, Miley Cyrus. Gleder meg kjempemye! Det kommer til å bli så gøy!
   Ser også på filmen “Sleeping With tthe Enemy” og har tenkt å lage meg en god middag med potetmos, soyapølser og brun saus fra bunnen av.
   Og en liten filleting: irriterer meg over at jeg ikke finner neglefilen for jeg vil veldig gjerne file de til en fin form, haha!
   [email protected]

  223. Etter mye snakk fra læreren datt jeg ut av undervisningen, så jeg tittet innom bloggen din. Samfunnsfag står på planen, så da er det å lese litt videre før jeg må ta meg sammen og følge med på undervisningen igjen.

  224. Akkurat nå sitter jeg på rom c204 på numedal videregående skole og har gjennomgang i politikk hvor læreren vår snakker om verdensøkonomien. Vi er en liten klasse så det er bare fire andre som sitter vedsiden av meg og tar notater, men påskeferien er ikke helt over enda for min del så da måtte jeg innom bloggen din 🙂
   [email protected]

  225. Jeg kom netopp hjem fra skolen og skiftet til shorts med en gang for det var helt opp til 16 grader her i Mjøndalen. akkurat nå sitter jeg med beina i kors, ser på mastershef og skriver dette i håp om å kanksje vinne 🙂
   [email protected]

  226. AKKURAT NÅ! sitter jeg i rettslære timen, på en utrolig vond stol og piiiiner meg gjennom denne timen helt til jeg endelig får se kjæresten min som har vært i Sør Afrika i 2 uker og har nettop kommet hjem. Jeg leser blogger, hører på musikk, og følger med på når læreren kommer for da må jeg jo faktisk gjøre noe og øve til prøven som jeg skal ha på Fredag, i arbeismiljøloven. Jeg sitter egentlig bare å tenker på min fine kjæreste og at jeg gleder meg sånn til å se han igjen.
   [email protected]

  227. Akkurat nå sitter jeg å nistirrer på skjermen (lysstyrke middels med 45 % stressende strøm), tenker på friheten som kommer i det viseren slår 15:30 på digitalklokken. I mellomtiden titter jeg og skriver, når jeg prøver diskre og skjule skjermen min fra mattelæreren, Venninnen/mattekompisen min ved siden av meg, rekker opp hånden kunn et sekund etter jeg var i gang. Han setter seg ned på huk og alt ble nettop mye vanskeligere. Med et smil ved siden av hun forklarer han om likninger og potenser. Måten han snakker viser et lite håp for oss, han har utdannet seg som ingenør men valgte og hjelpe slike stakkarslige barn som oss, og det virker det ut som om han trives med.. Så hva gjør jeg i gjengjeld for han i dette øyeblikk? Jeg sitter og taster på min halv skittene, sølve- macPro data. Prøver å detaljert forklare hva jeg gjør mens musikken spilles inn i ørene mine. Musikken har settet seg på Grine spillelisten som får hele dette til å virke som en dramaserie inne i hodet mitt. Mye som skjer nå og ting som skjer hele tiden, tden står ikke stille. MEN kunn èn ting surrer oppe i det lille mørkeblonde hodet mit.. JEG VIL HA DEN GOODIEBAGGEN
   Epost: [email protected]

  228. Jeg sitter på jobb, mens jeg dagdrømmer om/samt planlegger turen til Kreta. Jeg reiser med kjæresten min i natt, vår første tur sammen! Blir utrolig spennende, og deilig å komme seg litt vekk 🙂
   Hadde vært supert med en goodiebag fra deg – det har jeg aldri fått før 🙂
   [email protected]

  229. Akkurat nå skaljeg egentlig lese til eksamen i english grammar, men i stedet fant jeg fram Pepsi Max og gikk på en bloggsmell.. Woops

  230. Sitter på rumpa i den blå sofaen vår, med ett eple i den ene hånda, en hund som gnager på beinet mitt og skriver dette i håp om å kanskje få vinne. Disneychannel står på i bakgrunen, men det er mest bare for å ha litt bakgrunnstøy:)
   [email protected]

  231. Akkurat nå sitter jeg i sofaen, og kom nettopp hjem fra skolen! Jeg skal straks på dommerkurs, så må lage meg litt mat snart! 🙂 Også nå skriver jeg dette i håp om å vinne haha!
   [email protected]

  232. Akkurat nå sitter jeg leser bloggen og har matte, hvor vi gennemgår en matteprøve, som jeg heldigvis bestod!! Samtidigt sitter jeg og drømmer om at vinde goodiebaggen din, som er på høykant og krydser fingerne mine!
   Elsker bloggen din og leser den hver dag! 🙂
   Håper at møte dig en dag.
   Kærlig hilse Maria Holme ( [email protected] )

  233. Akkurat nå sitter jeg i sofaen med den lille hunden min ved siden av meg. Vi ser på Harry Potter og fangen fra askaban – en film jeg har sett utallige ganger før men den er så koselig!
   [email protected]

  234. Øver til matteprøve i 1T…. Ikke så veldig morsomt, så da jeg skulle gjøre oppg på pc-en endte jeg opp på blogger… Spiser rundstykke med salami på, drikker vann og hører på musikk:) solen skinner og livet er bra(unntatt at jeg må sitte inne og gjøre matte)
   [email protected]

  235. Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen. På skolebussen måtte jeg sitte med fem gutter som irriterte meg til døden. Ellers så tenker jeg på å spise noe, jeg står foran datamaskinen i kjøkkenet, så det er vel ikke så rart… Jeg tenker også på hva som kan være i den goodiebagen og om jeg vinner den 🙂
   [email protected]

  236. I dette sekund nyter jeg solen på verandaen min i Drammen! Det er 23 grader og jeg ser at jeg begynner å få bra skille! Drikker rosa pantern brus fra Price Club, i et vinglas haha, og spiser popcorn! Vedlig random og veldig deilig å sitte ute å høre musikken fra spotify listene mine og drømme seg bort til sommertider 🙂
   [email protected]

  237. Akkurat nå sitter jeg på venterommet hos legen. Jeg reiser til syden på fredag, og må både få legerklæring for å få med meg medisinene mine utenlands og for at jeg må levere papirer til NAV (det er strenge regler for å reise utenlands når man er sykemeldt). En goodiebag hadde vært en super motivasjon for meg, og jeg vil tro noen av produktene trengs for å pleie huden etter en reise til sydligere strøk.

  238. Akkurat nå sitter jeg inne og hører på russemusikk. Ble så misunnelig når jeg så årets russ ute, at jeg måtte mimre litt og høre på musikk vi dansa til som russ i fjor! Samtidig leser jeg selvfølgelig bloggen din.
   [email protected]

  239. Akkurat nå ligger jeg langflat i sengen til kjæresten, fordi jeg har fri. jeg ligger her kun fordi telefonen har lite strøm og derfor lade den opp til jeg skal sitte ute i finværet og sole meg.
   [email protected]

  240. Akkurat nå venter jeg på at de hjemmelagede wienerbrødene skal bli ferdig stekte slik at jeg kan trøstespise/tenke på noe annet litt(fikk mensen i dag-_-). Ha en fin dag Sophie! 🙂
   [email protected]

  241. Akkurat nå har jeg stått opp fra en lur på sofaen hos bestefar, spist lunsj her og har katten på fanget. Nå skal jeg på jobb. Akkurat nå leser og kommenterer jeg bloggen din også.
   [email protected]

  242. Akkurat nå sitter jeg på jobb på Elkjøp Arendal, siden det er så mye folk her idag(nei!) så gjør jeg noe så spennende som å se i taket og teller fliser på veggen. Ikke tull…. Haha!
   Når denne “gøyale” dagen er over, skal jeg bokstaveligtalt feire meg selv som fortsatt er i livet .
   [email protected]

  243. Akkurat nå ligger jeg i senga mi i Ålesund sammen med den fantastiske kjæresten min. Har vært hjemme fra skolen idag siden jeg har så forferdelig mye hodepine. Ligger bare å drømmer lm sydenturen jeg skal på sammen med mamma, bestemor å mine 3 søsken. Klarer nesten ikke å vente, det er faktisk bare 66 dager til vi drar, det kommer til å bli helt fantastisk!
   Måtte også titte innom den beste bloggen jeg vet om, du er virkelig helt fantastisk herlig, du har hjulpet så utrolig mye mere enn det du aner! elsker deg, virkelig!
   [email protected]

  244. akkurat no sitte eg på skulen og jobba med engelsk. lager presentasjon om inuitter… men tenkte eg skulle ta en liten pause for å dra en tur innom bloggen din, for å leite etter inspirasjon til 19-årsdagen min som eg skal feire i helga 😉 ute er det soool og fint vær, så ser fram til utevors i helga! er så herlig med vår <3
   [email protected]

  245. Jeg sitter forran TVn og ser på en episode av How i Met Your mother i bakgrunnen mens jeg er på Facebook. Slapper av etter skoledagen før jeg skal på en orkesterøvelse på ettermiddagen. Jeg drikker et glass juice hvis ddt et interessant hahah:P akkuratt i dette øyeblikk skriver eg en kommentar på bloggen din og håper at du ser den! Goodiebags er det beste man kan få etter min mening!
   [email protected]

  246. Akkurat nå sitter jeg på skolen og har Økonomistyring, siden jeg går Service og Samferdsel. Har dessverre veeldig vondt i både ryggen og hode, men har heldigvis bare 1 time igjen på skolen. Gjør oppgaver om pris, men skjønner de ikke, så gjør de heller ikke. Tygger også på en tyggis, og tenker på hvor godt det blir og komme hjem og sove.
   Lykke til til meg!
   [email protected]

  247. Akurat nå sitter jeg i et svett klasserom i andre etasje på bodin videregående skole i bodø. VI har naturfag, men med tanke på at utfordringen var å skrive va vi gjør akurat nå, er vel det at jeg sitter å prøver å skrive så detaljert som mulig hva jeg gjør. Jeg sitter på den grønne stolen min med bena i kryss og albuene hvilende på kanten av pulten, med telefonen i hendene å skriver denne kommentaren. Bakgrunsstøyen er den gnålende stemmen til den ellers ganske koselige geografilæreren. I dette øyeblikk ser jeg ut vinduet på bodøs vakre natur mens jeg prøver å komme på en bra formulering for denne kommemtaren. En slurk med iste ble akurat svelgt ned, mens jeg tenker å avslutte den ganske uinteresante beskrivelsen av hva jeg gjør.

  248. Nå sitter jeg i en vrengt russebukse og venter på å bli ferdig døpt russ 🙂 samtidig snakker jeg med venner og ser på at folk dekorerer buksene sine 🙂 juhu

  249. Så koselig med en sånn overraskelse!
   Atm sitter jeg oppi senga på rommet mitt, og nyter duften av kaffen jeg har oppe på dyna (smart). Været er fint her laaangt nede i østfold, og jeg bruker bare den ene hånden til å skrive med, siden hodet mitt hviler på den andre..lenge leve lathet (oii, visste ikke hvor mye jeg sugde i dette, haha) men nå må jeg gjøre en skoleoppgave i fransk, så hadebra! 🙂
   [email protected]

  250. I dette øyeblikket så sitter jeg i pysjen under dyna med dataen på fanget og druer ved siden av. På annlegget spilles det MMM yeah av Austin Mahone og pitbull. Jeg valgte å bli borte fra skolen pga mine svært så elegante munnsår. Og nå skal jeg drikke opp resten av vannet mitt med lime, chili og jordbær, noe som er utrolig sunt og øker forbrenninga. En smart og god løsning på et litt sunnere kosthold, og for de som er lei av vanlig vann.
   [email protected]

  251. Sitter i en svart solstol/solseng lent bakover i sola på terassen, og prøver og bli brun. Spiser druer som er lilla, og de smaker friskt og godt. Det blåser litt, så må snu meg litt mer mot sola når jeg ha skrevet kommentaren. Myser med øynene mens jeg skriver fordi det er ganske sterk sol. Og så skriver jeg kommentaren om hva jeg gjør akkurat nå. Jeg beveger på foten min, siden den sover. Nå skal jeg trykke på “Send kommentar” 😀

  252. akkurat nå så sitter jeg her og skriver på mobilen til deg i kommentarfeltet, jeg skulle akkurat til å spise ris med kylling og sweet chili saus, tomtene jeg skriver med har skapt av Neglelakk og jeg skriver veldig fort akkurat nå for å vinne!

  253. Akkurat nå ligger jeg i sofaen og kommenterer på dette innlegget, ellers leser jeg blogger på bloglovin og skal snart begynne på skolearbeid ettersom jeg ble trukket opp i naturfag i dag 🙂 [email protected]

  254. akkurat nå har jeg endelig sotte meg ned i sofaen med en god kopp kakao med krem etter en skoledag som føles ut som har vart i 10 timer. Jeg ser på gilmore girls på fem og venter på at one three hill skal starte. Jeg ser ned på det halvspiste påskeegget som ligger på bordet og lurer på om jeg skal forsyne meg, men finner ut at jeg ikke skal, siden jeg prøver å bli bedre i form og skal på trening om 3 timer. Nå skulle jeg egentlig ha starta med leksene allerede, men ender opp med å sjekke instagram, snapchat, weheartit, facebook og twitter. typisk
   [email protected]

  255. Akkurat nå sitter jeg i verdens kjedeligste fysikktime og er inne på alle slags nettsider for å få tiden til å gå fortere. Selvfølgelig er din blogg en av de faste sidene som jeg underholder meg med daglig. <3
   Ved siden av meg sitter verdens mest irriterende flinke student som følger aktivt med......
   Livet er hardt! Jeg kunne trenge en oppmuntring i denne harde og brutale hverdagen 🙂

  256. Akkurat nå sitt æ på bloglovin å leser innleggan du har posta ila påsken. Har vært uten nett så va 11 nye innlegg 🙂 syk som æ e, så sitter æ hjemme å syns synd i mæ sjøl:-P nyse så snørre peise alle veia! Haha, skal ikke komme med flere detalja!
   [email protected]

  257. Sitter i en svart solstol/solseng lent bakover i sola på terassen, og prøver og bli brun. Spiser druer som er lilla, og de smaker friskt og godt. Det blåser litt, så må snu meg litt mer mot sola når jeg ha skrevet kommentaren. Myser med øynene mens jeg skriver fordi det er ganske sterk sol. Og så skriver jeg kommentaren om hva jeg gjør akkurat nå. Jeg beveger på foten min, siden den sover. Nå skal jeg trykke på “Send kommentar” 😀
   [email protected]
   glemte mail, så må poste kommentaren på nytt…

  258. Jeg er syk idag, så er derfor inne idag og sløver hele dagen. Akkurat nå så sitter jeg på rommet mitt, i kjelleren, i sengen og leser bloggen din, mens jeg har musikk på i bakgrunnen. Har dyna over meg og en singlet på. Har det godt og kaldt i rommet og godt og varmt under dyna!:-)
   [email protected]

  259. Akkurat nå ligger jeg på sofaen mens jeg ser på The vampire diaries, noe jeg har gjort i 4 timer nå..jeg holder også telefonen min i hånda, og skriver denne kommentaren. Har vært syk hele uken så det er stort sett det jeg har gjort!
   [email protected]

  260. Akkurat nå har jeg slengt meg i sofaen med sovemusikken på ørene etter en laang og kjedelig skoledag. Mamma står på kjøkkenet og lager fisk til meg, har nemlig startet en ny og bedre livsstil. (lurer på hvor lenge den varer) nååå skal jeg se paradise hotel fra i går og i dag:) håper du har en bra dag, Sophie!
   [email protected]

  261. Akkurat nå har jeg komt hjem fra skolen og ligger og slapper av på sofan. Noe av det første jeg gjorde var å gå innom bloggen din for å se etter et nytt blogginnlegg. Jeg så at du hadde en konkuranse og tenkte domt jeg aldri vinner noe slikt, men jeg tenkte hvorfor ikkje prøve? Og nå sitter jeg å skriver i kommentarfeltet hva jeg gjør og håper at jeg vinner 🙂
   [email protected]

  262. Hei!
   Akkuratt nå har jeg satt meg ned på sofaen med min nydelige chihuahua etter å ha hatt prøveeksamen på skolen og gått en tur med min kjære hund. Så nå sitter jeg og drikker mozell imens jeg ser gårsdagens episode av Paradise Hotel. Etter episoden er ferdig skal jeg lage middag og rydde og sope i garasjen:-)
   [email protected]

  263. akkurat nå sitter jeg å forbereder meg mentalt sammen med samboeren min på at jeg skal dra til Oslo i morgen for å legges inn på radiumhospitalet. Der jeg skal ha 4 dager med cellegiftsbehandling for en sjelden krefttype som kommer av en graviditet som ikke har gått slik den skal, Er noe som heter tromfoblast tumor. Ikke særlig oppløftende- kunne derfor trengt en pick me up. 🙂 Uansett hjelper det å lese bloggen din på humør , tanker og tidsfordriv. stå på 🙂
   [email protected]

  264. Akkurat nå sitter jeg nydusjet og litt kald i sofaen mens min vakre sønn på 5 mnd sover i armene mine. Også leser jeg favoritt bloggen min og tenker på hva jeg skal handle i ettermiddag 🙂
   [email protected]

  265. Så innviklet som mulig så har jeg nettopp kommet inn døren, hjem fra skolen. Sitter og gruer meg til et mopedkurs og venter på at pølsene mine skal bli stekt. Imens jeg venter tenkte jeg at jeg skulle se noen videoblogger og spise litt oliven for det elsker jeg. Desverre får jeg ikke opp det glasset med oliven fordi lokket er sykt hardt. Så derfor ingen oliven på meg, noe som er trist. Dette var så detaljert som mulig 🙂
   [email protected]

  266. Sitter å tygger en ritz kjeks med Høld guldbrie ost og grønne druer fra freshtrop med venninna med Kari som sitter på en benk ved siden av meg. Vi sitter på kjøkkenet mitt etter skolen en skoledag på 6 timer. I bakgrunnen hører jeg dameskrik fra tven som henger på veggen i stua som pappa ser på. Jeg har ipaden forran meg å skriver på den for å svare på spørsmålet om hva jeg gjør detaljert.

  267. Akkurat nå ligger jeg i senga til kjæresten min som er på jobb. Jeg drikker en kopp te og håper på at forkjølelsen min snat skal gå over siden jeg har tentamen i morgen (!!!) og på fredag. jeg vil helst slippe å sitte å skrive i to dager med feber 🙁

  268. Jeg sitter egentlig å leser til eksamen jeg skal ha på mandag i forbrukeradferd. Eller, jeg skulle egentlig gjøre det, men finner ingen motivasjon akkuratt i dag. Så jeg sitter å hører på musikk og spiser rester av påskeegget mitt. Leser litt blogger og nettavviser, og blir sur på megselv fordi jeg ikke leser til eksamen. Må egentlig sykt tisse også, men det er kjedelig. haha.
   Ha en fin dag!

  269. Akkurat nå sitter jeg på skolen (jåttå vgs) og har matte. jeg gjør sikkert alt uten om matte som blant annet er å lese bloggen din. jeg hører på musikk og teller ned til vi kan gå. leiter også etter mat i andre sine sekker, for jeg er så sultan.

  270. Akkurat nå så ligger jeg å prøver å bli frisk. Har fått en virusinfeksjon så har vær syk fra torsdag i påskeferien til nå… Det suger skikkelig og jeg håper å bli frisk snart pga jeg har 2 fremføringen, to tentamner og en prøvemuntlig som jeg har gått glipp av.. Etterpå så håper jeg å få tak i medisinene jeg må ha, men mamma må hente dem ut siden jeg ikke har penger til det akkurat nå og jeg er syk…
   Håper du har en fin dag i dag!
   [email protected]

  271. Akkurat nå ser jeg på liv og maddie på disneychannel på den svarte Samsung tv’en vår samtidig som jeg skriver en kommentar på bloggen din på den vite iphonen min med et gjennomsiktig grått deksel😄 og akkurat NÅ! Skrev jeg NÅ! [email protected]

  272. Akkurat NÅ er jeg ganske irritert siden iphonen klikker hver jævla gang jeg skal scrolle ned for å kommentere, men jaja. Jeg holder telefonen mellom meg med to hender, og jeg sitter med bena litt spredt i en slags sofa benk. Jeg er hos venninne min og benken er blå med hvite puter. Under meg har jeg to puter og en dongeri jakke jeg måtte ta av, siden det ble for varmt og ubehagelig. I nuet spiser vi ost og kjeks. Vi spiser ritz kjeks med brie ost og grønne druer på. Akkurat nå tygger vennina mi på en sykt irriterende måte, mens hun og kommenterer dette. Vennina mi sitter på en stol og vi har en slags intern konkurranse der vi skal se hvem som vinner. Nå lager jeg meg en ny kjeks. Jeg skjærer opp et stykke gullbrie, plasserer det midt på kjeksen og tar på en hel drue. Nå tygger jeg kjeksen og det er syykt godt. Elsker ost og kjeks. Nå skal jeg avslutte og jeg reiser meg opp fra sofaen for å hente et glass vann. 🙂 hahaha

  273. Akkurat nå sitter jeg med bena krysset over hverandre på et katteteppe, halvt på den røde sofa kanten. Jeg sitter i en ubehagelig stilling som gjør at jeg må lene den høyre skulderen min ekstra mye fremover for å skrive dette her. Nå klør jeg meg selv på venstre siden av nesten med pekefingeren min på venstre hånden. Nesen klør forsatt på den venstre siden. Jeg klør meg igjen og fortsetter deretter med å type på det hvite Samsung tastaturet mitt. Jeg typer dette mens “rik på rabatt” går på TV. Fingrene raser over tastaturet. Jeg tenker på detaljer. Hva mener hun med detaljer? Jeg er ikke noe flink på detaljer. Jeg liker korte setninger. Det gjør at så mye klarere, og på en måte mystisk. Jeg tenker på norsk læreren. “BRUK MINDRE KOMMA. Jeg vil ha mer punktum” jeg smiler litt for meg selv. Han er morsom. Så kommer jeg på hva du mener med akkurat NÅ? Er det ett minutt? Er det ett sekund? Hæ? Gjør jeg det feil nå? Skriver jeg meg rett inn i en diskvalifisering? “Faen” tanker jeg. Jeg er jo ganske flink på å skriver tekster. Jeg skriver saktere og tenker over hva jeg egentlig burde skrive. Jeg ser opp på TV’n som hele tiden her stått på i bakgrunnen, men som liksom ikke har stjålet tankene mine ettersom fingrene mine er opptatt med å rase over tastaturet og skrive så mange ord som mulig. Skal dette bli en stil? Nå stopper jeg virkelig opp. En irriterende amerikansk stemme fyller den lille stuen vår. Jeg ser på damen på TV. Hun har en stygg rosa farget t-skjorte på seg. Jeg tenker at hun trenger en bedre hobby. Nå får den andre skulderen også vondt og jeg skjønner at jeg må flytte meg. Jeg flytter meg. Nå ligger ryggen behagelig mot en av våre gamle røde puter. Det venstre benet har jeg over det høyre benet. Rumpa er ubehagelig. Jeg flytter på rumpa. Fortsatt ubehagelig. Flytter rumpa igjen. Nå er jeg komfortabel. Akkurat nå tenker jeg på goodiebagen som du skal gi vekk… hvor liten sjansen er for å faktisk vinne den. Nå tenker jeg at jeg burde slutte å skrive på tastaturet med fingrene mine fordi de negative tankene i hodet mitt forteller meg at jeg uansett ikke kommer til å vinne denne konkurransen med lykken min! Jeg lurer på hva som er i goodiebagen.
   [email protected]

  274. Akkurat nå sitter jeg i den grå sofaen min og svarer på dette innlegget, imens jeg venter på at rundstykket mitt i ovnen skal bli ferdig. Kom nettopp hjem fra skolen, og det første jeg gjør er å logge på pc´en og gå inn på blogg.no (som jeg gjør nå).
   [email protected]

  275. Akkurat nå sitter jeg på skolen og planlegger en fordypningsoppgave, samt leter etter inspirasjon. Vi har fått temaet Identitet, og skal lage noe innen dette. Jeg har tenkt å lage en Coffee Table book, hvor jeg legger inn masse bilder jeg tar, og som jeg kommer til å redigere og evt manipulere i ettertid, som har noe å gjøre med temaet. Jeg tenker å legge stor vekt på stemmning i bildene, og ønsker å lage bilder som får folk til å tenke litt, og som kan tolkes på ulike måter. Så akkurat nå har jeg en liten pause, mellom timene, for så å snart fortsette å lete etter inspirasjon og planlegge ideer til oppgaven min.
   [email protected]

  276. Sitter og irriterer meg over noen kviser jeg har, og tenker på hva jeg skal skrive. Livet mitt er tross alt jævlig ensformig.. Kom hvertfall nettopp hjem fra jobb, og venter på at to kollegaer skal få ræva i gir og ringe, slik at vi kan dra og grille i det fine været ute. Magen min ruuuuuuuumler!! Mens jeg i sidesynet ser venninna mi ta SELFIES, og katten min vasker seg. 🙂 Ha en fin dag!
   [email protected]

  277. akkurat nå sitter jeg og funderer på om jeg skal ut og trene litt, eller om jeg skal fortsette å se sex and the city for fjerde gang, og en million ganger oppdatere bloggen din. Blir nok “dessverre” ikke trening, muligens jeg får prøve å psyke meg opp til det litt senere. Søkte akkurat på en jobb også, er dødsspent, har aldri hatt en jobb før!
   [email protected]

  278. Akkurat nå sitter jeg i sofaen med PC-en på fanget og leser mine favorittblogger mens jeg hører på Bruno Mars. Snart skal jeg vaske rommet og rydde i klesskapet, før jeg tar en tur på trening <3 For en effektiv dag sier nå jeg! Bra jeg har bloggen din, så jeg kan lese mens jeg tar litt pauser i hverdagen 🙂 Du er god, ha en fin dag!
   [email protected] <3

  279. Har netopp komt hjem fra skolen og sitter som vanlig på do (glansbilde fra meg hehe). Var så ekstremt sulten i og med at jeg ikke spiste på skolen, så spiser på danske sjokoladeplater, skam godt! Ja så er jeg jo selvfølgelig på mobilen samtidig da, her får man alt gjort på en gang!
   [email protected]

  280. Akkurat nå sitter jeg i markedsføringstimen og har om etikk. En gammel prøve har jeg også akkurat fått tilbake, som gikk bedre enn forventet, så er fornøyd med det! Jeg sitter også og leser litt på bloggen din, rett og slett fordi jeg ikke er så veldig motivert til skole lengre, og jeg er stoka på russetid!
   [email protected]

  281. Akkurat nå ligger jeg på magen i sofaen og trykker på tastaturet og skriver en kommentar her 😉 Kom akkurat hjem fra universitetet og er rimelig trøtt!

  282. Akkurat NÅ ligger jeg på senga og NYTER følelsen av sol, varme, det nye sommerlige sengesettet under meg, kribling i magen og gleden over forventningene til sommeren vi har i møte! Lykke <3 Det er lov til å ha det bra! ^_^
   [email protected]

  283. Akkurat nå sitter jeg ute på terrassen og nyter sola med en skål jordbær og vannmelon. Og imens jeg nyter sola sitter jeg med beina oppå bordet og leser/kommenterer bloggen din!💕

  284. Akkurat nå sitter jeg på skolen og har spansk. Vi har nettopp fått tilbake en spanskprøve som jeg egentlig skal rette, men det eneste som frister nå er bloggen din!

  285. Akkurat nå ligger jeg i en stripete hengekøye ute på verandaen. Jeg leser til en prøve som jeg skal ha på fredag, i historie boken min, som har et nonstopp bokbind på seg.
   [email protected]

  286. akkurat nå sitter jeg behagelig hjemme i sofaen med bena på bordet og drikker vann av et rosa sugerør. (fordi jeg bare drikker vann hvis jeg får drikke det med sugerør, haha) og ser på Costa del kongsvik mens jeg leser blogger. eller akuartt nå kommenterer jeg jo på bloggen din da, haha. også nå lurer jeg på hva mer jeg skal skrive, men kommer ikke på noe så, ja. haha
   [email protected]

  287. Akuratt nå venter jeg på mamma som slutter på jobb om en time. Vi skal gå en tur før vi skal hjem å spise middag 🙂 Titter alltid innom bloggen din mens jeg sitter å venter, så det driver jeg også med. Hehe 🙂
   [email protected]

  288. Hei, akkuratt nå sitter jeg i stua og spiser horn med ost som vi bakte på skolen i dag. Jeg sitter også å leser gjennom de nyeste innleggene dine på bloggen din, der jeg så at du hadde en ny konkurranse som så spennende ut. Syntes det er veldig bra at du blogger så ofte son du gjør, er jo nytt innlegg ute omtrent hver gang jeg logger på fb eller går inn på bloggen din👍
   [email protected]

  289. Hei!
   Akkurat nå sitter jeg på en brun stol med kjøkkenbordet og spiser en bolle😂 bollen er kjøpt på joker. Jeg holder på med ipaden og er på instagram og skriver denne kommentaren:)

  290. Akkurat nå har jeg norsk, og har nettopp hørt en tekst om at det ikke er vits i å dra til syden uten å komme hjem med shortskille. Den var underholdende. Nå derimot skal vi fortsette å jobbe med særemne og da havnet jeg raskt innom bloggen din for noe litt mer spennende 🙂
   [email protected]

  291. Akkurat nå sitter jeg på en svart lenestol med beina på vinduskarmen (jeg klarer dette siden vinduet er veldig lav) på rommet mitt og ser ut på landskapet som er prydet av grønn gress og skog utenfor vinduet mens jeg hører på musikk (Just the way you are av Bruno Mars).
   [email protected]

  292. i skrivende stund spiser jeg smågodt fra et påskeegg som jeg fikk av kjæresten min på bursdagen min, som var nå på mandag. Det er mest sjokolade for det liker jeg best, har også nylig postet et innlegg på den nye bloggen min med bilder av klær som jeg liker. Sitter på macen min på soverommet mitt som er lyst opp av nydelig solskinn. tenker også på at jeg begynner å bli tom for sminke.. ehehe
   [email protected]

  293. Akkurat nå sitter jeg å ser på maling på Jotun.no. Skal flytte og vil male rommet på det nye stedet, men helt umulig å finne hva maling jeg vil ha. Alt er så fint. Også har jeg nettopp vasket leiligheten 🙂
   [email protected]

  294. Akkurat nå sitter jeg på skolen og har spansk. Teller minuttene til det ringer ut og jeg er ferdig for dagen. Bare 9 minutter igjen. Krysser av for nok en dag jeg har overlevd på skolen 😀

  295. Akkurat nu sett eg å les bloggen din, spis nøtter og drekk battery i en veldig, veldig kjedelig IT( informasjonsteknologi) time. Vi har eksamensforberedelsa og eg trur at e kjæm te å stryk om e kommer opp i dæ. Blå himmel og sol ute mens at eg e stuck inne på skola. Dæ sug spesielt sia e bor i Lofoten og fint vær e en sjeldenhet. Så hadde vært sjikkelig oppmuntranes å vunne en goodiebag 😀
   [email protected]

  296. Akkurat nå er jeg på utplassering, fordi på skolen har vi blitt utplassert i en bedrift. jeg er utplassert hos Internsikring, som er en bedrift som gir sentral godkjenning, HMS system osv til andre bedrifter.
   Så nå har jeg sjekket hvilke kunder som har vedlikehold, og det er jeg akkurat ferdig med. Så jeg gikk rett inn på dataen og sjekket bloggen din! 🙂
   [email protected]

  297. Nå er jeg akkurat ferdig på jobben min på eldrehjem og sitter å slapper av med blogglesing og big bang theory på verandaen mens jeg gjør meg klar for jobb nummer to i skobutikk.
   [email protected]

  298. Akkurat nå leser jeg din fantastiske blogg på telefonen min, mens jeg venter på at verden beste serie ,greys anatomy, skal gå på tv. Jeg koser meg også med en oppkuttet gulerot og en kopp te ♥
   [email protected]

  299. Hei! Akkurat nå sitter jeg å spiser kjøttdeig og pasta med ketchup, parallet med at jeg ser om jeg finner noen oppdaterte blogger. Samtidig som jeg gjør disse to tingene, sitter jeg også å ser på en veps som har sluppet seg selv inn i leiligheten min, fordi jeg var så lur å satte den på “full lufting” da jeg dro på skolen. Vepsen er stor, akkurat som den andre vepsen som kom snikende da jeg luftet i går. Funderer på om jeg skal slå den med ei avis fordi jeg ikke har gått til innkjøp av en fluesmekker enda, ettersom jeg er ganske ny i leiligheten. Eller kanskje jeg bare skal holde meg til planen om å kikke på vepsen helt til den har flydd bort fra vinduet den sitter på nå, og videre til døren så jeg kan slå den opp? Hm.. Får tenke litt til! Jeg biter også negler på samme tid som jeg lurer på om jeg skal sove nå, og gjøre engelsk-leksa etterpå, eller gjøre den nå. Det blir nok etterpå, tror jeg, men da er det fare for at jeg sover akkurat litt for lenge.. I det jeg skriver dette, fascinerer meg også over hvor mye det går an å ha tankene på, på en gang. Forresten, så har jeg nettopp googlet synonym for “samtidig”, fordi det er gøy å skrive litt av og til, dette var en gøy konkurranse. Jeg skrev også inn “english homework” på google translate, for å se om det skrives engelsklekse, engelsk lekse, eller engelsk-lekse. Det kom ikke noe ordentlig “svar”, så jeg gikk som man kan se over, for engelsk-lekse. Nå blåser persiennene mine så mye at det stormer, så jeg må avslutte å få lukket vinduet som er plassert på andre siden av rommet enn døra. Og jeg som trodde at jeg hadde lukket det.. Klem <3

  300. Akkurat nå sitter jeg i senga og spiser kjeks med brunost og leser bloggen din, grunnen for at jeg sitter her enda er fordi jeg våknet klokken 8 for å dra til hudlegesenteret, men orket ikke være våken mer pga jeg strøk(!) på muntlog eksamen i går(det sto om fremtiden min og skolegang)så sov 4 timer til. Er deppa til tusen og tenker egentlig bare gå å shoppe meg glad, det er vel rimeligere enn psykolog?
   [email protected]

  301. Det er vel ganske innlysende at jeg leser bloggen din. Egentlig skulle jeg ha forbredt meg til en samfunnsfagsprøve, men istede ligger jeg da altså på den deilig sengen min med pcen på fanget og ser på Barbie life in the dreamhouse… Sånn er det når man savner å være liten uten alle prøvene og forventningene!
   [email protected]

  302. Jeg sitter og leser på eksamen som jeg skal ha neste uke….. Kjipt når det er såpass fint vær, men må man så må man 🙂

  303. Sitter med rumpa godt plassert i sofaen, stappmett etter å ha trykket i meg to hamburgere med alt for mye tilbehør, og hodepine etter å ha stirret på skjermen gjennom hele norsktentamen i dag. Gjør det ikke akkurat lettere at jeg må i gang igjen å øve på enda en tentamen i dette øyeblikk, treningslære denne gang, som er tidenes desidert vanskeligste fag. Har også sommerfugler i magen fordi jeg venter på telefon fra ei venninne som forhåpentligvis har fått lappen i dag!
   [email protected]

  304. Nå har jeg akuratt kommet hjemme fra skolen og sitter på kjøkkenet og drikker kakao. Jeg tenker på hva jeg skal spise, mens jeg ser på gullfiskene som svømmer rundt i bollen sin uten mål og mening. Er sliten etter en utrolig kjedelig skoledag og vil egentlig bare slappe av og se på serier..I stede vurderer jeg faktisk å øve til mattetentamen som er om en uke. Ligger desverre ganske langt etter i matten fordi jeg byttet matteklasser noen ganger i begynnelsen av året, noe som resulterte i 1ere og 2ere på matteprøvene 🙁 Sitter også å tenker på om jeg skal trene i dag, eller om jeg skal utsette det til i morgen.
   Før jeg skal begynne å gjøre noe produktivt fant jeg ut at jeg måtte ta en tur innom bloggen din 😀 Er alltid et nytt og spennende innlegg her!

  305. sitter akkurat nå å i klasserommet å har kjedelig helsefremmende, hvor vi skal lage et aktivitetsprogram for 7 mai og om ergonomi. blir stuck her til 15.00 -16.00 før eg skal hjem med bussen i over en time.
   [email protected]

  306. Etter en ganske så herlig dag på skolen ligger jeg akkurat nå i sengen min helt oppe i Nord i Kauotkeino. Til helgen skal jeg hjem til Lofoten og dra på skoleTurne. Så nå er det full øving til neste uke.
   [email protected]

  307. Akuratt nå ligger jeg i sengen etter en magisk powenap og leser bloggen din mens jeg hører på musikk ( westlife- if i let you go) og koser med verdens beste katter ( egg & bacon )
   [email protected]

  308. jeg sitter å leser din blogg. mens jeg spiser noe mat som er ris med en gryterett og ser på gilmore girls i tillegg og venter på at one tree hill skal begynne. også sitter jeg i sofa enden nærmest vinduet, driver å åpner en liten pakke som nettop kom i posten fra ebay med noe telefon tilbehør og skriver denne kommentaren til deg ;D.
   jenter kan gjøre mye på en gang XD 😉 ^^
   [email protected]

  309. Akkurat nå sitter jeg godt planta ned i godstolen med et teppe rundt meg fordi jeg fryser (selvom det er sol ute). Samtidig som jeg skriver dette sitter jeg å ser på “2 broke girls” på TV’n og små-ler innimellom 🙂 Sånn, det er det jeg gjør akkurat nå!
   [email protected]

  310. akkurat nå sitter jeg godt plantet i sengen, etter å nettopp ha våknet og tenker på alt som skulle ha vært gjort.. lekser, rydding og vasking. istede skal jeg komme meg på trening, men sliter med dørstokkmila idag! senga er så godt så jeg vil vel egentlig helst bare sitte her og kose meg! ser også på noe marsipan jeg har fryktelig dårli samvittighet for å ha spist, så jeg regner med det blir mye jogging idag…
   urolig gøy forresten at du arragerer slike konkurranser for leserne dine! når de blir litt mer personlig fra deg er det enda mer koselig<3

  311. Nå skriver jeg denne kommentaren her og tenker på hva jeg skrive for å få et bra inntrykk av kjære Sopie elise, mens jeg ser ut vinduet nede i Stavanger og er helt sjokka at det begynner å regne.
   [email protected]

  312. Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet, nydusjet etter trening og nyter en kiwi. Samboeren dro på jobb, så da har jeg litt tid for meg selv til å oppdatere meg på blogger og diverse. Sitter og håper på å vinne denne goodiebagen, det hadde vært et høydepunkt i bacheloroppgaveskriving!
   [email protected]

  313. Jeg kom akkurat jeg hjem fra en fin gåtur med den lille finsk lapphund-valpen min Toya som ikke for lenge siden brakk av foten, men endelig er blitt frisk igjen – som betyr at jeg kan gå masse tur med henne fremover! Ellers ser jeg på ‘Katt til besvær’ på Animal Planet med et glass brus i hånden. Perfekt! Skal nyte den siste dagen i ferien så godt som mulig. Senere skal jeg ordne meg klar til to dagen på før det blir to skoledager, så en liten bursdagsfeiring på fredag for da blir jeg 16, og så rett på fotballturnering klokken åtte på lørdagsmorgnen!
   Hadde vært veldig koselig å kunne vinne en goodiebag fra deg som kanskje kunne vært som en liten bursdagsgave!! Klem <3
   [email protected]

  314. Ej sitt i sofaen i “leiligheta” mi å et nutella me ei skei menst ej syng til rather be som er høgt på høgtaleren min. Ej venta på at ej ska ut å bade me mange venna fordi det er so deilig fint ver ute og det er varmt å deilig, og da er det gøy å fare ut me venna å kose seg å ver sosial.
   [email protected]

  315. Nå sitter jeg på do… Kansje jeg ikke ska fortelle det så detaljert. Jeg skal snart på butikken å prøve en 2xu tights jeg hadde tenkt å kjøpe for bursdags pengene mine… Etter det skal jeg på teater… Vi øver på et stykke som heter jungelboken, jeg skal være fugl og ape-mamma. Vi skal ha premiere på søndag så jeg er på teater minst 4-6 timer hver dag etter skolen… Vi er 50 Stykker så vi blir ganske tullete i hode når vi kommer hjem og stuuuper i seng hver kveld.
   [email protected]

  316. Akkurat nå ligger jeg i sengen og syns synd på meg selv. Tok et bad, men så forbanna dum som jeg er så la jeg barberhøvelen i badekaret og selvfølgelig klarte jeg å tråkke på den da jeg skulle reise meg opp så en kjøttbit på hælen ble skåret rett av. Jeg blør ihjel..-hvertfall nesten 🙁 Nå venter jeg bare på at mamma skal komme med plaster og frukt til meg så er sikkert alt bra igjen. Haha.
   [email protected]

  317. Akurat nå sitter jeg hjemme og skal snart gjøre lekser, men må bare innom litt blogger først haha… senere er det øving til konf. konfer meg nå på lørdag 26. april (!!)
   [email protected]

  318. Akkurat nå venter jeg på at klokken skal bli fem minutter over tre, for da er jeg ferdig på skolen og kan endelig sette meg på bussen som går til kjæresten min. Jeg tenker mye på han for tiden. Om fortiden og fremtiden. Jeg er så sikker, Sophie, på at han er den rette. Du vet når du har den følelsen inni magen din, alle sommerfuglene flyr inni deg bare av å tenke på fremtiden deres sammen? Vel, jeg har den hele tiden. Jeg elsker han så mye at det gjør vondt, det gjør vondt for jeg er overlykkelig og takknemlig for at det her han jeg har funnet, men det gjør også vondt fordi jeg er fortsatt redd for at jeg gir for mye av meg selv. Jeg er sårbar, Sophie. Et lite vindkast kan vippe meg over enden. Jeg bekymrer meg. Jeg skal til USA, alene, i tre uker til sommeren. Jeg har aldri vært så lenge borte fra han før. Det er her tankene om fortiden kommer inn. Han har vært utro før. Du hører hele tiden “Once a cheater, always a chearter”… Han har aldri gjort noe som helst for å få meg til å tvile på han, men det klarer jeg helt fint selv. Men jeg tror jeg bare må ta meg hardt i nakkeskinnet og si til meg selv at dette er en gutt som gjør alt for deg, som ikke snakker med en eneste jente og som vil kun det beste for alle.
   Jeg tror jeg skriver dette mest for å klarne tankene mine. Og det føles fantastisk at du faktisk kommer til å lese dette, du kommer til å høre meg. Jeg kommer nok aldri til å vise tvil til kjæresten min, for det fortjener han ikke. Ikke i det hele tatt. Det er hos meg dette ligger, ikke hos han. Vi har hatt denne samtalen et par ganger, hvor jeg gråter av angst. Jeg gråter fordi jeg elsker han så sårt og har ikke råd til å miste han. Han er min bestevenn, han er min kjæreste. Han vet hver minste detalj om meg, Sophie.
   Det føles godt å skrive dette her. Det føles rett. At lille meg, fra en by der alle vet alt om alle, kan skrive til deg som jeg føler jeg kjenner nå, uten du har ingen anelse om hvem jeg er. Det er dette jeg gjør akkurat nå. Venter på at klokken skal bli fem over tre og tenker. Jeg tenker masse.
   [email protected]

  319. Akkurat nå sitter jeg på knær på stolen min på rommet, med pc-en min oppå mattebøker og annet rot. Burde vel legge fra meg pc-en og jobbe videre med matte, men jeg har ikke skkurat så veldig lyst 😛
   Driver også å tar litt hårolje på tuppene mine, for jeg innbliller meg at det gjør dem mindre slitte, haha :))
   [email protected]

  320. Ligger halvdød i senga mi på et hotellrom på Koh Samui i Thailand. Backpacket gjennom sør-øst Asia i to måneder alene nå, og da blir man jævlig lei av å hele tiden måtte bli kjent OG bo med andre mennesker 24/7. Derfor tok jeg inn på hotell i noen dager for litt alenetid!
   Ligger og kikker på iphonen min stort sett hele tiden siden tven bare har asiatiske kanaler.
   [email protected]

  321. Akkurat nå sitter jeg og planlegger reise til den dominikanske republikk, jeg skal reise sammen med kjæresten min og gleder meg til å skape enda flere minner med han. Det er den siste reisen vi har sammen før vi flytter fra hverandre til sommeren 🙁 vi skal på all inclusive og jeg gleder meg masse, jeg har nettopp ringt noen kollegaer i håp om at de kan bytte noen jobbvakter slik at jeg kan få reist. Akkurat nå ser det ikke lyst ut, men jeg krysser fingrene. Det er viktig å pleie kjærligheten og det hadde vært vakkert å være sammen med han i puerto plata (ikke det at stedet har noe å si, jeg hadde vært like lykkelig med han i Norge også, men du skjønner hva jeg mener.. Du som også elsker å reise som meg). Hadde kommet langt med disse produktene på turen, siden alle de pengene jeg har spart i ett år går til denne turen, ikke lett når man egentlig er en fattig student, så jeg krysser fingre for dette også 🙂 mailen min har jeg skrevet i ett av feltene over 🙂 ha en strålende dag, sophie 🙂

  322. Sitter på jobb og har pause akkurat nå. Ser også ut over mine kollegaer og drømmer meg bort. Tenker også litt på bursdagen jeg skal feire om 10 dager. Og så leser jeg selvfølgelig bloggen din! 🙂
   [email protected]

  323. Sitter på skolen første skoledag etter ferien. Kjenner at jeg virkelig kunne trengt en dag til her jeg sitter med øyelokkene tredd nedover øynene. Ferien gjør noe med innstillingen man har på seg selv, det joggebukse syndromet går ikke så lett bort som det kommer. Jeg ser meg selv i pc-skjermen imens jeg skriver å innser virkelig at jeg kunne trengt en fuktighetskrem til min enormt solbrente hud. Kanskje holde meg unna solen en stund. Jeg sitter også å tenker på hvordan i alle dager jeg skal greie å fokusere på spansk utover denne timen , når det jeg egentlig vil er å reise hjem og gjøre noe av det jeg ville kalt “mer produktive” ting 🙂 Dette er det jeg har tenkt på det siste minuttet, og er nok også det jeg kommer til å tenke på resten av denne timen 😉
   [email protected]

  324. Akkurat nå sitter jeg i klasserommet våres og venter på å gå hjem. Vi har matte atm og jeg skal si deg at det er kjip. Jeg har nettopp gjort ferdig oppgaven vi skulle gjøre, så nå stirrer jeg bare på pcskjermen. Ved siden av meg sitter to jekler som bråker som faen. Klarer ikke å konsentrerer meg sånn egentlig, og nå er jeg så sykt sulten??
   NÅ kom læreren inn og sa at vi kan pakke sakene sammen og gå hjem yes! Ha en fin dag videre, digger bloggen din Sophie!
   [email protected]

  325. Akkurat nå prøver jeg hardt med å øve på en engelsk muntlig oppgave som vi har allerede i morgen… ikke lett å øve når mobilen og dataen er rett vedsiden av! hahah❤️
   [email protected]

  326. Sitter i sofaen med bacheloroppgaven og en kopp kaffe, og sliter med å komme meg videre nå. Derfor ble det en tur inn på bloglovin’ 🙂 Tenker å ta meg en fjelltur snart, da jeg sikkert ikke får gjort noe mer med oppgaven i dag.
   [email protected]

  327. Hahah, så utrolig kul oppgave!
   Jeg gikk av bussen for omtrent 60 sekunder siden, og går nå mot barnehagen til lillesøsteren min for
   å hente henne, samtidig som jeg desperat prøver å finne noe spennende på mobilen min. Solen er skikkelig sterk og jeg har ikke solbriller! 🌞😵 Døøør

  328. Akkurat latt en gammel dame fått sitte på min plass på bussterminalen, også hører jeg på ungdomskoleelever som er her snakke om livet deres. Skal ta bussen hjem til lillemor som venter på sin mamma i barnehagen! 🙂
   Ha en flott dag 🙂
   [email protected]

  329. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos meg selv. Jeg drikker et glass med pepsi-max, mens jeg sitter å surfer på nettet. Tv-en er på i bakgrunnen, nå er nettopp Gilmore Girls ferdig der. Jeg vurderer å begynne på middagen, men finner ut at det ikke er nødvendig før kjæresten kommer hjem.
   [email protected]

  330. Akkurat nå sitter jeg ved det store spisestuebordet på besøk hos foreldrene mine.. Jeg er småsyk og mamma er så snill så hun tar seg ekstra godt av meg når jeg ikke er helt på topp!
   Jeg sitter å tenker på alle eksamene mine jeg har å forberede meg til… men jeg sniker meg selvfølgelig til å lese litt på bloggen din, mens jeg sipper i meg litt tè og spiser av den litt smålukne salaten jeg laget meg til frokost, men som på et eller annet vis bare ble stående i kjøleskapet, til nå…
   Døren står på vidt gap her og det er faktisk strålende sol! Kanskje jeg burde gå ut? den dårlige samvittigheten av å sitte inne sniker seg på… meen, jeg er jo syk.. unnskyldning nok?
   Ha en herlig dag, Sophie!
   [email protected]

  331. Sitter med bena på bordet, mens jeg hører mamma på kjøkkenet som prater for seg selv mens hun lager mat. Jeg er sliten av å skrive og sliten av å være på pc’en etter å ha hatt heldagstentamen i dag. Jeg som egentlig er tom for informasjon og ord. Jeg sitter på den beste plassen i den røde sofaen som vi arva da mormor gikk bort. Så mange minner det er i den når jeg tenker over. De gangene jeg og mormor så på sport til langt på kvelden, selv om det var det jeg hatet mest av alt å se på. Ved siden av meg ligger historie boken og skriveboken full av ord og ordforklaringer på viktige ord og navn fra andre verdenskrig. Ordene som tar så lang tid å skrive ned og hånden verker av å skrive så mye. Jeg strekker litt på armene og tenker at jeg egentlig ikke er sulte i det hele tatt….og at jeg kunne ønske jeg hadde et dyr og dulle med. Skulle vel forsette med lekser om andre verdenskrig, men bloggen din hyler “les meg! les meg, kom igjen og les” så da ble fristelsen for stor og jeg måtte klikke innpå og se. Samme fristelsen som jeg går i fella for hver dag. Jaja, du er jo et forbilde på en måte. Mens mamma snakker om bunadsprøving, konfirmasjon og tarotkortene sine funderer jeg på hva som er i goodibagen. Nå er hun begynt å spise yoghurt og smatter. arg jeg blir gal av det! Jeg tenker også at jeg har veldig lyst på chinamat, men det er altfor pinlig å bestille fordi de skjønner ingenting. Jeg leser oppover kommentarene som allerede ligger her og tenker at sjansen min er vel 0.000 %, men vi kan vel prøve likevel…uansett så er det en wast of time om jeg tar dette bort igjen så jeg får vel la det stå. Jeg føler at jeg snart må ta på meg mascara fordi jeg ser ut som en jente uten øyevipper og det er lite kleint. Etter all denne teksen begynner jeg fakta å bli sulten også, så får vel bestille chinamat likevel. Håper du har en fin dag videre fine deg!
   [email protected]

  332. Akkurat nu så sett æ i sofaen me en kopp te etter en lang skoledag . Endelig har sola bestemt sæ før å kom tel nord-norge åsså, så æ sett nu bære å ser ut gjennom vinduet i håp om at den skal forbli der.
   Ha en fin dag Sophie Elise!
   [email protected]

  333. AKKURAT nå, skriver jeg jo inn denne kommentaren her, Hehe 😀 Jeg sitter sammen med bestevenninna mi ute på vetandaen, nå som sola har kommet, og vi bare snakker (og leser bloggen din). Vi har nettop spist et stort fruktfat med masse goder på. Koos <3
   [email protected]

  334. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme og skal til å åpne en boks med ananasbiter, så har jeg også kjøpt mørk premium sjokolade med karamell fyll inni. Skal skru på tven for og se grensevakten før jeg skal stikke og fikse meg for å sminke meg til mitt siste konfirmasjonskurs i kveld 😀
   [email protected]

  335. Akkurat nå har jeg lagt med på gresset i hagen for å sole meg og ved siden av meg har jeg min 11 uker gamle chihuahua som koser seg så mye i det fine været <3
   [email protected]

  336. Akkurat no sitte eg i sofaen heima hos kjærasten min og prøve å ordna opp med ei venninna som det gjekk litt skeis med på ein fest i påsken, men da virke so alt kjem t å ordna seg 🙂 heldigvis!
   [email protected]

  337. Nå sitter jeg sliten etter skolen, i skinnsoffaen i storstua. Jeg har akkurat blogget, og nå hører jeg på musikk, leser på andre blogger og skal snart til å lage meg noe mat. Jeg tenker en god salat? Enig? 🙂 Ha en fin dag, Sophie <3

  338. Hmm. Jeg våknet for 5 minutter siden. Ligger i senga med gardinene trekt for. Bytter på å ligge på siden og på ryggen. Hører magen rumle, glemte visst å spise lunsj i sted. Jeg er klam på henda, som gjør det ubehagelig å skrive på mobilen. Føler hvor utmattet og mørbanket kroppen kjennes ut. Det er ikke noe ny følelse, som ME-syk har jeg blitt vant til det. Lurer på om jeg skal ringe mamma og spørre hun om å komme med mat, da jeg vet at jeg er for svak til å reise meg opp selv. Jeg kommer på at hun skal lage middag til klokken fire og bestemmer meg for å vente. Kroppen er glovarm, dyna er dratt nesten helt av meg. Tenker på at jeg må bade etterpå, for så å lure på når både mamma og pappa har tid til å hjelpe til. Tar meg en slurk av saften fra nattbordet. Fun light med pære og kiwi smak, søtet med stevia. Det er alt jeg drikker fortiden. Faktisk alt jeg har drukket siden høsten. Nesten da. Hender jeg får servert et glass juice. Kommer på at jeg skriver for å delta i en konkurranse. Syns goodiebagen virket veldig fin. Hadde ikke gjort noe å vinne. Leser gjennom noen av de andre kommentarene. Innser at det er veldig mange av de og at sjansene mine er små. Verdt et forsøk. Nå rumlet magen igjen. Tar opp litt av rullegardinen, men lyset stikker som hundre små nåler i øynene og jeg tar den ned igjen. Nå orker jeg ikke å skrive mer. Kanskje jeg skal sove litt mer.
   [email protected]

  339. Akkurat nå sitter jeg på terrassen i bikini, nyter solen og drikker saft, med One more night av Maroon 5 på øret, etter å ha kommet hjem fra en tur med hunden min. Også leser jeg bloggen din da selvfølgelig:)) Det fine været gjør meg så glad!!
   [email protected]

  340. Akkurat nå sitter jeg og spiser jordbær og chips med bena på bordet etter å komme tilbake på skolen igjen etter verdens beste påske!

  341. Sitter i stua med Macen på fanget og ser på det fine været, fordi jeg ikke har veranda og kan sitte ute.

  342. Ligger som et slakt i en sofa fra IKEA, akkurat kommet hjem fra en 2timers skoledag. Tenk at det er mulig å bli utslitt av noe så enkelt, haha.

  343. Akkurat nå sitter jeg på skolen å leser bloggen din istedenfor å gjøre det jeg egentli skal! Vi har nettopp hatt undervisning, og det er syyykt fint vær her så jeg lengter etter å gå ut, haha! får heldigvis litt sol på meg gjennom vinduet, snart ferdi på skole, bare en halvtime igjenn.. Hunden min har klipt seg idag, så jeg gleder meg sykt til å komme hjem til den! Sitter også å dagdrømmer litt om den goodiebagen din! hadde vært sykt kult å faktisk vinne for en gangs skyld, haha!
   [email protected]

  344. Akkurat nå sitter jeg i senga på rommet mitt og ser på gossip girl. Har nettop blitt ferdig med den nest siste episoden i sesong 5.. Siden de ikke har den siste sesongen på netflix, så kan jeg ikke ser mere før jeg kjøper den på dvd, men den er så sinnsykt dyyr!.. Jaja, uansett så ville jeg bare ta en liten titt innom bloggen din, siden jeg er fast leser 🙂 ♡
   [email protected]

  345. Akkurat NÅ sitter jeg på skolen å gjør matte! Hhehe følger kanskje ikke så godt med i å med at jeg leser bloggen din istede! Samtidig tenker jeg på russetiden, bare et par dager igjen å! 😀 Stoka!

  346. Åh, så morsom vri på konkurransen 😀
   Jeg sitter ute på verandaen i solsteken i Fredrikstad i shorts og singlet og prøver å bli brun, men jeg har hunden min på fanget så det blir nok en rar skille isåfall. Jeg leser også på bloggen din og kommenterer her, skriver litt på min blogg og har Linni Meister’s “My ass” på på Spotify.
   [email protected]

  347. AT THIS MOMENT; sitter jeg å griner og synes synd på meg selv fordi jeg gjorde det drit dårlig på mattetentamen, noe som er drit teit fordi det egentlig ikke er så farlig, men var liksom det at alle kom ut og fortalte hvor lett de syntes den var når jeg syntes den var jævlig vanskelig. Sitter å ser på suits i håp om at det er god nok forberedelse til rettslære tentamen i morgen, når jeg vet jeg egentlig må få rumpa i gir å pugge. Har heldigvis sommer konstant i bakhodet, så uansett hvor dritt ting blir i hverdagen, har jeg noe å se frem til. Haha, denne kommentaren er så deprimerende å lese at jeg ler over at jeg skriver den i det hele tatt.

  348. Akkurat nå sitter jeg på en rød, litt klam skinnsoffa hos besteforeldrene til kjæresten min. Jeg sitter med et kremhvitt strikket-teppe, som “Mor” sikker har brukt 278 dager på å strikke. Ved siden av meg har jeg et glass med iskaldt vann, og en skål med sourcream potetgull, som jeg egentlig ikke liker. Jeg sitter ikke en sørlig behagelig stilling heller. Mens jeg sittet ingen ubehagelig stillingen i den røde skinn-soffaen som er litt klam, venter jeg på at “Mor” skal lage litt lasagne til oss. Vi befinner oss i nordnorge, Lofoten, i en liten bygd kallt “Laukvik”. Jeg er litt tett i det ene neseboret, så det lager en liten pipelyd het jeg sitter å skriver dette innlegget på bloggen din. Jeg merker at jeg klør litt på venstre legg, så jeg velger derfor å avslutte denne kommentaren. Takk for meg. (Bukker og neier)
   [email protected]
   Mariann Poulsen.

  349. Eg sitter i den store IKEA sofaen vår og ser på den nydelige utsikten i vårt nye hus med den supersøte hunden min Milo på fanget. Nyter det fine været som har vert de siste dagene, og måtte sette meg ned å slappe litt av etter en lang tur.
   [email protected]

  350. Jeg sitter planta i sofaen etter en lang dag på jobb for å gå gjennom “must do”- lista før jeg kan løpe ut i finværet for å prøøve å få litt farge(er jo fantastisk vær ute!). Har en iskald Arizona Blueberry White Tea klar og alt… Anyways, lista mi går ut på å sjekke mail(irritere meg over at pakken fra nelly ikke er sendt enda, trenger kjolen til bursdagen på lørdag), sjekke facebook(intet nytt der heller), se om det har hendt noe i den store, vide verden og den faste turen innom bloggen din der jeg så du hadde en herlig konkurranse på gang! Ha en fin dag videre Sophie Elise! 🙂
   [email protected]

  351. Sitter i sengen og har nettopp åpnet pakken min fra nelly med mye fint som vanelig. I samme slengen spiser jeg godteri mens det er strålende sol ute, har alltfor mye å gjør med skolen så jeg får ikke nytt det fine sommer været.. <3
   [email protected]

  352. sitter å har matte og gjennomgår en prøve jeg fikk skikkelig dårlig karakter på og skjønner ingenting. gleder meg så sykt til dette skoleåret er over, da er jeg ferdig med matte for alltid! ute er det sol og helt blå himmel og alt jeg klarer å tenke på er at jeg vil dra ut å kjøre med scooteren min og grille med venner og kjøpe softis for dette er nemlig den første dagen med sol på utrolig lenge her i nord.
   [email protected]

  353. Jeg sitter og nyter solen med sminkepungen i fanget og et pepsi max glass og leser bloggen din som vanlig 🙂 Snart ture avgårde til barnehagen for å hente datteren min 🙂 Ha en knall dag!
   [email protected]

  354. Ligger i senga og har akkurat våknet etter en powernap, som var nødvendig etter mattetentamen idag. Som gikk helt ræva. Og skal begynne med økonomi oppgaver siden jeg har tentamen i det imorgen :/
   [email protected]

  355. Akkurat nå er jeg nettopp ferdig med å rydde bort frokosten og gått over kjøkkenet så det ser ryddig og fint ut så da bestemte jeg meg at jeg skulle titte innom bloggen din før jeg gikk i dusjen 🙂 men i dette øyeblikk sitter i sengen min i USA og skriver til deg. Og snakket med min gode venninne hjemme i Norge 🙂
   [email protected]

  356. akkurat nå ligger jeg i en rødbrun “skinn” sofa med 10 uker gammle valpen min i fanget og skriver en komentar til innlegget ditt “vinn godiebag” i håp om å vinne den. solen skinner gjennom vinduet og det er blå himmel ut❤️ nå venter jeg på at greys anatomy begynner på tv2 bliss kl 15:15😊 før jeg skal ta ut hesten. nå ser valpen min på meg og lurer på hva jeg gjør! hun heter Bella og er en Jack Russell Terrier💕 gjorde det så detaljert som mulig! ja og foresten så har jeg på meg en dongeribukse og en blomster skjorte for å gjøre dt bere detaljert… hahah. mailen min er [email protected]

  357. Akkurat nå sitter jeg faktisk ute i fin været og koser meg med litt frukt og footbad, kom nettop hjem fra skolen (Andebu ungdomsskole), og skal fortsette å bare slappe helt av😊

  358. Akkurat NÅ ligger jeg på sofaen med mensen smerter og depper. Jeg ser på yndlings serien min 2 broke girls, mens jeg spiser sjokolade. Jeg har på meg en hettegenser og joggebukse med sausflekker fra i går (jeg vet, glamorøst!) Sola skinner gjennom vinduet, som gjør at jeg depper enda mer fordi jeg får dårlig samvittighet fordi jeg ikke er ute. Har dusjet, så jeg prøver også å psyke meg opp til å føne håret, men gjemmer det bare bort i hetta i mellomtiden. Også tenker jeg at jeg snart burde lage meg noe ordentlig mat. Fikk veldig lyst på spaghetti (har ikke spagetti) Bestemmer meg for å dra butikken ETTER at jeg har fønet håret, så nå trenger jeg å psyke meg opp ENDA mer. Men før jeg går på badet, så MÅ jeg jo bare sjekke bloggen til sophie elise!
   [email protected]

  359. Sitter godt plantet i senga, med pc’en på fanget og jobber med norsktentamen. Nå har jeg nettopp tatt en pause for å klikke meg inn på Norges beste blogg! Etterpå blir det styrketrening på stua<3
   [email protected]

  360. sitter i den vrengte russebuksen min mens jeg ser på How I met your mother. 🙂 Også skiver jet her da selvfølgelig! 🙂

  361. Sitter og prøver å grave opp noe interessant å lage reportasje om, sitter for øyeblikket på jobb på Adresseavisen, 45 min til jeg er ferdig og kan slenge meg ut i sola! Har plan om å sprette en pils og bare nyte livet.
   [email protected]

  362. Akkuratt nå sitter jeg og snakker med min mor om utdanning faktisk, og venter på middag. Skal videre på russerevy om noen timer, og avtaler med vennene mine når vi skal gå.
   [email protected]

  363. Akkurat no sitt eg som eit slakt i senga og raidar alle dei faste bloggane. Eg har nett fått smurt aloe vera på det ekle gnagsåret er har på hælen min. Har fått slengt på meg maxiskjørtet mitt, så no er eg klar for å slappe heilt av etter ein jævlig skuledag.
   [email protected]

  364. Akkurat nå ser jeg på friends (evig favoritt) på netflix og har laget deilige vestlandslefser med maaaaasse sukker. Skal straks hoppe i dusjen før jeg drar på overnattings tur med klassen til lørdag -uten strøm. Så jeg må så netflix for alle dagene, Hehe.
   [email protected]

  365. Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen med omgangssyka, og venter på å bli mindre kvalm så jeg kan rydde litt etter meg og kjæresten min sine sykedager. Jeg har vel egentlig minimalt å foreta meg! haha 🙂
   [email protected]

  366. Akkurat nå så sitter jeg på rommet, prøver så godt jeg kan å lese til eksamen, men måtte sjekke litt Facebook og lese litt blogger. Viktig å ta seg litt pauser i eksamenslesingen 🙂 hihii. Håper du får en fin dag videre.
   Mailen min: [email protected]

  367. Akkurat nå sitter jeg alene ute i skolegården og nyter solen. Skal egentlig jobbe med en tysk fremføring, men tok heller turen innom bloggen din. Resten av klassen sitter inne, men det er så utrolig pent vær i Fredrikstad nå så da tok jeg med meg pc`en og vannflaska ut. Skoledagen er snart over, så mange har dratt hjem. Så det er veldig stille og rolig på hele Glemmen nå. 🙂
   [email protected]

  368. Akkurat nå ligger jeg ute og nyter sola vi har her i Trøndelag, samtidig som jeg leser blogger og hører på musikk 🙂

  369. Akkurat når leser jeg bloggen din, mens jeg står å venter på bussen! Jeg har både gymbag med en nesten tom bodylotion og en tung veske med masse skolebøker i! Jeg skal nemlig hjem å gjøre masse lekser i dette fine været! Ha en fin dag sophie <3
   [email protected]

  370. Akkurat nå sitter/ligger jeg i sofaen på verandaen vår ikledd shorts og drikker herlig hjemmelaget smoothie. Jeg går ikke på skolen for øyeblikket, siden jeg har blitt diagnotisert med ME, så jeg liker å slappe av i solen når jeg kan. Da føler jeg at jeg i det minste får noe ut av å bare ligge her, nemlig å forsøke å bli litt brun! Vi har innglasset veranda, noe som kan være ganske digg hvis det blåser ute, men når det er 20+ i solen er det bare stekvarmt og forferdelig. Men hva gjør man ikke for å få litt brunfarge? Haha. Tenker også på at det hadde vært lurt å gå eller jogge en tur, men bruker varmen som en unnskyldning for å la være. Hunden min ser heller ikke ut som om hun er veldig keen på å slepe seg ut, så da får vi bare ligge her og steke oss enda litt til. Sjekket en del ting på Macen før jeg fant meg selv på bloggen din (noe jeg ofte gjør, liker den utrolig godt!!) og så denne goodiebag-giveawayen. Herregud så herlig, haha! Elsker goodiebags, pleier alltid å gi de til familie og venner ved spesielle anledninger. Føler det blir litt mer personlig og også litt mer spennende, man føler liksom at man gir litt mer omtanke enn om man bare skulle kjøpt en ting. Anyway, håper du selv har en herlig dag i finværet!
   [email protected]

  371. Akkurat nå er det 20 grader ute, og jeg sitter i et lite auditorium uten vinduer og har GRAMMATIKK. Trenger jeg å utdype……………..
   (Har lagt ved mailen min, liker ikke å skrive den på nett hvor alle kan se den.)

  372. Jeg sitter i en grønn hagestol på verandaen til bestevenninna mi. Jeg sitter med bordet foran meg og sola i ryggen. Den ene albuen er i bordet og jeg lener hodet på hånden. Jeg puster, jeg ler, jeg ser på venninna mi, og mobilen akkurat nå… Og så skriver jeg denne kommentaren <3
   [email protected]

  373. Akkurat nå ligger jeg i sengen med feber og forskjølelse, hoster ognyser mens jeg leser bloggen din på iphonen og ser på netflix på pcn.. Med min kjære i bakgrunnen som spiller på sin pc såklart:p
   I tillegg har jeg et stooort rosa glass og rosa sugerør med pepsimaax! Så der er ikke såå gale å være syk;)
   [email protected]

  374. Akkurat nå sitter jeg på skolen, her har jeg vært siden kl. 0730 i morges og jobbet med bacheloren min… Ute skinner solen, så hadde ikke noe særlig å sitte her inne! Har skrevet over 2000 ord da, så klapper meg selv fornøyd på skulderen 🙂 En goodiebag som belønning for arbeidet jeg har gjort idag hadde ikke vært å forrakte :p Ha en fin dag!

  375. Akkurat NÅ sitter jeg i en svart skinnstol foran tv’en. Har akkurat kommet hjem fra skolen der jeg fikk vite at jeg kom opp i engelsk prøve muntlig eksamen, noe som jeg både er glad og sur for. Har akkurat tatt på min hvite og rosa pysjbukse. Er også litt sur etter at jeg akkurat krangla om scooterlappen med mamma i tlf. Men viss du skal ha den mest detaljerte tingen jeg gjør nå så er det å skrive denne kommentaren på min svarte iphone i håp om å vinne denne konkurransen. Jeg sitter også her og hører på magen min rumle ettersom pappa står på kjøkkenet for å lage tandoori til middag
   [email protected]

  376. Sitter på skolen og forbereder meg til muntlig sosiologi prøveeksamen. Spurte læreren om vi fikk lov til å jobbe ute pga det fine været, men nei. #life

  377. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme under pleddet, og skriver hjemmeeksamen som man har på sykepleie 2.året.
   Har sittet ei god stund å skrevet, og fant ut jeg ville ha en liten pause. Jeg skar appelsin i båter og fant frem bloggen din, perfekt pause 🙂
   Goodiebagen hadde passet perfekt å få etter ei hard uke med skriving av hjemmeeksamen.
   [email protected]

  378. Sitter på skolen og forbereder meg til muntlig sosiologi prøveeksamen. Spurte læreren om vi fikk lov til å jobbe ute pga det fine været. Det fikk vi altså ikke lov til. #life

  379. Akkurat nå sitter jeg i en grå hjørnesofa, som står hjemme i stuen. På tv’en er det fifa kamp mellom broren og kjæresten min der stillingen foreløpig er 0-0. Jeg sitter godt plantet med benene strekt ut opp i sofaen, med hvite, møkkete sokker etter at jeg gikk ute uten sko tidligere i dag. Nå måtte jeg nettopp kneppe opp buksa fordi den ble plutselig veldig stram og ha på sånn som jeg sitter. Ved siden av denne fotballkampen på tv’en holder jeg også på å redigere bilder i pixlr.com til et nytt blogginnlegg 🙂
   [email protected]

  380. Nettopp kommet hjem fra skolen. Står på kjøkkenet og vuderer å lage middag til meg og lillebror. Nå satt jeg med ned, mye enklere og skrive. Hahah 🙂 Lillebror sitter i stua og maser om jeg må lage mat, han er vist utrolig sulten. Så før nesten lage litt middag. Tenker jeg skal lage løvbiff og pommes frits. Veldig enkelt og veldig godt 💜
   [email protected]

  381. Glemte å skrive mail: [email protected]
   Sitat: “Akkurat nå ligger jeg ute og nyter sola vi har her i Trøndelag, samtidig som jeg leser blogger og hører på musikk :-)”. Slik at du skjønner hvem det er 😉

  382. Er på forelesning.. Burde følge med da eksamen nærmer seg, men velger heller å lese bloggen din! 🙂

  383. Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og (prøver) jobber med skoleoppgaven min.
   Samtidig prøver jeg å ikke la meg distrahere av det nydelige være jeg kan skimte der ute, surfing på nette og isteden fokusere på å ha trynet i boka jeg må lese for å komme i mål. Fokuset på boka varte i ca 5. min, og vips var jeg inne på bloggen din 😉
   [email protected]

  384. Jeg holder på med vårrengjøring utenfor leiligheten. Har spylet skit av altan samt funnet fram grillet å reingjort den. Så nu skal jeg begynne å grille 😀

  385. Akkurat nå sitter jeg på en stol foran et skrivebord foran vinduet. Ut av vinduet ser jeg DNB sine bygninger og litt av Bergen. På skrivebordet står macen min og skjermen burde egentlig vise en et worddokument med en oppgave jeg skal skrive på. Men hvor fristende er det ikke å gjøre alt mulig annet enn å gjøre det man egentlig må gjøre. Derfor gikk jeg inn på bloggen din for å se hva som skjer i ditt liv i dag. For å være litt mer detaljert kan jeg jo fortelle litt om hvordan jeg har det i dette sekund. Jo! Jeg er god og mett etter jeg har spist en litt sen frokost, og jeg er støl i beina etter en tur på fjellet i går i strålende sol. Jeg slapper av med en kopp te og skriver en kommentar på et blogginnlegg med forsøk på å vinne en konkurranse. Når jeg trykker enter nå skal jeg bla videre nedover bloggen din. Nå tok jeg en slurk av teen. Falleri fallera.
   [email protected]

  386. Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og spiser frokostblanding sammen med venninen min og lillesøsteren min. Alle har enten en iPad eller en iphone hver også, så det er jo veldig sosialt. Neida, men det er ganske koselig å sitte her mens sola skinner gjennom vinduet:)
   Håper jeg vinner:D
   [email protected]

  387. Akkurat nå har jeg en av mine favoritt tv serie i bakgrunn mens jeg skriver denne kommentaren. Har på meg kose klær og ny dusja mens jeg spiser jordbær. Samtidig som jeg har feber…
   [email protected]

  388. Nei, hvor skal man starte? Jeg sitter i sofaen, har akkurat kommet hjem fra praksis og har ikke engang giddet bryet med å ta av ytterjakken. Tenkte det var greit å beholde jakken på når jeg bare har t-skjorte under. Akkurat trent. Hoppet ut av tigthsen og inn i kosebuksen. Idet jeg kom hjem laget jeg havregrøt. Hadde oppi litt for mye sukker, men ingen dårlig samvittighet. Så – nå sitter jeg her, på min alt for flate rumpe og spiser varm havregrøt med sukker, kanel og en liten smørklætt! Skriver forresten bare med en hånd, det er ganske vanskelig. Jeg skriver med venstre, rett og slett fordi jeg er skeivhendt. I tankene mine står det nesten stille når jeg skal skrive ned det jeg akkurat gjør NÅ. Nå tenkte jeg på hvor kjedelig dette vil bli å lese for deg. Tror jeg avslutter snart. men bare tror, fordi jeg vil gjerne vinne. det tenkte jeg i hodet mitt nå. ok, sa jeg høyt – nå skal jeg slutte.
   TVITVI

  389. Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra skolen og for 2 minutter siden satt det seg en mann i 30 årene ved siden av meg. Jeg hører på All time low-outlines og ser på at mannen plukker seg i nesen (nydelig syn) samtidig som jeg skriver dette selvfølgelig. Det er farlig varmt inne på bussen og mannen lukter ikke fantastisk for å si det sånn. Yaay nå går han av bussen og jeg har to manns plassen for meg selv. Nå er det ikke noe mer å skrive siden det er ikke noe spennende på bussen siden mannen gikk av… hahahah.
   E-post: [email protected]

  390. Sitter godt plassert i en sort ubehagelig stol fra IKEA ute på terrassen! Solbrillene er på og beina er planta på en liten trestubbe. Sola steker og jeg føler at beina brenner opp under sorte bukser. Eller leser jeg bloggen din og kjenner solbrennheten komme 😉 og jeg nyter foresten lyden av fuglekvitter og motorvei. Flott vårdag!
   [email protected]

  391. Jeg sitter og øver til muntlig eksamen (kun prøveeksamen denne gangen).. Ble trekt i dag, og mitt fag ble norsk, så nå fordyper jeg meg i norsk språkhistorie. Skulle aller helst vært ute i det fine østlandsværet, men skole kommer først 🙂 Hører faktisk på justin bieber i øyeblikket, og drikker aloe vera-drikk fra sverige (fikk så lyst på det etter du skrev om det her på bloggen) 🙂
   [email protected]

  392. Akkurat nå sitter jeg småsyk foran peisen og varmer meg sammen med hunden min. Ser ut vinduet der det er strålende sol, og skulle helst sett jeg kunne gå ut uten å ha på altfor mye klær.
   [email protected]

  393. Akkurat nå sitter jeg i sofaen, spiser hjemmelaget potetmos m/ost, toppet med kjøttdeig, bacon og løk og drikker fun light iste peach, ooog ser ullared på tv 😀 ❤️

  394. Akkurat nå ligger jeg i senga med kjæresten som stryker og koser på babymagen min, er så herlig! Mens jeg leser bloggen din og tenkte å legge igjen en kommentar, men nå skal vi ut og gå, ha en fin dag!:)
   [email protected]

  395. Akkurat nå ligger jeg langflat i senga med påtegna skjegg i ansiktet. Siden jeg er russ har vi idag startet ståkuka, og dagens tema var “kjønnsbytte”! Skal ta meg en liten powernap før jeg begynner å pakke sakene mine til oslotur imorra!
   [email protected]

  396. Akuratt nå sitter jeg på venstre side av stuen i en beige stressless fra ikornen, jeg har beina i kort oppå skammelen og danser med tærne, og ser på dagens episode av paradise hotel, på bildet ser jeg 3 av deltagerne med røyk i hånden. Samtidig sitter jeg på chrome på iphonen min, og skriver denne kommentaren.
   [email protected]

  397. Akkurat nå ligger jeg med beina sammenkrøllet på sofaen og slapper av, mens jeg leser bloggen din på telefonen. Har akkurat kommet fra skolen, er så trøtt at jeg holder på å sovne, men jeg må ikke sove. 🙂
   [email protected]

  398. Akkurat nå så sitter jeg faktisk ute i sola, med en tekopp i den ene hånden, mens jeg føler deilige varmen av sola mot ansiktet, pcen er selvfølgelig på fanget mitt mens jeg sjekker gjennom bloggen din. Te kopp om sommeren er en av minne favoritter, hehe:)
   [email protected]

  399. Akkurat nå sitter jeg på rommet, og ble litt vel entusiastisk da jeg så en konkurranse der man ikke trengte å like, dele, og kommentere overalt! Jeg har nettopp prøvd å leke snekker, ved å prøve (legg vekt på prøve!) å sette opp en hylle på rommet, noe som mildt sagt ikke gikk såå bra! 🙂 Løsningen ble å legge vekk hyllen, og søke opp bloggen din. Da jeg ble veldig glad for at du holdt en konkurranse med utrolig fine premier, som jeg gjerne skulle vunnet:D
   [email protected]

  400. sender en sjokoladebit fra side til side i munnen min og kjenner den smelter mmmh mens jeg ligger under dyna med pcen på fanget
   hører mamma som rydder på kjøkkenet samtidig mens jeg hører cæsar fra en annen fane, og vurderer og ta av meg sokkene for jeg er dødsvarm på beina, haha
   [email protected]

  401. Jeg ligger i senga med min bamseflis på og en svart bukse fra dr.denim (Hahah) med en bok vi på skolen skal lese ferdig til mandag .. Men tok meg en pause for å sjekke bloggen din, liker den veldig godt!<3 [email protected]

  402. Prøver å utsette å gjøre lekser, men vet at jeg snart må gjøre det fordi jeg både har framlegg, muntlig prøve og flere innleveringer… Så akk nå gruer jeg meg. Heldigvis er det ikke såå lenge til sommerferie<3

  403. Akkurat nå sitter jeg og min medstudent på skolen og skriver på masteroppgaven vår. Eller, akkurat nå har jeg en av mange pauser 😉 Hehe. Det er så kjekt å lese litt blogger innimellom slagene, og du er en favorittene våres. 😀
   [email protected]