soverommet mitt

 

Etter at jeg flyttet for meg selv har jeg blitt en skikelig interiør-nerd. Jeg sluker alt jeg kommer over av inspirasjon på instagram, jeg kjøper interiørblader og har sikkert vært innom det aller meste som internett har å by på av butikker. Men, interiør er dyrt, og flere av dere er sikkert i samme situasjon som meg hvor man vil ha det fint, enten i sin første leilighet eller på soverommet, men ikke vet hvor man skal starte eller hva man trenger. 

På soverommet. Pysjen min er fra nelly, men utsolgt. Se hele utvalget av natttøy HER


En ting jeg kanskje ikke trenger, men som jeg absolutt ville ha, var denne hodegavelen fra aflekthome.no. Den måler 150 cm i bredden, og derfor valgte vi å sette den på langs av sengen og ikke oppe med hodet. Dette ble minst like bra! Hadde jeg ikke hatt denne ville soverommet ha vært rimelig lite koselig, men nå gleder jeg meg til å være i sengen. Det høres jo rimelig klisje ut, men det er så godt å endelig ha noe interiør i hus som jeg har ønsket meg lenge! Direkte link til hodegavelen HER 

Denne puten er også en favoritt, og jeg ønsker meg flere like putetrekk å bruke både i stuen og på soverommet. Den finner dere HER – Mathias liker ikke dette trekket så godt, men jeg elsker det, så den puten har nå blitt min alene.

Jeg har flere småting fra aflekthome, men dette er altså første gang jeg har noe interiør derfra. Tidligere har jeg mest hatt smågreier, som for eksempel duftelysene mine! Alle fra voluspa som jeg eier er fra den nettbutikken, og dere kan se utvalget HER 

Denne teen er den beste jeg har smakt, og jeg er IKKE fan av te! Dere bør prøve smaken granateple og pære, det er den beste jeg noen gang har smakt. Nå har jeg jo nevnt at jeg ikke er en fan av te, så det er kanskje derfor jeg ikke har smakt noe bedre, hehe. . HER kan den kjøpes.

 

Jeg har flere ting på ønskelisten og akkurat NÅ er det veldig tomt i leiligheten, derfor er jeg i full gang med å fylle den opp. Under kan dere se noen ting jeg har på ønskelisten, så girly og fint! Akkurat den stilen jeg liker. Det er utrolig gøy å ha sin egen leilighet å dekorere, men man kan også gjøre veldig masse med bare ett soverom! 

Alt i collagene er fra aflekthome.no – eieren av nettbutikken har en blogg som jeg også følger for inspirasjon, HER kan dere sjekke ut den – instragrammen hennes er også veldig fin, @aflekthome heter den  Jeg misunner mennesker som er så flinke med interiør, og har så fine hjem, og jeg elsker virkelig både bloggen hennes og nettbutikken. Det er girly glam, uten at det blir tacky på noen måter. Jeg håper min leilighet en dag kan se ut slik, selv om det enda er en lang vei å gå. . 

Hva synes dere? Noen som vil se flere bilder av leiligheten min?


25 kommentarer

Siste innlegg