#girlpower

Jeg har så mye tanker om dette teamet, at jeg vil skrive en bok. Hvordan utseendet blir koblet opp mot IQ.  Hvordan obsession ved å framstille seg selv på en viss måte ser ut til å bli den nye folkesykdommen i vårt land. Den nye psykosen, å være besatt av å framstille alt perfekt. Fordi jeg er, og har vært fanget i det så utrolig lenge. Dere aner ikke hvor mye planlegging, timer, tårer og gleder som har kommet ført av en ting – utseende. Jeg tror det hadde vært spennende for andre å lese. Kanskje det blir en bok, kanskje ikke. Enn så lenge har jeg jo bloggen. 

Jeg skal ikke lyve, jeg er mye mer tilfreds med utseendet mitt nå enn jeg har vært på en lang tid. Så denne trangen til at noe skal være nytt, denne planleggingen og det maniske stresset kommer ikke av at jeg ikke er glad for hvordan jeg ser ut nå. Fordi, jeg er glad. Jeg kan se meg selv i speilet og tenke at jeg ser fin ut. Jeg blir ofte fornøyd med bilder. Jeg begynner ikke lengre å gråte når jeg ser en film av meg selv – noe jeg gjorde støtt og stadig tidligere. Så at jeg tenker som jeg gjør, kommer ikke av at jeg aldri blir fornøyd. Men, andre leser vogue og kopierer trender.  Men jeg kan nok navnet på de fleste klinikkene for plastisk kirurgi i norge og i utlandet på rams, og jeg har en grei oversikt over forskjellene på restylane, stylage og botox – og så skifter jeg over og leser siste nyhetsbrev fra dyrebeskyttelsen Norge og oppdaterer nettsidene til regnskogfondet og WWF. 

Jeg får ett kick når jeg har noe nytt med meg selv. Om så det er en tatovering, litt mer volum i overleppa, striper i håret, pannelugg, dypere brunfarge, større pupper, en diamant på tanna eller nye negler. Uansett hva, så lenge det er nytt. Altså det kan være noe så lite som at jeg har en ny parfyme, så er jeg glad.  Jeg har psykoanalysert meg selv flere ganger og kommet fram til at det må være at jeg var sent utviklet og var sååå langt ifra den guttene ville ha hele oppveksten. Det er rart å oppleve at man blir mer populær med en gang puppene vokser noen størrelser. Sykt, men sant! Vet ikke hvem det sier mest om, meg eller menneskene rundt? Kanskje begge, jeg vet ikke. 

Jeg får ofte høre at jeg ser helt lik ut som “alle andre” etter at jeg fikk silikon. Det synes ikke jeg. Vil dere vite hvem jeg synes ser helt like ut? Motebloggere. Trendslavene. De som er bleke, har oversized frakk og en hatt på hodet fordi det er “fashion”. De som tror de skiller seg så mye ut. Bilder i sort hvitt på instagram. Vin i glasset. Sushi. Strebere. Og jeg har ikke noe imot det, på ingen måte. Jeg kan beundre. Tenke “skulle ønske jeg var så flink til å sette sammen plagg”, eller “jeg skulle også ønske jeg fant slke kreative bildetekster på putte på instagram med kompliserte ord som viser at jeg er smart”.  Men guess what, det er fantastisk at man tør, at man gidder og at man brenner for noe – der ser jo likevel sykt bra ut! Og, bak fasaden, når man logger av instagram og ikke definerer seg selv via hashtags, så er vi alle ganske like.

For å være helt ærlig er jeg sur. Jeg er sur på bimboene som på tidlig 2000-tall bestemte seg for at det var kult å fronte silikon, rosa og blondt hår sammen med det å være dum. Pipestemme og lett på tråden. Fordi jeg er ikke dum. Jeg er ikke lett på tråden. Jeg har ikke pipestemme. Men jeg har silikon og elsker rosa og blondt hår uansett. Dette kan jeg gjenta hundre tusen ganger men det kommer aldri inn. Jeg har ikke noe imot å bli sett på som deilig, som noe menn runker til eller hva faen man nå enn slenger ut i et håp om å såre meg- for HVEM SIER DET MEST OM? Skal menn kunne gjøre meg til ett sexobjekt, så er det JEG som gjør noe galt? Fordi jeg går kledd i lite klær nå og da? Jeg ser på meg selv som feminist, fordi jeg gjør det jeg føler er rett, jeg begrenser ikke meg selv. Så klart ville jeg aller helst ha ønsket å få den respekt jeg, og alle andre fortjener uansett hvordan man ser ut. Men det er som det er, og jeg har akseptert at jeg blir satt i bås akkurat som alle andre. Det er jo for all del ikke bare vi med unaturlig cupsize DD som får slengt dritt, det får man uansett.

For øvrig, så kan man være jente, elske å hoppe til sengs med “hvem som helst” og være “lett på tråden” og uansett være dritsmart. Jeg kjenner flere jenter som gjerne innrømmer at de elsker sex og har hatt seg med flere enn de kan telle, og uansett er gode personer med utdannelse, fine hjem og stort sosialt nettverk. Gode venniner, som kun vil det beste for dem rundt seg – i senga eller ikke. Jeg burde kanskje ikke si dette, men jeg sier det likevel, vi snakker alltid om at menn har en makt vi jenter ikke har. Jeg vet ikke hvordan makt det er snakk om, men hva har vi som de ikke har? Seksualitet. Altså jenter er tusen ganger vakrere enn menn. De er nada prada uten oss, så stand up for yourself! Vi kvinner begynner forresten å få overtaket nå når det kommer til å ta høyere utdannelses, og bloggmiljøet? Pfft, der har ikke gutter noe de skulle ha sagt, who run this motha? GIRLS!  Men den delen kan jeg ta en annen gang 🙂 Jeg hørte en sang av Lilly Aller er om dagen, hvor hun synger “dont need to shake my ass for you, cuz i’ve got a brain”. Da ble jeg sur. Det var en girlpowersang, men den linja trekker ned mange. Jeg elsker å såkalt shake ass, jeg kunne ha gjort det hele dagen – det morsomste jeg vet er jo å slenge meg rundt på dansegulvet og bevege den lille rumpa mi! Eller å gå rundt i lite klær og twerke, men jeg har uansett en hjerne. Livet mitt ville ha føltes ganske meningsløst om jeg hele tiden måtte ha begrenset meg selv for å vise at jeg er smart. 

Og ellers så tjener jeg mine egne penger og er ikke avhengig av noen, (ja dere kan enda klø dere i hodet og lure på hva det er, eller hvordan bloggbuisness er en jobb..), har fått masse konakter, jobber med seriøse mennesker, eier min egen leilighet og har mennesker rundt meg som jeg setter pris på.  I tilfelle noen skulle lure om BH-størrelse og IQ har en direkte kobling, for det har de ikke. Det er som regel ikke verre enn som så.

Respekt til disse her, forresten. Og til alle andre jenter der ute som er selvstendige 🙂

147 kommentarer
  1. EXACTLY GIRL! Elsket å lese dette. Den moderne feministen er bare helt awesome. Det handler om å være den du er, ikke begrense deg til en utgave som samfunnet vil du skal være! Feminisme handler om å gjøre ting fordi du selv vil. Blir så lei meg og irritert når jeg ser kvinner som kaller seg feminister trekke ned på andre kvinner i miljøet, fordi de gjør noe de ønsker. SO WHAT hvis jenta liker å shake ass? Hun har lov til det. Så lenge det er hennes eget ønske, så er det ikke no problem. Det kan seff diskuteres hvor sunt det er i samfunnet at kvinner seksualiseres til de grader, og kanskje det er noe både kvinner og samfunnet selv må jobbe med. Men ALIKEVEL skal man få gjøre hva faen man vil, så lenge man ikke prøver å såre andre.

  2. spørs om du hadde vært fornøyd med deg ennå hvis du ikke hadde vært så desperat etter å komme inn i kjendis verden
   hvis jenter blir populære pga hvor store tits er , da er du sikkert mega populær blant gutta , siden du har veldig store silikon men likevel er det juks siden du ikke hadde det fra naturens side og silikon titsa dine ser bare trashy ut
   du kan da ikke klage over bimober når du selv fremstille deg som en , du vil jo bli sett på som en tøs
   du har ikke liten ræv , du har ikke anelse å ha liten ræv

  3. Dør litt av personen som kommenterte etter meg. Hvor trist må ikke han/hennes verden være, hvor personen føler det er riktig og dømme en annen persons negativt for å føle seg bedre med seg selv. Synes virkelig synd på denne personen, som ikke en gang tørr å stå for sine egne meninger med et navn. Som bare har negative ting å si om andre. Det å være forelder til en sånn person kan ikke være lett, ikke for å nevne være vennen til en slik person, eller kjærste. Ingen in their right mind hadde orket å henge rundt en person som er så salty og ignorant. Får håpe på natural selection, slik at personen ikke reproduserer. Mehe.
   *drops mic*

  4. CREDS!! Du er deg selv, og den Sophie er virkelig rå! Du og Robin passer så godt sammen at jeg sitter og ler SAMMEN MED TYPEN når vi så bloggerne nylig (opptak). Stå på!!

  5. AMEN! Respekt til deg! Eg elskar det faktum at du er deg sjølv 100% og seier meiningane dine uansett kva. Folk som heile tida overanalyserar alt du skriv og legg igjen stygge kommentarar bør tenke litt over handlingane sine. Greit at eg heller ikkje alltid er einig i alt du skriv, men då er det jo bra at du er deg og eg er meg. #ytringsfridom

  6. Hei Sophie! Du har flere gode poeng her, og jeg er veldig enig med deg! Apropo den Lily Allen-sangen, så anbefaler jeg deg å se på teksten i sin helhet (og den kjempekule musikkvideoen!). Lily Allen er ei rå dame, og er kjempeflink til å formidle sine budskaper gjennom musikken sin, “Hard Out Here” inkludert 🙂 Heia feminisme!

  7. Kjendiser har noen gang teite linjer i sangene sine, noen ganger blir det ikke oppdaget, men når man finner det, må man jo snakke om det. Girlpower, og feminisme, handler om å godta alle for hva ann de ønsker å gjøre, og hvordan de ønsker å se ut. Det er ikke positivt for feminismen at vi setter ned kvinner fordi de gjør noe DU ikke ønsker at de skal gjøre. Helt greit om du ikke ønsker å shake ass, men om andre jenter vil det, så skal de få lov.
   Det er jo som Nicki MInaj sin “fuck them skinny bitches in the club” linje i Anaconda.
   Nå skal det sies at Hard Out There videoen er SICK 😉 det er bare den ene linjen som fucker opp inntrykket.

  8. Jeg tror ikke folk helt forstår forskjellen på den gang da du begynte som blogger og hvem du er nå..: akkurat som disse haterne ikke har forandret seg en døyt siden fjortis alderen.. Jeg syntes det er hent fint at du er deg selv! Vi trenger sånne som deg. Usikkerhet er noe alle lever med i større eller mindre grad, dessverre tror enkelte at demmes egen usikkerhet vil forsvinne om dem forsøker og dra andre ned på sitt eget lavmål nivå. Du er helt fantastisk og jeg som leser digger deg og måten du lar dritten prelle av på. Det er sånn det skal være.

  9. “Dont need to shake my ass for you cause i’ve got a brain” er nok heller det at hun ikke trenger å gjøre det for å bli lagt merke til. Sangen har vært min yndlingssang siden ifjor sommer, den er best 🙂

  10. ENDELIG kaller du deg selv feminist, etter alle gangene du har fremstilt det som noe helt jævlig. Nå ble ble jeg veldig glad 😁
   Btw jeg er ikke sarkastisk om det er slik det høres ut.

  11. Ane: koffer dør du av den kommentaren ? hørte på vgtv av noen som selv er i rampelyset si at hun virket desperat etter å komme på tv

  12. JAAA! For et selvtillit boost innlegg! Helt fantastisk sophie elise. Heia vakre, blonde jenter som elsker rosa! Hipp hurra for “lettkledde” jenter!

  13. Herregud… DU klager så SYYYKT mye på andre Sophie. “fashin bloggere” er så sykt mye penere og naturlig enn det. Ja vi drikker vin, er på insta med svart og hvit. Vi har dyre klær men vi har faktisk VENNER og stil.Du ser ut som en dverg som prøver å bli glamour modell! DET ER KVALMT hvor mye du faktisk syter og klager. Det er tydelig at du aldri har hatt selvtillit siden du har faktisk ødelagt et helt ok utseende med en dårlig operert nese og altfor store pupper til den kroppen. Er du klar over hvor mye DU har forandret deg etter du begynte å blogge? HELE dette innlegget er så fuckings ironiskt. Hvor er alle vennene dine Sophie? Du er er så stakkarslig at jeg for vondt. Du reiser på “skoletur” til USA og alt du skriver om er BHéne dine, den ENE venninden din(som du kjente fra før) og at alle andre er værre enn deg. Hva f… når skal du innse at alle rundt deg er bedre og mindre desp. enn deg. Det fins ikke EN blogger på listen som sminker seg så stygt som deg og så harry. Du hater de så sykt her men her er noen fuckings tips før du begynner på sminkeskole, så slipper du å se ut som en halv operert trashy og sliten 17 åring:
   https://www.youtube.com/watch?v=v8q8Te1kuVA
   https://www.voeblogg.no/2012/11/14/min-hverdagssminke/
   http://annijor.blogg.no/1407765640_min_sminke.html
   Og før du disser enda fler, sjekk dit eget fuckings klesskap og se hvor harry du er!
   Stakkars grufulle Sophie, du har ødelagt fjeset ditt, stilen din og all credzen din siden du begynte å blogge som 16 åring, desperat og lite selvrespekt. DET er det værste i forhold til alle bloggere der ute.

  14. Hei, Sophie!
   Utseende er vanvittig interessant. Fant dette på tumblr:
   “the thing about being someone who?s never catcalled is that you start to wonder why like is it because im ugly???
   and then you realize that youre judging your worth by whether or not you are objectifiable to a man and thats so fucked up like honestly its so fucked up
   but the worst part about the patriarchy is that it still sits at the back of your mind regardless like ?nobody thinks youre pretty because they dont see you as a sex object? like somehow thats a desirable thing and it fucks me up”

  15. “Jeg er sur på bimboene som på tidlig 2000-tall bestemte seg for at det var kult å fronte silikon, rosa og blondt hår sammen med det å være dum”
   DET er en grunn til du aldri kommer til å få en blog-award. Du får sponset tur til USA og ALT du har evne om å snakke om er deg selv, hvordan andre ser deg eller bh`ene dine. Det er helt sykt hvor dum, ja DUM du er som ikke ser hvor utrolig håpløs du er. Dette blir delt som dagens LOL på facebook.

  16. Wow. Sykt bra innlegg meg oppsiktsvekkende refleksjoner. De som mener blondiner med store pupper er dumme vet ikke hva de snakker om, alt dette motbeviser du som faen i dette innlegget.

  17. Til “anonym”
   “Ane: koffer dør du av den kommentaren ? hørte på vgtv av noen som selv er i rampelyset si at hun virket desperat etter å komme på tv”
   det er en figure ouf speech. Jeg er very much alive. “Jeg dør” brukes som et uttrykk hvor man f.eks. ler så mye at man føler smerte i magen. Det er “så” morsomt og i dette tilfelle Tragisk morsomt.
   Åja så hva vi har hørt en eller to personer si på vgtv (hvor mange år siden er dette snakk om?) om at ei jente er desp? Disse personene som du sier er i “rampelyset” men ikke nevner en gang… føler du ikke det er DESP for dem å si dette til VGTV slik at de får oppmerksomhet?

  18. Du verden, her er det en som virkelig burde trekke pusten noen ganger!
   Det som er så artig er at jo verre kommentarer Sophie Elise får, jo mer ring slår leserene rundt Sophie Elise.
   Stå på du, Sophie, og bry deg fortsatt ikke om negative kommentarer.
   Klem 🙂

  19. “”Dont need to shake my ass for you cause i’ve got a brain” er nok heller det at hun ikke trenger å gjøre det for å bli lagt merke til. Sangen har vært min yndlingssang siden ifjor sommer, den er best :)”
   tenker du på hva som er “implied” her, om du faktisk analyserer det, så sier det: jeg trenger ikke vrikke på rumpa FORDI jeg har hjerne, aka. de som vrikker på rumpa har Ikke en hjerne. Altså er sikker på at hun faktisk ikke mener det, og at det bare passet best til teksten, men det er uansett ikke med på å støtte opp feminismen, akuratt det sitated der. 🙂
   (lol tror jeg aldri har vært så aktiv i et kommentarfelt før haha, Sophie you better appriciate this)

  20. Blogger Thea har glemt å ta pilla si………
   Ikke bry deg om det Sophie Elise, sjalue og gale kvinnemennesker er ikke noe å ta seriøst for å si det mildt….
   Kos deg masse resten av oppholdet sexy nydelige person! Klem fra kjerring 31 <3

  21. Så utrolig bra skrevet Sophie,og du har så rett! Hvorfor har utseende og intelligens noe sammenheng? Det har de ikke i det hele tatt.

  22. “Jeg er sur på bimboene som på tidlig 2000-tall bestemte seg for at det var kult å fronte silikon, rosa og blondt hår sammen med det å være dum” seriøst? Trudde du skulle skrive om skolen idag jeg..

  23. For det første, det er alltid imponerende hvordan du tør å være så ærlig og sårbar på bloggen! Dette du skriver om her er kanskje en av hovedgrunnene til at jeg leser bloggen din, du beviser det du skriver, at du er en mangefasettert person som både er opptatt av utseende og andre ting. (Ikke av opptatt av utseende MEN andre ting også, men simpelthen opptatt av utseende OG andre ting) Det blir gjerne slik som du sier, at man distanserer seg, kanskje mest ubevisst, fra ting som regnes som “mindre intelligente” (eller overfladiske) fordi man anser seg selv om en intelligent person. Du nevner også dette med nakenhet, å spille på seksualitet eller å vise seksualitet, og jeg ser ikke ned på kvinner som er lettkledde eller spiller på sex, jeg ser ned på selve SYSTEMET som gjør det “nødvendig” for/eller oppfordrer til at kvinner skal spille på sex eller kle seg lettkledd for å få oppmerksomhet/bli hørt/sett eller få validasjon. Det er ikke kvinner det er noe galt med når de tror de må kle seg nakne for å bli akseptert og likt, det er selve ideen om at man må kle seg naken for å bli akseptert og likt som er gal, eller ideen om at kvinners verdi ligger i deres utseende.

  24. 16.05.2015 kl.00:11:
   det der var kje for noen år si , det var nylig sagt og dt var fra folk som selv er i rampelyset
   men var bare ironisk det dei sa , høre jo nesten aldri positive ting om hvorfor hu ble kjent ,høre jo aldri sånt om andre som komme i kjendis verden

  25. Så mange slemme kommentarer. Du er utrolig vakker Sophie Elise, slik du ser ut nå.. håper ikke du tar til deg noe frekt, for jeg misunner utseende ditt! du har fått til SÅ mye allerede, kjent blogg, du har vært på tv og aviser, reiser til utlandet, mitt dancecrew, bloggerne og egne sanger!

  26. Bra innlegg! Når det gjelder sangen der er det litt misforstått. Hun mener at hun ikke shaker ass når han ber om det, det blir på en måte som å si at hun ikke slikker ræv, fordi hun er smartere enn som så. Hvis du skjønte det, haha, litt vanskelig å formulere.

  27. Eneste problematikken jeg synes kom fram i det du skrev, med tanke på hva du har uttalt tidligere om hvorfor du opererte deg, er nettopp det at de som skylder på andre for at de gir etter for utseendepresset plutselig finner på å slenge ut ‘jeg styler meg for min egen del, ikke for noen andre’. Det virker litt rart å skylde på menn/media/moteverdenen for at kvinner tyr til ekstreme skjønnhetsbehandlinger når de også påstår at de fikser seg for sin egen del?
   Jeg vet ikke, dette har bare brydd meg i flere andres uttalelser også. Synes uansett det er fint at du kaller deg feminist, selv om du skrev for ikke lenge siden at ‘jenter er verst mot jenter’. Synes vi jenter skal stå sammen jeg altså 🙂

  28. Syntes dette var et utrolig teit innlegg for å være ærlig. Har ikke du skrevet 10 sånne innlegg før? Du må slutte å forsvare silikonen din.

  29. elsket dette innlegget! OMG!! Digger at du er så ekte, at du tørr å skrive det du mener, du tørr å skrive annerledes og ikke bare det samme våset som alle andre bloggere kommer med! Virker ikke som du lever i den rosa skyen fylt med marshmallows som mange andre bloggere lever i (virker hvertfall sånnt). Du skriver fra levra, du kaller en spade for en spade og du er ærlig! <3 Grunnen til at jeg leser bloggen din er pga innlegg som dette! <3 heier på deg! <3

  30. Jeg er nok ganske enig med det du skriver her, men jeg syns til tider du har vært flink til å gi deg selv dette “blonde, dumme” stempelet. For du argumenterer godt for deg og har gode poeng. Problemet er bare de gangene du har hatt et OK budskap, så har det alltid kommet et lettkladd litt “pornoaktig” bildet etter en saklig tekst. Og det fjærner hele budksapet med teksten. Så jeg syns du selv har vært flink til å sette deg i en litt vanskelig situasjon.
   Vil du at folk skal ta seg seriøst, så må man også framstå seriøs. Man kan ikke bare rope høyt om at man er smart og er reflektert når flere handlinger her på bloggen roper motsatt vei. For det er jo kun igjennom bloggen vi som blogglesere kan dømme deg eller respektere deg. Det er slik v kjenner deg.

  31. Du leser tankene mine. Amen. Og vær så snill, ikke bry deg om de tankeløse kommenterane folk spyr om seg. Aldri tvil på deg selv – åpne øynene og se hvor langt det har tatt deg. Stor og varm klem til deg 🙂

  32. Jeg elsker deg, Sophie Elise. Dette innlegget gjorde rett og slett dagen litt bedre. Takk for at du er du, og prøv å overse de stygge kommentarene. Tenk heller på leserne dine som setter pris på det du skriver, og sånne som meg som du gjør dagen bedre til med tekstene dine!

  33. Anette:
   De eventuelle “pornoaktige” bildene, som du kaller det, er nettopp med på å bygge oppunder argumentasjonen hennes. Man kan faktisk legge ut “pornoaktige” bilder (igjen; dine ord) og fremdeles være svært smart, engasjert og reflektert. Les dette innlegget én gang til – har en mistanke om at du ikke forstått det faktiske budskapet.

  34. Du hadde aldri tjent en krone uten sillikonen og donaldleppene dine, Jeg sier ikke at du er dum, men smart er du heller ikke. Smarte folk trenger ikke spille på nakenhet og vulgære sprell.

  35. Shake my ass – linjen fra Lily Allen må ikke leses bokstavelig men er mer ment i overført betydning som at jenter ikke skal la seg utnytte av typen sin, fordi man er smart nok til å klare seg selv, men du er tydeligvis for dum til å forstå lyrikk.

  36. D e så sykt lættis når lesera klaga og syt over at du “klaga og syt” heile tida! Detta va et smart innlegg, e skjøl ikke feminist og har begrensninge fordi e ikke har løst tel å verken stekk me ut eller vekk oppsikt. Syns d e megakult at du tør, og e e heilt enig i at bimbo-jenten fra 90- og tidlig 2000-tall har ødelagt for veldig mange med d utseende. Men d ska seies at fleire definer seg som bimbo med en gång di får stoe puppa og blondt hår. Glad du ikke gjør d. Synes d e kult at du skriv lange innlegg om tanka og følelsa i stede før hverdagsinnlegg og om skola. Folk som vil les om d kan jo heller bytt tel å les eirinkristiansen eller ei av di der ;p

  37. Amazing innlegg. Er enig med deg. Jeg synes selv jeg ser bra ut, har former og også store pupper og får mange komplimang for utseende mitt.. Jeg studerer ingeniør å vil derfor påstå at jeg er rimelig smart. Men kan likevel ha et bra utseende uvilkårlig av hvor smart eller ikke smart man er. Helt sinnsykt hvor dumme folk er som legger seg opp i at fordi du har silikon, restylan i leppa osv ikke kan være smart å dermed må du automatisk(i følge dem) ha en IQ tilnærmet lik 0. Helt latterlig….. Stå på, dette nailer du😃😃

  38. Du har ikke akkurat gjort feminismen noen tjeneste da. Når du er sur på glamourmodeller pga av de fronter, burde du tenke mer på hva du fronter. Du fronter først og fremst silikonpupper, FHM, rosablogg og reality TV. Da kan det virke litt hyklersk å si “jeg er feminist”. Du syntes kanskje det er urettferdig at du ikke kan bære både sexy og smart. Men tenk på alle jentene som skriver bøker, er politikere, skuespillere idrettsutøvere og aktivister. Media skriver ikke om dem, de skriver om puppene dine. Det er også litt urettferdig. Og du KAN være sexy og smart, men “jeg er for dyr og i mot sirkus” er ikke så veldig imponerende

  39. Fantastisk skrive Sophie Elise!! Du e tøff som tørr å vere heilt ærlig om dette, super viktig! Det er ikkje hyklersk å kalle deg sjølv feminist(til dei som skrive dette), det finst alle salgs typer av feminister akkurat som det mennesker, ingen er helt like. Seier du at du e feminist, så er du det.Du har et stort hjerte for dyr og via der synes eg ein ser lett at du er ei veldig smart jente. Du bryr deg masse om de som har det vondt og du setter søkelyset på det. Du er flott, både inni og utanpå<3

  40. Tragisk at folk skal kommentere så mykje stygt. Ikkje rart ein får dårleg sjølvtillit og sjølvbilde. Håpar du overser alle desse negative kommentarane og heller tar til deg dei positive! Synest du er ei kjempe flott jente Sophie Elise, med mange gode kvalitetar:-) Stå på!

  41. Respekt er ikke noe man kan kreve men må fortjene og ikke minst jobbe for. Jeg tror grunnen til at du hos mange har lite troverdighet er fordi du motsier deg selv konstant og er flink til å kritisere andre istedenfor å jobbe med deg selv først og fremst. Klart man endrer meninger etter som man vokser opp men jeg føler det som ødelegger for deg er at du går så voldsomt ut med disse såkalte hjertesakene dine og da er det lett for å ende opp med å bite seg selv i rompa.. Ta feks dette med skinnveske som et eksempel. Når du med en “feiltakelse” bestillte MK veske og deretter fant ut at den var i skinn. Da var det stor krise på gang for du kunne jo ikke ha ekte skinn. Deretter var det jo denne Celine veska som du kun hadde fordi den var “vintage”( noe den heller ikke kan kalles). Nå kjøper du ny skinnveske til deg selv som om skinn aldri har vært ett problem for deg. Du kaller motebloggere for strebere; men si meg er ikke du en av de største streberene etter at du flytta til Oslo? Alt du kjøper nå er jo såkalte populære moteplagg som burburry skjerf, LV vesker, Prada solbriller.. Dette er bare et av tusen eksempler. Ingenting av det du gjør er galt, men jeg vil anbefale deg å virkelig finne ut hvem Sophie er og faktisk stå for meningene dine. Du skifter meninger raskere enn andre skifter undertøy så om du ikke vet med deg selv at dette kan jeg faktisk stå for i lang tid så ville jeg vært forsiktig med å gå så hardt ut med meningene dine..

  42. Dette føltes som et innlegg etter litt for mange glass innabords og at noen har slengt en negativ bemerkning?

  43. Det Lily Allen mener i teksten Hard out here er selvfølgelig ikke at man ikke skal kunne danse og shake ass:-D hun danser jo alltid selv når hun opptrer. Hun sier at hun er ikke nødt å shake ass for å få oppmerksomhet fordi hun har andre kvaliteter i tillegg:-) noe som er godt poeng i disse dager der halvparten av popstjernene får platekontrakt pga utseende og ikke stemmen

  44. Takk, nå lærte jeg noe nytt:) Kom gjerne med flere slike innlegg. Og…er det ikke rart at de som skriver de stygge kommentarene ikke klarer å la være å gå inn på bloggen din hver dag!! Haha!! Digger at du er kritisk og skaper diskusjoner. Du er Konge!!

  45. Når jeg leser innlegget ditt og mange av de andre, så er utseendet i fokus. Du som liksom tenker så mye, tenker du ikke på de med et handikapp som ikke får gjort en dritt med utseendet sitt? Jeg har vært inne på blogger hvor 19-åringer sitter i rullestol for livet, og har deformerte kroppsdeler det ikke kan gjøres noe med. Uansett, de virker faktisk lykkelige 🙂

  46. Du har nok misforstått den linjen fra Lily Allen ganske greit, og burde hørt på hele sangen hvis du skal ha noe effekt av det på innlegget ditt.

  47. Du må slutte å skrive at jenter ikke blir lagt merke til før de har dobbel DD i cupsize- for det stemmer ikke i det hele tatt. og slutt å oppfordre alle jenter til å ta silikon, bare fordi du er så vanvittig usikker på deg selv. Fokuser heller på personligheten din, du har mye å jobbe med der, istedenfor utseendet ditt – og jeg garanterer du blir en mer glad og lykkelig person:)

  48. “Jeg er sur på bimboene som på tidlig 2000-tall bestemte seg for at det var kult å fronte silikon, rosa og blondt hår sammen med det å være dum
   Sier jenta som ikke har hatt et bilde av “venner” fra skolen og ikke klarer å skrive noe smart.

  49. Og enig med Sigrid. Det er kanskje et problem for deg at du ikke blir tatt så seriøst som du syntes du fortjener. Men det er et mye større problem at mange smarte jenter ikke blir lagt merke til fordi de ikke spiller på sex. Er det ikke nok for en jente å være flink og smart? Må man være sexy samtidig? Du dytter sex foran alt du gjør, det er ikke veldig feministisk.

  50. Preach! Dette er så viktig. Du er så utrolig smart, det er defor jeg liker deg! Hvordan du ser ut er opp til deg, ingenting jeg har noe med. Derfor prøver jeg å gi komplimenter til andre jenter som ikke bare går på utseende, men heller på hva de gjør og hvordan de er som personer. Håper du skriver en bok en dag!

  51. Jeg trodde du skulle til USA fordi du skulle gå på skole, men der tok jeg visst feil. Vi har så og si ikke hørt noe om skolen. Kanskje et par linjer i ett innlegg. Viss du fikk denne turen sponset av EF, så er du grådig dårlig på å promotere og annonsere. Skjerpings, Sophie!!! Tenk på alle de som ønsker å gå på skole igjennom EF og ville få ett blikk om hvordan skolen var og mulighetene rundt dette, MEN du har bare tenkt på deg selv. Meg, meg og atter meg har de siste 4-5 innleggene handlet om. Greit at det er din blogg, men voks opp.

  52. Synes det er feil av deg å trekke ned menn, da har du ikke forstått hva feminisme VIRKELIG er. Det handler om likestilling, at kvinner og menn er like i denne verden, ikke at den ene overgår den andre.

  53. Usikker på om jeg likte innlegget :-/ du har mange bra punkter, men det bør være en liten grense på hvordan jenter skal kle seg, oppføre seg osv. Personlig er jeg mer fan av smarte jenter som har fremtidsplaner og ambisjoner, og ikke føler et behov for å flashe silikonfylte pupper og fronte nakenhet 🙂 but thats just my opninion. Ellers digger jeg bloggen din, og er en fast leser 💕

  54. Til “anonym”
   “Og enig med Sigrid. Det er kanskje et problem for deg at du ikke blir tatt så seriøst som du syntes du fortjener. Men det er et mye større problem at mange smarte jenter ikke blir lagt merke til fordi de ikke spiller på sex. Er det ikke nok for en jente å være flink og smart? Må man være sexy samtidig? Du dytter sex foran alt du gjør, det er ikke veldig feministisk.”
   Det er IKKE noe ufeministisk å være sexy. Personer som deg gjør at folk missforstår hva feminisme handler om. Feminismens tankemåte er at du kan være hva du vil, og at ingen andre skal dømme deg som et dårligere menneske pga. av dette. Om man fronter en sexual front, så er det like feministisk som å være flink å smart. Vil du si at det å være pornostjerne er imot feminisme? Altså mye vondt kan nok sies om porno i seg selv, men det å være i porno i seg selv er ikke imot feminisme. Folk må lære å godta at andre, spesielt kvinner, skal få lov til å være seksuelle. Goddamn.

  55. Til “anonym”
   “Som mange andre har sagt over så har du misforstått linja i Lily allen sangen.”
   Hun har ikke misforstått, hun har tolket det på en måte mange andre feminister også kan tolke det. I dont need to shake my ass for you CAUSE I’ve got a brain. Hun hevder ved denne setningen at du ikke kan gjøre begge. Hun kunne ha formulert seg på en annen måte. Hun burde ha formidlet at det er helt ok å shake ass, at man ikke mangler en hjerne av den grunn. Om man ønsker å shake ass, er det greit.

  56. Jeg blir skremt over hvor lite reflektert dere er, jenter. Feminisme handler om LIKESTILLING = LIKE RETTIGHETER (for kvinner og menn) og LIK LØNN FOR SAMME ARBEID.
   Dere babler i vei om “det er lov å være sexy” og at man kan være både smart og sexy … Herregud, det dere snakker om er at kvinner skal spille på utseendet, leke pornodukker. Det er helt greit å være velstelt og fremheve sine kvinnelige former, men det er LAAANGT mellom det – og å være pornovulgær med bar hud og tung sminke.
   Ta heller en ordentlig debatt i stedet for å slenge bæsj til hverandre, folkens.
   Her er noe dere kan diskutere:
   a) Hvorfor er porno kvinneundertrykkende? (Det forutsettes at dere har sett en ekte pornofilm eller to, samt virkelig SETT bildene i mannebladene, sett positur, blikk, etc, ikke bare sett at det er en dame med lite klær.)
   b) Hvorfor er det slik at kvinner har mindre lønn enn en mann selv om de har samme jobb?

  57. Du må lese betydningen av det sitatet: Hun sier egentlig at hun ikke trenger å spille på sex/vise fram kroppen sin for å oppnå det hun ønsker (jobb/utdannelse/berømmelse, you name it), fordi hun har en hjerne å tenke med. Altså kan hun komme seg opp og fram uten å kle av seg/vise fram kroppen sinn/shake her ass.

  58. Etter å ha lest dette, liker ikke jeg deg og bloggen din lenger… Jeg trodde du var søt jente, men nei da du er jo en (jævla) bichy jente.

  59. så utrolig bra skrevet!
   det er så utrolig mange som skriver kommentarer uten å først reflektere over svaret de skriver, er skremmende. Du er ei knall vakker og ikke minst veldig smart. Er så glad for at du ikke lar deg trykke ned av en gjeng med sjalue jenter, som ville gjort alt i sin makt for å være så vellykket som det du er! stå på!!
   håper forresten du får en knall bra lørdag og ikke minst 17 mai <3 klem

  60. Menn har på ingen måter en makt vi jenter ikke har!:) de har bare vært usikre på seg selv og måtte undertrykke damer før i tiden(og enda). Mange menn ser på det som en stor trussel nå når damer får utdanning. Ting snur, og det er f.eks MANGE flere damer i høyere utdanning enn menn. Men hurra for likestilling, og jeg synes også menn er nydelige:)
   Husk på!!! Den personen som føler at den må trykke noen andre ned, er som regel under den som undertrykkes:)

  61. Tror ikke du gjør en dritt på skolen eller jo du er jo der for å vise deg fram foran folk. du går der med minikjørt og den mest trange magetoppen noensinne. Eller du dropper overdel og viser heller silikonpuppene dine. Du vil jo så gjerne at en deilig gutt skal harasse deg. Stakkars kjæresten din, Robin… Eller vent litt. Mens du er på skolen går han ut for å skjekke damer. Finnes jo naturlig finere jenter enn deg, Sofie.

  62. Hei Sophie!
   Vil bare si at du har hjulpet meg til å få bedre selvtillit.. Jeg er like gammel som deg, og for et par år siden begynte jeg, som veeldig mange andre, å få strekkmerker. Jeg er ikke stor, men jeg vokser jo som alle andre. Jeg hadde de på rumpa, på hoftene, og aller verst.. på innsiden av lårene! Jeg hatet det, og jeg nektet å gå i bikini. Jeg trodde også at jeg var den eneste som hadde det, da alle skal fremstille seg så himla perfekt, at ingen prater om det. Så så jeg på bloggen din, at du kommenterte at du hadde strekkmerker på rumpa og ikke brydde deg om det. Jeg så det ikke før du sa det, men når jeg så det tenkte jeg “hva så? det er jo bare noen bittesmå hvite striper man nesten ikke ser en gang”. Det var så deilig å se ei så vakker og flawless jente som deg hadde strekkmerker liksom, ikke bare det. Og jeg misunte at du kunne si at man bare skulle drite i det, så jeg prøvde. Og nå kunne jeg ærlig talt ikke brydd med mindre. Det er så deilig!
   Det at du skriver om de sidene av hverdagen som ikke bare er glitter, glam og luksus hjelper mange, og jeg er så glad for å se at du gjør det. Du har en enorm påvirkningskraft, og du bruker den så riktig! Jeg ser at så mange sier at du bare påvirker jenter til å legge ut dirty bilder og operere kroppen, men herregud som de har misforstått. Du er så smashing å se på at jeg ærlig må innrømme at jeg er drittsjalu (og jeg er pen selv), men du ufarliggjør det å ikke være perfekt. Du ufarliggjør det å ha kviser (noe veldig mange sliter med), og du ufarliggjør det å ha strekkmerker, og du ufarliggjør det å ikke alltid ha så god selvtillit.
   Og for det, Sophie Elise, er du faen meg den beste bloggeren her i landet. Du hjelper fler enn du aner. Terskelen for å legge igjen slike kommentarer som jeg gjør nå er nok desverre høy, mens haters har lav terksel for å legge igjen dritt. Janteloven lenge leve! Jeg heier på deg!

  63. Etter jeg opererte puppene begynte noen folk å se på meg som et objekt i stedenfor menneske. Det var trist, og har ønsket å fjerne dem siden.
   Men nå er ikke alle personer udyr. De fleste menn ønsker en naturlig partner, som eier selvtillit – akkurat som oss damer ønsker en mann med samme kvalitetene. Og operasjoner roper jo ikke akkurat at man eier selvtillit.. Bare fler og fler damer og menn føler at dem ikke når opp til “standarden”.. Jeg lurer på hvilken standard, og hvem faen bryr seg. Alle er unike – og det kan ingen ta fra dem. Men når vi begynner å operere oss, så blir vi likere og likere.. Og det er jo noe å tenke på. Vi blir påvirket av alt og alle rundt oss, og klinikkene tjener som aldri før.

  64. Ane.
   Joda, du har rett i det. Feminisme trenger ikke være usexy. Og sophie kan spille så mye hun vil på sex, det har ingen noe med. Men man skyter seg selv litt i foten når man på mange måter oppfordrer jenter til å bruke seksualitet til å komme seg opp og frem, og gjør det i feminismens navn. Slik oppnår man ihvertfall aldri likestilling

  65. Neineinei. Hvorfor skrev du dette? Orker ikke å forklare ordentlig hva jeg mener en gang, håper du forstår når jeg sier at det blir litt.. Overfladisk (?) Altså jeg forstår hva du sier og jeg skjønner greia, men jeg tror også at å si sånne ting som dette kan fremme usikkerheten hos mange jenter, for ikke alle jenter ér vakre.. Jeg har lenge tenkt at jeg mangler det alle kvinner liksom slak ha – skjønnhet. For ja, det er jo litt sant som du sier, det er det vi har, seksualitet og skjønnhet og det er der vår makt ligger, men hva om man ikke har det? Da er man åpenbart ingenting.. Vet ikke helt hva jeg mener, og jeg mener ikke være kritisk eller noen ting for jeg digger bloggen din og deg, bare ble skikkelig lei meg av dette innlegget.. Haha, ser ikke ut som om noen andre ble det da så da er det vel greit ?:P haha fuck.

  66. er sikkert flere enn bare deg som vet hvor dei kan operere seg
   og du like selv å bli sett på som tøs så da burde du ikke klage på bimboer , du er ikke akkurat noe annerledes selv tanken på hvordan du fremstille deg og hvor svære silikon og mye restylane osv, så det der var dobbel moralsk
   og du får kick av å skaffe større tiits og restylane ? skal du skaffe deg enda større tits siden du får et kick av ting du nettopp har gjort ?
   men skjønner ikke det at folk ser på deg som alle andre uansett du sier at du tok så mye silikon gjorde at du ble mer populær hos gutta

  67. hvorfor gidder du å ha kjæreste da ? hvis du syns det er så digg at du har blitt populær blant gutta pga silikon titsa ? skulle tro du heller ville pule rundt

  68. hvis fleste jenter oppleve det at dei bare blir sett på som hotte pga dei har over e-h cup eller tar silikon og får det så stort , det er trist

  69. Ok men du rakker ned på motebloggere som er bleke, bruker stor frakk og hatt? Skjønner virkelig ikke hvorfor du må rakke ned på andre for å forsvare deg selv- “ikke at jeg har noe imot det” skrev du etter at du var åpenbart nedlatende. Du skapper et press du også, vet du. Du burde heller si at jenter kan kle seg hvordan de vil (ikke bare også lettkledd) heller enn å rakke ned på de som ikke kler seg som deg.

  70. Jeg har også hørt på den sangen mange ganger, og elsker nettopp den strofen, fordi jeg synes den er så spot on. Kanskje du tenker litt annerledes på hva hun faktisk mener med strofa, enn hva jeg gjør. Hva en legger i det, mener jeg. Jeg tenker i alle fall at hun mener at hun trenger ikke å kle seg lettkledd og vrikke på rumpe og pupper og jokke på en mann for å bli sett på som ettertraktet, fordi hun har mer å bidra med. Hun trenger ikke å gjøre det for å få oppmerksomhet.Tenker litt musikkvideo – damer, typisk mannlige artister å ha slike damer med i videoen sin. Og de blir jo sett på kun for en ting – de blir fremstilt som sexobjekter. En tenker ikke akkurat “oi, hun der er sikkert smart, hun vil jeg snakke med”. Er en stor forskjell på å gjøre det fordi man vil danse og ha det gøy, og det å gjøre det for å få oppmerksomhet fordi en ikke klarer det på et annet vis.

  71. Du eier jo verken stil eller klasse. Du er den mest desperate av alle bloggerene med desidert den mest trashye stilen og så skal du virkelig disser andre? wtf…Denne turen viste hele verdens at selv om du får skole rett i lomma med tur, så klarer du aldri å skrive å syte om noe annet enn deg selv. Utrolig dårlig forbilde.

  72. Jeg synes du er veldig selvmotsigende til tider. Det er liksom først nå, etter at du har utført alle operasjonene som har gjort deg fornøyd med utseende ditt, at du kommer med sånne innlegg. Om at “pene” jenter også kan være smarte. Synes også det er veldig merkelig at du klager på at du selv blir satt i bås og så setter du “motebloggere” i bås og sier at de ser helt like ut alle sammen.
   Kanskje du skulle gå litt inn i deg selv og se på det du faktisk sier. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes overfladiske mennesker er mindre intelligente. De tenker at livet i stor grad består av hvordan de ser ut, hva de har på seg, hvilken stygg rutete veske man skal bruke eller lignende idiotiske tanker.

  73. Det er sykt hvor mange dømmenes folk det finnes i dette samfunnet. Jeg har lenge lest bloggen din, og du er virkelig et forbilde. Men det som er så rart er at ingen skjønner det. Pappa, venninner og faktisk talt kontaktlæreren min skjønner ikke hvorfor jeg ser sånn opp til deg. Jeg prøver å forklare, men de skjønner ikke. Eller pappa skjønte det faktisk etter å ha sett deg snakke på Senkveld. Da skjønte han at du faktisk ikke var en dum blond jente som kun brydde seg om shopping og utseende. Fordi du er jo en person som faktisk ikke er bortskjemt en gang. Du drar på en event sammen med de andre deltakerne fra Bloggerne og har på deg en kjole til 400 kr, mens Voe har på seg en fra Marc Jacobs. Du vil at leserne dine skal ha råd til å kjøpe det samme som deg uten at de skal få dårlig samvittighet om de bruker hele lønnen på en overpriset designer kjole. Du har penger nok sikkert til å kjøpe lukseriøse ting, men du velger heller å gå på Gina Tricot og h&m. Det synes jeg er kult. Og du må heller ikke få dårlig samvittighet om du unner deg en designerveske en gang eller en kjole fra Acne (fordi alle fortjener å skjemme seg ut i blandt). Det kryr av folk som gjør alt for at de skal se rike ut når sannheten er at de bruker opp alle pengene på en dyr sossegenser (Ralph Laurent for eksempel) og går med den hele tiden når de ikke har noe penger resten av måneden. Synes det bare et tragisk.
   Når det kommer til haterne dine så tror jeg ikke de lest bloggen din skikkelig. De bare blar raskt i gjennom og dømmer deg basert på et litt lettkledd bilde fra et innlegg men bryr seg ikke (eller legger merke til) om innleggene dine om f.eks dyrevern og at du ikke spiser kjøtt og lignende. Jeg aner ikke hvordan du klarer å takle disse fæle kommentarene. Folk skriver så mye dritt. Jeg har lest endel av dem, og noen er så fæle mot deg at jeg grøsser. De har virkelig ikke hjerte. Folk vil trykke deg ned for å selv føle seg bedre. Det dumme er at du tar noe av det tullpratet til deg. Du må vise de feil og trosse hva de sier. For målet til de idiotene er å få det som de vil, nemlig å trykke deg ned. De kan si ting som at du ikke kan si på bloggen at “I dag følte jeg meg fin” bare fordi det “egentlig ikke er deg, du er bare operert”. Altså, hvor frekke går det an å bli. SÅKLART kan du si du følte deg fin. Du er jo fin. Det er usunt å gå rundt å tro man er stygg hele tiden. Du vil jo vise deg som et godt eksempel for de unge jentene som ser opp til deg. Du vil at de også skal tenke at det er helt okay å føle seg bra. Og det at du egentlig aldri kan være fornøyd i og med at du har tatt noen operasjoner er også tullprat. Du hadde sett omtrent lik ut om du ikke hadde tatt en eneste operasjon. Jeg føler folk tror du har gjort så sykt mye mer enn det du egentlig har gjort. Du har ikke tatt mer operasjoner enn de fleste av kjendisene (bare at kjendisene holder slike ting hemmelig). Det er ikke som at du er en Hollywood frue som vil se ut som en 20 åring i en alder av 60. De har jo forandret på absolutt hele trynet og ser totalt annerledes ut. Til og med de fortjener å føle seg bra. Du oser ikke av selvtillit heller, noe mange av haterne dine sikkert tror i og med at du tar mange bilder av deg selv. Men det gjør du jo for at du vil bli akseptert, at haterne dine skal tenke: “oi shit, du var jo faktisk skikkelig pen. hva tenkte jeg på når jeg skrev noe annet?” eller at du selv skal føle deg pen. At du strever for å få bra selvtillit. Jeg vet at mange av grunnene for operasjonene du har tatt er pga frekke kommentarer. Kommentarer som: “Æsj du har stor nese” “jeg kan ikke se leppene dine, de er så små”. Du hadde virkelig ikke stor nese, ikke i det hele tatt. Den var fin nok, men den var kanskje ikke perfekt. Men å være perfekt er kjedelig, ingen er perfekte. Det er fint å ikke være perfekt. Leppene dine var heller ikke for små, de var leppene du ble født med og var derfor leppene du hadde kledd best. Det er min teori i hvert fall. At det du ble født med er i utgangspunktet det du kler best. Om det gjelder hårfarge, puppestørrelse, øyenvipper og hele pakken. Men men, det beste er at DU selv er fornøyd. Du er fortsatt nydelig Sophie. Men ikke nydelig i en perfekt måte, men i en normal måte (noe jeg mener mer possitiv måte enn å si du er perfekt). Jeg vet du selv ønsker å være feilfri og jeg dømmer deg ikke. Jeg ser også på reklame av f.eks perfekte VS-modeller og inderst inne blir jeg ganske misunnelig. De har liten nese, store øyner, store lepper, langt hår, lange dådyr øyenvipper, tydelige kinnbein og perfekte hvite tenner. Jeg skjønner deg derfor svært godt, og jeg er ikke i mot plastisk operasjon. Ikke i det hele tatt faktisk. Men jeg håper du gjør det med måte. Inderst inne håper jeg du en gang vil ta ut alt, og bare være 100% deg selv. For jo, du er god nok. Du trenger ikke ekstra hår, øyenvipper, negler osv. Det er faktisk finere å bare være naturlig.

  74. kan du skrive litt hva dine meninger er om de pingvinene som ble kidnappet i Ålesund? det er helt tragisk !

  75. VI SKJØNNER at du angrer på silikonen, du trenger ikke forsvare det hele tiden. Nice try med å gå mot ekte bloggere som faktisk har stil.

  76. Et vanlig oppegående menneske tar ikke så mye silikon som du har! Det er normalt å ha silikon, men ikke så mye at envær på gata kan se det. IQ har mye å si. om jeg noen gang skulle tatt silikon fordi jeg har små pupper hadde jeg aldri tatt sånn att folk kunne sett det! Villle heller ikke hatt så mye i leppene at envær på gata legger merke til de deformerte leppene dine. De fleste oppegående mennesker ville tatt så det så naturlig ut!! det er en forskjell.

  77. Du har absolutt ikke NOEN grunn til å ha så høye tanker om deg selv.. Ikke er du blitt noe penere og ihvertfall ikke noe smartere enn du var i går. Så våkn opp å se deg grundig i speilet, med lys på denne gangen.. Jæccck. Blir helt kvalm av deg😱

  78. “jenter er tusen ganger penere enn menn” neeei slutt, du trenger ikke dra andre ned i gjørma for å hedre deg selv det er så sykt skadelig ah

  79. Man er på ingen måter en feminist om man velger å fronte FHM, vi menn og slikt. Eller drar på strippeklubber. Der har du virkelig undertrykking.

  80. Altså, jeg liker deg, men tror du misforsto Lily Allen sin linje. Liksom, den linja er jo hele innlegget ditt kort oppsummert (eller, iallefall sånn jeg tror du mente å formulere det på).

  81. Vær så snill.. Jeg ber deg, hold deg unna politikk, psykologi, og dyrerettigheter.. PLEASE!! Disse tingene har du så lite peiling på at det rett og slett er pinlig lese når du prøver slike ytringer. Hold deg til det du kan. Mascara og BH!! PLEASE du har stor innflytelse blandt unge påvirkelige personer, og vi trenger virkelig ikke flere som deg.. Vi trenger folk som vet hva de driver med, som brenner for en sak, framfor å “holde” med en sak for å promotere en blogg slik du gjør for å tjene penger. Folk er dessverre blinde for at du tjener penger på bloggen din, og at det er alt du egentlig tenker på.. Trossalt lettere suge penger ut av 14iser framfor å gjøre ordentlig arbeid. Så vær snill, hold slikt utenfor bloggen og konsentrer deg om det du kan.. For det kan du 🙂

  82. Wow.. Noen innlegg tidligere er overskriften “JENTER ER DE VERSTE”
   Kan du stå for EN mening? Herregud.

  83. Jeg var på tidlig 2000 tallet en blond bimbo, pipestemme, og store pupper. Irriterte meg også veldig da at ingen ville ta meg seriøst. Jeg var jo ikke dum! Gutter så på meg som et sexobjekt, ville gjerne ha meg til sengs, men ikke noe mere. Jenter både beundret og hatet meg.
   Når jeg virkelig ble deprimert pleide jeg å se filmen “lovlig blond”, og tenke -jeg skal vise dem. Synes den er både morsom og inspirerende enda i dag, kanskje den kan muntre deg opp på en dårlig dag??
   Digger bloggen din foresten 🙂

  84. Dette kunne ikke vært skrevet bedre. Jeg er stolt av deg sophie, rett og slett stolt. Vi trenger dette og deg. Den smarte hjernen din inni den vakre kroppen din.

  85. Tror at i den linja i sangen var det en særlig betoning på “you”. Det er jo sant i såfall, eller er den eneste grunnen til at du shaker på ræva di en eller annen mann/dame? Gjør du det ikke for deg selv?

  86. Du er veldig flink, Sophie. Du er ærlig, selvom du
   får stygge komentAre. Og du har rett, alle er egentlig like. Jeg liker ærlighet og viljen din.
   Og det er bra at du er fornøyd med deg selv for det er vel det viktigste,for tilslutt er du selv den som må leve meg deg.
   Støtter deg 100% og fortsett med det du gjør ♡☆

  87. Om du ikke har pipestemme så knirker den på en sytemåte som gjør deg veldig slitsom å høre på.
   Du er god på å kritisere andre og gjør deg seg til litt stakkarslig. Du er snart oppbrukt i media, og en karriere som kunne vart lenge greier du å kvitte deg med fort. Jeg har begynt å spole over deg på bloggerne. Du syter hele tiden.

  88. “Altså jenter er tusen ganger vakrere enn menn”. Jeg trodde meningen var likestilling, ikke å prøve å heve det ene kjønnet over det andre. Du er grunnen til at feminister blir sett på som dumme.

  89. Hei! Syns det er et veldig viktig tema du tar opp, og du har helt rett – man skal ikke dømme folk fordi de har silikonpupper eller ligge mye rundt, og å gjøre eller ha disse tingene betyr ikke at de er mindre verdt. Syns også det er kjempebra at du, som har et så stort publikum, sier at du er feminist, fordi det er akkurat det du er. Digger deg Sophie, stå på!

  90. Du skjønner vel at det ikke handler om store pupper = oppmerksomhet, men at du sannsynligvis fikk en mer selvsikker utstråling?

  91. Ha, ha, hvis jenter er tusen ganger vakrere enn menn, hvorfor ikke finne deg jenter å elske i stedet for gutter :-)) LOL, nå røpet jeg deg, nesten, sorry Mac.

  92. Synes dette innlegget var litt kaotisk oppbygget.. Virker som om det surret MANGE tanker gjennom hodet ditt da du skrev det. Misforstå meg rett- kjempeflott innlegg! Det er bare at jeg klarte ikke å skjønne hvordan f.eks instagram-delen hadde sammenheng med resten..

  93. Bra skrevet! I sangen til Lilly Allen, når hun synger; “dont need to shake my ass for you, cuz i’ve got a brain”, tror jeg hun mener at hun ikke trenger å shake ass for HAN, men det er jo noe annet om man gjør det for seg selv:-) Så jo det er en girlpower sang, tror bare du missforsto den linja litt :s

  94. Så utrolig bra!!!
   Mange tror at feminister må gå i burka og ha hårete legger, men feminisme betyr jo at vi skal få lov til å bestemme selv! Vil man ha hår under armene? Kult! Vil man gå toppløs? Awesome!
   Du er et kjempebra forbilde for mange, stå på ❤️❤️

  95. Hei, elsket dette inlegget:) jeg lurte på om du kanskje kunne lage et inlegg om rumpen din, eller kanskje ikke din men hvordan man får en bra rumpe? da hadde jeg blitt veldig glad:)

  96. jeg syntes du er kjempeflink som blogger. og du må bare tro på deg selv. da kommer du mye lengre i livet.😉

  97. Sophie! Ikke hør på alt drite du får, jeg har lest igjennom en del kommentarer her nå å synes folk er håpløuse. Kan ikke folk la andre være i fred?
   viss du ikke liker sophie, hva gjør du da på bloggen hennes?
   hvis du syns hu er så motbydelig å stygg, ikke se på henne da?
   å spar deg for kommentarer!
   Ingen er perfekte å selv ikke de som slenger drit, du kan ikje gjøre deg perfekt men du kan gjøre deg gla i deg selv, har man komplekser med kroppen så forsvinner ikke det. Er det ikke bedre hun får bruke pengene på det hun vil? en å gå rundt å stadig irritere seg over ting på seg selv som hun ikke liker?
   Fordeom hun blogger å alle kan skrive akkuratt hva de vil til henne og om henne anonymt så ser jeg faktisk ikke meningen med å bruke din egen energi på å trekke henne ned, hun er perfekt akkuratt som hun er!
   Å sophie, stå på! Du er utrolig sterk å jeg elsker bloggen din <3

  98. Du trenger ikke større, mer eller nyere!
   Du er ung, du blir ikke penere enn detta! Mindre sminke, ditt eget hår, dine egne vipper, din egen ansiktsform. Alt dette er ok. Som det er.

  99. må nesten le, samtidig som jeg er sjokkert over hvor mange negative, usakelige kommentarer du har fått på dette innlegget. Du tar opp et viktig tema og setter et rett fokus. Godt skrevet, dette var både lærerikt og gøy. Stå på videre, du er ikke som alle de andre. Klem

  100. Du har allerede ødelagt utseende ditt Sophie, ikke kom hit å forvent at vi tror du har god selvtillit. Jeg dør når jeg leser gjennom topplista og ser at du ser såå sliten ut i forhold til alle andre. Fotball frue ser jo yngre ut enn deg nå. Du ser ut som noe som har vært på hardfylla siden hun var 16 og betalt for lite for en dårlig neseopeersjon!

  101. Dette var gøy å lese Sophie! Stå på!
   (Du burde forresten sjekke ut Den Selskabelige Diskusjonforeningen-gruppa på facebook! Det er mange feminister som heier på deg der også 🙂

  102. Du er så flink til å sette ord på tankene dine!! En inspirasjon å lese, kunne ikke vært mer enig i det du sier. Du er fremtiden!!

  103. Jeg kan bare prøve å forestille meg hvor mye ekkel dritt dere bloggere mottar fra anynome lesere. Det må være tøft. Jeg synes du skriver mye bra i dette innlegget, men jeg reagerer på det du skriver om at “du ikke er lett på tråden”. Lett på tråden er et uttrykk som kun brukes for å holde jenter som har et sexliv på linje med gutter nede. Det er ikke et uttrykk en som kaller seg feminist bør bruke, mener jeg.
   Du er tøff!

  104. Så enig! Om noen kaller meg dum og blond sier jeg bare: Bare smarte folk er smarte nok til å forstå at hvor smart jeg er, ikke har noe med hårfargen min å gjøre❤️

  105. “Det er ikke kvinner det er noe galt med når de tror de må kle seg nakne for å bli akseptert og likt, det er selve ideen om at man må kle seg naken for å bli akseptert og likt som er gal, eller ideen om at kvinners verdi ligger i deres utseende.” LOL. Så kvinner er ikke en del av dette systemet? Herregud, hvor lenge skal dere fortsette å spille offer? Kvinner og innvandrere er veldig flinke til det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg