we dont need no %

 

I dag har jeg hatt på meg en strikket genser fra romwe.com / lue fikk jeg fra TV2 / sekken ble kjøpt i Paris / buksa er fra weightless HER  / skoene er fra nelly HER – de er utsolgte i akkurat den fargen jeg har. Den fargen de har inne på lager nå, sølv, synes jeg er mye kulere enn mine, men de var ikke tilgjengelig da jeg bestilte . . Det er syntetisk skinn, tommel opp! (reklamelenke nelly)


God helg! Hehe, føler jeg så veeeeldig liten ut på bildene over . . kanskje 12 år? Litt søtt, jeg synes det er positivt å se yngre ut enn hva man er – så lenge det holder livet ut  ;) Jeg har tatt sol med mamma idag, pakket ned hele rommet mitt (bare klesrommet gjenstår!), og nå blir det litt kvalitetstid med familien før jeg drar til Mathias. Jeg har ingen planer om å feste den siste tiden jeg er her i Harstad, jeg vil ikke bruke den siste tiden her på den måten . .  Om man skal være sosial kan man jo være det edru. Jeg hører ofte folk klage på at de ikke har råd til å dra på ferie, dra på konserter, reise, kjøpe seg fin bil, leilighet osv, men likevel bruker flere hundre kroner på fylla hver uke. Hva er greia? Så om dere vil ha noen gode sparetips – ikke dra ut bare for å dra ut. Vent til det faktisk skjer noe spennende, så sparer dere penger, kalorier, tid og ikke minst – det blir mye morsommere når dere først fester. . :D Er jeg virkelig den eneste 19-åringen (eller i den alderen) som faktisk ikke er så fan av alkohol. . .? (haha fare for at det tar seg fryktelig opp med festingen når jeg flytter til oslo, så nå skal jeg ikke skryte på meg noe her. . liker kanskje bare ikke drikking i harstad). 

Og til dere som lurer på hva som skjer med Rigmor når jeg flytter. . hun blir her med mamma og pappa. Det er ikke lovt med hund dit jeg flytter, dessverre. Jeg ville helt ærlig ikke tatt henne med uansett, hjemmet hennes er jo her, og vi har to andre hunder som er hennes flokk. Hun ville nok blitt veldig deprimert om hun bare måtte ha vært alene i en liten leilighet store deler av døgnet. Så selv om jeg gjerne skulle hatt henne med, og kommer til å savne henne noe grusomt, er dette hva som er best for henne. Og det er viktigst!

Og ja, se hva jeg fikk i postkassen idag! En søt liten pakke som ble sendt til meg fra Mildh Beauty Press, nesten som en litenn goodiebag! Det er så koselig få slikt en gang i blandt, og denne gangen var jeg så heldig at produkter fra Vichy lå i pakken. Gleder meg til å teste ut etterhvert, men nå pakkes det ned i flyttelasset! 


Som sagt skal jeg ha massemasse kvalitetstid i kveld, så vi får snakkes mer imorgen. Kleeeeeeeeeeeem! 

 

104 kommentarer
  1. Du var utrolig pen på de bildene, synes du har blitt så ekstremt pen i det siste. Selvom du alltid har vært utrolig pen, da.
   Men er faktisk ikke veldig fan av alkohol selv, drikker det egentlig bare de gangene jeg føler at jeg må, haha. Ha en fin helg videre da 🙂

  2. Synes du var fin på bildene jeg, spesielt det der du smiler!
   Forresten jeg vet ikke om du er klar over det, men VICHY er på lista av produkter som TESTER på dyr. Siden du tidligere har sagt du ikke bruker produkter som er testet på dyr, så kanskje noe å tenke over:)

  3. Heia elske bloggen din ::) jeg vet jo at du er vegtarianer.
   Jeg har veldig lyst til og prøveog se om det er noe for meg.
   Så jeg har tenkt og prøve og være i en uke <3

  4. Elsket det bildet du smilte på, det så så ekte ut:-)
   Du er ikke alene ang det med drikkinga! Tenker på samme måten og vil heller bruke pengene på konserter og reiser enn alkohol hver eneste helg. Samtidig som det er greit med en fest en gang i blant. Gleder meg til du begynner med blogging fra hovedstaden, men kommer nok i likhet med mange andre til å savne bloggingen fra Harstad hahah. Er uansett glad på dine vegne og håper du koser deg med familien i kveld. Digger deg <3

  5. synes dt er litt trist at du flytter fra Harstad 🙁 siden du har jo altid bodd der du begynte jo bloggen din i Harstad men det blir sikkert bra med forandring 🙂

  6. Hårfargen din er så utrolig fin, om komplimenterer øynene dine sååå bra! Du er vakker, Sophie 😀 Men, jeg er 17 år og liker ikke drikke ofte, blir kjedelig i lengden til slutt!

  7. Det her må være noen av de fineste bildene jeg har sett av deg!:) Du har forresten også fått en utrolig fin farge på håret.

  8. Tester ikke Vichy på dyr? Jeg ville sendt den pakken tilbake hadde jeg vært deg 😉 Vichy er jo eid av Loreal, som er av de verste dyretesterne.

  9. Du er så skjønn når du smiler 🙂
   Og nei, du er ikke den eneste 19-åringen som har andre ting å bruke pengene på enn alkohol

  10. Så vakker! Det er ett eller annet med deg som minner meg om Hayden Panetterie, jeg tror det er en blanding av å være søt og uskyldig men samtidig sensuell… ååå jeg ville aldri klart å reist fra min chihuahua ♥ hun blir jo babyn din på en måte ♥ men forstår at det må bli slik når det ikke er lov å ha husdyr i leiligheten.. men går nok bra skal du se 🙂 kan jo alltids reise og hilse på hu av og til ♥

  11. Personlig blir jeg så fort full og så dårlig av alkohol at det egentlig er mer gøy å være edru, men i det siste har jeg tatt opp drikkingen litt siden jeg er sykemeldt og går hjemme hele uka og dermed blir lørdagen et slags sosialt høydepunkt.. Nå kan jo ikke Bodø sammenlignes helt med Harstad – men for å si det sånn gjør det ikke ting bedre at det fins ET utested de under 20, og at dette stedet i tillegg er en kafe……..
   Uansett så skjønner jeg det godt:) Kos deg med Mathias du:)

  12. Mens du blar gjennom de søte kommentarene, vil jeg bare si at du er helt nydelig når du smiler med tennene! Jeg ser opp til deg, og jeg synes du er et godt forbilde 🙂 Håper du aldri slutter å blogge. Håper jeg ser i avisa om noen år “Sophie Elise (70) blogger!” med et bilde av deg som 70-åring med Hello Kitty tatovert over hele kroppen, og med Mathias som mann, hahaha 🙂 Jeg krysser fingre og tær om at jeg får møtt deg en vakker dag.

  13. … Noen oss er bare studenter med en deltidsjobb og lever på studielån, og har derfor dårlig råd. Svært få rundt din alder har råd til å leve slik du gjør.

  14. Du er så sinnsykt nydelig når du smiler med tennene! Du har et fint smil haha 🙂 Hvilke kamera bruker du ?

  15. I og med at du er så opptatt av dyrevern (noe jeg er VELDIG fan av!), hadde jeg håpet at du ikke brukte kosmetikk som er testet på dyr. Vichy gjør jo det. 🙁 Er selv vegetarianer og dyreverns-entusiast, så synes det er helt forferdelig at det fremdeles forekommer dyretesting. Dermed hadde jeg virkelig håpet at en dyreverns-entusiast som deg selv tok avstand fra det! Ellers all cred i hele verden til deg for at du ikke spiser kjøtt og at du står opp for dyrene via bloggen og så videre. <3

  16. Jeg har fått utrolig mange kommentarer på at jeg er for lite ute å fester og har det gøy, både fra foreldrene mine, søsteren min og noen venner. Men jeg er helt ærlig ikke noe glad i alkohol, og koser meg mye mere i andres selskap når jeg ikke er påvirket av alkohol. Jeg kjenner ingen som er lik meg der, så det var utrolig godt å høre at jeg ikke er den eneste! Man kan ha det så utrolig mye hyggeligere uten alkohol i bildet hvor det alltid ender med drama, eller det at man faktisk ikke husker hva man gjorde!
   Jeg synes du er fornuftig som velger å ikke reise ut de siste dagene du har hjemme 🙂

  17. Syns det er leit at du faller lengre og lengre vekk fra dyrevern. Alt annet står jo i fokus nå. Vichy er testet på dyr og hadde du VIRKELIG syns testing på dyr er grusomt, så hadde du ikke brukt kremen.

  18. Du var veldig søt på de bildene og for et vakkert smil du har! Det var et fint valg du tok om å ikke ta Rigmor med deg til Oslo, blir så lettet når noen faktisk tenker på dyrene før seg selv 🙂

  19. lurer på om hva du har tenkt å gjøre med den paris drømmen du hadde 😀 du sa du vill flytte til Paris, er det noe du vil fortsatt ? 😀

  20. Du er utrolig fin! Du har veldig pene øyne, så å prøve å framheve dem på bilddr, hadde ikke vært dumt 🙂

  21. Vichy tester jo på dyr!! Var ikke du en som er STERKT i mot dyretesting, og IKKE bruker/støtter produktene?

  22. Kan du skrive et innlegg om silikon og kapsel? pliis skal snart ta silikon… Litt usikker nå =/ Du ser fantastisk ut btw

  23. Hei! Eg elsker serien bloggerne og eg elsker å lese bloggen din! Men eg har et spørsmål og det er: Kan du lage en video av der du lager en header? Det hadde våre veldig fint om du kunne ha gjort det eg spurte deg om:) Klem Sigyn.

  24. DU ER ET FANTASTISK FORBILDE!!! Hvorfor? Neeei, du vet. Sophie er vegetarianer og opptatt av dyrevern. Men ellers da?
   Nei…

  25. Fint forbilde for småttisene: Man er ikke bra nok før man har operert seg så mye at man ikke er til å kjenne igjen og ligner mest av alt en pornoskuespiller. Æsj.

  26. Er 19 jeg også, og er ikke superfan av å reise ut hver helg. Kan jo ha noe med at stedet jeg bor på er det bare 20-årsgrenser på utestedene.
   Men hovedgrunnen til at jeg ikke liker å reise ut hver helg, er pga man føler seg helt dritt dagenderpå, haha.

  27. Herregud hvor fin du er når du smiler! 😀
   Du burde gjøre det masse mer! Finere smil skal du lete lenge etter!

  28. Åherregud så nydelig du var på disse bildene, og det smilet ! Wow sier jeg bare. Mathias er kjempe heldig som har deg altså, virkelig. (Jeg er jente, ikke en gutt som er sjalu på Mathias om det var det du trodde haha)

  29. Og du som akkurat skrev et nytt innlegg om dyrevern og veggisgreier, og som har skrevet flere ganger før hvor mye du er imot dyretesting! Det er så jævlig hyklerisk av deg å hevde å være så i mot noe som du selv støtter. Send Vichy-produktene tilbake og slutt med dyretestede produkter.

  30. jeg pleide ikke å lese bloggen din før fordi jeg ikke likte den, men det var rett og slett fordi jeg ikke tok meg tid til å prøve… men plutselig så begynte jeg å lese den mer og mer, og nå digger jeg både den og deg! du er en stor inspirasjon <3 du er så ærlig og positiv. ikke bry deg om hatersene, de er bare sjalu ... STÅ PÅ! du er så vakker! og spesielt da du smiler med tennene 🙂
   jeg ønsker meg håret ditt, det er så fint!

  31. Hei Sophie! Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og for å være helt ærlig, så likte jeg den ikke spesielt godt i begynnelsen, fordi det var en del drikking/festing og sånt… Men vet du hva? Jeg ELSKER å lese den nå! Det mener jeg virkelig. Jeg syns du er UTROLIG pen, penere enn du noen gang har vært (selv om du alltid har vært pen, men ja), du er kjempe søt når du smiler med tennene, håret ditt er drit fint, du har en utrolig fin kropp som du bør være stolt av, og du har kjempe pene klær! I tillegg har du veldig interessante og gøye innlegg. Du virker som en kjempe skjønn og hyggelig jente, og du lever livet akkurat som du vil og driter i hva andre sier eller tenker om deg.
   Jeg syns virkelig at du har vokst og blitt en ansvarlig ung dame. Du er ikke så fest gal som du var, og du tar mye mer ansvar og du er snill med alle rundt deg. Jeg håper du får det utrolig fint i Oslo! Lykke til med flyttingen og alt 🙂 Skal fortsette å lese bloggen din!!
   Stor klem <3

  32. ELSKER øyebrynene dine! De er naturlige og fine og det er jo best 😀 fyldige og den fasongen er perfekt for ansiktet ditt 🙂 Ikke hør på fjortisser som har “strek bryn” om at de er stygge, for det er de ikke! Hilsen en 20åring… ;D

  33. ELSKER DEN STRIKKEDE GENSEREN! Finner den ikke på romwe, lenge siden du kjøpte den? SKal fu sege den så hoooold den av til meg er du sniill 🙂

  34. åå så fin du var på disse bildene, du som alltid er så utrolig pen, skjønner ikke hvordan du klarer å bli bare penere og penere for hvert eneste øyeblikk 🙂 øyenbrynene dine er så ekstremt pene! ❤

  35. jeg er 19 år, hadde min lille drikke periode for en stund siden.. fant ut at det faktisk ikke var noe særlig, er jo artig å finne på andre ting enn å pønte seg på kveldene å drikke seg drita ;P Jeg tar meg gjerne en kveld eller to der hvor jeg drar den helt ut og er kjempedårlig dagen etter ;D haha !! ha en fin dag !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg