pannelugg – hot or not?

Hei dere! Jeg sov over hos Mathias inatt, og kom hjem for ikke så fryktelig lenge siden. Jeg har fått en greie med at jeg våkner rundt 09-10 hver eneste morgen, noe som egentlig er ganske tidlig når man har fri! Så blir jeg trøtt rundt 19-20 på kvelden. På tide å gå av med pensjon, kanskje? ;) Nok om det. Jeg gjorde noe nytt med sveisen idag og bestemte meg for å ha luggen ned. Hva synes dere? 

Når vi snakker om å gå av med pensjon, så gjelder det tydeligvis min forrige rettetang, så jeg måtte nylig skaffe meg en ny. Den jeg bruker nå er egentlig i reisestørrelse og alt for liten til å bruke hver dag, men den er grei å ha – for eksempel når man skal ut å reise, man vet jo aldri om man mister kofferten så en liten rettetang kan være grei å ha i veska. Det lærte jeg på den harde måten! Den jeg har nå var en nødløsning fra min side (som funker overasskende bra), for 199 kr. Den kan kjøpes HER om dere er interesserte. 

Ellers har Anne-Sofie kommet til Harstad over helgen igjen, så vi har avtalt en liten date på kvelden. Tur med hundene og så kanskje middag sammen med jentene står på planen! Nå skal jeg jobbe videre her. Så, spørsmålet gjenstår fortsatt. . hva synes dere om luggen?

Topp fra nelly HER / smykke fra makestyle / cardigan fra romwe.com 


 

 

129 kommentarer

Siste innlegg