stockholm og finest awards

reklamelenker nelly

Hallo fra nydelige, og ikke minst sommerlige Stockholm ♥ Jeg løper bare rundt her. Snart finest awards, har sovet 1 time inatt, og har vært og hentet kjolen som ble laget til meg nettopp. I love it! Skal ta masse bilder av den ikveld. 

Jeg har hatt en av de lengste dagene med reise på utrolig lenge. Dum som jeg er hadde jeg bestilt det tidligste flyet, noe som innebærer at jeg må dra hjemmefra klokken 04:40 imorges. Med andre ord, en time søvn og full timeplan i Stockholm. Lang dag med reising!

Hehe blir fort en del rumpe med buksene fra weightless.no 

Sovemasken er fra nelly men den er utsolgt, ett must når man er på fly! Og headsettet er også fra nelly, HER finner dere det. 

 

Men etter en lang tur kom vi oss endelig fram til Stockholm! Det er så tilltak å bo i nord noen ganger, fordi reisen føles liksom alltid dobbelt så lang. Men når man endelig er framme føles det så godt! Og gjett hva? Det er til og med sommer her! En fin dag å ha finest awards på. For ja, jeg er jo tross alt faktsik nominert til noe for første gang i mitt liv, og jeg får kriblinger i magen når jeg tenker på at jeg kanskje skal få se selveste kissie idag som er mitt “idol” i bloggverdenen. Jeg har sikkert nevnt dette minst 30 ganger før men hun har jo kopiert bloggen min flere ganger og oversatt fra norsk til svensk – samme har dessie, bare at hun kopierer collager (gjorde jo det samme tilbake engang fordi hun ikke svarte på mailene mine, og da ble jo DERE sure på meg. Haha).

Noe annet gøy er jo at jeg og Stine faktsik ikke bor på hotell denne gangen, men på en båt. Jeg ville prøve noe annet, og jeg har savnet havet så mye, så dette passet jeg midt i blinken. Jeg bryr meg ikke om hvor lite rommet er, jeg elsker vannet og kunne sikkert ha vært i fjæra i flere timer i strekk – og nei, jeg tuller ikke! Jeg er oppvokst slik, og det kommer alltid til å være en stor del av meg. Så når jeg likevel skal på en jobbtur som dette griper jeg muligheten. Stockholm er en vakker by, med flere slike “båthoteller”. Billig er det også! Vår ligger i gamla stan. 

Buksa er som sagt fra weightless.no, genseren fra madlady.se, skoene er kjempegamle og skjerfet er fra pieces. Jakken jeg har på bildene over er fra sheinside. 

Utsikten fra rommet vårt! Veldig koselig, kan blandt annet se rett bort på tivoliet grøna lund. Dessverre er jo dette stengt nå, jeg som elsker tivoli! 

Nå må jeg stresse og ordne meg til finest! Skal være der om 15 minutter. . Dere får ønske meg lykke til <3 Er 100% sikker på at jeg ikke vinner, dette er jo tross alt en svensk utdeling, men det å være nominert er en stor ære. Kanskje dere kan krysse fingrene litt likevel? Har dere vært i Stockholm før? Fin by, ikke sant? 

32 kommentarer
  1. Liker knappen fungerer ikke i innleggene dine lengre – syns det er så dumt. Er ikke alltid jeg orker å kommentere noe, da er det greit med den knappen 😀 hehe
   Ønsker deg lykke til – klart har jo du en like stor sjanse som alle de andre nominerte til å vinne noe! Krysse fingrene for deg Sophie 🙂
   Håper du får en fin kveld uansett!
   Klem <3 Så gøy ut å være på tur!

  2. Kan noen legge ut en link fra kissie sin blogg, der hun har kopiert noe fra sophie ? Hadde vært spennende å lese om :p

  3. Bodde i båt selv sist helg, i Gøteborg – en stooort seilbåt – du hadde elsket det! Masse lykke til på awarden 🙂 Håper du får sett idolet ditt!

  4. Var i Stockholm i helgen som var nå nettopp faktisk. De har ganske mye bra shopping. Gallerian er et veldig bra shopping senter med bl.a. TopShop, Hollister osvosv. De skal åpne en River Island butikk der, men ikke før 15. mars. Vet ikke om du fortsatt er der da.
   Ellers har de mange forskjellige sentere. NK (Nordiske Kompaniet) har flere etasjer med klær og vesker. Åhlens har også utrolig mange fine vesker!
   Et sted jeg spiste var forresten DRIT GODT. Var italiensk. Stedet heter Polpette og ligger kanskje 5 minutter maks unna Slottet!
   Litt tips bare 🙂 Vet ikke om du er der lenge, men i så fall så anbefaler jeg deg disse stedene! 😀

  5. Hei! Et lite tips bare. Det står mye personlig info i den siste linja på passet ditt også. Jeg ville sensurert den siste linja også hvis jeg var deg.

  6. Haha, døøør av kommentaren over her…
   Leser kissies blogg fast, og jeg ser faktisk ofte ting hun kopierer fra deg! Ta det som et kompliment 🙂

  7. Takk til alle bloggere som gir oss masse deilig sosialpornografi. Ganske bra underholdningsverdi på en del av innleggene og ikke minst kommentarene. Her får vi lese hva som rører seg i folkedypet, og det er jaggu ikke mye. Takk takk.

  8. Det tallet nederst på passet ditt bør du ikke legge ut bilde av, så ville tatt vekk bilde og lagt det ut uten:) det er ikke tilfeldige tall! Man kan lese mye personlig informasjon av den koden!

  9. Du er så nydelig, du stråler sammen med solen Jeg er ikke så begeistra for Kissie fordi hin virker så kald, hun sier mye sårende til folk og spesielt andre bloggere..du har hundre ganger bedre personlighet Sophie Elise for all del aldri bli slik som Kissie å kvesse så sinnsykt med klørne mot folk. Synes faktisk Kissie har en del å lære av deg jeg skal jeg være ærlig! Masse lykke til i konkurransen som sikkert allerede har vert nå 😛 Digger den buksa di, du kler den godt og den gir deg en spretten bak 😀 Men vil si at tightser og leggingser mange ganger også gir deg en stor og fin rumpe, gjør ihvrrtfall det på meg og sikkert på deg også 🙂 Hotell på vannet er kjempekoselig btw ♥

  10. Super masse lykke til Sophie! Håper du har det kjempe gøy enten du vinner eller ikke. Jeg måtte Kissie for noen år siden og hun var faktisk ganske grei, men enig med andre her at hun ikke virker serlig hyggelig på bloggen sin og at hun gjør ganske masse dumt…

  11. Hahaha! Man nominerte seg selv i denne konkurransen!! Det er ikke noen utenforstående jury som plukker ut verdige konkurrenter og det er fansen som stemmer på sin egen favoritt. Altså en konkurranse om hvem somklarer å fiske flest stemmer, ingen ting annet. Men sikkert en bra fest med passe mengder sjampis og lykkepulver.

  12. Så bra sophie. Litt sykt at du har kommet deg fram med mitt motto. Føler at du har ødelagt for meg. Nå har jeg blitt nødt til å kalle meg for “the new barbie with a twist” DÅLIG GJORT. RESPEKTLØST.
   med ikke vennlig hilsen New Barbie with a twist!

  13. Jeg ble svært så fasinert av at dere overnattet på den båten, der skal jeg også bo om to uker. Ellers synes jeg det er morsomt å snoke i bloggen din.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg