mer rumpe liksom

sponset bukse

Jeg er vel neppe den ene jenta der ute som er litt for gammel til å være over gjennomsnittet avhengig av foreldrene mine. Mamma finner ting når jeg mener de er sporløs forsvunnet, hun lager mat, hjelper meg å re opp sengen, hun passer på at jeg tar medisiner til rett tid, at jeg drar til tannlegen når jeg skal og kommer stadig med råd om kjærlighetslivet mitt. Pappa hjelper meg med økonomi, forteller meg hva som er lurt og ikke lurt, hva jeg bør gjøre i jobbsammenheng, og han er også den som tar seg av det meste av kjeftinga om jeg trør over streken. Men nå begynner jeg å kjenne på det, at det er min tur. Nå har jeg pakket kofferten til oslo, pakket ned mine egne medisiner og tenkt at jeg skal opereres uten mamma ved min side og klare alt selv. Da jeg opererte brystene som 18-åring var det jo mamma som holdt meg i hånden. . Nå blir jeg alene, og det er skummelt. Og på søndag skal jeg på visning. VISNING! Nå er det vel ikke lenge til jeg må lage min egen middag også, haha. 

Sliten pike! Her har jeg på meg den andre modellen jeg har fra weightless.no – liker personlig denne bedre enn den jeg viste igår! Føler jeg får finere rumpe i denne. HER kan dere se den på nettsiden.

Jeg har altså pakket kofferten, og imorgen står Stockholm for tur – jeg er nominert som årets personlige blogg på finest awards, og selv om jeg er 100% sikker på at jeg ikke vinner er det en enorm ære å være nominert. Jeg har fått en kjole spesialdesignet til meg, og jeg skal bo på en båt av alle ting. Tror det blir gøy!

Jeg driver nå å planlegger sminke og hår for finest awards, og jeg tenker faktisk på å kreppe det. Jeg testet det ut på en av clipsene mine fra luxushair.no, og kreppetangen finner dere på blivakker HER. Det ble veldig fint, synes nå jeg. Kreppetangen ble varm på under 10 sekunder, og jeg tok en remse clips var klar på rundt 3 minutter. Det gikk med andre ord fort. 

 

Blivakker.no har forresten gratis frakt, i tilfelle dere ikke visste det! Kreppetangen koster 599 kr HER 


Det er greit å ha clips å teste på! Så, skal, skal ikke? Som sagt er det clips fra luxushair.no jeg bruker, i farge #613/18 akkurat nå, og som vist på bildene under (fargekart HER). Jeg anbefaler å brukle pakker på 180 gram, men nå som jeg også har tape i håret bruker jeg 90 gram. Så om du har langt år, er 90 gram mer enn nok. 

 

Og ja, en ting jeg bare påpeke som jeg ikke har vært flink nok til å påpeke før, hehe (eller i det hele tatt bry meg om). Etter jeg fikk tapeextensions merket jeg hvor sinnsykt viktig det er å ha en god hårkur, men jeg er ikke av typen som føler det er verdt å legge flere hundre kroner i en hårkur. . Så, jeg tenkte å tipse dere om en som er billig og bra! Både mitt eget hår og extensione føles helt nytt etter å ha brukt anian keratin hårmaske , og det er gull verdt om man ikke vil at extensionene skal bli ødelagt. Den funker som sagt like bra på både naturlig og falskt hår, og den lukter dessuten helt utrolig godt. Bare ett tips! Også denne fra blivakker.no, så da får man jo fri frakt 🙂 Hårkuren jeg snakker om koster 109 kr, og kan kjøpes HER. Den inneholder store mengder keratin, og jeg tror det er derfor den får extensionene til å føles som nye. GULL verdt! 

Ellers har jeg hatt en travel dag hvor jeg og pappa gjorde siste rest av regnskapet for 2013, jeg har pakket, og jeg har spist middag hos tanten min. Jeg våknet også opp med verdens fineste gutt i morges som alltid gjør at dagen starter med ett smil. Setter uendelig stor pris på deg selv om vi irriterer hverandre noe grusomt noen ganger ♥ Han er roen min 🙂 

Avslutter med ett par ekstra bilder av rumpa mi i weightlessbuksa, haha. HER kan den kjøpes, som sagt – men det er mange varer som er utsolgt nå, men dere kan jo se om dere finner noe som er på lager likevel. Jeg vet at jeg MÅ ha flere! Liker at buksene får fram formene på en naturlig måte, så føler man seg litt feminin og sexy. De har jo så godt utvalg, nesten litt for godt – kommer muligens til å bli fattig på den nettsiden der. 

Hva synes dere om denne buksa da? Finere enn den andre?

Dere får ønske meg lykke til i Stockholm, vi snakkes uanset derfra! 

 

 

74 kommentarer
    1. Lykke til i Sverige!
      Ja, rumpa di er fin uansett. Tror gutta blir greit gærne av de der rumpebildene dine! Haha ;D
      Men buksene ser fine ut ja. Vurderer prøve selv en gang.

    2. I de buksene der får selv flatrumpede fine stusser. Så du var ikke noe spesielt bra må jeg si.
      Men et godt forsøk var det.

    3. Lol til deg over! Sophie har en naturlig slank kropp men har i tilleg en del former , som er kjempefint. Typ fashionmodeller helt uten pupper å rumpe som sulter seg å har form som en strek er for tynne.
      Lykketill med operasjonen kjære Sophie, går sikkert fint, personlig synes jeg det er dritstygt med kreppet hår, ville heller gått for store krøller, men du ser no selv. Fin er du uansett!

    4. hahah herregud.. “ser ikke bra ut” “du er for tynn” ?
      ka he dåkke med det å gjer ? Lika ho dei så lika ho dei, ho spørte jo trossalt ikkje etter meininga dåkka.. å at ho e får tynn ? Ho e perfekt som ho e.. Å ho tørr vell å merke å prøve ut nye ting, ho tørr å legge ut slike bilde av sej sjøl å vise at ho e fornøgd me korsen rompa såg ut i dissa buksene.. å det e det einaste så telle..
      Så Sophie, dei va smasshing på dej !! 🙂

    5. hengræv kalles det der…. ka me å operere inn implantater så får du kansje litt form i laus skinnet??

    6. Har planer om å kjøpe den militær buksa du viste i går + to andre bukser fra det merket 🙂 men må først nå målet mitt innen trening før jeg gjør det xD Du får ha lykke til 🙂

    7. Jeg har troen på deg, dette klarer du, haha. Men masse lykke til i Stockholm i hvertfall.
      Og om du trenger selskap en dag du er i Oslo er det bare å ta kontakt. Jeg kjeder meg altfor mye, og har ikke så mange venner her..
      <3 nuss

    8. Har lagd min egen middag i snart 4 år, og er like gammel som deg 😛 Du klarer det nok fint selv. Det er du som bestemmer hva du skal ha til middag hver dag da. 😀 Det er jo gøy . Men mamma sin mat smaker alltid best! Selv om jeg har flyttet ut fra foreldrene mine og bor sammen med samboeren min, så ringer jeg ofte til mamma og pappa og spørr om ting hvis det er noe jeg ikke får til eller lurer på 🙂

    9. Det å si at man syns hun får rar rumpeform i de buksene har neppe noe med sjalusi å gjøre.. Det er helt subjektivt og ingen fremlegger det som harde fakta. Det får være opp til hver enkelt å dømme hva en selv syns er en fin rumpe. Ikke all kritikk bunner i sjalusi, og det kan være vel ment.
      Og til deg som sa “ho spørte jo trossalt ikkje etter meininga dåkka”, jo, hun gjorde faktisk det.

    10. Hold kjeft dere som bare har dritt å komme med!!!! Synes du kledde den buksa her dritbra Sophie! 😀 fikk litt større eller mer markert rumpe enn i den forrige buksa! Synes du skal ha bølger istede for kreppe håret fordi med bølger eller litt krøller så ser du ut som en ekte prinsesse!!! ♥ Masse lykke til på prisutdelinga! Dette nailer du frøken!!!!! ♥★

    11. Du er HELDIG som har foreldre som passer på deg og tar vare på deg ♥ Pappan min gikk bort ifjor så husk å alltid gi foreldrene dine en klem og si at du er glad i dem og det de gjør for deg ♥ De er ikke her på jorda for bestandig det fikk jeg sårt erfare ifjor..men jeg har heldigvis fortsatt en flott mamma ♥ Masse lykke tiø med operasjonen! Jeg synes du burde ta med deg en veninne som kan holde deg i hånden og passe på deg for man blir så svimmel og fjern etter slike operasjoner pga smertestillende..

    12. Syns ikkje di boksen dær e nå særlig fin, å ræva ser verken større, rundare eller finare ut 😛

    13. Syns ikje du skal krepp håre. Det bi liksom vældi back to the 80’s å ser lite stilfullt ut!
      Du burde heller ha store Hollywood krølla eller evt bølg det, så bi det litt meire store “kreppa”..vesst du skjønna 🙂
      Du bi nok bære å skill dæ ut me kreppa hår, å ikke på en bra måte. Tenk så mange andre stilfulle svensk’tjejer som ska dit da..

    14. Lykke til i Stockholm! Jeg synest du burde prøve å kreppe håret for å finne ut om det blir bra, å kreppe håret er virkelig 80s, men det betyr ikke at det nødvendigvis blir “merkelig” som flere har påpekt. Jeg tror det kunne blitt dritsexy 🙂
      Og over til de buksene. Du har en fantastisk figur Sophie og du ser godt ut i både jeans og kjoler, men de buksene der fikk ikke frem formen din på den mest flaterendes måten. Kanskje jeg bare har fått feil intrykk pga vinklingen av bildene? kunne du ha laget en video med de buksene på? Slik at vi kan se hvordan de ser ut i virkeligheten. Det kan også hende jeg fikk inntrykk av at de ikke var flaterendes på deg bare pga at jeg har sett de buksene på utallige fittnes bloggs 😛
      Men uansett, det er jo hva du synest som er det viktigste.

    15. det ser ut som en vanlig ridebukse eller noe. føler det er placebo effekten som herjer her, du får ikke noe større eller finere rompe i den, enn det du har til vanlig synes jeg. du er heldig som har en form på roma fra starten og ikke helt flat som mange har hehe – men ser ikke den store foskjellen nå og i vanlige klær altså
      det der er bare er salgstriks fra butikken/merket er jeg sikker på.

    16. Hei. Har du fått tilsendt disse produktene gratis? Sponset? Isåfall er du pliktig til å markere innlegget som reklame. Skattemyndighetene kan kreve dokumentasjon på
      at du selv har betalt for disse produktene. De kan også kontakte bedriften som sponser deg. De kan finne ut akkurat det de vil. Du husker kanskje tcmn som ble gjeldsslave fordi hun ikke fulgte reglene. Nå er du en av Norges største bloggere og burde ta dette på alvor. Har aldri sett at du har markert innleggene dine reklame selv om det åpenbart er mye “skjult” reklame i innleggene dine. Bare et tips som er ment godt, for håper du slipper økonomiske problemer fordi du ikke er oppmerksom på alvorligheten rundt dette.

    17. du er SÅ oppmerkshetssyk at jeg syns synd på deg…du trenger kun en grunn til å vise kroppen din..som ikke er noe særlig fin egnang…du er jo bare slank og slapp…ikke noe å være stolt over..
      og SLAPP AV dere andre som skal komme med piss tli meg, jeg er IKKE sjalu..hahaha…

    18. hvorfor i helvette kan du ikke holde noe for deg selv. forstå at den buksa var et mirakel fordi den så fantasisk ut på de få som visste hvor de kjøpte den, og det du akkuratt har gjort er å delt linken til HELE Norge. Nå får alle mirakelbukser og sprettrumpe… Neste gang la være å si at den er ny, vis den, men for all del ikke si hvor du kjøper alt som er fantastisk, noe må jo få lov til å forbli fantastisk!

    19. Du over. Gratulerer med å være patetisk!
      Hun må da få reklamere for ting på bloggen sin.
      Det er en del av jobben hennes det!
      Og jeg er helt sikker på at de som selger buksa er veldig glad for at hu reklamerer for den:)
      Er nok heller ingen fare med at heeeeele Norge kommer til å kjøpe den selv om hun har reklamert litt:P

    20. om du “lol” ikke er sjalu så er du ihvertfall et stk bittert menneske . Tommel opp for deg som går inn på sida hennes bare for å rakke ned. Er a så fæl så får du bare pent og pyntlig gå ut fra siden hennes igjen uten å legge igjen slike barnslige kommentarer. Blogger er jo til for at folk skal fortelle om seg og sitt og da er det helt fantastisk at noen sitt å leser og kommenterer at du er så oppmerksomhetsyk når blogger ganske kjent handler mye om de som skriver den! Min oppfordring til deg: slutt å les blogger! Det er ikke noe for deg tydeligvis:) Og for de som kommenterer at hu er slapp! Er SOPHIE slapp,da er det maaange stakkarer ute der.

    21. Du misforsto det jeg skrev. Så klart hun får lov til å reklamere på bloggen sin. Ja, det er jobben hennes, men som alle andre bloggere skal man markere innlegget som reklame hvis det er reklame. Dette for at innlegget ikke skal skal være misvisende. I tilegg er bloggere skattepliktig på lik linje som alle andre arbeidstakere. Det er ikke mine “bloggregler”, men forbrukerombudets regler, og skatteetaten. Jeg skrev det kun i positiv ånd, for å være informerende slik at hun skal slippe å havne i trøbbel. =) Ta fotballfrue, kristinaandersen, ulrikkelund og nå også tcmn foreksempel. De alle markere innlegget som reklame ved å skrive det tydelig øverst i innlegget når det er snakk om å omtale sponsede produkter. Jeg skrev ikke kommentaren for å være spydig mot sophie, men heller som et tips i beste mening fordi jeg ønsker henne vel for framtiden. Har overhodet ikke noe imot Sophiel. Hun er en kjempeflott jente og derfor ville det være synd hvis disse bloggreglene skulle gå henne et hus forbi slik at hun får problemer. =)

    22. Hey! Man er vel ikke sjalu om man sier at det er klamt med nærbilder av underlivet til folk! Skjerpings!

    23. Seriøst lager moren middag til dæ enda? æ e mindre enn dæ og lage middag til mæ selv og familien nesten hvær dag, utolig..

    24. Du som sier jenter som trener og legger ut bilde av resultatet bare gjør det for å få skryt og vise rumpa frem. Du gjør jo det samme, du har vist buksene 20 ganger fra alle vinkler, tviler på at du ville vise buksa og bare vise rumpa. De som trener har ihvertfall en grunn til å legge ut, dem gjør det for å motivere andre og dem legger kun ut ett bilde.

    25. Det å bo alene er kanskje det beste valget jeg har gjort i mitt liv. Flyttet ut som 16åring og angrer ikke et sekund. Joda, det er litt merkelig å være alene, men da får jeg bestemme hvordan ting skal se ut, og alt.
      Tror det skal gå fint med deg og! 🙂

    26. Lure veldig på ka typen din syns om at dama hannes presse ræva, puppan, og ja vise det meste før alle som e interessert? Det e jo hannes, å du gjer d til alle. Bildan dinne sir jo “kom å ta mæ”… Me puppa å ræva pressa opp i kamera! Tippe At han innerst inne ikke syns det e nåkka kult. E du redd føe og møste lesera ves du ikke vise puppa og kropp eller? Det ville jo mest sannsynligvis skjedd, men e det ikke bedre og sitte med følelsen om at folk les bloggen din pga dæ og ikke at du vise så mye hud? Du vil nok mest sannsynligvis innse detta når du blir eldre, og kjenne på det at det e mye bedre og bli verdsatt pga person du e framfor utseende. Det e så gjennomsiktig at du liksom skal vise fram buksa di, det e rumpa di som treng ei unnskyldning før å vise sæ fram. Holder d ikje å vise den fram t kjæresten?

    27. Kjære SE!
      Jeg kommenterer sjeldent blogger, men etter å ha sett deg på ettermiddagen b.la ble jeg fristet til å stikke innom “jobben din” … først, jeg må gå tilbake til et av dine tidligere innlegg,der du bla annet skrev at du er så heldig å ha såppas til kropp selv om du ikke trener……kropp?? Vel, du eier jo ikke former engang, eneste formene jeg kan se på deg er 2 digre (type kjøpt og betalt) ballonger rett under hakepartiet ditt, og du prøver så åpenlyst desperat å framstå smartere enn du er…. vel…. *kremt*….

    28. Du er heldig som har foreldre som stiller opp for dæ, æ e et år gammler enn dæ og begge foreldrene mine er døde.. Har bodd og klart meg selv siden jeg var 16 år, du må sett pris på det du har, du vet aldri når det er over.

    29. Hei,
      Er sjelden inne på bloggen din, men jeg blir helt paff over hva folk skriver. Tydeligvis ingen grenser når man sitter trygt, gjemt bak en pc-skjerm. Håper du ser forskjellen på konstruktiv kritikk (vet ikke om jeg har sett noe av dette ennå fra kommentarene du ofte får) og reine mobbemeldinger. Hev deg over det, og vit at du er både sterk og voksen som klarer det. Folk glemmer makten som ligger i ord. Men så godt du klarer: ikke gi de hatefulle kommentarene tanketid, da de virkelig ikke er verdt det. Stå på! 🙂
      Til dere som skriver stygge kommentarer; bytt om rollene, hadde du syns det vært greit om noen skrev sånn til deg?
      Husk; har du ikke noe fint (eller konstruktivt) å si; så la vær å si noe 🙂 Syns det er trist å se hvor stygge folk kan være mot hverandre..

    30. den buksa minner meg litt om en ridebukse, hehe 🙂 ikke at det er noe negativt da.. Lykke til i stocholm 🙂

    31. Te alle dåkka som skriv dritt. Kan dåkka ikkje bare stikke? Det ikkje vits i og inn på nokken sin blogg bare for og rakke ne på dem. I blir heilt paff av dåkka. Trur ikkje dåkka hadde vært like tøff i trynet vist dåkka hadde møtt ho på gata. Men her kan dåkka sitte bak en skjerm og gjer ka dåkka vil.
      I syns du e kjæmpefin Sophie!! <3 lykke til!

    32. Hvor mye tid, penger, energi bruker du på å endre utseendet ditt?
      Hadde det vært mulig for deg å ta et høy kvalitets foto uten sminke og dill?
      DET kunne jeg tenkt meg å se ass.

    33. Man burde bruke fuktighetskur på extensiones istedefor. Den kuren du viste har keratin proteiner som tørker ut extensions 😛

    34. til deg som skrev bytt roller: folk hadde ikke skrevet slik om hu ikke var en oppmerksomhetssyk jente… hu er kun 18 år og viser alt av kroppen, som er operert her og der. ikke alle syns det er sykt “kult” og “tøft” at hu legger ut bilder av ROMPA si og liksom skal vise buksa..vi alle vet hu fisker etter kommentarer fordi hu er så jævla usikker på seg selv, det er det man kaller en oppmerksomhetssyk hore bare…
      og nei, jeg er hverken sjalu, bitter eller noe…syns det bare er helt PATETISK at man må ha så mye bekreftelse og at det i det hele tatt er mulig å være så jævla usikker på seg selv…
      sophie burde heller oppsøke en psykolog enn å legge seg under kniven og vise frem en kropp som egt ikke er særlig wow å se på..

    35. Hvilken str bruker du i denne? Er den stor eller liten på str? Jeg bruker xs elle s i vanlige bukser, burde jeg ta xs da? Eller?

    36. Syntes personlig de buksene ser litt “merkelige” ut når jeg har sett de på folk før. Men jeg syntes du kledde den veldig godt. Alt kler den smukke vet du ;D

    37. Syns det er teit at du sier at du skal “vise” fram boksa, det eneste du viser fram er rompa di!
      Å nå skjønner jeg at jeg kommer til å få mye dritt om at jeg er sjalu og bitter og slem og blah bla blah!
      Men jeg bryr meg faan om dere skriver dritt ! Alle har forskjellige meninger❤️😉

    38. *************SE HER!!!*******************
      Vær så snill å svar på dette, Sophie!
      For noen år siden, når jeg var i Spania, kjøpte jeg en utrooooolig god hårkur fra Anian. Det var på en slik kinabutikk, altså billigvarer. Jeg har vært der mange ganger siden, men jeg har tenkt at den sikkert var testet på dyr, så jeg har ikke kjøpt den igjen. Så nå lurer jeg altså på,vet du om den er cruelty free eller ikke?

    39. Jeg fikk faktisk litt lyst på sånn bukse selv (: selv om jeg nok ikke får like fin rompe i den. Forget the haters, du ser bra ut. Må være mange sykt sjalu mennesker innpå her som faktisk gidder å ta seg tid til å skrive så mye dritt!! xD hahaha xD hvorfor skrive dritt egentlig. Hadde ikke jeg likt hverken bloggen eller innlegget hadde ikke jeg giddi og tatt meg tid til det heller. Men jaja, noen bruker vel all sin tid på å prate piss regner jeg med (: drit i hva dem sier du, og fortsett å ha god selvtillit for det har du all grunn til.
      Liker bloggen din. Også må du ha lykke til i Stockholm! (:

    40. Hehe hey, må bare legge til noe mer. Den eller det som har kommentert seg selv under anonym som klager på at Sofie får middag og ikke lager den selv.. Hahaha xD du, jeg skal si deg en ting. Jeg har blitt servert mat av mamma fra jeg kom til, til jeg flytta ut. Og når jeg flytta ut var jeg 20! Slå den! xD off haha, må bare le ((: Også synes jeg det er så jævla moro å plage sånne mennesker som TROR de vet og gjør alt rett og de som kommenterer dritt! 😀 jeg kan ikke noe for det, jeg digger det! 😀 sorry, that’s just me..

    41. Du vet du enkelt kan fylle på litt ekstra på rumpa ved hjelp av transplantasjon? Så slipper du å betale dyre dommen for ubrukelige bukser og prøve å gjøre rumpa større, du kan gjøre det helt diskré og ingen trenger å få vite noe om det, funka for meg;) et lite tips bare, hint hint:*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg