it’s nice to be nice

Starter bloggdagen med denne sangen. The lionheads – city on fire. Fant nettopp ut at de er norske! Sinnsykt fin sang. 

Jeg hørte rykter på P4 om at solen skulle skinne flere steder i landet idag, men harstad fikk tydeligvis æren av å være et unntak. Jeg som hadde planlagt tur sammen med mamma og alt! Men det er regn, noe som betyr at snøen forhåpentligvis snart er borte :) Det er så herlig når våren kommer og alle er glade, hilser når man går forbi hverandre og folk presser seg ut på balkongen for å sole fjeset selv om det nesten er minusgrader. Det gleder jeg meg til! I mellomtiden kan jeg lengte tilbake til afrika og varmere strøk, igår fikk jeg nemlig et wallsticker i posten som jeg bestilte for litt siden. 

Som dere ser har jeg ikke hengt det opp slik det skal se ut enda, jeg tror faktisk jeg sparer det. Forhåpentligvis er jeg jo ute av huset her før sommeren er omme, og jeg vil gjerne ha det med meg til min egen leilighet. Om dere lurer på ordtaket kan jeg fortelle at en av de lokale jeg ble mest kjent i afrika, fortalte meg at “it’s nice to be nice”, og selv om det er ett veldig enkelt ordtak prøver jeg å leve etter det. Så derfor skal det få komme på veggen min! Wallstickeren bestilte jeg HER, man kan selv velge hva som skal stå, farge, størrelse og skrifttype. Men de har også mange fine wallstickers som allerede er ferdige.

Genser fra vateno.com – bukse fra nelly HER

Ring fra madlady / sko fra River Island 

reklamelenker nelly!

Vel, skal prøve å få vært litt sosial nå, før jeg blir fattig på nettshopping. Til dere som lurer, ja jeg tror det er en slags tvang at jeg er på nelly hver eneste søndag og da blir det jo fort litt handling. Men til mitt forsvar handler jeg ALDRI i butikker som bikbok osv, har ikke gjort det på nesten ett år. Synes nettshopping er mye lettere! 

1. Denne kjolen var på tilbud og kostet bare 179 kr, i tillegg elsker jeg svarte kjoler når håret er blondt. Gleder meg til å prøve den! HER kan den kjøpes. / 2. Disse skoene elsket jeg! Digger jo leopard som dere vet, og de fantes i min størrelse (35) og kostet bare 299 kr HER / 3. Dette skjørtet ble også med, tror det kan kombineres på mange fine måter og gjøre ett enkelt antrekk mer pynta. 299 for det også, HER kan det kjøpes 

1. Denne toppen har jeg i både hvit, svart og blå fra før av, og nå snart i lyserosa. Elsker virkelig den toppen der, haha! 199 kr HER / 2. Som jeg nevnte skulle jeg bli flinkere på å kjøpe cardiganer, så. . HER kan den kjøpes / 3. Elsket fargen på denne jumpsuiten, men jeg synes personlig det er vanskelig å bestille jumpsuits på internett, fordi alle har så forskjellig form. Håper den passer! HER kan den kjøpes

 

Hvordan er været hos dere ellers i landet da? Hørte rykter om at noen faktisk har fått vår, heldige dere. . 

 

55 kommentarer
    1. så utrolig pen du er!!
      Du er et kjempeflink blogger og et godt forbilde!!
      Stå på videre!!!!
      Kjempe flott at du står sånn på!! om alt!
      Det at du faktisk dro ned til Afrika selv istede for å bare skrive om det. Det var kjempeflott!
      Digger deg!!!!

    2. har du sjekket ebay? hva slags fashion klaér og smykker du kan fó kjöpt for nesten ingenting penger??

    3. Nå MÅ du snart lære deg forskjellen på ETT og ET.
      Nå du skriver “selv om det er ett veldig enkelt ordtak prøver jeg å leve etter det”, betyr det at det er bare finnest et eneste enkelt ordtak. Språk er viktig. Særlig for deg som ikke ser dem du kommuniserer med.

    4. Hvis man leser bloggen din på bloglovin for man bare opp et tomt innlegg! Det funkere på alle andre sin blogg, men ikke din! Den funket for ca en uke siden!

    5. Her, i ei bygd midt mellom Bergen og Voss, regnar og bles det noko heilt sjukt! Garasjedører osv vert opna av vinden og huset kan faktisk riste når det er som verst! Men plutseleg er det roleg.. Og so kjem det tilbake!

    6. IKKE LES DETTE. du vil bli kysset av kjærligheten i livet ditt.
      I morgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP!
      Dette er SÅ freaky!
      1. Si navnet ditt ti ganger.
      2. Si din mors navn fem ganger
      …………………………………………………………………………………3. Si din forelskelse tre ganger
      4. Lim dette til fire andre grupper
      Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag.
      Når du er ferdig trykker du ***** din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen.
      Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

    7. Vi i Hønefoss er en av de heldige 🙂 Nå er det frem med converse, tynnere jakker og droppe strikkegenserne, men vi får se hvor lenge det varer da.. vært ekstremt mye opp- og ned vær her, men håper inderlig det holder seg sånn. Får så mye mer motivasjon til absolutt alt når solen er fremme 🙂
      Ha en super kveld!

    8. Hoppas att du haft en super bra helg och att din vecka kommer bli kanon! 🙂
      Har även en veckans blogg igång just nu, var jätte gärna med om du vill!
      Kram

    9. Hei Sophie! Dette er egentlig ikke relevant til innlegget, men jeg må spørre deg: hvor mye måtte du betale for neseoperasjonen din? Jeg bare må høre da jeg vurderer det selv, men er fullt klar over at prisen sikkert varierer fra inngrep til inngrep. Jeg har bare vannvittig store komplekser for nesa mi.. Og har hatt det i årevis. Hadde satt stor pris på svar fra deg. 🙂

    10. Klærne var rålekre og jeg digger leopardskoa også superlekre! Du har drit bra stil! Sexy og kvinnelig! Drit i de som sier noe annet!!! Hvor kjedelig hadde det vert om alle skulle gå likt kledd??? Bare bra noen velger å skille seg litt ut! Foresten gleder meg helt sykt til våren og sommer ♥ mye lettere å kle seg stiligere når det er varmere i været synes jeg!

    11. Ser du har fått ny header, må bare si at du er helt FANTASTISK nydelig når du smiler med tenner! Du er sinnsykt vakker til vanlig, men ekstra med det smilet!!

    12. Endelig oppdaget rosabloggverden og ser at her inne er det alt fra norsk variant av trailertrash til supersnobb. Deilig harry, alt sammen! Hurra for dere naive smådamer som viser fram alt dere har, og det helt gratis!!!! Hahahahahaha!!!!!

    13. Lurer på hvor mye klær du har som du bare bruker en gang på outfit bilde og ikke no mere,får du lov av foreldrene dine å kjøpe så mye hele tiden? Hva gjør du den dagen du ikke kan leve av blogg penger ???

    14. Utrolig fine klær! 🙂 Likte spesielt de leopardskoene, den lyserosa toppen og den grønne cardiganer’n 🙂
      Her er det vår allerede! Sola skinner mer og mer, litt overskyet til tider, men så deilig!! Gleder meg til russetid, sommerferie og alt som kommer 🙂
      Liker at du har lagt sanger øverst i innlegget 🙂

    15. Endelig noen bilder uten pupp og fitte, grattis! Må ikke vise frem kroppen hele tiden, den er ikke sååå fin. Mye finere med klær, hilsen gutt! Du må være litt kostbar. Voks opp!

    16. Snøen er vekk, men er langt ifra varmt nok til å gå med vårjakke i Arendal nå! Er jo dritttttkaldt her
      It’s nice to be nice <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg