ny operasjon.

reklamelenker nelly 

I dag var jeg på fornebuklinikken for å sjekke mitt venstre bryst, og fikk en ganske så trist nyhet for min del. Jeg har fått kapsel (en rimelig vanlig “bivirkning” av silikon) og er nødt til å operere det ene brystet  på nytt. Jeg har allerede fått operasjonsdato, og den 13 mars skal jeg tilbake for å operere. Jeg må være helt ærlig, jeg ser ikke fram til det overhode. Narkose, større arr, smerter i ettertid, bandasje, sting og alt som følger med var ikke en dans på roser første gang, men da taklet jeg det fordi det var noe jeg virkelig ønsket meg. Denne gangen er det jo fordi jeg må, og jeg er spent og nervøs angående hvordan resultatet blir i ettertid.

I venterommet på fornebuklinikken. Buksa er fra nelly HERog hooden er fra madlady. 

Viktig med litt lesestoff når man venter, hehe. Om jenter virkelig lurer på hvordan gutter generelt tenker så hjelper det ikke å lese cosmopolitan liksom, da må man lese manneblader.

Men i denne “ånden” bestemte jeg meg for å starte ett nytt og bedre liv fra og med etter operasjonen. Eller, nytt og bedre var vel kanskje å ta litt hardt i, men jeg så på dette som en fin anledning til å starte med å ta litt bedre vare på meg selv. Mindre festing og sene kvelder, spise sunnere og ellers fokusere på at kroppen min skal ha det bra – det har desverre blitt satt i siste rekke i alt for lang tid.

Resepsjonen på fornebu

Vel, ja. . Jeg får ta den sorgen når den tid kommer, dette var jo noe jeg var klar over da jeg opererte meg i utgangspunket – men, man tenker jo alltid at man skal slippe unna og ikke være en av de uheldige som får komplikasjoner. Jeg drar hjem til Harstad imorgen, så de siste dagene har jeg vært sosial her i oslo og kost meg masse. Jeg har vært på vapiano to ganger på to dager, hehe. I går var jeg med fine Juliet som også er fra harstad, men heldige hun har flyttet på seg og bor nå i hovedstaden. 

Grå genser fra sheinside, topp fra nelly HER

Fine Juliet! 

Når jeg satt og spiste kom den såkalte “sjokoladeguden” bort til meg, han vant skaperen på TV2 i 2009 med den fantastiske ideen om sunn sjokolade. Jeg var så heldig å fikk med meg ett par av han, og de er dødsgode! Null sukker, 129 kalorier (nutrilett har f.eks dobbelt så mange), og det er tilsatt vitaminer, jern og kalsium. Ikke en dårlig ide, er det vel? Og det smaker helt vanlig sjokolade! Haha, tusen takk for en hyggelig overasskelse iallfall 🙂 Er faktisk usikker på hvor disse fåes kjøpt, kanskje noen av dere vet? Jeg har sendt han en mail og spurt nå, så jeg kan jo oppdatere dere etterhvert om dere er interesserte. 

Og ja, i dag tok jeg turen på Vapiano igjen, hehe. Det ble lunsj før jeg dro til fornebu med godeste Benny som kom med litt støttende ord og masse smil og glede før jeg dro dit. Ah, han er så herlig! 

Benny ♥

Når jeg er på vapiano spiser jeg alltid pasta, men snart skal jeg jo starte med sunnere livvsstil så da blir det slutt på den saken, hehe. Heldigvis har de så masse salater! Er nok sikkert noen av dere som lurer på hvorfor jeg er så ofte der. Grunn 1: de ligger rett ved hotellet. Grunn 2: det er dødsgod mat der. Grunn 3: det er fint der, og prisene er gode. Så, da vet dere det! 

Nå ikveld var jeg med ett par venninner ut for å spise på Olivia på tjuvholmen, og nå skal jeg slappe av. I morgen drar jeg hjem til harstad, men på dagen har jeg intervju med tv2  (igjen, haha), så det kan passe fint med litt søvn.

Har noen av dere tatt silikon før og opplevd komplikasjoner i ettertid? Eller, generelle erfaringer? Det er vitkig å huske på at det ikke alltid går like lett for seg, og det har jo jeg fått erfare på den harde måten. 

 

115 kommentarer
    1. Jeg tok silikon forrige uke, på fornebuklinikken, og er kjempe fornøyd. Håper virkelig ikke jeg får noen komplikasjoner. Masse lykke til med ny operasjon 🙂

    2. “Hørt om karma?” Hahaha. aldri i mitt liv har jeg kunnet innbille meg at noen mennesker skal kunne være så hjerteløse som mange er mot sophie elise!
      Tok selv silikon for 2 år siden som 18 åring, gikk fra AA til D og har aldri hatt det bedre med meg selv! Men har de siste månedene slitt med smerter og fått kapsel på den ene siden.. Men vil uansett si at det var verdt det:-) lykke til sophie! Du er ei flott jente!

    3. Håper det går bra <3
      Rettelse; Nutrilett har vel nærmere 10 ganger mer kalorier, de inneholder jo opptil 900 kalorier i en bar:p

    4. Hei Sophie ❤️
      Du må alltid huske på at du er nydelig akkurat som du er, for du skinner virkelig som en stjerne. Jeg håper virkelig operasjonen går bra – og at det kanskje er litt mindre vondt denne gangen. Jeg skal hvertfall krysse fingrene for deg.
      Alle de som slenger med leppen til deg er bare misunnelig. Stå på du er virkelig fantastisk

    5. Meny og deli de luca skal ha de sjokoladene :)) Masse lykke til den 13. Kjipt å høre at det oppstod komplikasjoner, siden jeg selv vurderer silikon og har gjort det i lang tid. Jeg er 22 år, så har tenkt lenge på det. Men, tør ikke helt.

    6. kanskje et hint om at du burde ta ut silikon om du må operer for andre gang 😉
      kan fort bli en tredje gang og femte gang

    7. Så utrolig kjedelig da 🙁 håper det ordner seg og at du slepper flere komplikasjoner! Du er så utrolig pen, og de neglene du har nå er virkelig helt utrolig vakre haha

    8. Kan du lage et innlegg hvor du skriver om fargen du har på håret nå? Hvilket merke og fargekoder de brukte på Hendrix, f.eks.?

    9. Jeg opererte også inn sililon for ett år siden, og er ganske sikker på at begge mine har kapsla seg:/ kjennes helt hardt ut nede ved arret, og er en brennende smerte. Hvordan merka du det?

    10. På meny vet jeg at de selger sjokoladene hvertfall, men er ikke alltid de er å finne i “sjokoladedisken”, for noen ligger også der man finner glutenprodukter f.eks 🙂 Anbefaler ikke salatene på vapiano, er en grunn til at jeg ikke vil dra dit fordi jeg fikk en larve som tilbehør midt i salaten en gang.. Oppdaget den når jeg hadde spist halvparten og det var såå ekkelt, æsj. Snakk om profesjonelt….

    11. Klarer ikke å ta deg seriøst når du har bilde av FHM magasin rett under.. lol, men lykke til da 🙂 Har bursdag den dagen, så skal blåse ut lysa for deg.

    12. Nei, har ikke silikon. Ikke opplevd lignende dessverre. Men alt ordner seg! Klem <3
      PS. Genial sjokolade da!! 😉

    13. Okei Sophie, du skal virkelig ha creds for bloggingen din i det siste. Du er en sykt bra blogger nå for tiden, utrolig inspirerende og motiverende! Alt du sier inspirerer meg, virkelig. Åh, du er så utrolig vakker! Du må tenke på det gode med operasjonen da. Det er vel bedre å bli ferdig med det enn og ha vondt i lang tid?:) det går nok heeelt fint

    14. Ikke ofte jeg kommenterer på bloggen din, men nå følte jeg det var på tide. Utrolig kjedelig at du må ta en ny operasjon, forhåpentligvis ender det bedre denne gangen! Jeg må også legge til at jeg egentlig var overbevist at brunette var det som kledde deg alle best, men virkelig, nå har du funnet et perfekt farge som jeg vil si du kler bedre enn noen annen farge du har hatt 🙂

    15. tror det er noe galt med bloggen din, for dataen crasher hver gang jeg går inn her. og det er bare på din blogg det skjer

    16. Hei Sophie! dette er den første gangen jeg kommenterer på bloggen din, og det er rett og slett fordi jeg må fortelle deg hvor vakker du er! Du virker som en herlig jente, og bloggingen din for tiden er så god, personlig og inspirerende! Det virker som du kun vil det beste for leserne dine, og da syns jeg det er så urettferdig at mange som leser bloggen din ønsker deg det motsatte..
      Stå på videre med blogging, kjærligheten og familien din, du fortjener alt godt her i livet. Masse lykke til med operasjonen, håper det går bra og at du slipper å gjøre dette flere ganger 🙂 Stor klem

    17. Du får vell ikke styggere arr for det? De skjerer jo bort det gamle. Fikk jeg beskjed om, om jeg ville operere større igjen. Har hatt mine litt over 1 år nå. Fikk som 17 åring. Har ingen komplikasjoner, men så er det større kjangse om man tar mye, enn 255gram som meg. Hvordan merker du kapsel?

    18. Kjære deg! Lykke til på opperasjonen! Du er en fantastisk person og fortjener alt godt! Stå på!
      Du er min største motivasjon, spesielt i vanskelige tider:) kjenner deg jo ikke, men du betyr Utrolig mye for meg!<3

    19. Hei!
      Kan du ta et nærbilde av håret ditt uten filter? Liker fargen godt og vil vise den til frisøren! 🙂

    20. Vi har sjokoladen her på Meny i indre bondelandet i Vestfold, så tror den er å få tak i i de fleste dagligvarebutikker 🙂

    21. Har silikon selv og fikk kasel i september, måtte inn og bytte proteser på begge bryst..
      Syntes ikke det var vondt første gang jeg tok silikon men etter protesebytte var jeg sengeliggende i 4 dager + at jeg måtte ha dren 🙁 Er ikke barebare og fikse på kroppen har jeg funnet ut.. Men lykke til, det kommer til og gå bra..

    22. Det er godt du har operert på Fornebu da 🙂 siden det kommer i garantien! Håper det ordner seg. Jeg ble operert nylig 21.februar på Fornebuklinikken. God bedring etter kommende operasjon 😀

    23. De selger sjokoladen på Meny og Eurospar 🙂
      Jeg tok silikon et par uker før deg, på Teres Drammen, men har ikke fått kapsling. Men er litt redd for å få det nå ettersom jeg ble kastet ganske kraftig av hesten min for et par uker siden og harde slag kan jo føre til kapsling på sikt.. Jeg har protesene under muskel, fordi jeg var helt flatbrystet og smal. Hadde aldri tatt det om jeg visste hvor (beklager) INNI HELVETES vondt det var! Tror faktisk det kan sidestilles med å føde. Sliter veldig med å bruke krefter i armer/bryst uten ubehag og dragning ut til siden. Arret på venstre siden klør fremdeles daglig, pluss at brystene innimellom ser ut som de endrer litt fasong, men det er nok hvis man har ligget rart eller sånne ting. Akkurat nå har jeg trent og den ene puppen verker.. Ikke uvanlig. I tillegg har jeg som alle andre med silikon mistet følelsen mellom arret og niplene, samt at jeg ikke kan komme borti den ene niplen fordi den er så sinnsykt følsom og øm. Sliter også med å bruke vanlig bh med spiler fordi det gjør vondt i arrene, og puppene er så faste at en vanlig push up bh ikke gir noe push fordi puppene ikke blir trykket sammen av så lite. Dette sliter alle venninnene mine som har silikon med. Puppene er også veldig kalle fordi blodsirkulasjonen er blitt svekket, men det gjelder jo alle med silikon.
      Alt i alt hadde jeg ALDRI tatt det igjen og anbefaler ingen å gjøre det. Det eneste positive er utseende. Og det er så klart helt fantastisk! Men det er først når man står der og opplever alt ingen andre kan se at silikon ikke er så flott og bra likevel 🙁

    24. Huff… Nå blir jeg redd for at jeg selv må ha en ny operasjon!
      Mitt silikonprotese på det ene brystet, har på en eller annen måte vridd seg. Ikke helt rundt, men det kommer en kant ut midt på puppen. Jeg har uansett tenkt på større silikon men jeg tenkte å vente noen mnd til med det. Kanskje det blir gjort litt tidligere enn planlagt. Gruer meg! Var heeeelvete etter operasjonen sist. For noen grusomme smerter. Husker at jeg angret som F fordi det var så vondt.
      Lykke til <3 Håper du holder oss oppdatert etter operasjonen <3

    25. Hehe, klarer ikke helt å synes synd på de som frivillig utsetter seg for slikt som dette 🙂 kjipt selvfølgelig, men er virkelig glad for at jeg slipper for å si det sånn 🙂 godt fornøyd med å være naturlig 🙂

    26. Okei, å kutte ut pasta for å leve på salat er ikke sunt. Håper du setter deg inn i kosthold og oppbygging av et fullgodt kosthold før du beveger deg ut på dette. Det er ikke bare å kutte ut enkelte matvaregrupper og spise salat og tro det skal være slik. Du må ha en vis mengde fett, proteiner og karbs i ALLE måltidene dine. Vedder på at du spiser alt for lite av både fett og protein per i dag.

    27. Snart faller det av, alt sammen og det blir en helsikes masse å sutre over. Klarer virkelig ikke å synes synd på dere som opererer inn fremmedlegemer i kroppen. De eneste jeg kan ha medlidenhet med er de som må gjøre sånt på grunn av skader eller lignende, og så får senvirkninger. Men Bunny-wannabees …

    28. du spiser ikke kjøtt, og du skal kutte ut pasta nå.. skal du kanskje kutte ut lyst brød også? hva KAN du egentlig spise? Så lurer jeg på, spiser du fisk? Og spiser du egg..?

    29. Om det skjer enda en gang(etter kommende operasjon), hva gjør du da? Fjerner silikonen, eller prøver du å fikse det med en ny operasjon? 🙂

    30. Jeg har også operert, for snart 2 måneder siden. Er så glad jeg endelig gjorde det, de er så fine, men Har fortsatt litt stikkninger og ubehag. Gleder meg til tiden fremover for å se hvordan det blir.. Lykke til på operasjonen… vil høre om den og hvordan du har det etterpå..

    31. Så kjedelig å måtte opereres på nytt, men det lar seg iallefall rettes opp i. Jeg har selv vært så dum og fylt en guffe i leppene mine som heter Aquamid, hos Christiania park klinikk i Oslo. Jeg har fått store problemer med det. Infeksjoner,klumper, fibromylagi osv som jeg må leve med resten av livet og fikk ikke vite om bivirkninger da jeg brukte det.
      Lykke til, det kommer til å gå kjempebra!:)

    32. Hei!
      Jeg opererte kapsel i november. Og det gikk fAktisk overraskende greit, var overhodet ikke like vondt som operasjon#1 – smertene blir jo halvert når det bare er ene brystet, og huden har strekt seg fra før.
      Etter operasjonen følte jeg meg helt fin, og gikk hjem.
      Dagen etter var jeg å kjøpte bil. Og to dager etter var jeg allerede i en bursdagsfest!
      Detta kommer til å gå bra!

    33. Helt jævlig at du må operere igjen! Håper ikke at det blir like vondt for deg som det var første gang du oppererte. Det høres virkelig ikke bra ut. Men det er vel bedre det enn å ha vondt i puppen resten av livet liksom.
      Og den sjokoladen er jo seriøst genial ..

    34. Lykke til med operasjonen. Er jo slik at man regner med at man slipper komplikasjonene. Jeg har funnet sjokoladen på meny

    35. Hei fineste Sofie 🙂
      Jeg har tatt silikon for 4 år siden på nobel clinic i Oslo, tror de har skiftet navn nå. Anyways! Er kjempefornøyd å har ikke hatt noen store komplikasjoner ennå. Eneste som har skjedd er at en dag fikk jeg så vondt i BEGGE brystene at jeg ikke kunne bevege meg uten å få enorm smerte, dette varte i en dag. Ringte klinikken og de sa dette skyldtes hormoner.
      Lykke til med operasjonen din!

    36. Pasta er faktisk ganske sunt, spesielt fullkornpasta. Gjett hva store idrettsikoner spiser for å få energi? Pastaaaa!

    37. Trist at folk skal få komplikasjoner! Jeg tok silikon på fornebuklinikken i sommer, og har bare vært fornøyd! Det er fortsatt mulighet for komplikasjoner selvfølgelig, men det er mindre sannsynlighet så lenge etter. Har også lest at hvis du først får kapsling en gang, så er det større sjanse for å få det igjen… Håper alt går fint etter den andre operasjonen, kan lett sette meg inn i din situasjon. Man vil ikke igjennom det igjen hvis det kan unngås!
      Masse lykke til! 🙂

    38. Kanskje litt personlig spørsmål, men hvordan ser arrene ut? Vurderer det så sterkt selv men er så mange konsekvenser :/

    39. Jeg fikk kapsel etter første operasjonen, antakelig på grunn av blødning rundt/under implantatet. Jeg ble operert for andre gang for et år siden (på fornebuklinikken) og har ikke hatt problemer siden 🙂

    40. hei
      hvilken farge har du på håret ditt?
      du har kjempe fin blond farge, jeg bare elsker det.. vil også ha sånn 🙂

    41. Dette her viser null kunnskap om næringsinnhold…
      Til deg lenger opp, som sier at nutrilett inneholder 900 kalorier…. hvor får du det fra? Én bar inneholder rundt 230kcal. MEN de inneholder MYE mer proteiner enn vanlig sjokoladebarer.

    42. Men det er kanskje ikke så veldig rart du opplever at det kapsler seg. Når du ikke gjør som legen forteller deg, er det bare naturlig at du vil oppleve en bivirkning. Blant annet ved å gå ut samme dagen som du opererte, og å bruke spile BH rundt 1-2 uker etter du har operert, når det står spesifikt at man kun skal bruke sports BH en man har fått fra klinikken. Du har også vært veldig mye i aktivitvet, ihvertfall ut ifra det man har lest på bloggen din og dette er ikke bra for helbredningsprosessen. Kanskje du burde ta dette i betraktning denne gangen, så du slipper å gjøre enda en ny operasjon på grunnlag av noe av det samme. Lykke til med ny operasjon i det minste! :)) Får håpe du ikke får like vondt som forrige gang!

    43. jeg har silikon, og hatt det i mange år, heldigvis, bank i bordet, ingen trøbbel her. skjønner du gruer deg til ny operasjon, for min del hadde jeg gruet meg fordi jeg tok det da jeg var 20, og da MÅTTE jeg ha det, men nå, noen år senere er det liksom ikke like viktig.

    44. Bra det var “vanlige” komplikasjoner etter operasjon og ikke noe verre, siden du har hatt vondt osv, men kjipt uansett!
      Jeg har silikon, tok i november 2011. Har aldri hatt noe i ettertid, “BANK I BORDET”!! Men tok ikke så mye i hver, noe jeg angrer litt på nå. Kunne godt ha operert meg om igjen, men så er jeg redd for komplikasjoner i ettertid siden 1 gang gikk bra, så kan det jo snu helt om på nr 2. Menmen…den tid den sorg.
      Ååå den sjokoladen kunne jeg gjerne ha testet ut! Kjekt med lite carbs…
      Lykke til med operasjon, igjen! Håper du slipper smerter i ettertid da og at det blir vellykket.
      Ha en fin dag videre! 🙂

    45. Herlighet, at du sammenlikner nutrilett med sjokolade viser jo bare at du ikke har peiling på kosthold i det hele tatt. Nutrilett er ikke sjokolade, men et “måltid” (eller måltidserstatter) med sjokoladeSMAK.
      Og jeg har ikke tall på hvor mange ganger du skal starte “et nytt og bedre liv”. Hvorfor kutte ut pasta? Hva med å heller forkusere på å få i det riktige næringsstoffer som kroppen trenger? Kroppen trenger karbohydrater, proteiner, fett og vitaminer. Jeg er sikker på at hvis du spiser fire faste måltider og 1-2 mellommåltider (frukt eller nøtter) så får du det mye bedre med en gang. Det nytter ikke å plutselig kutte ut det ene og det andre. Alt med måte.
      Det blir for dumt når folk uten peiling blogger om kosthold. Er det rart folk er forvirret?

    46. Alle vill få kapsling til slutt uansett, om du ikke har fått ordentlig beskjed om det fra kirurgen så er det utrolig uproft. Men det tar som regel mange år, utrolig uheldig at du fikk det så fort. håper alt går bra Sophie, digger deg <3

    47. stkakar deg <3 Håper du blir bedre etter operasjonen 🙂 Hvis det hjelper skal jeg på sykehuse den dagen også.

    48. Hei 🙂 lykke til med ny operasjon. Kommer nok til å gå bra skal du se. Men skjønner at du ikke ser frem til det.. alle operasjoner er jo en påkjenning for kroppen. Men du er ung og sunn, så det takler du nok fint 🙂 selv tok jeg silikon for 6 år siden, og har ikke fått kapsling… men har derimot fått litt rippling, som gjør at jeg kan kjenne kanten på det ene innlegget. Skal fikse mine pupper på nytt når jeg er ferdig med å få unger. Ripplingen min synes ikke, kan kun kjennes. . Så da orker jeg ikke ny operasjon før senere 🙂
      Igjen, lykke til 🙂
      Klem fra Harstad!!

    49. Off…skal ta silikon før sommeren, håper for guds skyld at jeg slipper kapsling så tidlig. Jeg har jo smerteterskel på størrelse med ei ert, så kommer vel til å ligge og grine i flere dager haha

    50. Lykke til med operasjonen!
      Har tatt silikon og fikk masse strekkmerker -.- pluss at det nesten ikke ble noe forskjell på størelsen :s irriterer meg over det hele tiden 🙁 men har ikke hatt noe ordentlig komplikasjoner enda da.

    51. KJære Sophie:)
      Sjokoladen selges på menybutikker:) Jeg forstår ikke hvorfor folk slenger så mye ondskapsfull dritt til deg og samtidig fortsetter å lese bloggen din.. Jeg selv er nok den rake motsetning til deg, men det er jo det som gjør det så interessant å lese bloggen din… liker å erfare andre mennesker, som også er ulike fra meg, Jeg synes du virker som en topp person og tror du har bein nok i nesa til å drite i de som legger igjen dritt her inne 🙂

    52. Hei Sophie!
      Jeg var selv på fornebuklinikken i går og opererte kapsel i venstre bryst. Ikke noe behagelig. Det som er mest slitsomt nå er at jeg har dren hengende i fra puppen. Det måtte jeg vist ha pga kapslingen. Håper på å få fjernet drenet på fredag. Føler seg litt mere hemma med en blodpose hengenede langs kroppen.
      Uansett, masse lykke til 🙂
      -Alexandra

    53. Lykketil! Selv hvor vondt det kan bli/er og har vært! Uansett nydelig! Skal krysse fingrene for at det går bra denne gangen og at du slipper flere operasjoner. Og det er bra kirurger på fornebu, du har bare hatt utrolig uflaks! Nok en gang, lykketil og jeg elsker både deg og bloggen!!

    54. Lykketil! 🙂 men må du ikke operere begge da så det blir lik str? Kommer du til å gjøre de litt mindre? 🙂 uansett jeg tok før jul og har ikke merka anna enn at de var dritømme rundt menstider bare nipplene da Oo utenom det 0 problemer 🙂 de er enda ferske da og brukte vanlig bh før tiden :/ skal egentlig vente 6 mnd før man bruker pushup og fyll i bh’ene, men greide ikke tanken på kjedelige bh’er i flere mnd til etter 6 uker med den sportsbhen :p tror det er bra om man tar mindre jeg tok 290 gram og var da på str med deg ca 🙂 el er 160 veide da 46 kilo ^^

    55. Ida: selvsagt vet jeg hva det er, jeg har fått denne diagnosen av flere leger, det er ikke noe jeg har kommet på selv. Det er også andre som har brukt Aquamid som har fått det. Å gå rundt med en infeksjon i kroppen i flere år kan utløse det, men uansett samme hva man kaller det, så har jeg fått store smerter og det var det som var poenget. Og advare andre mot dette stoffet som har vist seg å ikke være bra. Man kan få infeksjoner mange år etter stoffet er injesert og problemer som ikke lar seg behandle. Det er en stor risiko å tukle med kroppen på den måten uansett og det er jo kjempefint at Sophie deler sine erfaringer med det. Det var forresten en veldig nedlatende kommentar.

    56. Litt mye pupp på headeren din du! Er det glamour modell du prøver å være? Nye triana eller no? Lol ;p

    57. Enig med personen over her. Jeg elsker at du byttet header, og mye mer sommerlig. Men velg et annet bilde, please. Du er så nydelig, og så mye mer en bare pupper. Nå blir det bare kleint når man går inn på bloggen din, med foreldre som titter over skulderen, haha..

    58. Arret mitt ble ikke større da jeg skiftet protese og jeg hadde nesten ingen smerter etter andre operasjon 🙂
      Lykke til!

    59. Hei Sophie. Du ser ut som en kjempe søt jente, men kan ikke du begynne og dekke deg selv litt ? Fantastisk at du er en selvsikker og målbevisst jente men denne oppmerksomheten du tar for gitt varer ikke lenge og ting vil slå tilbake senere i tid . Min mening er at du har mangel på selvrespekt når det kommer til ditt utseendet, brystene ligger fremme osv. Tenk litt på det. Definisjon av en kvinne er en som her selvrespekt og ikke viser hele landet hva hun har og by på. Holder vell med at din kjæreste ser godbitene ? Det er bare usikre jenter som holder på slik.

    60. Uff du ser virkelig vulgær ut på headeren din. Gratulere hvis det er det du ønsker da. Beklager å måtte si det, men de der “modell” oppdragene dine får du jo ikke for at du er vakker. Men for at du har vulgære pupper. Wannabe Linni så det rekker, men du har ikke halve humoren, selvsikkerheten og selvironien hennes, så plis gi opp

    61. Hei.
      Jeg har aldri kommentert på bloggen din før.
      Men jeg tok silikon for litt over 2 år siden, har ikke hatt noen plager og hadde ikke noe vondt når jeg ble operert heller. Var veldig heldig, så jeg har veldig lyst å ta nye som er litt større men er redd jeg får komplikasjoner da.
      Lurer på hvor du kjøper bh’er? jeg har et stort problem med å finne bh som passer da jeg er så smal rundt.
      Masse lykke til!! Det går sikkert bra!

    62. Jeg begynte å se på Bloggerne i går, uten at jeg hadde planer om å se det. Ville bare si at jeg har fått et helt nytt syn på deg, positivt selvfølgelig. Du virker utrolig sterk!
      Jeg skal innrømme at jeg før hadde et relativt negativt syn på deg. Jeg har nå lært at man ikke skal dømme folk ut i fra bloggen og bilder.
      Lykke til med operasjonen 🙂

    63. åå sophie! jeg må bare si uti fra bloggen din, virker du som en helt fantastisk person, jeg unner deg alt godt! Du må være den beste bloggeren i Norge, du står for så mye, jeg blir så glad! Du tenker på andre rundt deg, leserene dine, dyr og mennesker som ikke har det så godt. Du er et stort forbilde for mange å ikke minst ett bra forbilde! Håper alt går bra med deg, og lykke til med oprasjonen:)

    64. Tok silikon i september på terescolosseum i Oslo. Fikk infeksjon i arret 1 mnd etter operasjon og måtte gå på antibiotika og masse greier. Arret på høyre side
      Ble kjempe stygt, fordi det åpnet seg pga infeksjon. Har også opplevd som andre over her nevner, har ikke følelse i den ene nippelen, mens den andre kan man ikke komme borti engang uten at det gjør vondt!! Følelsen under er også helt borte og puppene er ofte kalde pga blodsirkulasjonen.. Hadde 75B fra før, tok 500 gram og har nå 75DD. Venstre er litt vond og jeg går bare venter på at det skal bli mer og mer kapsling. Kan jeg spørre hvordan de fant ut at de hadde det? Var det kun en konklusjon pga du hadde vondt, eller ser de det gjennom røntgen eller noe/kjenner det ???
      Og forresten, hørt at gang nr 2 ikke er vondt i det hele tatt i forhold til første, brystmuskel er allerede strekt ut om du har under.. Plassen er lagd, hjørner strekt ut 😃 lykke til!!

    65. Kjære Sophie Elise!
      Så utrolig kjedelig at du blir nødt til å gå igjennom en ny operasjon.. Får håpe det blir bedre denne gangen.. Men noen er uheldige, og det var desverre deg denne gangen.. Krysser fingrene, og ønsker deg masse lykke til på operasjonsdagen <3
      Og jeg er bare nødt til å fortellle deg hvor utrolig vakker du er med det lyse håret du har nå, det er virkelig din farge! Stå på, du er en inspirasjon for utrolig mange!!!
      Heier på deg!!

    66. tok silikon for noen månder siden, og jeg har vært veldig plaga! først oppdaget jeg at man kunne kjenne implantatet veldig godt, altså rippling. like etter fikk jeg masse strekkmerke på begge puppene! nå mistenker jeg kapsling i den ene puppen da det er en brennende følelse i den og at den har begynt å få litt ulik form fra den andre.. huff

    67. Jeg tok det for 4 år siden på Colloseumklinikken i Oslo og har ikke hatt noen komplikasjoner, veldig fornøyd 🙂 Spørs kanskje litt på om man tar over eller under muskelen.. men viktig å holde seg i ro etter operasjonen..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg