forelsket

I dag fikk jeg vite at Circus Arnando ikke lengre skal ha elefanter. Utrolig hyggelig å høre, kanskje det hjelper litt om vi river ned plakater? Hehe. Jeg skal ikke stoppe med det uansett, for elefanter er langt fra de eneste som blir behandlet dårlig i sirkus, og det er vitkig å huske på. Selv om jeg tror, og håper, dette er starten på noe godt. Noen andre dyrevenner som ble glade nå? 

 I går var vi altså å så Drake live i oslo spektrum. Fine, talentfulle og (etter inntrykket) snille Drake. 

Vi startet kvelden på førfest hos en kompis med ett par gutter, meg, Anne-Sofie og noen venninner fra Bodø. Det var veldig morsomt, og vi alle var i supert humør og gledet oss masse til Drake. I bakgrunnen snurret også siste episode av Bloggerne, så jeg fikk det sånn halvveis med meg – skal innrømme at jeg måtte se den igjen på sumo idag, hehe.

 

Så var det konsert! Drake var, ikke uforventet, litt sen på scenen og vi fikk sett både han og the weeknd mens kvelden gikk sin gang. Det var en bra konsert, og han tok seg god tid til publikum (kanskje litt for god tid, for akkurat det ble litt kjedelig i lengden). Etter konserten løp vi på en liten etterfest før jeg og Anne-Sofie dro oss til hotellet. Det var en vellykket kveld, og jeg er nå offisielt ganske så forelsket i Drake. Men seriøst, hvem vil ikke ha en mann som han?! 

I dag forlot Anne-Sofie meg og dro hjem til tromsø, så jeg er nå ene og alene på hotellet. Det er litt godt å ha tid for seg selv til å gå på do (haha), snakke til seg selv, ha solo-konsert og rape litt om man føler for det, men jeg blir lei av å være alene etter kort tid. Da hjelper det å ha seg selv som selskap, haha.

Etter litt surr dro jeg til tv2 for å ha ett intervju om afrikaturen, som jeg tror kommer på God kveld norge til helgen. På veien dit kjøpte jeg verdens beste powershake fra joe and the juice som jeg slurpet i meg under intervjuet.

Jeg har også tatt solarium IGJEN. .

Og hatt en kaffedate med fineste Maria! I morgen skal jeg på fornebuklinikken for å sjekke puppene som jeg har så vondt i, og hun skal få være med som moralsk støtte. Det blir godt å ikke dra alene. 

Nå sitter jeg og venter på min venninne Juliet og en kompis av henne, vi skal dra på Vapiano og ta oss litt mat før jeg drar til en annen kompis i kveld og ser på film. Så blir det tidlig kveld på meg og en tidlig morgen, gruer meg til å sjekke puppene. Vil ikke operere på nytt, men kan altså ikke ha denne smerten lengre. I ventingen på Juliet gjør jeg litt shopping på nelly, hvorfor freaker alle så ut over Leighton Meester sin kolleksjon? Bloggere priser det som kuren for kreft og jeg tenker bare. . vel. Jeg tenker mitt, kan man vel si. Haha! Men jeg finner som regel noe fint, men er ikke vits å kjøpe noe BARE for at det er hypet sånn opp. Her er hva jeg klikket med meg hjem idag 🙂 

1. Kjolenkan kjøpes HER – jeg føler den er veldig meg, om dere skjønner! Jeg pleier jo å ha kjoler i den stilen. 2 / singletten koster 149 kr HER / 3. Cardigan, som faktisk er noe jeg trenger. Jeg har mest topper eller gensere uten åpning. Den  kan kjøpes HER  (reklamelenker)

 

 

1. De gule skoene kan kjøpes HER – de har tykk hæl, og dermed er de nok lette å gå på også. 2 / truse fra wonderland kan kjøpes HER og koster 55 kr / 3. Disse skoene var også veldig meg, og når jeg begynner å bruke de i outfit kan jeg vedde på at flere av leserne kommer til å spørre hvor de er fra. Hehe, de er fine på nettet men garantert mye finere i virkeligheten! HER kan de kjøpes.  (reklamelenker)

Noen andre som var på konserten igår? Eller kanskje dere er forelsket i Drake uansett? Hehe, det er jo jeg 🙂 Og siden dere lurer så fælt så er jeg også dritforelsket i Mathias og kribler i magen etter å se han nå, selv om vi har vært på hverandre i 17 måneder nå. ILUPILU

56 kommentarer
    1. Må prøve den powerdrikken din fra Joe and the Juice jeg også. Har tenkt på det hver gang du har skrevet det her på bloggen, haha.

    2. Var og på Drake i går og er heeeelt freeelst. Stalker han over hele internett nå hehehe <3

    3. ååå elsker drake, fikk ikke gått på konserten da, men så ut som det var bra stemning!
      hihi ble så glad da jeg leste den siste setningen om mathias, dere er søte ♥

    4. Alt Sophie! Jeg må si at jeg er veldig stolt av deg for å være ærlig!💗 Jeg er 14 år og først så handlet for det meste bloggen din om pupper og alt det, men nå gjør den ikke det! Du er blitt et stort forbildet for meg, og jeg blir nesten stolt inni meg for at du har blitt mere omsorgsfull og bryr der mye mye mere! Når jeg så deg holde den lille jenten i hånden når du var i Afrika, så fikk jeg en sånn rar følelse inni meg! Det var ett sykt fint bilde 💗 du er ett herlig forbildet for meg! Forsett meg bloggingen som du gjør💗 du er så nydelig og alt, skulle virkelig ønske at jeg var deg! 💗 Lykke til videre💗 1000 klemmer fra irenberg.blogg.no💗 hadde vært koselig om du tok en tur innom 💗

    5. Joe and the juice har de beste drikkene! Litt dyrt, med tanke på at det kun er frukt og grønt i de, men helt fantastisk! Får håpe du ikke må operere igjen. Jeg tok også silikon på fornebuklinikken, men har ikke hatt noen komplikasjoner heldigvis! 🙂 lykke til i morgen!

    6. Jeg skal lage en slags proppoganda under sircus plakatene. Der det skal være bilde av en ellefant som står bundet fast, å ser trist ut på et sircus. Også skal det stå noe som “vil du virkelig støtte dette, ikke støtt sircus hvis du er i mot dyr i fangenskap” Er ikke helt sikker enda, men jeg er så utrolig glad for at du er i mot sånt! Å du får virkelig spredd budskapet til andre 😀

    7. Takk GUD for at elefantene uteblir fra sirkuset! Skjønner virkelig ikke hvorfor ikke dyr generelt er forbudt å brukes til slik underholdning..

    8. Nå ble jeg kjempeglad. Det var godt og høre. Endelig slipper elefantene og være med på sirkuset! 🙂

    9. Du er helt nydeli sophie!! Jeg misunner deg kjempe mye!! Jeg synes du er mye penere med blondt hår enn med det brune håret!! Du er så vakker!! Jeg håper du tar alle di positive kommentarene til deg så igenorerer du alle dei negative!! Kos deg mye 🙂 🙂

    10. Hei!
      Du har en skikkelig fin hårfarge nå (ser det ut til)
      På neste innlegg kan du ta nærbilde av håret ditt uten filter så jeg kan vise det til frisøren? 😀

    11. Syns det er dritbra! 😀 har barn og har aldri tatt de med på sirkus og ikke skal jeg hell før det er helt dyrefritt! Får ikke lov til å ha en loppe der engang! Når det er sagt må jeg også si at du burde søke opp Tokyo Hotel PETA og se på de bildene der 🙂 “Get wild animals out of the circus” dritbra bilder 😉 er jo samme greia med dyr sant, slik de føler det og der ut og.

    12. Tja… Arnardo har jo behandlet alle dyrene bra. Og nå blir elefantene solgt til andre sirkus der fremtiden blir temmelig elendig for dyrene. Så ikke noe å feire i grunn…

    13. Jeg var på Drake sist gang for 2 år siden , men ikke denne gangen dessverre 🙂
      Godt å se at du har det så bra og at du har så mye å gjøre 😀 Du ser helt fantastisk ut om dagen Sophie !

    14. Begynner å bli grundig lei alle selfisene dine. Det er det samme om igjen og om igjen: Hodet på skrå slik at håret henger og alltid den samme siden til i halvprofil, tilgjort og kunstig. Men etter den utblåsningen din i “bloggerne” er jo hele verden dum, det er bare du som vet og kan.
      Takk for meg. Møkk kjedelig blogg.

    15. I et av bildene til Andrea B fra den AV-drikk-eventen kan vi se litt av deg. Hva har skjedd med tennene dine? Det ser så rart ut …

    16. Ane: Haha du sa det. Hvem er ikke lei av den skingrende harstaværingen og hennes puppeblogging. Når tv2 mister interressen står hun igjen som en middels dropout fra videregående. med depresjoner 🙂

    17. Til dere som lurer på hva som vil skje med elefantene nå, så har Tonje Strømstad i “Ja, til sirkus uten dyr” gruppa på facebook skrevet dette: De Norske sirkusene eier ikke elefantene, men de leier inn trenere med sine egne dyr. de endrere som oftes trenere i løpet av noen år, så Arnardo bestemmer ikke hva som skjer med dem. De kommer til å fortsette opptre i andre land som tillater elefanter. Det er noe som er veldig trist, men vi må uansette fere at Arnardo dropper elefanter på bakgrunn av dyrevelferd og plass, og når mange nok land forbyr så kan ikke folk ha elefanter lengre fordi de ikke kommer til å tjene penger på dem. Vi må også fortsette kjemep for alle de andre dyrene som tvinges til å opptre, men dette skal feires her hos oss i “ja til sirkus uten dyr” vertfall:)
      Håper på flere aktive som vil være med på demoer, hvor vi deler ut brosjyrer ang. dyr på sirkus. 🙂

    18. Tok ikke lang tid før du “klikka” deg hjem noe nytt i god gammeldags stil. Særlig at du har blitt påvirket i noen grad av å dra til Afrika. Du vet at de fleste som får smerter i puppene etter å ha lagt inn silikon enten må få lagt inn mindre silikon eller fjerne det helt eller bare leve med smerten?

    19. Jeg synes det var skikkelig mye fint i den nye kolleksjonen til Nelly, jeg! Hadde jeg ikke vært en blakk student så hadde jeg kjøpt meg masse fint derfra med en gang <3

    20. du er den eneste som er interessant på bloggerne. Det merkes godt på serien og. De viser jo bare 4 min av voe som forteller noe innøvde greier som er kjedelig tv, mens du får mye mer tid.

    21. I det siste har du virket veldig : “haha jeg er bedre enn de aller fleste” – holdning..er det virkelig slik du ble av afrikaturen..eller er det skuespill? Er du virkelig så selvdigger og selvsentrert? Som leser er jeg vell mer skuffet for trodde du faktisk hadde øye for andre ting i Verden enn kun meg, meg, meg også meg da… Hvorfor virker du så til de grader selvsentrert og har ett så enormt stort behov å være “bedre” enn de fleste?

    22. “…..ha solo-konsert og rape litt om man føler for det,….” Du vet at å “rape” betyr å voldta? Vet at sikkert mente rappe, altså musikkstilen, men det var en litt morsom setning for det 😛

    23. Hei Sophie!
      Jeg er nysgjerrig.. Hvem var det som opererte deg på fornebuklinikken..?
      Jeg ble opererte der går:)
      Jeg tok brystreduksjon jeg da men det er jo ndividuelt hva man trenger :p
      Jeg er ihvertfall veldig fornøyd foreløpig med både behandlingen der og det lille har har fått smugtittet^^
      Jeg har ei venninne som tok silikon der og hun og har hatt smerter i ettertid.. Hun fjernet silikonen nå for litt siden.
      Får håpe du slipper det da <3
      Lykke til der.

    24. Du… Jeg mener helt oppriktig ikke å være frekk. Bare klarer ikke la være : ETT og ET er to helt forskjellige ord, og 90% av tiden er ET den riktige stavemåten 😉 jeg var på fest med ET par gutter feks 🙂 bare skriv alltid med én T om du er usikker 😉 ETT er mer spesifikt. Feks det var kun ETT eple igjen. Jeg spiste ET eple til frokost. Vi har kun ETT min på oss! Vi må løpe for å se et lite teaterstykke…. Ja…. Herregud. Jeg virker jo helt sprø ha ha, men vil bare gjerne at du ser forskjellen. Det er så mange unge som leser bloggen og sikkert tar etter de feilene som kommer opp såpass ofte? Ok. Ha en fin dag 🙂

    25. rape på norsk betyr ikke å voldta og rappe betyr noe helt annet. Rape på norsk = å slippe ut luft fra munnen.

    26. Håper undersøkelsen går bra og du slipper å operere på nytt.
      Har bare lyst å si til deg, at etter at jeg så deg på Bloggerne så har jeg fått et helt nytt inntrykk av deg, det er jo dessverre sånn at når man bare ser noen skriftlig og på bilder så danner man seg litt sitt eget inntrykk av noen, jeg innrømmer også at jeg aldri leste innleggene dine ordentlig. Og jeg beklger forhåndsdømmingen av deg. Du er en helt herlig jente, med mange gode, bra og viktige meninger! Det virker som du har bein i nesa og er en som står på. Kjempebra! I tillegg vil jeg si at du er utrolig vakker, både med og uten restylan, silikon etc, og det håper jeg du vet, og at selvom man har fikset på utseende har man ALL rett til å være fornøyd med seg selv og føle seg pen og bra. Det er jo fortsatt DEG! 🙂

    27. Selini: Når man klipper sammen opptak i en realiyserie velger man ut det man vet seerne reagerer på og et kan like gjerne være det som er så teit at det gjør vondt, som det som er interessant og/eller snilt. Utvelgelsen av opptak er kynisk utvelgelse, og det tas ikke hensyn til hvorvidt scenene som er valgt ut kanskje er skadelige for den enkelte deltaker og derfor ikke burde vært sendt. Et eksempel på scener som burde vært redigert vekk er Sophies utblåsning i siste episode.

    28. Synes du drar den dyregreia di provoserende langt. Sirkusartister lever av at folk kommer på sirkusene og det at du river ned plakater og oppfordrer andre småjenter til å gjøre det samme så ødelegger du resussjer og jobb for dem som reiser landet rundt og kanskje ikke ser familien sin på mange måneder.
      Men jeg går med jakke med ekte pels på, så tydligvis provoserer jeg deg å.

    29. Det er fordi det ikke er rett å bruke dyr som krever mye større områder å leve på inn i små bur. I tillegg blir de ofte mishandlet, om de ikke vil gjøre triks osv. Synes det er synd at du synes det er provoserende å lese om.
      Skjønner heller ikke hvorfor du virker så stolt over å gå med ekte pels. Hvis du faktisk hadde hatt litt kunnskap om hvordan dyrene blir behandlet så tror jeg nok du hadde skiftet mening. Men det er vel bare snakk om uvitenhet dessverre…

    30. synes det er så bra du ikke bare blester i hjæl for den nye kolleksjonen til Nelly – og heller er litt mer ærlig på det 🙂 Synes selv det var noen fine plagg jeg kunne alltids ha kjøpt, men ble liksom ikke overveldet av den nye kolleksjonen – egentlig ganske skuffende synes jeg! Blir så lite troverdig med bloggere som bare “åååh, jeg kunne klikket hjem alt såååå mye fint”. Næ. Finnes mye finere klær på nelly enn akkurat den kolleksjonen vil nå jeg si meg enig i 🙂 Du ser fantastisk vakker ut om dagen! Og har syntes det har vært skikkelig artig å følge deg på bloggerne, til og med kjæresten min har fått sansen for deg – han trodde som mange andre at du bare er “dum barbie uten no mellom øra”, men nok en gang proved wrong! Du sier jækla mye morsomt og så vi sitt her og skratte ^^,

    31. Jeg syntes du har komt så utrolig langt! Kunne ikke blitt mer enig i hva du sa en av de siste episodene om at de som blir kåret til de vakreste damene, er damer som har “forandret/forbedret” ting på kroppen sin. Du har alltid vært utrolig pen og du blir bare finere og finere for hver dag som går. Håper virkelig du ser det selv, du er et utrolig godt menneske, vær stolt av deg selv!

    32. Hei Sophie! Synes det er kjempefint at du blogger om dyremisshandling,pels osv. Jeg skjønner virkelig ikke at så mange folk kjøper pelsjakker når de vet godt at det dyrene går gjennom er grusomt. Stå på! 🙂

    33. Lurte på om du kunne skrive et innlegg om vippe extension? Hvordan du behandler de, åssen sminkerenser du bruker, hva slags sminke du bruker, og hvor lange vippene er? Har nettopp tatt, og har lyst på litt tips/råd fra noen som har en del erfaringer med det. Stå på videre! 🙂

    34. Sophie, du vet det er veldig mange som ser på deg som en billig, blond og dum jente.
      Men jeg tror at du ikke er den personen folk ser deg som, jeg tror at du er en smart, hyggelig og morsom jente. Folk dømmer bare etter utseende, jeg begynte å lese bloggen din fordi folk pratet stygt om deg, jeg ville vite om du virkelig er sånn, men nei det er du ikke. Det er jeg 110 prosent sikker på. Og dette hørtes ut som en veldig “cheesy” kommentar men det er det faktisk ikke. Hilsen Mathea

    35. Hei! 🙂
      Jeg søkte følger bloggen din jevnlig og søkte deg opp på fb og la merke til at det er flere profiler med ditt navn og bilde.
      En av dem med kun utenlandske navn fra f.eks usa, på vennelisten..og alle bildene var det engelsk tekst under..
      Er redd det kanskje er noen som utgir seg for å være deg! 🙁 ???
      Anbefaler at du sjekker det opp!
      Ha en ellers fin kveld 🙂

    36. Gosh.
      Din Maria, kunne det være samme Maria i denne* artikkelen?
      *http://p3.no/dokumentar/saeddonoren/#Maria
      I så fall, vil bare si at hennes historie var utrolig inspirerende å lese og at hun har en fantastisk evne til å reflektere!
      Btw, elsker smilet ditt, Soph.-E.! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg