dag 8 i senegal

Hei! Nå sitter hele gjengen på en cafe i Gambia, snart går reisen videre til først Frankfurt i Tyskland, og så til oslo hvor jeg skal være i underkant av en uke. Jeg er den type person som alltid har syntes det er så rart når folk blir lei seg for å si hadet, og jeg blir utilpass og klein når det blir mye grining rundt meg. For eksempel om noen går ut fra Paradise hotell, jeg har aldri vært i nærheten av å skjønne at de andre deltagerne feller en tåre. Men idag var jeg faktisk ganske så nært å felle ett par tårer selv, når vi måtte si hadet til alle de fantastiske vi har møtt her. . Men, det er jo ingen grunn til å bli lei seg! Man kan jo bare komme tilbake 🙂

Veldig glad jente, som har hatt den beste uken i mitt liv. Så utrolig mye kjærlighet i den lille kroppen min nå at jeg sikkert sprekker snart!! Jeg er så takknemlig, og i fare for å høre litt “disney-barnestjerne”ut må jeg bare si det : i’m blessed! 

Fotograf : Rolf-Ørjan Høgseth. Bikini fra swimwear.no HER 

Badedrakt swimwear HER 

 

Jeg ga forresten bort malariamedisinen jeg hadde med meg, tenkte de lokale her har mer bruk for den enn meg. Selv om jeg igår fikk ett stikk på rumpa som gjorde så vondt at jeg fikk litt krampe, haha. Men det overlever jeg!

 

 

En ting er sikkert, det har vært en fantastisk reise som jeg kommer til å savne mye. Vi snakkes i norge! 

92 kommentarer
  1. Du ser så flott ut om dagen, virkelig lykkelig. Det unner jeg deg! Og det tredje bilde med den røde bikinien, ett ord; wow!

  2. du har et nydelig smil! også virker du som en helt hærlig person. jeg elsket innleggene fra senegal 🙂

  3. Du er såå fin som smiler med tennene herregud! Altså, du har alltid vært fin, men når du smiler med tennene blir du enda finere! Du er et fantastisk forbilde, har alltid likt deg helt siden jeg begynte å lese bloggen din i 2011!

  4. herrelighet så pen du er når du smiler med munnen åpen, enda penere enn ellers! 🙂 høres ut som du har hatt en herlig tur ^^

  5. Jeg synes det er litt lite at kun 10 kr av hver solgte bikini går til en god sak når prisene er relativt høye. Det er ikke noe jeg ville ha investert i når jeg kan få like fine bikinier i andre klesbutikker mye billigere (kaanskje ikke like god kvalitet, idk?), men frister ikke å kjøpe en dyr en for å støtte en sak med 10 kr. Hadde det vært mer penger, hadde jeg kanskje revurdert det. Er forståelig at du ikke bestemmer dette, men kanskje noe du kunne tatt med videre =)

  6. Det første bildet av deg må være det fineste bilde av deg jeg har sett, var heelt skjønt 🙂 du stråler glede! Så utrolig glad på dine vegne, god tur hjem igjen!

  7. Man kjøper ikke dyre merkeklær FOR å støtte en god sak i seg selv, da er det bedre å gi direkte, noe som blir mulig i løpet av en ukes tid. Tanken er å gi noe ekstra til noen som har spesielt mye glede av det. Bikiniene og swimwear eksisterte lenge før dette kom på banen uansett, og det.gis mer enn ti kroner pr plagg, det kommer i tillegg:)
   Mvh. Frederik fra Swimwear.No 🙂

  8. Du er så utrolig pen, og virker så utrolig hyggelig og åpen for deres kultur! Misunner deg som får dra på en sånn reise, det virker herlig, har alltid hatt lyst til å dra til Afrika selv. 🙂 elsker når du blogger om så ekte ting.

  9. Du har to streker på nesen, er du abre solbrent eller er det contour-sminking? Håper ikke dette hørtes frekt ut, er ikke ment sånn i allefall! Du er nydelig, og den bikinien var utrolig søt<3 Liker virkelig godt at du ga vekk medisinen din, forbilde!

  10. Dette er absolutt ikke for å være slem, men å gi malariamedisin til de innfødte er kanskje noe av det dummeste du kunne ha gjort. Når man tar medisin sørger man nemlig for at en liten del av bakteriem/viruset kommer inn i kroppen, de fleste innfødte har over tid mest sannsynlig utviklet egne celler som bekjemper malaria dersom nødvendig. Ved å tilføre medisin lurer de disse cellene til å tro at de ikke behøves lenger, og hva skjer da når de går tom for medisin? De blir syke fordi disse cellene ikke utfører de arbeidsoppgavene de gjorde før.
   All respekt for hva du gjør, og jeg vet at tanken var god, men bare husk på dette en annen gang.

  11. Det er ikke mange som er som deg Sophie! Du har den største og beste personligheten jeg noen gang har sett! ♡

  12. Ville bare si deg litt om hvorfor du ikke bør kjøpe oreosjokoladen du skrev at du var avhengi av : den består av masse palmeolje som kommer fra palmer og regnskog altså apenes hjem! De kutter altså ned trærne de bor i(hjemmet) ned. Dette skader apene. Derfor er du nå med på å støtte det. Hvis du ikke slutter m sjokoladen, er du ikke så dyrevennlig som du skal ha det til?!:-) ville bare tipse deg om hva som var i den og hva du støtter å sier ja til når du kjøper det. Samt nugatti og godteri

  13. Du er en veldig ung pen dame og at du virkelig tør og stå frem med det du står for er kjempe bra jobba 😉 det viser bare at du er en sterk person ! Lykke til med reisen hjem og kos deg 🙂

  14. Wow, puppene dine er jo som sprekkeferdige ballonger. Bare de mest vulgære pornoskuespillerene går sånn. Du kommer til å ødelegge deg om de punkterer og alt gørret renner ut.

  15. Jeg synes puppene dessverre ser altfor store ut til kroppen din…Synes silikon er fint, men det må stå i stil til resten av kroppen. Det synes jeg ikke dine gjør. Hadde følt at alle glodde på puppene mine, og ikke ansiktet dersom puppene ble så feil proporsjonert i forhold til resten. Men smaken er forskjellig….! Og viktigste er at du er komfortabel med deg selv:)

  16. Hei Sophieelise!
   Arhh, så flott du er! Jeg lurte på om du kunne hatt en spørsmålsrunde der du svarte med video?
   Føles så lenge siden nå!;)
   Hilsen Lina. Fin bikini forresten👙

  17. Jeg er stikk motsatt av deg når det kommer til avskjeder. Jeg er alltid den første til å begynne å gråte hahah. Er sikkert fordi jeg er så pessimistisk av meg og alltid tror at det er siste gangen jeg kommer til å se personen. En uvane jeg må avvenne meg!!

  18. Så fin bikini og badedrakt! Og damn that body!
   Virker som en utrolig fin opplevelse og så søtt av deg og gi bort medisinen din!

  19. Jeg bare lurer men hvilket år var det du tok silikon, jeg så på bildene fra 2012 og det ser jo ut som du hadde silikon på sommeren da, men jeg trodde du sa på bloggerne at du gjorde det når du ble 18, Btw jeg elsker håret ditt, det er det fineste, og det er sykt kult at du har blått hår…❤❤

  20. Jeg ser skikkelig opp til deg Sophie:) Du virker som en snill og godhjertet person tværs gjennom! Det at du faktisk gjør dette, det bøyer jeg meg i støvet for! I tillegg til at det du gjør her, klarer du likevell å holde oppe bloggen og er flink til å komme med gode, innholdsrike innlegg for å oppdatere oss her hjemme. Det er ikke mange bloggere som er flinke til å blogge når de er i utlandet, men denne gangen var du ihvertfall veldig flink! Bildene var også kjempe fine:)

  21. Kjære søte Sophie Elise!
   Jeg sitter og se på awkward, en serie som har gått på mtw. Hovenpersonen Jenna, ligner på deg i første episode i sesong 3, synes jeg 😀
   Kommer ikke på hvilke bilder som er tatt av deg som ligner, men kanskje du husker..

  22. Så søt, herregud for en reise.. Virket som om du stortrivet og fant din inne ro der altså. Du gløder jo på bildene, og det var ikke først før jeg så bilder av deg smile fullt med tennene at jeg innså hvor nydelig du er Sophie.. Kommer til å savne bildene av verdens søteste baby nå xP Han var virkelig nusselig!

  23. Så utrolig snilt å gi bort malariapiller!! Gambia er fantastisk, håper dere får med dere litt derfra og. God tur hjem!

  24. Jeg har ikke noe i mot deg eller noe, men bare lurer på hvorfor du bruker så små bikinier? Man ser alt liksom. Kan du plis svare i et innlegg en gang?

  25. Den blåe hårfargen står så fint til øynene dine! …
   Så fint du er sammen med Mathias igjen♥
   Håper du får det fint videre på turen 🙂

  26. ser du ikke selv hvor jævla stygge de titsa er eller? Skjønner ikke hvorfor du gidder å fucke opp utseendet ditt med silikon (som du overhodet ikke passer til) og restylane (som du heller overhodet ikke passer til). Du er MYE PENERE uten!!! Gjør som Lene Alexandra

  27. Du er bare heelt fantastisk nydelig når du smiler med tennene! Elsker smilet ditt! 😀 Hvorfor har du ikke hjort det tideligere som jeg kan huske vertfal.. Men elsker når du gjør det! 😀

  28. Du var bare helt fantastisk nydelig på det første og siste bildet! Fin på alle, men der tok du kaka!

  29. Wow! Smilet ditt er bare helt fantastisk nydelig! Tror jeg ikke har sett noen andre med et så pent og perfekt smil:-) kjempe morsomt og lærerikt å lese om reisen til til Senegal. Lucky:-)

  30. Du er så nydelig og så utrolig fantastisk! Virkelig forbilde <3<3 Men jeg lurte på en ting, kunne du noen gang tenke deg å bli med i Paradise hotell? Jeg har fått for meg at du en gang før har sagt nei til dette, men jeg husker ikke helt sikkert. Hadde blitt veldig glad for svar 🙂

  31. Så sykt søt bikini! Du ser ut som en pinup-jente 😀 Når jeg ser det ser jeg for meg deg med sleeve, tror du faktisk hadde kledd det sinnsykt godt!!

  32. Du er så nydelig, Sophie!
   Jeg går på folkehøgskole, så er ikke alltid det er mulighet til å være på nett og lese blogg…. men de dagene jeg får tid, så gleder jeg meg til å lese alle innleggene du har postet siden sist jeg leste. Haha, nesten litt skummelt å innrømme det. Er rett og slett som et drug!
   Jah… har skrevet det mange ganger, men skriver det igjen. Fantastisk jente! Du får til så mye godt, viser verden hvor gode vi KAN være, og viser oss hva det er å velge det rette. Du er nydelig, håper virkelig du tar til deg alle gode ord du får! <3
   Puss puss

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg