dag 7 i senegal

Hei! Haha, jeg må bare svare å en kommentar her nå først. Nei, jeg hadde ikke på meg falske vipper når jeg lå på operasjonsbordet for neseoperasjonen. . Det er vippeextensions, som jeg har på meg konstant. Jeg kan innrømme at jeg er over gjennomsnittet jålete, men en plass går grensen. Eller, for å være ærlig, jeg skulle gjerne ha hatt på meg vipper hele tiden, men jeg måtte fjerne all makeup før narkosen uansett. . Hehe.

Ellers, så koser vi oss masse her i Senegal! Jeg er ferdig med all jobben jeg skal gjøre, jeg har hatt 3 photoshoots, intervjuer, en del filming og ellers omvisning. Så nå er det avslapping den siste tiden! Hva passer vel bedre enn en liten bildebombe?

Solings i hagen. Føler meg som en havfrue med det blå håret, haha! 

Bikini fra nelly HER 

VANN! Det er 32 grader her idag, uten vind. Jeg har holdt på å koke over, dere vet når det er slik at hver gang man reiser seg prikker det forrann øynene og man må holde seg fast? Slik er det konstant! Men det er herlig likevel, jeg ville tatt dette over snø når som helst. 

Vi tar oss med jevne mellomrom turer inn til “byen”, en av mennene som jobber her kjører oss. Dette er da altså ett supermarked, haha. Jeg går hele tiden og ser meg over skuldren mens jeg er der, om det henger en ederkopp fra taket eller hva som helst. Kjøpte forresten cola zero som gikk ut på dato i desember. 

Valuttaean her er så rar, haha. Når jeg spurte sjoføren hva han skulle ha for å kjøre oss 5 km sa han ” 10 000″. Egentlig er jo det under 100 norske kroner! 

Her  bor vi! Camp Diannah Bolong. Den fineste plassen, med de herligste lokale rundt oss. Jeg har det så fantastisk! Takk for masse komplimenter på bilder hvor jeg smiler med tennene, forresten. Det er så godt å lese! 

Meg og norsk/senegalske Moussa som har startet og eier stedet. En god mann som jobber dobbetl i oslo for å få råd til dette, men det har så mye å si for lokalsamfunnet her nede. Det de trenger er jo at folk kommer ned hit og bruker penger, så har de mer å rutte med. Men slike mennesker som Moussa er inspirerende! Det er også godt at han snakker norsk, han hjelper med alt mulig og uten han hadde aldri denne reisen vært mulig. 

Fredrik, som eier swimwear.no! Han bor i huset sammen med meg og Mathias. Også en veldig god mann, som jobber hardt og er flink til hva han driver med. Spent på hva vi kan få til i framtiden! Uten han ville jeg forresten ha vært ett nervevrak her. Da laderen til kameraet mitt takket for seg, hadde fredrik med ett kamera jeg kunne låne. Thank god! Han har også tatt med sjokolade :-))))) 

Vår venn som vi kaller ab-soul. Det er han som bor i hytta nede ved stranden! Han sa til meg igår “its nice to be nice”, og der har dere dagens visdomsord. IT’S NICE TO BE NICE! 

Lunsj! Mye vegetarisk mat her, til stor glede for meg. Dette smakte soyanuggets! Utrolig godt. 

Og hvor lager de maten? Jo, disse to damene lager alt bak huset, ute på tradisjonelt afrikansk vis. Det er veldig spennende å se på, og det er to herlige damer med sterke historier. De er så gode i hjertet, og kaller meg ” miss sophi”. Hun som ser på meg på bildet under, fortalte meg at jeg er så vakker og at jeg er hennes idol. Det er så koselig! Deres største drøm er å få reise rundt i verden, men slik har de jo ikke råd til. . 

Lekker. Slike er det mange av, blandt annet i huset. 

Meg og den søteste lille babyen jeg har vist bilde av tidligere! På bildet er også moren hans, hun som lager mat. Jeg kaller ungen for Chris, fordi han minner meg om Chris Brown? Rart, de ligner jo ikke engang. 

Ellers har det vært masse, masse bading! Og vi har mistet både sko og briller i havet. Eller, haha – Rolf Ørjan mistet sine karakteristiske briller i havet, da var det full leteaksjon to ganger på en dag, før han til slutt ga opp håpet. 

Bikini fra wonderland hos nelly – jeg har large i topp, xs i truse. Jeg så noen reagerer litt på at jeg skriver hvilke størrelser jeg bruker, men det er ene og alene for at det skal bli lettere for dere å velge størrelser – og ikke for å skape noe kroppspress, som enkelte tolket. 

Kjærligheeet ♥ Elsker deg så mye at det gjør vondt. 

Nå er det siste dagen vi har i Senegal, og imorgen starter reise hjem til norge. . Selv om flyet vårt går imorgen er det en såpass lang reise, med en mellomlanding på flere timer i Tyskland, så jeg er ikke i oslo før torsdag. Jeg ser fram til å komme hjem å få dusjet håret, spise godteri (!!!), og få gå ordentlig på do, men sett bort fra det, er det ingen deler av meg som ønsker å dra hjem. Er det virkelig snø i norge? Det føles så fjernt!  


81 kommentarer
  1. dere er så fine sammen! håper dere varer,fordi dere er det søteste kjæresteparet jeg noengang har sett!

  2. du er en herlig, bra og inspirerende person sophie 🙂 fortsett med det gode du gjør!
   btw, fredrik var veldig kjekk forresten!!

  3. Ja du har virkelig et utrolig fint smil og det passer deg så godt å smile med tennene! Skjønner det er vanskelig å gjøre dette på alle bilder, sliter med det daglig jeg men prøøver å venne meg til å vise tennene.
   Håper du også kommer til å smile blidt på mange bilder fremover!:D

  4. Nydelig du er! Her i oslo har solen tatt turen, conversene og vårjakken er funnet fram, og snøen er snart borte, utrolig deilig! Håper du har kost deg, lykke til på flyturen 😛

  5. Har regna masse i harstad så det e glatt å jævelig før å si det mit… åsså e det 4 grader 🙂 lykke til på hjem reisa 😀

  6. Hei! 😉
   Det er ikke alle som har tv2 sumo, så da lurer jeg på om du kan legge ut alle episodene av bloggerne her på bloggen din når bloggerne er ferdige! 🙂 Jeg fikk ikke sett søndagens episoden og heller ikke reprisen i går, og jeg vil så se på den episoden! 🙂 Så håper at du vil legge ut alle episodene! 😀

  7. Utrolig flott å se bilder av deg hvor du ikke stiller deg opp og poserer, men heller har ei naturlig og avslappet holdning – som f.eks. når du smiler med tennene eller viser ekte glede gjennom et hopp eller kontakt med andre enn kameraet i øyeblikket. Det kler du så veldig godt, skal du vite.
   Håper du har det fortsatt fint, og lærer mye om, deg selv og om andre skjebner der ute. Kan tenke meg det er interessant å oppleve andre syn på livsverdier som man kanskje ikke kjente så godt fra før? Glad på dine vegne – stå på og vær deg selv 🙂

  8. hvorfor skirver du at dere ikke var kjærester for noen inlegg siden, og nå skriver du at du elsker han så mye at det gjør vondt og at det er ekte kjærlighet? makes no sense

  9. Du er superfin når du smiler med tennene, det bør du gjøre oftere på bilder! Du ser bedre ut enn aldri før sophie, og jeg har vært leser så lenge jeg kan huske:)

  10. Ja, du er kjempefin når du smiler “naturlig”! Digger bloggen din og digger deg 🙂 Håper ting er bra mellom deg og kjæresten din også.
   Klem!

  11. Så gøy! Du er virkelig vakker Sophie 🙂 og ja, utrolig pen når du smiler med tennene! Håper du tar til deg masse der nede i Afrika, vedder på at det er utrolig lærerikt på flere måter! Og du og Mathias er nydelige, håper dere holder ut sammen, du virker så glad med han!! 🙂

  12. sophie og mathias trenger ikke nødvendigvis å være kjærester for å elske hverandre? det kan jo være andre ting som gjør at de ikke kaller seg kjærester:) var helt utrolig fint bilde av dere forresten, ble helt varm inni meg!
   utenom det var det noen herlige bilder! blir så glad av å se deg smile sånn naturlig og det ser virkelig ut som en veldig lærerik og fantastisk reise. spennende å lese ♥

  13. Ååå, jeg vil også 😀
   Kjempe fin på håret, og stråler på bilder, mer enn vanlig liksom, som om stedet har gjort noe med deg.
   Og smilet ditt er kjempe fint, ikke tro noe annet!

  14. “hver gang man reiser seg prikker det forrann øynene og man må holde seg fast?” kalles blodtrykksfall og det er helt vanlig om det så er iskaldt eller drittvarmt. Om du tar pengene og lukter på de, lukter de krydder 🙂

  15. Aner du hvor mye du har endret deg i det siste? Vet du hvor mye respekt jeg begynner å få for deg? Jeg har vært blant de skeptiske og strenge, med rettferdighet. Men dette er bare så bra, og jeg er så glad for utviklingen. Kos deg masse videre og god tur hjem!

  16. Jeg føler du har blitt en så mye bedre menneske, Sophie! Bare på veldig, veldig kort tid. Før så jeg på deg som den lille bitcha fra Harstad. Hun med mye sminke, laushår, hun som festet hver helg og hun som alle synes var pen. Ikke det at du ikke er pen lengre- for tro meg, du er blitt penere med tiden! Det ser ut som at du er blitt et mye bedre menneske, og jeg respekterer deg så mye mer nå enn det jeg gjorde før. Nå er du bare et godt menneske med et utrolig vakkert utseende. Jeg liker deg bedre nå. Jeg respekterer deg mer nå.
   Hva er det som skjer mellom deg og Mathias forressten? Først sier du at dere egentlig ikke er sammen lengre, og så skriver du at du elsker han ufattelig mye. Haha, ikke tro jeg er en liten jente på 12 år som ikke skjønner at man kan elske en person om man ikke er sammen med han/hun. Men, altså, du skjønner helt sikkert hva jeg mener? Er bare nysgjerrig om dere fortsatt er et parr eller ikke. Jeg synes dere to er så ufattelig søte sammen, at jeg har ikke ord. Dere er jo nærmest det perfekte parret- om det skulle vært lov å si noe slikt.
   klmmmmzzz

  17. herregud, så mye respekt jeg har fått for deg i det siste, sophie!
   Måten du skriver på får meg til å føle at du virkelig mener det du skriver, og du har et hjerte av gull.
   Håper det går bra med deg og Mathias denne gangen 🙂
   dødsfint når du smiler med tennene btw

  18. Jeg blir så glad av å lese disse innleggene! Du er så ærlig på måten du skriver og det virker som det har vært en veldig fin og lærerik opplevelse! Du og Mathias er forresten forferdelig nusselige sammen, herreguuud♥ God tur hjem!!

  19. Utrolig mange flotte bilder fra Afrika!!:).. og ikke minst det av deg og Mathias! Det var kjempenydelig!!:)

  20. Det virker som du har det utrolig fint med mathias, men jeg skjønner ikke hva du mener med at dere ikke er kjærester? Det har du jo sakt tidligere, og viss dere ikke er kjærester, men har et kjæresteforhold som andre, hva er dere da?
   Hadde vert fint viss du skrev et sikkelig svar 🙂

  21. wow, synes du ble utrolig mye finere etter nese operasjonen sophie 🙂 vet ikke om det er det jeg legger merke til, men jeg synes ikke du ligner på en and lenger! sykt fin 🙂

  22. De innleggene du har laget når du har vært i Afrika er så flotte! Du skriver og legger ut bilder så det virker som et eventyr:)
   Veldig fin på håret ble du også, dette kledde du!

  23. Så Nice at du har kost deg i Senegal. Jeg skjønner KJEMPE godt at damene sier at du er forbildet dems, du er jo et såå godt menneske med en utrolig fin personlighet!!
   Det er også sant som de andre leserne sier det passer deg VIRLELIG å smile med tennene:D
   Jeg personlig liker det bedre når du smiler med tennene! Du og Mathias er som ment for hverandre skikkelig søte sammen<3

  24. du er virkelig en utrolig herlig og flott person, både på innsiden og utsiden <3 du er en stor inspirasjon og du har et godt hjerte. kos deg videre!

  25. Du er s vanvittig kul p håret! Den blå fargen virker som den får fram mer guts og selvtillit hos deg, og elsker smilet ditt 😉

  26. På disse bildene ser du så naturlig og glad ut! jeg liker når du smiler med tennene dine, du ser liksom så mye gladere ut, og det passer deg utrolig bra. jeg føler vi har begynnt å få se en ny side av deg, og jeg liker det jeg ser 🙂 elsker virkelig hvordan bloggen din har blitt, fortsett med det fine deg 🙂

  27. begynte nesten å grine over bildet av deg og mathias, for det var så søtt.. haha :’) duuu er nydelig, husk det

  28. Se der, ja. Du er jo faktisk pen når du ikke poserer i sånne porno-light-positurer! Ekte smil og naturlige stillinger gjorde susen 🙂 Lykke til med fremtiden!

  29. du er så utrolig flink til å blogge, tar fine bilder, skriver bra og det hele! har vært kjempe gøy å “fått vært med på reisen” via bloggen din! Bra det blir blogget om slike ting som fattigdom også og ikke bare smnike osv. Stå på !

  30. ååh, høydepunktet med dagen for tiden er jo å gå innpå bloggen din å se på de nyedlige bildene dine i afrika! missuner deg så syykt! håper du har hatt den mest fantastiske turen i ditt liv!

  31. Heldig du som er så brun! Ser ut som at du har kost deg i Afrika 🙂
   Jeg begynner å merke temperatur forskjell her i Norge. Begynner å ligne mer vår. Og det merkes at det sakte nermer seg sommer igjen. Selv om det er noen måneder til da. Men jeg bor jo ikke i samme delen av Norge som deg. Så jeg vet ikke hvordan det er der du bor. God flytur tilbake til Norge. 🙂

  32. Det virker som en fin reise du er på, garantert lærerrikt… Men jeg syns du må tenke litt på hvordan du skriver om det du opplever, spesielt forskjellene mellom der og her. For eksempel måten du beskriver sentrum i Senegal, altså “byen” som du så fint kaller det.. Jeg vet ikke hva du hadde forventet deg der ned, masse butikker og bygninger med reklame og sånt? Er jo ikke så rart at de kanskje har en Cola Zero som gikk ut i desember, er jo ikke helt som på Kiwi på hjørnet at de får inn varer hver tirsdag. Det hadde faktisk vært bedre med mer tekst til hvert bilde, litt dypere tanker om hvordan du opplever å være der, kommer du til å forandre noe på livsstilen din hjemme etter denne reisen, sette mer pris på det du har osv.? Jeg vet at 99% av leserne dine er innom her pga. bildene av deg, men hadde vært flott med litt god skriving som du har på de innleggene som du har når du skriver personlige ting. Da skriver du flott og utdypende, men i disse innleggene fra Sengeal så er det lite av det. Synd, egentlig, når det er så mye å fortelle.
   Kanskje du slenger ut noen innlegg når du kommer hjem, med litt mer om hvordan det var der nede, det vet jo ikke jeg… Håper iallfall det.

  33. Når det prikker sånn i øynene og du blir svimmel når du reiser deg opp, er det fordi du er dehyrert. Viktig med masse vann i varmen!

  34. De bildene så utrolig naturlige ut! Jeg elsker smilet ditt! Du får meg til å smile Sophie! Enig med deg om at folk legger seg om kvelden med tanker i hodet! Kos deg masse! Du er snille mot alle rundt deg! Du og Mathias er så søte❤❤❤❤❤

  35. Det er ikke snø her iallefall. Bare drittvær, men så bor jo ikke vi på samme plass heller. 😉 ps. Jeg liker deg bare bedre og bedre. Du virker som en god, omtenksom person. Før syns jeg du var bimbo, men jeg får større og større respekt for deg. ♥

  36. Leser du andres blogger? Isåfall hvilke?? Liksom “mammatilmichelle”, “tcmn”, “krisssy” eller lignende! Digger deg miss Sophi :*

  37. Så utrolig flotte bildet du har tatt! Ser ut som du har det kjempefint! Du virker bare som verdens søteste jente! Drit i alle de stygge kommentarene fra andre! De er bare sjalu 😉

  38. Hei Sophie♥ Digger bloggen din! Ja, du er utrolig fin på de bildene der du smiler med tenner! Ta sånne bilder oftere 😉 Jeg lurte på om du liker den nye sangen til Shakira! Empire heter den..;) Så ja, liker du den? Hehe, jeg bare ELSKER den! Så jaa, have a good time, and forget the haters cause somebody loves yaa♥

  39. Du virker så utrolig glad! Og det smitter haha elsker det! Smile ditt er fantastisk nydelig. KOS DEG videre Sophie! Du fortjener det 😀

  40. Kanonfint bilde av deg i solstolen! Det oser liksom sommerstemning og chill 🙂 Kroppen din ser strøken ut!!

  41. Heeeeeeeeeei bby, håper du har det drit bra!<3 var på Gambia-tur med bestemamma på krus en gang, det var sååååååååååååååååå Nice. HOTTE BRUNE DEG, (men jeg tror jeg er LITTEGRAN brunere hvis jeg skal være helt ærlig!) Jeg vil osså hilse fra mine to søsken, Elise (14) Micael (11), Micael synes du er hot! Elise leser bloggen din på sin mac, men gidder ikke å komentere... men det gjør jeg... Jeg kan jo ikke akkurat svikte deg heller... Men jeg har ikke så mye tid til og blogge, game, å henge med venner... Jeg er nemmelig sumba danser, balerina, svømmer og synger og spiller gitar... Men herrregud assa du er jo jævli viktig for meg, og du har høy priuritet! Leser bloggen din hver dag, miiin bffsakngilal er serr deg azz!!!!! Du er et forbilde, å jeg vil også ha en blogg som deg, og ikke minst utseende!!! Jeg er bare ikke like modi, å tørr ikke å vise meg så mye, med ansikt eller kropp... det er fordi jeg ikke får lov av mamma, å jeg er ikke såå pen som deg...

  42. Det virker helt herlig å få oppleve det du har opplevd! Har du tenkt til å skrive et innlegg om hva som skjedde mellom deg og Mathias i julen?:)

  43. Jeg fikk helt sommerfulger i magen av det siste bildet! Noe så søtt og romantisk er det lenge siden jeg har sett!

  44. Hei. Jeg ville bare si at jeg syens virkelig at det er kult at du ikke bryr deg om at du har strekkmerker, og legger ut bilder i bikini. Det er noe du burde være stolt over at du gjør fordi det gjør at du er ett bra forbilde for de unge jentene som er her inne!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg