gråte på tv

Nå er jeg på vei til noen venninner for å ha den obligatoriske søndagsrutinen med å se BLOGGERNE sammen! I kveld er jo flere av venninne mine med i episoden, så jeg aner klein stemning i jenteflokken, haha. . Nå begynner jeg å bli vandt med å se mitt eget fjes på skjermen, og det føles helt greit selv om det er enkelte øyeblikk jeg kunne ha vært foruten. Slik som i kveldens kommende episode. Når jeg gråter på film. Den sekvensen ble spilt inn på jenterommet med ett lite kamera jeg styrte selv, det var sent på kvelden og jeg hadde ett ekstremt stressnivå i kroppen minnes jeg. Om jeg skulle filme var en vanskelig og ikke minst rar avgjørelse å ta, men hele poenget med serien er jo at dere skal få se den ekte siden av meg – en dere kan kjenne dere igjen i, og forhåpentligvis hente litt inspirasjon fra. Så forhåpentligvis kan det komme noe godt ut av at det blir vist ikveld. 

Her får dere en liten smakebit av kveldens episode. Skru på BLISS klokken 20:00, da vel! Så ser vi på sammen ♥ Del gjerne deres meninger om kveldens episode i kommentarfeltet! 

Ellers var jeg ute med noen av jentene igår og et par gutter, vi lekte flasketuten peker på og hadde det veldig koselig! Jeg og Anne-Sofie kom oss ikke ut før klokken var nesten halv elleve, det er da man må drikke superfort for å komme seg i god form før man drar på byen. Og gjett hva? Det er alltid da jeg har det best! Jeg hater når man sitter og drikker klokken ni og bare “tja, bare 4 timer igjen til vi kan dra på byen da, gitt”. Alt i alt, en supermorsom kveld som ble avsluttet med min første nattemat noen sinne! Det ble pommes frites, og jeg har aldri smakt noe så godt før. 

 

Charlotte og Mariell bak, Marte, Anne-Sofie og meg forann. Hvordan skrives det egentlig? Forrann? Forann? Forran? Haha. . 

Sjekk hva jeg våknet opp til idag da, dere! En utrolig nydelig himmel, som vi kun har her i nord-norge. Jeg måtte sende snap til et par kompisser i oslo og det jeg fikk tilbake var mildt sagt ikke like vakkert, noe slikt som dette har jeg aldri sett i oslo! Det er så utrolig eksotisk her oppe i nord uten at vi som bor her tenker så mye over det. For eksempel ser jeg jo nordlyset hele tiden og det er ikke noen stor greie overhode, mens andre drar helt fra Japan for å komme å se det. Ganske sykt, man må sette pris på hvor fint man faktisk har det rundt seg. 

Og hva gjorde jeg mens jeg lå å så på denne himmelen? Jo, jeg hengte på polyvore.com og fant litt inspirasjon! Den nettsiden anbefales på det aller varmeste, man kan søke bredt blandt alle nettbutikker i verden og sette sammen kollasjer. Jeg holdt meg til nelly.com denne gangen, men som dere vet elsker jeg store gensere, mye mønster og litt “streetstyle” så det fikk være min inspirasjon denne gangen. Jeg har bestilt hjem alt på bildet under, og gleder meg veldig til det kommer hit! Spessielt genseren med løven på, håper den er like kul i virkeligheten for da blir den nok en favoritt! 

1. Blazer med blomstertrykk kan kjøpes HER / 2. Genser med løveprint kan kjøpes HER og koster 299 kr / 3. Genser med blomster ble akkurat utsolgt og jeg fikk den siste, flaks! / 4. Tskjorte kan kjøpes HER / 5. Veske kan kjøpes HER / 6. Skoene kan kjøpes HER / 7. Headset kan kjøpes HER 

 

 

Nå skal jeg slappe av med noen venninner og se bloggerne sammen med dem ikveld! Håper alle får en fin søndag og at dere liker episoden ♥  

107 kommentarer
    1. Jeg er helt motsatt; vil helst ut så tidlig som mulig, gjerne mellom 3 og 5 😛
      Haha, det skrives “foran” forresten 🙂 ^^

    2. gleder meg til å se deg på tv i kveld <3 synd det bare varer i 30 min 😮 jeg er din største fan!! klem 🙂

    3. Gleder meg kjempe mye til kvelds episode av bloggerne, jeg følger med på det hver søndag og jeg bare elsker det. Man får virkelig se at livet er ikke rosen rødt og ting er ikke slik det kan se ut på en blogg eller andre nettsider, jeg selv har opplevd ganske mye selv av mobbing og andre ting. Stå på, jeg digger deg <3

    4. hadde foresten vært SYKT gøy vist du hadde hatt en liten konkuranse, der den som blir trekt ut får snappen din eller du følger den på insta. det hadde betydd så mye!!!

    5. Jeg synes du er utrolig sterk jeg som tørr å vise dine litt vanskelige sider på tv foran hele Norges befolkning, det viser folk at du ikke later som hele tiden at du har det bra men at det faktisk er OK å være litt lei seg innimellom! Jeg tar av meg hatten for deg, det du viser er STORHET! Du er heldig som får sett Nordlys mange ganger åååå kan du ikke ta litt bilder av det på bloggen? Er så utrolig vakkert og ikke minst magisk ♥ skulle ønske jeg og kunne se det en vakker dag ♥ men da må jeg nok ut å reise, her jeg bor er det bare grått og trist kjedelig regn og slafsevær :/ ser frem mot sommeren ♥ men selvom det er drittvær så er det jo greit å være inne og kose seg med vakker musikk og god mat og lese og få inspirasjon på nettet ♥ Gjør det hele tiden, ELSKER det ♥ Du var foresten utrolig fin i de klærne der ♥kledde deg skikkelig godt! Og ja sagt det før og sier det igjen du stråler som en GUDINNE! ♥

    6. Elsker også dyremønster klær ♥ har mye av tigere og leoparder, synes det er så eksotisk og vakkert ♥ man får kjøpt så mye kule trykk på nettet ♥ Kan jo til og med få bestilt gensere med vakre eksotiske strender på ♥ og verdensrommet og historiske personer ♥ er så mye kult å få tak i! Det du kjøpte var jo bare lekkert! ♥♥♥♥

    7. Hei 🙂
      Poster spørsmålet her i håp om at jeg får svar! Jeg skulle gjerne visst litt mer om disse e-sigarettene du introduserte. Ble nysgjerrig, men finner ingenting på nettet om noen andre som har erfaring fra det merket du nevnte. Så jeg lurte på om du synes de var gode. Smakte de godt? Hostet du av de? Batteritiden osv.. Du kan jo ikke si mer enn du har erfart selvfølgelig, men hvis du kunne utdypt litt til hadde jeg blitt veldig glad! Vil finne ut om de er verdt å bestille 🙂

    8. Gleder meg til dagens episode 🙂 Og den genseren med løve på var dødsfin! Du er heldig<3 men det er en ting jeg lurer på. Hvilken størrelse bruker du i gensere på nelly.com??

    9. heisann! jeg har gått glipp av en episode, og lurte på om det var en måte å få sett dem på nytt på? vi kan hverken ta opp eller noe slik og jeg er ikke hjemme ikveld å får ikke sett det idag heller 🙁 elsker bloggen din, møtte deg på justin bieberkonsert, du er helt utrolig hyggelig, har vert leser i godt over to år nå 🙂

    10. Younger (Kugo Remix), Stay High og Off the Night er av de beste sangene jeg vet nå! Jeg hører på dem konstant, klarer ikke gå lei dem! Kunne du foreslått noen flere sanger i den duren om du kommer over noen? Jeg klarer ikke finne sånne selv, og de er virkelig fantastiske!

    11. Du har blitt så pen Sopie!! Leppene dine ser fantastiske ut nå, og hårfargen er perfekt. Du har variert mye på utseende gjennom årene, men nå ser du apsolutt penest ut. Du er rett å slett vakker! Elsker deg, stå på! <3

    12. Det jeg syns er bra med denne serien, er at seerne og de som ser opp til deg og ditt utseende/misunner deg osv, kan faktisk se i serien at du har kviser/uren hud og er overhode ikke et “glansbilde” og ser slik ut på ekte som alle de photo redigerte bildene dine du legger ut 🙂

    13. Jeg må si at før jeg hadde sett deg på bloggerne på tv, hadde jeg laget meg et bilde inni hodet mitt av at du var en meget overfladisk jente som ikke tenkte på noe annet enn klær, sminke, hvordan se bra ut osv… Men etter å ha fått sett, hvordan du fremstår i serien ihverfall, tror jeg du er en veldig allright jente som egentlig er ganske smart, grei og down to earth. Fikk bare lyst å fortelle deg dette, slik at andre også kanskje kan se at du faktisk er en ordentlig jente!

    14. Var utrolig godt å se på bloggerene i dag, fordi jeg kjente meg skikklig igjen i alt. Har hatt en kjempe dårlig dag med tårer og uvitenhet om fremtiden. Merkelig at man kan kjenne et sånt felleskap med noen man ikke kjenner. Kjenner meg så igjen når du snakker om deg og Mathias. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 4 år og vi er enten bestvenner som elsker hverandre både høyt og lavt ellers har vi store krangler. Til tider lurer jeg på om det er hvert det, men jeg tenker det kanskje er en veldig lidenskaplig kjærlighet.

    15. Hei! Du virker veldig ærlig og veldig åpen men Emilie (Voe) virker så falsk og faker perfeksjon

    16. elsker bloggen din <3 har gått glipp av episodene 2 ganger nå og fikk bare sett 5 min i dag får noen i huse skulle se OL... ååå er det en måte jeg kan få sett det gratis ?

    17. Kjempe bra episode! Synes det er fint å se den ekte deg, modig av deg å filme den siden av deg selv også, det står det respekt av! 🙂
      Jeg bare lurte på en ting, er venninnene dine flyttet tilbake til Harstad nå eller er de kun på besøk? 🙂

    18. Det du sier om nordlyset.. Så sant! Husker første gang jeg kom til NYC og opp til leiligheten vår å bare “woooow jeg denne byen er så vakker” da bestevenninnen min kom på besøk fra Norge var hun på samme måte og jeg bare “hæ det er bare new York?” Nyt nordlyset, en av drømmene mine i livet er serriøst å se det. Nydelig du er på håret btw.

    19. Sophie, hva syns du om saken som er kjent over hele verden nå, om sjiraffen Marius som var et frisk og fin sjiraff på 1,5 år, og ble avlivet “pga fare for innavle” OG i tillegg ble mat for løvene i Dyreparkene? KAn du uttale deg om det?

    20. Har sett alle episodan av Bloggerne i kveld Hehe. Må være ærlig å si at Æ ikke hadde det beste inntrykket av Dæ fra media og andres uttalelse. Du kan framstå som ei jenta som bare e opptatt av mote og utsende her på bloggen, Men når æ fikk se Dæ i hverdagen ser Æ for ei smart og opplyst jenta du e! Vi fikk se så mye bedre at du e et individ som alle andre! Syntes du e ei kjempe søt jenta som sprer glede, skulle gjerne vært venn med Dæ!!! Å ikke bekymre Dæ så mye for framtida, nokka kult dukke opp skal du se <3 Just you wait and see.

    21. Vet du hvorfor dine venner i Oslo aldri har sett en slik himmel? Fordi da må man ha en jobb, og stå opp tidlig. Da ser man en slik himmel i Oslo også. Herregud hvor dum går det an å bli, og tro at vi ikke har sett en slik himmel her og. Bare enda et bevis på hvor dum du er. I tillegg til å stjele kolleger fra andre blogger.

    22. Så episoden, og du har jo snakka om at det spøker hos deg. Så når du sitter og gråter på rommet mange hvite flekker som gikk over linsa

    23. Jeg synes så absolutt at det var kjempe sterkt og modig gjort å snakke til kameraet i en slik situasjon. Det å dele slikt med så mange er virkelig modig gjort <3 Stor respekt til deg sophie! Synes også forholdet til Mathias og deg er dødsherlig! Trist at du følte dere hadde glidd litt fra hverandre på den tiden, og at du skjøv han unna deg, men er glad for at det virker som at det er løst opp i nå. Selv om dere har hatt deres opp- og nedturer, må du huske at alt som ikke ødelegger forholdet kun gjør det sterkere. Håper dere holder sammen for evig og alltid, fordi jeg blir så glad hver eneste gang jeg ser dere sammen. Ingenting smelter hjertet mitt mer <3 Og i motsetning til alle dem som ville prøvd å ødelegge for dere dersom du blogget mer om kjæresten din, hadde jeg elsket å lest om dere. Jeg blir så glad på dine vegne, og etter å ha lest bloggen din gjennom hele den vanskeligst ungdomstiden min føler jeg at jeg kjenner deg. Ganske rart egentlig, med tanke på at du ikke aner at jeg finnes, og du på en merkelig måte er en av mine beste venner <3 haha, jeg må få takke for at du er du Sophie! Og det å følge deg på bloggerne har gjort inntrykket mitt av deg enda enda bedre! Du er dødskjønn, aldri glem det!

    24. Poenget til Sophie er at her i Harstad og Nord-Norge generelt har vi slik himmel ofte, og man har den gjerne i mange timer i løpet av dagen. I tillegg er det vanskelig å få fram så vakkert lys som vi hadde på et bilde, men hvis du tenker deg at det var 20 ganger finere i virkeligheten. Det er ubeskrivelig vakkert, fargespillet i den blå time når himmelen er knallrosa, turkis, blå osv..

    25. Hei. Jeg lurer bare på om du bruker noe spesiel side for å tjene penger på bloggen din?
      Nå er jo du toppblogger så du ville vell tjent noe uansett?
      Om du ikke vil skrive det så hele BLOGGEværden ser det kan du godt sende meg en mail [email protected].
      Jeg har lyst og tjene litt på min egen blogg, det er derfor jeg spør.. Har ingen plan i å grave i hvor mye du tjener for det bryr jeg meg ikke om siden du er toppblogger ^^
      PS, liker bloggen 🙂

    26. Spiller det noe rolle om hun laget den collagen eller kopierte den ett sted? Alle kopierer noe støtt og stadig fra andre mennesker, men hva så? Dere finner mikroskopiske ting for å sette hun i ett dårlig lys, så fort dere finner noe dere kan pirkw på så er dere der med piggene med en gang! Er dere så sinnsykt perfekte selv? Gjør dere aldri noe feil? Hva hvis noen hele tiden påpekte feilene dere gjorde, hvordan ville dere følt dere??? Nettopp..så slutt å finn ting for å sette hun i ett dårlig lys!!! Hun er et menneske akurat som deg og meg!!

    27. Hei!
      Jeg har lest bloggen din i sirka 1 1/2- 2 år, og jeg har nylig begynt å kommentere innleggene dine.
      Jeg syntes du er modig og tøff som tørr å gråte på TV! Syntes det er bra at også andre (inkludert meg selv) ser noen som er større en meg (altså mer kjent & mer populær) enn meg, som også gråter. Ingen lever et liv på roser, og jeg synes det er bra at du viser det!
      Du er modig, du er tøff, du er pen, du er snill, du er omtenksom, du er rett og slett herlig!! 🙂
      Jeg følger med på bloggerne hver eneste søndag, + at jeg er innom bloggen din x antall ganger i løpet av 1 dag.
      Du skal være kjempestolt av hva du har gjort når du er så ung! Det er virkelig ikke mange som har kommet så langt i sin karriere at de kan skryte av det på samme måte som deg. Du har oppnådd utrolig mye, og det burde du være stolt av 🙂
      hilsen misunnelig jente!! 🙂

    28. Fy søren så sterk du er! Og måten du beskriver følelser er så lett å kjenne seg igjen i. Hver gang du har en dårlig dag må du prøve å huske hvor god og smart du er! Ingen kan komme med råttene kommentarer og ta fra deg at du er såååååå god:) og du ser bra ut på tv:P 😀

    29. Lol jeg også elsker nattmat etter en fuktig kveld på byen! Det er nok ikke siste gang du har “aldri smakt noe bedre!” Heheh min favoritt er forsåvidt vanlig salt potetgull.. hehe.. Og jeg spiser aldri det ellers liksom.

    30. var det bare tv2 sumoen min som klikka? for jeg så ikke det klippet der du grein og jeg så episode 5

    31. Man har sånt der lys i Oslo også x) det er grønt Nordlys man ikke har her, selv om man skal visst ha kunnet se det her og, meb ikke like ofte

    32. Du vet, en soloppgang er en soloppgang … Vi har sånt andre steder også. Jeg har bodd mange steder i verden og sett mange soloppganger. Men, det er jo jo mulig at den er spesiell i Harstad.

    33. elsker bloggen din, å digger deg bare mer å mer etter det jeg har sett i episodene av bloggerne! men du nevnte noe om en liten jente som går igjen på rommet ditt? kan du skrive litt mer om det? vet d er mange andre som synnes d er spendene! 🙂

    34. Helt normalt med sånn himmel og nordlys i trønderlag og ja 🙂
      Rekk aldri å sje bloggerne når det går, men ska sett mæ ned med det noo! Lure på ka folk uten opptaksfunksjon i hus gjør med livet sitt (…)

    35. Kan du ikke prøve å ta bilde av nordlyset en gang, da? Hvis du ser det så ofte, for jeg er sikker på at mange av leserne dine hadde likt å sett det. Tror også bloggen din hadde blitt enda mer populær om du hadde fokusert litt mer på bildekvalitet og særegenhet, som for eksempel bilder av nordlys og andre naturbilder fra Harstad. Du hadde skilt deg mer ut, om du skjønner. 🙂 Ta f.eks. TCMN. Tror aldri jeg har sett et bilde på bloggen hennes som er tatt utenfor huset. Så kjedelig.

    36. Anonym: Det var gode tips! Det eneste som har hindret meg i dette når det kommer til tidligere, er at jeg som oftest må ta bildene mine selv – med selvutløser og det hele, hehe.. Det er ikke så veldig lett å få til ute! Pluss for å fange nordlyset på bilde, må man ha en spessiell linse og innstillinger.

    37. På det øverste bildet var du faltisk ekstremt pen! Du minnet meg mye om Marthe Borge, som virkelig er et kompliment. Fy søren, du er vakker

    38. Du var utrolig tøff på bloggernes episode på søndag! Bare stå på og gi blaffen i hva andre mener!:)

    39. Vi har også fine solnedganger her i oslo området, og det er faktisk mulig å se nordlys her også under spesielle forhold, hvis jeg ikke tar feil 🙂
      Der hvor jeg bor, ca 40 minutter utenfor oslo og 15 minutter unna Lillestrøm har vi fantastiske solnedganger! ta en titt på https://www.facebook.com/hagengaard for å se bilder 🙂
      Synes forresten du har gjort et mye bedre inntrykk i de senere episodene, veldig glad for at jeg ikke hadde tatt så feil av deg som jeg trodde etter episode 1 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg