til tross for påstander

Dere er de beste som finnes. No words! Tusen millioner takk ♥ Rart å se at så mange har vært igjennom det samme, å oppleve et slikt anfall. Det er litt godt å vite at man ikke er alene! Men jeg føler meg overasskende bra, bare litt sliten. Kanskje det er vanlig? 

Jeg prøver å kose meg her i oslo, og det går overasskende fint. Jeg har vært en del med venner og glemt bort å fange øyeblikk på kameraet, men noe har jeg å vise dere. Blandt annet har jeg spist herlig mat på Vapiano med Anette-Marie, som også har overnattet her på hotellet med meg. 

Jeg har slappet av på hotellet i mitt eget selskap, sett sikkert 40 episoder av suits og ropt engasjert til TVen når det sendes “deal or no deal”  på tv2 hver ettermiddag. 

Jeg har hatt Mathias på overnatting en natt, han kom rett fra ferie og hadde med denne til meg. Dette til tross for sterke påstander om at jeg er singel – så, hvem vet? 

Jeg fikk fine blomster hos TV2, tusen takk! Det har vært så gode seertall på bloggerne, og andre episode overgikk den første. Det har jeg ingen andre enn dere å takke for, en helt utrolig støtte er dere.’

Jeg har fylt på kjøleskapet mitt her, nå føler jeg virkelig at dette rommet og hotellet er mitt hjem!

Fine Julie har vært på besøk! 

Og nå er jeg klar for VIXEN BLOG AWARDS! Jeg skal dele ut pris for “årets kjendisblogg”, sammen med Marna og Suzie fra bloggerne. Er veldig spent på dette, jeg har jo aldri vært på vixen før! Jeg kan riktignok ikke ta den helt ut ettersom jeg skal opp på NRJ og radioitervju imorgen tidlig . . . 

Ønsk meg lykke til ♥ Beklager om jeg virker litt “kort”, hodet mitt er jo i Las Vegas nå. . Eller drømmene mine er ihverfall det. Nok dritt, kjolen finner dere HER 

127 kommentarer
  1. kan du vær så snill skrive litt om hvorfor du ikke tro til vegas? (vet du ble syk osv men hvorfor ikke reise neste dag elns)

  2. Syntes du er tøff, jeg! Stå på Sophie, las vegas kan du ta igjen en annen gang! Hele livet er foran deg! <3

  3. Så mange planer og avtaler du har i oslo, så tror jeg faktisk at hele vegas bare var løgn. Hvorfor skulle du være “stuck” i oslo en uke liksom? Det går jo fly til harstad stadig vekk…

  4. Hei! Jeg har lest bloggen din en stund nå, og jeg synes du skal bare drite i de som skriver at du er stygg, eller at du lyver, eller at du er svak eller ikke fortjener hva enn det måtte være. Du er uuutrolig sterk, og med enormt mye personlighet, og det er ingen som blogger sånn som deg! Jeg kjenner jenter veldig godt, og du kommer til å få ganske mye kommentarer om forholdet ditt til Mathias på dette innlegget. Om det er ÉN ting jeg får mene om det, så er det at du skal lukke øynene og langt ifra bry deg om de kommentarene. Det er deg og Mathias i det forholdet: INGEN andre. Husk det!

  5. Åå Sophie Elise <3 !!
   Såå utrolig godt å høre at det går så mye bedre med deg - har vært litt bekymret helt ærlig!
   Du er så god 🙂 Godt å høre at du har fått slappet av, kost deg med nære venner og *kjedet* deg litt - det er faktisk viktig av og til tror det eller ei 😀 tror det er sunt!
   Kos deg på Blog Awards i kveld, blir nok kjempe gøy! 🙂
   Veldig fin og søt kjole forresten, veldig kule detaljer! Den kledde du 😀 Du kler jo alt egentlig hihi!
   Glad i deg - ha det gøy <3 <3 Stor klem fra Stavanger til Oslo!

  6. Du sa i et intervju på førpremieren av bloggerne at du var singel, så du har vært det, men så har det tydeligvis ordnet seg for dere igjen? 🙂

  7. Alt blir ikke alltid som man ønsker, men jeg synes du takler det bra. I alle fall håper jeg det. Kos deg masse i Oslo og nyt dagene der selv om det ikke akkurat er Vegas! <3 Du er så nydelig! <3

  8. Enig med flere av jentene over her. Du skulle jo egentlig vært i vegas, hvorfor har du så mange andre planer og sånt i Oslo for denne perioden da? … hmmmmm

  9. De som kommer med idiotkommentarer aner ingenting om angst og panikkanfall.
   Lykke til på Vixen, eg sku vært der også med bloggen som eg skriver med andre jenter – Iknowthatmagazine.com, men eg fikk hekseskudd og feber og ble nektet å reise med fly så da er eg hjemme og furter …………litt kose deg og dritt i dritt
   If people want to drag you down its because they already are below you

  10. litt typisk at du har så mye å gjøre i oslo når du egentlig skulle være i las vegas da…. du lurer bare de dummeste

  11. Rart at du plutselig ble så fullbooket med en gang når du egentlig skulle vært i las vegas… Dele ut pris, radiointervjuer? Det virker som en ren bløff alt sammen… Du skulle nok aldri reise, du trengte vel bare litt pr igjen, men her er en ting:det var dårlig pr.

  12. cuskima : haha, har ingenting med at folk ikke aner hva angst og et panikkanfall er.
   Folk stiller seg spørsmål vedrørende om hun faktisk skulle reise. Ingen har sett tegn til flybillett, ingen har sett bilder fra Gardermoen, hun skal plutselig dele ut en pris, og tilfeldigvis så kom “kjæresten” innom på besøk + hun sier at hun er stuck i Oslo en uke, selv om det går fly hjem til Harstad hele tiden, og hun har så mange avtaler og møter i oslo. I tillegg så tror jeg “fans” hadde lagt merke til om hun faktisk var på Gardermoen. Hele opplegget virker bare patetisk, og er ikke noe rart folk stiller seg spørsmål vedrørende dette.

  13. hvis du er så takknemlig for leserene som støtter deg og syntes synd i deg, synes jeg det er utrolig rart at du har samvittighet til å lyge de rett opp i ansiktet.. du burde skamme deg

  14. Nå har eg skjønt hvor alle idiotene uten respekt for medmennesker samles. Det er i kommentarfeltene til Sophie Elise. 🙂

  15. Hei! Dette kommer litt sånn ut i det blå men jeg vil bare få det sagt. For jeg syns virkelig du fortjener å vite det.
   Før likte jeg deg ikke så godt og syns bare du var teit. Men i det siste har jeg lest mer nøye på bloggen din. Det har endret helt synet mitt på deg. Du virker som en så fantastisk person. Du virker så snill og Herlig. Jeg digger deg. du har faktisk blitt forbilde mitt. Jeg ser opp til deg. Du er en person jeg føler jeg kan kjenne meg i gjen i. Jeg digger at du bare gir blaffen i hva andre sier om deg, og bare er deg selv! Ikke bry deg om de som sitter å hater på det. Du fortjener det virkelig ikke!

  16. Tenk å gå ut og lyve for et publikum på mange, mange tusen. Du er patetisk, og burde virkelig skamme deg. FHM, plastikkirurgi og lettkledde bilder er alle PR-stunt som du velger selv, men å rett og slett lyve på seg ferier gjør deg til et usselt lite menneske. Håper du dropper dette i fremtiden, for alle over 13 år gjennomskuer deg. Dette er jo ikke akkurat første gangen heller

  17. “Dette til tross for sterke påstander om at jeg er singel – så, hvem vet? ”
   Ehm.. Du har vel ikke glemt at disse “påstandene” kommer fra DEG? Du som sa dette til Se og Hør, og har ikke adressert det i bloggen etterpå, KLART forlt tror du er singel da! Dårlig PR stunt.
   Og i morgen skal du på VIXEN BLOG AWARDS, når planla du det? Siden du iegentlig kke kunne ha planlagt det om man tenker logisk, da du skulle vært i Vegas på samme tid.
   Og hva med venninen du skulle reise med, fikk hun sløse masse penger og du ombooket ikke billettene til en dag- eller tre senere? Why?
   Er noe veldig muffins med allt dette her…..
   //Synnøve,29år

  18. Hvor er singletten fra? Elsket den! Det er bra å høre at du har det bedre nå. Hvis du har et sånn anfall igjen så må du huske på at alle går gjennom det samme helvete, bare i forskjellige nivåer og forskjellige demoner <3

  19. Hold kjeft de som sier hu lyver, det er noe som heter å ville ombestemme seg! Jeg synes det at Sophie valgte å være med venner som forstår henne er mye bedre, dette er noe hun trengte etter angstanfallet hun har hatt, du setter deg vell ikke på fly hvis du har så nerver at du kollapser fordi kroppen ikke orker mer? Synes du skal være stolt av deg selv Sophie og du behøver ikke ta hodet ned for du har ett aldeles nydelig ansikt uanset om du har restylane eller ikke! Kos deg i Oslo, dette er noe du trenger! Har selv ligget på hotell mange ganger fordi jeg er drittlei stedet jeg kommer fra og av og til får man det mye bedre ved å kose seg og skjemme seg litt bort på hotell! Nyt det prinsesse! 🙂

  20. Bare ikke end opp som meg og eksen.. det ble slutt, og så ble vi sammen igje helt til han gjorde det slutt og gikk rett på min såkalte venninne.

  21. Ser for meg hvor fin du vil være i kveld!
   Kos deg på vixen, og lykke til i morgen på NRJ.
   Vi støtter deg 100%

  22. Blir for dumt dette med deg og Mathias. Først skriver du på bloggen at noe har skjedd meg kan ikke si hva. Så kommer du med stadige “hint” om at du er singel. Du klarer ikke snakke åpent om det på bloggen men til se og hør av alle ting kan du fortelle. Hvor lenge skal du holde dette gående egentlig? Snakk om å være dramatisk og gjøre seg interresant.. Helt greit om du ikke vil dele på bloggen men da må du jo for pokker ikke hinte og si A men ikke B. Og er emnet lett nok til å ta med Norges største sladreblad så kan det umulig være så vanskelig å fortelle de trofaste bloggleserene dine om:) føler du er en smule dramaqueen jeg:-)

  23. Sier det her fra egen erfaring. Ro ned på røykingen, ihvertfall litt. Cannabis er faktisk et mildt psykoaktivt “dop”, og hvis du røyker for mye og sliter litt med egene problemer i tillegg så er ikke det så bra! (Takes one to know one)

  24. Kan du ikke bare vær så snill å si hva som er mellom deg og Mathias? Du hinter til at du er singel, og at dere har slått opp, og nå overnatter han hos deg? Det er bare så utrolig forvirrende..
   Kos deg i Oslo, og ikke minst i Vegas!

  25. Så fin du er! Bra å se at du koser deg i Oslo, selv om du egentlig skulle være i Vegas. Lykke til i kveld! Men jeg må si at jeg blir svært nysgjerrig på hva som egentlig skjer mellom deg og Mathias! 🙂 Og ignore them haters, de har rett og slett ikke noe bedre å drive med enn å snakke nedlatende. Digger deg, stå på!!

  26. Men dette er vel ikke så vanskelig å forklare. Hun skulle nok til LV men så angret hun ( som Japan), men nå var det kanskje litt flaut å trekke seg fra en tur igjen. Dramaqueens kan få anfall av mindre og vips så kunne hun fullføre sine avtaler i Oslo denne uken. Alt var nok nøye regissert . Kanskje en episode av bloggerne?

  27. Wow, ikke verst at du har så fullbooket opplegg i Oslo, når du egentlig skulle vært i Las Vegas? Jeg tipper at Vixen er temmelig planlagt, og hvordan kan du være en av prisutdelerne- når du skulle vært på et annet sted på kloden? For ikke å helt miste tillitt hos dine følgere på bloggen, anbefaler jeg deg å hoste opp noen bevis på at Vegas virkelig var en plan. Ta bilde av flybilletten din, feks. Du har jo kamera tilgjengelig, og det burde jo billetten være også?

  28. Joa, høres litt merkelig ut, men…..blir med deg til Vegas når du er klar jeg altså 😉 Du er forresten skjæra fin på håret nå!

  29. Kos deg på vixen blog awards! Jeg håper du får det fint.
   Jeg vil bare si at jeg også har hatt en type angstanfall og det er grusomt.
   Jeg var en jente som skulle gjøre alt perfekt. Håret mitt måtte vere perfekt,
   sminken min måtte være perfekt, ansiktet måtte være perfekt og kroppen måtte vere perfekt. Og sannheten er at INGEN er perfekte selvom man skulle ønske man var det. Jeg var også en jente som var veldig sosial og ELSKET og reise, noe som jeg fortsatt elsker. Og noen ganger takler ikke kroppen alt presset. Og angstanfall er en type beskjed på at kroppen trenger vile. Jeg håper du kjenner deg litt igjenn. Og du må vite at MANGE har dette og du er ikke alene! Jeg håper det går bra med deg og jeg anbefaler deg å snakke med en lege viss dette plager deg mere og kansje få videre behandling, fordi det er ikke gøy å leve med plaget angstanfall. Man må være en ganske sterk person for å klare det og jeg er110% sikker på at du klarer dette.

  30. Skulle tro det var dommedag når man leser disse kommentarene.
   Hva så om hun lyver? Det er jo fullt opp til henne selv hva hun vil være ærlig om og ikke.
   Hadde uansett ikke vært så sykt gøy å reise til vegas, når man såvidt for lov til å gå gjennom kasinoene uten å være 21 🙂 utsett det til da, sophie! Kasinoene er tross alt en stor del av opplevelsen ikke Vegas.

  31. Håber du har det godt! og dejligt at hører du hygger dig i Oslo til trods for alt.
   Las Vegas vil være der længe endnu, lige nu er det vigtigste at du selv har det godt! Pas på dig selv og nyd dit liv

  32. Det har jo stått på de fleste nettaviser at du og Mathias ikke er sammen, men håpet jo på at det ikke stemte!
   Jeg digger å se på bloggerne, håper å få se deg på TV oftere, for du er en smart person!

  33. Du driter deg så sykt ut. Du skulle vært i las vegas, men så nå skal du gi ut vixen awards..? Om du var i las vegas, så kunne du ikke ha gjort det der samtidig? Tror egentlig du løy om hele las vegas turen, for trossalt; alt ved deg er jo falskt.

  34. Heei sophie! har fulgt bloggen din igjennom 2 år nå og vil bare si, at jeg ser veldig opp til deg og dine handlinger! DU er virkelig en jente som fortjener alt positivt og godt. Alle valgene dine som du står for syns jeg er så fantastisk, og du beviser at man kan være pen men smart hahah! Ville bare si at du er mitt forbilde og forblir det. Etter jeg har sett de 2 episodene av bloggerne har jeg fått øynene mere opp for deg enn før:) <3

  35. Angst og/eller depresjon er nok mer vanlig enn man tror, men dessverre en “hysj-hysj sak”.. Fint å se at du får slappa av og vært litt med venner når situasjon ble slik som den ble. Kos deg! 🙂

  36. Hei jeg synes at du er kjempe fin og jeg så deg da du hvar russ brydde meg ikke fordi jeg hadde ikke lest bloggen din da. Jeg elsker deg og bloggen din

  37. Hva heter bloggen til hun jenta du og Stine-Mari møtte i Harstad på den episoden av bloggerne? 🙂

  38. Ikke det spor kult å legge ut bilde av trøye med weedplanter når du vet at 95% av leserne dine er pubertetsjenter (de resterende er gamle gubber på jakt etter gratisporno … og sånne som meg – som forsker litt i sub-/lavkulturelle medier for å prøve å forstå hvorfor det står så dårlig til med unge jenters selvtillit).

  39. om du liker å se på deal or no deal, så anbefaler jeg deg å laste ned spillet som heter det samme! Da får DU være med å spille og det er kjempespennende om man får bra bud fra banken osv. 😀

  40. Hei, jeg elsker bloggen din!!! Men en ting jeg tenker på HVER dag nå, er at jeg ikke fikk sett episode 2 av bloggerne. Er utrolig lei meg for det og har heller ikke mulighet for å se den på sumo, nettopp fordi jeg ikke har råd til det også får jeg ikke laget meg den “gratis” greia s varer i en måned. Har ungdomskort og det står jeg må skrive kortnummer eller hva det er, og det har jeg ho ikke :(((( hva skal jeg gjøre!!? Jeg MÅÅÅÅ se den episoden for jeg må bare se på pene sophie! Please help me! Hadde satt utrolig stor pris på om du kunne hjulpet meg :*

  41. Så godt med venninner/Venner du kan være med : )
   Du er ei super duper jente, så ikke bry deg om di som bare slenger dritt, di er bare sjalu på din suksess!
   Du er et stort forbilde : )

  42. Du vet hello kitty t-shorta de har weed plante som sløyfe og på kjolen… godt forbilde da 😉 🙂 nice reklame for alle som følger deg 🙂 hehehe…..

  43. E det slutt mellom dæ å Mathias? eller ikke?.. hører at dåkker ikke e sammen mere.. håpe virkelig at dåkker enda e ilag, dåkker e så søøt:)

  44. HAHAHAHAHA jeg har ikke sett episode 2 av bloggerne før nå, og jeg må si at det beste av hele episoden var “neste episode” biten. Den sangen din gjorde dagen min, helt seriøst, sitter og ler høyt nå! hahaha digger deg

  45. Hei 🙂 hvilken størrelse har du i kjolen? Redd for at den skal bli for lite rundt brystet, kan jo se litt dumt ut i den kjolen 🙂

  46. Tror ikke helt på det vegas greiene. Nå skal du plutselig dele ut pris i kveld, når du egentlig skulle vært i vegas? Tror nok ikke de på Vixen planlegger det på så kort tid. Du dro til Oslo pga det og de andre intervjuene, hvorfor ikke bare si det, enn å dikte opp en hel fake historie!!??

  47. Dersom det stemmer det som mange sier her at du har diktet opp Las Vegas turen synes jeg alvorlig synd i deg. Ikke bare fordi du har diktet opp turen men fordi du har diktet opp et angstanfall for å unnskylde at du ikke dro. Hvor langt skal du egentlig gå for å trekke deg lesere til bloggen? Uff. Håper ikke det er tillfelle.

  48. nrj sier intervjuet med deg denne uken har vært planlagt i lang tid… haha, tenk å være så pr kåt at man dikter opp å dra til las vegas, men “kunne” plutselig ikke.. derfor blir man i Olso der man har 100 avtaler og intervjuer som har vært planlagt i lang tid. enn at leserne tror på deg..

  49. Synes ikke du burde høre på alt det dritet folk skriver. Kan ikke tro at enkelte kan være så frekk mot en så søt jente som deg som de ikke kjenner engang. Håper du har det bedre nå i hvertfall, og at du og Mathias er sammen igjen fordi dere passer UTROLIG godt sammen. Føler dere har et forhold som Justin og Selena, man må hele tiden gå å lure på om de er sammen eller ikke. Skjønner godt om du ikke vil svare på det spørsmålet, det er jo litt privat, men jeg håper dere er blitt sammen igjen da. Liker å lese om ting dere to gjør sammen, og spesielt når dere er på ferier. Btw, Bloggerne er en kjempe bra serie siden du og Voe er med…Keep up the good work!!

  50. tror denne jenta stadig får tilbud om spennende oppdrag… supert at du får noe annet å tenke på når du først er i Oslo <3 kos deg...
   om det hele skulle være tull og løgn, who cares??? da har du vel kanskje en grunn for å juge. selv om man blogger, skal man ikke trenge dele alt med alle. vær deg akurat som du er, det er perfekt!

  51. Hvis du ønsker å være et forbilde for andre unge, håper jeg at du er bevisst hvilke signaler du sender ut i bloggen din. Hello Kitty t-shorta sender ut sterke signaler om hvordan du f.eks forholder deg til norsk narkotikalovgivning. Med dette tenker jeg, som mor, at du ikke aner hvilken signaleffekt dette gir. Vær så snill; tenk deg om! Hilsen en mor som ønsker at bloggere skal være sitt ansvar bevisst!

  52. Jeg ser ikke opp til deg, men jeg ser heller ikke ned på deg. Har lest bloggen ganske så lenge nå, og å se deg på TV understreker bare enda en gang -Jeg liker deg virkelig!
   “Haters gonna hate”. Sånn har vi fleste jenter det, men de fleste jenter har heller ikke en så åpen jobb eller et så åpent liv som du har, og heller ikke et kommentarfelt! Syns folk burde ta i betraktning at din jobb faktisk HAR et kommentarfelt, og sette seg selv i samme situasjon. Kanskje ikke så tøffe i trynet da lengre.
   Du er fantastisk :))

  53. Hei! Vil gjerne anbefale noe ny sminke som er ut på markedet, og IKKE testet på dyr:-) KIM COSMETIC heter det, kim4u

  54. Litt komisk denne situasjonen ettersom jeg leser bloggen din fast, og liker deg som person, men dette her var vel litt over streken eller? Som flere andre påpeker har du hatt avtalte møter på forhånd, og å da skulle være på andre siden av kloden samtidig som du befinner deg i Oslo kan selv ikke du klare..Vegas er jo kjempe kult og jeg tenkte at det ville vært supert for deg! Men jeg har mine tvil nå som du plutselig har så mye å gjøre, som allerede var planlagt. Logisk nok går det an å steppe inn, men når det viser seg at du ikke har trukket deg fra avtalene, eller sagt at du planlegger en ferietur, blir alt bare rart.
   Og ang dette med M så er det ingen andre enn deg som faktisk har sagt noe på det. Du sa selv at du var singel, noe det over lengre tid har vært spekulasjoner om, men det blir da dumt å si at det er noe “andre” har gått ut i fra. Dette er noe du selv har lagt opp til på bloggen, ved å ikke nevnte M og i tillegg aldri blogge om han som tidligere. Hvis dere har vært sammen hele den perioden syns jeg delvis synd på han ettersom du fremstiller deg selv som singel, og i tillegg går til pressen med det. For å være ærlig har jeg ikke oppfattet deg som en uærlig person, jeg velger derfor å tro at dette er bare på tryne alt sammen, og at dere ikke er sammen mer..At han overnatter er vel langt i fra crazy, om man er sammen eller ikke. Dere har jo hatt mye sammen, så selv om en ikke takler å “være i et forhold” i en periode betyr det ikke at en har mistet alt av følelser.
   Du er en kjempe super jente på mange måter, men som flere her sier: vær ærlig med hvilke valg du tar og hva du står for. Det er en tng å si A og virke som man juger på B, da er det bedre å ikke nevne noe!

  55. Digger tskjorta. Til de som skriver at du ikke burde bruke klær med cannabis bilde på er sikkert 13 år.. Alle som er litt eldre vet at cannabis er en fantastisk plante som kan brukes til så mye mer enn å røyke den. Det ble solgt lovlig på norske apoteket frem til 1965. Cannabis er også mye sunnere enn alkohol, noe de 13 år gamle følgene dine kanskje ikke vet.. Folk dør av alkohol misbruk hver dag, ingen har noen gang død av cannabis 🙂 man kan lage medisiner, tau, klær, tekstiler, oljer, mat til dyr, mat til mennesker og papir av denne planten. Det er grunnen til at det ikke blir dyrket i Norge. Da hadde så mange andre industrier gått konkurs.
   Nok om den kule tskjorta de. Jeg er ikke noe fan egentlig, jeg bare blar gjennom blogger da jeg kjeder meg., men er litt nysgjerrig på hva som egentlig skjedde med Vegas turen?

  56. Du ser så mye bedre ut med mindre lepper og blondt hår!! Omg har ikke lagt merke til det før nå, men fyyy! Ikke bytt hårfarge eller putt mer restylane i leppene, det passer deg ikke.. Det er så utrolig stor forskjell på deg fra bloggerne og i dag! 🙂 Fortsett å stå på! Husk at du fremdeles er ung og kroppen til skal egentlig slappe av, det er ikke rart du får anfall sånn som du holder på – harstad – oslo – harstad = stress..
   Digga tskjorta!

  57. Wow, så utrolig pen du var når du ikke gjorde “duckface”! Synes du er nydelig da også, altså! Men du ble så annerledes! Uansett, stå på videre<3

  58. Hei! Jeg har sikkert aldri kommentert, men jeg leser bloggen din hver dag. Jeg har sett hver episode av bloggerne, og du har virkelig forandret deg, du virker veldig søt og snill som du får godt fram på tv-skjermen. Jeg kunne aldri sett for meg hvordan det er å se seg selv på TV, men jeg syns du fikk det veldig bra til! Det svarer til den oppfatningen jeg hadde til deg på bloggen, det er kanskje fordi jeg alltid har hatt et positivt syn på deg. Du ser forresten helt utrolig vakker ut på det 2.siste bildet, herregud. Du er vakker på innsiden og utsiden. Alle kan ikke være perfekte hele tiden, og slike anfall må man kanskje regne med. Slapp av og nå kjenner du kanskje hodet og kroppen din bedre etter anfallet. Lykke til i fremtiden, ikke la folk holde deg igjen og gjør det du ønsker selv.

  59. Stiiine: Eeeeh, kanskje du skulle lese deg mer opp på temaet? Har selv vært en røyker i 12 år, og jo selv om planten brukes til veldig mange bra ting, så er det veldig feil å si at den ikke er skadelig. Nei, det er ikke noe du kan du av i den forstand at man ikke kan ta overdose.
   Men det påvirker psyken din så til de grader. Du får dårlig korttidshukommelse, dårlig konsentrasjon, raskere deprimert, sliten og angstfull (kremt,kremt). Er du disponibel kan dette utvikle seg til schizofreni og andre psykotiske tilstander.
   Ja, det gir mye godt, men det bringer med seg veldig mye vondt og. Aldri trekk på skuldrene og unnskyld med at “det er en plante, det gror i naturen, det er ikke like skadelig som alkohol”. VI VET ALT DETTE FOR DU LÆRER DET PÅ SKOLEN! Det du ikke lærer er at det påvirker alle mennesker individuellt og over lengre tid, blir de negative effektene forsterket.
   Ta det fra en med lang, personlig erfaring. Du skal aldri trekke på skuldrene av røyking. Og Sophie Elise, å kle seg i klær med cannabis på – for all del, du gjør som du vil. Men det minner meg veldig om disse 13-14 år gamle “gangsta” gutta som tror det er jævlig tøft å reklamere for noe de ikke har peiling på hva er! Det blir bare teit og umodent rett og slett 😉

  60. Uffatlig fin med den nye hårfargen! Leser ikke bloggen fast, men er litt innom av og til – så vet ikke om den er “ny”, ihvertfall fineste du har hatt

  61. Jeg skjonner ikke..? Hvorfor har du saa mange avtaler som du skal paa, naar du ikke skulle ha vaert i oslo..?

  62. fine deg <33
   hvis dere leser artikkelen på Se-Her så har vel ikke Sophie Elise strengt tatt sagt at hun er singel , det er bare noe de har tolket sånn selv da hun har snakket om drømmemannen ? Jeg ser i vært fall ingen sitater hvor hun har brukt de ordene selv 🙂 Om hun hadde sagt det til dem hadde hun vel skrevet det på bloggen også kan jeg tenke meg 🙂 SLUTT Å GRAV I ANDRES LIV !!

  63. Til Marlene Nilsen:
   Hvis du ser videointervjuet de har laget av Sophie så spør journalisten henne om hun er i et forhold nå og hun svarer nei. Så sjekk litt bedre!

  64. Anonym: Dette er ting jeg hadde invitasjoner til uansett, jeg har alltid mye å gjøre når jeg er i oslo 🙂 Jeg har jo manager som fikser så slipper jeg å kjede meg.

  65. hva gjør venninen din som skulle være med deg til las vegas nå da? litt merkelig hele greia.. du lager no litt styr selv, sier litt her og der og hinter til at det ikke er noe mer med deg og mathias så kan jo anklage deg selv for alle de påstandene men du får jo oppmerksomhet for det, akkurat som du ville:)) du hadde nu uansett ikke fått til å dratt på alle utestedene og kasinonene i las vegas uansett, du må være 21 og det er streengt!

  66. Stiiiiine; wow, smart du! man går vel som regel med cannabisplanten på seg fordi man kan lage tau av den, ikke sant? 🙂 er forresten straks 23 og ikke 13 som du skal ha det til!

  67. Jeg har egentlig ikke tenkt noe på at du skulle lyve om noe så teit som å reise til Las Vegas, det gir liksom ingen mening…

  68. ”Men det påvirker psyken din så til de grader”. Nu-fette-vel. Er noe som heter måtehold, som man selvfølgelig skal ta med i beregninga når man velger å røyke cannabis. Glir det over til misbruk, så blir man selvfølgelig negativt rammet, men å konkludere med at cannabis vil “påvirke syken din så til de grader” uten å ha en anelse om hvordan forhold den du debatterer med har til cannabis blir en anelse teit. At du har røyket i 12 år for så være, men det du skriver om cannabis’ psykiske påvirkning blir veldig generaliserende og skjærer alles psykiske reaksjoner under samme kam. Man skal være kritisk til hva man velger å putte i kroppen, det være sukker, fett, karbo eller pot, selvfølgelig, men som du selv sier: det er individuelt, ergo, noe man må kjenne på selv.
   Er forøvrig litt dødfødt å ta den debatten her, innser jeg nå. Snooplion: Grandaddy Purp, seff. 420

  69. Bare sånn litt uinteresangte greier, men ser nå at du har fødselsmerke/flekk på leggen akkurat der jeg har og den ser helt lik ut! og jeg som trudde jeg var den eneste jenta med en slik flekk ;P

  70. Ashin Kusher: Å tro du kan røyke og ikke få EN negativ konsekvens av det er rett og slett naivt. Les gårsdagens dagbladet. Eller en av de 100000 artiklene man finner på nettet. Men men, hva vet vel jeg? ;P

  71. haha folk er så patetiske at jeg kjenner jeg får makk! JA – hun skulle til vegas, men så ble ikke det aktuelt alikevell. Har det kanskje slått dere at hun har fått tilbudene etter dette siden hun ikke skulle reise alikevell? 🙂 folk kommer med så passe påstander om det ene og det andre før de i det hele tatt vet noe om hva som er sant og ikke! Ta dere sammen!
   Håper du er bedre nå Sophie 🙂
   Har du tatt restylane igjen eller? Du fjerna jo noe, men så plutselig er leppene dine blitt så store igjen! 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg