lett på tråden

Jeg føler for å starte dette innlegget med noen visdomsord jeg selv prøver å leve etter. Om dere lurer på hvorfor jeg er vegetarianer, så kan jeg forklare det med ett fint sitat. “You have not lived today until you have done something for someone who can never repay you”. Det skulle ha vært ett av de 10 bud. . Ta vare på hverandre ♥

Det er flere av dere som har spurt om jeg kan legge ut noen klipp fra episode 1 av “Bloggerne”, og det kan jeg jo! Dette var siste del av episoden, en liten sneakpeak på hvordan jeg tar outfitbilder. Jeg tar ikke akkurat outfitbilder som en seriøs del av “jobben”, og det er som regel unnagjort på 10 minutter. Mye løping, latter og tull! Episode 2 kommer jo på søndag, men jeg skal få lagt ut en liten smakebit av den også etterhvert. Jeg personlig gleder meg mer til episode to, enn jeg gjorde før første episode. Det kommer nemlig mer personlige ting fram nå etterhvert, og det var jo det jeg ville med hele serien. 

Hva håper dere kommer i serien framover, er det noe dere har vært spente på? ♥  Husk bloggerne på søndag, klokken 20:00 på bliss! 

 

Men fra det ene til det andre . . Jeg har masse sommerfugler i magen! Tenk det, på søndag er jeg på vei til Las Vegas!  Jeg har allerede full koffert, så jeg aner ikke hvordan jeg skal få shoppet noe mens jeg er der borte.

Og tenk, da kommer jeg til å ligge hele 9 timer bak dere, så når jeg står opp i Vegas er dagen snart over i Norge. Jeg tror faktisk det er hva jeg gleder meg mest til, å være langt borte, i en helt annen “verden”.

 

 

Jeg reiser med en venninne som heter April, vi har tidligere vært på ferie i Alanya sammen – og jeg tipper det ikke blir siste gang vi drar på eventyr heller. Vegas kan ikke bli noe annet enn bra, i tillegg bor vi på et dødsfint hotell! 

 

Caesars palace! Hotellet er blandt annet kjent fra filmen Hangover . .

Jeg hadde en morsom samtale med noen venninner her om dagen som jeg bare må dele med dere. Bra jeg har selvironi, om ikke hadde jeg sikkert blitt lei meg, haha. 

Venninne1 : Tenk hvor mye oppmerksomhet du kommer til å få i Vegas med det blonde håret og puppene.
Meg : Ser ikke alle slik ut der borte, da?
Venninne2 : Ja, tror ikke du kommer til å skille deg så mye ut. Alle ser jo ut som horer der borte. . . 

Ser vel kanskje litt små-hore ut, men jeg er jo klar over det selv, haha. Da er det gøy å tulle med det! Hvor lett på tråden ser jeg ut, på en skala fra 1-10? Genseren min er fra http://vateno.com/

Ellers har dagen min gått med til vanlige gjøremål for meg, altså solarium, kjøre litt rundt og sortere kvitteringer. Hvem sa blogging ikke er en jobb!? Det er det!

Gøy. . Haha. Nå er jeg heldigvis ferdig med det, og skal dra med noen venniner å spise pasta! Jeg må også prøve å komme meg i seng tidlig, hovedstaden imorgen! 

  1. For å være helt ærlig? Dersom en er lett på tråden (altså dårlig) og 10 er “tung på tråden” (vet faen ikke hvordan jeg skal beskrive det) så må jeg vel si 4-5.. Varierer faktisk veldig

  2. God fredagskveld Sophie <3
   Hahah herlig å ha slike veninner som en kan være frekk og tulle med 😀 Jeg gjør det selv hele tiden haha!
   Elsker at du har selvironi, det gjør deg mye finere som person 🙂 Er en liten sjarm ved det;)
   Ooooh gad dere er heldig som skal bo der da!! ELSKER hangoverfilmene, haha er helt Allan-frelst jeg! Du må ta masse bilder der nede 😀 GLEDER MEG 😀
   Og skal følge med på Bloggerne - gleder meg til episoden spesielt siden du sier du gjør det - da må det jo komme noe juicy facts 😀 haha !
   Glad i deg snupp, og god tur til Oslo imorgen <3<3 klem!

  3. Uff får ikke med meg bloggerene :/
   Kos deg masse i Vegas!
   Syns ikkje du ser horete/lett på tråden ut, isåfall er det pga puppene dine og det lyse håret, men du kler det kjempebra!

  4. Jeg skal være russ i år, og jeg lurte på hvilken størrelse det var på russebuksa di? Jeg bruker xs i vanlig bukser, tror du xs i jentesnekker vil passe meg da? Eller blir den veldig trang?
   Elsker bloggen din 🙂 gleder meg masse til ny episode av Bloggerne på søndag !!
   God tur 🙂

  5. vet noen hvor man kan se første episoden av bloggerne? fikk ikke sett det forje søndag, og finner det ikke noen plasser! 🙁

  6. Hei! vet ikke om du er klar over det, men aldersgrensen for alkohol osv er anderledes i usa enn i norge, det får man nemlig ikke lov til å drikke før man er 20. Så håper du ikke har planlagt en skikkelig partytur 🙂

  7. Las Vegas er fryktelig.- Trashy, glorete og skikkelig simpelt. Alt er bare bad taste,- Donald Trump, Hugh Hefner og Elvis Presley. Men kanskje nettopp denne byen er midt i blinken for deg! Hadde tre dager der for noen år tilbake. Det var virkelig en utrolig lettelse da vi kunne vende nesen mot Los Angeles.
   Reisetips: Kambodsja, Laos, Vietnam og sist, men ikke minst Deilige vakre Fiji
   Best wishes igjen

  8. Åå, Vegas er MAGISKT! Det er som et eventyrland. Du har alt av det beste samlet på en plass, som Paris, New York og Hollywood:) Kos deg masse!!!!!

  9. Hvordan kan man SE på en person at h*n er lett på tråden? Lettkledd på bilder sier ingenting om det, ei heller “soveromsøyne”. For eksempel.
   Og hvordan ser ei hore EGENTLIG ut? Som alle andre, vil jeg tro. Som meg, som dere og kanskje som Sophie. “Lett på tråden” og “hore” har blitt intetsigende skjellsord som slenges rundt uten annen mening enn for å såre en person. Tragisk!
   Derfor kan jeg ikke “gradere” deg, Sophie. Bare ønske deg god tur. 🙂 Snu Vegas på hue’.
   Mvh, Per.

  10. Du ser ut som “hard to get”, så fra en skala fra en til ti hvor lett du er på tråden, når du legger ut ordentlige bilder vil jeg si 1 til 2.
   Men når det gjelder de lettkledde bildene, så vil jeg si en litt høyere skala, kanskje 6-7 !
   Men du er jo veldig pen, så du skiller deg nok i alle fall litt ut i vegas! Heldige du som skal dit, sjalu! haha 😀

  11. har du underbitt? ikke stygt ment assa, men lurer:)
   Jeg hadde litt før, men ble bedre etter regulering.

  12. vil ikke si at du ser lett på tråden ut, men heller at d virker som om du trur alle gutter vil ha deg haha pga poseringene dine… men du er pen for all del!

  13. Jeg syns da ikke du ser horete ut i det heletatt egentlig. Du er langt over skalaen når det gjelder skjønnhet, det er du! Men du er da slettes ikke horete selv om du har en deilig kropp du ikke må dekke til og et vakkert ansikt!

  14. Som du har sagt, “vis det virkelig er personligheten som teller så burde jo folk drite i om jeg har silikonpupper”, og det er helt sant! Hvordan du kler deg, sminker deg eller om du velger å ta plastisk kirurgi er helt opp til deg selv, det er du som bestemmer. Det er din kropp, og da er du sjef. Ingen kan bestemme over hvordan du skal se ut. Så vis det virkelig er personligheten som teller burde folk vite bedre enn å fly rundt å kalle deg hore for da vet i ærlig talt ikke hvem du er eller hva slags verdier du står for. Jeg har ingen intensjon om å rangere deg fra 1 til 10 for jeg vet veldig godt at du er så mye mer enn silikonpuppene dine og de “lettkledde” bildene dine. Så lenge man er et godt menneske, og ikke sårer mennesker, så burde da det å ha silikonpupper være helt greit. Du er en bra person, og det er det eneste noen burde bli dømt for, altså hva slags person man er.

  15. Jeg synes at du kler mørkt hår bedre, men synes ikke du ser horete ut..:) Så episode 1 av bloggerne i dag på sumo, gleder meg til å se mer! Du er tøff som går dine egne veier og tør å stikke deg frem, tross for reaksjoner osv.

  16. Hei Sophie! Digger deg og bloggen din. Lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan det går med å være vegetarianer så langt? Vurderer å bli det selv ser du 🙂

  17. Maren: Alt samlet på en plass, sier du. Hjelp! man opplever ikke Paris om man har sett Eiffeltårnet i plast!!
   Per: Det handler ikke OM man kan se at en person er lett på tråden. Det handler OM personen frenstår som det.
   Sophie Elise gir inntrykk av å kunne trives godt i Las Veagas! Poor you

  18. haha, ler av at folk kaller deg løs og faktisk mener det. Tror ikke de helt hva som ligger i det ordet 🙂 kos deg masse i Las vegas!

  19. er det en grunn til at du dekker til for nesa? trodde du tok operasjon for å bli fornøyd med den? synes ihvertfall den var fin både før og etter, ingenting å skjule 🙂

  20. Du kommer nok til å se maaaange levende Barbiedokker i Las Vegas, det er jo glam for alle penga der 🙂

  21. AM: jaha.? Enig, forsåvidt. Men nå spurte vel Sophie utifra noen bilder. Og om du syns hun fremstår som “lettpåtrådenhore” utifra bilder. Forøvrig anbefaler jeg at du leser det jeg skrev en gang til, og prøver å forstå det. Poor you! ; p

  22. Av og til sier du ting jeg ikke skjønner meg på. Av og til blir jeg frustrert over noen ting sier. Av og til blir jeg irritert når du har dobbelmoral i innleggene dine. Men èn ting er du ikke, og det er horete. Så jeg sier fra 1-10 i skalaen, så sier jeg 0. Foor ja, du kler deg av og til på en måte så jeg ender opp med sjokkblikket mitt og av og til har jeg bare lyst til å ta en dyne over deg så du ikke skal fryse pga lite klær, det du er, det er sjarm. Ikke noe annet. For jeg har mye å si om deg, men ikke noe som tilsier at du kler deg horete.
   Kos deg kjempe masse i Vegas!

  23. Kan du lage er innlegg om hvordan du fikk leppene dine så stor?hvor mange ganger måtte du ta restylane? Og hvilken restylane type brukte du?

  24. Er ikke meningen å ødelegge noe, men du vet at du ikke har lov til å gå i LA sentrum på kvelden? Man må være 20 eller 21.. Så håper du vet det?

  25. NEI du er ikke lett på tråden! Du er en herlig person og en bør aldri skue en bok for dens forside – du er ett levende eksempel på det..

  26. Har ingenting imot deg som person, men vet ikke hvem jeg syns mest synd på (deg, som driter deg så mye ut og ødelegger så masse for deg selv) eller foreldrene dine som må leve med at de mislyktes…

  27. Jeg sorterer også kvitteringer, men kaller det ikke jobb.. haha, neida.. Jeg prøver ikke å bestemme over deg, men blir ganske oppgitt over alt du konsumerer, jeg synes det er sykt at et menneske kan ville gjøre noe sånt, da mener jeg også at mennesket må vere sykt nå til dags. Æsj, blir kvalm. Og det verste er at jeg ikke er korrekt selv, men så mye som du konsumerer..!!!!

  28. Syns du er kul jeg 😉 dere andre som bare har piss og komme med, gå og måk noe snø eller kok et egg eller noe..

  29. Jeg satt godt til rette foran tv-en forrige søndag, så jeg blir uten tvil å se episode 2! Dere gjør en dyktig jobb! Håper du får en fantastisk tur til Vegas når den tid kommer ♥

  30. Jeg synes det virker som jo penere jenter er, jo mindre lette på tråden er de. Så jeg tror nok ikke du er noe lett på tråden nei

  31. hei! Åh gleder meg til å følge bloggen din mens du er i Vegas!! Var der selv for noen år siden og det er en syyk by! Den følelsen når du nærmer deg med flyet og plutselig ser du en liten by inni all ørkenen og når du har landet og det føles som en kjempeby hvor alt er av kjempestørrelse!
   På rio hotel ligger Chippendales og det må du bare få med deg!! ingen tur i vegas uten chippendales. På hotellet LVH /Las Vegas Hotel ligger det en resturant som heter benihana og den er fantastisk, dere blir plassert på et bord med flere andre og en kokk kommer å lager maten foran dere! supergøy og god stemning.
   På hotellet New York New York ligger utestedet coyote ugly og det er som er tro kopi av filmen! God tur og oppdater bloggen masse!

  32. Blir helt oppgitt over en del av kommentarene ovenfor her. At du er “løs og lett på tråden” og at foreldrene dine skulle oppdratt deg bedre? Jeg synes dere som kommenterer slike ting burde se dere et par ganger i speilet, for hvor god oppdragelse har du når du sitter og skriver slike dømmende ting om andre? Det viser bare til at du har fordommer og setter Sophie sammen med stereotyper. Det er ingen som er “løse” fordi de kler seg på en sånn og sånn måte eller ser ut slik de gjør. At noen er “løs” går på at noen har sex med mange, hun har sex med kjæresten sin. Før man dømmer andre og slenger med leppa bør man kanskje se på seg selv, hvor godt menneske er egentlig du når du snakker dritt om andre? Det er ikke den typen mennesker folk vil ha rundt seg. Selvinnsikt er gull jenter. Sophie er en nydelig jente med et godt hjerte som liker å provosere, det betyr absolutt ikke at hun er løs eller har dårlig oppdragelse.

  33. hei! Jeg er ikke vegeterianer selv så kanskje dette er ett litt dumt spr. men hvorfor spiser vegeterianere fisk/sjødyr?

  34. Kjære Sophie, hadde du faktisk gitt faen i hva folk mener (slik du påstår) hadde du ikke spurt oss om våre meninger ang deg hele tiden! For det handler jo kun om DEG

  35. Du ser absolutt ikke horete ut?? Herlighet, du må da ikke tenke sånn om deg selv. Syns du er flott 🙂

  36. Med den tittelen, og “You have not lived today until you have done something for someone who can never repay you”, så forventet jeg meg langt mer moro.

  37. Jeg gleder meg masse til å se “bloggerne” på søndag 🙂
   Ellers så syns jeg du er kjempe heldig som skal til Vegas og håper du får en super tur og koser deg masse 🙂

  38. ÅÅÅ! Jeg bare digger stilen din! Den er så kul. Når jeg blir stor vil jeg å bli vegetarianer! Jeg elsker dyr og synes at salat er mye bedre enn kjøtt!! Stå på og blås i de stygge kommentarene!

  39. Veldig fine bilder. Men du ser jo ikke slik ut på tv. Du er jo to , en blogger og en sophie The real.
   Anbefaler å bruke selvbruning. Du aner ikke hvor mye det skader med uv. Som viser om 6-10 år.

  40. Hei Sophie 🙂
   Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt den fine genser- jakken du har på deg på “God kveld Norge”innlegget? 🙂

  41. Eg var i Vegas i sommer, og det e helt MAGISK å bære der! Men det e forferdelig varmt og det var 54grader når eg var der… Helt forferdelig med andre ord!
   Men har dere tenkt på det at dere er ikke gamle nok til å drikke i USA? Også reiser dere til Vegas i 2uker uten å kunne feste og ha det moro?!?

  42. Hva man legger i ordet “billig” er vel opp til en selv. Selv synes jeg at man er billig når man ikke eier selvrespekt, fkd ved å stille opp i manneblad, pornofilmer, lar hvem som helst se en naken og generelt legger ut lettkledde bilder av seg selv for å skrike ut “SE PÅ MEG, JEG ER JÆVLIG DEILIG”. Så…i mine øyne er du vel på en sterk 8 vil jeg si. Men selvfølgelig, det kommer jo helt ann på hvordan man går kledd og. Du ser jo ikke løs ut om du går med bobledress og støvler selv om du har silikon og løsvipper, mens stiller du opp i tettsittendes, utringa kjole midt i Vegas ville jeg muligens tatt deg for å være en av de luksusprostiturte..sorry, men er bare ærlig. I det minste luksusprostituert da, og ikke en trashy tøs på gatehjørnet

  43. Du er så heldig som skal til Las Vegas! Jeg var der for snart to år siden, og bodde på Caesars Palace. Du har mye å glede deg til, en helt fantastisk by! Og du trenger jo ikke å gå ut av hotellet for å shoppe en gang, men om du skulle bli lei shopping på hotellet, så er det et kjøpe senter som heter fashion show som ligger like ved (: tar 5-10 min å gå (:
   Ha en kjempe fin tur!

  44. fint ordtak, fikk meg til å tenke litt.. Jeg syntes du ser veldig hyggelig og lett på tråden ca. 7-8 🙂 håper du har det bra!

  45. Dæven, du er utrooooolig pen. Håper dere koser dere masse i LV! Sykt heldig du er som får oppleve såpass mye som du gjør 🙂 Digger dæ! stå på

  46. Har vært i Las Vegas og du kommer ikke inn på noen utesteder uten leg. Det er min. 21 års grense og de godtar kun pass ! Lykke til

  47. Satte meg ned for å se på bloggerne, da jeg er genuint interessert i å få vite mer om personene bak bloggene jeg er innom innimellom.
   Og du slår meg som et enigma, Sophie. Man kan få inntrykk av at du ikke er så smart, men det er noe bak de øyene og noen ord du bruker innimellom som får meg til å tro det motsatte.
   Hva det angår utseendet, og “ser jeg løs ut?” greiene: Om du ikke bryr deg om hva folk mener om deg(for det er jo det du påstår), så burde det bry deg fletta om folk mener du er løs eller ei. Det er du som veit det.
   Håper Las Vegas turen blir en god opplevelse, ønsker å dra dit selv en gang. 🙂
   Er forresten godt å lese at verken du eller foreldrene dine ikke bryr dere om de kommentarene som kommer inn i enkelte perioder av den negative arten. Hvis foreldrene dine ikke hadde gjort en god jobb, så hadde du vel kanskje ikke vært på tv, for det første, og ikke klart å holde bloggen levende, samt klart å ta deg av alt det praktiske som ligger bak det å drive en blogg som dette.
   Misunnelse og sjalusi stikker dypt og får utløp på flere måter.
   Jeg liker ikke det du står for, Sophie, og det du fremmer ved å endre på kroppen din som du gjør. Men jeg respekterer at det er din kropp, og ditt liv, du får gjøre som du selv vil med deg og ditt, det er ikke mitt oppdrag å legge meg oppi det.
   Jeg gleder meg til å se mer av deg, og se om jeg klarer å bli klok på deg. Hilse masse til foreldrene dine og si at de bare har å fortsette å overse all den dritten som kommer, de er mye flinkere til å oppdra deg til å snu kinnet til, og å være et godt eksempel på hvordan man skal snu kinnet til enn foreldrene er til de som sitter å tror de kan slenge dritt uhemmet på nett.
   Stå på, Sophie! 🙂

  48. Når du skal til Vegas så prøv å lån ett id av noen du kjenner (som er over 21 år).. Om ikke så kan det bli en kjedlig vegas tur.. med mindre du ikke er opptatt av kasinoer, utesteder, alkohol, dansing, osv..
   de tar ikke bankkort som id btw.. så førerkort om du har noen snille som vil låne deg.

  49. Hei!
   Jeg lurer på om du kan skrive litt mer om å bli vegetarianer! For jeg har noen spm:
   Hvordan får de kjøttsmak i feks vegetarisk kjøttdeig? For om det hentes fra dyret så er det vel ikke vits å bli vegetarianer? (Fant ikke noe om dette på Internett..)
   Hva spiser du mest av i løpet av en uke?
   Hvilke stoffer/retter må man unngå om man er vegetarianer? (Uten om de åpenbare, tenker jeg)
   Er det bedre for verden om alle ble vegetarianere, eller er det bare “noe de sier” for de misliker at dyr blir drept?

  50. Du burde storglede dæ! Var der i sommerferien og alt er myyye større en det du tror. Det er i tillegg et kjøpesenter som har skikkelig Harry Potter-stemning. Det er en innendørs stjernehimmel og utenfor er det en fantastisk BBQ-restaurant som gir deg mat på størrelse med en tårnkake. De har også vegetarmat 🙂

  51. Kan du legge ut episodene av bloggerene her på bloggen? Jeg får ikke sett de for vi har ikke tv2 bliss 🙁

  52. Kan du vare i et innlegg om det er slutt mellom deg og kjæresten din? vist ikke, kan du skrive om dere 2 da, hvordan forholdet deres er? 🙂

  53. Heisann! Jeg er nettopp nå nylig blitt vegetarianer, å jeg lurte på om du kunne lagt ut dine favoritt retter. Jeg sliter litt med å finne noe godt, å du har jo vert vegetarianer en stund så visst du kunne lagt noen av dine retter så hadde jeg blitt glad:) Tusen takk på forhånd:))

  54. Såg en kommentar lenger oppe om hvorfor vegetarianere spiser fisk og skalldyr. Det er så merkelig at du kaller deg vegetarianer. Jeg synes det er kjempebra at du ikke spiser kjøtt og skriver om dyrs rettigheter. Men du er ikke vegetarianer når du spiser fisk og skalldyr. Du gjør nok ditt beste og nå vet ikke jeg 100% sikkert om du har sluttet med fisk eller ikke. Men ikke kall deg vegetarianer om du ikke er det, folk misforstår og tror snart at vi spiser kylling.

  55. Jeg har bodd på samme hotell som du skal bo på. Greit hotell! 🙂 Jeg vet ikke hvordan det er med diverse aldersgrenser, da jeg var 21 år den gangen.
   Ha med nok ukepenger, jeg brukte 120.000kr på tre dager. Går hett for seg der nede!
   God tur!

  56. Lurte på enn ting?! 🙂 tar du baresolarium for fargen du har. Eller spiser du noe eller smører deg inn med noe, for å få den fargen? Trenger litt tips 🙂 syns fargen du har e kjæmpe fin! 🙂

  57. Det å se løs ut og være løs er jo forskjellige ting, så om jeg setter en 8 på at du ser løs ut, betyr ikke det at du er det – men dette er mye basert på bildene på bloggen, og liker at du selv er enig at du ser litt løs ut. Men for all del, så lenge det ikke skader noen.

  58. Hva har det å si om man ser løs ut når man i utgangspunktet driter (som du selv sier) hva folk mener? Bare gå kledd som du selv vil, er jo din kropp og hvordan du vil gå kledd er jo opp til deg selv og skjønner du liker den stilen, gjør det selv og har man litt former hvorfor ikke være stolt som en kvinne? Jeg tror du er ekstremt usikker pga mobbingen du opplevde tidligere i livet, du trenger bekreftelse på at du ser sexy ut og bra ut..kanskje du ikke vil innrømme det men jeg tror de fleste skjønner det, de bare sier det ikke. Men den tiden er over og du har forlengst vist Verden at du er en sterk og sexy kvinne. Og jeg tenker at det at du stilte opp i fhm var fordi du ville ta litt igjen for de som har prøvd å trøkke deg ned. Liksom “watch me now!” Du har klart å utrette mye av det du ønsker og jeg synes du skal være stolt av deg selv. Jeg så aldri noe feil med nesen din og er trist å høre at du lot deg påvirke av hva den ene personen sa, men til din gevinst ser du smashing ut og forhåpentligvis er du blitt fornøyd med slik du ser ut idag.

  59. Kos deg i Vegas! Jeg var der i december, Caesars Palace er utrolig stort, en blanding mellom hotell, arena og et luksus kjøpesenter. Du må få med deg Bellagio fontenene, og et Cirque du Soleil show anbefales på det sterkeste!

  60. At noen i det hele tatt gidder å være med det forstår ikke jeg, ” den dagen du får rydde her er den dagen du dør” å måten du snakker til hun jenta på , akkuratt som om du er så jævla mye bedre fordi du er tynn å ser ut som en and i tryne ? æsj en dag kommer du til å stå der alene, bloggen varer ikke for alltid.

  61. Altså det er ikke noe galt i å være vegetarianer, det er jo for en god hensikt. Men det passer jo ikke akkurat til det sitatet, for selvfølgelig kan ikke dyret betale deg tilbake, det er jo dødt. Egentlig så gjør du jo ikke det dyret en tjeneste ved å ikke spise det. Det er jo dødt, den kommer aldri til å få vite om du spiste han eller ikke.

  62. Du er en super blogger, Sophie!
   Kan alltid forvente et nytt innlegg når jeg går inn her! De andre toppbloggerne har noe å lære av deg 🙂

  63. Hei kjære Sophie !
   Jeg vet ikke om du har hørt om denne siden http://www.savejapandolphins.org/ , men jeg lurte på om du kunne være så snill og gå inn å donere noen kroner for å redde de stakkars delfinene i Japan. Jeg gir selv et fast beløp i mnd, men vi kan alltid bli bedre. DET ER VI SOM MÅ GJØRE EN FORSKJELL. De stakkars dyrene kan ikke forsvare seg selv. Vi må hjelpe de. Vi må stå sammen, og spre budskapet.
   Jeg synes du gjør en fantastisk jobb.Og takk gud for at det finnes slike mennesker som deg som bryr seg om dyrene på vår jord. Jeg blir så forbanna når jeg leser om andre bloggere som sier ” ÅÅÅ, JEG KAN IKKE FORDRA PELS, LALAL”. Så går dem rundt i Canada Goose jakker og Parajumpere. Altså, hvor mye kunnskap har dem da? Altså, hvor er logikken? Jeg synes det er skammelig. ” DET ER SÅ SYND I DE DYRENE”, MEN JEG VELGER FORTSATT Å GÅ MED DEN FORBANNADE PELSJAKKEN FORDI DET ER SÅ POPULÆRT.
   Jeg blir sint, jeg blir fortvilet. Jeg skulle virkelig ønske at vi kunne få spredd et budskap. Kan du være så snill og lage et innlegg til om delfinene og hvalene? De trenger vår hjelp. Du er en person mange ser opp til. Kan du hjelpe meg og spre dette budskapet ennå mer?
   TUSEN TAKK FOR AT DU ER DU !
   Klem fra dyrevenn Kristine.

  64. Jeg synes du er utrolig tøff, Sophie. Jeg elsker hvor ærlig og direkte du er, og selger oss ikke noe glansbilde av deg selv.
   Forresten, jeg har russebil i år – helt alene! Denne russebilen er for de som ikke har egen russebil selv. Det hadde betydd veldig mye for meg dersom du kunne tatt turen innom restplassen.blogg.no og se litt på prosjektet, for så vidt jeg vet har det aldri blitt gjort før. Jeg ønsker virkelig å sette mer fokus på dette temaet, og det hadde vært fantastisk dersom du kunne tenke deg å skrive litt om dette for leserne dine, slik at flere kan få øynene opp for Restplassen 🙂

  65. Jeg så nettopp på tv2, der du ble påstått å være et dårlig forbilde…. Jeg ville bare si, at jeg er helt uenig. Om du hadde ville tatt tusen oprasjoner, hadde det ikke påvirket hvordan jeg syntes du er som person (syns ikke du burde gjøre mer med utseende, for du er nydelig som du er, men uansett er det ditt valg, noe jeg ikke dømmer deg på). Måten du skriver på om seriøse temaer her på bloggen, viser at du er mye mer enn noen “som prøver å se ut som barbie”. Det provoserte meg kjempe masse at denne psykologen (husker ikke hvordan tåpelig yrke hun påsto hun hadde) skulle påstå at du var et dårlig forbilde for oss jenter = latterlig. Jeg tror at hvis man ikke er fornøyd med hvordan man ser ut på utsiden, klarer man ikke å utstråle det man er på innsiden. Jenter som leser bloggen din, burde være gamle nok til å ikke bestemme seg for å endre på utseende ditt, bare for du gjør det. Og om det er såpass unge jenter som leser bloggen din, at dem blir så lett påvirket, er det foreldrene som burde passe mer på; ikke du! Så det jeg vil si til slutt er, stå på Sophie. Ikke hør på idiotiske voksne, som tror dem vet hva dem snakker om. På slekt som er frekk og freidig og slutte all kontakt med deg og din familie, for du ville gjør noe med utseende. Og ikke de som er så feig og slenger jævelskap bak en datamaskin, mens dem egentlig ser seg i speilet og ser en person dem ikke er fornøyd med, om det må være på utsiden eller på innsiden. Du er mitt forbilde Sophie, for du gjør hva du vil, du lar ikke drittfolk bryte deg ned.

  66. Hei Sophie Elise. Etter å lest kommentarene, er det synd å være vitne til så mange sjalu og ondsinnede mennesker som sprer hatefulle ytringer. Jeg vil si deg: fortsett med det du gjør, dette er ditt liv og dine valg. Aldri la andre få lov å påvirke dette. Suksess medfører dessverre sjalusi blant de som ikke makter å oppnå det samme. Jeg synes du er utrolig flink , og er ei attraktiv jente. Jeg er også bombesikker på at du er minst like god på innsiden som du er vakker utenpå. Dette vet de som kjenner deg, og det er de som betyr noe. Ikke de mislykkede personene som sprer negativitet i kommentarfeltene på grunn av deres egne stakkarslige liv. Foreldrene dine har mye å være stolt av som har skapt en person som deg, og jeg er glad de har skjønt dette. Nyt livet videre! Mvh Thomas.

  67. Haha du sier: Om dere lurer på hvorfor jeg er vegetarianer, så kan jeg forklare det med ett fint sitat. “You have not lived today until you have done something for someone who can never repay you”
   SLUTT Å STJEL MATEN TIL DYRENE DA

  68. Du er så flott! En viktig ting folk glemmer i dagens samfunn er, nestekjærlighet! Du er en person som er veldig flink på nettopp dette! Stå på, pene, vakre, smarte deg <3
   Siden du når frem til så mage mennesker, kunne ikke du skrevet et innlegg om hva du mener om at Norge burde få eget dyrepoliti? Min mening er hvertfall at vi BURDE hatt det!

  69. Var i las vegas i sommer, bodde på ballys hotel 🙂 du kan gå rett bort der, i underetasjen på det hotellet kan du gå på hotellet sitt spa 🙂 de er kjempeflinke der 🙂 jeg tok gelenegler der 🙂 god tur 🙂

  70. Jeg kunne sagt mye rart som ikke er positivt om mine tanker om rosabloggere og innholdet i bloggene deres, men det vil aldri bli noe mer enn min subjektive mening.
   Mange negative kommentarer her inne fra bittesmå mennesker som ikke har det bedre med seg selv enn at de er nødt til å spy ut edder og galle så snart de finner noen som er et passende offer. Folk er forskjellige, og selv om det som blir uttrykt i blogger som denne (svært sjelden jeg er inne på sider som dette) ikke er like interressant for alle, inkludert meg selv, så har jeg bedre ting å bruke tiden på enn å prøve å rakke ned på noen som har en interresse som ikke skader noen.
   Men alle med negative kommentarer av ymse slag har faktisk greid å engasjere meg nok til å bruke noen minutter på å skrive dette innlegget…

  71. Herregud, er så misunnlig! Husker da jeg så Hangover, at wow, det hotellet var dritkult! Heldig som skal dit ♥ God tur!

  72. Er på utveksling i Las Vegas dette året, så må bare si at du har utrolig mye å glede deg til!! The Strip er et egen land i seg selv. Utrolig fascinerende og masse interessante mennesker. Gled deg og kos deg mass 🙂

  73. Kan ikke la vær å kommentere det men, du som er veldig for dyrebskyttelse. Har du noen gang tenkt på barnearbeid? Så du hadde hilfinger sko, dette er en av utrolig mange kjeder som har nettopp barnearbeidere,er så utrolig få som vet om dette, håper du leser kommentaren og kanskje kan sette lys på nettopp dette med barnearbeid?:)
   klem

  74. Hei! Når du der i Vegas MÅ du dra på Britney Spears konsert, hun har residence på Planet Hollywood. SYKT bra:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg