i heart myself

reklamelenker 

Slettet forige innlegget, folk klarer altså å krangle på alt. Tror det er best å grave seg inne å ha dårlig selvtilitt, er jo kun da man kan få litt oppmuntrende kommentarer. Begynner ting å gå bra, så er det jo bare å rive folk ned igjen. . #WORD

I kveld skal ett par av jentene komme over til meg for å drikke litt før vi drar på byen – dette er siste dagen vi alle er samlet før alle sprer seg rundt i landet igjen. . Dere som enda går på videregående / ungdomsskolen bør nyte tiden så godt dere kan, den er virelig gull verdt! Kanskje noen som går på barneskolen også leser bloggen min . . ?

Anne-Sofie og Amanda, “finpusien” mine ♥

 

Nå har jeg forresten endelig fått kjolen min til førpremieren av bloggerne, og en ny kjole til ikveld! Til dere som spør, nei jeg blir ikke sponset av nelly. Generelt synes jeg reklameinnlegg på blogger er dødskjedelige, det er jo en grunn til at jeg ikke har skrevet om noe barberhøvel eller hva det nå er man tar seg betalt for å skrive om. Jeg har faktisk aldri tatt betalt for ett innlegg, så vet dere det. Keepin it real (om man ser bort fra alle operasjonene hehe neida joda).

 Dette er kjolen jeg skal bruke på førpremieren! Var den ikke sykt fin? Elsker ryggen! Den var så enkel, behagelig å ha seg og classy. Den koster 499 kr, og var virkelig verdt det! HER kan den kjøpes 

Smykket og ringene er fra uselect.no 

Denne kjolen er av samme merke, Rare London hos nelly – men ikke overasskende er den utsolgt! De fineste kjolene ryker jo fortest. Synes denne er litt mer sexy enn den øvre kjolen, derfor føler jeg den passer bedre på en partykveld enn førpremiere. Selv om den er utsolgt kan dere se den på nelly HER 

Ringene jeg skal bruke til er fra uselect.no 

 

110 kommentarer
    1. Ikke hør på dem som ikke har noen annet en og skrve dritt til andre!
      Du fortjener mye bedre en det, du er så herlig som står på uansett hva, og er altid så sterk. Du er en virkelig mange burde se opp til. På måten du gjør for å hjelpe dyreverden og ikke minst virker du som en venn alle trenger! STÅ PÅ!

    2. Håper du får en fin kveld! Kos deg masse sammen med gode venner, man vet virkelig ikke hvor lenge man har dem <3

    3. Jeg må bare si at du er forbildet mitt på alle mulige måter! De som sender hate til deg er bare missinnelige!<3

    4. Prøvde nettopp lenge å komme meg inn på forrige innlegg via bloglovin, men fikk aldri opp så jeg fikk kommentert det.. Men vil bare si at du må gjøre det du selv føler er rett i forhold til videre karriere osv! Ikke publiser mye fordi du vil det i dag, men tenk deg hvordan du vil framstå om noen år. Alle bikinibildene vil aldri forsvinne fra nettet, så det er smart at du begrenser litt hva du legger ut 🙂 tror jeg aldri hadde klart å være så personlig på nettet selv, så det er creds til deg! 🙂
      Du var forresten nydelig i de kjolene der! 😀 <3 ha en fortsatt fin kveld, Sophie!

    5. Syns det er så synd at folk skal rive andre som gjør noe bra eller oppnår noe bra ned.. Det har blitt så verre med årene syns jeg.. Off. Aldri tvil på deg selv ihvertfall, for du er bra nok på alle måter! Det mener jeg virkelig 🙂 Håper du innser det selv også.
      Superfine kjoler begge to, du har så god smak! Og en nydelig figur også 🙂
      Kos deg masse ikveld med jentene, blir nok en gøyal kveld 😀 😀
      Love<3 og klem

    6. Slettet du innlegget fordi du påsto at en sikkerhetsvakt på flyplassen har befølt deg og sagt at han hadde FHM-bilder av deg hjemme?

    7. leste forrige innleg, synes det var bra og det det var noe som fikk meg smile, só skjönner ikke hva folk klarte ó krangle om….
      Jeg flyttet fra norge til ungarn, fra den byen til et helt nytt og mindre by..só jeg endte opp med veldige fó venner 🙁 og savner de jeg mystett só tidelig!
      Kjempe fin kjole! Kjempe fin kropp!!

    8. Dette hører du altfor ofte, men du er en nydelig jente med et åpent sinn og sier hva hun mener. Er ikke alle som tørr dette, men du er et unntak. Stå på 🙂

    9. Har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert. Men har bare lyst til å si en ting, Sophie. Du ser helt nydelig ut om dagen, du har alltid hatt et bra utseende, men nå. HELT SMASHING.

    10. Hei Sofie! Jeg vil bare si at jeg liker bloggen din veldig godt! Skjønner deg veldig godt når det gjelder bloggen din for tiden! Stå på:)

    11. Så ingenting galt med forrige innlegg. Folk henger seg oppi alt. Du har så fin kropp, kan du ikke fortelle oss litt om hva du spiser i løpet av en dag, hvor mange kalorier osv? Vil så gjerne gå ned litt i vekt, men vet liksom ikke hvor jeg skal begynne! Du er så pen 🙂

    12. Du er så peeen! Ikke ta til deg all haten – det kalles sjalusi. Du er et så bra menneske, forbilde er det du er 😉 Kos deg masse ikveld og ha det gøy med de nærmeste – you go girl

    13. Hei! Jeg vil bare si at jeg syns det utrolig skipt å se alle kommentarene du får av folk som tydeligvis ikke har noe som helst forståelse for hvorfor du har fikset på deg. Jeg syns at å bruke kirurgi på småting som egenlitg ikke er noe problem/plage for en ikke er så bra. Men når det kommer til at man får dårlig selvtillit og ikke føler seg vel med seg selv syntes jeg at kirurgi er en god løsning. Du slet/sliter? jo med dårlig selvtillit og jeg vil bare si at jeg forstår deg og støtter deg fult og helt. Flere bør ha mer innsikt i det sykiske og tenke over at dette ikke kun er for å fikse på en liten (feil?), men faktisk for å kunne ha det godt med seg selv.
      Tilslutt så håper jeg at du ikke lar deg knekke av disse kommentarene. Du er en utrolig skjønn og pen jente, og fortjener det på ingen måter. Ingen fortjener det. Stå på!

    14. Syns det er utrolig synd at folk har et så stort behov for å få andre til å føle seg dårligere. Du er en flott person Sophie! Syns du er tøff som deler så mye av deg selv, og det burde andre også forstå at du er. Jeg tenker at nettopp slike blogger som din, som er personlig hvor du deler mye av ditt privatliv, burde få så mye skryt som mulig. Dere deler tross alt livene deres med alle oss lesere, slik at vi får en form for underholdning eller tidsfordriv. Negative kommentarer og liknende burde være det siste slike type bloggere som deg møter. En ting en meninger om klær, dyrevern osv, det er greit å ha forskjellig syn på, men det er absolutt ikke greit å kommentere stygge ting om personlighet og utseende til en annen person. Folk som føler for å si negative ting, som ikke er konstruktivt, men bare ondsinnet burde bare holde seg unna kommentarfeltet. Tviler STERKT på at de hadde hatt mot til å si det face to face til deg. Og det er nettopp det folk burde tenke over: kan man ikke si det face to face, ikke si det i det hele tatt.
      Fortsett med bloggingen din slik som du gjør! Din blogg er aboslutt den beste i Norge, fordi den er allsidig og du oppdaterer ofte! Keep up the good work 🙂

    15. Jeg vet ikke hva jeg skal si sophie, hva med du er min helt å mitt forbilde , ^^ JEG VIL PLISS HA SVAR SKAL DU HA STÅPLASS ELLER SITTEPLASS PÅ MILEY CYRES KOSERTEN! jeg vil så treffe deg sophiee du er en legende åjaa jeg går på barneskolen å leser bloggen din 12 ^^ år

    16. Som flere sier, det er noe med deg i det siste, du ser så utrolig vakker ut. Ja vakker rett og slett 🙂 Du stråler på en eller annen måte. Ikke vet jeg hva det er, men noe er det 🙂

    17. Dumt at folk hele tiden skal “tråkke” hverandre ned. Men kos deg masse i kveld det fortjener du! Elsker kjolene, for min del likte jeg den enkle svarte kjolen best. Men du kledde begge like mye:))
      Skal du på Miley cyrus konserten?:)

    18. Jeg ELSKER virkelig kjolene, du har vledig god stil og en utrolig fin kropp, du er rett og slett helt perfekt. Jeg hadde gjort nesten hva som helst for og få sån kropp som deg. Jeg har lest bloggen din en stund, men har ikke kommentert før nå. Ikke bry deg om all haten, du har en kjempe fin blogg, stå på og kos deg resten av kvelden.

    19. Er rart at det eneste man ser er folk som sier at alle burde ha bedre selvtillit, men når noen faktisk har det så er det galt også…
      Det er ikke lett å elske seg selv, synes du fortjener respekt jeg for at du er en av de få som faktisk klarer det (: Du er kjempepen, så hvorfor skal du legge skjul på det?
      Stå på Sophie, ikke la de frekke kommentarene komme inn på deg 🙂

    20. haha digget den “keepin it real,” elsker seriøst selvironien din! Fra det jeg leser på bloggen din og får inntrykk av, så virker du som en utrolig hyggelig person. Jeg digger at du bryr deg om litt mer enn bare klær, hår og sminke. Det er ikke mange bloggere som bare skrive om klær, hår og sminke, og ingenting annet. Du bryr deg om dyrenes rettigheter, og du skriver ikke bare om du når det er populært på en måte. Som når det blir omtalt i media eller en eller annen kjendis nevner det. Og for folk som bare ser silikonpuppene, det som tidligere var restalyn (er det sånn det skrives xD ?) og de lett kledde bildene er bare teite. Du har faktisk noe mellom ørene !

    21. Hei! Den kjolen er kjempe fint. Jeg kjøpte min på salget i sommer på 70%!! Den kjolen venninnen din har på, er det den fra Rebecca Stella? Den tenker jeg på å kjøpe. Kan ikke du legge ut et hel figur bilde av henne i den? Ser ut som den er kjempe fin på henne!!

    22. Kan noen plis fortelle hva det forrige innlegget handlet om? 🙂 jeg skal ikke dømme på noen måte. Lover 🙂

    23. Hei Sophie=)
      Vil bare si at du er ett stort forbilde for meg, å jeg leser bloggen din daglig! Dagens lille høydepunkt!=) Jeg digge at du er deg selv å står for dine meninger. Dyrevern å Plan står mitt hjerte så nært at viss noen snakker styggt om noen av delene blir jeg så sint at begynner å gråte. Dyr å barn er så forsvarsløse stakkers. Godt å ha ei som deg med hjertet for dyrene!=)
      Ikke la deg knekke av alle de fæle kommentarene, du er unik. Vet dette er blitt sagt en million ganger, men de som rakker ned på deg (og andre) er bare så sjalu at det er nesten litt synd på dem stakkers.
      Du er ei utrolig flott jente, innvendig å utvendig!
      Skulle ønske jeg hadde ei vennine som deg. Vennene dine er heldigge, familien din (å vi lesere) er heldig. Det er de som betyr noe, å ikke alle di som hater på deg.
      Gleder meg til Bloggerne starter så vi kan bli enda bedre kjendt med deg.
      Sorry for lang bibel, men siden du gir så mye til oss fortjener du å få noe tilbake=) Hvertfall inni alle disse shitty kommentarene!
      Rock on Sophie!

    24. Du er en av få bloggere som jeg synes faktisk får til å sminke deg, så jeg lurer om du kan vise i video?:) du er så SYKT flink til å konturere fjeset ditt:)

    25. OMG! Koffer e du sååå fin! ❤ skulle ønske æ ligna deg litt mere! (haha, kan ikke tenke meg å faktisk VÆRE deg da) :* du er lissom bare syke fin å (om d er låv å si..) PERFEKT❤ ❤ ❤ Fast leser siden … Huske ikke… 🙂 meeen… Dårlig til å kommentere, ska prøve å bli bedre 😉
      Love you :*

    26. Classy? Vil heller si trashy. Tror du må lese definisjonen på ordet “klassisk” før du prøver å si at din blodharry stil er klassisk. Du viser alt for mye hud og du er alt en dannet, kultivert person prøver hardt for å ikke være

    27. okei så sophie, no såg du faktisk uvanlig vakker ut, du e jo fin te vanlig ikke misforstå men idag va du smashing

    28. Jeg går i 7klasse, men har lest bloggen din helt siden den kom på topplisten.
      Bare husk haters er bare mesunelig for du er fantastisk. *HATERS GONA HATE*

    29. Kjolen var fin og passet bra til deg 🙂 du er en skjønn ung jente, men hadde virkelig vurdert å tone litt ned på den sminken din. Er alt for mye brunkrem og øyesminke. Ser så unaturlig ut! Å så vaske deg litt under neglene:-)

    30. Hei!
      Jeg begynte å lese deg da jeg så deg på 1. Plass på topp 20!
      Du er utrolig vakker, og jeg er IKKE en hater. Men jeg er
      enig med Cecilie. Hvis du slutter med å bruke så altfor mye
      sminke, blir du ENDA penere. Neglene kunne også vurdert å vaske.
      Men alt i alt så er du en fantastisk blogger, en veldig vakker også,
      å det med neglene, i grunnen er det helt naturlig og ikke være helt
      ren under neglene. Er ikke det selv engang. Men sminken..
      ikke overdriv. 🙂

    31. Skjønner meg ikke på de menneskene som driver og skal rakke ned på deg hele tiden, du må da ha lov til å være sånn du selv vil sånn som alle andre! Jeg personlig syns du er UTROLIG tøff som tørr å legge fram livet ditt på den måten. Hvis folk da ikke har noe pent å si, så kan de heller holde kjeft og finne på noe annet å gjøre. Selv om jeg er helt motsatt av deg så syns jeg fortsatt at bloggen din er utrolig bra og jeg er innom den flere ganger om dagen. Du skriver for en hel verden med jenter, og jeg beundrer at du tørr å si akkurat det du mener og er helt klar på dine meninger og ikke bryr deg med hva andre syns. De som driver og maser på deg med at DE syns du gjør sånn og sånn de er bare teite, for det er ditt liv og ingen andre sitt. De trenger ikke bry seg om hva du gjør de. Jeg har lest bloggen din i over ett år og du er kjempesterk! Du er et av mine idoler og jeg har uendelig med respekt for deg, og jeg syns ikke du bruker for mye sminke eller noe sånt, smaken er jo som baken som de sier. Vær stolt av deg selv og fortsett med å være dyreforkjemper og alt annet du driver med! Lev livet!

    32. Men.. Hva er problemet ditt egentlig? Sånn ærlig talt.. Hva står du for? Du skreiv i et innlegg tidligere ang. Fotballfrues instagrambilde etter fødsel, at du ikke ville legge ut noe mer lettkledd bilde av deg selv enn i en rosa shorts.. Og nå etterpå legger du ut et bilde av deg i trusa.. Hvorfor svinger du så frem og tilbake ang hva du selv vil vise når det gjelder kroppen din? Huff..

    33. Jeg er ikke sikker på hva du har gjort men fy søren så nydelig du har sett ut i det siste!
      Ikke at du ikke var nydelig før fordi det var du så absolutt. Du ser forresten så perfekt ut uten restylanen.

    34. Duuu er så fin! Hele gjengen av dere er så fine! Kjekt å lese bloggen din når de jentene er hjemme! Får liksom litt sånn mimre følelse om du skjønner, fra da de var her mye! Håper dere koste dere mye da! synd jeg ikke fikk lest innlegget.. Hadde ikke tia, og når jeg skulle innpå var det borte.. Jaja så fuck dere lesere som ødelegger for oss som faktisk bryr oss om Sophie. Ha en super dag videre da! <3

    35. digger bloggen din, og er en fast leser. Nå skal meg og en vennine prøve å starte opp en blogg som alle kan dele sin fortelling. Hadde blitt så utrolig takknemelig om du hadde tatt en til og kanskje delt den videre på din egen blogg. Ønsker virkelig å få denne bloggen igang.

    36. Eg går på barneskolen i 7ende og elsker bloggen din. Kan du ha sån 10 ting du hater og 10 ting du elsker på video?

    37. Er du klar over at Miley cyrus bruker pels uten problemer, og hun er forbildet, eller nærmere idolet ditt? Vell, jeg har vært fast leser lenge, å digger deg altså, men ville bare gjøre deg oppmerksom, så du kanskje kan delta på demonstrasjoner mot miley cyrus pelsbruk..haha ;P lotsofluuve

    38. WHAAAT BRUKER MILEY CYRUS PELS? SOFIE, DITCH HENNE ALTSÅ, HVA GJØR DU OM HUN BRUKER PELS PÅ KONSERTEN I OSLO???!!

    39. haha er så sant med det der at folk drar en ned når men er oppe, og opp når man er nede.. kjolen var dødsdigg<3 gleder meg til å følge med på tv- serien du er med i ^^men uansett,digger deg. stå på! love you

    40. Hei,
      Hvilken bh bruker du under de med åpen rygg eller slik rygg som er på den førpremiere-kjolen? Sliter selv med å finne noe som sitter en hel kveld

    41. Du er helt nydelig, og du virker som en utrolig sterk person. Jeg håper alt går bedre med deg, fortsett å vær med vennene dine, og andre mennesker som gjør deg lykkelig. Du fortjener det beste 🙂 Kjolene ser helt fantastisk ut på deg, forresten.

    42. Du är så SNYGG!! (: lätt den bästa bloggen har du<33 kramar <3
      Läs det här med. OMG!!! VÄRLDENS VACKRASTE KILLE!!!
      Dede dissade modellen ?Nath? och ville inte bli tillsammans med henne!!! Sjukt bra gjort! 😀
      Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den ?snygga tjejen.?
      Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden ? insida&utsida ? o kan inte ens vara offentlig längre för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! 😀
      http://dedeprivat.blogg.se
      http://dedeprivat.blogg.se
      http://dedeprivat.blogg.se

    43. Min søte Sophie, hvor er alle hybel kaninene? hvilken vaskepulver bruker du for å vaske huset ditt, lissom? jeg vil så gjerne bruke det samme. O. M. G, du er så inspirerende at jeg dør.
      Henri( min mann)) vil vite hvor ofte bytter du tannbørsten din. Hvilket merke tannkrem bruker du? vil vil bruke det samme. Du har så fine tenner, De er awesome…..
      Jeg må slutte å skrive, fordi min mann er crazy for you.
      I want him to be crazy for me. Derfor I must be like you, lissom
      kyss og klem

    44. Nina: Hei! Jeg bruker ikke bh under, en av fordelene med å ha silikon 🙂 Men tror jeg skal lete lit etter slike “nipplecovers” selv også, fordi når det blir kaldt ute så ser man jo litt av hvert, haha. Spesielt med en hvit kjole!

    45. MIley cyrus bruker pels!!: Jeg er ikke fanatisk, hun skal få bruke pels så mye hun vil uten at det har noe å si for mitt liv eller hva jeg står for. Jeg har mine meninger, hun har sine 🙂

    46. Elisabeth: Ja, jeg kan jo gjøre det, men er litt usikker på om det er så spennende å se på – fikk mest praktiske ting til jeg flytter. Er det uansett aktuelt?

    47. Ida: Om jeg legger ut et bilde hvor jeg sitter i en stor genser, og man ser bena mine, så vil jeg ikke akkurat si at det er å vise fram kroppen min. Du leser åpenbart ikke innleggene mine tydelig, for som jeg skrev i “fotballfrueinnlegget” så synes jeg hun ser fantastisk ut, jeg ser ikke slik ut men vil legge ut letkledde bilder likevel og jeg er ikke blyg. Til og med i SAMME innlegg la jeg ut bilde av meg selv i bare BH 🙂

    48. Hvor er det Anne-Sofie og Amanda bor nå? Har du ingen venner igjen i Harstad? Høres i hvertfall veldig trist ut å ikke se bestevennene sine hver dag lengre.. Jeg gleder meg selvfølgelig å bli ferdig med studiespess, men fy som jeg gruer meg til den dagen hvor vennene mine og jeg tar avskjed, og kjører i hver får retning.. Jeg er kjempe redd for å flytte til et annet sted, studere og starte et nytt liv og bare glemme de fantastiske vennene jeg har kjent i snart 12 år..

    49. Du misforstår meg litt. Jeg mente, ang innlegget du skreiv om fotballfrue, og la ut bildet i bh ja, men du skreiv og der at å stille opp i truse istedet for den rosa shortsen var utenfor din komfortsone.. Og i innlegget du sletta eller for en stund siden la du ut bilde av deg selv på en seng i bare kort genser og truse.. skjønner du da hva jeg vil frem til?:) Du motsier deg selv litt til tider. Tusen takk for svar, du er flink:) No disrespect.

    50. Til “…” langt oppi her : classy betyr stilig/av høy klasse! Ikke klassisk! Sjekk ordboka di. :p
      Sophie Elise : Du er classy! 😉
      Mvh, Per.

    51. Siden du ikke er sponset av nelly så må jo det si at du gir dem reklame gullverdt? Du skulle nesten fått betalt for det faktisk! Siden du er en god kunde også 🙂

    52. Så kul og inspirerende blogg du har 🙂
      Å at du står for det du mener og sier er utrolig bra. 🙂
      kommer garantert til å følge bloggen din videre 🙂
      håper du stikker innom min blogg en tur og kanskje legger en liten kommentar 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg