den fineste gjengen

I morges våknet jeg opp hos kjæresten min, og det føltes rart å se opp å kalenderen å se at det bare er to små dager igjen til jul. I starten av desember tok jeg med en sjokoladekalender til han, og nå er snart alle lukene åpnet.. Denne måneden går altid så fort! Jeg har enda ikke tatt meg tiden til å se en julefilm, jeg har faktisk ikke tenkt på det før nå nettopp! Love actually er den eneste jeg klarer å holde ut med, så da blir det vel den iløpet av dagen. Eller kanskje dere har tips til noen bedre julefilmer? 

Jeg hadde en veldig fin, siste bursdagsfeiring sammen med jentene mine igår ♥ Uansett om mange flytter og vi blir spredt til forskjellige kanter her i livet, har vi alltid julen sammen. Elsker jentene mine, dere er fantastiske!

Åh, har ikke jeg noen fine venninner!? Det er de virkelig, både innsiden og utsiden. De siste dagene har jeg spesielt følt hvor mye de betyr for meg, jeg ville bokstavelig talt ikke klart meg uten. Og ja, jeg vet selv at jeg er ganske brun, haha. Dere som har lest bloggen min e stund vet at jeg og Anne-Sofie (ytterst til venstre) alltid er de bruneste i gjengen. 

Det ble cupcakes, punch, masse jentemusikk og til avsluttning – limmo til byen. Den måtte ta hele tre runder ettersom ikke alle fikk plass i en, og jeg var selv med på første tur. Tror jeg allerede hadde dratt hjem fra byen før siste runde med jentene hadde ankommet, så det sier vel sitt om hvor mye jeg elsker å være der. . 

Til de av dere som muligens tror jeg er barbie. . møt Maiken! Haha, den jenta der er gal – på en bra måte. Det er hun med den rosa bilen, om dere husker 🙂 

Det er nå søndag, og jeg holder på med litt internettshopping før jeg drar til April – hun var nemlig så snill å arrangere festen hos seg igår, så jeg skal selvsagt hjelpe med ryddingen der! Det er forresten ikke for sent å bestille nyttårskjolen sin enda, så jeg bare handler og handler så har jeg en del alternativer på den store kvelden. I følge mine beregninger (haha, jeg shopper jo fra nelly hele tiden) så skal man rekke å få pakken i god tid om man bestiller idag. Jeg valgte to helt enkle kjoler, begge med fin rygg. Jeg tror nemlig jeg skal gå for oppsatt hår på nyttårsaften! Det er enklest i lengden. Begge fantes også i xxs-small, da vet jeg at de ikke blir for lang for meg!

1. Kjolen kjøpte jeg i XX-SMALL, og koster 349 kr HER / 2. Denne kjolen var hakket dyrere, men det er nok denne jeg går for. . Tror jeg. Haha, vi får se når jeg prøver den! XX-SMALL denne også. 499 kr HER 


 

 

 


This morning when I woke up at my boyfriends place, i looked up at the calender and just realized that it’s only two days left before the big day – christmas eve! In the beggining of december I gave my boyfriend a chocolate-calander, and now it’s almost all eaten up. This month sure passed by fast as hell! And what, i’ve watched ZERO christmas movies so far this year! I just realized that. Love actually is the only one i don’t hate, so I guess i’ll watch that one today. .

I had an amazing, last birthday celebration last night with my girls  ♥ No matter where our life takes us, we’ll always have christmas together. I love my girls, you are amazing! 

We had cupcakes, punch and listened to a lot of great music and to top it all of – a limousine ride to the city. We had to drive three rounds because all of the girls did not fit into one limmo, and I went on the first ride. I think I left the city before all of the girls got there, and thats saying something. I really dont like drinking! Well, its sunday now so im doing some internet-shopping before i’m going over to April’s house to help her clean. I’ll talk to you later!


57 kommentarer

Siste innlegg