alle gode ting er 4

Dere hørte rett – jeg feirer bursdagen min i kveld, for fjerde dag på rad. I fjor feiret jeg den tre ganger, så målet mitt er altså en ekstra feiring per år, haha. Neida. . Men hvorfor ikke, liksom? Det er bare gøy, man må jo utnytte bursdag for alt det er verdt! Nå har jeg akkurat fikset meg sammen med Anne-Sofie og vi venter på at tiden skal gå slik at vi kan dra til festen. Ble jeg ikke fin på håret, forresten? Anne-Sofie som ordnet! Er utrolig fornøyd med fargen min nå for tiden, denne skal jeg beholde en stund. 

Til tross for en litt travel dag her, har jeg hatt tid til å kose meg litt. Jeg fikk kakao i bursdagsgave, og tenkte å teste den ut idag da jeg likevel hadde en ny kaffekopp jeg ikke har brukt. Jeg har nesten ingen ting jeg virkelig trenger (typ bil, leilighet, jobb..haha), men jeg har masse ting jeg ikke trenger. For eksempel hundre forskjellige kopper. Denne koppen kommer HERFRA, og koster 89 kr. 

Samtidig med min nye kopp kom det også et par andre totalt unødvendige ting men som likevel er gøy å ha. For eksempel disse sokkene! Fikk masse kommentarer da jeg la ut bilde med dem på instagram, folk som spurte hvor de var fra. De kommer altså HERFRA og koster 59 kr. Jeg har alltid på meg lester eller tøfler når jeg er hjemme, så disse ble raskt brukt. Synes det er så kult å ha på seg slike kombinert med en stor tskjorte, og ta bilde i speilet for eksempel (fjortiz 10hi).

Og så er jeg nå eier av en sjokoladefontene! Haha, dette er noe jeg har tenkt lenge på å skaffe meg til jentekvelder, fordi det er jo en klassiker å ha jordbær og sjokolade. Men vi har aldri tatt steget med å faktsik gjennomføre det på jentekveld hos meg, men det håper jeg det blir noe av nå. Jeg har enda ikke testet den, så kan ikke si noe om hvordan den funker. Kan sikkert komme tilbake til det om noen er interesserte? 209 kr koster den HER 

Uansett! Den siste timen har vi brukt på å ordne oss her, Anne-Sofie fikset først sitt eget hår og så mitt. Jeg er helt ubrukelig på å ordne hår, så glad hun kan gjøre det for meg. Krølltangen vi brukte er fra coverbrands og tror den heter georgeus curl wand. Jeg har den mest bare for at den er rosa og fin, jeg kunne tenkt meg en krølltang som er litt tykkere og lager større krøller. Men den funker fint altså! 

Ser dere hva jeg holder i hånda forresten? Det er min fine lille lommelerke, haha. Det står “everyone loves a drunk girl” og jeg kjøpte den i London. Tror jeg sniker den med på byen ikveld ass. SÅ DA ER DET BARE Å SLADRE I VEI!!! 

Nemmen der fikk dere et smil fra meg også, sjelden vare skal man tro dere. 

Dette har jeg iallfall på meg, jeg fant altså ingen løsning med kjolen! Jumpsuiten er fra madlady HER, og det er første gang jeg bruker den ikveld. 

Her har dere altså de fantastiske cupcaksene jeg stiller med i kveld! Haha, ser ut som om de er hentet rett ut fra supermario. Men de smakte godt og det er det som teller! 


I’m celebrating my birthday for the 4th day in a row tonight, daaaaaamn right! Last year, when I turned eighteen, I celebrated my birthday three times. The first time with 200 of my “closest” friends (and the police..) and then with my best friends (and my plastic surgent), and after that with my boyfriend (when I was high on morphin). But I like it, and my goal is to celebrate my birthday one more time each year! Well, maybe baby. . Anne-Sofie did my hair tonight, looks good right? I dont know shit about hair and I sure as hell can’t work that curl-thingy by my self so i’m glad she did it. I love my hair right now, ah!

Haha look at those cupcakes my mom made btw, like the mushrooms from supermario or something. 

I’ll blog ya later calculator! 

 

61 kommentarer

Siste innlegg