kjole for kvelden

reklamelenker nelly 

Hei igjen dere! Hyggelig å høre at så mange av dere ser fram til BLOGGERNE på tv, det blir spennende! Jeg har jo ikke sett noe mer av serien enn dere, alt jeg har sett er den lille promoen jeg la ut igår. . Så hvem vet hva som venter der! 

Uansett, her hjemme er forberedelsene i gang! I kveld feirer jeg bursdag i et lite lokale sammen med de nærmeste venninne (minus Amanda, den heldige jævelen har dratt til Gran Canaria). Jeg har nettopp hentet en pakke fra nelly, jeg fikk forresten mail hos dem i dag – tydeligvis er jeg en av deres beste kunder, wops. . Da må jeg vel roe ned litt. Men jeg kan vel unnskylde meg med at jeg aldri handler i butikk! Her har dere innkjøpene mine for denne gang. Jeg fikk forresten pakken etter 5 dager, så det er enda mulig å bestille om man skal ha kjole til nyttår. 

Topp fra nelly HER og skjørt HER  – elsker skjørtet spesielt, kan brukes til alt! Det koster bare 179 kr i tillegg. 

Kjolen jeg etter planen skulle bruke i kveld, men jeg syntes nesten den var litt for lang. På bildet under har jeg dratt den litt opp. Vi får se om jeg finner ut at jeg skal bruke den likevel, jeg håper jeg finner en løsning for den er jo så fin! Føler meg for en gangs skyld ganske formfull når jeg har den på, for rumpa og pupper kommer så godt fram uten å være lettkledd. Den finner dere HER , og den er fra River Island hos nelly. 

Denne kjolen er ikke fra nelly, men jeg ville vise den til dere likevel. Den er fra missme.se , og jeg elsker den! Har brukt den to dager på rad nå, haha. 

Neglelakk fra nelly HER

Neglelakk fra nelly HER og strømpebukse fra nelly HER – sistenevnte er sexyyy! 

Nå skal jeg hjelpe mamma med å lage cupcakes, og gjøre meg klar for ikveld! Dette kommer til å bli en fantastisk kveld, jeg har til og med leid limmo til jentene og meg! Gøy å gjøre noe ekstra, nå har jeg feiret bursdag fire dager på rad, haha!

 


Good to hear that you are looking foreward to the tvshow BLOGGERNE, i’m so exited! I’ve only seen what you have seen, the little promo-vid i put on my blog yesterday. So who knows what’s coming when the show airs on tv in January! 

Anyways, we’re trying to get everything ready for my birthday party right now. I’m celebrating tonight with my girls, but i’m so sad that Amanda can’t be there. That lucky SOB is in Gran Canaria with her family! I just picked up my package from nelly, speaking of i got an email from them yesteday saying that i’m one of their best costumers, haha. Time to slow things down! But I never shop anywhere else, so I’ll survive. 

Now i’ll help my mom with the cupcakes, and then i better get ready! It’s going to be an amazing night, I even rented a limmo for me and my girls. Its fun to do something extra, now i’ve celeberated my birthday 4 days in a row, haha! 

31 kommentarer

Siste innlegg