snart home sweet home

reklamelenker nelly 

I går hadde jeg og Mathias en koselig og avslappende kveld i hovedstaden. Vi spiste sen middag på vapiano, og så fikk vi faktisk med oss finalen i Farmen. Ingen av oss har fulgt med tidligere, men det var likevel spennende! Kan tenke meg hvor nervepirrende det må ha vært for de av dere som faktisk har fulgt med, hele familien hjemme i harstad innkludert! Det er så koselig å vandre rundt med kjæresten i oslo, jeg krysser fingrene for at vi (eller i det minste jeg) har leilighet her om ikke så lenge. Til sommeren er mitt mål! 

Kjole fra nelly HER

I morges sjekket vi ut fra hotel oslo city centre for denne gang, vi er tilbake i januar når det er premiere av bloggerne – mulig jge drar med Mathias, eller kanskje jeg tar med en venninne heller. Vi får se! Nå skriver jeg meg bort. Vi sjekket ut, og jeg dro på møte med Rolf-Ørjan over en kopp kakao. Jepp, kakao på oss begge! Jeg hadde to møter idag. Ett med Røf, og et annet med ett reisebyrå. Utpå nyåert kommer flere av dere lesere til å kunne vinne reisegavekort på flere 10 000 kr på bloggen min! Det blir spennende, og jeg er glad jeg fikk det til.

Vi har også vært hos Hendrix idag! Kjæresten ble klipt, jeg ble stripet. Den søte hunden til Hendrix, Ariel, var også med! Hun er ett klassisk eksempel på å være “stygg-søt”.


Nå sitter vi på garedemoen! Jeg er overtrøtt, Mathias er sur fordi jeg er overtrøtt og plager han, og “sånn går no dagan”. Dere som er die-hard-fans av bloggen min husker sikkert Amanda og Anne-Sofie? Begge er enda bestevenninne mine, og begge har flyttet bort fra harstad. . Men nå er de hjemme på juleferie, og jeg er så glad! Med en gang jeg kommer hjem så blir det sleepover med bestejentene ♥

Det er jo enda ikke for sent å handle både julekjole og nyttårskjole, så det fikk jeg også gjort nå på flyplassen. Jeg hadde allerde kjøpt meg kjoler til begge anledningene, men de brukte jeg også nesten med en gang. . For meg skal julekjolene være ubrukte, uansett hvor teit enkelte kanksje synes det er! Men jeg kan da ikke være den eneste som føler det slik, det er jo bare jul en gang i året. 

1. Nyttårkjolen! Kjole 399 kr HER / 2. Smykke 599 HER / 3. Clutch 159 HER / 4. Skjørt 249 HER

 

1. Julekjolen –  1595 kr HER / 2. Clutch 399 HER / 3. Lue 99 kr HER 


Now i’m at gardemoen airport waiting for my plane to take me back home – and guess what, today i will be meeting both of my best girls, it’s been forever since it’s been the 3 of us together! Anne-Sofie and Amanda both moved away some while ago, and i’ve missed them so much. They are back home right now for christmas and i can’t wait to see them, so when i get back home we will be having a sleepover! Just like old times. So thats how i’ll be spending my days now, i hopeyou understand that the blog wont be my number one right now, haha. 

47 kommentarer

Siste innlegg