fra meg til dere

Bah, alltid skal det være noe tekniske problemer med bloggen . . Så jeg har prøvd å fikse litt opp i det idag. Jeg har en jente som lager designet mitt, så vi har kommunsiert via facebook om hva som kan være feil, haha. Jeg kan ca like mye om design som jeg kan om opplysningstiden, altså fint lite. Problemet er altså at headeren min og “profilbildet” mitt på blogg ikke virker helt som det skal. Så derfor spør jeg dere, ser dere headeren min når dere er inne på bloggen? Håper så mange som mulig svarer, det hjelper mye!

Ett bilde fra et par dager siden, tatt fra Stine Mari sin instagram (@sstinemari). Vi var og handlet, og stine kjøpte 20 flasker pepsi max fordi det er på tilbud. . Den jenta der tisser sikkert rent pepsi, det er jeg sikker på.

Uansett! Dere har vært så snille med meg i det siste, nesten bare fine kommentarer, så jeg tenkte å gi ut en liten premie. Jeg har denne tskjorten fra chiquelle.no liggende hjemme, som jeg tenker å gi ut til en av dere. Den er jo veldig fin, men jeg har en som ligner veldig mye – jeg trenger da ikke to nesten identiske tskjorter! Jeg tenker å bla litt igjennom kommentarene deres, og gi den i premie til noen som har vært aktive på å kommentere. Litt sånn månedens leser. . Høres ikke det bra ut? ♥ Jeg leser alt av kommentarer, og er alltid innom bloggen til de leserne som har blogg.

Her kan dere se tskjorten på internettsiden. 

Husker dere forresten barbiedukkene jeg tenkte å gi ut til et veldedig formål nå før jul? Jeg har funnet ut hva de fleste av dukkene skal gå til . . Mer om det ved en senere anledning!

207 kommentarer

Siste innlegg