verste skjult kamera!

Fikk nesten litt angst av å se på dette her, jeg. .

 

Hvordan ville dere ha reagert? Tenk dere selv. . Man står i en heis som rører på seg, plutselig slukkes lyset og så skjer dette! Hva skal man tenke da? Jeg har nesten litt lyst til å bli lurt på denne måten, bare for å se min egen reaksjon. . 🙂 

38 kommentarer
  1. det er ganske slemt gjort …:S
   synes det ikke er sóó morsomt da, aner ikke, men noen kunne jó ha skadet henne

  2. Jeg synes dette er skikkelig på kanten egentlig.. Hadde dette skjedd meg tror jeg at jeg hadde fått seriøse hjerteproblemer fordi jeg hadde blitt så redd… 😛 Det er jo en fare for at noen hadde gått lås på henne og skadet den lille jenta. Huff!! 😛

  3. Haha det er det sjukeste! Jeg hadde reagert som disse menneskene jeg ass! Hylt og klint meg inntil veggen som bare faen 😛 tror så sinnsykt på sånne ting så jeg hadde blitt ødelagt for livet 😛 Hehe!

  4. Hei!
   Dette har ingenting med inlegget å gjøre men jeg må stille deg et spørsmål, og håper at du tar deg tiden til å svare 🙂
   Hva synst du om at mamma til michelle gir bort den ene canada goosen etter den andre uten å bry seg om hva hun støtter? Dette irriterer meg noe grenseløst, og jeg skjønner ikke at folk kan oppføre seg slik! Både hun og flere av leserne hennes tror at man ikke “støtter” den industrien om man bare kjøper en jakke, eller får en, for da er det allerede skjedd.. Jeg blir so irritert! 🙁

  5. Hahahahahah, har sett denne før, like morsomt hver gang 😀 Men hadde noen gjort dette mot meg ville jeg nok friket helt ut

  6. Som en person med angst og klaustrofobi var dette helt jævlig å se på! Litt morsomt var det også må jeg si, men jeg er livredd for heiser så bare det skremte meg…

  7. Du syns vi er dårlige til å kommentere?
   Jeg syns du er elendig på oppdateringer 😛 Innlegg som disse er unødvendige, videoen lå på Dagbladet sine nettsider for flere mnd siden

  8. Heisann! 🙂 Dette har vell egentlig ingenting med dette å gjøre men… Det nærmer seg juleball, og insiprasjonen for hvordan man skal ha håret er lik null… Kunne du ha forklart hvordan du bruker hårrullene?? Hvor lenge har du de i??
   🙂

  9. Haha det ser forferdelig ut!
   Jeg beundrer det du gjør for dyr, syns det er kjempe bra. Du har en stor innvirkning på folk ettersom du er en såpass offentlig person. Veldig bra at du bruker bloggen til å gjøre unge mennesker bevisst på hvordan dyr blir behandlet. Jeg var akkurat vitne til to forferdelige scener på Akvariet på tv. Det var sjøløver som ble utsatt for stress og farlige situasjoner da vaktene forsøkte og fange dem.
   Slike programmer og steder må boikottes for at det skal bli slutt. Stå på!

  10. Ærlig talt, jeg syntes dette bare er teit… De som gjorde det burde tenke seg om, vil de selv at det skal skje med dem? tenk på hun dama, hun kommer sikkert aldri til å ta en heis igjen og i hvertfall være nervøs lenge etterpå…. Jeg syntes dette er tåpelig og folk burde slutte… Jeg selv hadde fått panikk, og hatt problemer etterpå… SLUTT MED DET, DET HAR GÅTT OVER STREKEN!

  11. Så overtroisk og redd som jeg er hadde det nok vært game over for meg der ass.
   Jeg sier bare, STAKKAARS FOLK..

  12. Åh jeg hater sånn humor! Verste humor som finnes. Tenk på de som er litt over gjennomsnittet sårbare. De er så stygge de som virkelig synes dette er gøy, å se andre lide på den måten! Ikke bra..

  13. er set der die?? de linger litt pga hårfarge hårlengde, og at hun var så tynn og liten? <3 love your blogg

  14. Skjønner ikke hvorfor noen syns det er gøy å se på, hadde sannsynligvis falt sammen i tårer eller besvimt om det hadde skjedd med meg, IKKE morsomt.

  15. Hei Sophie Elise!
   Jeg og noen venner lurer på om du kunne ha vært så snill og ”reklamert” for en side vi gjerne vil at folk skal se på facebook, på bloggen din.
   Det handler om vår venn, Ali. Han er innvandrer som er på vei ut av landet. Noe som er utrolig farlig for ham, og hans familie.
   Vi har startet en gruppe på facebook: https://www.facebook.com/pages/La-Ali-Betoi-og-hans-familie-f%C3%A5-bli-i-Norge/178477912350462
   GÅ INN OG LIK OG DEL.
   Vi skal sende inn det vi har gjort på mandag, til folk som kanskje kan hjelpe oss med og få Ali til og bli i Norge. Derfor må vi samle så mange ”likes” som mulig, som ett tegn på at folk bryr seg og vil være med og vise at det de har bestemt er galt.
   Jeg vil også legge ved en fil hvor jeg har skrevet litt om Ali og hans bakgrunn. Om du leser vedlegget, så får du et nærmere innblikk av hva som er annerledes med Ali og hva som vil skje om han blir sendt tilbake.
   Jeg forventer ikke svar, men jeg prøver alle mulige måter på og få frem budskapet til så mange som mulig.
   På mandag så må vi sende inn, hvis det skal være tid til og gjøre en forskjell.
   Håper på svar så fort som mulig, i hvert fall før mandag! 😊
   Hilsen de nærmeste vennene til Ali
   Her er vedlegget:
   På vegne av alle Alis venner sender vi dette brevet. Vi ønsker at Ali skal få fortsette å bo i Norge. Vi ønsker å beholde vår gode venn og kamerat.
   Gjennom to år på samme skole og klasse har vi som medelever, fått et nært forhold til Ali og hans bakgrunn. Han har fortalt oss historier om hvordan han hadde det i Iran, og hvorfor han og hans familie kom til Norge. Og Ali har slitt mye med det som har skjedd med han (Han har blitt torturert både fysisk og psykisk). Ali har hele veien vært åpen om hva som har skjedd med han.
   Med en gang Ali kom til Meråker, ble han helt fra starten av inkludert av oss, og med sin humor og lojalitet ble han fort godt likt av alle. Han er en sosial gutt som det ikke finnes noe vondt i, og alle jeg kjenner som har vært i kontakt med Ali har fått en positiv opplevelse. Han smiler og ler og er med på alt det vi andre er med på.
   Han lærte seg også norsk utrolig fort og begynte til og med å snakke trøndersk etter hvert. Men dette kom ikke gratis, for Ali var både aktiv ved og snakke og prøve ut språket sammen med oss, og han har jobbet hardt for å lære det.
   Ali har også etablert seg på både håndball- og fotballagene her i Meråker, og det er noe han trives utrolig godt med! Han er også flink på skolen, og jobber godt for og nå mål.
   Ali sier han har aldri har hatt det så bra som han har hatt det de siste to årene med oss.
   Han innretta seg raskt i klassen, fikk fort venner og det samme skjedde på videregående. Alle syntes det var utrolig trist når vi fikk høre at Ali måtte dra til Molde så fort. Ali selv forstår heller ikke det, og familien har ikke fått noen forklaring på hvorfor de måtte dra til Molde og ikke fikk bli boende i Meråker.
   For 2 måneder siden, da Ali hadde fått beskjed om mulig tilbakesendelse til Iran, gjorde Ali ett valg som gjorde oss alle veldig redde og lei oss. Han prøvde å ta livet av seg, ved å tenne på seg selv. Vi ble alle veldig redde og forsto hvor fælt dette må være for Ali og hans familie.
   Grunnen til at Ali gjorde det han gjorde var på grunn av redselen for å bli sendt tilbake til Iran.
   Ali har også fått vite at om han blir sendt tilbake så blir han tatt av politiet, torturert og senere henrettet. Derfor valgte Ali og gjøre det han gjorde. For å slippe alt dette.
   At en gutt på 16 år skal oppleve noe sånt er for galt.
   Ali har også blitt døpt og konfirmert i Meråker, samtidig som oss. Dette vil også medføre forferdelige ting om Ali blir sendt tilbake. Også med resten av familien hans, moren og faren og lillebroren på 6 år.
   Vi vil gjerne ha Ali og hans familie i Norge, han er en av få som faktisk har gjort alt han kan for å innrette seg etter oss, han har lært seg norsk og har fått mange dusin med nye og gode venner som er blitt glade i Ali! Vi håper alle at Ali og hans familie får oppholdstillatelse og at de ikke sender dem tilbake, i så fall vil det bli en STOR feil!
   Så for guds skyld ta til vettet gjør det som er riktig. Det er ikke verdt og sette en 16 år gammel gutts liv og hans familie i fare på.
   Med vennlig hilsen Alis nærmeste venner.

  16. Hvis den jenta hadde kommet i heisen så hadde jeg rett og slett slått te henne, æ hadde spørt hvorfor gjør du dette? Du ødelegger andre sitt liv til og ta heisen!!!!! Hva om vi skulle gjort det mot deg!?!?

  17. Haha, er mange slike videoer og de er like morsomme alle sammen. Gøy når du deler diverse klipp du kommer over. Gjør en kjedelig søndag (eller hvilken som helst annen dag) hakket morsommere..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg