fargelinser

 

Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg hadde en kort periode hvor jeg brukte brune fargelinser? For meg var det helt genialt når jeg ville mikse og trikse litt med mitt eget utseende, fordi det gjør faktisk en stor forskjell! Når alt kommer til alt er jeg likevel fornøyd med mine blå øyne (som faktisk er den mest unike øyefargen i verden!), men samtidig synes jeg det er gøy å prøve litt nytt en gang i blandt – spesielt har jeg hatt ett ønske om at øynene mine skulle se mer markerete ut, og gjerne litt lysere.

 

Jeg har nå prøvd linser fra lensstore.no, og valget falt på Softlens Natural Colour og fargen “platinium”. Jeg er så fornøyd! Blikket mitt virker med en gang mer intenst, så om du føler øynene dine er ganske små og ikke får så mye oppmerksomhet, må dette være opptimalt. Man kan også ha styrker på linsene, men jeg valgte å ha uten. En pakke varer i en måned, og koster 215 kr. Jeg tror jeg skal bestille en gang til, men da har jeg lyst på fargene “aquamarine” eller “amazon”. Vi får se, nå skal jeg holde meg til “platinium” en stund!

 

Hva synes dere? Føler meg hentet rett ut fra twilight! 


 

Ponchoen jeg har på meg er fra sheinside.com 

 

74 kommentarer
    1. Så fint! Jeg bruker også linser 🙂 Jeg kjøper mine fra honeycolor, og de varer i et helt år! Kjempe bra kvalitet, bare et tips visst vil ha noen som varer lenger! 🙂

    2. Hei! Jeg har lagt merke til på bloggen din at du er i mot pelsindustrien! NOAH har arrangert fakkeltog mot pels 9. november klokken 18.00 i Oslo!
      Det skal også være fakkeltog andre steder i Norge.
      Du hadde vært til stor hjelp hvis du hadde skrevet eventuelt et innlegg på bloggen din om fakkeltoget slik at det blir flere som deltar! 🙂
      pelsut.no
      dyrsrettigheter.no

    3. Blå er jo ikke en unik farge i det hele tatt, det er jo den som er mest vanlig. 2% på en verdensbasis har grønne øyne og det er den som er mest sjelden. :p Google it

    4. hvordan kan vi få se den episoden du var med i tigerstaden om igjen? uten å måtte ha en tv2 sumo bruker..?

    5. Har selv blå øyne men skulle ønske jeg hadde Hazel farget eller grønne eller en kombo av de to 🙂 sønn min har spesielle øyne, blå med Hazel og grønt i 😮 *Misunnelig* hehe

    6. Helt enig, blåe øyne er finest! 🙂 Grønne kommer på 2.plass. Ingenting slår blondt hår og blå øyne 🙂

    7. Det er grønne øyne som er den mest unike øyenfargen<3 Sjekk fakta!Blå øyne er ikke mye uvanlig eller særegent.

    8. det er grønn som er den mest unike øyenfargen. blå er ikke unik. er bare 2 % av hele verdensbefolkningen som har grønne øyne

    9. Heei! Elsker deg å alt sånn.. Men Brun-Blå-Grønn-Gul og så alle andre bissarre farger..:P sånn er det med farger på øyner. Blåe er igrunn ganske vanlige:)

    10. Har grønne øyne, er veldig fornøyd med det 🙂 det har faktisk også den mest unike øyenfargen, ikke blå 🙂

    11. Kanke si at jeg elsker deg, det blir litt i det sykeste laget. Men når du først snakker om øyenfarge; blåfargen kommer av defekte utgaver av gen. De kosntant klargrønne øyne som ikke skifter farge eller er ispedd andre farger er de mest sjeldne. Så da vet du det.

    12. hahaa ser du ikke at det ser sinnsykt dumt ut? du ser så dum ut, blikket ditt er helt tomt x) stygt

    13. for det første, du som kommenterte over meg her, den kommentaren er bare usaklig. og sophie, grønn er faktisk den mest unike og sjeldne øyefargen i verden, ikke blå.(9 klasse pensum) det har med gener å gjøre. Ville bare si det i tilfelle du var intresert i sånne ting :)det med 9. klasse pensum var ikke for å få deg til å virke ”dum” absolutt ikke, du er nok den smarteste bloggeren på hele topplista og jeg har fulgt bloggen din i 4 år, jeg liker bare å dele litt informasjon når det er noe jeg faktisk kan noe om ^^

    14. Brune er den mest vanlig farge ja, men grønne er den fargen som er mest sjelden i verden som bare ca 1-2% av jordas befolkning har.Blå er den nest vanlige etter brune..

    15. Virkelig? Du mener blå er den mest sjeldne fargen? Jeg vil tippe både grønne og lilla er hakket mer sjeldne.

    16. Hei.
      Ser det er nevnt flere ganger, men blå er en vanlig øyefarge.
      Det er ikke derfor jeg kommenterer, men tenker på at du har en påvirkningskraft ovenfor unge jenter her og da burde du nevne i et slikt innlegg at man ikke skal begynne med linser før man har vært hos optiker (selvom det er uten styrke). Det har noe å gjøre med at linser kommer i forskjellige størrelser og at noen ikke tåler linsevæsken osv. Det kan skade øynene.
      Farga linser skal ikke svekke synet så hvis du som sier det ser dårlig når du skal se til siden med farga linser på så sitter ikke linsen godt.

    17. haha nei.. Grønne øyne er faktisk den mest sjeldne, og det har jeg 😉 Blå øyne er faktisk like “sjeldne” som brune 🙂

    18. Falske pupper, falske lepper, falskt hår, falsk brunfarge, operert nese, og nå falske øyne?? Du er jo blitt helt syk.. Du kommer til å se ur når du blir voksen !

    19. Hvordan er det å bestille fra sheinside? 🙂
      kvalitet, toll, får du mail ellernoe når du må hente pakken, bra kundeservice?
      fin blogg!!

    20. Jeg skal være helt ærlig mot deg, Sophie.
      Du er utrolig nydelig, akkurat sånn du er, og jeg vet at de fleste som leser bloggen din og som kjenner deg syns akkurat det samme.
      For det første så syns det sykt godt at du har på deg linsene, og det er ikke pent, siden det ser helt unaturlig ut! Hvorfor er du så opptatt av å være mest mulig unaturlig? “Be the change”, jeg trodde det var det du levde opp til? Hvis du vil se alle 18 åringer bli som deg, og ta plastisk kirurgi, Restylane og bruke farglinser, så go on. Skulle bare ønske du tenkte litt mer over konsekvensene samfunnet får, du er et stort forbilde for mange.
      Du er naturlig pen og du trenger ikke alt dette for å fikse på utseendet ditt. Legg fra deg linsene, Sophie! Jeg ser utrolig opp til deg, det fortjener du å vite! Jeg skulle ønske jeg hadde et like nydelig utseende som du har, hver gang du poster bilder av deg selv på bloggen så blir jeg grønn av misunnelse!
      Håper disse ordene ga litt inntrykk på deg, jeg vil heller stå fram for mine meninger, og være ærlig! Du fortjener sannheten servert på fat, ikke gjennom anonyme drittkommentarer. 🙂

    21. connie: er du helt dum? haha ler meg ihjel av det du nettopp skrev! tror du virkelig at BLÅ er den mest vanlige øyenfargen?? det blir som og si at naturlig blond er den mest naturlige hårfargen! tror du har glemt en del nasjonaliteter i den utregningen din der 😉

    22. Blå er ikke den mest unike fargen 🙂
      Grønn bl.a er enda mer sjelden, og det finnes forskjellige genfeiler som gjør at du kan ha lilla øyne (!!), hasselfargede øyne er også mer sjelden en både blå og grønn… sjekk fakta før du skriver innlegg

    23. altså, nå er ikke blåe øyne mer vanlig enn brune øyne, som mange skriver. bare tenk på hvor mange kinesere og indere det er i verden, som da stort sett har brune øyne. men nå er fargeskalaen innen de ulike fargene forskjellige. noen blånyanser og grønnyanser skiller seg mer ut enn andre.

    24. Det er bare tull, blå øyenfarge er ikke den mest unike øyenfargen i verden..
      “Brun er den øyenfargen som er mest vanlig hos mennesket. Deretter følger blå og grå. Dette er farger som man regner som vanlige. Så har man også de ?uvanlige? fargene grønn, oransje og fiolett.”

    25. Sophie Elise: Det jeg mente er at de ikke reduserer synet permanent, formulerte det litt feil, men da jeg brukte brune linser i en periodeat før, merket jeg at jeg stadig fikk mørke skygger i sidesynet. Det kom av at det “hullet” i linsen uten farge der pupillen skal være, ble for lite fordi pupillen til tider ble større. Det endres jo hele tiden. Fargelinser kan være greit til spesielle anledninger f.eks photoshoot der hvor du brukte det, men ville ikke anbefalt det til daglig bruk, med mindre man synes det er greit med ubehaget eller ikke opplever det, så klart. Jeg skriver jo bare basert på egen erfaring, og jeg brukte merket freshlook, som jeg så at de hadde inne på den nettsiden.

    26. Grønne øyne er den mest sjeldne øyefargen, da bare 2% av verdens befolkning har den. Det er 8% som har blå.

    27. For dere som skal bestille linser på nett… Baskurve og diameter på linsene er noe optiker måler ut for og finne riktig størrelse på linsene som passer akkurat deg. Det er viktig og oppsøke optiker først! Og de selger fargalinser i både pluss og minus….!:)

    28. Ååh, du hadde fine øyne! :))
      Jeg selv har også blå, og er stort fornøyd med det..
      De er litt blå-grå, fargen forandrer seg rundt på årstiden.
      Noen ganger så ser det ut som om jeg har nesten svarte eller brune? Haha..

    29. Julianne: Helt greit at jeg tok feil angående hva som er mest sjeldent og har null problem med å innrømme det, men blå er jo likevel ikke en unik farge i det hele tatt. Blå øyne er kjempefint for all del, men blir bare feil å si at det er den mest unike øyenfargen når den ikke er det. Det betyr jo ikke at poenget mitt var feil.
      Oppfør deg nå litt mer voksent om du først skal diskutere for deg. (Med mindre du er 12. Da er du unnskyldt.)

    30. Åherregud!!!! Hun gir vel faen i om det er grønn eller blå som er den mest skjeldne øyenfargen!! Når de første 200 folkene som har kommentert at grønn er en mer spesiel øyenfarge enn blå, så tror jeg nok at hun har skjønnt det!! 😉 😛 😀 Dere trenger ikke å kommentere det samme, tuuuuusen ganger! Tror nok hun blir “litt” lei av de samme kommentarene om og om igjen! 😉
      Får vel mye hat men I’m just saying 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg