london-kaos

reklamelenker fra NELLY


Hei hei! Beklager om noen av dere fryktet jeg hadde dødd eller noe, det er altså ikke tilfellet. Jeg hadde bare uendelig mye stress i London, men nå her jeg tilbake i gode, gamle Harstad. Først ble pcen min ødelagt, så kjøpte jeg en ny som også ble ødelagt, og så streiket mobilen min. . Det ble helt kaos i hodet mitt, og jeg brukte en del tid på å samle meg. Men nå er jeg som sagt tilbake på gamle trakter, og klar for å oppdatere dere om vårt fartsfylte døgn i london!

 

Da vi kom fram fikk vi problemer med hotellet – haha, det virker jo som om hele turen vår besto av problemer. . Men det gjorde egentlig ikke noe, vi måtte bare vente litt ektra på å sjekke inn, og besteme oss derfor for å dra på shopping! Om dere lurer på hvordan prisene er i London, så er de akkurat like som her. Shoppingen er ikke billigere, maten er ikke billigere. . Det eneste som er billigere må være taxi og hotell.

 

 

Sko fra nelly HER . De koster 499 kr, og er såklart i syntetisk skinn. 

 

 

Mye vind, og nesten umulig å ta bilde. . 

 

 

Det var virkelig sykt mange folk på oxford street! Vi var der midt i “rush-trafikken”, altså år alle er ferdige på skole og jobb. Når man var inne i butikkene var det så stappfult med folk at man nesten ikke kunne se klærne. 

 

 

 

Fine solstrålen Marte! 

 

 

 

Etter noen timer på oxfordstreet med mye klaustrofobi, latter og shopping, kom vi oss fram på hotellet igjen. . 

 

. . Jeg tok bilde av småtingene jeg hadde kjøpt, og gjorde meg klar for å blogge. Det var altså da pcen min takket for seg. 

 

 

.. Jeg ble sur, og bestemte meg for å skrive en sinna lapp til hotellet – de forstår jo ikke hva jeg har skrevet, men det var godt å få ut frustrasjon over at pcen min var ødelagt og at de ikke tok telefonen nede i resepsjonen, haha. Vi kom oss ut etterhvert, og fikk kjøpt meg en ny pc som heller ikke fungerte, så da ga jeg opp bloggingen for en liten stund. 

 

 

Jeg hadde (heldigvis) ikke mye tid til å synes synd på meg selv, vi skulle jo på konsert å se Birdy! Vi gledet oss veldig, og møtte to snille karer fra Warner Music slik at vi kunne spise middag sammen og ta noen drinker. Han ene var faktisk oppvokst i London og visste hvor vi burde dra, så da ble det Mexicansk! Ekte taco, med andre ord. Ikke slik som vi spiser hjemme i norge! Det var veldig, veldig godt og gjorde humøret mitt på topp resten av kvelden. 

 

 

 

 

Etter mat dro vi til konserten, og jeg ble fratatt ikke bare kamera, men hele vesken på vei inn, så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Men, det var helt fantastisk fint! Birdy er til og med yngre enn meg, men med en fantastisk stemme, dype tekster og sanger som er veldig ulikt andre artister på hennes egen alder. Hun spiller ikke på sex, men heller på talent, og det liker jeg veldig godt. Det finner vi ikke mye av nå for tiden! Tenkte å dele min favorittsang fra det nye albumet, Wings med dere ♥ Den bør dere sjekke ut! Veldig fin musikkvideo også. Og jeg kan enda ikke tro at hun bare er 17 år. . 

 

 

 På vår siste dag i London, altså i går, fikk vi ikke gjort all verden. Vi kikket litt rundt i butikker, og det var mye mindre folk ved oxford street så tidlig på dagen. Jeg tok turen på både Victoriassecret, topshop, urban outfitteres, forever 21 og pull and bear. Mine favoritter må være urban outfitters og forever 21! 

 

Genser og jakke fra romwe!

 

 

Skoene er også fra romwe! 

 

Nå skal jeg gjøre litt jobb jeg ikke fikk gjort mens jeg var i London! Vi blogges litt senere ♥

 

27 kommentarer
  1. HÆ, er du dum???? var i england i sommerferien, og klær, sminke, sko, mat.. alt egentlig, er jo billigere? haha. hva faen, enten så må du være på et strøk hvor alle er rike, eller så er du bare vant til at alt i harstad eller hvor faen du bor er billig

  2. Da var du tydeligvis ikke innom Primark?? Der er det jo DØDSBILLIG!! Kjipt at du måtte kjøpe ny pc, og at du fikk litt problemer. Jeg tror jeg hadde klikka om det hadde skjedd meg, liker å ha kontroll over alt!
   Men fint at du koste deg på konsert, og håper du hadde en fin tur alt i alt 🙂

  3. Oj, virket som du fikk et litt dårlig inntrykk av London! Du var jo så klart ganske uheldig på elektronikken, men ellers virket det som du ikke fikk så godt inntrykk generelt. Kjedelig det da, jeg bare elsker London selv om det er stressende å være der!

  4. De du kommenterer at London er like dyrt, og får alle til å tro det, husk at London er ekstra dyrt AKKURATT nå fordi britiske punden er såpass høy. Den er nesten på 10, så er ikke rart du følte det…. Men slik er det altså absolutt ikke hele tiden!! Som regel ligger den på 7…

  5. det er absolutt ikkje like dyrt her i london som det er i norge, men det kjem jo sjølvsagt an på kvar du vel å handle. men mat og spesielt sko er i alle fall ein del billigare her enn det er i norge, etter å ha budd her i london i over eit år kan eg seie dette heilt sikkert.
   trur også ein treng litt meir tid enn berre eit døgn i london for å verkeleg få eit inntrykk av korleis denne byen er. men sett vekk ifrå elektronikk og hotell problema du hadde ser det jo ut som du kosa deg den korte stunda du var her :))

  6. Håper du hadde en fin tur selvom det ble mye tull da!! Er jo en utrolig fin by! Kommer jo ann på hvor man handler angående om det er billigere enn Norge eller ikke, men det er hvertfall mye større utvalg der.
   Jeg liker også Birdy veldig godt forresten 🙂 🙂

  7. Liker skikkelig godt hvordan du skriver for tiden, det er mye morsommere å lese! Sjekker bloggen din daglig for å sjekke om du har blogget, gleder meg like mye til hvert innlegg. Digger at du driter i hate som kommer inn fra sjalu drittsekker, du er så jævla rå!
   Kjipt det med elektronikken og det, men glad for at konserten var bra, skal se på god kveld norge i kveld. Alltid like interessant å høre på meningene dine, loveu

  8. du fekk med deg det , at noen av leserne ville se sko også 🙂 eller så var det kanskje bare tilfeldig at du viste dem frem i dette innlegget :p men kjekt å se hva slags sko du bruke og kje bare klær

  9. Hvorfor kjøper du deg ikke Mac? De PCene du kjøper går jo i stykker hele tiden. Det har akkurat kommet en ny Mac 13″ Pro Retina som er sykt bra, og hvis du kjøper Apple protection plan kan du få den fikset over hele verden, hvis det skulle skje noe.

  10. Har vært i London mange ganger, og jeg kan virkelig ikke kjenne meg igjen i det du sier om prisene! Det er hvertfall halvparten så dyrt i London som i Norge, og maten er ihvertfall billig! Kan jo få 3 retters fo under 200 kr, og da er det mat av god kvalitet! Men det er jo selvfølgelig ingen forskjell hvis du kun går på de dyreste butikkene og kun på 5 stjerners restauranter.

  11. London (England generelt) er mye billigere enn Norge 🙂 Jeg har bodd i London i over ett år nå, og når du skal sammenligne priser er det viktig at du sammenligner like butikker og restauranter. Ta H&M for eksempel; jeg kjøpte en jakke der til 36 pund som koster 499kr på H&M i Norge. Sminke er også MYE billigere i England enn i Norge, så å si at prisene i London er ganske like som i Norge er faktisk helt feil 🙂

  12. Hei. Er kanskje verdt å nevne at du som ikke ønsker å bruke skinn, også bør være obs på hva selve sålen inni skoen er laget av. Ofte har sko i syntetisk skinn såler som er av ekte skinn inni skoen. Dette vet du helt sikkert hvordan du sjekker selv, men skulle du være i tvil- så er det dette gjennomsiktige klistermerket som ofte henger under på skoen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg