tigerstaden + meg

 

Sitter å ser på tigerstaden, jeg er faktisk med i en episode der som kommer! Det både gleder jeg og gruer meg til å se.  Det er litt småkleint å se seg selv på film, er dere ikke enige? Stemmen høres jo helt annerledes ut enn det man ser for seg i hodet! Men samtidig veldig gøy å være med på, jeg elsker å bli filmet! Synes jeg gjør meg bedre på film enn på bilder, foretrekker å kunne få snakket litt for meg. Jeg har jo så mye på hjertet, vet dere! 

 

Men, det er en ting jeg lurer på. Hvorfor leser akkurat DU bloggen min, og husker du første gang du leste den? Såfall, når var det og hvorfor fortsatte du? Det er så gøy å høre, og hjelper meg til å bli bedre! Husker enda første gang jeg leste min første blogg, kissie sin. . Minner! 


 

Fotograf : Rolf Ørjan Høgseth for babeadventure.com 

 

  1. Leser bloggen din fordi du virker som et bra menneske. Liker spessielt at du engasjerer deg for miljø og dyr.

  2. Husker det kjempegodt! Det er ganske lenge siden nå. Men jeg husker det var rundt juletiden 2 år tilbake kanskje? Eller 3? Jeg likte ikke rosablogger men så kom jeg over din.. Så bloggen din ble sånn guilty pleasure om du skjønner. Helt siden da har jeg forgudet bloggen din!
   Leser den fortsatt fordi du er aktiv, flink, kommer med meninger og jeg liker deg som person!

  3. Leser bloggen din fordi jeg elsker å lese om hverdagen din! Det høres kanskje litt rart ut, men liker å se innkjøp, reisene dine og tankene dine om ting. Blir veldig inspirert! Har lest bloggen din helt siden den fake ”bloggkrigen” du hadde med TCMN. Allerede da ble jeg facinert av den blonde rosabloggeren! 🙂

  4. Første gangen jeg leste bloggen din var det den du hadde før denne her, og så sluttet du i noen måneder. Så så jeg at du hadde annonsert din tilbakekomst på kusinen din sin blogg og siden da har jeg fulgt deg:) du skriver interessant, har mange fine bilder, meninger osv, og er vanvittig pen 🙂

  5. husker godt at jeg ikke var fast leser før men kun sjekket bloggen din ca annen hver måned, men jeg husker det første innlegget ditt jeg leste, du hadde blondt krøllete hår i hestehale med treningsklær, så var d en dyp tekst om at blonde jenter ser dumme ut, under bilde hadde du skrevet: hvordor er det slik at jeg ser dum ut på dette bilde? eller noe slik, husker at akkurat det innlegget ditt traff meg i hjerte!

  6. Jeg leste den hvertfall fra da du var sammen med Marco! Har fulgt med på den siden det, fordi du skriver så mye fint og bra, og står for dine meninger og handlinger. I tillegg har du mange interresante innlegg, og ikke bare sånn “i dag har jeg gjort ditt og datt”, noe som blir veeldig kjedelig i lengden. Men din blogg er absolutt ikke kjedelig 😀

  7. Husker ikke først gangen jeg leste bloggen din, men det var vel for godt over ett år siden. Grunnen til at jeg valgte å fortsatte var fordi jeg ble utrolig fascinert over deg! Du er virkelig et bra menneske med mye på hjertet. Du er et bra forbilde, stå på!!

  8. husker alle guttene ble venn med deg på facebook. så måtte jeg finne ut hvem du var, så kom jeg fram til bloggen din. har vel lest deg fast helt siden da 🙂

  9. Jeg leser bloggen din fordi du er så spesiell og unik. Det er et eller annet ved deg som får meg til å lese bloggen din hver dag. Du er veldig reflektert og har dine meninger og synspunkter – noe som er bra for å være en blogger. Jeg håper du fortsetter å blogge i lang tid framover!

  10. Jeg leser den fordi jeg synes du er den verdigste av min oppmerksomhet på topplisten! Du er deg selv 110% virker det som, og jeg blir veldig inspirert av deg. Første gang jeg leste bloggen din var vel rett før du tok sillikon, og da hadde jeg virkelig fordommer for deg. Men det sier vel litt mer om hvordan jeg var, og jeg tenkte helt ærlig at du var en barbie. Men du har bevist at det går ann å se bra ut uten å være en overlegen person, som ser ned på alle andre. Jeg leser den fortsatt fordi du er utrolig søt, og du har en dialekt jeg savner (bodde i nord før), og du har bra og innholdsrike innlegg som er fullført.I tillegg viser du at du verdsetter leserne dine og det er veldig godt å se. Stå på videre, Sophie!

  11. Jeg leser bloggen din for du virker så jordnær, det skjer mye spennende i livet ditt og du er sterkt for dyrsrettigheter (som jeg også er), og sist men ikke minst så syntes jeg det er utrolig gøy å se på pene mennesker som deg selv! 🙂

  12. husker første gang jeg så innnom bloggen din, det var i den perioden du var lyse blond, også hadde du kjæreste, eller dere hadde just slått opp tror jeg! så var utroloig spennende å lese fordi jeg kjente meg mye igjen siden opplevde noe av det samme, også bare fortsatte jeg å lese den siden syns det var veldig mye bra å lese!

  13. Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din. Første gang jeg leste den var vel 2. året på videregående, om det ikke var 1. Jeg var ikke så stor fan av blogg.no på den tiden så jeg bare kikket på random folk. Etter hvert begynte jeg å blogge litt selv og jeg fant deg på topplista. Det er ikke før de siste månedene jeg virkelig har begynt å lese bloggen din og sjekke den hver dag. Grunnen til at jeg liker den så godt er at du tør å være deg selv, du har en veldig kul og egen stil som jeg liker og jeg liker alle tipsene du kommer med. Jeg føler også at jeg kjenner igjen meg selv når jeg leser om dine personlige problemer som du kanskje sliter litt med, og det er godt å lese at jeg ikke er den eneste i verden med lignende problemer. Jeg er også veldig glad i bloggen din fordi du retter en del oppmerksomhet mot dyr og dyrevern og det synes jeg er flott! Fortsett sånn, jeg elsker bloggen og deg! Og lov meg én ting; IKKE la andre trykke deg ned og få deg til å føle deg dårlig for hvem du er. Så lenge du er deg selv er du perfekt, uansett hva!

  14. Kan ikke huske hvor lenge jeg har lest bloggen din, hvertfall veeeldig lenge. Din blogg er vel den eneste som blir sjekket flere ganger daglig, fordi du som sagt har så mye på hjertet og det er interessant å lese! Syns det er så rart at noen folk oppfatter deg som “dum og blond” (nå er du ikke blond da, men du skjønner hva jeg mener), for gjennom tiden jeg har lest bloggen din har jeg lagt merke til at du er en utrolig smart jente med veldig sterke meninger 🙂 Stå på, pena!

  15. Husker ikke hva jeg først tenkte om deg, men noe jeg husker er at jeg fant ut en del ting om deg etterhvert som jeg likte veldig godt. Sånn som hvor mye du bryr deg veldig om dyrevelferd, og fant også ut at du var en utrolig smart jente, noe jeg var litt usikker på først.. Jeg fikk også ekstrem respekt for deg når jeg leste innlegget du skrev om når du fikk depresjoner. Fordi jeg vet hvor vanskelig noe sånn kan være. Etter akkurat det var du som en annen person, en man ikke kunne misslike, selv om du gjorde ting jeg ikke likte så godt.(Silion, neseoprasjon) Men bare fordi jeg syntes at du ikke trengte det! Du er en med flotte meninger, og det syntes jeg er kjempe flott!

  16. har lest bloggen din i flere år! fant den på bloggshout når jeg kjedet meg og gikk inn på blogg.no! fortsatte fordi du virket ikke som en typisk barbie som alle mente du var og jeg ble rett og slett fasinert av deg! du er et bra menneske, Sophie!! U go girl <3

  17. Begynte ganske tilfeldig å lese bloggen din. Tror jeg fikk sendt en link fra en venninne eller noe, og det er noen år siden om jeg husker rett! Leser vel bloggen din fordi vi har litt samme intresser, og fordi at jeg også kan se veldig overfladisk ut, men jeg er virkelig ikke det..
   Jeg er også vegetarianer og stor forkjemper for at ALLE dyr skal ha sjangsen til ett godt liv, og til å ta egne valg – og liker godt at du engasjerer deg sånn! Det gir ett lite håp om at kanskje verden har en sjangs til å bli bedre?
   Gleder meg til å høre om turen din til Japan! Så dokumentaren du la ut for noen år siden, og satt å gråt under hele filmen.. Er glad for at du engasjerer deg – for det er viktig!
   Er jo ikke enig i alt du sier og gjør, men på mange måter er der mange likheter mellom oss, så ja. Det er vel kanskje derfor jeg leser bloggen din 🙂
   xxx

  18. Når jeg begynte og lese bloggen din, hadde du blondt hår og var sammen med marko eller hva han het! Hehe. Jeg leser bloggen fordi jeg elsker og lese om hverdagen din og alle de brae tipsene dine!

  19. Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig. Helt seriøst, du er utrolig. Du er sjelden fra de andre rosabloggerne. Du har noe mellom ørene.
   Jeg begynte å lese bloggen din for et par siden om jeg ikke husker feil da du hadde platinablondt hår og blogget om kjæresten din og hverdagen din osv og la ut noen videoer i blant. Helt ærlig, helt virkelig ærlig, så begynte jeg å lese bloggen din og titte innom ofte fordi jeg syns du var fjortis, jeg syns ikke du var så fin med det blonde håret og det du blogget om ga ikke i mine øyne mening. Jeg syns alt var latterlig fordi alt var så rosa. I tillegg snakket jeg venninne mine om på skole hvor ”tragisk” du var, og jeg kan også si at å høre dems negative mening om deg gjorde at jeg ble påvirket av deres mening til å ”hate” deg. Kan ikke tro jeg skriver dette direkte til deg, men alikevell håper jeg du leser det.
   Så tok det en stund, du farget håret brunt og det virket som om du fant deg selv på en måte. Du startet å skrive utrolig gode innlegg på bloggen om alle de unike meningene dine, og du sto for dem! du skrev ikke bare et innlegg for å virke smart, du mente det og jeg skjønte det. Jeg ble så utrolig inspirert av deg og du ga meg motivasjon til å komme gjennom en dag når jeg var på mitt værste. Alle vidomsorda dine, alle de positive tankene dine og alle de følelsesladde tekstene dine hjalp meg, virkelig. Venninne mine fortsatte å snakke stygt om deg som rosablogger, men jeg trådde inn og fortalte dem at; hallo, denne jenta har virkelig noe mellom ørene! ser dere tcmn skrive innlegg om hvor mye dyreplageri irriterer henne? og ikke tro at Sophie bare skriver det for å virke smart og klok og for å få noen til å se opp til henne, dette er hjertesakene hennes og det er dette hun står for! Hun skal til og med ta sakene i egne hender, reise rundt i verden og gjøre det hun kan for å blant annet prøve å stoppe dyreplageri, det har jeg ikke sett en annen rosablogger nevt på bloggen sin engang! ”be the change” er tattoen hennes, og visst faen lever hun opp til det!
   Jeg merker på hele meg at jeg blir så utrolig rørt og stolt av deg. Jeg er ikke mammaen din ellernoe og jeg har ikke noe med livet ditt å gjøre og jeg som leser skal jo ikke være stolt på den måten, men woow, du er helt utrolig! Du er magisk, Sophie! min drøm er å være med deg en hel dag og bare la deg bable ut om alle hjertesakene dine, jeg er så inspirert. Et annet ord man kan beskrive deg med er Ærlighet. Har ikke opplevd et menneske med en så stor ærlighet som deg. for et forbilde. Ønsker deg alt godt

  20. Begynte å lese bloggen din for sikkert 2 år siden. Det begynte vel med at jeg bare kjedet meg, også lå du på toppen..og grunnen til at jeg fortsatt å lese var fordi jeg elsker at du skiller deg ut 🙂 Du er søt, rar, spesiell..på en positiv måte!

  21. oppdaget bloggen din for lenge siden. med en gang så jeg bare på bildene dine og tenkte at du sikkert var veldig overfladisk og dømmende, men så begynte jeg å lese det du skrev og oppdaget at det ikke var sånn i det hele tatt! jeg likte godt kombinasjonen med at du pynter og sminker deg en del men at du også har fornuftige ting å komme med. har lest bloggen din hver dag siden det 🙂

  22. Jeg leser bloggen din fordi du er et utrolig bra forbilde! Har lest den fra du startet tror jeg, og jeg digger deg bare mer og mer! Synes du er tøff som er så åpen om meningene dine og tør å stå opp for ting som er viktige for deg! Du inspirerer nok mange til å bli bedre mennesker, blandet annet meg. Har lært mye av deg om dyrevern, og pga deg skal jeg på fakkeltog mot pels snart, fordi jeg også vil prøve å gjøre en forskjell 🙂 stå på videre!
   (Virker også som du har det veldig bra nå med tanke på kjæreste osv, det fortjener du virkelig) <3

  23. Husker godt første gang jeg leste bloggen din. Eller rettere sagt en av bloggene dine. Jeg var nemlig fast leser av kusinen din sin blogg og hun linket til flere av bloggene dine. Husker du sluttet hvertfall 1 eller 2 ganger før du begynte å blogge her fast.
   Har egentlig lest bloggen din fast siden da. Synes du har mye bra å komme med og har mange gode meninger om forskjellige ting (selv om jeg ikke er enig i alt).
   Har fortsatt å være leser på grunn av at du har perfekt kombinasjon av seriøse innlegg og innlegg om hverdagslige ting. Liker også godt at du har klart å provosere så mange som du har, bare ved å ha meninger og ved å vise litt kropp.
   Kommer til å være fast leser til du slutter, med mindre du endrer deg totalt som person (ikke utseende).
   Takk for at du har gitt meg noe spennende å lese så lenge!

  24. Første gang jeg så bloggen din syntes jeg du virket ganske annerledes, det var vel det som fanget oppmerksomheten min. Dette var nok rundt 3 år siden tror jeg. Begynte ikke umiddelbart å lese bloggen fast, fordi jeg ikke pleide å lese blogger, men det begynte gradvis å bli oftere og oftere jeg tittet innom, nå har jeg lest og fulgt med på nesten alt du har skrevet i over to år. Du er egentlig den eneste bloggen jeg liker skikkelig godt, du er så ærlig, og skriver så ekte. Digger deg Sophie, stå på!

  25. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske! husker hvor irritert kjæresten min var, da jeg måtte få med meg hver eneste liten detalj av hva du skrev. sånn er det ennå, du er inspirerende. Og du er den eneste bloggeren jeg faktisk leser, som er et stort pluss fra min side! keep it up girl

  26. Jeg leser bloggen din fordi du er uventet! Trodde først du var dum helt til jeg leste det du skriver haha no offence! Du er også utrolig vakker!

  27. Husker veldig godt at jeg bare helt tilfeldig klikket meg inn på deg på topplisten en dag… og det første som møtte meg var en videoblogg med deg og Marco.. og det fascinerte meg at du var sammen med en så mye yngre gutt, så jeg sendte det til venner også begynte vi alle å følge deg haha 🙂

  28. Det er interresant å lese det du skriver, og du virker som om at du har mye på hjertet og du er veldig inspirerende. du gir liksom bare faen i alt, men samtidig tar vare på det som betyr noe for deg og det som du og andre trenger for å ha det bra

  29. Første gang var da jeg klikket meg inn på bloggen din fordi den var på topplisten. Først så fortsatte jeg kun å følge bloggen din fordi jeg synes det var litt gøy at du var en skikkelig rosablogger, som bare skrev om sminke, mote, utseende osv. Det var liksom kjekt å se på noen med et så glamorøst liv. Men i senere tid har jeg jo innsett at ditt liv ikke bare er en dans på roser det heller.
   Grunnen til at jeg følger deg nå er fordi du blogger om så mye forskjellig. Jeg synes det er bra at du kommer med treningstips, sminketips og slike jenteting, men viktigst av alt er dette med dyrevelferd. Jeg er så utrolig opptatt av det selv, og jeg blir så glad for at du som kan nå ut til så mange mennesker bruker tiden din på å skrive om noe så viktig 🙂

  30. Jeg datt innom bloggen din fordi den lå på topplisten, ikke helt øverst men jeg så deg der. Også klikket jeg inn å kjente igjen “profilbilde” du hadde da, og at du hadde kommentert på min blogg før du ble “kjent” 🙂

  31. Bloggen din var den første bloggen jeg begynte å følge med på og lese fast, og det var vell for rundt 3 år siden? Jeg har rett og slett likt deg kjempe godt fra første stund! Måten du skriver på er inspirerende, du skriver av og til perosnlig og kommer ut med meninger, og har alltid passende bilder til det du skriver og du oppdaterer ofte. Jeg syntes du virker helt fantastisk på alle mulige måter, vakre Sophie!

  32. Jeg husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din, men jeg startet iallefall å lese den en liten stund før den kom på topplisten, og har vært fast leser siden den gang. Bloggen din er alltid den jeg klikker innom først, og jeg finner den mest interessant!
   Det første som fanget interessen min var utseendet ditt, har alltid syntes du har vært veldig pen, og har bare blitt penere med tiden. Men i tillegg til utseendet så virker du veldig smart, og du skriver interessant! Det er mer under overflaten, om jeg kan si det slik? Liker deg iallefall kjempegodt ut ifra det jeg har opplevd igjennom bloggen! Stå på videre, du er nydelig.

  33. Husker sinnsykt godt første gang jeg leste bloggen din, jeg klikket innom en gang sommeren 2011, det var den blonde jenta, med brun hud, men det var meningene dine jeg falt for og gjorde så jeg fortsatte og lese. Helt fra den dagen jeg husker jeg skrev til deg på facebook, og du skrev tilbake at du satt pris på alt jeg sa, og ga meg et kompliment på hvor pent hår jeg hadde. Husker det såå godt!
   Alt du skriver er så sykt interessant og gir mening. Du er et sant forbilde som viser at det går ann å være opptatt av utseende, samtidig ha så sinnsykt mye godt på insiden. Alt fra de lange politiske meningene dine, til alt du skriver om tanker om deg selv og andre. Jeg elsker deg virkelig, Sophie!

  34. Hei! Jeg leser bloggen din fordi du virkelig er en inspirasjon for meg. Pågangsmotet ditt og den ståpåviljen du har om sakene du brenner for synes jeg er veldig imponerende! Det er sjelden jeg leser blogger med jenter som gjør noe med det de bryr seg om, noe jeg virkelig ser at du gjør 🙂 stå på! Jeg begynte å lese bloggen din fast for ca. 1 år siden:)

  35. Husker ikke nøyaktig første gang, men jeg husker inntrykket av at, oi ho her var skikkelig bimbo, men så leste jeg innleggene tingene du skrev og jeg var solgt. Har vel følgt deg i 3 år (?) ca vertfall mens du var i lag med marco åsånt. Men i allefall jeg har da elsket din personlighet siden da du er så utrolig inspirerende og jeg blir bare glad av å se at jente kan se faen så bra ut, og fortsatt ha en hjerne! Huska til og med 2 ganga e drømte e møtte det e var så starstrucka etterpå e trodde i sku daue! FORBILDET <3

  36. Det er litt flaut, men var hjemme hos meg med en veninne og hu sa herregud du må lese bloggen til hu stygge blondina her.. Husker jeg sa hva mener du hun er så fin og hun har så fine tanker om alt og alle, og dessuten så er hu jo så pen! Hvordan kan du si noe sånt?! rett etter så sa hu ja du har rett og starta å si hu er pen, hehe.. fulgt deg helt siden daaaa <3 du er kjempe flink og mest av alt elsker jeg tankene dine og at selv om man er pen så kan man være smart å, det er det viktigste.

  37. jeg har lest bloggen din siden du var 16, husker jeg begynte å lese den forde du oppførte deg så fjortiss og litt dum, ikke vondt ment! men etterhvert fant jeg ut at du er utrolig smart, snill og god tvers gjennom! og ikke minst pen, du er et fantastisk forbilde! og jeg håper du aldri slutter å blogge <3

  38. Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du er du. Jeg leser den ikke fordi “alle andre” gjør det, fordi venninnene mine gjør det eller fordi du er en kjent blogger. Jeg gjør det rett og slett fordi jeg blir inspirert av bloggen din. Er det en dag jeg føler meg litt kjip, eller ikke føler meg så bra leser jeg et av blogginnleggene dine. De får meg nemlig til å smile, og jeg føler meg bedre etter å ha lest dem. Du er flink til å skrive, og har så mange fine tanker og viktige ting på hjertet. Du er nydelig, på utsiden OG ikke minst på innsiden. Det skulle vært flere som deg, Sophie!! Du er herlig, håper du vet det ❤️

  39. Akkurat når jeg leste bloggen din for aller første gang, husker jeg ikke, men jeg husker at jeg syntes du var annerledes, noe jeg likte veldig godt, men innrømmer at det tok litt tid før jeg ble fast leser.
   Jeg elsker at du står for dine meninger, uansett hvor stor motstand du får. Samfunnet trenger slike som deg! Jeg synes alt i denne verden er så preget av fordommer. Jeg la blandt annet merke til at du som person virket ganske lik meg, til tross for at utseende vårt er forskjellig (jeg synes forresten du er veldig pen). Det er virkelig viktig å godta at ikke alle er forskjellig. For det er bra at samfunnet består av forskjellige mennesker, tenk om vi alle skulle ha vært like.
   Jeg er selv svært opptatt av dyrerettigheter og miljø, og synes du gjør en kjempejobb. Dyrerettigheter har altfor liten plass i politikken idag, kun MDG og Venstre er flinke med dette. Jeg ha selv akkurat blitt vegetarianer nettopp på grunn av dette.
   Derfor lurte jeg på om du kunne ha skrevet noe om hvordan det er å være vegetarianer, hva du spiser og sånn for å få i deg nok næring ettersom vår viktigste proteinkilde kuttes ut?
   Stå på, sophie 🙂

  40. Det er noen år siden jeg startet å lese bloggen din. Jeg har egentlig fortsatt fordi jeg kan kjenne meg igjen i mye av det du skriver og fordi du var så dyp i forhold til de andre bloggene. Du skrev om hva du mente, hvordan du hadde det, aborten osv. Jeg hadde aldri kunne gått ut offentlig med noe slik som du, så jeg ble fascinert! Første gangen jeg tittet innom bloggen din, da skrev du om depresjonen din. Hvordan du hadde det, hvordan det føltes og slike ting. På denne tiden slet jeg selv mye med depresjon og fant trøst i ordene du skrev.
   Siden den gang har jeg tittet innom bloggen din hver dag. Du er litt av en jente, og jeg digger deg!

  41. Fordi du er en rosablogger som faktisk bryr seg om dyr! Det er så godt at faktisk noen bryr seg, og det at mange leser bloggen din er fantastisk for dyrene. Jeg digger at du skriver så mye om det også, og at du virkelig får frem dyrenes sak. Bare det at vi har pelsdyrindustri, og at Norge er værst på hvalfangst er noe jeg hater, så det at du er med og får frem saker til folket er bare helt fantastisk 🙂

  42. Jeg har lest bloggen din veldig lenge, i starten var det bare for å se på bildene sinde siden jeg syns du var så sykt pen! Men så fant jeg ut at du er jo en helt fantastisk person! Du bryr deg om så sykt mye/mange som ingen andre bloggere gjør (iallefall ikke skriver om). Du har et perfekt utseende, og skulle gjerne hatt den kroppen for å si det slik! Nei, rett og slett! Du er en blogger som fortjener mange lesere. Alle har godt av å lese bloggen din, samt det å lære at utseende ikke er alt. You go girl!
   “Barbie with a twist”

  43. Husker stine(kusinen din?) hadde lagt ut et innlegg der du var på besøk, og du hadde/skulle prøve deg på en sangkonkurranse om jeg ikke husker helt feil, litt senere fant jeg bloggen din og har lest den siden den var nesten ny!
   Leser den enda for JEG mener du er den bloggeren som har mest å komme med og innlegg jeg liker:) uansett om du skriver om dager du ikke har gjort noe, liker jeg å lese det, du er en stor inspirasjon på mange måter og jeg håper du tar dette til deg!:)

  44. Første gang jeg leste bloggen din var i 2011 en gang. En veninne hadde snakket om ei jente fra Harstad som hadde så fin blogg, så jeg måtte sjekke. Så fortsatte jeg å lese siden det var interessant å få et inblikk i livet ditt 🙂

  45. Helt ærlig aner jeg ikke hvorfor jeg leser bloggen din. Har til tider trodd at jeg ikke har et liv selv, og derfor leser om ditt:p Men jeg tror det er fordi førsteinntrykket av bloggen din gir kanskje folk et inntrykk over at du er dum, men når man leser, og følger med viser det seg at dette absolutt ikke er sant! Du å ikke misforstå meg, når jeg sier at du kan virke dum, tror det er det at folk har lett for å dømme folk som fikser på utseende sitt, og jeg kan ha en tendens til det jeg også. Gjennom bloggen din har jeg lært at dette absolutt ikke trenger å være tilfelle. Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig for å se etter nye innlegg, og keg liker den veldig godt! Keep up the good work!

  46. begynte å lese for 3 år siden tror jeg, husker du gikk i 1.klasse på videregående, haha! forstatte fordi du er en av de som kan skrive om glamorøse ting men og om veldig alvorlige ting som er noe folk kan kjenne seg igjen i som feks abort, depresjon osv. og samtidig klarer du å spøke om det! liker deg veldig godt rett og slett

  47. Jeg begynte å lese bloggen din 2-3 år siden, og har vært fast leser siden! Først trodde jeg du var en typisk overfladisk rosablogger, men etterhvert som jeg leste bloggen din fant jeg ut at du var en smart og reflektert jente. Jeg leser bloggen din fordi du skriver både personlige og reflekterte innlegg, og om hverdagslige, overfladiske ting. Jeg syns bloggen din har en fin variasjon som gjør det morsomt å lese! I løpet av tiden jeg har lest bloggen din har jeg sett hvordan du har utviklet deg, og jeg føler på en måte har blitt “kjent” med deg. Når andre venninger sier “sophie elise? Er ikke det hun som har tatt silikon, og bare bryr seg om utseende og sminke da?” så blir jeg så irritert fordi jeg vet at du er så mye mer enn det! Du er den eneste bloggen jeg leser, og en annen grunn til at jeg liker bloggen din er fordi du er så flink til å oppdatere :)Stå på videre!

  48. Jeg leser bloggen din fordi du er ei utrolig pen jente og du virker superherlig som person. Elsker at du ikke bare blogger om mote og sminke, men også viktige ting som dyrevern osv. Du inspirerer meg med veldig masse. Spesielt det med dyrevern. Etter at jeg leste om hjertesakene dine og forskjellig har jeg blitt mye mer oppmerksom på det som skjer og jeg har startet å kjempe for dyrene. Så tusen takk for det! Forsett med det du gjør, både med moteblogging og med hjertesakene dine. <3

  49. hmm vet faktisk ikke hvorfor jeg leser akkurat denne bloggen..leser vel mest de bloggene som er øverst på topplisten. Du er ekstremt pen, og er med på mange spennende ting som vanlige folk ikke har mulighet til. kanskje det er det.. 😛

  50. Jeg husker ikke hvorfor jeg begynte å lese den, men grunnen til at jeg fortsatt å lese den var fordi jeg føler vi har litt til felles, i tillegg til at du skriver veldig bra 🙂 Dyrevern er viktig for meg, og jeg synes det er så fint at du brenner for dette og deler det med leserne dine av og til 🙂

  51. Jeg tittet innom bloggen din for å få en god latter. Med tanke på at du fremstilles som et silikontryne og et fehue. Men så ble jeg overrasket, “fehue” som jeg trodde du var, er faktisk opptatt av dyrevern og er ikke redd for å skrive om det. Selv om sikkert alle vennene dine flyr med pels legger du det fram som det det er, nemlig dyreplageri.
   Jeg bøyer meg i støvet, jeg tok FEIL og dømte deg pga utseende. Takk for at du bruker bloggen til å gi en stemme til dyrene <3

  52. Oppdaget deg når du hadde den “heiasofie” bloggen, så har jeg bare fortsatte siden det. Tror det begynner å bli noen år nå! Det var den tiden du og haawt/stine var mye sammen og lagde videoer.
   Hvorfor er du aldri med Stine lenger?

  53. Jeg begynte vel å lese bloggen din fordi jeg hadde hørt om deg fra noen venner og jeg så du hadde kommet langt opp på topplisten. Først hadde jeg ikke det beste inntrykket (for å være veldig ærlig) jeg synes det virket som du brydde deg for mye om utseende og ikke om så mye annet. Men etterhvert når jeg begynte å lese ordentlig gjennom det du skriver da skjønte jeg at du bryr deg om langt mer. Du er så mye mer enn det! Du virker som en super jente som står for mye bra. At du er nydelig i tillegg er bare en fantastisk bonus. Virker som du går inn for å gjøre bloggen bra. Noe du klarer utrolig bra. Fortsett med det!

  54. Husker ikke helt når jeg begynte å lese den, men du var hvertfall sammen med Marco i en tidlig fase da jeg begynte.. Tenkte herregud hva er det her for noe, barbie fra nordnorge, rosarosa rosa?? Men så var det likevel noe som grep meg ved måten du skrev på, klarer ikke helt sette fingeren på hva, men har lært deg å kjenne gjennom bloggen st du er så mye mer! Ikke noen dum bimbo med ingenting mellom øra. Veldig fort å forhåndsdømme, men du har virkelig bevist meg motsatt! Synes du virker som en super jente med vett i skallen 🙂 og elsker selvironisk din!

  55. Jeg vet ikke helt når jeg begynte å lese bloggen din, men det begynner vel å bli et par år siden. Jeg husker at første inntrykket mitt av deg ikke var så bra. Det var vel kanskje på grunn av ditt lange lyse hår og “barbie fjes”. Jeg har egentlig lært at man ikke skal dømme etter utseende, uansett om man er en kjendis eller ikke. Du er ikke dum, men en en av de bloggerne jeg liker best. Du er reflektert, smart og virker som en utrolig flott jente! Jeg elsker bloggen din, og du er er av høydepunktene i løpet av dagen. Stå på videre Sophie! Du gjør en bra jobb og fortjener alt godt her i livet 🙂

  56. Jeg husker jeg kom inn på bloggen din helt random for kanskje et år siden? eller nei, må være lengere siden. små leste litt, å etter det så har jeg lest den mer å mer, og nå idag er jeg en fast leser. du virker så jordnær, vet hva du vil, å prøver ikke å fremmstille deg selv som perfekt. å det liker jeg! syntes alle innleggene dine er spendene å lese, selv om det er om en helt vanlig dag, eller noe spendene du har gjort. i begynnelsen trodde jeg du var en selvoptatt rosablogger med silikon å store lepper uten noen meninger. men du har vist så utrolig mye mer! elsker sakene du brenner for å at du er deg selv! å jeg håper du fortsetter med den bra bloggingene å fortsette og kjempe for de sakene som er viktig. elsker bloggen din. Klem

  57. Klikket meg bare inn på blogg.no, også synes jeg du var veldig flink til å skrive underholdende og bra. Jeg synes også du er veldig smart! Mest av alt interesserer jeg meg for bloggen din fordi jeg ELSKER å se folk gjøre akkurat som de vil! Du stiller opp lettkledd på bilder, du viser deg frem så mye du vil og på den måten du vil. Du reiser deg også opp etter store fall, og DET er beundringsverdig! Du virker så utrolig sterk. Ja, det er vel i hovedsak derfor jeg fortsatte å lese bloggen din. Også er det jo ingen hemmelighet at du er veldig fin, uansett. Aldri glem det

  58. Husker det kjempe godt faktisk ! Satt på skolen 1vgs (er like gammel som deg), så var det ei i klassen som satt å leste toppbloggene å snakka om hvor teit og fjortis mange av de var. Begynte med en “må gjøre-video” av tcmn og Tuva og h ir fjortiss de var så viste hun meg deg og hvor teit det var å spise babyma, bla bla bla :p . Siden den gang har jeg lest alle dere 3 sine blogger, haha! Fant jo ut at jeg ikke synes noen av dere er så teite som hun skulle ha det til 🙂

  59. Hvorfor? Det spør jeg meg selv om og. Det er vell det at du provoserer som får meg til å følge deg egentlig. Det er noe rart med det at dere bare kan irritere lesere så blir bloggen mer populær. Men det er du som velger hvordan folk skal se deg. Jeg syns du kan oppføre deg helt forferdelig teit til tider, og jeg er vell ikke fan av sånne som deg. Det har bare blitt en vanesak å gå innom bloggen din. Den eneste bloggeren jeg liker er Marthe Borge. Hun virker så snill og god, og holder seg nede på jorda i forhold til dere andre rosabloggere som svever rundt på en rosa sky. Det er hvertfall sånn jeg syns dere fremstiller dere. Du tar så mye for gitt og det liker jeg ikke. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder og skrive en bibel om det her, men whatever. Litt teit er det jo når jeg ikke støtter f.eks din og tcmn sin inntekt. Dere får penger bare noen leser bloggen deres. Jeg er jo bare dum som titter innom bloggen deres når jeg ikke støtter hele opplegget.
   Det er litt spennende å se hvor dere havner etter at bloggen er borte. Ikke utdannelse og ikke jobberfaring. Det kommer du ikke langt med. Og du kan ikke leve på fotoshoot inntekten hele livet. Når du er 25-30 så er du for gammel og da vil ikke byråene ha deg. men uansett. Har et lite håp om at du skal slutte å provosere og heller være litt mer vanlig hvis du skjønner hva jeg mener. Utstråling og positivitet er viktig vet du

  60. Herregud så nydelig du er!
   Jeg husker nok ikke første gangen jeg leste bloggen din, men har fulgt den i litt over et år nå! Og jeg liker den like mye nå som jeg gjorde da. Jeg leser bloggen din fordi jeg misunner utseende ditt så utrolig mye, fordi jeg kjenner meg igjen av noe det du skriver når du skriver om depresjonen som du hadde før, dine meninger om forskjellige ting og ting du har opplevd før har jeg opplevd selv. Og du blogger fantastisk bra! Derfor leser jeg bloggen din og derfor jeg har nominert deg til årets blogger! <3

  61. Det var mellom den bloggfighten mellom deg og tcmn. Da var det første gang jeg klikket inn på din blogg. Jeg ble værende leser for du står for så mye bra+du har sterke meninger du ikke er redd for å si. Du er virkelig et forbilde 🙂

  62. Leste den første gang for et par år siden og da leste jeg heele bloggen din på en kveld! Ble umiddelbart dratt inn, for jeg syntes du skrev så bra, og jeg likte at du spilte så mye på fordommene folk hadde mot deg! Har lest bloggen din siden og respekten for deg har bare økt og økt. Tror ikke jeg har kommentert før, utenom konkurranser, men følte nesten jeg måtte nå! Relaterer meg ofte til mye av det du snakker om og den personen du er. Stå på videre, digger deg!

  63. Jeg startet å lese bloggen din fordi du var “dum og deilig”.
   Ble kjent med en sophie elise som hadde et stort hjerte, og var en engasjert ungdom.
   Nå virker du dessverre vanvittig overfladisk, og jeg synes du ivaretar leserne dine på en utrolig dårlig måte.
   Når jeg ser samme spørsmål blir stilt i kommentarfeltet dine 20-30 ganger, men aldri får svar så har jeg faktisk litt vondt for å tro at du leser alle kommentarene dine som du sier…
   Jeg leser fortsatt bloggen din, men bare 1-2 ganger i uken. ikke daglig slik som før.

  64. Jeg husker faktisk veldig godt første gangen jeg leste din blogg, og hvilket innlegg det var! Da jeg gikk inn på bloggen din og så headeren din, så ble jeg nyskjerrig på hvem du var og hva du blogget om, så jeg leste at du blogget om depresjoner og psykisk helse, men også om din hverdag. Noe lignende det. Så leste jeg det første innlegget, som handlet om deg og Marco, da ting gikk dårlig for dere. Og grunnen til at jeg falt for deg og din blogg, er fordi jeg så hvor smart du var, og hvor åpen du var. At du faktisk viste til verden at ting ikke bare handlet om sminke og interiøret på rommet, i motsetning til andre bloggere. Og jeg syntes ennå at du viser det. Litt på en annen måte, men du viser det. Om det har noe med at jeg startet å lese bloggen din så tidlig, kan være at jeg har “blitt kjent” med deg på en annen måte en alle de andre som konstant sier at du kun bryr deg om silikonpupper, løsvipper og klær. De har nok ikke blitt kjent med deg, slik som jeg og sikkert mange andre av dine gamle og faste lesere! Stå på Sophie, ikke glem at det faktisk er mange av leserene dine som har fulgt med deg igjennom ganske mange år av livet ditt, og som heier på deg 🙂

  65. husker jeg leste en blogg du hadde som du senere slettet, også ble jeg så glad når du begynte å blogge igjen, haha. Husker fra jeg var i kreta sommeren 2011 at jeg måtte skjekke bloggen din hele tiden, og slik har det vært helt siden det.

  66. Syntes egentlig først at bloggen din var litt for “rosa”, så jeg var kun innom et par ganger i måneden, men det var før jeg faktisk hadde lest noe særlig av det du skrev. Da jeg begynte å lese innleggene fant jeg ut at du har såpass mye interessant å komme med at du ble lagt inn på bloglovin, nå blir du alltid lest først når jeg går inn på kontoen min 🙂 Du er flink til å komme på ting å skrive om, og har få skrivefeil, noe jeg verdsetter! Fortsett slik 🙂

  67. Jeg har lest bloggen din i et år nå fordi jeg deler mange av tingene du brenner for som for eksempel dyrevelferd. Du er en stor inspirasjon for mange, og jeg liker godt at du er deg selv. Jeg bor i Bergen og er 20 år, har en samboer og en liten Chihuahua 🙂 Du er et positivt og flott menneske, og bloggen din gir meg inspirasjon og glede 🙂

  68. Jeg var fast leser av Stine sin blogg, også lagde dere videoblogg sammen. Jeg husker jeg syntes du virket som en utrolig interessant person, så linka hun til en av bloggene du hadde før, men så hadde du en liten pause(?). Har fulgt deg siden da og du imponerer meg stadig og motiverer meg til å bli et bedre menneske! 🙂

  69. Jeg hørte om deg når jeg ble fortalt at du var en populær moteblogger som var imot sirkus med dyr. Ble veldig glad for å høre det og sender deg mange positive tanker for at du skriver om dyrs rettigheter også. Men alt som gjelder dyrevern er innviklet og vi må alle tenke selv, sette seg inn i problemstillingen for så å forbedre seg selv og sine vaner er en god start. 🙂

  70. Det første jeg husker av at jeg leste bloggen din var når du la ut en køddevideoblogg om at du skulle ut, og at du kom
   Til å få mest oppmerksomheten fordi du hadde størst pupper!
   Jeg fortsatte fordi det va så morsomt å se hvor provoserte alle ble av deg, nå leser jeg den fordi du har en bra blogg!

  71. Husker jeg hadde lest den gamle bloggen din en veldig liten periode så slettet du den. Etter en stund husker jeg kusinen din Stine lagg ut på sin blogg at du var begynt å blogge igjen å siden den gang har jeg vært fast leser.
   Jeg begynte vel egentlig å lese bloggen din pga det var en veldig rosablogg å jeg leste ingen andre slike. Du hadde langt blondt hår og store pupper, og jeg husker spekulasjonen på om det var silikon eller naturlig, varte i flere måneder! Etter en liten stund kom det frem at du hadde litt mer mellom ørene enn hva man hadde trodd å fått inntrykk av, å derfor er jeg fortsatt en fast leser hos deg 🙂

  72. Jeg startet å lese bloggen din i den perioden du slet med depresjoner, og jeg syntes du var så sterk. Etter det har jeg egentlig bare lest den hver dag og nå er du en av minr favoritt bloggere! 🙂

  73. Første gang jeg leste bloggen din var i 2011. Det var noen jenter i klassen som snakket om deg, og jeg ville sjekke ut hvem denne jenta fra harstad var. Det var rundt den tiden du var platinablond, var sammen med Marco og brukte nude leppestift. Førsteinntrykket mitt var – wow, fjortiss much? Men jeg var/er nok ikke noe bedre selv, og jeg dømmer ikke etter førsteinntrykk. Jeg fortsatte å lese bloggen din, og etter hvert så skjønte jeg at du var så mye mer enn ei fjortissjente som bare brydde seg om sminke og merkeklær. Den dag i dag sitter jeg enda i sofaen og sjekker innom bloggen din, hver dag. Jeg leser stort sett alle “topplisebloggerne”, men hvis jeg skulle valgt ut en favoritt så blir det din blogg, uten tvil. Du skriver utrolig bra, og det at du tar opp temaer som dyrevern og dyrs rettigheter, det gjør bloggen din enda bedre. Mange av temaene du tar opp, er jeg enig i og det er nok også en grunn til at jeg leser bloggen din. Noe jeg også liker, er at du har minimalt med reklame. Når du skriver innlegg, så skjønner jeg at du liker å blogge, og gjør det ikke bare for pengene. Det er det mange andre toppbloggere som gjør, det er så utrolig lett å skjønne om man legger et arbeid i det bloggeren skriver.Det vises at du versetter leserne dine, og det er godt å se. Dessuten liker jeg at du har rosa design, it’s cute. Det at folk dømmer deg etter førsteinntrykk, skjønner jeg ikke. Du er virkelig fantastisk tvers igjennom!

  74. Skal jeg være ærlig? Jeg har lest bloggen din i to år, fast leser, alle innleggene. Det som faktisk gjorde at jeg begynte å lese den og ble interessert i meningene dine, var at masse folk i klassen min da (da gikk jeg i 7.) prata om deg hele tiden. Hvor stygg og falsk du var, med hud av plastik og et tykt lag med sminke. En barbie med duckfacetryne. Jeg husker jeg sa “Det kan jo ikke bare dømme henne etter utseende.” De bare lo også sa de at du måtte virkelig ha dårlig selvtillit fordi du skjuler deg bak det perfekte livet ditt. Så da jeg dro hjem, gikk jeg innom bloggen din. Og leste. Jeg trykket på meningene dine og leste lenge. Du hadde så sykt mange samme tanker som meg! Siden da har jeg lest bloggen din, og er rett og slett stolt av deg. Du har sterke meninger, og folk som bare klikker innom bloggen din for å se på bilder av deg, outfits og sminkeinnlegg, folkens: les de lange tekstene Sophie skriver! Elsker deg, stå på <3

  75. Jeg husker jeg gikk på blogg.no for å se topplista, og der så jeg at du hadde slått TCMN(jeg var fast leser hos henne først). Jeg klikka inn på bloggen din og jeg syntes du var kjemperar! Jeg ble litt sur fordi jeg hadde fulgt med på mye på Therese, men jeg skrev aldri noen hatkommentarer til deg! 🙂 Etterhvert besøkte jeg bloggen din flere ganger + jeg så på videobloggene dine, og bare ble plutselig fast leser. Nå er du jo selfølgelig ikke rar, jeg elsker deg!! <3

  76. Jeg begynte vell og lese bloggen din for 2-3 år tilbake? Du var hvertfall enda sammen med Marco.. Forsatte og lese den, pga den var faktisk litt mer intersang en de andre bloggerne

  77. Jeg leste bloggen din første gang for at jeg hadde blitt anbefalt fra noen i klassen og lese den hvis jeg ville le litt og følge med på alle de teite og dumme tingene du noen gang gjør 🙂

  78. Jeg leser bloggen din fordi du er flink til å blogge. Mange andre på topplisten bryr seg ikke om leserne, og detgår mange dager mellom hver gang de blogger.
   Og så blogger du om dyrs rettigheter, noe som er veldig bra.
   Fortsett å blogge, klem❤️

  79. Jeg husker jeg leste en av de andre bloggene du hadde og etter det har jeg fulgt deg fra blogg til blogg. En av de første tingene jeg husker er den første sangvideoen du la ut 🙂

  80. Husker jeg var sånn 13-14 år når jeg begynte å følge deg. Rett og slett fordi jeg elsker måten du fremstiller både deg selv og andre ting på,i motsetning til enkelte andre bloggere.
   Samtidig som du står på ditt, og virker så uendelig søt. Føler liksom at jeg av og til speiler meg selv i deg!

  81. Jeg begynte å lese bloggen din lenge før du kom så langt opp på topplisten, og grunnen var for at du kommenterte ett av innleggene mine, og etter første klikket på bloggen din var jeg en fast leser, og er det enda 🙂 Du uttrykker deg så godt, og har ikke bare innlegg om sminke osv, og i tillegg har du en masse bilder og er en inspirerende person! Du virker så snill og rettferdig om jeg kan si det sånn^^

  82. Jeg husker faktisk ikke når jeg begynnte å lese bloggen din, siden jeg har lest den så lenge jeg kan huske!
   Og grunne til at jeg leser bloggen din er:
   1. Du er et av mine idoler, ved siden av Demi Lovato, og Justin Bieber. Du er en innspirasjon for meg!
   2. Du skriver bra, og har en ryddig blogg.
   3. Du er helt nydelig, og virker så snill, og søt!
   4. Du er grunnen til at jeg begynnte å blogge.
   5. Du er grunnen til at jeg tør å kle meg som jeg vil og vere med selv.
   Du er bare rett og slett en fantastisk blogger og person! Takk for at du er deg!

  83. Husker ikke hvor lenge siden det er, men det var da haawt.blogg.no linket til din blogg og viste en sangvideo ellernoe, og en video da du falt av en huske, haha om jeg ikke husker feil? Har lest bloggen din veldig lenge iallefall 🙂 liker at du er mer personlig med leserene dine og ikke lar de påvirke dine egne tanker, og at du bruker bloggen til å ta opp saker som er viktige. Forhold til annais som deler ut gratis Canada Goose.. En litt annerledes rosablogger, med andre ord 🙂

  84. Jeg begynte å lese bloggen din fast når jeg så hvordan du skrev og engasjerte deg for dyr! Du virker som en veldig bra person! 🙂

  85. Første gang jeg leste bloggen diin var når tcmn anbefalte bloggen din. Jeg fortsettet å lese den fordi jeg merket hvor utrolig like vi er på alt av meninger, til vel egentlig alt! haha

  86. Har lest bloggen din i noen år, nå. Tror jeg startet å lese da du var sammen med Marco. Begynte å lese fordi jeg syns du var pen og trodde du var dum. Tenkte at bloggen ville bli veldig god underholdning. Fant fort ut at du ikke var dum i det hele tatt, og ble værende fordi du skriver godt, har interresante meninger osv. 🙂

  87. Ååh, så utrolig nydelig på bildet !
   Jeg husker ikke når jeg leste bloggen din, tror det var for 3-4 år siden, og jeg husker ikke hvorfor jeg fortsatte å lese den, men faen så glad jeg er for at jeg gjorde det !
   Jeg skrev jo i det brevet jeg ga deg på selena gomez konserten, hvorfor jeg elsker deg og bloggen din, hvis du husker meg ?
   Men du er bare så jordnær og søt , og personlig <3 du skriver o spennende ting, som dyrevern, og du har sterke meninger som er veldig inspirerende !
   Derfor er du mitt aller største forbildet, og favoritt blogger <3
   Jeg er helt seriøs altså, keg er stor fan av selena, men det beste minnet mitt fra den dagen var å då hilse på deg, ikke å se selena gomez på scenen ...
   Stå på videre sophie, du er rå bra ! <3

  88. Jeg synes du tar veldig profesjonelle bilder. I tillegg liker jeg at du er samfunnsreflektert og oppegående. Du viser at selv om man liker klær og sminke, kan man ha flere interesser som strekker seg lang videre en den “overfladiske” verdenen. 🙂

  89. Jeg husker ikke helt det første innlegget jeg leste av deg, men jeg husker jeg så en video, og du var bare sykt sarkarstisk, og veldig flink til å snakke for deg. Derfor fortsatte jeg.
   PS: Har sendt deg en melding på facebook, det kan være den ligger under ”annet”!

  90. Jeg begynte å lese bloggen din fordi jeg hadde hørt mye om deg, og så synes jeg du var veldig vakker. Etterhvert merket jeg at du hadde mye (mer enn vanligvis andre jenter) mellom ørene, og at du ikke bare var “dumt og blond”.
   Du er et forbilde, men jeg føler ikke jeg “kjenner” deg lenger. Skjønner du hva jeg mener? Litt faded, maybee

  91. Husker jeg begynte å lese for 2 år siden. Var i Tyrkia når jeg kom over du og TCMN sin “bloggkrig” haha. Etter det har jeg bare fortsatte å lese bloggen din 🙂

  92. Jeg begynte og lese bloggen din en godstund før du ble sammen med Marco.. Jeg syntes førstat dettevar en typisk rosablogger. Alt var rosa. Men da jeg begynte og lese innleggene dine,så var det en ting ved deg, du oppførte deg greit ovenfor andre, du var deg selv, og det var spennende innhold i teksten, og jeg liker at du er engasjert i dyr og miljø. (det er noe galt med mellomromstasten, beklager det)

  93. første gang jeg fikk høre om denne bloggen så so jeg og leste det!og jeg fikk lyst til å lese denne bloggen hele tiden for jeg elsker denne bloggen! du er så sterk og du er som et forbilde for de fleste! elsker bloggen<3 og ikke minst deg du er perfekt og alt som er! stå på videre! <3-hilsen

  94. Husker jeg satt og så igjennom bloggene på Blogg.no, og hadde hørt du var en “rosablogger” noe jeg da ville sjekke ut. Men ble helt overrasket over hvor smart du er, hvor godhjertet du virker, hvor mye du engasjerer deg i ting rundt deg. Lest bloggen din i 1-2 år nå, og leser den hver dag! stå på, du er sterk! blir sjokkert over alle de slemme kommentarene folk kan komme med. Nydelig akkuratt som du er! 🙂

  95. Jeg begynte å lese bloggen din for flere år siden. Det var en av de andre bloggene du hadde før denne. Tror det var litt etter du hadde blitt sammen med han Simon, eller hva han het. Husker ikke helt. Har vært fast leser en goood stund hvertfall. Du har virkelig inspirert meg mye. Du har til og med inspirert meg til å bli vegetarianer, og jeg er så glad for det. Så tusen takk!

  96. Jeg husker første gang jeg leste bloggen din veldig godt faktisk. Det var etter at du og tcmn hadde hatt “bloggkrig” mot hverandre og hun lagde youtube videoer hvor hun bitchet mot deg osv. hahah, jeg husker ihvertfall at jeg da først ble oppmerksom på hvem du var og klikket meg inn på bloggen din! Først så så jeg utseendet ditt osv, og tenkte først da at dette kom til å være en tulle blogg og en av de mange rosabloggene. Dette er noe jeg skammer meg over, fordi jeg er en av de som dømmer etter utseendet…
   Jeg har fortsatt og lese din blogg fordi du er så ufattelig flink og klok. I hvert av dine “dype” innlegg blir jeg forbauset hver gang. Jeg har flere ganger tatt meg selv og andre i å tenkte dumme ting om deg, og det syns jeg er så utrolig dumt fordi du har så veldig mye bra å formidle! Det syns jeg virkelig! Du er ikke redd for å bli sett ned på, og du står virkelig for det du mener og det du brenner for. Og det ser jeg virkelig opp til! Håper du fortsetter å spre inspirasjon i mange år videre! For det er virkelig ett høydepunkt i hverdagen å lese dine innlegg!
   Håper du har fått ett innblikk nå og at du virkelig har det bra og liker det du gjør!
   Stå på videre! Du er så sterk !
   Hjertelig hilsen fra Line

  97. Jeg husker ikke første gang eg leste bloggen din, men det var en gang i starten av da du begynte å blogge. Jeg ble fast leser med en gang, fooordi;
   1. du engasjerer deg for dyr og deres rettigheter, noe som jeg virkelig bryr meg om <3
   2. Du gir faen i hva andre mener om deg, du gjør hva du vil og du skriver det du vil. Selv om du må takle all den kritikken og dritten som blir skrevet, så bare hevet du hodet og fortsetter med det du gjør. Respekt!
   3. Du virker som en helt fantastisk jente som bare vil andre godt, så skjønner ikke hvorfor man ikke skal like deg liksom 🙂 Du er jo såå nydelig som det går ann å få det. Både på utsiden og på innsiden.

  98. Jeg begynnte å lese bloggen din rundt i desember 2011,og jeg har lest den siden da. Jeg elsker bloggen din og elsker deg. Du får frem dine meninger veldig bra på bloggen. Jeg er også som regel ganske enig i det du skriver! Du virker som en veldig koselig og jordnær jente. Derfor leser jeg bloggen din<3

  99. Jeg begynte å lese bloggen din når Stine, kusinen din,linket til deg for maange år siden. Husker jeg syntes du hadde mange sterke og bra meninger, så jeg fortsatte å lese bloggen din. Nå har jeg lest den hver dag siden 🙂

  100. Jeg leser bloggen din fordi du er en av de få som skriver om noe som virkelig betyr noe!(Dyrevern blant annet)Du er et stort forbilde og respekterer deg mye! Husk at du gjør en forskjell, Sophie<3

  101. Jeg var innom en sjelden gang iblant før. Syns du var en uintressant og teit toppblogger. Men så kom jeg i en periode hvor jeg fant noe interessant hos deg, og siden da har du vokst på meg. Det er litt av og på hva jeg syns, men i det store hele er jeg en fast leser, og har blitt spesielt engasjert i dyr, pelsindustrien og sånt som skjer rundt i verden med din påvirkning. Dessuten gir du meg motivasjon og pågangsmot til å være litt jentete, ta vare på meg selv osv. Selvom det alltid har vært endel av meg. Vi er ytterst forskjellige, men tror det er den motsetningen som gjør at jeg klikker meg inn.

  102. Hei Sophie!
   Jeg vil være helt ærlig med deg. Da jeg først begynte å lese bloggen din (2 år siden ca), så var jeg rysta. Men på en humoristisk måte. Jeg trodde ikke noen kunne bry seg så mye om det ytre. Det falske ytre.. Pupper, lepper, kropp osv. Jeg syns fortsatt at fokuset hos dere yngre jenter er på helt feil sted! Jeg er noen år eldre enn deg og uansett hvordan kroppen forandrer seg kunne det aldri falt meg inn å gå til så drastiske grep! MEN jeg repsekterer deg. Jeg på min side har aldri slitt med selvbilde eller selvtillit. Og det er forskjellen på deg og meg! Jeg syns du har utviklet deg til å bli ei fantastisk jente som er opptatt av de viktige tingene som ikke blir fremmet i media hele tiden.
   Jeg har lært av deg at man ikke skal skue hunden på hårene.. Til å se mest rosa ut av alle på topplista på bloggen, så har du mest å komme med av betydning i forhold til for eks. TCMN. STÅ PÅ og forandre deg ikke for noen!
   Klem fra Ida

  103. Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig smart og pen jente. Jeg kjenner meg masse igjen i deg og tingene du skriver om.

  104. Jeg leser bloggen din fordi du er ikke som de andre rosabloggerne! Du engasjerer deg for hjertesaker om dyr, noe som jeg synes er utrolig, utrolig viktig! Elsker deg! Elsker alt du gjør for dyrene, og at du lever opp til tatoveringen din “be the change” for dyrene! Du sprer ut så masse nyttig informasjon og gjør så mye for de som ikke har en stemme her i verden! Jeg begynte p lese bloggen din når jeg så alle innleggene om dyr og hjertesakene og etter det ble jeg helt betatt! Stooor klem fra din største dyrevenn<3

  105. Jeg leser bloggen din fordi du er pen (og IKKE dum, som mange andre tror)! Jeg leste bloggen din siden den var 3 måneder gammel! Digger den fortsatt

  106. Første gang jeg så bloggen din så synes jeg det var fint at du sto opp på deg selv. men du har slækket litt

  107. Husker ikke første gangen, men det jeg husket var at du var noe annet. Jeg elsket utseendet ditt og digget meningene dine! Har de samme meningene når det gjelder dyr, mat og reise. Jeg fortsatte å lese bloggen din fordi du hadde så mye variert å tilby, og du er flink til å oppdatere og vise bilder 🙂 I dag er du et stort forbilde for meg og jeg nærmest elsker personligheten din! Begynner å grine vis jeg en dag møter deg 🙂 Stå på <3

  108. Jeg begynte å følge deg fast når jeg skjønte at du er en forfengelig person med vett mellom.re – kombinasjonen er nemlig sjeldnere enn mange tror.. hvertfall her jeg bor! Men anyayz. Jeg savner lange innlegg med hjertesaker 🙂 noe annet enn pels og dyreinnlegg… Rett og soett nie som skiller seg ut ettersom det er en trend for tiden blandt topbggere å skrive om hvor mye de hater pelsindustrien. Vi trenger en blogger som skiller seg ut fra andre toppbloggere 🙂 ha en fiiin uke femover g. Håper alt stårbra til med deg!

  109. Jeg leste vel bloggen din for første gang for ca. ett år siden. For å være ærlig syntes jeg ingenting om den da. Men så ca for et halvt år siden kom jeg over bloggen din igjen og syntes du hadde utviklet deg og forandret deg så mye, så begynnte å lese videre. På den lille tiden har du vertfall på bloggen utviklet deg utrolig mye. Innleggene er dypere og mer meningsfulle, men fremdeles morsomme å lese. Du skriver på en interessang måte. Og sist men ikke minst, så står du for det du mener, uansett.

  110. Jeg leser bloggen din for du virker som en morsom og smart person og du skiller deg litt ut fra de andre bloggerne <3 Tror det er 1-2 år siden jeg var på bloggen din første gang... Jeg fortsatte for du skrev om så mye spennende <3

  111. Jeg begynte å lese bloggen din for kanskje ett år siden. Jeg surret rundt på Youtube og fant tilfeldigvis en videoblogg av deg, og jeg syns du var så ærlig og sa liksom akkurat hva du mente. Ble veldig glad for at du ikke la skjul på hvem du var, og hva du mente, og sjekket ut bloggen din også. Etter det har jeg egentlig fulgt deg.
   Savner noen videoblogger, men jeg elsker alle reise-innleggene dine! 🙂

  112. Jeg begynte å lese bloggen din for 3år siden ca.. mens du fremdeles hadde blondt hår husker jeg.. begynte å lese den først fordi jeg tenkte, herregud for en blond bimbo, beklager.. men…tenk så vanvittig feil en kan ta..og da hadde jeg ikke annet valg enn å fortsette å følge deg:) synes du er ei utrolig oppegående, tøff og sterk jente.. elsker tingene du står for, og at du faktisk tør og stå for de når du har sagt det.. også synes jeg du er utrolig vakker:)
   stå på!

  113. jeg liker at du ikke spiser kjøtt eller kylling, og du stemte miljøpartiet, det er akkurat slik jeg er på det området, og om man tenker stort og etisk riktig, så er det det som er den korrekte måten å tenke på. du har mange unge jenter som leser bloggen din og du kan få dem til å tenke på samme måte, som er viktig for norges fremtid.

  114. første gangen jeg leste bloggen din var da stine linket til bloggen din, du hadde plantina blondt hår og alt var rosa! hahah

  115. Den første gangen jeg leste bloggen din, var nok da du hadde platina blondt hår og mye var rosa. ahah
   Jeg tror at noe av grunnen til at jeg forsatte å lese bloggen din, er fordi du skriver så ærlig og er ærlig med deg selv. Du er ikke en blogger som skriver om alt som er perfekt med deg selv osv. Du er ”ekte”! Du har blitt forbilde. Du står for hva du mener og er ikke redd for å skrive det. Du er en unik rosablogger.
   Du viser at du er sterk og sier det du mener. Du er en utrolig jente!
   Jeg så deg utenfor Turnee bussene til Selena GOmez når hun hadde konsert, og var på vei til å si hei, men gjorde det ikke av en eller annen grunn. Noe jeg angrer utrolig på! Håper jeg kan møte deg en eller annen gang. 🙂
   Hilsen Vilde <3

  116. Jeg leser bloggen din fordi du har et spennende liv
   Pluss at jeg elsker klærne dine !
   Også har du så gode meninger, og jeg leser bloggen din på grunn av at du er vegetarianer. Og jeg synes du er tøff som tør og si meningene Dine. Jeg er vegetarianer selv og jeg ser opptil deg. Du er et stort idol og jeg har følgtmed bloggen din litt lenge no og jeg kan se at du har et fantastisk hjerte <3

  117. Jeg leser bloggen din fordi du er en stor innspirasjon for meg og tørr å gjøre det du vil. Du viser ikke at du er redd for å gjøre det du vil og det du mener. Du virker som en herlig jente, og er helt sikker på at alle liker deg. Jeg elsker deg på en måte hehe ♥ har lest bloggen din en stund nå og blir ALDRI lei. Du skriver om så mye forskjellih og du blogger hver dag! Og det elskrr jeeg♡♡ du er best♡♡

  118. Jeg husker at hver gang noen nevnte hvor bra bloggen til Sophie Elise så tenkte jeg inni meg;” er ikke det hun som ser ut som en barbie?” Jeg hadde egentlig aldri sett bilder av deg, men det var så mange som sa det. Så en dag trykket jeg innom bloggen din, og leste noen innlegg som sto nedover, og jeg likte den 😀 Så siden det har jeg bare lest bloggen din 🙂 (dette tror jeg var i 2012)

  119. Det var i mars-april-mai 2012, jeg begynte å interessere meg for blogger. Etter det har det bare blitt en vane. Bloggen din har jeg lest like lenge. Jeg har sett forandringene dine, og de irriterer ikke meg. Grunn er for at jeg ikke kjenner deg, jeg leser bare din rosa blogg. Forandrer du deg utseendemessig, reagerer jeg ikke. Hvis du forandrer deg personlig og er frekk og negativ, da reagerer jeg nok…
   Men, det var ikke poenget. Poenger er at jeg leser bloggen din for du er interessant. Du er sprø på en positiv måte, du står for det du mener, du er super pen i alt du går med, du er utrolig vakker, jeg liker bloggen din og jeg ja, jeg bare liker det. Du er en av de siste bloggene jeg stikker innom på bloglovin’, fordi jeg sparer det beste til sist.
   Så, ja. Det var vel alt. Har skrevet det noen ganger før, men alltid greit å skrive det igjen.

  120. Jeg synes du er et utrolig godt forbilde når det kommer til dyr. Jeg er så enig med deg i alt du sier om den saken! Har lest bloggen din i kanskje 2 år:)

  121. Jeg leser bloggen din fordi du er et stort forbilde for meg, siden du står for så mye bra! Vegetarisme, dyrs velferd og lignende. Du er den fineste jeg vet om, du er “my one and only” forbilde, og sånn kommer det til å fortsette å være, restylane eller ei.
   Jeg husker ikke første gangen jeg leste bloggen din, men før synes jeg du var en fjortis og synes du var teit (beklager for den), men nå skjønner jeg at det var en tabbe! Jeg leser bloggen din hver dag og personlig synes jeg du er fantastisk, stå på fineste Sophie!

  122. Første gang jeg leste bloggen din så fant jeg deg på Bloggshout, da het bloggen din sophyelise.blogg.no. Det er mange år siden og det var et innlegg om sløyfer, nerde gutter og kissies som du skrev var overredigert på bilder og at hun egentlig var stygg, men det var underholdende å lese bloggen hennes. Vet ikke hva det var som fikk meg til å fortsette å lese bloggen din, men var vel ganske underholdende at du spilte på det å være blond og dum og jeg likte ironien din, men etter hvert så skjønte jeg det at du hadde litt mer i hodet enn som så. Har vært veldig morsomt å se hvordan du har utviklet deg som person gjennom årene.Du er blitt mye mer moden 🙂

  123. Tror jeg har lest bloggen din siden du ble sammen med maco. Kjempe lenge har jeg hvertfall lest den. Liker at du er annerledes og står for det du mener! I tillegg har du forandret deg kjempe masse gjennom tidene og det er ganske gøy, hvertfall når det blir forbedringer. men synes selv du kunne spart deg for så store lepper, liker selv litt mer naturlig look:) Lykke til videre!!!

  124. Jeg startet å lese bloggen din for 1-2 (kanskje 3??) år siden! Du var iallefall på sommerferie hos kusinen din (haawt) i Oslo og jeg husker at jeg trodde du var derfra og bodde der. Men så leste jeg gjennom hele bloggen din og fant fort ut at du kom fra Harstad! Jeg fortsatte å titte innom fordi jeg syntes du var interresant, pen, unik og spesiell! Det var også morsomt at du kom fra nord, for det gjør jeg også (go kirkenes!)<3 endeli noen som gjorde det bra i blogging og ikke kom fra Oslo området eller Trondheim!:)

  125. Jeg begynte egentlig helt tilfeldig å lese bloggen din. Syntes først at du var bare helt falsk og hadde mange negative tanker om deg MEN etter hvert så innså jeg at jeg hadde feil. Din personlighet er så utrolig søt og du har et godt hjerte. (: M

  126. Startet å lese bloggen din for ca 3år siden, da søstra mi visste den til meg.. likte den ikke helt på startet, men fortsatte å en gang iblandt og når sjekker jeg bloggen din flere ganger hver dag. Og synes du har kjempebra meninger, og klarer å formulere de fantastisk. Likte deg enda bedre når du ble vegeterianer,som jeg å har vært i 3 år nå 🙂

  127. Kan ikke huske den første gangen jeg leste bloggen din. Men jeg husker at det inntrykket jeg fikk av deg var at du var litt “blond” og at du ikke brydde deg så mye om ting som skjer rundt deg. Jeg fortsatte å lese bloggen din… Og da så jeg hvor feil førsteinntrykk jeg hadde fått av deg! Du virker jo så reflektert og smart, og som en helt fantastisk person! Ja, du er rett og slett et utrolig godt forbilde! På norsktentamen min ifjor fikk jeg oppgaven å skriv om et godt forbilde, så da skrev jeg om deg. Jeg synes det er utrolig bra at du skriver litt dypere innlegg nå og da om f.eks dyrevern! Det har ihvertfall fått opp mine øyne. You go girl!💕

  128. Startet å lese bloggen din i 2011 når jeg var 12år, jeg såg først en av dine kødde-vidoer på youtube å lurte på hvilken dum skapning dette var (jeg var 12år hehe), etter å lest bloggen din i en uke forsto jeg at du var alt bortsett fra dum, jeg synsest du var interessan fordi du sa “folk sier jeg skal være meg selv, men jeg er meg selv? jeg er rosa osv..” noe som jeg også sto for (12 år å fjortis), så for meg har det alltid vært en rutine å følge med på ditt liv. I 3år. Du er en av de mest fantastiske personene, du er barbie with a twist. Du er mitt forbilde å det vil du alltid være 🙂

  129. Vanskelig å si hvorfor jeg leser bloggen din. Helt ærlig synes jeg det er litt flaut å lese rosablogger og har egentlig aldri likt det noe særlig, men du og cphilipps er de eneste bloggene jeg leser. Synes kanskje det er litt fascinerende, du har et liv som ikke er vanlig for jenter i Norge på din alder. Og du er veldig pen 🙂 Det er en sånn feelgood blogg som gjør at jeg føler velvær og får lyst til å være jentete og ordne meg og se pen ut. Rett og slett. Stå på videre, du har også mange gode meninger og du virker som en smart jente.

  130. Leser bloggen din fordi du er et utrolig godt forbilde, du tør å gå din egen vei uten å tenke på hva andre synes!
   Første gang jeg leste bloggen din var da jeg merket at tcmn, som da var den eneste bloggen jeg leste, ikke var på førsteplassen på blogg.no, der var du. Måtte jo klikke inn på personen som hadde fått mitt (DA) aller største forbilde, på andreplass. (Du slo tcmn med å være forbildet mitt også :0)

  131. Jeg gikk innom bloggen din fordi jeg hadde hørt mye om deg. Det første innlegget jeg leste var at du vurderte å kjøpe en rosa tredemølle. Jeg tenkte først “denne bloggen er ikke noe for meg” men så leste jeg et innlegg der du skrev om dyr og jorden, etter det ble jeg helt forelsket i bloggen din og leser den hver dag

  132. Det startet med at kusinen din Stine (haawt, som var min favorittblogg noensinne) linket til bloggen din! jeg tok en kikk innom og tenkte “Hm..hun hadde utrolig hvitt hår” for da var jeg ikke store jenta, det er det eneste jeg husker at det er en stund siden siden jeg klarer ikke komme på noe årstall kanskje 2008 eller 2009? Men jeg fortsatte fordi jeg synes du var interesant , og du blogger bra 🙂 i tillegg er jeg opptatt av dyre og miljøvern, der er du veldig flink også. Stå på !

  133. Jeg begynnte og lese bloggen din for 1 år siden ca. Gikk innpå for du var på topplista og så fort at du var sånn “typisk rosablogger”. Jeg fortsatte og lese, og så fang jeg ut at du eg ei jente med mange gode meninger, som i tilleg er smart og vakker! Jeg synes du er en bra og rettferdig jente, du skriver bra og du ser jo bare helt fantastisk ut!

  134. Helt random at jeg var innom et par blogger. Fortsatte rett å slett å lese fordi du er en person som jobber utrolig hardt for det du vil og jeg digger at alle trodde du var “en dum blondine”, men egentlig er du flink på skolen og smart som bare det. Digger deg

  135. Jeg leser bloggen din siden du har ekstremt sterke meninger, hehe 🙂 det er jo faktisk interessant å lese, siden istedet for å lese den vanlige hverdagsprosedyren så får folk noe ut av å lese det og ;)+at du ikke er den typiske bimbo og du viser at det ligger mer under overflaten!!

  136. Det hele begynnte vell med at ei veninne av meg annbefalte meg å ta en titt innom bloggen din. Hun sa du var en skikkelig fortizz, rosablogger, som var urolig fake osv. Rettere sagt, hun mente du var en levende barbie som svevde på sin egen lille rosa sky. Ble jo såklart nyskjerrig, og begynte å lese.
   I begynnelsen var jeg ikke så begeistret over førsteintrykket jeg fikk, men etterhvert fant jeg ut at du faktisk skriver ganske bra! Og det veninna mi sa om deg stemmer aldeles ikke! Etter å ha lest bloggen din i over et år nå har jeg konkludert med at du definitivt er den beste bloggeren i Norge! :’D Og det at du er en såpass jordnær jente som bryr deg om folk rundt deg (og ikke minst dyr) gjør deg til et fantastisk menneske!
   Stå på videre, ikke la deg knekke! En ting har jeg vertfall lært, en skal ikke dømme folk etter utseende! <3 Anyway, har alltid synes du har verrt utrolig fin, ser opp til deg!

  137. Leste bloggen din for første gang rett etter du hadde startet å blogge igjen for 2-3 år (?!?) siden. Husker jeg leste om den i en spørsmålsrunde som kusinen din hadde på sin blogg.. haha! Skal ikke lyve, førsteinntrykket mitt var at du virket veldig fjortiss men når jeg leste hva du skrev så virket du som en person som hadde mye interessant og viktig å komme med:) fortsett sånn!

  138. Jeg har lest bloggen din i to år nå, og jeg elsker den! Liker blandingen av sminke, klær og dine tanker om livet. Måten du er så ærlig om livet, det at du er for dyrevern gjør alt mye bedre! På en måte kjenner jeg meg selv litt igjen i deg. Når folk rakker ned på deg blir jeg faktisk oppgidd, de kjenner deg ikke, de har ikke noe grunnlag for å gjøre det. Så: go Sophie, du er best, ikke la noen ødelegge deg eller noe lignende! :))

  139. Første gang jeg leste bloggen din var for 2-3 år siden. Husker ikke helt hvordan jeg kom over den, men jeg likte den veldig godt! Du var (og er fortsatt) veldig flink til å skrive, og du står for det du mener og tror på, noe jeg synes er veldig bra. Siden da har jeg lest bloggen din flere ganger daglig hver eneste dag, og er enda ikke lei! Du virker som en utrolig smart og herlig jente, og jeg digger deg!

  140. Hei Sophie<3
   Jeg leser bloggen din hver dag, uten unntak!!
   Jeg leste vel bloggen din for første gang for 2(?) år siden. Førte gang jeg var innpå bloggen din tenkte jeg "off... Hun må være en sånn skikkelig rosablogger som ikke faller i smak hos meg"... Men der tok jeg jammen feil!!! Jeg er 21 år, og elsker bloggen din!!! Stå på videre, og for all del ikke slutt <3
   Klem fra meg!:)
   Håper jeg får møtt deg en gang:-)

  141. Første gangen jeg besøkte bloggen din, hadde du en header av deg selv med blondt hår og “stuepike” kostyme. Jeg husker førsteinntrykket mitt var at jeg syntes du virket fjortiss og teit. Men det var noe som fikk meg til å lese bloggen din daglig. Jeg begynnte å bli kjent med hvem du virkelig hva som person. Du var jo en helt annen person enn det jeg trodde du var! Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og du er en helt fantastisk person både utenpå og inni. Du har sterke meninger og du tørr og stå opp for deg selv. Du gir meg mye inspirasjon. Forsett slik som du alltid ha gjort, vær deg selv 🙂

  142. Tror første gang jeg las den var sommeren 2011 eller noe? gjennom Haawt sin blogg, fordi du var på besøk der..? Husker ikke helt, syns ihvert fall da at du var skikkelig barbie osv, men elsket likevel bloggen din. Nå syns jeg bloggen din er den beste! Du skriver veldig bra, bruker bloggen til bra formål, engasjerer deg, virker veldig smart og du skriver veldig ekte! Du er også veldig jordnær og virker så reflektert. Kjenner meg veldig igjen i deg på mange måter, og tror det er delvis derfor jeg elsker å lese bloggen din. Elsker hvordan du har så mye respekt for andre mennesker og tør å være deg selv og fremme dine egne meninger. Jeg syns i hvert fall du virker som en utrolig bra person og håper du fortsetter som blogger lenge!

  143. Jeg har lest bloggen din hver dag siden den fake-krangelen med tcmn, for omtrent 3 år siden? Husker ikke. Grunnen er vel at du er litt uten om det vanlige, kan man si.. haha. Det virker som du lever i en slags fantasiboble, der alt handler om utseende, og du virket helt hjernevasket (gjør du foresten enda). Når man kommer over slike spesielle personer er det underholdning i hverdagen. Men jeg trodde aldri det skulle gå så langt at du skulle ta alle verdens operasjoner.. hva blir det neste? Men som sagt, GOD UNDERHOLDNING! Det er underholdning å se at det bare fortsetter nedover, og det virker som du blir dommere med årene 🙁 no hate! Men der var jeg ærlig, rett og slett.

  144. Utrolig fint bilde, Sophie!
   Leste vell bloggen din kort tid etter at du kom på topplisten, syntes bloggen din virket bra. Og det er den, elsker virkelig at du ikke bare skriver om en og samme ting og at du har så sterke meningen som du står for. Minner meg utrolig om meg selv! 🙂

  145. Husker ærlig talt ikke helt når jeg begynte å følge deg, men er i alle fall noen år siden. Og grunnen til at jeg fortsatte å lese bloggen din var vel både fordi du er så vakker og fordi du virket interresant. Og dessuten syntes jeg du bare har blitt flinkere og flinkere med tiden, og det er jo bare bra!:D Men fulgte deg hvertfall når du var sammen med han Marko(?), husker ikke om det var før dere ble sammen jeg begynte å følge deg eller mens dere var sammen, hehe. Anyways, keep it up, digger bloggen din og deg, og syntes stort sett det meste er bra! Sjekker alltid bloggen din en gang i løpet av dagen og på kvelden litt før jeg legger meg. Håper ikke det virker litt stalker aktig? Syntes bare du er interresant så.. Ta det som et kompliment:)
   Takk for meg!;D

  146. Begynte vel å lese bloggen din fordi jeg kjeda meg en dag og ville sjekke ut litt “dumme rosabloggere”. Fortsatte å lese fordi det er så gøy å lese alle de forskjellige kommentarene du får på forskjellige innlegg. Helt ærlig leser jeg sjeldent hva du skriver, med mindre det er en hjertesak/viktige tema du skriver om.

  147. Leser bloggen din fordi den framstår som innholdsrik, og tar for seg mange viktige temaer. Liker spesielt dine personlige innlegg! Du er inspirerende!

  148. jeg har lest bloggen din siden 2011 og er forsatt utrolig glad i bloggen<3 jeg besøker den 10-15 ganger hver dag. jeg har lest den såpass lenge fordi du er en smart kvinne, men du kan også slippe deg litt løs. hverdagslivet består nesten bare av smarte, litt srenge kvinner eller andre siden, de som ikke alle untatt gutter vil ha noe med å gjøre. du er begge deler på en sånn måte at du klarer deg

  149. Jeg leser bloggen din fordi du ikke bare er den “rosabloggeren”, men du skriver også om viktige ting, både som du interresserer deg for, og som interresserer oss lesere. Jeg blir virkelig inspirert av å lese bloggen din, og ikke bare av bildene, av hva du har på deg, eller hvordan du sminker deg, men om hva du tenker og skriver om <3

  150. Jeg tror mange som ikke leser bloggen din bare ser for seg store pupper og lepper når noen nevner navet ditt. Men jeg leser bloggen din fordi du har så sykt mye kunnskap og gode meninger! Før leste jeg mange forskjellige blogger, men nå leser jeg omtrent bare din fordi du er ikke bare klær, kropp, sminke hele veien, du er så mye mer! Du er opptatt av alt det du også, men du er også ærlig og opptatt av det vi “vanlige mennesker” kjenner oss igjen i! Og det liker jeg 🙂 Det er alltid spennende og lese bloggen din, du er så flink! 🙂

  151. Første gang jeg leste bloggen din var da jeg så en videoblogg du hadde laget fra en heis. Husker ikke så mye av akkurat hva du sa, men jeg tenkte: herregud, at det går an å holde på sånn!! Og da klikket jeg meg inn på bloggen din, men fant fort ut at du kun var en jente som likte (og fortsatt liker) å pynte deg, men som er jordnær og smart, selvom ved første øyekast vil ikke utseende ditt tilsi det. Jeg synes du virker som en utrolig herlig person og du er en ufattelig bra blogger! Du fortjener å være på topp så lenge du ønsker! Stå på, sophie 🙂 digger deg!

  152. Jeg leste bloggen din første gang da tcmn la ut en sånn “bimbo-tulle-video” og sa noe om deg. Jeg hadde sikkert hvert innom bloggen din før, men ikke giddet å lese. Trodde du var en rosablogger uten hjerne, men da jeg til slutt leste innleggene dine skjønte jeg hvor feil jeg hadde tatt. Siden da fortsatte jeg å lese bloggen din og du har virkelig overrasket postivt gjennom tiden jeg har fulgt deg spesielt nå det siste året. Virker som du endelig har funnet deg selv og er mye tryggere på deg selv. Stå på videre.
   Klem meg :*

  153. Husker ikke når,men begynte å lese bloggen din fordi det lå en nyhetssak om deg på nettavisen eller noe også kjeda jeg meg på jobb. Syntes bloggen var underholdende i starten,men har dabbet veldig mye av i det siste.. går liksom bare i det samme..de andre toppliste bloggerene har flyttet hjemmefra og du bor liksom ennå hjemme med mamma og pappa.. skjer liksom ikke så mye. Ja du reiser mange plasser og snakker om dyr, utseende og klær. Det som var mest spesielt med deg var jo at du ga f*** i alle andre og gjorde som du ville med DITT utseende, men nå går du jo tilbake på det også. Før festet du, gjorde galne sprø ting, nå er det bare kjæreste bilder og bilder fra rommet ditt/kjærlighetsreisene.Du virker ut som en kjekk jente, men merker jeg leser mindre og mindre bloggen din for Zzzzzzzzz;)

  154. Jeg begynte egentlig bare å lese bloggen din helt tilfeldig. Når eg begynte å lese den ble jeg litt overrasket over at du, som har både silikon og restylane, og som jeg så for meg at var litt dukkete, faktisk har så mange flotte meninger. Nå digger jeg bloggen din, fordi du er jente-jente, men du har egne meninger og står for ditt. Du tar opp gode temaer og elsker det at du er mot pels og dyremishandling, det er jeg også nemlig. Bloggen er en blanding av rosavlogg med gode temaer. Du er min favorittblogger! :)<3

  155. jeg husker jeg var på bloggen til søsteren din som jeg fant heelt random for flere år siden. jeg kjedet meg og gikk inn på din blogg. du var platinablond, gikk på melanotan og hadde depresjoner.. jeg synes jeg husker den første gangen jeg leste bloggen din, hadde du en annen blogg..? uansett, jeg digger deg og hvordan du skiller deg ut og alt! er en grunn til at jeg har lest bloggen din såpass lenge 🙂

  156. husker du var med på en må-gjøre video med stine steen også linka hu til bloggen din så begynte jeg å lese den. men så slutta du og når du kom tilbake klatra du jo høy på lista så jeg fant bloggen din igjen 🙂
   leser den nå for at du skrive utrolig bra fra deg. jeg er også en stor dyrevenn og elsker at en blogger faktisk bruker muligheten på å skrive dype inlegg som du gjør, og ikke bare om dyr – men du skriver om alt mulig fra kroppspres til miljø også.
   du er et skikkelig bra menneske, med andre ord!

  157. Leser bloggen din fordi du skriver så mange meninger, og ikke kun om anbefalinger og klær. Også er jeg også opptatt av dyrevelferd.
   Husker ikke første gang jeg leste bloggen din, men husker hverfall du hadde blondt langt hår og virket overfladisk…
   Fortsett å vær akkurat den du er, du er favoritt bloggeren min ! <3

  158. Første gang jeg leste bloggen var for cirka 2 år siden. Jeg hadde nettopp lagd meg blogg og ville se hvordan de største bloggene så ut. Så var jeg så heldig at det første innlegget var om dyremishandling, og jeg fikk virkelig øynene opp og begynte å lese så mye jeg kunne. Det var så deilig å vite at man ikke bare er en ting, du er både feminin, har sterke meninger og har noe du brenner for. Og siden da har jeg skjekket bloggen flere ganger daglig for å se om du har lagt ut et nytt innlegg. Du er et så godt menneske Sophie, og det er så gøy å være inne i hodet ditt og få se hvordan du tenker 😉

  159. Leste bloggen din for første gang da du hadde skadet øret ditt, som var i 2011 tror jeg:). Jeg leser den fortsatt fordi du skriver slikt at du ikke fremstår deg perfekt,slik som andre blogger gjør. Du skriver gøy og om fine saker!

  160. begynte å følge med på bloggen din etter “bloggkrigen” mellom deg og tcmn. Jeg kikket innom bloggen din og syntes den var spesiell, og litt annerledes. Bloggen din er perfekt! Jeg har såååå mange argumenter for å underbygge det, men har ikke tid til å ramse alt opp akkurat nå so you just have to take my word for it 🙂 Stå på Sophie! du er fantastisk, og jeg har SYKT respekt for deg. <3

  161. Hmm grunnen til at jeg fortsatte å lese bloggen din etter første besøk må jo gå på førsteinntrykket! Fikk et veldig bra førsteinntrykk av deg ihvertfall. Synes du var veldig pen og bloggen din var veldig søt og ikke over the top liksom, hehehe. Det er egentlig ganske rart at jeg bare bestemt meg for å lese akkurat bloggen din, fordi jeg leste ikke mange blogger på den tiden (rundt 3-4). Det er veldig lenge siden, så husker ikke hvordan du så ut en gang.
   Nå leser jeg bloggen din fordi du er så flink til å skrive og skriver ikke sånn at det blir kjedelig, har et godt hjerte både mot mennesker og dyr, fint design, fine og store bilder, du virker veldig koselig og snill, fin stil, veldig pen osv! Kommer ikke til å slutte å lese bloggen din, vil jo se hvordan du har det og hvordan det går med deg!

  162. Leser bloggen din fordi du virker som en fantastisk person! Føler du bryr deg om alle, og vil alle skal ha det bra. Og at du hjelper alle, skulle virkelig ønske jeg hadde en jeg kunne si alt til, for føler du er ei man kan fortelle alt til. Stå på, du virker som er godjente! 🙂

  163. Jeg leser din blogg for du har sterke meninger som du står for, du skiller deg ut, av og til kjenner jeg meg selv i det du skriver og du skriver rett og slett bare interessante ting som jeg bare må få med meg. Jeg har lest bloggen din i veldig mange år og har vært fast leser helt fra første gang jeg så bloggen din. Vil også bare si at du har inspirerer meg veldig i både stil og alle dine meninger, stå på videre! 🙂

  164. Jeg leste bloggen din for første gang for noen år siden, tror det var en link til den på bloggen til TCMN… Først leste jeg den fordi jeg syntes du virka helt blåst (Heidi Alexandra type), men så fortsatte jeg fordi jeg blir fascinert av deg – alt fra meninger, til måten du fremstiller deg selv på (som jeg fortsatt synes er helt blåst noen ganger) og utseende, klær osv.
   Synes rett og slett bloggen er gøy og lese for å koble av!

  165. Den første gangen eg begynte å lesa bloggen din var for någen år si. Eg har forsetta å leasa han siden eg føle at din er annarledes enn alle andre ! Du tørr å sei ka du meine og sånt. Eg bare begynte å like bloggen din mer og mer for kvar dag som gjekk! Haha, du er faktsk favoritt bloggen min og eg komme aldri til å slutte å lesa han!:)

  166. Jeg leser bloggen din av ren nysgjerrighet. Du er fascinerende å lese, og så liker jeg å se på bilder av deg. Jeg leser ikke hele tiden, men hvis det er spennende overskrift som trigger nysgjerrigheten, da leser jeg. Jeg husker dessverre ikke det første innlegget av deg. 🙂

  167. Jeg gikk først innom bloggen din når du kom på topplisten for noen år tilbake. Det var egentlig veldig rart, for jeg syntes egentlig ikke du var sånn wow-sånn-vil-jeg-se-ut pen, bare helt på gjennomsnittet pen. Blondt bleket hår (alt for bleket) og alt for mye sminke. Haha nå føler jeg meg slem, men bloggen til en jente blir utrolig mye bedre når hun har utseende. Trist, men sant. Men det var noe mer med deg som bare fikk meg til å forsette å trykke inn på bloggen din og det tror jeg var den fantastiske personligheten din og alle de utrolige meningene dine. Du har også blitt penere for hver dag og jeg elsker hvordan du kler og sminker deg.(forsett å vær brunette) Du er et veldig godt forbilde og jeg heier på deg!

  168. Først leste jeg bloggen din fordi, unnskyld på forhånd, jeg syntes det var morsomt. Jeg satt og følte meg bedre fordi du var “selvopptatt”, hadde “komplekser”, du var “grunn” osv. Jeg fikk sjokk da jeg skjønte hvor feil jeg hadde tatt. Du viste gjennom skrivingen din at du er en innsiktsfull, ansvarlig, sterk og u-påtatt person. Du fikk meg til å innse at jeg hadde blitt en som dømte folk etter utseende, og det er jeg egentlig ganske takknemlig for. Gode mennesker kommer i alle forskjellige versjoner, utseende eller interesser spiller lite rolle. Jeg er spesielt imponert over måten du innrømmer når du har gjort noe feil, og hvordan du ønsker å spre oppmerksomhet rundt gode saker, som dyr og miljø og sånn. Du og jeg er nok forskjellige personer, med forskjellige bakgrunner og interesser,men det gir meg ingen rett til å dømme. Du har gode verdier, det er det som teller

  169. Første gang jeg leste bloggen din var for leeenge siden, det var da du og tcmn ble sammenlignet. Det at hun hermet etter deg eller hva det var. Din blogg var linket i kommentarfeltet og jeg trykket på den. Husker hedaren din var deg og skriften Barbie With a twist. Husker ikke det første innlegget jeg leste men siden den dagen jeg var innpå har jeg lest bloggen din hver dag. har prøvd å lese fler blogger i lengen, men ble lei alle sammen, men ikke med deg, har aldri blitt lei av og lese om deg og livet ditt. Du er så reflektert og moden. Har lært mye av deg og håper du vil fortsette og blogge lenge! stå på! elsker bloggen din!

  170. Husker ikkje helt første gangen eg leste bloggen din, så lenge siden! Men eg vet at eg fortsatte fordi du har et interesant liv! Ser det hvertfll ut som på bloggen.Og det gjør det gøy å lese 🙂 Ser opp til deg og du er kjempepen akuratt som du er!

  171. Husker ikke første innlegget jeg leste, men det er leenge siden. Jeg husker at jeg ville fortsette å lese bloggen din fordi du var så sinnsykt pen. Du er jo fortsatt sinnsykt pen, og jeg syntes du er en sterk jente. Selv om du har hatt masse operasjoner så føler jeg at du er den samme som før. Og et stort hjerte har du også, en av grunnene til at jeg også leser bloggen din. Alle skal liksom vise fram sine dyre canada goose jakker osv. Men det at du er så imot det er virkelig hæærlig. Elsker bloggen din Sophie <3

  172. Husker ikke når jeg startet å lese bloggen din men det er ivertfall veldig lenge siden 😉 Jeg digger bloggen din og deg <3

  173. Jeg husker første gang jeg klikket meg inn på bloggen din, det er vel et par år siden nå, men førsteinntrykket var vel at du virket som en veeeldig rosblogger. Tross dette, var det noe med deg som fikk meg til å fortsette å klikke meg inn på siden din. Førsteinntrykket er ikke det inntrykket jeg har av deg nå. Jeg leser bloggen din den dag i dag fordi du virker som en utrolig jordnær og herlig jente. Du skriver spennende og får ikke alt til å se “perfekt” ut. Jeg vil også fortelle deg det at du har åpnet øynene mine for Dyrevern, noe som har blitt til en av mine hjertesaker. Du er et stort forbildet. TUSEN TAKK for at du er du, Sophie. <3

  174. oi, det er lenge siden! Husker jeg leste alltid søskenbarnet ditt Stine sin blogg, og du var av og til med på videoblogger osv, og så fikk du deg blogg, og jeg leste den lenge. Så byttet du blogger flere ganger også (om jeg husker rett) men husker at du hadde et knallrosa design og du alltid brukte mottoet “Barbie with a twist” på headerene dine.
   Leser bloggen din fremdeles, siden jeg har de samme synspunktene på det meste som deg, blandt annet om canada goose, pelsdyr, operasjoner, mobbing, utseende osv! jeg føler at jeg kunne ha skrevet denne bloggen, haha, hvis det gir noe mening! Men jeg digger at du er deg selv, og at du virker så snill.
   Stå på Sophie! 🙂

  175. Jeg leser ikke bloggen din fordi jeg liker at du forandrer på utseende, fordi det gjør jeg ikke. Men det jeg liker er at du er åpen om det, og står for det du mener. Jeg tror, og vil tro at du er en kjempe snill og hyggelig person.

  176. Æ huska i begynnelsen då æ leste bloggen din fordi æ oppfatta dæ som ei overfladisk og selvopptatt jenta fra lille Harstad. Men etter å ha fulgt dæ en stund så har æ fått et helt annet inntrykk av dæ.Du e ei flott, sterk, modig, nydelig og flenk jenta som står opp førr dyran sine rettigheta og står på dine meininge. Og d kan æ alltid respektere.
   Ønska dæ alt godt!

  177. Jeg er litt usikker når jeg var innom bloggen din for første gang. Det er ikke så fryktelig lenge siden jeg begynte å lese den fast. Har aldri vært en sånn som leser så mye blogger fordi det då sinnsykt mange teite det ute som skriver om ting som jeg ikke kunne brydd meg om lissom. Men jeg vet at jeg dømte bloggen din og deg fordi du så ut som en sikkelig rosa blogger. Å ja tenkte at du sikkert bare skreiv om sminke å klær. Men så begynte jeg å lese litt mer så fant jeg ut etter vært at du og jeg er egentlig ganske like 🙂 dyrevenn, jepp! Ikke redd for å si meninga mi, jepp! Sterk personlighet, jepp! 🙂 tror den eneste forskjellen er at jeg ikke pynter meg så mye, jobber med dyr å litt sånn så blir ikke mye tid til den slags 🙂 men jeg må si at jeg digger deg! Du virker veldig naturlig og ekte ut 🙂 klem :*

  178. Leser den fordi det er underholdning for meg, ler meg hvergang av hvor dum du er med all det fake utseendet ditt..

  179. Husker jeg syns du virka veldi fake i bynnelsen.Og det var dumt gjort av meg å dømme deg så fort… for jeg leste litt på bloggen din og slikt, og forandra fort mening! Syns du skriver veldig serriøst og rett fra hjertet. Det er det jeg liker best med bloggen din, at du er så ærlig.

  180. Husker ikke helt når jeg begynte å lese bloggen din, men jeg må si jeg var skeptisk i starten. Enda en rosablogg…
   Men etterhvert merka jeg at det var mer ved deg, du hadde noe mellom øra. Du skriver ikke bare det samme som andre rosabloggere gjør , men saker jeg virkelig bryr meg om. Jeg er selv vegetarianer og er fullt imot pels! Og saker som det gjør deg annerledes enn andre. Vil gjerne lese mer om saker som det om merker som man ikke skal bruke, både i klær, sminke osv.. Kan jo mye av det selv, men er mulig jeg har utelukket noe. Vil gjerne at du skal lage et innlegg om hva slags produkter som er JA og hva som er NEI. Folk ser opp til deg, og du kan gjør en forskjell! Vil også gjerne vite hvorfor du ble vegetarianer? Og hva som er ditt kosthold? Kanskje vise litt produkter som du spiser?
   Til slutt er jeg glad for at du har skjønt at det er nok operasjoner, du er nydelig akkurat som du er nå, ikke forandre noe mere! :D<3

  181. Åh, det er lenge siden jeg begynte å lese bloggen din. Jeg begynte å lese den bloggen du hadde før denne. Husker ikke hva den heter, men jeg husker jeg syntes du var litt utenom det vanlige innenfor rosabloggerne. Du hadde så gode innlegg og jeg beundret virkelig utseendet ditt. Husker jeg ble kjempe lei meg når du slettet den bloggen. Heldigvis begynte du å blogge igjen. Jeg har vert fast leser i maange år nå og beundrer deg fortsatt på mange måter, selv noen ganger jeg ikke er enig i meningene dine. Dette er vell kanskje den eneste bloggen jeg sjekker fast hver eneste dag.

  182. Tror jeg startet å lese bloggen din for 3-4 år siden. Jeg startet å lese den fordi ei jeg da gikk i klasse med skrev til meg på facebook “tror du ho sophie elise har sillikon eller?” Haha og da måtte jeg jo sjekke bloggen ut! Etter det ble jeg vell fast leser 🙂

  183. Mitt første inntrykk var veldig mye sminke, nydelig hår og en som utfordret veldig med bildene. Pluss rosa overalt 🙂 Skulle egentlig finne fotballfrue sin blogg, men endte av en eller annen grunn opp her. Ble værende på bloggen lenge og lese gjennom gamle innlegg. Ble overrasket over hvor reflektert du er samtidig som du virket ganske sårbar. Har aldri sluttet å lese den siden.

  184. Leser bloggen din fordi du gir meg inspirasjon Sophie! Første gang jeg leste den var når Haawt linket deg en gang dere var sammen, og siden har jeg lest blogg etter blogg, etterhvert som du byttet.

  185. Eg lese bloggen din fordi du inspirera meg. Måten du kler deg på, personligheten din og utseende. Du skriver litt meir alvorlige og følsomme innlegg, noko eg likar.
   Første gangen eg lese bloggen din, det er lenge sidan. Kan ikkje huksa det nøyaktig men for nokon år sidan i alle fall! Fortsatte og lesa den på grunn av det som eg skreiv øver her.
   stå på! love

  186. Første gangen jeg leste bloggen din var det fordi jeg hadde hørt om “barbiejenta” og ville se deg selv. Jeg fant fort ut at du må være et av mine største forbilder. Du er så vakker, smart og oppegående, samtidig som du brenner for dyrevern. Du var den som gjorde at jeg ble enda mer aktiv med det selv, og at jeg nå sitter og titter på flybilletter til Taiji neste år. Tusen takk for at du er du!

  187. Jeg har lest bloggen din i ca 2 år. Grunnen til at jeg leser den er fordi jeg alltid har hatt veldig mye respekt for deg og det du står for. Hver gang du skriver personlige innlegg så kjenner jeg meg igjen, i likhet med andre. Du er også kjempevakker, selvom du har fikset på utseende litt, så er du virkelig nydelig.
   Du virker også så jordnær, og du er ikke den som “pynter” på ting, du bare skriver rett ut fra skjela, og det er helt utrolig egentlig, siden du har såpass mange lesere som kan lese å se deg, hvis du skjønner? 🙂
   Uansett, stå på Sophie! 🙂 Klem

  188. Leser bloggen din fordi jeg syns at du virker som en veldig hyggelig person, og fordi jeg føler at jeg kjenner meg igjen i deg på mange måter 🙂 Første gangen jeg leste bloggen din, var da du la ut en konkurranse der leserene skulle gjette hvilke extensions du brukte.. minner, haha! <3

  189. I begynnelesen leste jeg bloggen din fordi jeg synes du skrev om mye interessant og du virket som en super jente!
   Må si jeg ikke er innom like ofte, og det er nok fordi det har blitt veldig mye fokus på utseende. Jeg mener at du må gjøre akkurat som du vil og dette er jobben din, det er sånn du tjener penger. Men, det er så mange unge og eldre jenter som titter innom her hver dag. Jeg synes kanskje ikke at dette alltid er en blogg en usikker jente (og la oss være ærlige, det er mange av oss) bør lese.
   Jeg elsker å reisene dine og når du skriver om ting du engasjerer deg for! Det er kjempe spennende 🙂 Stå på! Gleder meg til å se hva for noe spennende du finner på resten av året!

  190. Jeg begynte å lese bloggen din da du var ganske ny, og fortsatte med jevne mellomrom fordi jeg syntes du var en god blogger. Litt søt og morsom og åpen.
   Men skal innrømme at jeg ikke leste bloggen din på en god stund da du var helt fiksert på utseendet. Men på det “området” har du skjerpet deg. Så nå leser jeg igjen 🙂

  191. Jeg leser bloggen din fordi jeg kjenner meg så godt igjen i deg som person. Altså det du viser igjennom det du skriver. Jeg liker deg utrolig godt og elsker å lese innleggene under kategorien “hjertesaker”. Du har på en måte et syn på ting som jeg kjenner meg veldig igjen i, du er veldig flink til å drøfte og er veldig flink til å legge ting frem på en bra måte. jeg er ofte veldig dårlig til å forklare ting så godt selv og det er noe av det som er så deilig ved å lese det du skriver for det er så bra forklart. Og det er gjerne temaer jeg også er veldig opptatt av! Temaer som ofte fanger oppmerksomheten min mest er sånt som: utseende og selvbilde. altså sånn som du skrev om nylig om det med å føle at man hele tiden må endre noe, prøve å finne måter på å se bedre ut og hvordan dette egentlig bare gjør deg veldig usikker. natur og miljø. ihvertfall det angående nasjonal parken yasuni. Ble så utrolig glad når jeg så du hadde skrevet om dette på bloggen din og var noe jeg var utrolig fortvilet over selv.
   også når du skriver om negative kommentarer og hvordan folk ofte dømmer deg uten å egentlig kjenne deg og snakke om hva du kan og ikke kan legge ut på din egen blogg osv. det er ting jeg synes er veldig spennende og er enig i!
   Elsker deg sophie! Synes du er et bra forbilde!

  192. jeg har aldri kommentert bloggen din før, men har lest den utrolig lenge.
   jeg kan heller ikke huske første gang jeg leste den, men jeg kan huske hvorfor. jeg kan ærlig si at jeg ble lokket inn etter å ha lest en artikkel eller noe lignende. jeg skal innrømme at det til å begynne med var litt smånegative tanker jeg hadde da jeg så bildene dine osv på bloggen. men jeg leste og leste og siden har jeg lest bloggen din hver eneste dag. i typ 1 år.
   du er med hånden på hjertet min favorittblogger, selvom du kanskje er den største kontrasten ifra meg i hele verden. haha. men jeg synes du virker helt fantastisk, du virker kjempegod. du har så utrolig mange meninger, og synes så mye om så masse!
   du virker bestemt, og alle tingene du gjør, gjør du med en grunn om du skjønner. jeg beundrer motet ditt, og synes du virker som et veldig flott menneske.
   hilsen fast leser 🙂

  193. jeg leser bloggen din fordi du har noe intressant og skrive om og ikke bare uvesentlige ting som jeg synes mange andre rosabloggere burde bli flinkere til. I tillegg er du utrolig vakker og virker som ei nydelig jente 🙂

  194. Jeg leser bloggen din fordi du har så mange sterke og flotte meninger, og fordi du ikke er redd for å dele meningene dine. De som sier du er et dårlig forbilde burde lese innleggene dine om hva du mener om forskjellige ting, og ikke bare de innleggene der du skriver og restylane og silikon. For du er et godt forbilde!

  195. Jeg leste den første gangen for noen m måneder siden jeg så på topplistene å der var du å tenkte å skjekke den ut du lå jo på topplistene å alt å tenkte den var bra å den var jo kjempe bra ser på bloggen din hver dag❤️ Å btw du er kjempe peen😍😍

  196. Første gang jeg leste bloggen din tenkte jeg at du var en fjortis som 1000 andre jenter i Norge(dette var uten å faktisk å ha lest bloggen). Så tar det noen dager hvor du legger ut fantastisk brae innlegg hvor du har ekstremt sterke meninger!! Jeg innså at du var en fantastisk jente som var flink til å skrive!! Du er et kjempe bra forbilde! Elsker bloggen din og deg

  197. Første gang jeg leste bloggen din var så lenge siden at jeg ikke husker det engang, men så etterhvert så så jeg at du er en utrolig vakker jente med en helt fantastisk personlighet…. Jeg er nå vegitarianer og har vært det i 1år jeg ble vegitarianer når jeg så videoen du la ut på bloggen og alle innleggene dine og du inspirerte meg<3.. du er et kjempe bra forbilde og du er bare helt PERFEKT. elsker bloggen din og den er det første jeg sjekker når jeg går på daten. Sånn som nå, nå skulle jeg egentlig gjøre lekser men sitter her nå og sier hvor perfekt du er og hvor mye påirkning du har på livet mitt!!

  198. Jeg leser bloggen din fordi du er veldig opptatt av dyrevern, akkurat som meg, og du har så utrolig mange gode meninger og er flink til å skrive om dem. Du er faktisk en av mine største inspirasjoner! Enda en stor grunn er at du er et godt forbilde, du er deg selv og ikke bryr deg om hva andre sier om deg. Stå på, du er helt utrolig!

  199. Jeg begynte å se på bloggen din da den ble omtalt en plass. Husker ikke hvor. Fortsatte å lese den rett og slett pga utseendet ditt. Nå har det seg sånn at til tider bare ser jeg på blogger og da må bloggerne legge ut bilder verdt å se på! Matblogger med bilder av mat frister lite da feks! Noe overfladisk må også jeg få gjøre 😉

  200. Jeg begynte å lese bloggen din fast når du skulle operere nesa. Grunnen til det er fordi jeg føle jeg kjente meg sykt igjen i alt du skreiv og alle grunnene for hvorfor du ville fikse på nesa di. Mange folk “dømte” deg kanskje for det å operere nesa og at de syns det var teit osv. Men de som faktisk har så dårlig selvtillit på grunn av en liten dings midt i fjeset, og de har mulighet å fikse på den, må de være opp til hver enkelt person:-)Jeg har sykt mye problem med bilder av meg selv.. har ikke hatt profilbilde på ett år, fordi jeg klarer ikke å se på nesa mi. sykt trist:( Jeg har tenkt mye på dette med å fikse på nesa mi jeg også! Ikke fordi jeg vil ha en PERFEKT nese, men fordi jeg faktisk ikke klarer å gå en dag uten å tenke på hvor stygg den er. Jeg prøver å lage den mye mindre og smalere ved hjelp av sminke, men det er ikke noe som funker noe særlig.. Men fordi dette er en såpass stor plage i hverdagen min, vurderer jeg å fikse på den. Selvsagt kan det jo gå gale, men det er en risk man må være villig å ta.
   Ja uansett så ser jeg på deg som en veldig stor inspirasjon, ikke bare fordi du har fiksa på nesa men bare alt du står for og for at du er deg selv!
   Husker ikke første gang jeg leste bloggen din, men var vertfall når du hadde blondt hår! Jeg har lenge trodd du var en sykt fjortis og Barbie-girl. Men når jeg starta å lese den fast, ser jeg at det er faktisk en person med myye personlighet som sitter bak skjermen og skriver:-)
   Dette skal ikke bli altfor langt, men jeg vil bare si tusen takk for at du er så ærlig om ting som du er, og stå på videre! Du er fantastisk!!
   Velger å være anonym, har ett navn folk vil gjenkjenne! håper det går greit.

  201. husker ikke første gang, men jeg leser bloggen din fordi du skriver utrolig bra! Du har en god mix av outfitbilder, opplevelser du gjør, hverdagsting og dine meninger om forskjellige saker, veldig bra!

  202. første gang var vel i 2011 på høsten, tror jeg. jeg leste videre fordi du er en jente medså mange menienger og bilder som er utrolig fasiderende! Før jeg ble fast leser syntes jeg du var den barbien og den gullungen som fikk alt av alle. Men respekterer deg til 1000, og utrolig stolt av deg nå som du har skønt at naturlig skjønnhet er bra og ikke slemt ment 🙂 :* Stå på ♥

  203. Heihei^^, husker ikke første gang jeg leste bloggen din, men jeg vet grunnen til at jeg fortsatte å lese den, og det er for jeg digger måten du er på, selv hvor mye dritt folk slenger til deg så tørker du dritten av deg og reiser deg med hode enda høyere enn før, og viser til de som snakker dritt til deg at du er 10000 ganger bedre enn de! Du er virkelig en sterk person, med sine egne meninger, og det skal du ha mye respekt for! Stå på videre, ikke la noen knekke deg eller snakke dritt til deg! ^^,

  204. Jeg har lest bloggen din siden du startet opp på denne bloggen!
   Jeg har vell lest den pga at jeg kjente meg igjen i sinnsykt mye du skrev og syntes det var interesant det du skrev!
   Husker en dag da jeg tenkte at en dag skal jeg dra til deg å forklare at jeg følte vi bare måtte bli venninner! Ikke pga at du var “kjent” men at jeg følte jeg kjente deg! Sikkert pga det at jeg kjente meg igjen i så mye av det du skrev.
   Jeg skjønte når det var noe galt (spesielt mellom deg og marco) og jeg følte jeg kunne skjønne hvordan du hadde det pga det var akkurat som du har forklart det mellom dere som mellom meg og min ex.
   Du fanget oppmerksomheten min og siden har jeg fulgt med på bloggen!
   Har deg også på bloglovin og får alle oppdateringer der 🙂

  205. Jeg begynte å lese bloggen din for et halvt år siden. Jeg visste om den før det også, men jeg syntes den ble for “fjortis-aktig”. Du har blitt mye mer moden, og jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg og gjør hverdagen litt lysere!

  206. Første gang jeg gikk innom bloggen var vell da du kom høyt opp på topplisten. Jeg var ikke så glad i å lese, så jeg så på bildene dine og dømte deg etter det. Så gikk jeg ut og leste andre blogger. Tenkte du ikke var så smart, og bare tenkte på utseende ditt, fordi du ser jo veldig pen ut. Så feil er det leenge siden jeg har tatt. Ja, selvførgelig bryr deg om hvordan du ser ut, hvem gjør ikke det? Men det var jo langt i fra det viktigste du tenkte på, du har et varmt hjertet og du har så sterke meninger, og jeg blir så inspirert! Du skriver fantastiske innlegg og jeg blir så glad av å høre om livet ditt, og hva som har gått bra og de tingene som ikke har gått så bra. Du er en utrolig sterk jente får jeg inntrykk av, og jeg har blitt veldig glad i deg gjennom bloggen <3

  207. Jeg leser den for at du er så falsk og løs, så jeg vil så klart følge med på hvor mye du driter deg ut i løpet av en dag 😉

  208. Helt ærlig så første gang jeg leste bloggen din for to år siden tenkte jeg at du var ganske dum og selvopptatt. Men så fortsatte jeg å lese litt og fant ut at det stemmte jo ikke overhode. Nå leser jeg bloggen din fordi du skriver utolig mye mange kan kjenne seg igjen i. Du skriver om ærlige og viktige meninger som du ikke minst virkelig kan stå for. Og jeg syntes du er et forbilde fordi du lærer andre at hvis man virkelig vil ha en forandring så må man faktisk selv gjøre det man kan. Det har du hvertfall lært meg. Selv om du kansje ikke merker det selv så gjør du faktisk en stor forskjell på dem som leser bloggen din. Meg foreksempel. Jeg har blitt vegetarianer, jeg er mer obs på hvilke produkter jeg kjøper og jeg visste ikke om at man kunne gi underskrifter til forskjellige orginasjoner for å hjelpe. Alt dette er ting jeg mest sannsynlig ikke hadde tenkt over hvis ikke det hadde vært for at du ikke hadde skrevet om det. Så ja du gjør faktisk en forskjell!
   hilsner fra en takknemmelig leser 🙂

  209. Første gang jeg så bloggen din var da en kompis delte en video av deg der du gråter over håret ditt og tror du kommer til å miste alle vennene dine pga av at det var feil farge eller noe? Husker ikke helt.
   Først tenkte jeg, stakkars jente, her mangler det noe i topplokket! Men etter å ha lest en stund skjønnte jeg at det var litt mer enn bare blonde lokker og litt plastikk her og der.
   Det imponerer meg at du brenner så sterkt for, og engasjerer deg innenfor spesielt dyrevern, men også andre ting! Du virker som en flott jente og utseendefikseringen satt til side virker du veldig oppegående og reflektert:) Stå på og kjempe for det du brenner for! Aldri la deg knekke av folk med dårlig oppførsel og stygge kommentarer. Innerst inne har de det bare vondt med seg selv..
   Hurra for Sophie Elise 🙂

  210. Jeg hater vel egentlig å innrømme det, men det er fordi jeg kjenner meg igjen i deg. Vi er ikke like i det hele tatt, men samtidig er vi veldig like. Jeg også er av den typen som kan stille meg foran speilet og studere hver detalj på meg selv og finne ut hver minste ting som kunne vært bedre .Samtidig synes jeg vel egentlig samtidig at jeg selv er veldig pen, at jeg har fine ansiktstrekk, fin kropp osv. Jeg har egentlig helt sinnsykt lyst til å legge ut undertøys/bikinibilder på bloggen, jeg elsker å vise frem meg selv. Men jeg kommer aldri til å gjøre det. I det neste øyeblikket igjen er jeg feit, for små pupper og rumpe, ikke langt nok hår, ikke blå nok øyne… Jeg er livredd for hva andre skal mene om meg, samtidig som jeg er meg selv helt og fullt, og kan drite fullstendig i hva andre mener andre ganger.
   Jeg er en av de som gjerne skulle tatt en operasjon eller 4, men som aldri kommer til å gjøre det. På en måte er du en refleksjon av meg, dersom jeg hadde gjort alt jeg “drømmer” om å gjøre, men som jeg ikke gjør fordi jeg vet bedre. Du er little miss perfect, akkurat som meg, men er langt fra perfekt likevel. Mange “venner” går bak ryggen på meg fordi jeg nettop er vellykket, og det takler de ikke. Jeg har gode karakterer på skolen, jeg er blond, har en ganske grei kropp, fint smil, god i sport og er veldig blid og grei. Men innvendig er jeg verdens mest usikre person. Hvorfor? Jeg burde jo ikke ha noen grunn til å være det, folk har jo ikke noen spesiell grunn til å ikke like meg. Likevel tør jeg aldri ta initiativ til folk jeg vil bli kjent med. Mange av besteveninnene mine som kanskje ikke er like heldige med utseendet (mener absolutt ingenting stygt med dette, er absolutt ikke høy på meg selv, må bare skrive det slik for å få det frem på riktig måte) er langt mer utadvente enn meg. Jeg tør ikke, jeg er usikker på meg selv. Vil jeg si noe dumt? Er jeg ikke kul? Liker folk meg egentlig?
   Samtidig er vi like på den måten av at vi er genuine på innsiden, selv om vi er veldig fikserte på utseendet. Jeg også er opptatt av dyrevern, er aktiv i elevråd, ungdomsråd, UFT osv. Jeg vil så gjerne bry meg, gjøre noe godt for andre og slike ting. Jeg har to helt stikk motsatte sider av meg.
   Den utrolig utseende-fikserte siden, der jeg tenker på hva jeg skal gå med, hvordan jeg skal sminke meg, hva jeg skal gå i for ikke å se feit ut, hva som fremhever midjen min, hvordan håret mitt skal se bra ut, hvordan skal jeg smile, hva skal jeg gjøre for å se pen ut osv. Alt som egentlig ikke betyr noe, men samtidig betyr alt i verden for meg.
   Så har vi den snille gode personen på innsiden, som bryr seg om andre fremfor seg selv, og er en “peacekeeper” når det kommer til å vere grei, si ifra når noen blir plaget, ikke slenge dritt, ta seg av andre og mest av alt smile og være snill med alle. Jeg går med på alt mulig som er på bekostning av meg selv, bare for å ikke lage styr og være vanskelig.
   Jeg prøver altfor hardt å være perfekt. En 5-er er ikke lenger bra nok på skolen, magen min er ikke fin nok før buksene mine starter å bli for store, puppene mine er ikke fine før jeg får stor kløft, jeg er ikke en bra person før jeg slutter å se meg selv i speilet hele tiden. JEG ER IKKE BRA NOK FØR JEG ER UTGÅENDE OG SELVSIKKER. Hvorfor skal det være så jævlig vanskelig for meg å være det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg