tyrkia neste!

Reklamelenker NELLY. 

 

Nå er jeg og kjæresten på gardemoen og venter på flyet som tar oss videre til Tyrkia ♥ Det skal bli så herlig med en uke sol, sommer, bad og kjærlighet. Hotellet vi bor på har jo som sagt all inclusive, så jeg krysser alt jeg har for at maten er brukbar der så trenger vi vel knapt å forlate hotellet, hehe. Jeg vil også ta med kjæresten for å kjøre vannscooter, han har aldri gjort det før – det er jo så gøy! Jeg får forresten en del spørsmål om hvordan jeg klarer å se kjæresten i øynene når jeg selv har dager hvor jeg føler meg stygg og har dårlig selvtilitt. . Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men saken er den at med han, så føler jeg meg ikke stygg overhode. Jeg har vært i forhold tidligere som har gjort at jeg tenker jeg ikke er verdt noe, at jeg er stygg, feit og dum. Man blir brytt lengre og lengre ned, og ikke løftet opp slik man skal. Jeg er på ett godt sted nå i livet, og jeg håper dere alle kommer dit en gang, og at denne følelsen varer lenge. Aller helst i en evighet. 

 

 

Vi har allerede vært på flyplassen ett par timer, men fikk ikke sjekket inn før nå nettopp. Tiden har vi brukt på å kjøpe mat og ett nytt minnekort til kameraet. En bok fikk jeg også kjøpt, “evig søndag”, ca ett år etter alle andre kjøpte den. Så langt er den deprimerende. Jeg har hatt depresjoner. Kjenner meg ikke igjen likevel. Men, det er interessant å lese uansett, og jeg liker Linnea. 

 

 

Vi lander i tyrkia rundt midnatt, så neste oppdatering kommer ikke før imorgen engang. Jeg gleder meg bare til å komme fram å se hva Horus Paradise Luxury Resort (langt navn!!!) har å by på! Det ser jo helt fantastisk fint ut, jeg drømmer meg bort når jeg ser bildene.. 5 stjerner og greier. Husker faktisk ikke hvilket rom vi har, så det blir spennende å se. Men vi er ikke så kresen, det vi hadde i paris var jo så lite at vi ikke engang kunne gå på gulvet, og der hadde vi det helt topp! 

 

Jeg har på meg genser fra nelly HER, skjørt fra sheinside.com, strømpebukse fra bikbok og sko fra nelly som er veldig gamle. Hva synes dere? 

¨

 

 

En utrolig koselig overasskelse på starbucks idag! Tusen tusen takk, det gjorde dagen hundre ganger bedre, jeg setter så pris på dere som gjør slike ting for meg – bare på grunn av bloggen! (bilde tatt fra instagram @therealsophieelise). Det er så rart, mens jeg ventet på kaffen tenkte jeg på fotballfrue og ett bilde hun hadde lagt ut på instagram for en stund siden av ett slikt kaffebeger, som også hadde blitt skrevet en søt beskjed på. Jeg våget å håpe litt på at det en dag skulle skje med meg, men på en eller annen måte lever jeg litt i en boble hvor jeg tror ingen vet hvem jeg er og ingen kjenner meg igjen. Når folk stirrer tenker jeg at de ser på noen andre, og ofte når noen kommer bort og spør om å få ta bilde svarer jeg “hæ, med meg?”. Det er en veldig merkelig følelse. . . Jeg tror derfor jeg aldri kommer til å bli såkalt “høy på meg selv”. Jeg bor i lille harstad og ingen kunne brydd seg mindre der, alle kjenner jo hverandre uansett. 

 

 

Siden vi ventet så lenge fikk jeg nettshoppet litt også! Bare litt basic-klær fra nelly, men skoene var noe jeg virkelig trengte føler jeg. Har mest bare joggesko eller festsko, så noen litt finere å bruke på vinteren passer meg ypperlig. Er jo tross alt vinter i nord 80% av året, slik føles det iallfall. Haha, jeg har sikkert 50 par høyhæler på rekke og rad inne på rommet, sko jeg ikke klarer å gå i, de er bare fine å se på.. Det høres jo helt idiotisk ut, men slik er det å være jente. 

 

Sko HER / undertøy HER / genser HER  

 

 

Genser HER / smykke HER / sko HER / bikini HER 

 

61 kommentarer

Siste innlegg