ærlighet varer lengst

 

La meg fortelle dere noe om meg selv.

 

Sophie Elise heter jeg. 18 år gammel, bor i Harstad, enda sammen med mamma og pappa. Jeg ble mobbet på barneskolen og deler av ungdomsskolen, fikk etter dette store problemer med selvtilitten og utviklet ett mindreverdighetskompleks og depresjon. Selv om man kommer seg ut av noe slikt, og jeg nå ville kalt meg selv heldig som har blitt sterk på grunn av det, så sitter litt av følelsen igjen. Etter at bloggen ble stor har jeg brukt mye tid og energi på å hjelpe andre jenter i like situasjoner, jenter jeg ikke engang kjenner, fordi jeg ikke har lyst til at noen skal føle seg like alene som det jeg gjorde. Det er noe jeg brenner for, at man skal føle seg god nok – uansett hva det krever, og hva som føles rett. Mesteparten av pengene jeg bruker går til diverse veldedige formål, blandt annet brenner jeg for miljøet, da i form av bevaring av regnskogen og polene våre, jeg brenner også for dyrs rettigheter. Jeg er selv vegetarianer, og er fadder for både en tiger, et neshorn og en isbjørn som jeg får oppdateringer på via mail. Jeg har jobbet frivillig på dyrebeskyttelsen, og har reddet uttalige dyr i oppveksten min. Jeg stemte miljøpartiet de grønne, fordi jeg er redd for planeten vår, selv om det for min egen vinning hadde vært best å stemme høyre. Jeg jobber nå med å ta opp det ene faget jeg fikk dårlig karkater i på videregående, fordi utdannelse er viktig for meg. Jeg er nå i prossen med å få kommet meg til japan i løpet av november, slik at jeg kan protestere mot delfinjakten. Dette er en lang og vanskelig prosess, og om jeg drar, setter jeg min egen frihet i fare. Men det er jeg villig til, fordi jeg brenner for det. Alle disse punktene over, er noe jeg ville ha kalt et godt forbilde. Og jeg tror at de av dere som ser opp til meg, gjør det av disse grunnene – av rett grunn. 

 

Men, det tenker ikke folk på. Fordi, det som er spennende er at jeg har restylane og silikon. At jeg er i FHM. At jeg spiller på kropp og utseende. Hva sier det mest om, meg, eller folk rundt og hva de velger å peke på? Da er det greit å kalle meg idiot. Hjernedød. Egoistisk. Dårlig forbilde. Stygg. Bimbo. Så, hva er valget mitt? Må jeg gi etter for presset om å passe inn i A4-norge, eller skal jeg finne meg i at om jeg drar på byen kan jeg fort bli dyttet eller kastet drinker på, fordi jeg skiller meg ut? 

 

Jeg har hatt vondt i magen utallige dager, fordi jeg føler at alle ser meg, men ingen ser meg. Det frister å skrive stygge ting tilbake når noen skriver at jeg er feit på instagram. Fordi, jeg går inn på profilene deres. Men jeg klarer ikke. Jeg har ikke samvittighet til noe slikt. Mens andre kan kaste ut hva de vil om meg. Fordi ” jeg har valgt å være en offentlig person”. Jeg har ikke valgt noe som helst. Jeg synes det er gøy å blogge, jeg synes det er gøy å bli tatt bilder av. Det var ikke slik at jeg en dag satt meg ned å tenkte “okei, nå velger jeg å bli behandlet som dritt av enkelte”.

 

Jeg er lei meg fordi jeg sliter med dårlig samvittighet. Verst av alt er jo dette med kjæresten min. Jeg husker spesielt en gang vi satt i senga, og en jente (bloggleser) skrev til han på face, og sendte han et bilde av meg og spurte om han VIRKELIG synes noen som ser sånn ut kan være fin. Det stakk i magen, og jeg følte meg ikke høy i hatten der jeg satt. Kan dere tenke dere hvordan det føles? Tenk om det hadde skjedd med deg? At noen skal få kritikk for å ville være kjæreste med meg, eller venn med meg, eller foreldrene mine? Bare fordi jeg har restylane og på grunn av FHM? Da fikk jeg dårlig samvittighet og tenkte “stakkars han, som er kjæreste med meg”. Det er en grusom følelse. 

 

Så, da spør jeg dere. Hva i helvette har det å si for dere. Er det virkelig så trist, blir dagen din ødelagt på grunn av de valgene jeg tar? Har du ikke bedre ting å gjøre? Kan du ikke ta deg en ekstra runde på rommet og tenke deg om, er DU et godt forbilde? Er DU en god person? Ser DU perfekt ut? Om ikke, hvorfor dømme meg? Dere undervurderer disse 12 åringene som leser bloggen min. De er faen ikke dumme de heller. Da jeg var 12 år så jeg opp til Lindsay Lohan. Hun er alkoholiker og driver med kokain. Det gjør ikke jeg. Man er ikke så lett påvirkelig, herregud.

 

Jeg blir sur, jeg blir frustreret. Jeg er 18 år, og finner enda min vei her i livet. Jeg gjør feil, men når jeg er gammel kan jeg tenke tilbake på at jeg gjorde alt for min egen del, jeg levde det livet jeg ville leve, og jeg satt iallfall ikke å skrev dritt til noen jeg ikke kjenner på nettet. Dette er det siste innlegget jeg kommer til å skrive som handler om noe som dette, fordi det blir jo glemt med en gang uansett. . Er det ikke slitsom å peke på negative ting andre gjør? 

 

 

 

 

 

489 kommentarer
  1. utroligt bra skrevet Sophie! Jeg har bare en ting å si å det er at jeg digger deg, for å være ærlig så er du noe av det beste man kan se opp til!

  2. Jeg begynte nesten å gråte av å lese dette. Du er en fantastisk person Sophie. Jeg føler nesten jeg kjenner deg.
   Hadde kjæresten min fått en melding som det, så hadde det nok stukket ganske hardt. Du er vakker, både på utsiden og innsiden, og det står stor respekt av at du tør å være deg selv, og stå for dine egne valg!
   DU er et veldig, veldig godt forbilde!
   klem

  3. Herregud, du skriver så fantastisk bra! Beste innlegget jeg har lest på lenge! Stå på, Sophie, du er unik 🙂

  4. Så utrolig godt skrevet Sophie! Jeg beundrer deg virkelig for det du gjør, og etter min mening så skulle det vært flere av sånne som deg her på jorda. Jeg skjønner meg ikke på de fjortissene som sitter bak pc-skjermen og rakker ned på deg om alt og ingenting, ingen kan da føle seg bedre av å gjøre noe sånt! Stå på, du kommer til å komme langt i livet og oppnå mye, det tror jeg virkelig! 🙂

  5. Sykt sterkt innlegg og jeg ser opp til deg for alt du gjør! Hadde jeg gjort alt det gode du gjør mot dyr hadde jeg vært stolt av meg selv!:)’du er en sterk og nydelig person sophie!

  6. Du er så sterk Sophie… jeg vet ikke hva jeg skal si men du er virkelig en herlig jente og skjønner du har mye press på deg. du er jo den beste bloggeren i norge, om ikke den peneste jenta jeg vet om også! Du er på ferie nå jeg synes du ikke burde tenke på det, du fortjener å slappe av og ha det bra. Har opplevd det med kjæreste selv, akuratt det som skjedde med deg og det er en utrolig dårlig følelse som gjør vondt LENGE! Jeg i allefall skulle bare ønske jeg var deg, for en dag, for en time. Lev som du vil, som du sier å leve som alle i det jævla a4 norge er jo helt ræva!! Jeg misunner deg for det du tørr, står fram for og at du er så sterk som det ser ut som du er. Takk for alle år med deg som blogger, du kommer alltid med fine og gode meninger som inspirerer meg og andre. I love you, og håper du får en super ferie og at du føler deg litt bedre snart <3

  7. Du er jammen ikke dum du, Sophie. Får gåsehud hver gang jeg leser innlegg du har skrevet som dette! Er helt enig i at verdiene og holdningene dine burde være mye viktigere enn utseendet. Folk sier at du tenker for mye på det ytre, men det er vel heller dem som gjør det ettersom de dømmer deg for hvordan du ser ut? Miljø og dyrerettigheter er virkelig saker verden trenger fler folk til å stå opp for. Glad du er en av dem.

  8. Du er fantastisk sophie! Ikke la noen si noe annet. Er dårlig, slemt og jævelig av enkelte å gjøre slik. Jeg har lest bloggen din nesten helt fra du startet opp, du har alltid vært en flink blogger, du har alltid skilt deg litt ut fra mengden, du har stått for dine egene valg. Noe jeg virkelig ser opp til. Det du gjør for dyrene, at du er så miljøbevis at du ikke spiser kjøtt! Alt det er posetive valg og egenskaper. Vi skulle virkelig trengt flere som deg i dette landet, her lever alle i samme boble, og nåde de som skiller seg ut. Det skal ikke være sånn! All respekt går til deg! <3

  9. Jeg elsker de personlige innleggene dine. Det er veldig lett å dømme deg ved første øyekast nettopp fordi du har silikon og restylane, men jeg har fulgt med på bloggen din i hvertfall 2 år og blir like.. glad, hver gang du kommer med disse personlige, reflekterte og intellektuelle innleggene dine! Du er en stor inspirasjon, og har FORTJENT, virkelig fortjent den muligheten du har fått til å kunne være en av Norges mest leste blogger. Virkelig.

  10. Utrolig bra skrevet Sophie, du er virkelig fantastisk flink til å skrive og formulere deg!!
   Har lest bloggen din i mange år nå og jeg er fast leser hver dag 🙂
   Er veldig sjelden jeg kommenterer noe som helst, ikke fordi jeg ikke bryr meg:-)
   Syns du er en utrolig sterk person og et godt forbilde, du reiser deg hver gang og det beviser jo at du er en fighter 🙂
   Stå på videre med det som gjør deg glad!

  11. Herregud, dette rørte meg virkelig, må si jeg sitter med tårer i øynene nå.
   Du er helt fantastisk, og et absolutt godt forbilde.
   Alt du gjør for du er i mot dyremishandling, det er fantastisk å se hvordan du står for egne meninger, og jeg er sikker på det du gjør er med på å gjøre en forskjell, jeg blir hvertfall utrolig inspirert, og det tror jeg mange andre blir også.
   Du er så saklig, og jeg virkelig virkelig virkelig liker deg som både blogger og person.
   Du er også utrolig nydelig.
   Jeg har selv blitt mobbet og det er helt utrolig og se hvor langt du er kommet idag.
   For meg er du virkelig en stor inspirasjon, og det tror jeg du er for mange andre også.

  12. jeg skjønner meg ikke på mennesker. vi har folk i verden som driver med voldtekt, dreper, mishandler dyr osv og folk sitter her å snakker dritt til deg fordi du har tatt operasjoner og vært i fhm… really? who the fuck cares? du fortjener ikke all hatet du får, du er herlig <3

  13. folk som skriver stygge kommentarer er usikkre på seg selv, og tror av en eller annen grunn at det blir bedre av å rakke ned på folk de ser på som perfekte. Heldigvis er du sterk, og ikke så lett påvirkelig. Digger deg Sophie!

  14. Folk dømmer meg også fordi jeg har silikon, før de blir kjent med meg. Det er veldig dumt, puppene mine har ingenting med hvordan jeg er å gjøre. Du både ser bra ut og du er en bra person! 🙂

  15. Jeg forstår virkelig hva du mener med å se ned på deg selv og depresjonen. Selv har jeg hatt en veldig hard sommer, med flere selvmordsforsøk og innleggelser. Nå går det bedre, og det kan jeg ikke takke andre enn familien min og nettverket rundt meg for. Jeg vet virkelig alt om hvor sterk du må være. Du er flott.

  16. For en sterk jente du er! Du er virkelig mitt forbilde!!, ser opp til sånne som deg, Sophie! Du har absolutt ingen grunn til å ha dårlig selvtillit! Du er en fantastisk og nydelig person tvers gjennom! 🙂

  17. Hei! Vet ikke om du gidder å lese eller høre på sangen jeg linker, men det er vel verdt et forsøk fordi jeg tror du kunne likt teksten 🙂 Har selv blitt mobbet en del, men studerer nå på høgskole og har det veldig bra! Din blogg er en av svært få jeg gidder å titte innom rett og slett fordi du ofte har noe smart å si. Denne sangen syntes i alle fall jeg er god å høre på når jeg ikke føler meg helt på topp, men den har jo så mye i seg!
   Håper du liker den!
   http://www.youtube.com/watch?v=_8gpAoipw_k

  18. Har snakket nedlatende om deg før, men ser egentlig veldig opp til deg! Synes det er flott at folk står for sine egene meninger, selv om jeg av og til har vært uenig med deg! Keep going! <3

  19. Kjære deg,
   vit at fra disse stygge kommentarene du får STINKER det sjalusi og ondskap. Dessverre sliter disse menneskene med selvtillit, og lar dette gå utover andre. Du er en utrolig sterk jente! Du stråler, står for dine meninger og du er deg selv. Ikke slutt med det!

  20. jeg ELSKER deg <3
   dette er så bra skrevet at jeg måtte lese det flere ganger! har lest bloggen din ganske lenge nå, og må ærlig si at silikon og restylane er ikke noe jeg tenker på. og er veldig enig i det at selv om 12 åringer leser bloggen din, og ser opp til deg, betyr ikke det at de bare MÅ ta silikon, restylane, tatoveringer osv osv, bare fordi du har det. og akkurat det er det mange som sliter med å tro, noe jeg virkelig ikke skjønner! du må bare stå på, du er utrolig flink! før jeg slutter av her må jeg også bare si det at jeg leser veldig mange av bloggene på topplisten, og du må være den flinkeste til å oppdatere og ikke minst ¨ta vare¨ på leserene dine! du er fantastisk og unik, HUSK det! 🙂

  21. <3<3<3 Utrolg bra og ikke minst viktig det du skriver om! Utseende nå til dags betyr så helvetes mye for så mange, er man pen og liker å pynte seg er du hore og stygg uansett hvilke gode ting man gjør! Sånn som Miley, hun gjør mye galt, men hun gjør ikke en dritt mot noen, er liksom bare seg selv hun ødelegger for, hun gjør fortsatt mye godt for andre!
   Du er ett utrolig bra forbilde, jeg å er veldig opptatt med dette dyremishandling og saker, men problemet mitt er at jeg ikke tør å vise at jeg bryr meg, selvom det er noe, egentlig omtrent det eneste jeg ligger å tenker på dag inn og dag ut, så ja, du klarer å tør å vise at du bryr deg, skal hvertfall si at du er mitt idol!:) Elsker deg <3<3

  22. Du er en utrolig person og jeg skjønner ikke hvorfor folk alltid skal hakke på deg. Du virker som en fantastisk person som virkelig vil verden godt. Du er et utrolig godt forbilde. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk kan sitte og kalle deg slemme ting. Det er lett for meg å si “ignorer hatet”, men det er jo ikke det. Selvfølgelig blir du fristet til å svare på “haterne”, det er menneskelig. Ingen vil sitte og lese hat om seg selv uten å få sagt i fra, men det er dette som også gjør deg til en så mye bedre person. At du greier å heve deg over dem som sitter gjemmer seg bak en anonym og slenger dritt til deg, beviser bare hvor fantastisk du er! Du brenner for miljøet, bryr deg om andre og virker utrolig snill. Ingen har rett til å sitte å dømme deg uten å kjenne deg. Du er utrolig sterk og jeg ser virkelig opp til deg. Jeg vil kanskje ikke posere i FHM eller ta silikon, men hva så? Du tar dine valg og jeg tar mine. Hvorfor kan ikke alle bare skjønne det? Hvis du gjør noe for deg, hvordan kan det være noe negativt?
   Jeg ville bare si at du virker som en fantastisk person som virkelig ikke fortjener alt hatet du får. Fortsett å være sterk <3

  23. De gangene du skriver slike personlige innlegg, om deg selv og hva du står for når det kommer til miljøet og dyr osv, så ser jeg så utrolig opp til deg! da er det nesten på glippen at jeg også vil bli vegetarianer, være fadder for dyr som ikke har det så lett osv. Men når du legger ut slutty bilder av deg selv, og sier at du har dårlig selvtilitt og operer ditten og datten, da sitter jeg og ikke skjønner i det hele tatt hvorfor jeg gidder å lese bloggen din. Men jeg har aldri slengt en negativ kommentar, da lar jeg meningen min være for meg selv. Men når sånt skjer, så tenker jeg tilbake på hvem DU egentlig er. Du er et forbilde, som lever for de gode ting, støtter ting som andre ikke gidder å bry seg om i det hele tatt. Tror veldig få 18 åringer lever seg såå opp i det med å passe på miljøet og redde verden, slik som du gjør. Du fortjener bedre, enn små unger som ikke klarer å se det gode i deg. Men bare ser på utseende ditt og hvor langt du går for å føle deg selv bedre og komfertabel. Du er en kjempe flink blogger, og blogger flere ganger om dagen. Du skriver alltid lange men ikke for lange blogginnlegg og alltid med bilder av deg selv. Når du snakker på videoblogg så kunne jeg ønske at jeg virkelig hadde fått blitt kjent med deg, og høre DINE meninger face 2 face. God tur, håper du klarer å få reisen fullført! stå på videre søte deg :):)

  24. du er en så ufattelig god person og et utrolig bra forbilde, med tanke på at du har en av norges mest leste blogger. at du faktiskt tør å vise deg selv, det du står for, ting du brenner for og dine meninger! du er en så utrolig nydelig jente og om jeg hadde sjangsen så kunne jeg godt likt og blitt kjent med deg. personlig så synes jeg at du er min favoritt blogg å lese, ikke pga du har tatt restylane og silikon, men fordi du virker som en utrolig smart og utrolig talent jente når det kommer til ting du virkelig brenner for, og jeg personlig synes det er de innleggene som er kjekkest å lese 🙂 du er flott som du er, og folk som bruker tiden sin på å kommentere masse piss på instagrammen og bloggen din osv, er bare folk som er sjalu, stå på, du kommer til å nå langt i livet en dag, og ikke mist troen på deg selv 🙂
   -forget the haters cause somebody loves ya

  25. Du ER et godt forbilde, synes nå jeg. Utrolig bra skrevet innlegg, det er slike som gjør at jeg digger deg! Selv om det er mange som skriver stygge ting til deg daglig, så må du huske på oss andre som bare vil deg alt godt … forget the haters cause somebody loves you:)

  26. Stå på Sophie Elise! Sjalusi er det styggeste ved et menneske, og det er derfor du får all denne dritten! Du har dine problemer, men samtidig har du noe alle småjenter jager etter, oppmerksomhet. Det er godt å se at du hever deg over det, og fortsetter din reise, for det er virkelig ikke en reise du vil angre på 😉

  27. Støtter deg 100% ! Du er en så utrolig fin person, og du fortjener all respekt du kan få Sophie! Stå på <3

  28. Du er helt fantastisk sophie.. skulle gjerne skrevet mail til deg så jeg kunne forklart meg selv og du kunne forklart deg:) skriver anonymt pga det jeg skal fortelle nå
   jeg er en deprimert,spiseforstyrret og deprimert 14 åring.. vært det i 2 år.. går i 10ende.. bare svar på denne kommentaren så kan jeg snakke med deg på mail
   Jeg heier på deg og håper alt blir bedre. du er fantastisk! jeg virkelig elsker utstrålingen din og deg! – klem meg

  29. Du er en flott jente, Sophie og ingen skulle noen gang ha fått lov til å skrive stygge ting til deg. Du er en av mine forbilder og dette var utrolig bra skrevet<3

  30. Det her var et helt fantastisk innlegg! Håper alle får opp øynene sine for deg nå. Du er en super person!!

  31. Jeg leser bloggen din daglig, men kommenterer aldri. På noen av innleggene du skriver så ser jeg på kommentarene du får. Jeg får vondt av å se på de stygge kommentarene du får på enkelte av innleggene. Du er virkelig sterk som forsatt sitter bak skjermen å skriver til dine lesere. Jeg beundrer deg som klarer å fortsette å skrive.
   STÅ PÅ Sophie Elise 🙂
   Klem fra en fast leser 🙂

  32. Kjempe bra skrevet Sophie! For meg er du et sterkt forbilde! Jeg driter i om du har tatt silikon og restylane. DET betyr ingen ting, det er det som kommer innenfra som betyr noe! For å være helt ærlig så første gang jeg så bloggen din syns jeg du var veldig bertete og bimbo, og likte deg ikke i det hele tatt.. men nå har jeg blitt avhengig av å lese bloggen din fordi du har blitt et forbilde for meg 🙂 blir selv mobbet, og går i 10.klasse. Men siden du har klart deg gjennom det, hvorfor skal ikke jeg klare det? 🙂 Har etterhvert innsett at du faktisk er en fantastisk person. Og jeg ser opp til deg! 🙂
   Og stå på! det må vi alle! 🙂 🙂

  33. Du er så sterk Sophie, og VAKKER <3 Selv om jeg ikke kommenterer på bloggen din så ofte, så leser jeg ALT du skriver, og støtter deg 100 %. Du leser sikkert ikke dette men du er den mest sterke personen jeg noen gang vet om !!

  34. Du er utrolig pen og virker som en herlig jente! Kjæresten din er HELDIG sophie.. ikke glem det!
   Ikke glem at du er vakker, sånn som du er..du var vakker før du tok restylane og du er vakker nå<3

  35. Synes du er perfekt jeg, Sophie Elise. Du er det peneste menneske jeg vet om og det perfekteste forbildet noen gang 🙂
   du har påvirket meg kjempe masse når det gjelder dyremisshandling og jeg har fått så mye inspirasjon! har rivd ned circusplakater tex 😉
   du er fantastisk <3

  36. wow. du fikk meg virkelig til å åpna øynene her. er ikke en person som skriver dritt til offentlige folk og sånn, men skal innrømme at jeg begynte å like deg mindre (hater å innrømmet det). men etter å lese dette. wow. hva tenkte jeg på? du er FANTASTISK, sophie. dette var utrolig bra skrevet. du er en helt fantastisk person, og alt du gjør for folk.. wow. stå på sophie, dette klarer du. alt det du har fått mot deg i livet fortjener du virkelig ikke. du er en fantastisk blogger, en fantastisk person og du er nydelig! håper alt fikser seg for deg, du er alt annet enn et dårlig forbilde. og det mener jeg.

  37. Jeg pleier som regel ikke å kommentere innelggene dine, men har fulgt deg lenge.
   Du er vakker både på innsiden og på utsiden, håper du tar til deg det jeg sier. Jeg skammer meg over og leve i den verdnen vi lever i, hvor man ikke skal få lov til og være i fred. sånn som om man er ute på byen, og blir kastet ting på. Hva får dem ut av det? damn ..
   Jeg elsker ihvertfall måten du kjemper for ting du brenner for. Stå på Sophie

  38. Jeg fikk virkelig vondt i hjertet av å lese dette 🙁 Har fulgt bloggen din utrolig lenge nå, og jeg må bare si at dette er ett av de beste innleggene du noengang har skrevet. Du virker som en utrolig herlig person, Sophie <3 jeg håper virkelig alle som noengang har skrevet dritt til deg leser dette og oser av dårlig samvittighet. Off..Jeg blir nesten kvalm av folk som gang på gang trykker andre ned. Du har virkelig ikke fortjent noe av det. Vet ikke hva jeg skal si engang, for jeg vet ikke hvordan det er, men du virker som en utrolig sterk person. Stå på! Nå kjenner jeg tårene renner her jeg sitter og skriver... Kos deg MASSE videre i Florida. Du fortjener det!!!

  39. Veldig godt skrevet Sophie! Synes du er en fantastisk og ansvarsfull person som bare er 18 år og likevell bryr seg så mye om hva som skjer i verden rundt deg! Kjenner ikke noen andre som er så ung og er like engasjert i miljø og dyr som du. Husk at DU er deg, og du er en fantastisk person uansett hva folk skriver.

  40. “Jeg har hatt vondt i magen utallige dager, fordi jeg føler at alle ser meg, men ingen ser meg.” All respekt til deg Sophie, i et innlegg har du klart å sette ord på så mange ting jeg kjenner meg igjen i, og har slitt med selv.

  41. Jeg har selv skrevet en stygg kommentar til deg, unskyld! Da jeg leste dette fikk jeg sykt dorlig samvittighet. Har fått mer respekt for deg, du har blitt et forbilde for meg❤️ Du er nydelig😊 Stå på!

  42. keg synes kanskje at noen av de tingene du gjør er litt dumt (silikon osv) men det er jo ditt valg! synes det er utrolig bra at du bryr deg om andre jenter, miljøet og ikke minst dyrene! synes du virker som en fantastisk person:)

  43. Kjempe bra innlegg, Sophie!
   Du er sterk, målrettet, godhjertet, smart og vakker på ut- og innsiden. Du gjør ekstremt mye for verden, du er en av få som gjør en forskjell her i livet. Det er det få som gjør. Når man er så pen som du så er det sikkert mange som tenker at du er egoistisk og selvsentrert og dømmer deg deretter. Men dette sier mest om dem. Sjalusi og usikkerhet kan få det verste ut av folk.
   Du er et ekstremt godt forbilde, Sophie! Ikke la noen få deg til å tro noe annet! <3

  44. Så utrolig fint skrevet! Ingen fortjener å ha det vondt, jeg vet akkurat hvordan det føles, for jeg har vært igjennom det samme selv.. Sliter litt med selvtillit den dag idag, men begynner å bli bedre heldigvis!
   Du er et forbilde for meg, og det er du for mange andre også!
   Stå på videre, og vær deg selv<3

  45. Du er utrolig pen, sterk, modig som tør å skille deg ut og et godt forbilde. Kunne ikke vært mer enig i det du skriver! Du fortjener virkelig ikke dritten du får. De er triste mennesker som ikke har skjønt at det er mennesker de skriver til. Hvorfor skal de bestemme hvordan du skal være? VÆR DEG SELV. Det er mer enn bra nok 🙂 Du var nydelig før du tok restylane, og du er nydelig enda. Du brenner for noe viktig. Ikke for et boyband o.l. Jeg kjenner deg ikke, men du er herlig Sophie Elise.

  46. Åh, du er så sykt bra, Sophie! Du er et utrolig bra forbilde, og jeg digger deg! Ikke bry deg om all dritten du får, du er så utrolig mye bedre enn dem! At du er så ærlig og klarer å stå for det du mener uansett hva andre sier, sier mye om deg som person. Har lest bloggen din hver dag over to år, og jeg går aldri lei, for du er rett og slett en herlig person som står for så utrolig mye bra! Du er bare best, Sophie, stå på! <3

  47. Eg pleie som regel ikkje skriva noko til deg, men eg synes du har verdiar i detta inlegge som eg virkelig sette pris på. Eg har lest bloggen så lenge eg kan huska, og kjem til å fortsetta fordi du gjer lesarane dine ærlige meininga, men samtidig utseende, kropp og den fantastiske personligheten din 🙂

  48. Jeg ser utrolig mye opp til deg! Jeg må innrømme at selv jeg hadde veldig lett for å dømme deg pga hvordan du ser ut osv før jeg begynte å lese bloggen din fast, men nå ser jeg at silikon og restylane ikke definerer deg som person. Du er et fantastisk godt forbilde, og jeg elsker deg for den du er. Ikke bry deg om hva andre sier Sophie, du fortjener ikke noe annet enn alt godt<3 kos deg masse i usa!

  49. Du er utrolig sterk og vakker! Du er et av forbildene mine, og jeg ser utrolig mye opp til deg! Du virker som en helt fantastisk person, og du fortjener ikke noe av den dritten du får!

  50. Du setter virkelig ord på følelsene til mange jenter og det at du er modig nok til å fortelle om dine følelser på nettet er veldig beundringsverdig!
   Du hjelper og inspirerer mange 🙂
   Klem fra Hege <3

  51. Det er virkelig fint å få lese om alt du gjør, og du klarer virkelig å sette ting i riktig perspektiv. Du er en fantastisk person som bruker så mye tid på å prøve å gjøre en forskjell på noe som det er viktig å få frem i lyset. Det er synd mange ikke kan se forbi ett par silikon pupper, og faktisk løfte blikket litt og se den personen som faktisk betyr noe, for du fortjener bedre enn det mange gir deg!

  52. Må bare si at du er fantastisk sophie! Er 17 år og jeg beundrer alt du skrev i dette innlegget, kjenner meg faktisk veldig igjenn med det med mobbing og dømming av andre som egentlig ikke kjenner en og sånt! Har selv blitt mobbet fra barneskolen og helt frem nå til videregående. Fått høre at jeg er feit og stygg så og si hver dag.. Stygge blikk og folk som hvisker og baksnakker, føler på og gå bort og si noe styggt tilbake, men klarer det heller ikke fordi jeg er bare ikke sånn. Sånt påvirker en person så mye og andre vet virkelig ikke hva det gjør med en. Dårlig selvtilit, angst og en ødelegger også det sosiale for folk. Om du har tatt restylan, silikon og har vert i FHM så har ikke noen noe de skulle sagt om det fordi folk gjør det for og føle seg bedre, få bedre selvtilit og ha det bedre med seg selv. Og så er det altid folk som ikke skjønner det og at de bare burde holde seg for god til å si det, de aner virkelig ikke hva det gjør med en. Jeg syns du er helt klart et godt forbilde og etter det jeg leste nå så tokk jeg faktisk til tårene fordi jeg kjennte meg selv igjen i mye av det du skrev. Kunne faktisk tenkt meg og snakket med deg en plass uten om bloggen. Jeg føler jeg kunne ha godt av og snakke med noen som har vert i samme situasjon. Vet ikke om dette er lov eller dumt men jeg legger igjen telefon nr mitt (94031903) i tilfelle du kunne tenkt deg og snakke med meg siden det sikkert er vansklig og få kontakt med deg andre steder! 🙂
   Jeg beundrer deg stort <3

  53. Et fantastisk forbilde! Herregud du virker så flott. Og du er definitivt bedre enn folka som slenger dritt. Stå på, er liksom blitt glad i deg. Er det rart å si? Haha. Kos deg videre i USA!!

  54. De som kommenterer dritt til deg gjør det for 1 grunn, de er misunnelige. De som ikke bryr seg om deg er ikke innom bloggen din engang, de bruker heller tiden på noe annet. De som faktisk gidder å kommentere dritt, det er de som faktisk trykker seg inn på bloggen din, ser på bildene dine og leser det du skriver. Uansett hva som blir kommentert så på en eller annen måte så bryr de seg, fordi de bruker av sin tid på det. Så jeg ville prøvd å tatt det som et komplimang det også. Jeg kan være ærlig å si at jeg er ikke alltid enig med deg. Det er som du sier at du er en offentlig person og får derfor mye mer dritt enn andre. Vær sterk og drit like mye i dem!

  55. Forstår heller ikke hvordan noen kan skrive stygge kommentarer! Og du har ikke fortjent dem!
   Har selv opplevd det med kjæresten. Folk som har prøvd å tvinge ham til å gjøre det slutt med meg, sagt til han, hver dag i flere måneder, at de ikke skjønner at han vil være med meg, fordi jeg er så stygg. Vi ble sammen rett etter jeg ble mobbet i ett år omtrent, kastet søppel på osv, hver dag. Men, det er håp! Snart har vi vært sammen i fire år (ble sammen som 14), og de som ikke likte meg sluttet å henge med kjæresten min. Synd, men det sier litt om personene.
   Jeg skjønner deg så godt, og du er sterk!

  56. Jeg står fremdeles på at du er et dårlig forbilde, det er fordi jeg ikke syns noe om at 13-14 åringer som leser bloggen din skal se opp til noe som jeg ser på som er unaturlig, både utseende og livsstil. Takk for meg.

  57. For et fantastisk innlegg. Du er utrolig. Jeg, som er jevnaldrene med deg, ser på deg som et forbilde for de som er yngre. Du viser at man kan gjøre hva man vil med sitt utseende, uten at det skal definere hvem man er som person. Selvom du kan bli stemplet som “bimbo” for at du har valgt restylane og silikon, ville ikke det vært stempelet som hadde blitt brukt på deg hvis noen bare så personligheten. DU er et forbilde for de valgene DU som person tar. Ikke for hvordan du ser ut.
   Stå på Sophie. Vakker er du også.
   Vær deg selv, du er virkelig bra.

  58. Du er en fantastisk person Sophie, og du er en av mine forbilder. Du er så sterk, og du fortjener ikke dritt bare pga valg du har tatt som silikon, restalyne og det med FHM. Du er så mye mer enn det, noe noen desverre ikke er smarte nok til å innse.
   🙂

  59. Jeg kommenterer egentlig aldri innleggene til folk, men dette innlegget fortjener en kommentar.
   Dette er nok blandt de bedre blogginnleggene jeg har lest. Du er så utrolig flink til å reflektere rundt begge sider av en sak, og du ordlegger deg på en måte som får folk til å tenke. Det du skriver her, er helt sant. Hvorfor skal noen rakke på noen andre? Det kan komme av mange ting – sjalusi, dårlig selvtillit, eller at man rett og slett bare ønsker å være ekkel med noen.
   Det står stor respekt til alt du gjør for kloden, og spesielt dyrene. Jeg har alltid beundret deg for din ståpå-vilje. Du er nok den eneste bloggeren på blogg.no, som faktisk bruker pengene til noe fornuftig – og DET står det respekt av. Bra jobbet, Sophie!
   Ellers vil jeg bare si, at uansett hva folk kaller deg for (har sett såå utrolig mange drittkommentarer i kommentarfeltet her), så må du huske på å aldri gi etter. Ikke gi opp. Du har utrolig mange som støtter deg, (sannsynligvis) både hjemme, og her i kommentarfeltet. Du bør være stolt av at du tørr å være deg selv, og at du tørr å skille deg ut. Det er nemlig det som definerer akkurat DEG. Alt du velger å gjøre med ditt ansikt, eller din kropp, er med på å forme den DU er. Hvorfor dømme noen, bare fordi de ønsker å ha det bra med seg selv? Blir så irritert over alle de som kommenterer dritt til deg, fordi de ikke ser forbi det.
   Du er forressten nydelig, Sophie. Det har du alltid vært, og jeg kommer alltid til å se opp til deg som person. Lykke til videre med å komme deg til Japan, og alt annet <3

  60. Jag tycker du har en av de mest fantastiska personligheter, det är så sjuk för att jag inte känner dig, har aldrig sett dig utan bara läst din blogg. Men du är otroligt vacker och så himla stark så det är galet och jag beundrar dig verkligen.

  61. Oi utrolig bra skrevet, kommenterer aldri blogger, men dette er absolutt verdt å bruke tiden til, slik at du får vite at det er fler som støtter deg enn som misliker deg❤️

  62. Jeg har aldri skrevet en eneste kommentar før, men følte at dette måtte bli min første.
   Har fulgt deg ganske lenge nå og må si at jeg ikke liker at du har tatt silikon, at du har tatt restylane og at du så ofte fokuserer på kropp her på bloggen. Likevel så kan jeg ikke si noe i mot det eller skrive stygge kommentarer om det.
   JEG velger om jeg vil lese denne bloggen, men JEG velger ikke hva du skal skrive om eller fokusere på. Det velger du selv! Selv om jeg ved første øyekast hadde sett på deg som en dum babe, vet jeg etter å ha lest bloggen din at du er et fantastisk menneske som står for mange fantastiske saker! <3
   STÅ PÅ SOPHIE, du ER et forbilde, det er vi som må slutte å være dumme babes som dømmer etter utseende! <3

  63. “Disse personene sliter med selvtillit”,nei. De sliter med sosial kompetanse.. Som Sophie skriver har/hadde hun dårlig selvtillit selv og hun skriver ikke stygge kommentarer av den grunn, det samme gjelder meg og mange andre. Tror det rett og slett er sjalusi og det faktum at mennesker er “onde”.. Sophie, du fortjener mye respekt og ros for alt det brae du gjør og jeg ville vært stolt av å kjenne deg, tillogmed bare snakket med deg, du er virkelig et forbilde !

  64. Kjempe bra innleg, Sophie!
   Du er en av mine store forbilder!
   Alt det negative folk sier/skriver til deg, er bare bullshit! Du fortjener bedre! Jeg syntest du er en nydelig jente og ikke minst en fantastisk blogger! Alt du skriver om, fra klær til mobbing og dyr, det er bare hærlig å lese (posetivt) Jeg kjenner meg veldig igjen i dette innlegget om stygge komentarer og mobbing. Men det viser bare at folk er missunelige! Ikke bruk engrgi til å bry deg. Din tid er mer veldifull enn det.
   Stå på, blogg, og ikke minst “Stay Strong”!
   Love u!<3

  65. Fantastisk Sophie! Jeg vil grine :’)
   Så utrolig bra skrevet som får meg til å forstå deg bedre.
   Husk, at når vi(hvertfall jeg) skriver at du burde ta det med ro når det gjelder restylane, så er det vennskaplig og er min mening om et bra utseende. Ville sagt det samme til min beste venninne. Jeg har slitt, og sliter med selvbildet og har utviklet angst, og takk Gud for at jeg ikke er alene om det! Men det sier bare hvilken syk verden vi bor i!

  66. Så utrolig sant det du skriver, og det er virkelig en skam..
   Forsett med det du driver med, for meg er du et forbilde på mange måter.

  67. Orker ikke skrive en lang tekst om hvor herlig du er, men du skal vite at du er forbilde mitt pga alt det du nettopp nevnte !

  68. Hei sophie! Jeg VET at du leser alle kommentarene dine fordi du er en person som bryr deg om hva andre mener om deg. Og det skjønner jeg utrolig godt! Alle bryr seg om det, uansett om de innrømmer det eller ikke. Du er en offentlig person, og naturligvis har da flere folk en mening om deg. Du er nødt til å takle at personer som ALDRI har møtt deg, sitter å skriver DRITT rett TIL deg! Man skal være jævlig sterk for å takle det. Jeg kan bare se for meg om jeg la ut et bilde av meg selv på insta og noen bare “æsj du er stygg?” Det hadde vært sjukt flaut!! Jeg hadde faktisk blitt så flau at jeg hadde sletta bildet. Og så tenker jeg på deg, som faktisk får sånne kommentarer ofte. At du klarer!! Jeg vet jo at du ikke er stygg. Og jeg vet også at mange kommenterer nydelige ting om deg, og jeg tipper det er motivasjonen din til å fortsette også! Jeg vet ikke om jeg får frem det jeg prøver å si. Men jeg synes du er så jævlig BRA!! Du har vært yndlingsbloggen min lenge, og hver gang du er på førsteplass så er det sånn “yeah bro!” Haha! Jeg heier lissom på deg;p husker når jeg leste bloggen din for lenge sia og alt var rosa og da kommer selvfølgelig fordommene frem for det er ingen hemmelighet at man får et viss inntrykk av noen med en gang man ser en side av dem. Men med en gang jeg startet å lese så DIGGA jeg deg! Og så merket jeg at jeg var så enig i alt du skreiv på en måte. Jeg husker du hadde et innlegg om det med at du ble sett på som en “barbie” osv. Og da sa du at “det er det JEG synes er fint! JEG synes barbielooken er fin” og da tenkte jeg. Smaken er faktisk som baken. Delt i 2 🙂 jeg synes tatoveringer er så jævlig deilig. Men noen synes det er drit stygt. Det betyr ikke at en er bedre enn den andre. Eller at den med tatovering er annerledes på personligheten! Kan være en med tatovering er drit snill og en uten er største bitchen noensinne. Pappa var innom bloggen din engang og han sa “åh puppeguri med botox og dum som et brød. Kan ikke leve av blogging til ho er 40” jeg ble så IRRITERT. Hva VET han. Han kjenner deg ikke. Han dømmer deg etter utseende. Det er alt han veit. Alt han veit om deg er at du har blogg og store pupper og lepper. Du er en mye bedre person enn meg som bryr deg om dyr. Når du tipsa om the cove for lenge siden så husker jeg at jeg lasta den ned og så den og jeg grein og grein og jeg meldte meg inn i en sånn gruppe for å hjelpe! Føler fortsatt ikke jeg gjorde nok, men DU fikk meg til å gå inn og faktisk vite om dette. Jeg posta et langt innlegg på Facebook om det også husker jeg. Det er ikke mye, men det er jo noe. Og jeg vet jeg aldri hadde gjort det om ikke det var for deg! Jeg synes det er så fint at du bruker pengene du får på sånne ting. Jeg synes at eldre folk som ikke har peiling burde være stille. De kjenner deg ikke. Du er på topplisten og du vet st mange vet hvem du er og da bruker du denne makta til noe godt! Veit at mange som hadde vært i samme situasjon ikke hadde takla det like bra som deg, og brukt alle pengene på seg selv. At folk klager på at du bruker penger på større pupper er latterlig. Om jeg hadde hatt penger til det hadde jeg faen i meg gjort det sjæl;p er ikke DIN skyld at andre folk ikke har tjent opp penger til det. Skal DU slutte å bruke dine penger som du har fortjent på bloggen fordi andre folk ikke har penger? Er så latterlig! Om de hadde plutselig fått mange lesere og begynt å tjene penger trur jeg ikke akkurat de hadde latt vær å ta penge i bruk;p det blir bare for dumt at enkelte personer skal være så… Vriene å ha med å gjøre!! Herregud. Jeg vet at du har lest alt dette og håper du sitter igjen med en sånn “fuck yeah” følelse!! For du fortjener å ha folk på din side. Og jeg er alltid her for deg, selvom du ikke kjenner meg, for jeg kjenner faktisk deg litt, selvom det kan virke rart! Og btw. Jeg elsker når du legger ut lettkledde bilder. Hvem liker ikke se på det? Sånn helt seriøst? HVEM kan klage på å få se litt mer? Og du er deilig og har deilig kropp så det får du ta til deg, og jeg har alltid rett så da vet du at det stemmer <3 og jeg har sitti her og tatt meg tid til å skrive et innlegg til deg så du skal føle deg bra og verdsatt fordi du er det! Du er verdsatt og du er bra! Og det er viktig at du veit det:) det er tusenvis av andre lesere som føler det samme! Du er vår venn. Og du finner alltid en venn i oss <3

  69. Jeg personlig er ikke enig i alt du gjør og mener, men likevel er du en god person som vil alt og alle godt her i verden. Du er en pen jente på min egen alder, som har opnådd 10 ganger så mye som meg, og det bør du være stolt over! Du er heller ikke en av de overfladiske bloggerne, som kun blogger om nye innkjøp, mote, sminke og hår. Du skryter ikke av pengene du tjener ved å vise bilder av dine siste innkjøp (som mange har brukt flere titusen på) hver måned, om ikke mer!
   Likevel om du har gjort ting som ikke alle liker (eller bare er misunnelige på) så gjør du det fordi du VIL. Det er det som er så viktig, å ta mulighetene man har her og nå, og om man virkelig vil det, hvorfor skal man bry seg om hva andre mener? Du må vite at de som skriver negative ting om deg, kritiserer deg og prøver å ødelegge; de er fulle av misunnelse på alt du har oppnådd på så kort tid.
   Jeg heier på deg Sophie! Du er et GODT forbilde for så mange! 🙂

  70. Du har vært en av mine store forbilder helt siden jeg startet å lese denne bloggen fast. Du er den som har fått mine øyne opp for dyrevern. Du er egentlig ganske lik meg. Bare at du er mye eldre. Du viser at det går an å bruke sminke, kjøpe dyre og mye klær, og samtidig være opptatt av dyrevern. Jeg driter i om at du har vært i fhm, tatt silikon og restalyne, du er den du er, og det skal jeg akseptere. Du fortjener ikke å få slengt dritt etter deg bare pga. de valgene du har valgt.

  71. Hei lile venn! Husk at du er ei nydelig jente på innsida uavhengig av hva du eller andre måtte mene om utsida.. Og ikke minst, folk trykker andre ned fordi de da tror at de blir bedre selv. Heldigvis tror jeg at du vet at det ike stemmer, de beste menneskene er de som er opptatt av at alle skal ha det bra..
   Jeg er ti år eldre enn deg, og sikkert ikke i målgruppa di, men dette måtte jeg skrive!

  72. Syns synd på deg. Du skal vite at det er ikke deg det er feil med, men andre som ikke klarer å se gjennom restylane og silikon. Enkelte folk skjønner ikke at det går an å være et godt forbilde og et godt menneske og bry seg om dyr og planeten vår selv om man er opptatt av utseende. Jeg kan ikke si at jeg forstår hvordan du har det, men jeg har selv blitt dømt og stemplet “dum” fordi jeg liker å fikse meg og bruker en del sminke. Enkelte folk har bare ikke like mye mellom ørene som de burde ha! Og en ting de hvertfall ikke har er _folkeskikk_! Det er greit at man har forskjellige meninger, men det er alldeles ikke alt man sier. Tror ikke de som sitter og kommenterer stygge ting vet hvordan det føles. Jeg tror ikke de selv kan forestille seg det. De skjønner sikkert heller ikke at det er et visst press på topplisten av blogg.no heller. Min mening er at de er noen sjalue drittunger som ikke har vett i hodet. Jeg blir så provosert over folk som skriver så utrolig frekke ting uten å vite ting! Eller tenke seg om. Stå på Sophie, jeg syns du støtter utrolig mye bra, og bruker penger på andre ting også i forhold til andre bloggere.

  73. du er et forbilde, og jeg håper virkelig at folk som leser dette, som vet at de har slengt dritt på nettet, tar seg til det du skrev’! veldig bra tema å ta opp på en blogg med en del oppmerksomhet og påvirkning på andre!
   heia deg!<3

  74. Du er er et stort forbilde for meg, fordi vi begge brenner for dyrs rettigheter. Jeg bryr meg ikke om du tar silikon eller Restylane, det er dine valg ikke våre!:) du er jo så sinnsykt pen! Ville bare si at du er en fantastisk person med et hjerte som har plass til så mye fint:)

  75. Helt ærlig Sophie. Jeg har alltid synes du er et flott forbilde, og jeg digger at du brenner for ting. Høres rart ut, men når noen kritiserer deg pleier jeg å forsvare deg. Og det er egentlig av den enkle grunnen; du virker så utrolig reflekterende og smart. Du må se ut akkurat som du vil, og gjøre akkurat det du vil, men du skal vite at du er en utrolig jente, hvertfall jeg ser opp til. Hihi, kjenner deg ikke, men alikevel. Det er det inntrykket jeg har av deg.

  76. Jeg er glad jeg har observert stille på bloggen din en liten stund, slik at jeg kan kommentere dette innlegget. Jeg har hatt lyst å si noe om akkurat dette så lenge, men anledningen har ikke budt seg helt.
   Vi deler ikke så mange av de samme hjertesakene, jeg bryr meg ikke om natur- og dyrevern. Men jeg beundrer engasjement og du har helt rett i at det er noe man burde vise og inspirere unge jenter til å ta del i. Og selv om jeg synes MDG blir for dumt og jeg mener vegetarianisme strider med vår natur, er det likevel verdier jeg er glad ikke andre ser på med samme blikk som meg.
   Så ja, på mange måter er du et forbilde, og jeg synes du er et flott forbilde på disse måtene. At du er i FHM og spiller på kropp og utseendet føler jeg heller ikke endrer det. Synes det er en naturlig ting, og man burde ha et avslappet forhold til både sin egen kropp og nakenhet generelt.
   Jeg synes ikke du er hverken idiot, hjernedød eller egoistisk (og dette kommer fra noen som stempler alt og alle. Jeg dømmer folk, spesielt i bloggverdenen. Jeg dømmer for språk, dømmer for kvaliteten på innholdet og så videre, men du er en av de toppbloggerne hvor jeg ser de tingene som gjør at jeg skjønner at du er her). Det jeg reagerer på er blikket ditt. Beklager, men det ser dødt ut, og det er så trist å se. Det ser ut som om du har lukket inne sjelen din og ikke slipper den ut igjen og det er så trist. Det kan hende du har det kjempebra for det meste, men det ser ikke slik ut.
   Restylane og silikon er forsåvidt greit, det er sånt som det går an å ha et sunt forhold til. Og det er der det brister i forbilde-delen. Uten at jeg vet hvor mange gram du har i puppene (var ikke de alltid ganske store, forresten? Bare husker tilbake til da bloggen din var helt nyoppstartet, “norges yngste med silikon” og sånt, om jeg ikke blander?) eller har kjennskap til restylane i det hele tatt, virker ditt forhold til det usunt. Forskjellen på at noe skal se naturlig ut og at noe skal se bra ut, om du skjønner. Hadde du fått glimtet tilbake i øynene etter plastisk kirurgi hadde det vært en ting, men du virker ulykkelig, Sophie Elise. Og derfor er du ikke på alle områder et like godt forbilde.

  77. Når du skriver et så bra og personlig innlegg så føler jeg at jeg ikke kan gå foruten å gi den noe respons og en kommentar! Du er helt fantastisk, og så utrolig tøff og sterk. Planeten og dyr er noe jeg perosnlig er veldig opptatt av, men jeg klarer på langt nær å gjøre så mye som deg! Du inspirerer meg, du inspirerer meg til å være meg selv, gjøre en forskjell i verden og skille meg ut.
   Er 18 år, har aldri følt at jeg passet inn noe sted, at jeg var ønsket. I fjor var på utvekling i USA, og jeg kan hel ærlig si at jeg aldri før har følt meg så velkommen og ønsket før. Jeg elsker Norge, men det er hardt å komme tilbake og ikke klare å finne seg til rette. Jeg har alltid vært tøff av meg, men også veldig flink til å bygge opp vegger rundt meg. Jeg går ikke alene, ikke hele tiden i hevrtfall, men skulle ønsket andre ville opsøkt meg oftere, og at det ikke hadde trengt å være motsatt.
   Du virker som DEN fantastiske personen, hadde vært så gøy å faktisk kjenne deg personlig. Stå på! 🙂

  78. Jeg ble selv mobbet i 3 år, og først nå i år kan jeg rope ut at jeg er fornøyd med den personen jeg er. Det er selvfølgelig mye mer som ligger bak hvorfor det tok så lang tid å komme seg opp igjen, 6 år er ganske lenge, store familie problemer og div. Andre ting. Jeg har ikke lengre selvmordstanker, jeg er faktisk spent på hva livet har å by meg! Jeg er glad for at den eneste form for selvskading jeg holdte på med i de årene jeg ble mobbet var i form av slag og kloring på meg selv. Blåmerker og kloremerker går bort, selv om jeg måtte lyve til folk om hva som egentlig hadde skjedd. Du er sterk, det er vi alle! Vi må bare finne motbakken som tar oss så høyt opp at vi aldri blir brutt så langt ned igjen. De som har hatt det værst – har muligheten til å bli sterkest.

  79. Veldig bra skrevet, har vel “hakket” litt før på deg, og man burde absolutt ha bedre vett enn det. En liten tankevekker, som jeg håper sitter igjen hos andre enn bare meg 🙂 Kos deg masse på ferie! 😀

  80. Jeg føler jeg ser den ekte deg, Sophie! Får tårer i øynene av å lese dette… Jeg står for de samme tingene som deg og jeg liker å vise meg frem og bli tatt bilder av<3
   Sluttet å blogge siden noen av mine nærmeste, til og med, begynte å snakke stygt om meg på grunn av bloggen. Venner sårer meg, ikke lesere... Var veldig deppa den perioden også, så valgte å slutte å blogge helt... Driver kun med beauty videoer på YouTube nå:D Syns det er kjempe gøy, men siden jeg ikke blogger lenger, så får ikke like mange sett videoene mine.. Så må bygge opp seeretallene på nytt!
   Jeg ville stemt miljøpartiet, hvis jeg var over 18. Jeg er vegetarianer, som ikke engang spiser fisk, gelatin, løpe, myse, osv. Spiser egg fra frittgående høns da, drikker melk og spiser vegetarisk ost!
   Jeg bruker kun dyrevennlige produkter/sminke og har til og med sendt MANGE mail til merker, for å finne ut om de er dyrevennlige. Samarbeidet med andre dyrevennlige bloggere også, for å få den mest korrekte lista over merker jeg kan bruke! Jeg elsker alle dyr så mye, både snille og farlige. De burde hatt mye høyere status enn det de har i dag, det fortjener de!
   Syns du er utrolig sterk, Sophie! Du er kjempe smart og du gjør det du vil, selv om hva drittunger bak pc-skjermen sier!! Ser veldig opp til deg og jeg håper du drar til Japan, skulle gjerne vært med<3

  81. Sterke ord! Nesten så jeg gråter når jeg leser der! Jeg blir så lei meg å høre hva folk sier om andre de ikke kjenner en gang. Kalle noen feit eller andre negative ting burde være straff bart! Den som det sies om har de tankene i hodet i lang, lang tid. Kanskje hele livet. Jeg har selv slitt med forskjellig ting som handler om kroppen min. Nå går det bedre, og mye skal du ha takken for. Dine ord gjør så mye med meg. Får meg til å tenke at det er ikke verdens under gang om noen syntes jeg er stygg eller feit. Da trenger ikke de å være venn med meg. Jeg trenger ikke dem. Det er mange andre mennesker og skapninger som har det mye verre, og det er mye mer synd på dem.
   Men en ting jeg husker veldig godt som aldri kommer til å forsvinne fra hodet mitt er når ei jente i klassen min i 1. Klasse spurte om jeg var gravid. Det glemmer jeg aldri. Så til dere som skriver dritt kommentarer. Gi faen!
   En ting jeg vil at skal bli endret er : nå i løpet av hele livet blir det faktisk sagt mye mer negativt om deg en positivt. Alle mennesker hadde hatt det mye bedre i livet om alle hadde sagt noe positivt hver dag! Og ikke bare tenkt på det negative. Selv om folk ikke sier noe positivt til deg kan du si noe positivt om andre, og lyse opp dagen til noen.
   Elsker deg og personlig heten din Sophie!

  82. Dette er og forblir grunnen til at du ligger på førsteplass. Du er deg selv, tar selvstendige valg, velger din egen vei og går med hevet hodet! Utrolig sterk jente, stå på 🙂

  83. Jeg begynte nesten å gråte når jeg leste dette♥♥♥♥♥ jeg synes du er et så godt forbilde…… jeg leser bloggen di vær dag og jeg angrer aldri:* selv om jeg ikke kjenner deg føler jeg at jeg kjenner deg♥♥♥♥ love u♥♥♥♥du er en fantastisk person og en nydelig en

  84. Du er veldig intelligent til å bare være 18 år! Du er bra nok akkurat som den fantastiske jenta du er, og det stikker virkelig i hjertet mitt etter å ha lest det her. Det er SINNSYKT hvor overfladiske og dumme folk er! Herregud du er jo bare 18 og du fortjener virkelig ikke all dritten du får. Jeg er så glad det finnes mennesker som deg her i verden, Sophie. Kjæresten din er virkelig heldig, for du er aldeles nydelig. Lykke til videre, du kommer til å klare deg utmerket <3

  85. må ærliginnrømme at jeg dømte deg når jeg begynte å lese bloggendin. men etter mange ærlige innlegg fra deg har jeg skjønt at det er mer bak deg dnn et vskkert ansikt og en fsntastisk kropp. du er et godt forbilde sophie, og viktigee enn det – et godt menneske.
   beklager at jeg dømte boka på omslaget.

  86. har lenge sittet og vurdert om jeg skulle skrive en kommentar, og det gjør jeg like så godt nå. jeg har merket noe i det siste på bloggen din, og det er hvor utrolig moden du har blitt i forhold til hvordan du var for ca. et år siden. du skriver som oftest om viktige saker samtidig innlegg om klær og morsomme ting. du er så utrolig inspirerende! du > andrea badendyck. DU ER BEST! om du føler deg penere med litt forandring på utseende, er det vel bare du som har noe med det å gjøre! du er hvertfall blitt en klar blogg-vinner for meg. og tro meg, jeg er ganske så kritisk. (ergrer meg ofte over rosabloggere…..) stå på, du er rå! 🙂

  87. Å herregud, AMEN! Husker så godt en videoblogg du la ut for lenge siden at du sa noe om at du så ut som et brødhode uten å faktisk være det, det har jeg tenkt på mange ganger. For som du sikkert vet så er du et samtaleemne, og ofte er det snakk om at du er så dum og teit og det som er pga. silikon og restylane. Så kan man jo sette seg ned og tenke over hvem som egentlig ER dumme og teite her, som dømmer deg som person ut ifra hvordan du ser ut. Skulle tro folk nå til dags var såpass oppegående at de tenkte såpass langt, men dengang ei.
   Jeg ser ihvertfall veldig opp til deg, til tross for at jeg er sikkert 20 cm høyere enn deg! You go girl!

  88. Det er ikke av ingen grunn at du ligger på topplisten! 🙂 elsker bloggen din, og elsker at du er så ærlig. Stå på videre, sophie <3

  89. Ja ja , det er gøy å blogge, men det er gøyere å tjene penger, derfor tåler du alle disse stygge kommentarer om deg eller kjæresten din. det er prisen av å være kjendis og det må du lære, men hvis du ikke gidder, da må du bare slutter å blogge og finn en vanlig jobb 🙂 lykke til
   Og vær så snill ikke bruk mer Restylane , du trenger ikke det

  90. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg er en av de som har hatt fordommer mot deg. Men jeg fant ut at jeg ville finne ut hvorfor. Hvorfor du tok silikon, hvorfor du stilte opp i FHM og jo mer jeg har lest og hørt, jo mer positiv har jeg blitt til deg. Jeg beundrer deg, Sophie Elise, for du gjør ting du vil som andre ikke engang tør innrømme at de selv ønsker å gjøre.
   Det er helt fantastisk av deg at du vil til Japan for å kjempe delfiners sak og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde muligheten til å bli med deg (har selv “fått” en isbjørn i julegave siden jeg var 12-13, og er miljøforkjemper). Jo mer jeg finner ut om deg, desto mer liker jeg deg. Og hvis jeg noen gang møter deg på byen eller gata eller hvor som helst, vil jeg mye heller gi deg en klem enn å helle en drink over deg.
   Du ER et forbilde. Et godt forbilde. Du har gode verdier og du står for det du gjør. Du lever livet ditt på en ansvarlig måte (du er verken alkoholiker eller narkoman eller driver med andre dødelige ting), for helt ærlig. Hvem tar skade av at du stiller opp i fhm eller tar restylane? Håper du får dratt til Japan og at du har det fint i Florida nå! <3

  91. Jeg blir glad av å lese kommentarene her jeg. Fordi jeg ellers leser så masse stygt. Jeg har lest bloggen din i snart et og et halvt år. Og du er fortsatt en av mine tre favoritt bloggere. Jeg bryr meg F i om du har tatt silikon og restylane. Jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg blir ikke påvirket på de områdene. Jeg blir vel mer påvirket på miljøet og slikt. Derfor er du en av mine forbilder. Jeg liker det du gjør og jeg liker deg. Stå på jente!

  92. Du er bare den beste Sophie! Har lest bloggen din i sånn 2-3 år nå, og du er en av de få som greier å blogge hver dag, er et godt forbilde oog er perfekt! Okei, så er ingen perfekte, men du er jammen ikke langt ifra! Aldri la noen dømme deg, og AALDRI synk lavere enn haterene! Hvis du føler deg bedre ved å ta silikon og andre ting ved utseende, så gjør det! Det på innsiden som teller mest! U GO GIRL!<3

  93. Om du føler deg bedre med restylane og silikon, bør du få lov til det, det er bare du som bestemmer! Du er forbildet mitt på flere måter. Jeg har selv slitt litt med selvtillit og slikt. Men jeg beundrer også virkelig arbeidet ditt for dyrebeskyttelsen og miljøet 🙂 Husk å vær deg selv uansett! Stå på videre Sophie, har trua på deg 🙂

  94. Gud hvor mye jeg elsker deg. Bare wow. Må si du er veldig sterk som fortsatt holder bloggen oppe i og med alt den dritten du får slengt. Du er et jævlig godt forbilde, det må du vite. Forstår ikke at noen gidder å bruke tid på å komme med drittkommentarer og slikt. Håper du fortsetter like godt videre og tenker gode tanker!

  95. Er enig med deg, er teit at folk skal kommentere, du skriver bare en blogg, det er ikke sånn at du hypnotiserende barna i verden til å bli som deg. Folk bør tenke seg om før de snakker, men eg vil si at eg syns du var myyyye penere før du tok silikon og endret leppene, og det er ikke for å være frekk på noen måte, 🙂

  96. Du er perfekt akkurat sånn som DU er Sophie! Kansje mange tror at du er en bibmo pga du har restylan og silikon, men du er jo ei utrolig smart jente! hvor mange er det ikke i verden som har det? det er helt normalt! Jeg kjenner meg utrolig godt igjen dette med dårlig selvtillit og depresjon, jeg har vært igjennom det selv, og jeg støtter deg 100% i dette innlegget! Det er ikke mange som brenner så mye for dyr som deg!
   Bare stå på Sophie og vis haterne hvor sterk du er! Du er et utrolig bra forbilde for mange, og haterne er bare sjalue, husk det!
   You go girl!

  97. Dette var utrolig bra skrevet! Og jeg blir faktisk irritert over at folk kan være så dumme å si at du bare tenker på utseende, og at du bare bruker pengene dine, som du ikke har fortjent, på sminke, klær og kirurgiske inngrep! For det er helt feil! Jeg tror du må være en av de svært få bloggerne, og mennesker forsåvidt, som tenker så mye, og innvisterer så mye, på omverden! Det er fantastisk gjort av deg, og du burde være kjempe stolt av deg selv! Det er flere ganger jeg har fortalt både foreldrene mine og venner, at du er smart på innsiden, og at du bryr deg om MYE mer en bare deg selv! Selvom du bryr deg om hvordan du ser ut.
   Stå på videre, og vit at vi er mange som ser opp til deg for alle de fantastiske tingene du gjør for verden! Deg kommer det til å bli noe stort av, og det fortjener du!

  98. Flott skrevet Sophie. Synes det er dumt at folk kan være så frekke og trangsynte, jeg forstår det virkelig ikke. Lykke til videre. Håper at at du leser alle disse positive kommentarene på dette innlegget slik at du ser at folk tenker mer positivt enn negativt om deg. Ikke la haterene lykkes med å prøve å ødelegge for deg. Klem<3

  99. Vet virkelig ikke om du kommer til å se dette, men jeg syntes at du er
   en fantastisk person som hjelper mange andre uten tanke på egen vinning. Du er pen som bare f, så ikke bry deg om hva andre sier om deg! <3 <3

  100. Hei. Jeg synes du heller bør fokusere på de leserne som ikke gir deg stygge kommentarer. Måten du beskriver situasjonen får det til å virke som om alle er i mot deg. Du skryter av at du selv ikke behandler andre dårlig, men slik jeg ser det behandler du ikke leserne dine særlig bra, du går så og si til angrep på dem. Du skjærer alle leserne dine over en kam. Sett heller pris på alle de flotte kommentarene som jeg blant annet har sett drøssevis av for eksempel i dette kommentarfeltet!

  101. Hei! Nå må jeg bare kommentere. Jeg synes du er en fantastisk person. etter å ha lest alle kommentarene her, så oppdaget jeg noe som jeg synes er ganske feil. På dette innlegget (så langt) har jeg ikke sett en eneste stygg kommentar, men vanligvis er det mange stygge kommentarer. Jeg synes det er så stygt av folk å dømme deg pga utseende, og de valgene du tar når det gjelder kropp osv. Men når du lager et innlegg som dette, da er alle smørblide. Selv om du skriver såkalte overfladiske innlegg, så bbetyr ikke det at du er overfladisk! Jeg synes det er så synd at du er nødt til å forklare folk at du ikke er det. Så synd at de MÅ ha bevis for at du ikke er dum. At de må mates med teskje for å forstå at du en god person! Jeg bli lei meg mes tanke på hvordan verden er, hvor utrolig vridd menneskesynet har blitt.
   Stå på Sophie! Du er et stort forbilde! Det er bra dette er det siste personlige innlegget du har, for folk trenger å få øynene opp. De må tenke selv.
   Du et herlig!

  102. Du er sterk ! Det er bra at du tar opp dette !! Jeg syntes det er ganske frekt av de som gjør dette mot folk ! tror ikke dere hadde likt om noen hadde sagt det til dere heller jeg er på din side sophie !!! <3 stå på du er et kjempe godt forbildet !! mange ser opp til deg <3

  103. fikk dårlig samvittighet, fordi jeg tror jeg har skrevet litt stygt til deg før:/ fy, jeg er så lei meg! visste ikke det med mobbinga! ikke rart at du tok silikon og restylane, du var jo ganske pen uten det, men jeg regner med at det ga deg bedre self-esteem (: og du er en fantastisk person! stå på!

  104. Kan jeg bare si at du er den eneste toppbloggeren jeg i det hele tatt gidder å gå innom? Du er den eneste (tror jeg) som faktisk viser/bryr seg om verdenen vi lever i, den eneste som er ærlig og tørr å være deg selv, uansett hva folk sier og den eneste som ikke prøver å fremstille live sitt 100% perfekt. Jeg har lest bloggen din i tre år nå, og jeg føler jeg har lært veldig mye av det. Du har lert meg at det at noen bryr seg om utseene sitt, betyr det ikke at de er overfladiske personer som ikke ser hvordan verden faktisk er. Du har lert meg å gi f i hva folk sier om meg. Så takk, takk for at du er et godt forbilde (for det er du!)

  105. Du er fantastisk vakker, innad og ut! Disse grusomme menneskene som skriver slike ting har virkelig bare ikke noe bedre å ta seg til enn å hakke ned på andre mennesker, det sier utrolig mye mer om de. Dette kommer fra en overhodet langt ifra overfladisk jente med dreads og sterke meninger, jeg kunne sikkert også vært en av de som hadde dømt deg på gaten, men å lese slike ting som dette og mer og mer de hvor godkjente du er, og ikke minst sterk, får meg virkelig til å tenke at man ikke kan dømme folk, der er det dummeste man kan gjøre. Er vegetarianer selv foresten, sånn to mention it. Stå på, frøken! Du er sterk!

  106. Jeg synes du er ei fantastisk nydelig jente sophie, voksen og utrolig reflektert til å være så ung.. Jeg er selv 27, men leser bloggen din hver dag,. Hadde jeg vært 18 i dag og hatt penger til det hadde jeg gjort akkurat det samme som deg:) er man misfornøyd så hvorfor ikke gjøre noe med det;) stå på og hev deg
   Over alle de misunnelige jentene:)

  107. Herregud, dette her var helt… stunning. Du skriver så utrolig bra! Jeg har vel lest bloggen din i ca. 3 år nå, og jeg har alltid klart å se hva du mener, med at du føler folk ser deg på en annen måte enn du vil, men jeg må bare si det, jeg har virkelig ALLTID skjønt hva slags person du EGENTLIG prøver å vise andre at du er. Jeg blir ofte kalt “dum”, fordi jeg får dårlig karakter i enkelte fag og fordi jeg ikke gidder å være med i konkurransene om best karakter. Er det rettferdig? Ikke faen om det er. Karakterene mine sier ingenting om kunnskapene mine og hva jeg er i stand til å gjøre. Karakterene mine er resultatet av latskap, og rett å slett det å ha driti i skolen. Jeg er faktisk en utrolig smart person, tenker lengre frem enn mange andre og en av de mest ansvarsfulle blandt vennene mine. Og her vil jeg da si at det går i samme greia, du blir dømt for å være det og det fordi du velger å gjøre DET OG DET, og jeg blir dømt for å være dum fordi jeg valgte å ikke jobbe på ungdomsskolen. Dette ble kanskje litt langt, men jeg vil bare at du skal vite at det ER folk som forstår akkurat hva du mener! 🙂 Folk sier ofte “Åh æsj, hu der sophieelise” og da må jeg nesten alltid svare “hva er det som er æsj med hu egentlig?” For jeg synes faktisk du er ei utrolig vakker jente. Du er kjempe smart, og du tar virkelig fatt i ting. Du sitter på en måte ikke bare på ræva å prøver å virke engasjert i ting, du er en av dem “make it happen” menneskene, og det er utrulig bra. Stå på!!

  108. Snille, fine og tøffe deg. Jeg kan si “du må ikke bry deg om de negative kommentarene”, men jeg vet at det gjør du uansett. Du må bare prøve å heve deg over de. Det kommer av misunnelse. Det er ikke akkurat andre toppbloggere som rakker ned på deg, det er misunnelige 16 åringer som ikke vet bedre. De er misunnelig på pengene dine, utseende ditt, at du har klart å bli en av norges mest leste blogger… de er misunnelige på alt du ikke er. Jeg synes du er vakker både med og uten restylane og silikon. Hadde jeg hatt penger, hadde jeg gjort det samme 🙂 Håper bare ikke du gjør det fordi du har lav selvtillit, for slik du er nå, så har du aldri vært penere. Og det mener jeg. Du er smart, vakker og ditt engasjement for dyr og deres velferd er beundringsverdig og fantastisk. Tenk at du skal stå opp for delfinene! Jeg synes det er helt nydelig at du tørr dette, det er det ikke mange som hadde gjort. Alle skriver dette, men jeg mener det fra bunnen av mitt hjerte; STÅ PÅ.

  109. Jeg har så mye respekt for deg. Jeg bryr meg ikke om du har tatt restylane eller hvordan du ser ut på coveret av FHM. De valgene du gjør for å redde de rundt deg, og de meningene du står for og alt du gjør for å virkelig sette jernet i gang, det gjør deg til en fantastisk person som jeg vet mange ser opp til. Du er viktig, og jeg vet at kjæresten din syntes du er fantastisk. Sophie, husk alltid: DU er verdt så mye, det er DU som når lengst, ikke de som bruker livet sitt for å rakke ned på selvtilliten. Ikke glem at det viktigste hos en person er smilet og selvtilliten, og bare med det når du utrolig langt.

  110. du er perfekt. hadde noen skrevet det til kjæresten min hadde jeg knekt sammen, og hadde jeg vært i din situasjon hadde jeg også knekt sammen. jeg forguder måten du klarer å fortsette å stå på! jeg kan faktisk si at du er det største forbildet for meg.

  111. Jeg er også en av de som aldri kommenterer, men er daglig leser. Må bare si at jeg beundrer deg mye! Du skriver utrolig bra.
   Stå på, og nyt resten av ferien din 🙂

  112. Gje en go faen i ka folk sir! Du lev ditt eget liv å tar dine egene valg! Folk som kommenter dritt e folk som faen ikke klar å lev sitt eget liv, di må ha nån å rykk ned på fordi di trur di vil føl sæ bedre!? Du e et utruli godt forbilde, Sophie! Du har kommet dæ gjennom så utrolig mye! Depresjon e en “krig” du vant! Du hjelpa dyr førr fullt! Å bruka ti på ting rundt dæ! Du tar oprasjona førr å føl dæ bra me din egen kropp, det e jo ingenting galt me det!?
   Igjen, drit i ka folk sir, du e et fantastisk forbilde, sophie!<3

  113. Jeg digger deg, du er det beste forbildet en kan ha! Jeg beundrer hvor sterk du er. Du inspirerer meg, gir meg mot til å stå opp hver dag. Jeg går nå i niendeklasse, og sliter med det du gjorde. Jeg er evig takknemlig for at du blogger, Sophie! Du er fantastisk.

  114. duu er nydelig! men må innrømme at du er naturlig pen, så alt du har gjort me deg selv ser jeg ingen vits i, men det er ditt utseende, dine valg. om du føler deg vel slik, så skal du få gjøre akkuratt hva du vil me deg selv. stå på!

  115. Du er seriøst en helt nydelig person! Du er en av forbildene mine, ved siden av Demi Lovato! Du er virkelig en sterk person som har gått igjennom så mye! Du er et utroligt bra forbilde, og folk burde ikke snakke drit om deg!

  116. Jeg synes du virker som en flott jente, Sophie. Du er engasjert i mange (i mine øyne) viktige saker, og jeg digger det. Jeg synes du har mange gode verdier. Jeg synes ikke du, eller noen andre, fortjener den hetsen, drittslengingen og regelrett mobbingen mange bloggere blir utsatt for.
   Jeg må likevel si at jeg syns det er synd du har tatt silikon og resyltane. Ikke fordi jeg har noe med det å gjøre, det er selvfølgelig ditt valg og et valg du har tatt, men akkurat på dette området syns jeg det er litt skummelt at så mange ser opp til deg. Du nevner at man undervurderer unge mennesker. Det kan godt hende, men det er kropps- og utseendepress over alt og det blir større og større, og dette bidrar dessverre bloggere til i større grad enn de vil innse selv. Man ser allerede i kommentarfeltet her hvor mange som beundrer deg og ser opp til deg, og naturligvis vil du påvirke de til en viss grad. Dette er selvfølgelig ikke ditt ansvar, egentlig, men var det meg, ville jeg likevel følt et visst ansvar når du når ut til så mange unge lesere.
   Jeg er glad du er fornøyd med deg selv nå, jeg skulle bare ønske det var nok å være seg selv, uten løshår, vippe-extentions, silikon, resyltane og alt som er. Være fornøyd med seg selv slik man er. Jeg skulle virkelig ønske noen kunne formidlet også dette, ikke bare ved å skrive det, men ved å vise det. De fleste toppbloggere har vippe-extensions, resyltane mm., og jeg tror dette påvirker unge negativt.
   Ellers vil jeg si stå på, fortsett å engasjere deg og bry deg- og husk at det er mange av oss som ser disse sidene ved deg også, og ikke bare ditt ytre.

  117. Hva kan man egentlig kommentere på et sånn innlegg som dette for få det til å høres bra ut? Jeg mener, WOW! Det var virkelig sterkt å lese, satt med tårer i øynene.. Jeg virkelig beundrer deg, Sophie, jeg mener at den personen som du er, er et ordentlig forbilde. Du er så utrolig smart og du skriver alltid noe bra! Og dette må være det beste innlegget jeg har lest på bloggen din, nettopp fordi jeg kjenner meg igjen. Aldri tro at du er mindre verdt enn noen andre, og aldri tro at du ikke er pen, smart og ikke minst god nok. For det er du. Jeg DIGGER deg og skulle ønske jeg fikk gleden av å bli kjent med deg 🙂 Stå på, vakre du <3

  118. Stå på videre Sophie, verden er full av dumme og utenksomme mennesker vi som ser hvor teit dette er må stå sterke og ikke falle på deres nivå fordi vi klarer å se hvor galt set er. Og vi vet hvor vondt det gjør når folk du ikke engang kjenner skal hate deg for den de TROR du er! Fint innlegg 🙂 <3

  119. Jeg er innom bloggen din hver dag! Jeg bare digger deg! Utseende, stilen, bildene og ikke minst hva du står for og meningene dine! Stå på, og aldri gi opp!

  120. Hvis folk fortsatt har i mot deg etter å ha lest et sånn innlegg på bloggen din, så har de seriøst ikke føleser! Du fortjener ikke å bli rakket ned på bare fordi du er “kjendis”, men dessverre er det ikke til å unngå.. Du får prøve å fokusere på de kommentarene som gjør deg glad og prøve å glemme de andre.. Du er ei utrolig sterk jente! Stå på videre <3

  121. Utrolig bra skrevet Sophie!
   Din blogg er den eneste jeg leser flere ganger daglig, og selv om jeg skjelden kommenterer, så følte jeg at dette innlegget virkelig fortjente en kommentar!
   Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er stolt av deg, deg som person! og det er noe jeg sier uten en gang å kjenne deg! Du er en fin person som gjør utrolig mye bra for deg selv – og andre! Og det beste er at jeg vet at det er noe du kommer til å fortsette med i lang tid fremover!
   stooor klem <3

  122. Heh, høres ut som du har det jevlig der i Orlando? Våkn opp, du er på ferie, ikke la de dårlige tankene ødelegge for deg.

  123. Jeg vet ikke hva man skal si til dette, du gjør meg målløs! Du er så stort forbilde for utrolig mange, også meg. Jeg elsker deg, Sofie! du er fantastisk, gjør hverdagen til så mange mye bedre, både mennesker og dyr! Du er en stor inspirasjon 🙂

  124. Så utrolig bra skrevet! Har lest bloggen din hver dag fra du starta og jeg elsker den. Du er et utrolig bra mennesket og en av de smarteste jeg vet om. Du er heldig som har en så fantastisk kjæreste og INGEN kan ta fra deg det! Husk at han elsker deg uansett hva en sjalu jente sier 😉
   Du er nydelig, Sophie! Stå på <3

  125. Selvfølgelig er det noen brødhoder som absolutt må komme med urelevante ting og påstander. Til du som sa hun motsier seg selv: Jeg har lest bloggen hennes veldig lenge, og har aldri sett at hun har snakket mot seg selv, ihvertfall ikke i viktige saker og ting. Er ikke noen superfan av Sophie, men hun virker som en fantastisk jente med en god personlighet, så hvordan folk kan rakke ned på henne skjønner jeg ikke.
   Og til du som sier hun er et dårlig forbilde pga. utseendet: Hva i alle dager? Leste du ikke innlegget? Nei, dumt spørsmål, mest sannsynlig gjorde du vel ikke det. Utseendet har null nada og si, og hvorfor skulle det inspirert noen til å gjøre det samme (med mindre de er helt idioter som ikke klarer annet enn å kopiere andre selvsagt, men det er jo deres problem). Er selv ikke så enig i Sophie’s beslutninger med disse operasjonene osv. i en alder av 18, men hva hun gjør meg utseendet sitt har ingenting og si om at hun er et dårlig forbilde. Det er handlingene som teller, og hun gjør MYE godt for både dyr og mennesker.
   Stå på Sophie, elsker når du skriver slike innlegg. Somsagt virker du som en fantastisk person, så ikke la folk rakke deg ned. Husk at du alltid har flere venner enn “fiender”.

  126. E enig i alt du sir der, uten om det faktum at du skiller deg ut. Du passer inn i 2013s A4 uansett om du vill det eller ikke. Stygge kommentarer vil du få som en offentlig person. Det er bare sånn det er. Men det betyr langt ifra at du skal finne deg i det. Å gå inn på instagrammen deres er vell ikke det som vil “ordne opp” i det. Det vil enkelt å greit bare gjøre ting 2 hakk værre. Men stå på! do you

  127. Åh, Sophiee! Vet ikke helt hvordan jeg skal sette ord på deg. Du er så sterk, ærlig, god og snill, rett og slett herlig! Du står virkelig på ditt, og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde like sterke meninger på noe som deg, og at jeg virkelig klarte å stå for dem uansett hva andre sier! Du er et godt forbilde for alle og enhver. Mennesker er så sjalu fordi andre klarer å gjøre noe bra ut av livet sitt. Du har virkelig alt. Personligheten og utseende! Stå på Sophie, du fortjener kun det beste! La oss bare håpe enkelte mennesker kan skjerpe seg litt og tenke seg litt om før de skriver teite kommentarer i ren sjalusi. Skamme seg!

  128. Du kan egentlig bare takke deg selv, rett og slett. Kjæresten min syntes du ser ut som en animasjon’ s figur

  129. Godt skrevet 🙂 Du er så kul! La folk tro hva de vil, folk som dømmer etter utseende har litt å lære. Stå på, du virker som en topp jente! 🙂

  130. Jeg får både vondt inni meg av å lese dette inlegget, samtidig som jeg blir litt rørt. Det du gjør er fantastisk. Er utrolig bra at du driver med slikt frivillig arbeid, ivertfall når du har en så stor blogg og muligheten til det. Du er en utrolig stor inspirasjon, og du påvirker så mange jenter på en positiv måte! Jeg ble selv en motstander av sirkusindustrien etter å ha lest din blogg. Jeg har også selv slitt med dårlig selvbilde, og har hatt en del dårlige dager. Og å vite at du har gått igjennom noe av det samme har hjulpet meg veldig. Det er ufattelig trist at du får så mye dritt. men prøv å husk at det er mange der ute som ser opp til deg, blant annet jeg! Elsker bloggen din 🙂

  131. Superbra skrevet, Sophie!! 😀 Du er en av få toppbloggere som bryr seg om dyrs rettigheter. Du er et stort forbilde 😀

  132. Hei.
   Du jeg vil gjerne skrive unnskyld jeg, en dag for mange uker siden lot jeg sinne mitt gå ut over det første som møtte meg på nettet, og det var bloggen din.. Unnskyld for en helt grusom og idiotisk kommentar!
   Du er sabla tøff!

  133. Haha, huff .. Stygt å le men, hvor skal man begynne? Hvis du er så smart som du skal ha det til, så må du da klare å resonere deg frem til hvorfor du får stygge kommentarer? Hvis ikke, så se her;
   – 1: folk er sjalu.
   – 2: du gjør noe helt annet enn det du sier du står for.
   Men uansett, veldig bra skrevet, du har utrolig bra synspunkter på ting!

  134. Du er en fantastisk person, og jeg ser virkelg opp til deg! Kan sette meg litt inn i hvordan du har det. Jeg har også blitt mobbet, hatt alvorlig depresjon og store problemer med selvtillitet. Jeg syns det er så utrolig flott at du bryr deg så mye om andre, og kun vil andre det beste! Den aller beste bloggeren, etter min mening. Ærlige innlegg som dette får folk til å åpne øynene, og det er bra. Fokuser på det positive, drit i det negative. Tenk på hvor mange mennesker du når ut til, og hvor mange du får muligheten til å hjelpe. Du er et forbilde for mange, et virkelig godt og sunt forbilde.

  135. Du virker som vi sier her i Bergen, rett og slett helt hææærlig! Du virker som en utrolig skjønn jente med bein i nesa, og bryr deg virkelig om ting.
   Du verner om miljøet, dyrene på denne planeten. Og du gjør det skikkelig. Du er ikke en av dem som skriver om hvor mye du hater dyremishandling, for så å gå med canada goose rett etterpå. Du er faktisk et godt forbilde. Men jeg syntes dette med forbilde er blitt for overvurdert. Det er jo blitt slik at du ikke kan gjøre noe gale, før halve Norge raser imot deg og sier at ”du skal liksom være et godt forbilde også gjør du slik, fæle fæle deg”
   Det betyr vel kanskje ikke så mye for deg holdt jeg på å si, men du har min respekt iallefall! Og det virker faktisk ikke som om du er helt likelydig til det heller. Du respekterer leserene dine, og du bryr deg om de, og det er det ikke mange som kan si! All hell og lykke videre til deg Sophie. Du fortjener det virkelig!

  136. Jeg er 12 år, men jeg blir inspirert av hva du vil gjøre for planeten og dyra. Jeg ser opp til deg, og mange av mine venner som er eldre en meg synes du er ja det du skrev på 2.vers. Men de kjenner deg ikke og da er det ikke snilt å dømme deg for utseende, jeg kjenner deg heller ikke men støtter dine meninger og bryr meg ikke hvordan du ser ut💗

  137. Synd enkelte folk er så trangsynt. Du er tvers igjennom et fantastisk menneske. Jeg beundrer deg virkelig for styrken din, ærligheten din og det du står, og brenner for. Ser at jeg ikke er den eneste som ble rørt av dette innlegget! Keep it up, Sophie! Du er rå! 😉

  138. Wow! så utrolig bra skrevet! Ja, det er de grunnene for at du er favoritt bloggeren min! Du har virkelig oppnåd mye. Jeg er stolt over deg og stolt over at jeg har deg som favorittblogger. Jeg synes ikke noe om silikon og restylan, men har absloutt ingenting i mot at du tok det! Hvorfor skal jeg bry meg om det?! haha Selv synes jeg mann skal være fornøyd med slik man er, men så er jo ikke alltid det like lett..
   Og til Japan! Wow igjen<3 Ja Sophie du burde virkelig vær stolt over deg selv du! Kos deg videre på fereie!

  139. Det skulle absolutt vært flere mennesker som deg i verden. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og jeg er så utrolig stolt og imponert over ditt engasjement for miljø og dyrevern! Du er virkelig en flott jente, Sophie! 🙂

  140. Fyfaen så bra skreve! akkurat som om eg sko sakt det sjøl. Masse vame tanker te deg sophie. Du e utrolig sterk <3

  141. Du er virkelig ei sterk jente! Det folk ikke tenker på er at det er faktisk det indre som teller.. Selvom du har forandret på utseende ditt så betyr ikke det at du har forandra selveste deg!
   Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt muligheten å gjøre så mye bra for dyr og alt! Det er sykt hvor mye du står på for at andre skal ha det bra, dyr også!
   Du er det mest modne og beste bloggern på hele blogg.no! Du er virkelig et BRA forbilde. Stå på! Du er virkelig fantastisk!

  142. Kjønner akkurat hva du mener, det er alt for mange som fokuserer på feil ting, jeg hadde en lik opplevelse denne uken. Jeg å min venninde satt i mattetimen å vi jobbet ikke spesielt mye å vi snakket. Vi hadde vikar å den vikaren var da vår miljøterapaut, som liksom skal lage ett godt forbilde i klassen. Når at vi snakket så ga han oss to anmerkninger hver uten forvarsel. Vi syntes ikke det var greit så vi sa at vi nektet å jobbe mer vis han ikke tok de vekk. Da ble han sint å sa – men dåkk må da faen mæ jobb no da!! I hele klasserommet, jeg sa – ikke bann da du skal jo være ett forbilde for klassen å da sa han – ja det shit væll æ i. Han skulle egentlig komme i andre timen åsså, men han kom aldri å vi satt uten lærer i iallefall 20 minutter. Når vi hikk ut etter den timen stod han ved døra til ett annet klasserom å da gikk to ifra klassen til han å spurte hvorfor han ikke hadde undervisning med åss å da svarte han -næi æ gidde ikke å undervis sånne drittunga. Vi ble jo kjempe irriterte å gikk rett ned til rektorn for å snakke med henne om det for vi gadd ikke ha han i klasserommet før han greide å oppføre seg. Så vi sa alt som hadde skjedd pluss litt mer som han hadde gjort mot andre i klassen, som foreksempel å gi ut personlig informasjon om en familie han hadde jobbet med i barneværnet, der det faktisk er strengt ulovlig å si personlig informasjon ut til andre, men det eneste rektoren våres gjorde var å kjefte på oss for at vi ikke gjorde noe i mattetimen.
   Du må huske at jeg å 4 andre jenter her i nord trønderlag elsker deg å støtter deg å det er fantastisk at du bryr deg så mye om dyr å at du skal prøve å komme deg til japan fordi det de gjør med delfinene der er bare helt grusomt.

  143. Bra skrevet shopie, stå på du er nydelig <3 jeg kjenner faktisk folk som har sagt "at du er dum og vet ingen ting, teit å bruke penger på silikon." Da tenkte jeg kun at du selv tør å stå for din egen mening og se så langt du har kommet! Så jeg bestemte meg. Jeg rettet meg opp å sa:" jeg håper du har nok samvittighet til å si det rett opp i ansiktet på henne, for det har du ikke! Hun er et fantastisk menneske og er virkelig for miljøet. At hun bruker penger på silikon og kroppen sin, du syntes det er teit? Da er du bare ikke gammel nok til å skjønne at utseende betyr noe. Hun er søt, pen og forbilde mitt. Så vi kan jo besøke hu da, så får jeg sagt at hu er en herlig person. Så kan du få lov til å stå opp alene og si at du syntes hun er teit og dum! Tenk for du dømmer!" Så gikk jeg rett og slett. Jeg klarer ikke tanken på at folk dømmer andre, uten å kjenne dem. Hvordan har folk samvittighet til det!? Og stygge kommentarer, liksom, hva søren! Dere som skriver det... Hva, hva prøver dere å oppnå? Jeg selv hadde blogg med ei venninne. Vi la ned bloggen vår på grunn av stygge kommentarer, blandt annet: " dere burde ikke ha blogg slik som dere ser ut!" - nei tusen takk, da kan vi vel bare bli enige da om at vi er stygge, så kan vi legge ned bloggen som DU (som skriver stygge kommentarer) leser! Det stikker altså.
   Hehe, ja der var mitt lille raseri anfall som jeg ikke vet hvordan jeg kan stoppe, hihi <3
   Okei, håper du leser denne 😀 STAY STRONG, I LOVE YOU!
   - klem Ingrid
   Insta: Guzzi00
   __________

  144. Dette innlegget var skikkelig bra, Sophie! 🙂 Har gitt deg kritikk før når jeg syntes du har skjeiet ut , altså mistet bakkekontakten litt eller argumentene dine for noe har vært helt på bærtur, altså konstruktiv kritikk, men dette var virkelig bra synes jeg… Du gir folk noe å tenke over 🙂

  145. En av de beste innleggene dine! Stå på videre :)) jeg leser bloggen din fordi jeg liker all variasjonen i alt du byr på her. kos deg masse i USA sammen med familien din! Klem til deg

  146. Du er så utrolig sterk!! 🙂 De som skriver dritt, er bare teite og sjalue… Det de skriver om deg er bare tull. Du er perfekt uansett hva! 🙂

  147. Sophie Elise eg vil bare si at heia deg!
   Utrolig flott å være så dønn ærlig og åpen og har så stor innsikt i hvem man er på din alder.
   At du er på vei i ditt liv og at veien blir til mens du går og at man lever og tar valg og gjør feil og gjør andre ting.
   Utrolig bra innlegg og vær stolt av degselv og som eg har sagt og vil si igjen og igjen when people will drag you down its because they are below you to begin with 🙂

  148. Jeg følte meg glad mens jeg leste innlegget, ikke på grunn av de fæle tingene som har hendt med deg, men at du er sterk, selvstendig og gjør noe godt for verden. Gode ord du har om den som leser er et godt forbilde, for personlig vet jeg ikke om jeg er det. Du er virkelig et forbilde, og det er noe jeg virkelig mener!

  149. Så vanvittig bra skrevet, Sophie! Jeg skal ærlig innrømme at før jeg begynte å lese bloggen din ordentlig hadde jeg ikke noe godt inntrykk av deg, fordi jeg dømte deg nedenfor. Det skal jeg faktisk være ærlig på! Men så bestemte jeg meg en dag for å bli fast leser av bloggen din. Jeg kan jo ikke akkurat si jeg kjenner deg, men jeg fikk et helt annet inntrykk av deg da. Jeg ser veldig opp til deg, pågrunn av at du virkelig står for dyrs rettigheter! Jeg syns du er modig og tøff og jeg tror ikke det hjelper å diskutere med en som deg når det gjelder ting du brenner for, for du står virkelig på ditt! Sånne mennesker som deg skulle vi ha hatt flere av. Jeg blir så oppgitt av Norge fordi så fort du har restylane, silikon eller har foreksempel tatt plastisk kirurgi så skal du bli dømt nedenfor og bli kalt for “Bimbo” og de fleste ser på deg som dum, noe jeg syns blir altfor dumt. For selvom du har valgt å endre litt på ting du ikke var helt fornøyd med, betyr det ikke at du er dum og bimbo for det. Du virker som en smart og reflektert person! Altfor mange dømmer deg og da forstår jeg så godt at du føler deg som du gjør. Men jeg håper at folk får øynene opp nå og forstår at du er et herlig menneske og vil ingen vondt. Jeg skjønner meg heller ikke på de som skal kaste dritt til andre, men noe galt er det og de er nok mest sannsynlig misunnelig på deg for ditt nydelige utseende! <3

  150. Unnskyld meg , men når du skriver xxxxxxxx antall inlegg det du har kløften i sentrum, og et fåtall inlegg om politikk miljø og redning av dyr og miljø , hvilket inntrykk tror du vi får da ? Du gir andre med dårlig selvtillit et forbilde der du sier at å operere kroppen og “feilene”, hjelper på selvtilliten , i stedet for å gripe tak der det virkelig problemet til i hodet . Det er ikke noe feil med kroppen din, den var skapt helt fantastisk , og fungerte optimalt. Det er tankene dine som er problemet .. Det kan også gjøres noe med , selv om det sikkert ikke er like lett etter flere år med mobbing. Jeg har tro på at du er en god person , men jeg forstår folk kan missoppfatte deg 🙂 lykke til med delfinprosjektet

  151. Jeg må ærlig innrømme at før jeg begynte å lese bloggen din fast og når jeg bare sjekket i ny og ned trodde jeg at du var veldig bimbo og dum, men etter at jeg begynte å lese den har jeg forstått at du egentlig ikke er slik i hele tatt. Du er et supert forbilde med alle de gode tingene du gjør for andre, og hvem bryr seg om du liker å ta lett kledde bilder, det burde ikke definere hvem man er. Du er kjempe vakker! Jeg er ikke den som kommenterer mest, men jeg er ofte innom å leser innleggene dine :)Kos deg videre i Orlando med familien din 🙂

  152. Du er virkelig sterk, Sophie! Etter å ha lest dette, fikk jeg virkelig åpnet øyan. Du er virkelig noe for deg selv som alle burde beundre. Du er så pen, og virker som om d har utrolig sterk personlighet. Dette innlegget var utrolig bra skrevet! Etter mine tanka så er du det beste forbilde, for alle. Jeg hadde ALDRI trodd at du ble mobba.
   Stå på Sophie, jenter og dame OG verden treng deg! Du er virklig sterk! Og jeg vet ikke hvorfor, men jeg sier takk! Du er god! <3

  153. det e jo faktisk bare folk som e forbanna sjalu fordi at du har nokka dem ikke har. personlig e æ sjalu på dæ, men uansett!! fine jente får det dem vil ha (: du e super flott, stå på sophie

  154. Det fineste av alt er nesten haterne som innrømmer at de har skrevet dritt tidligere og sier unnskyld 🙂 Tror du vekket litt tanker hos de også nå, aldri sett så få hat kommentarer på et av innleggene dine! Stå på <3

  155. Jeg syntes du skal forsette med slike innlegg iblant fordi det er virkelig en oppvekker for noen å lese. Du er en utrolig smart jente og jeg blir helt ærlig inspirert av deg til å være en bedre person. Stå på Sophie! Elsker bloggen din og deg 🙂

  156. Vet du hva? Alle gjør feil her i verden. Den store forskjellen er bare at alle får vite om dine fordi du er en offentlig person. Jeg syns du er et utrolig flott forbilde, og du står virkelig opp for det du mener er riktig! Hvis folk ikke ser det, har de virkelig ikke skjønt noenting. Vær deg selv, og vær stolt av det! Du er så tøff og sterk, og til å bare være 18 år syns jeg du har kommet utrolig langt, og du har så utrolig mye innsikt i deg selv og verden rundt deg! Stå på!

  157. Jeg må bare si en ting, ingen er perfekt,men du er ikke langt unna! Jeg elsker at du er så dyrevennelig,vegiterianer og alt det der, om jeg hadde hatt penger og hadde vært eldre hadde jeg også det,men jeg gjør mye for det! Jeg kjøper aldri noe som er testa på dyr/lagd av dyr/pels, spiser ikke kylling,kalkun,and (fugler), sprer alt jeg vet rundt meg hele tiden. Når det er framføring på skolen bryr jeg meg ikke så mye om karaktereren,men at fler skal vite hvordan mange dyr egentlig har det. (Altså velger alltid noe tema for dyrs rettigheter) forrige uke hadde jeg om dyr i sirkus,slakteri,pels,dyretesting og litt av hvert. Jeg har utrolig lyst til å bli vegiterianer og jeg bygger meg oppover,spiser mindre og mindre kjøtt (melk,ost osv) og de få gangene jeg må spise egg, spiser jeg det bare om det er høner som har gått fritt! Men jeg har par spm, kan du legge ut enkle vegiterianske retter som jeg kan vise til mamma og pappa? Jeg er bare 14år så får ikke gjort så mye mer .. Dem respekterer meg så om et par måneder er jeg nok en vegiterianer! Og så dessuten har jeg godteriavtale og pengene jeg får går til dyrsrettigheter! (Noah!) SKAL til Oslo når det er er fakkeltog mot pels,selv om jeg kanskje må skulke skolen, dette brenner jeg for. Kommer du? Det er 9.november og du kan lese om det i Noah,og dessuten fått møtt deg der hadde vært utrolig! Du er et av mine forbilder pga dette,du har fått meg til å starte å spre mange budskap,fått meg i gang. Jeg er utrolig takknemlig for det! Hvilke blogger leser du? Jeg leser bare dem som ikke bruker pels/dyretestet sminke/støtter sirkus/osvosv,for å ikke støtte dem så de kan kjøpe mere å støtte dyremishandling!! Oi,dette ble en lang rar tekst,me jeg ville bare få frem at du har hjulpet meg mest tror(vet) jeg. STÅ PÅ SOPHIE! :’D Du er herlig!! <3

  158. Du har allerede fått utallige kommentarer på dette innlegget og jeg er usikker på om du i det hele tatt kommer til å lese min, men jeg må bare! Jeg syns du er så ufattelig sterk som klarer å stå imot all den kretikken, (som er alt annet en konstruktiv) som det du gjør. Jeg prøver å sette meg selv inn i din situasjon, og helt ærlig må jeg innrømme at jeg tror jeg hadde låst meg inne i et rom uten vinduer.
   Jeg kan huske en gang, meg og kjæresten min (Vi var ikke sammen da) kysset på et utested, rett etter kom det en fyr bort til han, og sa “hva er det du gjør, hun der var jo faen ikke fin en gang!”. Det var en idiot, som sa en ting, for langt over et år siden, likevel sitter det som støpt i hjernen min, og dukker støtt og stadig opp, hvis jeg for eksempel syns jeg er stygg en dag, for der har jeg jo beviset, for noen kalte meg jo stygg en gang. Nok om det, jeg prøver bare å få frem hvor sterk du er!! Det er faktisk helt utrolig. Itillegg til at du er sterk, ER du et kjempe bra forbilde, ikke fordi du har pupper og lepper, men fordi du har meninger som de fleste kanskje ikke tenker over, at vi faktisk må ta vare på miljøet og tenke på dyrene som faktisk lever på samme planet som oss. Itillegg virker du så jordnær, omtenksom, snill og god!
   Du er ei BRA jente!

  159. Såå sant!
   Sliter selv met dårlig selvbilde, og ting har skjedd som jeg ikke er stolt over, så jeg vet akkurat hva du mener!
   Stay Strong, du har såå mange på din side<3

  160. Å kjære Sophie, jeg er ikke en person som ofte kommenterer på blogger men nå, nå måtte jeg det. Vet ikke hvor jeg skal begynne, du er så utrolig sterk og fortjener virkelig ikke alt det hatet du får. Det er dessuten bare fra sjalue drittunger rett å slett. Jeg har ikke et ondt ord å si, skulle så gjerne ønske jeg så ut som deg, fordi du er perfekt. Du er rett å slett helt nydelig både på utsiden og innsiden. Og dette sier jeg ikke fordi jeg kjenner dg, men det føles bare som du er det. Og ja, har leste bloggen din utrolig lenge og har alltid syntes du har vært en sterk og smart person som har sine meninger og står for det. Silikonet og FHM endrer ikke synet jeg har av deg. Du er så bra, står for dine meninger uansett. Og det beundrer jeg deg med! Sophie, husk at du er nydelig, uansett:) KOS DEG VIDERE PÅ TUREN, DIGGER DEG

  161. Du er kjempepen og utrolig sterk!! Jeg gikk tilfeldig inn på bloggen din idag for første gang på lenge.. Jeg tenkte at du hadde noe jeg kunne lese på. Dette fikk meg til å tenke.. Jeg fant ut mange ting jeg ikke visste om deg, Sophie. Du er et helt fantastisk forbilde og jeg beundrer deg stort! Jeg kjenner ikke deg, men ut fra det jeg har lest i dette innlegget kan jeg si at du er en fantastisk person! Stå på og aldri gi opp. Du er her for en grunn. Du kan påvirke manges liv med denne flotte teksten!

  162. Fantastisk innlegg! Veldig bra skrivet! Du er en utrulig person og et veldig bra forbilde!! Stå på det du brenner for! Veldig tøft av deg å reise til Japan for delfinene, masse lykke til!!! Jeg brenner også for miljøet og dyrene, deilig å se at andre gjør deg også<3

  163. Du er så kjempesterk Sophie! Ønsker deg masse lykke til i fremtiden og det du skal i Japan. Du er et KJEMPEGODT forbilde for meg og mange 1000 andre jenter. Bare bla forbi de vonde kommentarene, og stå på som du alltid gjør, IKKE la de knekke deg!! Mange klemmer <3

  164. Veldig bra innlegg! Vil bare si at du skriver utrolig bra, noe du alltid har gjort. Lest bloggen din i over to år nå, og blir alltid like inspirert. Stå på videre! 🙂

  165. Vet ikke noe mer å si enn wow sophie! det var et fantastisk innlegg og jeg fikk faktiskt tårer i øynene! Du er en helt utrolig person og skulle ønske jeg fikk treffe deg, du er så flink og god! Drit i all driten du får for du er forbanna pen! og kjæresten din er heldig! Og det tror jeg han og synes 😉 Du må jo bare være god tvers igjennom! Kos og klem

  166. Hev hodet høyt og se forbi ekle kommentarer. Jeg er selv 26 år og leser bloggen din daglig fordi duu underholder meg, inspirerer meg og skriver bra. Du er reflektert og ærlig, ei flott jente. Stå på videre !!

  167. Jeg skrev en kommentar til deg her om dagen angående dette programmet du er med i på en negativ måte. Rett og slett fordi det virker jalla som jeg også brukte i kommentaren. Kritikk eller slemt skrevet, ser folk hyler ut at all kritikk kommer av sjalusi. For min del er det bare mitt ego hode som vil du skal gjøre det bedre enn det. Jeg ser mer i deg enn ett sånt program, men ja, du får stå for dine valg. Jeg hadde håpet du heller satset for “Fashion” enn type “glamour”. For du er en pen og intelligent jente som jeg også skrev til deg. Dette var ihvertfall et veldig flott innlegg, Sophie!

  168. Kjære Sophie, bare drit i dritungene som ikke klarer å se seg selv.. men bare feil ved andre. .. drit i de som sliter slik med seg selv. Jeg vet ossen det er å bli mobba, jeg vet ossen det er å bli trakket ned på når man prøver å skille seg ut, jeg synes du er en fantastisk person uansett hvor mye sillikon og restylane du har i leppa. Du gjør jo uansett mye for gode saker. Du har jo tross alt et godt hjerte? Det er jo ikke akkurat sånn at du skriver drit om folk, kommenterer drit osv osv. Jeg synes du er ganske tøff, for all del ikke slutt med det du driver med 🙂 Klem <3 Stay strong <3

  169. Ta imot all den kjærligheten her Sophie! Det fortjener du:) jeg er så stolt av deg, du e en engel på jord.

  170. Dette er virkelig en tekst som kommer fra hjertet. Blir opprikitig imponert over hvor bra du skriver, hvor oppmerksom og reflektert du er. Selvom jeg ikke er så positivt innstilt til restylan og silikon, så bryr jeg meg faktisk ikke ettersom du er så intelligent med så bra personlighet. Utseende ditt skjuler noe mer under, og du er jo en utrolig vakker jente! Du gjør så mye bra som ikke angår deg selv direkte. Jeg blir så utrolig inspirert av deg! Kjæresten din er heldig- følte jeg fikk et lite stik selv av å tenke på det. Jeg har ikke så veldig godt syn på meg selv heller, selvom jeg vet at jeg har mange gode sider og er flink på skolen og i sport, så går det ut over meg fordi de er sjalu. Det er urettferdig og ufortjent behandling. Du gjør en god jobb. Kos deg videre<3 Masse masse klemmer 🙂

  171. Jeg har vært innom mange av toppbloggene, men ingen har “fenget” meg som du har! I starten leste jeg bare bloggen din fordi jeg syntes du var rar… enkelt og greit. Nå derimot, nå leser jeg bloggen din fordi jeg liker deg som person, og du gjør så mye spennende i livet ditt! Jeg beundrer deg for at du har masse planer som du faktisk gjennomfører, at du står på for dyr og miljøet ( det var forresten du som inspirerte meg til å prøve ut livet som vegetarianer), jeg beundrer rett og slett deg! Jeg kunne skrevet så utrolig mye mer, men tenker dette er nok… bare stå på Sophie!!! Vi er mange som støtter deg! ♥♥♥

  172. Jeg er nok en av disse jentene der ute som sitter å undres over hvorfor noen liker å ta lettkleddbilder eller har et behov for å fylle leppene med restylane, men jeg har aldri hatt et behov for å sende noen krenkende og usaklige meldinger av den grunn. Jeg forstår ikke hvorfor mennesker ser noen grunn til å være ekle mot andre. Vi tar alle valg som andre ser på som dårlige eller litt sære, men så lenge det ikke går utover andre så burde folk holde seg for gode til å rakke ned på en.
   Det er flott at du tar opp slike temaer på bloggen din, da du har mange unge lesere som trenger å få vite at selv om en er en offentlig person så er man ikke laget av stål 🙂 Godt skrevet! Måtte folk slutte å skrive dritt av ren sjalusi.

  173. Ågud som jeg elsker deg! Du er et bra forbilde, og du er bare helt rå! Jeg digger alt du står for, og jeg kan ikke tenke meg hva du har gått igjennom, men vit at det er så sinnsykt mange som ser opp til deg. Iforhold til de som bare slenger dritt, det er ingen som gidder å se opp til noen som bare er sjalue på alle andre.

  174. Jeg er en faster leser av bloggen din, og jeg syns du skriver utrolig bra! Dette innlegget var spesielt bra, men det er en liten ting jeg vil si. Det er utroilig flott at du er med i dyrebeskyttelsen, at du er fadder på en tiger, og stemte miljøpartiet i år, men jeg føler du snakke veldig ofte om det, nesten som du er litt stolt over det. Og selvfølgelig er det noe å vere stolt over på ein måte, slik som du brenner for det, men det kan nesten virke som du “breefer”(?) litt med det. Det at du la til ett bilde av deg selv på slutten passet liksom ikke helt inn heller. Men som du sa, det at folk bare ser på deg som “jenta med retylane og silikon” er nok litt pga at du legger ut så mye om deg selv på bloggen, lettkledde bilder, og alltid det “modell-blikket”. Siden du nettopp har disse tingen, og snakker så åpent om det på bloggen din, kan du ikke regne med at folk skal se bort i fra det, og heller beundre deg fordi du er med i dyrebeskyttelsen. For du er nok ikke den eneste medlemmen. Så, det jeg prøver å si er, ro deg ned med bildene og informasjonene du legger ut, ver så snill, og som sagt: “En gang en rosablogger, alltid en rosablogger”.

  175. Sophie Elise, du er vakker på innsiden og utsiden 🙂 Det er enkelt å dømme etter utseendet, dessverre. Fortsett å jobbe med det du brenner for – være seg dyrs rettigheter eller bilder!

  176. Utrolig bra skrevet!
   Jeg syns du er en tøff jente med bein i nesa. Uansett hva man gjør, sier, oppfører seg osv vil det alltid være noen som har noe negativt å si. – Sånn er det alltid, enten du er en offentlig person eller en “vanlig” person.
   Du må bare fortsette å være deg selv fult ut og ikke la noen fortelle deg hvem du skal være. Aldri la noen forandre deg!
   Hilsen Victoria 🙂

  177. Du er så sykt herlig. Du er et forbilde. Du er dødsfin. Du er smart.Du er medmenneskelig.. Kunne fortsatt sånn i en evighet, men ender det her.. Du er rett og slett ei jente som virkelig fortjener en plass her i verden. En viktig plass, fordi du utgjør en forskjell. Stå på!♥! Og la haterne råtne i din glans;)

  178. Wow! Dette var virkelig bra skrevet. Du har INGEN grunn til å ha dårlig samvittighet for noe, du er den du er og vær stolt av det. “Haters” er de idiotene der hjemme som sitter og misunner deg, misunner en vakker, intelligent og fin jente. For det er det du er, og hold på det! Stå på vidre:) kos deg resten av ferien.
   -Nicoline

  179. jeg elsker deg! Jeg mener det virkelig, jeg elsker deg! Du er den mest herlige, fantastiske, nydeligste og vakreste personen jeg vet om. Uansett hvor mye dritt du får slengt både gjennom bloggen, instagram og alle andre steder, så hever du hodet ditt og bare fortsetter. Det er en egenskap jeg har drømt om lenge, og takket være deg, har jeg faktisk oppnådd det. Jeg har vært gjennom en del, bland annet selvskading og depresjon, og neesten spiseforstyrelser. Men hver gang jeg leser bloggen din, forstår jeg at jeg ikke er den eneste som har har hatt det vanskelig og som faktisk sliter med ting. Du er forbildet mitt på mange måter, men når det kommer til å være sterk og faktisk stå for den du er du helt unik! Jeg vet jeg bare gjentar meg selv, men jeg kan ikke få sakt nok hvor fantastisk du er. Og ikkeminst hva du kjemper for! Jeg er såå glad i dyr at det er helt ubeskrivelig, og jeg vil gjøre alt for dem. Du tør å kjempe for noe du tror på, noe som er fantastisk! Jeg håper du fortstetter med alt du gjør, og du skal vite at uansett hvor mye dritt du får, så er det ikke sant! De er bare sjalue på alt du oppnår, og ikkeminst utseende ditt. Du har både en fantastisk kropp, og personlighet. Vær så snill og forstett med det du gjør! Jeg elsker deg og bloggen din, så stå på! <3

  180. DU ER SÅ SINNSYKT BRA SOPHIE! fikk tårer i øynene da jeg leste dette!
   Har lest bloggen din i flere år, og jeg har virkelig beundret det du gjør og brenner for! og det har inspirert meg til å gjøre ting som jeg aldri ville gjort før (som å rive ned cirkusplakater, og donere penger til veldedige organisasjoner- som selvfølgelig innebærer å støøte dyr!)
   STÅ PÅ!, du er virkelig så mye mer enn bare exstentions, store lepper og silikon.
   fan#1! 🙂

  181. Lina, du vet mennesker utvikler seg? Har lovt å forandre seg? Vil bare si en liten ting til deg.. Du har litt sånn.. Maktsyke syndrom? Kommer her å ska fortelle sophie hvordan ting skal gjøres. Aldri stapp kjepper i hjulene på en som brenner for Viktige ting. Da er det deg det er noe gale med.

  182. Ååååå Sophie!♥ Dette fikk meg seriøst til å grine! Du er så sterk og modig og rett og slett fantastisk! ♥♥♥ Du er et UTROLIG stort forbilde for meg!♥ Kunne virkelig ønske jeg var mere som deg! Du er så omsorgsfull og hyggelig! !!!!! Visste ikke det fantes noen så fantastiske personer før jeg leste bloggen din.Du er bare god tvers gjennom! Synes det er utrolig kult og modig at du tørr å stå for dine valg og tar silikon og sånn selv om alle sier at du ikke bør. Pappa kom inn og spurte hvorfor jeg gråt. Jeg: Har nettopp lest noe helt utrolig fint og rørende av en fantastisk person♥ Pappa: Kan jeg lese det? Etter at papoa hadde lest det. Pappa: Oi! Hvem er det der? Så mye fint ho skreiv! Skjønner godt at du synes ho er fantastisk for der ho jo! Ikke bry deg om alt det negative folk skriver! De er bare noen idioter som ikke har noe liv! Jeg elsker deg Sophie!♥ Du er sååå herlig! Hadde hylt og skrikt hvis jeg hadde møtt deg! Si ifra hvis du skal til Kristiansand en dag! Håper du ikke tar til deg så mye av det negative! For det fortjener du ikke!!!! Mathias og fansen din elsker deg så stå på Sophie! ♥ Blir nesten mobba fordi jeg leser bloggen din. Men jeg DRITER i hva de synes og mener! Hallo, det er mitt liv. Jeg bestemmer hva jeg skal like og ikke! Kunne virkelig ønske at jeg kunne hjelpe deg! Og møte deh! Noen tips om hva jeg kan gjøre for miljøet? Som ikke koster så mye og sånne ting… Jar lest bloggen din lenge. Men elsker den utrolig mye! Håper folk snart stopper å være så negative ting. Kunne ha skrevet bibel på bibel om hvor fantastisk du er! Men nå er jeg så trøtt at jeg snart sovner!
   Store rosa klemmer fra 12 år gamle Emilie

  183. Respekt sophie! 🙂 Dette gjorde virkelig et godt inntrykk av deg! Jeg sier ikke jeg ikke har hatt det før, for jeg leser bloggen din hver dag, og jeg synes du har et spennede liv!
   Du er sterk! og, jeg synes til og med at når du ikke hadde hverken restylane(eller hvordan det skrives) og silikon, var du pen! Du er pen!
   Stå på for det du brenner for! Jeg skal selv en dag være frivillig til å hjelpe dyrene i Afrika en dag! forhåpentligvis i sommer! sterke ønsker etter at ei venninne var der! *drømmer!*

  184. fineste jenta, men kommer aldri til å få en jente som deg siden jeg sliter med sosial angst pga mobbing på barneskolen, ungdomsskolen og 1 året på vgs. klarer ikke snakke med folk spesielt jenter, blir helt stum.. <3

  185. du er god, og de som bryr seg om deg, eller er interisert i deg legger merke til det !
   Men det er jo de som vet det, men overser det. fordi de ikke har det bra selv.
   Ikke gi deg Sophie!

  186. Vet du hva Sophie? Du er et utrolig bra forbilde for mange! Jeg syns det så vidunderlig bra at du hjelper de dyrene som lider og at du virkelig bryr deg! Jeg driter i om du har silikon og restylane! Du er fin uansett både inni og utenpå! Du fortjener VIRKELIG ikke så mye hat som du får! Stå på Sophie! Be the change<3

  187. Du er fantastisk! elsker at du bruker bloggen din til å ta opp viktige temaer som du brenner for! Du virker smartere enn de fleste og du er virkelig et godt forbilde. unner deg alt godt og du fortjener virkelig ikke dritten du får

  188. Elsket innlegget, må si at jeg føler noe av det samme du skriver selv. Du virker som en veldig sterk person, og det liker jeg. Stå på videre ! <3

  189. Hei! Jeg er bare 12 år og leser bloggen din, før (da jeg var 10, eller no sånn) trodde jeg at du bare var en sminkedukke! Men det var først da jeg begynnte og lese bloggen din at jeg forsto hvilken bra persjon du var! Jeg ser opp til deg! Jeg elsker dyr og vil støtte dyrene like mye som du gjør når jeg kommer i din alder! Du er super! ♥

  190. Utrolig rørende, selv om de stygge kommentarene ikke kommer til å stoppe, så er det godt at du tar deg tid til å fortelle om de virkelige følelsene dine en gang i blandt, det er mange som trenger å høre de! Du er en utrolig sterk og god person, og de valgene du tar som de fleste rakker ned på deg for er ikke noe som burde ha noe med de å gjøre. Stå på!

  191. Sophie, du er fantastisk. Det er så ufattelig dumt at folk velger å bry seg om de overfladiske tingene, istedenfor å se hvordan du egentlig er som person. Det du gjør for verden er utrolig, og du er et GODT forbilde.

  192. Stå på Sophie, uansett hvor mye dritt du får høre vet du jo innerst inne at du har så veldig mange fler som støtter deg. Og det er jo det som betyr mest, er det ikke? Jeg liker godt ved deg at du viser allsidighet. Det er ikke ulovlig å være skam-pen og smart samtidig, hvorfor er det alltid så overraskende for Ola Nordmann at begge deler fint får plass i en enkelt person? Er stygt å si det, men jeg har alltid vært veldig naturlig pen, og opplever ofte at jeg blir satt i bås. Du har nevnt før at du ofte overrasker folk når du snakker med dem, at de endrer oppfatningen sin de allerede hadde gjort opp om deg. Jeg vet godt hvordan det føles. Noen ganger føles det bra, andre ganger er jeg rett og slett bare lei. Noen dager frister det å gå ut med fett hår og sjuskete klær, for å slippe alle blikkene fra menn og gutter. Du er et forbilde for meg, og jeg respekterer deg og beundrer deg! Stå på – du beviser mer enn noen annen at det er mulig å få i pose og sekk. Skjønnhet, og intelligens.

  193. Jeg personlig har aldri skrevet en eneste drittkommentar til noen, ikke bekjent, ikke blogger, ingen. Men jeg tror jeg vet hvorfor mange gjør det. Dere bloggere er alle så utrolig pene, rike, flinke, kler dere så fint, er populære og har kjekke kjærester. Sjalusi er selvfølgelig en forklaring på hvorfor noen skriver stygt, men føler at siden dere virker litt utilnærmelige og uoppnåelige at det gjør at mange ser på dere som overlegne og at dere tror dere eier verden. Vet godt at dette ikke er sant! Men tror det gjør at noen føler at dere må få høre at dere må komme ned på jorden igjen, for at dere skal skjønne at alt ikke alltid er perfekt.. Vet at ingen toppbloggeres liv er perfekte, hvor selvgode enkelte er vet jeg ikke. Uansett er det ikke greit å slenge dritt, men det kan være en forklaring… Følelser er ikke logisk, så nytter ikke å fortelle folk slike ting og forvente at det skal huskes, fordi ditt neste innlegg skriver du sikkert om hvor varmt det er i Orlando og legger ut noen bilder hvor du ser like nydelig ut som alltid. Da er dette innlegget glemt og ingenting blir forandret, dessverre. Jo mer perfekt man fremstår, jo mer dritt får man. Bare min teori 🙂

  194. HERREGUUD, creds!! Kjempeflott eksempel på ei fornuftig og ikke minst pen dame med masse guts! Stå på Sophie! Husk at du har oss lesere bak ryggen din klar til å støtte deg når du trenger det! Keep up the good work <3

  195. Liker at folk kommer med innrømmelser om at de har skrevet stygt til deg før, men ombestemmer seg! Tegn på at du får frem det du tenker på 🙂

  196. Utrooolig bra skrevet Sophie! Jeg har stor respekt for deg, og du er et godt forbilde! Digger deg enda mer nå!

  197. Fantastisk bra skrevet, Sophie! Det er ikke bare barn som leser bloggen din. Selv er jeg 24 år og går på lærerskolen. Jeg synes du er en utrolig sterk og pen jente. Har lest bloggen din en god stund, og jeg er ikke den som bruker å kommentere på blogger, men denne gangen måtte jeg bare. Som fremtidig lærer så rører dette innlegget meg dypt i hjertet. Jeg vet at jeg om 1 års tid er nødt til å støtte elever som blir mobbet, sett ned på, slengt dritt til, uten å kunne gi dem en god grunn for at akkurat dem blir rakket ned på. Sannheten er jo at de som mobber er folk som er utrolig usikre på seg selv, sliter med eget selvbilde, har det vondt innvendig og vil at andre også skal ha det vondt. De vil ikke ha det vondt alene. Det er urettferdig, men sant. Jeg synes det er bra at du sier ting som dette, for dette kan hjelpe barn og unge som blir mobbet. Om du så må minne dem på det med jevne mellomrom, er det verdt det. Du er et forbilde, og et godt et sådan. Du er ung, du er menneskelig, du er åpen, og en sunn ungdom. OM du nå gjør feil av og til så er det DINE feil, og det er det ingen som kan klandre deg for. Du er et menneske, og det er menneskelig å gjøre feil. Om du velger å endre på kroppen din så er det dine valg, det er ikke slik at det du gjør endrer alle andres kropper. Så stå i mot, vær sterk, ikke minst, vær DEG SELV, for du er vakker slik du er.
   Takk for at du skrev dette innlegget.

  198. Søte Sophie! Jeg tror ikke jeg er din typiske leser, men jeg kikker innom av og til og ser hva du driver med. Mye fordi du har mye fint å komme med, men også fordi du er utrolig søt og sjarmerende! Jeg har spesielt falt for ditt engasjemang ovenfor miljø og dyr, Jeg er ikke 100% enig at du stemte grønt da SV har en like god miljopolitikk, men det er en annen diskusjon. Du må klare å fortrenge det andre sier, for du er ikke mer enn en sjarmerende person med godt utsende. Utseende hadde du også før du tok valgene du har gjort ang. kirurgi, men du har fortsatt en fantastisk utsråling i hvodan du ser ut og hvordan du skriver å utrykker deg! Som jeg skrev ser jejg meg selv ikke som en typisk leser av deg, jeg er musikker, gift med verdens vakreste og har det meget bra, men du er en intersant person, og jeg mener at kjøresten din og alle som kjenner deg er heldige som har en reflektert og god venn de kan nå når det trengs. Vi andre er bare heldige som får ta del i noe av din hverdag. Det er mange jenter som skulle lnske de var deg tror jeg, og derav mye av de tygge komentarene, stå på Sophie, du er en bra jente!

  199. Jeg er glad for at jeg ikke er en av de som bruker av tiden min på å slenge dritt om andre og bryter andre ned.
   Jeg synes det står stor respekt av den jobben du gjør og verdiene du har 🙂 er det en ting jeg har lært på mine 19 år så er det og ikke dømme noen på utseende!
   Vi kan ta Annette som eksempel. Da jeg først fikk vite om Annette for fire år siden trodde jeg at hun var dum som et brød. Det stoppet meg heldigvis ikke fra å bli bedre kjent med henne. Nå har jeg verdens beste venninne, som er både skoleflink og en fanastisk person, absolutt ikke dum 🙂

  200. Okei, jeg er ikke den personen som setter meg ned og kommenterer til daglig, men jeg føler virkelig jeg burde gjøre det nå. Du er et fantastisk forbilde. All respekt til deg. Stå på jente!!

  201. Er virkelig ikke ofte jeg kommenterer ett blogginnlegg, men akkurat dette innlegget ville jeg legge igjen noen ord i! Jeg som gutt skal innrømme at jeg er innom din blogg i blandt, nettopp fordi du står for så mye godt som du gjør! du er ikke bare en typisk “rosa-blogger” som veldig mange tror! du står for så mye mer, og brenner for så mye! Det er nettopp disse tingene som gjør at jeg faktisk er inne på din blogg! De som sier DET ikke er et forbilde, burde gå i seg selv og tenke om de er et forbilde for noen? om de er så mye mer “perfekt” enn hva du er? for hva er egentlig perfekt? tror nok ingen kan kalle seg perfekt. Vet ikke om du tar deg tid til å lese alle kommentarer,men om du gjør, så håper jeg du legger merke til denne! for den kommer fra en gutt på 20,voksen og ser ting fra litt andre vinkler enn hva mange andre her gjør!Stå på, og gjør din greie! Ingen har noe med hva du gjør! Dessuten er du en pen jente! 🙂 Mvh. Thomas

  202. Kjempebra innlegg. Det er mange som burde se på seg selv før de kommenterer dritt til andre. Jeg forstår virkelig ikke hva de får ut av det. Jeg må også si at jeg beundrer deg og alt du står for. Stå på videre med arbeidet for en bedre planet for både mennesker og dyr <3

  203. STOR respekt for deg som vil dra til Japan! Taiji du vil til? Jeg og, er medlem i Sea Shepherd, har lyst itl å verne meg til Cove Guardians.
   Skriv et innlegg om delfinslakt og hvordan de lider i delfinparker og hvordan bransjen finaniseres, er VELDIG aktuelt i disse dager, nå som sesongen er i gnang igjen 🙁 Du er en av mine favorittbloggere Sophie, du har hodet på rett plass, stå på <3

  204. utrolig bra skrevet! jeg ser på deg annerledes nå.. jeg respekterer deg mer enn jeg gjorde før. jeg har aldri hørt deg si noe som det du gjorde øverst i innlegget. du er en fin jente som ikke fortjener å bli behandla som en dritt bare fordi folk ikke har noe liv 🙂

  205. Jeg er ikke akkurat den personen som kommenterer ofte på det jeg leser, selv om jeg ofte er innom bloggen din. Men akkurat dette følte jeg at jeg skulle kommentere og rett og slett si; rå bra!

  206. du er så flott, smart og bra akkurat som du er, og det har ikke noe med utseendet ditt å gjøre. selv om du er nydelig:) vi trenger virkelig flere som deg sophie.

  207. Herregud så vakkert skrevet Sophie! Du er et helt fantastisk forbilde! Silikon og rastylane har ingenting å si, DU er fantastisk.

  208. Du er da ett A4 menneske ditt brød! Du er akkuratt sånn som de fleste jenter! Setter utseende foran hjerne å bruker tusenvis av kroner på silikon, Restylane, extension og sånne ting. Du later som om du bryr deg såå hardt om dyr og sånn, men all den plastiske kirurgien du driver med er testet på dyr. Ville du ha f i bh størrelse fordi du ville hjelpe andre ? Eneste de di hjelper på er gutters ståtiss( vist de ikke ser på trynet ditt såklart) det eneste du bryr deg om er penger, og utseende ditt. Å de er ingen i Harstad som liker deg pga. Av att du lyver og er falsk. Derfor dytter vi på deg, ingen vil ha deg som venn. Du er og vil alltid være ett monster, sengevætere

  209. Jeg tror at folk er så “slemme” mot deg fordi de er sjalu. Så du må bare ta det positivt, og huske at du er forbildet til utrooolig mange! <3 <3 I love you, Soophie. Du er så tøff!!

  210. Jeg har hatt mine fordommer mot deg, men dette fikk meg til å se deg i et nytt lys 🙂 lykke til, du kommer til å gjøre det bra i livet! 🙂

  211. Når du starter et avsnitt med “Men”, så blir dette for usaklig for min del. Klarte desverre ikke å lese videre etter dette. Tyder på dårlig språk.
   Mvh, JohanM.

  212. Jeg har alltid hatt en godt inntrykk av deg, første gang jeg gikk inn på bloggen var det jo utseendet ditt jeg la merke til, men jeg dømte deg ikke. Jeg begynte å lese, og jeg har nå vært fast leser i et par år! Og jeg syns du ser fantastisk bra ut, og virker som en kjempe bra person! Selv foretrekker jeg å være helt naturlig, men du ser bra ut som du er og du kler å være den du er!
   Og jeg tror kjæresten din er veldig stolt av å ha deg som kjæreste 😉

  213. Jeg har alltid sett opp for deg, for den personligheten jeg har oppfattet at du har! Mener at jeg kjenner deg ikke, har aldri møtt deg før engang. Jeg har lest bloggen din lenge, leste den da du var sammen med Marco og litt før der, det var rundt den tida jeg begynte å se opp til deg! Har lest hvert eneste innlegg siden da.
   Jeg må si at jeg har faktisk drømt om deg mange ganger, at jeg har møtt deg! Det er faktisk en stor drøm for meg, fordi du har lært meg så mye bra. Du har helt ærlig fått meg til å bli en mye bedre person. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg ser mye mer positivt på verden og er en mye mer gladere person! + mye mer men jeg klarer ikke sette ord på det.
   I tillegg er du helt sykt vakker, både på innsiden og på utsiden, og for meg er du perfekt!
   Jeg unner deg alt det gode du kan tenke deg, og jeg håper du fortsetter å være akkurat som du er!
   Jeg føler at jeg kjenner deg, og det er egentlig litt rart, fordi du vet ikke hvem jeg er engang, haha
   Men du må vite, at du er forbildet mitt, det har du alltid vært og kommer alltid til å være!
   Og jeg gleder meg til deg dagen jeg får møte deg!
   Hilsen meg <3

  214. Det som er ufattelig trist er at man kan være anonym på internett. Hadde man måttet skrive sitt fulle navn når man kommenterte på blogg, chattet på nettsteder osv ville det vært myyyye mindre mobbing på nett. Rett og slett fordi det finnes alt for mange som er tøffe bak tastaturet og alt for få som virkelig tørr si meningene sine med sitt fulle navn.
   Når det er sakt er det helt utrolig at det er så mange mennesker som bare må skrive dritt. Jeg lurer litt på hvorfor de gjør det, om det får dem til å føle seg bedre? Jeg forstår i hvertfall ikke logikken i det!
   Jeg skal være 100 % ærlig og si at de første gangene jeg var inne på bloggen din var det utseende ditt jeg “reagerte på”. Ikke nødvendigvis i negativ retning, for jeg husker at jeg syns du var utrolig søt. Jeg er selv 21 år og har hatt og har problemer med selvbildet mitt. Jeg har flere ganger når jeg var mindre ønsket å forandre ting ved meg selv, som feks deg fått større pupper osv, men jeg har kommet over det stadiet og vokst og er glad for at jeg ikke valgte å opperere meg, fordi jeg nå noen år etterpå ser at det hadde ikke gjort det bedre, og jeg hadde angret. Og jo, jeg har faktisk hatt det veldig vanskelig pga dette.
   Jeg kan ikke si hvordan du er og hvordan du vil være om 3-4 år, men tenker at du kanskje er som flesteparten i “den alderen” og at du kanskje vil angre om noen år, men du vet best 😉
   Etter å ha lest bloggen din har jeg innsett at du er så mye mer en langt blondt hår (som du hadde), store pupper og restylane. Du er et fantastisk menneske, med fantastiske meninger og ytringer i livet. Du gjør så mye godt og du er så god!
   Det er lettere sakt en gjort for oss som leser bloggen å si at du bare skal heve deg over de stygge kommentarene, for når du har blitt mobbet en gang så sitter det i, for alltid.
   Du skal vite at det er et stort flertall av oss som leser bloggen din hver dag og syns du er fantastisk! Som jeg skrev tidligere å for å fortelle litt om meg selv, jeg er 21 og skal snart bli mamma for første gang! Jeg føler at bloggen din har så mye og gi, og jeg tar meg selv i og bli så inspirert av bloggen din og deg!
   Stå på Sophie Elise, you rock!

  215. OG…………. jeg tror også kjæresten din er utrolig stolt av å ha deg som kjæreste! Det burde han ihvertfall være! Han forstår at alle jentene som prøver å ødlegge for deg bare er sjalu fordi du er utrolig vakker 🙂

  216. Så flott! stå på. er ei jente på 22 med en liten gutt på 2. Har fulgt bloggen din lenge. Og det har værdt fordi du balanserer de viktige tingene i livet som så mange er for feige til å komme seg ut og gjøre. Og i tillegg ser bra ut. Ja du har valgt å forandre noe på utseende ditt. Men hvem hadde ikke det om de hadde hatt pengene til det? Så flott for deg at du kunne gjøre noe sånt. Tror faktisk det har værdt med på å få opp selvtilitten din som gjør at du greier å gjøre alt du vil. Du har et spennende liv, å det er jo helt fantastiskt! er det ikke mange som skulle ønske de var i dine (veldigmange) sko 😀 hehe. Komenterer som regel ikke på innleggene, men da du skrev noe som gikk rett til hjerte så sterkt som denne gangen følte jeg for å fortelle deg dette. Du vet det nokk, men det kan ikke være lett å ta imot så mye dritt ifra folk som ikke unner andre bra. Du får gjøre som meg og tenke.. Hvem er det som har det bra med seg selv som må rakke så hardt ned på andre? Stakkars de.. Er desverre mange av de! Og problemet er mange gang at de er A4!! synn det!..

  217. Er så glad for at det finnes slike mennesker som deg. Du er vakker både på innsiden og utsiden. Silikon eller ei, det er opp til enhver person. Kjente jeg ble stolt av å lese innelegget. Du er virkelig en jente som kommer med mye bra. Selv om jeg ikke kjenner deg, må jeg faktisk bare si igjen at jeg er stolt av deg. Stå på masse videre. Du har jammen meg bein i nesa!! <3 Er selv vegetarianer og har lyst til å være med å kjempe for dyrenes rettigheter. Er veldig spent på å høre om Japan turen.

  218. Kjære sophie elise, dette innlegget fikk meg til å gråte.. Du er en så utrolig sterk person og jeg beundrer deg STORT for alt du gjør! Jeg klarer aldri å fatte de som kaller deg “dum”. Jeg merker så godt hvor smart du er, du må virkelig være den smarteste og med best verdier av alle de andre bloggerne. Du er virkelig forbildet mitt, ikke glem at det er mange som ser opp til deg og at du er bra nok!!
   Stå på Sophie, du er virkelig fantastisk.

  219. Veldig bra innlegg. Synes du er en stor person som ikke skriver noe stygt tilbake. Det krever faktisk noe av en. Og det er ikke noe vits i å bli smålig bare fordi andre er det. La dem bare være det. 🙂

  220. Utrolig fint innlegg <3 du er en utrolig nydelig person på utsiden og selvfølgelig på innsiden. Det er du virkelig 🙂 Kjæresten din er utrolig heldig som har en jente som deg 🙂

  221. Det vil alltid være noen der ute som vil prøve å dra ned selvtilliten din, og bare se ting negativt.
   Du gjør jo ingenting feil, du er deg selv, prøver å finne hvem du selv er.
   Men janteloven styrer jo nesten alt her i Norge, “du skal ikke tro du er noe”… Det er så synd at det er blitt slik, du er en vakker jente, som brenner for noe viktig for verden. Og jeg synes ikke du burde la slike kommentarer trekke på selvtilliten din.
   Ærligheten varer lengst 🙂

  222. Fikk skikkelig mye respekt for deg etter dette innlegget. Har alltid sett på deg som billig og falsk pga bildene du tar, men nå fikk jeg et helt annet syn på deg. Jeg er modell selv og vet hvor mye man blir dømt på utseendet, men synes du er tøff som er deg selv og gjør det du vil. Stå på!

  223. Du har bein i naso di Sophie!
   Jenter (og gutar) ser berre på utseende, silikonpuppane, restylan lippene og dei lett kledde bilda, som for meg er nydelige, ikkje pornografiske. har ein go sjølvtillit, og føle seg konfortabel i sin eigen kropp bør ein visa da fram, da e noko alle burde gjort, mangen bruke heila ungdomstida si til å opparbeida sjølvrespekt, tenka dei ikkje er bra nok, rakka ner på dei, som de meina e finare, og prøve og finna alle feil, misunnelse og bortkasta tid. Alle dei stygge komentarane du får er berre misunnelse, så neste gang du føle deg nedfor, av ein sånn kommentar så veit du koffor du har fått den. Eg blei sjøl mobba til eg gjekk i 10’ene klasse og veit korleis du har hatt da, spelte på “sex” for å opparbeida sjølvtillit, og at eg va “bra nok” uheldigvis, so gjer da berre vondt verre, men sitte i dag med lang erfaring og er ganske lykkelig i min egen kropp, fortsett og ver deg sjøl, ta masse bilder, oppdater bloggen din og vær lykkelig, det kler deg!

  224. du brenner for mange viktige saker og det gjør deg til et godt mennesket, ingen kan ta fra deg det!
   mange slenger nok dritt fordi du så obviously tar typsike 18-årige valg, du valgte å kle av deg foran kameraet og på bloggen, en vei veldig mange andre ikka tar,men det gjør ikke deg til noe dårligere mennesket av den grunn. ditt liv, dine valg!
   og så blir det hyklerisk å si man er så usikker på seg selv og kroppen sin og blablabla for å se legge ut masse bilder som viser hele kroppen din. det må jeg jo innrømme er ganske irriterende. da ligger det liksom ikke noe i det du sier og det er vanskelig å tro på deg.
   men alle temaene du brenner for er virkelig viktige temaer!jeg ser selv vegetarianer og mener alle burde være det, og de politiske meningene dine deler vi! så som noen skrev at det det ytre spiller ingen rolle så lenge det indre er bra er så sant så sant

  225. Du høster som du sår! Du må nok alltid jobbe med å overbevise folk om du ikke er en bimbo. Samme hvor mange organisasjoner du støtter. Lykke til!

  226. Nå har jeg utrolig dårlig samvittighet, fordi jeg har hørt om bloggen din, men aldri lest den og det jeg hørte var bare negativt.. Men nå som jeg leser dette innlegget ser jeg jo at du er mer enn det folk sier at du er, jeg tror deg på det! Stå på og ikke bry deg om de andre som ikke tror deg eller ser deg for den du er 🙂

  227. Ser ikke akkurat ut som du har noen dårlig selvtillit når du legge ut lettkledde bilder at deg selv og opptrer som et slut. Hvs du har hatt det så ille som du sier, ville jeg ha ligget lavt i terrenget.

  228. Sophie-du er et fantastisk bra forbilde for leserene dine! Du er en jente med bein i nesa som vet hva hun vil og hva hun står for! Jeg synes det er interresant og lese bloggen din, ikke for at du har restanyle å silikon, men på grunn av at du er ærlig og jordnær. Hva da om man spiller på kroppen sin? Hadde jeg hatt en like flott kropp som deg hadde jeg også vist den frem til hele verden!;)
   Det er vanskelig og ikke bry seg om frekke kommentarer, og det gjør vondt, det vet jeg.. Men du er en sterk jente, hev hodet, du er bedre enn dem som mobber, du er vakker på utsiden og innsiden! Mobberene derimot er veldig stygge på innsiden når livet deres består av og rakke ned på andre..
   Stå på Sophie Elise, du er et godt forbilde som viser at om man vil noe, så får man det til! Se da på hvor mye du har oppnådd i en alder av 18år! <3

  229. Du er et fantastisk forbilde! Jeg skjønner at det sliter på deg men hold hodet høyt, du er en så vakker jente <3

  230. Dette blogginnlegget burde nesten ligget øverst på bloggen din hele tiden, så folk kanskje tenkte seg litt om før de kommenterer drit bare for å være stygge. Dette var utrolig bra skrevet, og jeg skulle ønske det fantes en måte å få alle tullingene som troller eller slenger drit på nettet til å stoppe, tenke seg om, heller la vær å kommentere hvis de ikke klarer å være hyggelige.
   Som de sier i Bambi; Hvis du ikke har noe pent å si, så kan du la vær å si noe! Det er ikke sånn som mange mener, at når du er blogger, så skal du tåle drit. De fleste mennesker har jo noe som heter følelser, og jeg skulle ønske de som er slemme hadde tenkt hvordan de hadde reagert på det de sier og gjør mot andre.

  231. Lindsay Lohan bruker ikke kokain mer, eller drikker mer! du må se episoden der oprah intervjuer hun, den er røranes! episoden ble lagegt i juli.

  232. med et så stort behov for å bevise for verden at du er bedre enn andre, er det mest desperate ropet om oppmerksomhet jeg har sett!…
   vil du bli ikke bare sett men hørt og, så trenger du ikke selge den patetiske plastikk kroppen din til media. dropp all plastikken og overdrevne hore sminka di, så kan du bli både sett og hørt, og kanskje bli tatt serriøst. det er en forskjell på å være vakker og naturlig, enn sexy og falsk. jenter trenger ikke å gi all kropp til media og piss som du har gjort for å se bra ut. man trenger ikke tonnevis med silikon i en alder av 18 for å være sexy. man trenger ikke opperere hele annsiktet for å se bra ut, greit nok du har komplekser, og det er DITT problem, ikke dra det opp i trynet på alle andre.
   og ja, jeg er faktisk enig med deg at det er synd på typen din som er sammen med deg, ikke fordi du nødvendigvis ser ut som en plastikkdukke, men fordi du selger kroppen din, viser deg frem for å lokke til deg andre kåte perverse griser, så han ikke får ha kroppen din for seg selv.
   du kan vise deg frem ja, men det er noe som kalles selvrespekt, som få jenter har nå til dags. Nakenhet og alt innen for den sjangeren, er ikke å skape seg respekt.. det er å trykke seg selv ned i et avløp av perverse menns makt.
   den målgruppen du prøver å nå med nakenhet kommer ALDRI, ALDRI til å ta deg serriøst.
   folk slenger dritt fordi du ser jævlig ut nå, fordi du provoserer, og det er poenget ditt! du har sagt det selv. provoserende blogger får lesere, nakenheten din og all den dumme bimbo driten du skriver om, er grunnen til at du hadde råd til puppene du har nå. uten dette hadde du ikke vært på topp, dette er en rosablogg sophie, få opp øya! ingen er interresert i å se på puppene dine, uten å jekke deg ned litt. for du er ikke bedre enn andre, fordet om du er halvt plastikk. du er ikke bedre enn andre fordet om du støtter dyr osv.
   du er heller ikke bedre enn andre, om du skiller deg ut. du er kun desperat etter oppmerksomhet. det er forskjellen på deg og alle andre,du bare sliter med noe psykisk.

  233. Skjønne vesen, ALDRI la deg trykke ned eller få deg til å føle deg dårlig med deg selv av folk hvis eneste merke på verden er en drittkommentar på en fremmed jentes blogg!!! Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, men jeg håper at det kjapt bare kan prelle av deg som vann på den berømte gåsa:) Det er så sterkt at du klarer å holde deg fra å kommentere stygt tilbake i situasjoner der du nok hadde hatt all verdens skyts å komme med, for enkelte sitter i glasshus som blender en! Men det står respekt av at du ikke lar deg dra ned på et lavere nivå enn det du er på, for du er langt, langt over dem når det gjelder klasse, kjære deg. Du er et godt medmenneske og en ildsjel, som jeg forstår. Du gjør godt for andre, dyr og mennesker, og det beundrer jeg deg virkelig for. Du er et fint forbilde, et steikende godt et, vil jeg si – hvem i helsike skal nå vel bry seg om du har tatt Restylane eller hva det nå enn ellers skulle være?! Om hele deg var ‘fikset’ på her og der, hva har vel det å si?! Man kan ikke operere inn en slik omsorgsevne og empati som du heldigvis er utstyrt med♥ STÅ PÅ!! I got your back:D

  234. Hahaha, ser nå at jeg kunne misforstås med ‘et lavere nivå enn det du er på’ – du skjønner det jo av resten av kommentaren at jeg mener at du er på et adskillig høyere nivå;) det hørtes bare litt keitete ut, dårlig formulert!

  235. Du er et stort forbilde, og virkelig en av de beste forbildene på topplisten. Beundrer meningene dine, og jeg har mange av de samme meningene(når det feks kommer til dyrenes rettigheter). Stå på, og ikke bry deg om de negative kommentarene! Du har så mange fine egenskaper bak alt det overfladiske!

  236. Kjære Sofie. Jeg vet ikke om du vil lese dette og legge merke til denne kommentaren i mengden, men jeg prøver meg uansett 🙂 Jeg har lest bloggen din i flere år, og har vært trofast hele veien, no matter what. Jeg har ved flere anledninger blitt sett lesende på bloggen din av venner og familie, og de reagerer med å si ting som “for ei blondie!” eller “herregud, hun der må nå være sprengt!”. Jeg for min del svarer med det samme gang på gang, at du faktisk er en av norges smarteste bloggere, og at du ikke burde dømmes for utseendet, silikonen eller hva det enn måtte være. Du er utrolig smart, og har god innsikt i hvordan ting er og hvordan ting virkelig fungerer.
   Jeg forstår godt at alle disse hatkommentarene kan ta knekken, selv på ei såpass oppegående og sterk jente som deg, men lov meg at du prøver så godt du bare kan å ignorere det. Det er synd på de menneskene som får seg selv til å gjøre og skrive så stygge ting. Du er et mye bedre menneske enn de noen gang vil bli, så hold holdet hevet og vær stolt av den du er, restylane eller ikke!
   Og hvorfor ta til takke med appelsiner, når man kan kjøpe meloner? 😀

  237. du skal holde godt kjeft. Patetisk av deg og slenge dritt på nettet uten navn. Eier du ikke medlidenhet? Du må ha virkelig lav selvtillit hvis du må trampe ned andre for å løfte deg selv opp. Syntes synd på deg. Sophie er en fantastisk person og hun har et hjerte av gull. Bare fordi du ikke har det, betyr ikke at du skal har retten til å kommentere dem. Virkelig skjerp deg.

  238. Nettopp derfor dette er mitt favoritt sitat :
   – Who are you to judge the life I live? I am not perfect, and I don’t have to be! Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.
   Du er sterk Sophie Elise 🙂

  239. det du skrev først, om at du vil hjelpe jenter som sliter med dårlig selvbilde på hvilken måte er det du gjør det? med å fortelle at alt blir bedre hvis du får masse penger og kan ta silikon og opprasjoner så du blir “pen”? og at du ble sterkere av å bli mobbet? nei, du tok opprasjoner for å bli sån som alle andre. styrke er når du virkelig kan stå på å fortsette å være deg selv selv om du får masse negative kommentarer.
   når det er sakt, vil jeg bare si at det er bra du vil hjelpe uansett! og jeg vet hvordan det er å føle at folk ser på deg men ikke ser deg. jeg vet ikke hva du føler eller tenker, og mener du at det blir lettere for deg å like deg selv om du har litt ekstra silikon i puppene, så bra for deg! stå på på det!
   Jeg vet hvordan det er å alltid skulle bli dømt for hvordan du ser ut osv.. bruker mye sminke selv, så får høre det mye, og det kan være vanskelig å hele tiden høre at man ikke burde tenke så mye på utseende. men hvorfor skal man gå rundt å være naturlig når det får deg til å være inne å gjemme deg bort hele tiden? så jeg synes noe av det du er bra, men måtte bare få sakt noe av det jeg synes ikke er helt rett 🙂
   du er super pen og ser opp til at du vil hjelpe andre i din sitvasjon, stå på videre 🙂

  240. Du er et stort forbilde for mange, å alle må forstå at selv om man har et forbilde trenger man ikke gjøre alt hun eller han gjør, man må ta sine egne valg. 😉

  241. Superbra tekst! Synes du har mye rett idet du sier, det er bare bra å være seg selv. Du er god nok, og jeg synes personlig du er et veldig godt forbilde. Stå på!

  242. Du gjør veldig mye bra, Sophie, og alt i alt synes jeg du er ei fin og god jente. Men…du tar utrolig mange umodne og dumme valg, spesielt når det gjelder kroppen din. Jeg snakker ikke om at du valgte å ta silikon eller fyller leppene dine med restylane, slike ting gjør meg ingenting. Det at du derimot velger bort selvrespekten din for å tjene noen kroner i et blad eller på en elendig nettserie er noe jeg har imot. Ja, det er ditt liv, men man må få lov til å komme med sine synspunkter når du er en offentlig person og forbilde for mange. Jeg sier ikke at de 12-åringene som ser deg stille opp i FHM vil gjøre det samme, men det er fortsatt en påvirkning. Enkelte bilder av deg har gjort meg direkte kvalm, ikke fordi du ser stygg ut (for det gjør du absolutt ikke), men fordi du åpenbart søker oppmerksomhet og spiller for mye på seksualiteten din. KJære deg, du er bare 18 år. Du er fortsatt ikke ferdig utvokst, ihvertfall ikke mentalt. Du tar umodne valg og sier du kan se tilbake på dette med stolthet når du blir gammel. Virkelig? Tror du ikke at slike ting får konsekvenser for deg i framtiden om du vil ha deg en skikkelig jobb og ikke bare leve av bloggtilbudene du får før du får din første rynke? Jeg liker deg, du er en god person, men du har en ekstremt stor mangel på selvrespekt som jeg synes er direkte kvalmende. Jeg har kanskje ingen “rett” til å si dette til deg ettersom det kanskje er litt kvasst og jeg håper ikke du tar deg nær av det eller blir “lei” deg, men jeg håper du tenker deg litt mer om i fremtiden og blir litt mer voksen. Jeg er av samme årskull, altså er jeg 19 år, og jeg merker at du ligger ganske langt bak når det kommer til å ta valg i forhold til andre på vår alder. For ja, jeg synes og ikke eie selvrespekt er umodent og barnslig. Det er noe du forhåpentligvis lærer å ha om ikke så alt for lenge.

  243. Jeg har lest, men aldri kommentert bloggen din før 🙂 Men det her var veldig veldig bra 🙂 Du er kanskje penere uten restylane og silikon, men hvis det får det til å føle deg bra så er jo det det viktigste og jeg skal ikke dømme deg for det. Du kan og er et bra forbilde med de handlingene du gjør 🙂 Stå på!

  244. Er nesten dobbelt så gammel som deg men kjenner meg godt igjen. Man blir dømt uansett hva man gjør hvis man ikke passer inn i A4 formen samfunnet ønsker trø alle inn i. Er man for smart, for pen eller Gud forby en kombinasjon av de to, så får man allverdens dritt, selv om man ikke har best om det. På mange måter vil vel enkelte si, som du forsåvist selv sier, at “du har bedt om det” fordi du gjennom bloggen har blitt en offentlig person. Men det unnskylder ikke umodenheten til “Troll” som sitter bak en skjerm og slenger dritt om/til et menneske de ikke kjenner, og sannsynligvis ikke engang har møtt.
   Jeg synes du er tøff som faktisk klarer å stå i alt styret som følger med å være toppblogger -både drittslenging på nettet og ufine folk i virkeligheten. Og hva du gjør med kroppen din er ingen andres sak enn din. Så lenge DU er fornøyd og har det bra med deg selv skal resten av verden drite langt i at du har valgt å operere puppene og hva du evt. gjør med hår og vipper hva farge og extensions angår. ( Mye av det – ihvertfall det som kommer fra andre jenter -er garantert sjalusi. Enten fordi de vil ha topplasseringen din på blogg.no eller at de vil se ut som deg, Evt. at de bare er teite som ikke unner andre å ha noe de ikke får…)
   Når det er sagt er jeg litt enig med ei som kommenterte lengre opp i feltet her, at øynene dine ser veldig triste ut….

  245. Jeg sitter i senga å griner jeg nå😭😭😭 Du er fantastisk, og det må du da vite!!! De som sier noe stygt til deg er bare sjalu! Og det vet du! Bare du er du, Sophie💕

  246. For meg er du virkelig et godt forbilde! Jeg blir så inspirert over alt du gjør for dyrenes rettigheter og for miljøet. Målet mitt er å gjøre like mye eller mer! <3

  247. kjempe flott skrevet, du skriver só bra, og man kan se i teksten ogsó hvor inteligent kvinne du er, 90% av negative kommmentarer er pga sjalusi,
   du er sterk du er vakker, du er du, og hvis noen ikke liker deg só er det ikke et must ó váre hár, og hvis de slenger dritt mó de be mammamen si ó láre dem oppförsel, for det har ikke skjedd….
   Og du mó sette ut denne teskten i “om deg”
   sónn at alle kan lettere lese denne teksten ó se hvor flott du er, du mó!! lettere ó fó lest dette og alle mó vite

  248. At du, som en 18 år gammel jente, brenner så mye for noe er helt klart noe å se opp til! MEN det er én ting. Dersom du spiser fisk og ikke annet kjøtt er du ikke vegetarianer, men derimot pescetarianer. Det er veldig mange som misforstår hva begrepet vegetarianer faktisk betyr, nettopp på grunn av feilaktige uttalelser. For vegetarianere kan dette være vanskelig, ettersom mange uvitende da tror det er ok å servere fisk og ofte kylling til vegetarianere (og dette er også en stor del av grunnen til at jeg sier dette). Tipper du egentlig allerede vet dette, men håper du snart omtaler deg selv som pescetarianer i stedet for vegetarianer.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Pescetarianism

  249. Du har så rett og jeg synes du har en fin personlighet ! Digger at du er deg selv! Du er et forbilde for meg. Jeg synes folk dømmer så utrolig lett, og det er bare dumt! Man blir ikke kjent med en person ved å dømme, man kjenner jo ikke engang personen. Alle mennesker er vakre på sin måte, og det må vi se. Du er vakker på din måte, og du virker som en utrolig hærlig person som bryr deg om mye viktige ting her på jorda! Ting som folk tar forgitt, at vi forurrenser, plager dyr som er like mye verdt som oss (for mange ser dyr som mindreverdige, noe de ikke er..). Du har så mye godhet i deg!
   Jeg digger deg, rett og slett!

  250. Syns det er forferdelig med folk som skal konstant skal hakke ned på andre, men en ting jeg vil påpeke.
   DU er en “kjenis”, du har en blogg og du poster drøye ting.
   Jeg syns det er flott hvis du føler at du er fornøyd med kroppen din og operasjonene, det gjør meg ingenting. Men merker at det kan være frustrende i noen av innleggene dine hvor du vil få frem hvor smart du er osv, når du viser der frem sammen med 3 andre jenter og danser halvnaken OG full på en nettserie eller hva man skal kalle det og si at dere er ekte og fine personer som vil få frem historiene deres OSV. Det er jo helt klart en side hvor gutter/menn ikke har noe problem med å onanere til for og si det mildt, så syns det blir feil.
   Det er greit det du gjør, men innleggende du skriver til passer overhode ikke sammen med noen av valgene du tar.
   ALT du gjør er ditt valg, men mye kan være provoserende, og når du har valgt å blottlegge livet ditt på denne måten kan du ikke forvente noe annet.
   Ja folk oppfører seg som idioter og noe av det de skriver/gjør er forferdelig og umodent. Jeg skjønner selv ikke hvordan de kan gjøre noe sånt, men ville bare påpeke en ting jeg kan skjønne mange (inkludert meg selv), kan reagere på, uten at du har noen rett til å bli fortvilet eller lei deg over dette, for da er det rett og slett bare å stoppe å blogge.
   Men utrolig bra innlegg – Du kan hvis du vil:)

  251. Ja du er vakker (ihvertfall min mening)
   Men nå har vi et dusinvis av små jenter som føler de må se ut som deg for og være lykkelige. Silikon incoming

  252. Hei!
   Jeg kommenterer aldri på blogger, hverken positivt eller negativt, men her måtte jeg bare! Uansett hvordan man vrir og vrenger på ting er det dem som finner det for godt å skrive usaklig dritt til andre mennesker som har et problem! Håper du husker på det, selv om det er vanskelig å heve seg over…
   Mobbing er stygt, både på nett og ellers.
   Stå på videre 🙂

  253. Shit, sal si det var mange som hadde noe å si om dette innlegget.. Uansett, syntes det er bra du tar opp saker som dette. Det å nettmobbe (eller mobbe generelt) er ikke greit uansett hvem det er snakk om. Hadde det vært jeg som fikk all den dritten rettet mot meg hver dag så vet jeg ikke hvordan jeg ville taklet det, men mest sannsynlig ikke like bra som deg. Som jeg har skrevet tidligere i en annen kommentar s er jeg ikke alltid enig i det du skriver, men respekten min til deg er likevel stor. Du virker ærlig og du viser hva du brenner for. Syntes det er helt sykt bra av deg å ta opp dette og syntes du er steintøff som klarer å takle alt som “hører med” til det å være toppblogger. Stå på videre ;D

  254. En ting jeg vil si deg er at du skal DRITE lang helvette i og bry deg om de andre jentene som sitter på rommet sitt og skriver stygt til deg, fordi at DU er vakker, omtenksom og en super jente som ALLE andre jentene der ute vil se ut som og ha personligheten til. Du aner ikke hvor missunnelig absolutt ALLE jentene er på deg. Fordi du er en sinnsykt vakker person på alle måtene som går an og bli. Til og med jeg misunner deg, fordi du er så pen , tynn og snill. Jeg har ikke så god selvtillit men det siste jeg kunne gjort i verden er og skrive dritt og henge ut en person som er så UTROLIG omtenksom og god som deg.. Det at jenter sender melding til kjæresten din er det sykeste jeg har hørt, de vil ødelegge fordi de ikke er snille nok til og få seg sin egen kjæreste. Jeg vet egentlig ikke hvor mange ganger jeg har sakt at du er vakker i teksten her, fordi det er umulig og beskrive med ord hvor god, pen, vakker, omtenksom person du er.. Og dette sier jeg til deg, en person flere mil unna deg en person som kun kjenner deg gjennom bloggen din. Stå på kjære, fine du. Du er vakker for den du er, ikke bry deg om hva de andre sier vær så snill. Det gjør så sinnsykt vondt og lese alt det stygge folk skriver om deg. Husk at DU er en vakker person, innsiden og utsiden. Skulle ønske at det fantes flere personer som deg der ute i den stygge, syke verden vi lever i.. Hilsen jente 16:-)

  255. WOOW ! Utruligt bra skreve..Du aner ikkje kor stor respekt eg har for deg ! Fekk tårer i augene av og lese det der.. Bra skrevet ser virkeligt opp til deg <3

  256. Wow sitt her med tåra i øyan! Du e så fantastisk rå, Sophie. Om æ bare kunne ha blitt halvparten så god person som du e, hadde det vært evig nok

  257. WOW.. helt utrolig skrevet! du er sterk, sophie! ingen har grunn til å hakke ned deg for den fantastiske personen som du er 🙂 du er fantastisk på alle måter.. din herlige personlighet, ditt nydelige utsendet så jeg vil ha! og en fantastisk blogger <3

  258. Hei Sophie Elise jeg er stor fan av deg. Jeg elsker det at du er ser og tør og gjennom store utfordringer. Det er ikke rart du er på topp listen. Eller har en kjæreste. Viss det er din mening, ditt valg og din handling. Husk det er ditt valg. Jeg har blitt mobbet i 10 år nå. Jeg har gått gjennom selvmord forsøk, det var det verste jeg noen sinne hadde gått gjennom. Det har ødelagt livet mitt på mange måter. Jeg gråter hver eneste dag. Det viser ingen tegn til at lærerne bryr seg om meg, det var en av mange grunner til at jeg nesten tok live mitt.
   Jeg er muslim, jeg er glad religionen min. Men jeg hater når folk skal kritiser hva jeg har på meg og hvorfor jeg ikke har på meg hijab. Hvorfor skal de bry seg om hva jeg har på meg. Det er ikke deres liv, hvis de mener at jeg kommer i helvete om jeg ikke har på meg hijab. Kanskje stjeler de, kanskje de baksnakker andre. Kanskje er det de som kommer i helvete, hvem vet? Så før man kritiserer andre for noe du ikke liker, da har du virkelig et problem.
   diger deg!
   instagram: nasteea98

  259. du er en sterk person ikke tenk på alle de idiotene som kommenterer noe de ikke har peiling på. bare tenk inni det fuck them!!! go Sophie!!!!

  260. Sophie, du er perfekt! Det er en grunn til du blir så godt lagt merke til og det er fordi du har en perfekt personlighet og kropp! Digger deg, og skulle ønske jeg var deg!

  261. Stå på, lev det livet du ønsker og gjør det du liker! 🙂 Det er du som kommer til å kunne se tilbake på et fantastisk liv fordi du gjør akkurat det du vil. Den muligheten får ikke drittslengerne fordi de er altfor opptatt med å rakke ned på andre mennesker, enn å faktisk bry seg om ting som er viktig i livet.

  262. Jeg skal ærlig innrømme noe. Utseende ditt er ikke perfekt, men det er ikke mitt heller. Men du har en ufattelig herlig personlighet og du gjør masse godt som mange andre ikke gidder å tenke på å gjøre en gang. Derfor er du mitt forbilde, jeg er 20.

  263. Jeg reiser selv til Taiji i løpet av neste år sammen med Sea Shepherd. Er flott at du viser interesse for dette, men et lite tips til deg er at du ikke deler avreisedato og månede på sosiale medier da immigrasjonsmyndighetene i osaka vil gjøre ting litt vanskelige for deg når du ankommer flyplassen! Lykke til med søknadsprosessen, jeg gleder meg 🙂

  264. Beundrer deg og alt du står for, du er en utrolig tøff og sterk person virker det som. De som kommenterer negativit har ingen rett til å dømme deg som de gjør.
   Jeg er like gammel som deg, men du har opplevd så mye mer og får sjanger til så mye via bloggen óg, DET må du bare utnytte til det fulle og hele. Du er en utrolig heldig jente Sophie og du virker som ei veidig smart og god jente og 🙂

  265. Du er stort forbilde for meg! Du er en veldig god person, som gjør mange bra ting! du er sterk, modig og utrolig pen!

  266. Takk sophie! Vet ikke hva jeg skal si! JEG DIGGER DEG, har ikke annet å si! Og som du sa, jeg er13 og vi er ikke dumme selvom vi er små.. Loveyou baby, stå på! Du er så nydelig på innsiden( og utsiden da) … Du er virkelig perfekt! Kunne så ønske jeg kunne hatt en snakk med deg, vi har så mye til felles selv om jeg er litt mindre enn deg… Du er forbildet mitt! Kan di please ha et innlegg om hvordan man kan bli veggis? Når jeg er så ung.. Jeg handler jo ikke middag selv? Please hjelp meg, vil så gjerne være en forskjell… Hva kan jeg gjøre for dyrene når jeg er så ung… Loveyou – instagram: brmari :*

  267. Jeg har ikke ord. Du må være en av de mest velformulerte bloggerne jeg vet om. Du er ikke nødvendigvis den mest selvsikre, men du er den som sier ifra når ting ikke er som de skal. Og for det elsker jeg deg. Du er down to earth, vakker og selvstendig. Du er et ekte forbilde, aldri tvil på det. Du har vår fulle støtte, og vi kommer ikke til å forlate deg. Be the change you wish to see in the world. Keep on going<3

  268. Det står massevis av respekt for det du driver med. Stå på og vit at 90% av leserne er folk som vil deg vel og som digger deg 🙂 sånn som jeg:-)

  269. Dette må være drt fineste innlegget jeg har lest av deg. Og – så utrolig flott at du er fadder for de dyrene! Blir oppriktig glad av at en som du selv sier, offentlig person, setter fokus på dyrs rettigheter. You go girl;)

  270. Første gang jeg så bloggen din tenkte jeg akkuratt sånn: Åja, hun er en sånn bimbo med restylane og alt. Men jeg fortsatte å klikke meg inn på bloggen din, for det var noe spesielt ved deg. Etter bare noen få ganger kunne jeg erklære deg som mitt største forbilde, over Selena Gomez og Taylor Swift. Det er rundt 3 år siden dette skjedde. Da var jeg 11. Nå er jeg 14. Ikke altfor stor forskjell, men jeg føler likevel jeg har blitt større, funnet med nye forbilder og droppet de fleste av de gamle. Men aldri deg. Du har alltid vært forbildet mitt, og jeg er så utrolig takknemlig for at du fortsetter å levere, innlegg etter innlegg med en blanding av din hverdag, dype tanker og fashion. Du er en fantastisk person ♥

  271. Syntest at det er teit av folk å skriva anonyme kommentarer, noe som er så stygt at dei ikkje kan si set foran deg. Det er berre så teit at det er til å grina over menneskeheten som er i dag. Me menneskene har levd i så mange fuckings år! Og me veit forsatt ikkje kva som er rett og galt..

  272. Virkelig respekt for det du har skrevet her! 🙂 Hvis det er noen jeg virkelig ser opp til og er et av mine største forbilder så er det faktisk deg! Ikke bare virker du søt og hygelig som de fleste andre bloggere, men du er både smart, reflektert, har egne meninger, står opp for ting og i tilleg kjenner jeg meg veldig godt igjen i hvordan du tenker når det kommer til det med utseende og historien din fra tidligere med mobbing, depresjon, selvskading o.l! Har møtt deg i virkeligheten et par ganger, og du var minst like hyggelig og søt som jeg hadde forventet, hvis ikke enda søtere! Har møtt andre bloggere også men ingen virket så jordnære og snille som deg. Du er en fantastisk person som mange ser opp til, det må du vite! <3

  273. Jeg synes du er en helt fantastisk person sophie! Jeg elsker bloggen din og leser den flere ganger om dagen 🙂 jeg sliter veldig med dårlig selvtillit og depresjon, jeg har også drevet med selvskading en stund.. Jeg har problemer, men når jeg leser bloggen din og leser alt det fine du skriver, så føler jeg meg bedre 🙂 jeg har fått bedre selvtillit etter at jeg oppdaget bloggen din 🙂 jeg har det fremdeles ikke bra, men bedre 🙂 aldri slutt å blogge <3 hilsen en stoooor fan 🙂

  274. du virker som en veldig god person og du ER et godt forbilde, bank i bordet. men grunnen til at mange ser ned på deg fordi du har restylane og silikon osv er fordi det er det du legger mest frem på bloggen din, bloggen din går veldig mye ut på utseendet ditt og din “rosa” verden. hadde du skrevet mer om dyr og miljø hadde folk også assosiert seg til det når noen nevner deg.

  275. Sett at det er mange støttende kommentarer til deg fra før av her, men vil likvell si fra meg at jeg synes du er en flott person. Det er fært at du har opplevd depresjon, vet hvordan det er da jeg selv sliter med dette enda og har gjort det i 3 år nå.. Du kan oppnå mye i livet ditt og du burde ikke få stygge kommentarer bare fordi du velger og ta sjangser som du får på grunn av bloggen din.. Likevell får du kanskje ikke helt jenter til og føle seg bra nok ved og legge ut lettkledde bilder hele tiden og spille på sex.. Ansiktet ditt er bra nok, du er bra nok uten å trenge å spille på sex. bare så du vet det. Ønsker deg alt godt og tror nok du kommer til og klare deg helt fint 🙂

  276. Jeg skal være ærlig og si at jeg aldri har sett på deg som et godt forbilde, på grunn av enkelte ting du har sagt og gjort. Jeg føler meg veldig dømmende når jeg leser dette. Har aldri lest bloggen din, bare sett på bilder. Må si jeg har fått et helt nytt inntrykk av deg, du overrasker 🙂 Synes det er fint at du brenner for miljø og dyrevern. Utrolig inspirerende at du gjør det du gjør. Selvom jeg ikke er enig i alt. Og selvom jeg synes du drar den langt noen ganger, er det bra med mennesker som deg. Du er utrolig sterk og modig, stå på <3

  277. Keep ur head up high, doll! Du er ei smart og nydelig jente. La andre mene og si det de ønsker. Til syvende og sist er det de som bruker tid på å spre negativitet mens du fortsetter å leve slik du ønsker. 🙂

  278. Du skriver at du hjelper folk som også sliter med selvtilitsproblemer noe som i seg selv er bra, men det du gjør er jo bare å fikse på kroppen i stedet for å godta deg selv for den du er?

  279. Hei, SophieElise ehm jeg er 12 år snart 13. Jeg er fra toten:/ noe alle tror er ett bondested noe ikke hele stedet er.. Jeg går på turn og dans og har alltid hatt gøy med det. Jeg har hatt litt plage med turn og dans pga beinet mitt under.. Der er det vorter noe av det kvalmeste.. Jeg er allltid redd for at folk skal ” æsj, hva er det” å begynne å le. Så i sommerferien startet jeg med å bade med sokker…:/… Det er ikke bare det som plager meg jeg prøver for harde livet nå å få i orden det som kalles “kroppen min” jeg vil ikke si jeg er feit. Men jeg er hvertfall ikke av de tynneste heller.. Så jeg jobber nå med litt små magemuskler… Vil bare si at det du srkev nå var bra og ord som betyr mye. Du er så sterk… Jeg har alltid trodd du ikke var helt sånn som brydde deg om andre i hodet og hadde bare sminke osv i tankene. Men der tok jeg heeeelt feil. Men takk for innlegget det hjelper…<3 HÅPER DU LESER DETTE. Hvis du har noe å si til meg heter jeg "theperfectshit" på kik...

  280. 🙁 føle akkurat det du føle, korsn rett trur folk de har? En ny menneskerett? Retten til å hate folk? Æ blir så irritert av at folk har så lett førr å tru at de e bedre enn alle andre, du e jo akkurat som oss andre, bære at du har fått annerkjennelse førr det du elske å gjøre 🙂 Og det at folk ikkje kan være glad på dine vegne synes æ bære e førferdelig trist 🙁 <3

  281. Det er så mange som faktisk bør ta dette som du skrev innover seg og tenke seg gdt om. Utrolig bra skrevet av deg, og det du skal vite, er at du er en fantastisk person, både uten på og helt sikkert inni også! <3
   Stå på!

  282. Du er rett og slett kjempetøff!
   Det er masse flotte ting du står for, du burde være stolt!
   Dessuten er du kjempefin, og ingen andre skal få ødelegge det med å si stygge ting.

  283. jeg er en jente på 12 år. jeg vil bare si at når jeg leste innlegget ditt smilte jeg og tenkte “hun er verdens beste forbilde” Og det mener jeg. de dagene jeg ikke er helt på topp leser jeg bloggen din og det hjelper. takk for at du er den du er og alt jeg har skrevet i denne kommentaren mener jeg og den er ikke kopiert av noen. du må aldri slutte å blogge. Hilsen Viktoria <3

  284. Hei! Så utrolig bra skrevet, du er virkelig unik!
   Jeg og ei venninne satt og snakket på akkurat dette i går, hvordan kan folk finne alle negative ting i en person uten å se en eneste postiv? Og hva er greia med å spre rykter (vi har begge fått rykter på oss det siste halvåret), og har de ikke noe bedre å gjøre enn å sitte bak en skjerm og rakke ned på andre? Nei, det blir for dumt spør du meg.

  285. Flere skulle vært som deg, Sophie! Jeg vet at dette er bare en kommentar av mange. Men jeg må bare fortelle deg at du er et utrolig bra forbilde. Jeg beundrer deg for jobben du gjør for dyr og miljø. Det er en vei jeg også kommer til å gå! Stå på, Sophie! Du vil komme langt i livet!!

  286. Har ikke ord, håper haters holder godt kjeft idet de leser dette, og får jævlig med dårlig selvtillit. Har alltid sett opp til deg og aldri sendt deg noe dritt, men fy faen du er jammen meg en sterk og vakker jente. Har ikke ord, åhh gud.

  287. Sophie, du er perfekt som du er på alle mulige måter. Jeg digger måten du står for dine meninger og velger å tro på deg selv. Hver eneste gang jeg ser en stygg kommentar i kommentarfeltet uner blogginleggene dine, blir jeg så utrolig irritert. Hvorfor kan de ikke bare holde sine egne tanker for seg selv? Det er så utrolig egoistisk gjort. Men det som nok er grunnen er at de må føle seg bedre, å det gjør de ved å skrive til en person som deg, fordi du er så utrolig sterk. De vil bare bryte deg ned, og det må du stå imot, noe du virkelig kan. Jeg har lest bloggen din i alle disse årene og er virkelig en fast leser. Du setter ett så godt eksempel for unge at det er vanskelig å tro at noen kan mene det motsatte. Så utrolig stolt over deg! Og som jeg har skrevet før, føler at jeg kjenner deg, og skulle så inderlig vært venn med deg, sophie! Stay strong!<3<3<3 Love youu

  288. Eg var tenkt til å skrive et langt svar til deg, men du har jo fått hauevis 😀
   Det er mye sant i det du skriver, og du er god til å ordlegge deg rett, det hjelper godt på hvordan man oppfatter deg.
   Mange jenter har opplevd det du har (og dessverre gjør), å ikke føle seg bra nok. At folk ser ned på deg, eller misliker deg. Eg håper du klarer deg bra videre, og det tror eg at du gjør. Eg har selv slitt med bulemi, og vet av erfaring at tøffe ting gjør en bare sterkere. Du som har gått igjennom mye tøft vil klare dette her, og du ser at det er sinnsykt mange som støtter deg! ^
   Eg har ikke lest bloggen så lenge, så kjekt å “bli kjent med deg” i dette innlegget. Du er et godt forbilde.

  289. Ikkje bry deg om kva alle andre synest! Du er kjempefin sonn som du er og er et veldig bra forbilde for mangen!❤️ Det er eg heilt sikker på

  290. Fine-søte-snille og ikke minst PERFEKTE deg!
   Folk er bare sjalu fordi at du er et så fint og godt menneske!
   Jeg elsker deg, og du er helt klart mitt største forbilde! 🙂 <3

  291. Uansett hva du sier at du står for, så tjener du masse penger for å stille opp halvnaken. Stakkars jenteungene som ser opp til deg- du hjernevasker dem. Og den såkalte babeadventure, som du omtaler som at dere skal overbevise at dere er mer enn bare babes stemmer virkelig ikke overens med serien. Jeg vil, som mange andre også har uttalt, si at dette er mykporno. Skjerp deg! Du er ekkel.

  292. Utrolig fint skrevet! 🙂 At folk kan være så stygge mot andre er uvirkelig for meg som ikke har opplevde det selv, eller kunne ha sagt eller gjort noe sånt mot en person! Jeg synes du og bloggen din er utrolig fin for de rette verdiene, og vi står for de samme sakene! Du skal vite at du er en utrolig intelligent og sterk person, noe ingen kan ta fra deg! Jeg er 100% sikker på at de menneskene som skriver slik er sjalu, og kunne ønske de turte å si sine meninger, og følge sine egene veier! Vær stolt av deg selv, fordi du har god grunn til det 🙂

  293. Kanskje litt seint å kommentere nå, men bedre seint enn aldri..
   Du er så utrolig vakker Sophie, da mener jeg ikke bare at du er pen på utsiden, men jeg mener det på innsiden. Du er så sterk! Det er så fint at noen som deg, en som er reflektert og moden, kan hjelpe jenter ( og gutter ) via bloggen. Det finnes så mange som faktisk ikke leser bloggen din og ikke vet hvem du som bare har sett bilder av deg som sier: se på den bimboen .. herlighet for en Barbie.. hver gang jeg hører noe sånt blir jeg så irritert og sint fordi de dømmer… det var en bekjent av meg som sa det engang og jeg forsvarte deg med engang.. for jeg er så lei av folk som dømmer! du er fantastisk, stå på! elsker bloggen din.

  294. Du har helt rett, og jeg syntes det var veldig klokt skrevet. Må innrømme at jeg hadde tårer i øyekroken, haha 🙂

  295. Wow, utrolig bra skrevet! Jeg sliter med det samme, jeg orker ikke se i speilet, jeg begynner bare å gråte. Det å lese dette innlegget ga meg håp om at jeg skal komme meg ut! Tusen takk

  296. Elsker når du skriver sånne innlegg som det her! Du er en utrolig nydelig person både på innsiden og utsiden.

  297. Skjønner deg godt i det du skriver. Jeg er helt 100% enig med deg. Det er ikke rett at noen skal ha det på den måten. Jeg ser opp til deg. Du er verdens peneste person og du er så omtenksom. Håper de som skriver stygge kommentarer virkelig lærer av dette.♥

  298. Hei! Jeg synes det var et flott innlegg du skrev, men en ting som skurrer litt.. Du snakker om at du vil bevare miljøet og klimaet. Det er veldig flott, men det virker ikke som om du jobber for det. Du kjøper masse klær, du reiser mye som igjen fører til et dårligere klima.

  299. Av alle rosabloggere, er du kanskje en av dem som får mest drittslenging. Helt ufortjent. Du er den av de som virkelig tørr å være ærlig. Du tørr å ta opp kontroversielle temaer og skrive på en saklig måte. Takk for at du tørr.

  300. Kjempebra skrevet, Sophie! <3 Jeg elsker bloggen din og du er et godt forbilde! <3 Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å bruke tiden sin på å slenge dritt! Det er så unødvendig! Stå på, Sophie!<3 Digger deg!<3

  301. Jeg er en stor dyrevern selv og jeg er så glad or at jeg ikke er alene. Jeg kjemper mot pelsoppdrett og mot elefanter på sirkus spesielt og hvalfangst. Du er sterk og jeg støtter deg fullt ut!!!

  302. Det er vanskelig for andre å akseptere at vi bare er oss selv. Det er de som har et problem med det, ikke du. Et rørende innlegg som jeg håper andre lesere endrer perspektiv.

  303. följ mig på instagram @isabellalindgrens så kanske jag följer dig tillbaka!! just do it

  304. wow, bra skrivd. helt enig med deg, teit at folk skal sitte å slenge dritt over nett, når de ikke kjenner personen engang. tror det er dobbelt så mange som støtter deg, enn som kritiserer deg!

  305. Jeg elsker deg Sophie! Jeg vet den følelsen at litt av følelsen etter mobbing er igjen. Og det verste er at folk mobber deg her på bloggen ! >:( hater de folka. Men jeg føler meg med deg Sophie:) Jeg vet at det også er vansklig å ikke bry seg om de folka som sier noe stygt, man får en kommentar og den kommentaren kommer alltid til å sette seg fast i hjernen. 🙁 håper du skjønner meg. Og jeg er glad på dine vegne og at du har vert sterk til å komme gjennom mobbingen!

  306. Eit veldig bra innlegg, respekterer verkeleg at du argumenterer så sakleg omkring noko som openbert ville vera sårt for dei fleste av oss. Håpar alle legg tillit i det du har skrive her, uansett om ein meiner det same som deg eller ikkje i andre saker, det gjer i alle fall eg.

  307. Du er mitt syn på perfeksjon. Du inspirerer meg på alle måter. Du er helt nydelig, og jeg kunne gjort alt for å se ut som deg. Ikke nok med at du har et perfekt utseende, du har en herlig personlighet. Du står for det du mener er rett. Jeg beundrer deg så mye.

  308. Perfekt innlegg! Like perfekt som deg, da mener jeg både innsiden og utsiden. Du er en fantastisk bra person og absolutt er godt forbilde!

  309. Hvis noen sier du er stygg eller feit er det fordi de er misunnelige!! Du er verken stygg eller feit, du er kjempe pen sånn som du er! 🙂 Det er dine valg og ditt liv, ingen kan endre noe av det!

  310. Det du brenner for betyr så mye mer en Restylane og silikon. Ting som det er bare bagateller, og burde ikke bety noe mot miljø og dyrevern… Stå på, stå for det du mener og stå støtt selv i motgang. Fight for det du mener og ikke legg merke til stygge ting. Prøv å le av haters og tenk på hvor tåpelig de oppfører seg. U go girl

  311. Det er folk som rakker ned på hvem som helst… De gjør det for at de ikke har noe liv, de er sånne latinger som ikke gidder å løfte på ræva for en å få en venn, en som ofrer alt for å være ingenting, herregud jeg blir syk av dem! Jeg kan ikke tro at noen turte å mobbe deg! Og stygge kommentarer er ikke lett og ignorere, men se på deg…. All den dårlige kritikken og du blir bare sterkere og sterkere! Misunner deg og ditt nydelige utseende! Grunnen til at kjæresten din er med deg er for at han synes du er en fantastisk person og kjenner deg som du er ikke av innbilningen av deg og utseende… Det er så mange uekte personer der ute, og her kommer du som er på topplisten og klarer å skrive et personlig innlegg uansett hvor mange du vet kommer til å lese det! Ikke la folk rakke ned på deg! ❤

  312. Du er den fineste personen jeg vet om, Sophie! Virkelig. Jeg vet ikke om noen som er så reflektert, og godhjertet som det du er. Selvom jeg ikke kjenner deg, så kjenner jeg deg. Vær stolt av det du driver med og hvordan du ser ut, du er NYDELIG, både på utsiden og innsiden. Virkelig!

  313. Herrigud, jeg elsker deg! Helt siden jeg begynte å lese bloggen din har du vært mitt forbilde! Jeg er den største dyre elskeren av vennene mine og jeg finner så utrolig mye forståelse i dt du skriver! Jeg blir glad og rørt av deg og du er en helt fantastisk person , etter det å dømmes som jeg vet fra bloggen! Jeg vil si at dette er det best blogg innlegget jeg har lest noengang. Jeg føler du er en så utrolig ekte person og dette inlegge gjorde meg glad og rørt <3 jeg har spurt mange ganger før og jeg spør igjen, kan du være så snill å skrive om TYREFEKTING? Dette er noe som jeg virkelig vil få folk oppmerksomme på at er helt forferdelig! Jeg prøver så hardt jeg kan på skolen hvior jeg flere ganger har hatt det som "debatt sak"og diskusjoner . Vær så snill å skriv et inkegg om det og få formidlet hvor fælt det er, heier på deg <3

  314. Veldig flott innlegg Sopie! Du har så gode poeng 🙂 For ei voksen og reflektert jente du har :). All grunn til å være stolt av deg selv!! 🙂 Omtenksomheten fra deg stråler ut. Synd at alle er så fokusert på det ytre, og ikke klarer å ta med det indre mer enn det ytre :/

  315. Føler for å kommentere dette. Jeg synes du virker som en kjempe smart og reflektert jente absolutt. Og om du velger å fikse på utseende ditt, om det gjør deg fornøydlykkelig, så for all del. Det eneste jeg synes er litt dumt, er når du legger ut bilder av kroppen din halvnaken i omtrentlig hvert innlegg. Dette gir spesielt de yngre leserne dine et inntrykk av hvordan en potensiell kropp bør se ut. Jeg tror faktisk det gir mennesker et inntrykk av å ikke ha en kropp som er “bra nok”. Jeg tror det kan i værste fall kan medføre spiseforstyrrelser osv blant unge. Personlig er jeg ikke noe i mot nakenhet, men synes det er noe du kan holde for deg selv.

  316. Så utrolig bra skrevet Sophie. Hvis dette ikke setter deg i respekt, vet jeg ikke hva som kan gjøre det. Du viser at du er voksen og tar ansvar for dine handlinger og tør å si og vise dine meninger. Jeg tror mye av det som ligger bak drittsleningen rett og slett er sjalusi. Folk bør tenke over hvor mye ansvar du egentlig har som blogger og offentlig person. Du kan ikke bare gjøre hva du vil eller legge bloggen til side fordi du ikke gidder. Du har ingen grunn til å føle deg som en dårlig person. Og som du sier, folk er ikke så lett påvirkelig. Unge jenter (og gutter) ser halvnakne, om ikke nakne, kvinner og menn overalt. Serier, filmer, plakater, reklamer, ukeblad. Så det at de søker opp bloggen din, for så å kritisere er latterlig.
   Stå på Sophie, jeg heier på deg!

  317. Du er en helt fantastisk person, Sophie! Både innvendig, og utvendig!
   Ingen burde skamme seg for å være venn/familie/kjæreste med deg, du vet hva du står for og du er ærlig! 🙂
   Selv ser jeg ikke perfekt ut utvendig, men det er det innvendige som teller, så får man heller ta det utvendige som bonus 🙂
   Folk som rakker ned på andre, viser bare hvor usikre de er på seg selv. De burde virkelig samme seg, det er kvalmt å se hvor tøffe folk er over tastaturet og ute blandt “venner”!
   Heier på deg! Slå de dumme delfinjegerne langt ned i støvlene!
   Klem fra Trondheim <3

  318. Du er helt perfekt Sophie, jeg beundrer deg skikkelig, og du er utrolig vakker utenpå og innenpå, tenk på alle dyrene du redder, det er utrolig <3
   ELSKER DEG

  319. Du er helt klart et godt forbilde. Det eneste jeg har reagert på er når du skriver at plastikk/fiksing er bedre enn naturlig. Mange unge og lett påvirkelige jenter leser bloggen din og bør heller lese at de er vakre som de er. OBS OBS. Og ikke operer nesen din! -Stå på.

  320. Jeg er ikke noe superfan av deg, men likevel syns jeg ikke at du er hverken dum eller stygg. Vi er bare forskjellige, og selv om jeg ikke er enig i alt du gjør så er ikke jeg noe bedre enn deg, og mine valg behøver ikke være bedre enn dine. Folk i dag har problemer med å se at andre mennesker gjør sine valg i livet for seg selv, de glemmer at de selv også tar valg som andre kan syns er dumme eller teite. Og det er så trist, det er så trist at noen mener at de er bedre enn andre fordi de syns at dems meninger er best i verden. Jeg syns at du skal fortsette å være deg selv, og gjøre det du vil, og det du brenner for! Jeg har også blitt mobbet og har slitt med selvbildet hele livet – jeg får i dag kommentarer på at jeg trener mye styrke, og må passe meg så jeg ikke blir seende ut som en mann, jeg syns dette sårer. Fordi det er ting jeg interesserer meg og brenner for.
   Folk må lære seg å respektere hverandre slik vi er , og slik vi fremstår. Vi får ikke være noen andre enn oss selv, og vi kan ikke gå rundt å være prikk like alle sammen. Det er jammen bra at vi er forskjellige, for det er det som gjør at verden går rundt !
   Det er ingen som klarer å leve ditt liv bedre enn deg, så gjør det på din måte. <3

  321. Du er et virkelig stort forbilde i mine øyne! Jeg er bare 12 år. Alt det gode du gjør for veldedighet er bare helt fantastisk. Skulle virkelig vært like god som deg. Har slitt litt med meg selv.. men det har ordna seg ettetsom jeg har hatt vært et halvt år hos psykolog.

  322. … liker deg fortsatt ikke. Det du skrev påvirker ikke meg, og kommer det aldri til å gjøre heller. Du har så jævlig mye penger, og du bruker det på silikon, restylane, Jeffrey Campbell sko, Louis Vuitton vesker, extentions, osv.
   Jeg tror faktisk ikke på at du bruker så mye penger på dyr og sånn. Og jeg liker ikke at du skriver dritt om kjendiser. I hvert fall ikke når det kommer til MITT IDOL. (Justin Bieber)
   Dette er da selvfølgelig MIN MENING, det kan være noen som er enige med meg og noen som er uenige med meg. Det synds jeg er helt greit! Men fortsatt. Liker deg ikke, kommer aldri til å gjøre det heller.

  323. For en fantastisk person du er!Du virker så god, og så omsorgsfull, og jeg synes det er fryktelig urettferdig at du ikke får den respekten du fortjener, og burde, fordi du gjør så mye fantastisk.Det er som mange andre sier, hvorfor skal folk bare bry seg om det du velger å gjøre med deg selv, framfor det at du gjør så mye fantastisk for verden? Jeg ser virkelig opp til deg, og for meg, som femten-åring du et stort forbilde. Du kan få til akkurat det du vil,og du kommer til å lykkes stort i livet, det er jeg sikker på!

  324. Fint skrevet. Må si jeg tenkte alle de negative tingene om deg. Likevel titter jeg innom bloggen av en eller annen grunn. Men du ha rett, du er en flott person og ett bra forbilde for mange der ute. Stå på videre.

  325. FOR ET FANTASTISK BRA BLOGGINNLEGG. Et av de beste innleggene jeg noen gang har lest (og da tenker jeg ikke bare på din blogg, men alle blogger). Du må være kjempestolt over det innlegget her, for å skrive dette innlegget og dele/gi så mye av deg selv står det STOR respekt over. Liker deg bare enda bedre etter å ha lest dette innlegget. Du er et godt forbilde, og viktigst av alt – du er deg selv!

  326. Sofie, dette er den eneste bloggen jeg leser ofte nok. Og vet du hva jeg syns du er herlig som du er. Kjenner deg ikke personlig men jeg mener at du er du. og jeg er jeg. Så kan alle leve lykkelig alle sine dager.

  327. Dette innlegget var helt fantastisk! Det at jeg kan ha deg som et forbilde 🙂 Det er så typisk at folk dømmer bare på utseende og ikke tenker på hva den personen står for <3 jeg elsker at du er den du er og står for det <3 Jeg er helt enig i det du tenker og alt du skrev her fikk meg nesten til å gråte 🙂 stå på og ALDRI gi opp <3

  328. Du er akkurat deg selv og det har vi vell du er en spessiell og vi liker deg uansett du viser mot og står på du bryr deg ikke om de som er stygt på du viser mot og tar ditt valg og det er bra gjort for deg i alle fall du er unik du er spessiell du kan være deg selv og bruke restylane og silikon, men hva så vi har deg vel ❤️

  329. Du trenger jo ikke stille opp halvnaken i FHM eller å ta restylane da? Du legger jo litt opp til det selv når du gjør slik.

  330. Du er helt utrolig! Jeg må bare si at før jeg faktisk leste hva du skrev på bloggen dømte jeg deg. Jeg trodde du var en som ikke hadde så mye oppe i hodet. Litt senere begynte jeg å lese litt av hva du skrev. Og la merke til at jeg tok sååå feil. Du er en så utrolig smart, søt og snill jente. Du er noe med det herligste jeg har sett. Og er bare god å snill. Kjæresten din er superheldig som har deg. Og du er et utrolig godt forbilde, du tør å være deg selv, og er tøffere enn de fleste jeg kjenner.
   Dette var utrolig bra skrevet, og ble utrolig inspirert. Stå på, du er sterk <3 <3

  331. dette er vell første gang jeg kommentere på bloggen din.
   Men RESPEKT av innlegget ditt.
   Er så LEI av at folk skal kommentere på utseende. folk kommentere og legger nesene sine i alt de ser, men iKKE vet hva som er bak, om du skjønner?
   Synst det er kjempe bra du står frem og skriver dette som du gjorde her.. du har masse bra sider med deg selv, bare det med at du har lyst til å reise til japan, meget bra synst jeg..
   Jeg var selv mange uker i afrika, å hjalp skade og husløse dyr der nå i år.. Det er en utrolig opplevelse, en opplevelse hvor en kjenner at en gjør noe med sitt eget liv, samtidig som en hjelper andre.
   Jeg har oså jobbet på barnehjem, hvor vi også da ble med å hjalp til med å bygget et nytt barnehjem! det føler så godt! det er en VIKTIG jobb..
   Jeg er så enig i det du har skrevet. jeg er selv ikke fadder for nye dyr som du er 🙂 så det er utrolig bra!
   kunne du skrevet litt om hvordan du ble det? hvordan du gikk frem? hva det koster og itt sånn info om det i et innlegg? =)

  332. Selvom du har bruk penger på et “bedre utseende”, syns jeg at du er en fantastisk person, selvom jeg ikke kjenner deg.
   Har lest bloggen din i noen år! DU ER VAKKER AKKURAT SLIK DU ER
   Stå på Sophie <3

  333. Jeg syns du virkelig som e herlig jente Sophie! Og spesielt når du skriver om ditt engasjement for miljø og dyr. Dette må du skrive mer om slik at folk forstår at det er mer til deg enn bare “utseendet”.
   Jeg forstår virkelig ikke disse nettmobberne. De er jo folk, akkurat slik som deg og meg.. forskjellen er at jeg personlig aldri ville skrevet noe stygt til ett annet menneske, og da forstår jeg ikke hvordan noen kan få seg til å skrive stygge ting til andre på nettet hele tiden.. Jeg unner alle andre gode ting her i livet, hvorfor kan ikke mine medmennesker unne andre godt også?! Ved å være sjalu og usikker på seg selv kommer man vel ingen vei med å trykke andre ned. Jeg kjenner jeg blir provosert! Hadde alle vært like samvittighetsfulle og snille som oss så hadde verden vært ett bedre sted, eller hva?! 😉

  334. Av en eller annen grunn havnet jeg inn på bloggen din, noe som egentlig aldri pleier å skje, men jeg har også (som sikkert flere andre) hatt inntrykk av at du var en av de typiske rosa-bloggerne som ikke kanskje hadde så mye i toppen. Jeg er kanskje ikke hundre prosent enig i alle valgene dine, men jeg syntes det virker som om du har et godt og omsorgsfullt hjerte, og jeg kjenner meg egentlig igjen i mye av det du skrev her.. Man lever og lærer, og man feiler av og til også. Og det er jo ikke bare bare å være ung i dette samfunnet. Man ser kanskje litt annerledes på ting når man blir eldre, men man må nesten bare erfare livet på egenhånd. Det virker som du gjør en ganske god jobb så langt. 🙂 Have fun på tur!

  335. For en skarp jente du er! Desverre, er det sånn i dag at utseende gir et førsteinntrykk og slik skulle det ikke vært! Må si jeg beundrer virkelig deg, og dine egenskaper. Og med et sånt innlegg som dette, så styrker du flere unge til å bli mer sikre på seg selv. Du er et godt forbilde for MANGE! Det skal du har på din kappe, Sophie!

  336. Likte spesielt det femte avsnittet. Fordi selv om noen har for eksempel Miley Cyrus som forbilde, så betyr jo ikke det at de kommer til å gjøre absolutt alt det hun gjør! Stå på, Sophie 🙂

  337. Ingen burde dømme noen for det som er på utsiden, ingen er like!
   Ikke gi opp 😉
   De som skriver stygge ting til deg er bare sjalu;)
   De burde heller finne det gode i folk, i stedet for å fokusere på det dålige!
   Forget the haters, because somebody loves you<3 :*
   Digger deg<3

  338. kjenner meg igjenn i mye du skriver her… har blitt mobbet store deler av livet, og samtidig slitt på hjemmebane, har aldri hatt et sted å tilhøre å flyttet mye… livet er hardt, å du er fantastisk som har kommet sterk ut av det å istede for å falle reiser du deg å strekker hånden til de som har falt, vi skulle virkelig trengt flere slike folk… Blir rørt av det du skrev om å hjelpe dyr å mennesker… Jeg elsker dyr mer enn alt, men jeg er ikke vegitarianer. Etter å lest bloggen din for første gang har jeg endret tanke gang, jeg trodde det var sånn at alle topp bloggerne var en type person levende dukker som ble sponset alt mulig å bare var bortskjemt osv, flaut er eentli ikke en dømmende person men allerede før jeg leste hadde jeg dømt deg ubevist. måtte rødme når jeg inså att et innlegg skulle endre alt… nå ser jeg opp til deg å du blir som et fobilde… DU ER UTROLIG!!!!!!!

  339. Du er skremmende. Jenter er redde for deg, fordi du representerer en ekstrem variant av en stereotypi de aller fleste følger til en viss grad. Dette er verken negativt eller positivt, men det er overveldende. Det er vanskelig å forstå hvorfor du har så mye restylan, hvorfor du tok silikon, hvorfor du føler for å være så brun. Denne stereotypien er ofte forbundet med mennesker som verdsetter materielle goder fremfor f.eks. miljøvern og dyrebeskyttelse. Erfaringsmessig stemmer det også – de aller fleste jenter med samme type stil som deg, er flåsete, kunnskapsløse verkebyller av noen mennesker. Du, imidlertid, er åpenbart ikke en av dem, og det gjør deg VANSKELIGERE å takle. Man kan ikke mobbe deg ved å peke på kunnskapsmangel, og folk flest tør ikke berømme deg for motet ditt i sakene du kjemper for, nettopp fordi de kræsjer slik med det ytret du har valgt deg.
   Slik er det dessverre i Norge, og store deler av verden. Det man ser er det man tror – du har store pupper og store lepper, folk tror du har et lite sinn. Ikke la dem stoppe deg. Visst er jeg ikke enig i dine kosmetiske valg, men jeg innser at disse – på samme måte som mine kosmetiske overbevisninger – er preget av traumer fra barndommen.
   Apropos barndom – da jeg var liten, ble jeg også mobbet; først og fremst av jenter som senere fulgte stien du nå har tatt, med løshår og betakaroten og hele pakka – jeg er pissredd “din” type jenter, fordi jeg har fått erfare hvor forferdelige de kan være mot de som ikke anses som kule nok. Dette er nok et traume jeg deler med veldig mange, ikke minst de som velger å kritisere deg. De ser den som mobbet dem som barn, og ikke den du faktisk er.
   Om du leser litt psykologi, skjønner du at nesten alt vi gjør og er er programmert av tidligere hendelser og erfaringer, og det beste du kan gjøre er å være en NY erfaring for folk – lære dem at store pupper ikke dytter vekk et stort hjerte. Fuck the haters, liksom.
   Håper du kommer deg til Japan!

  340. Hei Sofie! Vet ikke om du kommer til å komme over denne kommentaren men ville bare si noe jeg har på hjertet. Jeg har vert innom bloggen din en del ganger i blandt av og til, jeg har tenkt at du var overfladisk i og med at jeg ikke har lest innleggene dine nøye men bare gått igjennom bildene. I det siste har jeg lest en del på bloggen din og jeg har lest de litt mer “dype” innleggene dine. Jeg har virkelig fått et helt annet inntrykk av deg. Jeg vet ikke helt men har begynt å se opp til deg! Du virker som en sterk person som vet hva du vil!?! Du har et nydelig utseende selv om du har tatt operasjoner. Har ikke gått igjennom kommentarene du får her på bloggen men antar at det er en del negativt om utseende ditt, jeg misunner deg!! Poenget er at du virker som en herlig person og det virker som om at du har gode verdier og et vakkert utseende! Jeg ser opp til deg og håper du får et fint liv 🙂
   Hilsen meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg