dag 5 i paris!

I dag har jeg og Mathias vært kjærester i 10 måneder! Til noen av deres store fortvilelse liker vi å gjøre ting sammen når vi har månedsdag, jeg synes det er litt forunderlig at enkelte kan finne noe negativt ved det.. Uansett hvilken økonomi man har, eller hvor lite tid og overskudd man kanskje har, så klarer man alltids å sette av litt tid til de man bryr seg om. I et forhold er dette spesielt viktig! Om så man bare går en tur på kino, har piknik eller lager mat hjemme sammen og tenner litt lys. Det skal faktisk ikke så mye til  ♥ Det at vi er i Paris for å feire månedsdagen vår er såklart fantastisk, og jeg føler meg så lykkelig og heldig. 

Dagen startet litt dårlig, på et marked ute på noe man kan kalle Paris sin “østkant”, så jeg dropper å fortelle så mye om det. . Jeg sto virkelig opp på feil fot idag, men ettersom min snille og tålmodige kjæreste vet hvordan jeg er, og hvordan han skal få meg glad igjen, så var det over på to sekunder og vi kom oss bort derfra, og tilbake mot sentrum for å spise frokost. Vi spiste pizza margaritha med slik tynn herlig bunn, mens vi planla dagen. 

 

Vi tok turen videre til kjøpesenteret Forum des Halles, hovedsaklig for å kjøpe gave til hverandre. Mathais har klaget på håret sitt hver dag i det siste, så derfor ga jeg han en tur til frisøren! Jeg må nok ha vært den med mest nerver, frisøren kunne ikke et ord engelsk, og vi kan ikke fransk. Men det ble veldig bra til slutt, og billig ikke minst!

Jeg fikk så klart shoppet litt også! Med meg ble en jakke fra barneavdelingen på h&m, en jumpsuit fra en fransk butikk og en kjole, som ble gaven fra min kjære.

Da vi kom hjem var vi begge helt ødelagte i bena, men det stoppet ikke Mathias for å løpe rett ut igjen og kjøpe junkfood, haha. Vi spiser som noen griser hver gang vi er på ferie, desverre. . Men, litt drittmat, avslappning i sola og denne fine utsikten er vel ikke helt feil?

I kveld har vi vært ute og spist god mat, jeg fikk rose og alt har vært perfeekt! Jeg hadde på meg kjolen jeg fikk hos kjæresten tidligere idag. Sant den var fin?

Nå blir det senga, disneyland i morgen! Har noen av dere vært der? Håper det er så flott som alle påstår! Men annet kan det vel ikke være, jeg skal jo tross alt se slottet til askepott. 

 

 

99 kommentarer

Siste innlegg