dag 3 i paris

I går dro vi som sagt ned til eifeltårnet igjen og hadde piknik! Veldig koselig og romantisk ♥ Noe av det beste jeg vet er jo å se på mennesker, og der samler det seg virkelig litt av hvert! Enkelte hadde jo full allsang med gitar og munnspill, veldig koselig riktignok. Og hver gang det kom blinkende lys i eifeltårnet ropte de lokale ” Viva la France!”. Veldig gøy å ha opplevd noe sånt i virkeligheten!

Jeg hadde glemt minnekortet, så fryktelig mange bilder ble det ikke. . 

I dag gikk vi en lang tur igjennom store deler av Paris, det er et godt tips til dere som er her for første gang ( i likhet med oss). Man får en god forståelse for hvor ting ligger, og det er mye fint å se på! Ting man kun har sett på film, for eksempel diverse bruer, bygg og statuer som man ikke kjenner igjen navnet på, men som man bare vet virker litt kjent. 

Dette er elva Seinen. Vi håper på å få tatt en båttur her iløpet av reisen vår! 

Etter å ha gått en god stund kom vi til Jardin du Luxembourg, som er en av de største parkene i hele Paris. Parken er blandt annet med i Les Miserables, noe jeg syntes var ganske kult å tenke på! 

Kjolen er fra sheinside

Vi var såklart forberedt på piknik, Paris er en perfekt piknik-by! Alt man trenger er en baguette, ost og noe godt å drikke så er man klar. Vi bruker alltid babybell ost, som etterhvert smelter litt slik at vi kan smøre den ut. Det høres sikkert litt ekkelt ut, men det er himmelsk godt! Vi lå i parken et par timer og nøyt sola mens vi koste oss sammen. 

Her får man kjøpt babybell i stor utgave! Halleluja!

Da vi kom hjem på hotellrommet kastet vi av oss klærne og. . wait for it. . nå kommer det noe bra her . . la oss i sola for å samle litt brunfarge. Og gjett om vi har fått farge, forresten! Men det skulle nesten bare mangle, solstreken treffer rett inn de store vinduene på hotellrommet, og senga står plassert rett perfekt. . Trenger jeg å si så mye mer? Det er så godt! 

Nå på kvelden skjer det ikke stort, vi har akkurat vært ute og spist (blandt annet den beste sjokoladefondanten i verden, HERREGUD!), og nå ligger jeg i kjæresten sin hoodie, klar for litt kos :-). Han sa forresten tidligere at dere blogglesere er så søte mot meg i kommentarfeltet, og jeg er helt enig. Dere er de beste! 

Skjørt fra sheinside, singlet fra cubus 

Til dere som spør hvordan prisene er her, og om det er dyrere her enn i Norge, så er det et tilnærmet likt prisnivå. Vaffel koster for eksempel 4 euro, haha. Det var det første eksempelet jeg kom på, spiser jo vaffel hver gang jeg får sjangsen! Priser på klær er ganske likt også, så det eneste som er billigere må vel nesten være taxi.. 

 

51 kommentarer

Siste innlegg