dag 4 i danmark – hesteridning

Idag har det vært mye jobbing, dere! Jeg har nesten ikke tatt noe bilder idag, men da lønner det seg å ha en proff fotograf på slep. Jeg tar nemlig ikke egne bilder når vi er på photoshoot,men det skjønner dere sikkert! Jeg har et par bilder på turen som jeg ikke har vist dere, men de kommer i morgen. 

Vi har faktisk vært på stranden og ridd på hester, i bikini og høye hæler. Ikke akkurat noe jeg hadde sett for meg at jeg kom til å gjøre i løpet av mitt liv! Hesten jeg brukte var den gamleste, og den mest surrete, noe som sjarmerte meg veldig. Den gikk i alle rettninger, og jeg synes så synd på hester som blir tvunget til å gjøre alt mulig rart, så jeg lot den bare kjøre sitt eget løp. Den var så nydelig. . ♥ 

Nå skal vi se litt på film før jeg hopper i seng! Forresten. . fint bilde, ikke sant? 

73 kommentarer
  1. Dette bildet sier jo mye, herregud det var fint! Minner meg om sånne fine bilder man bare finner på weheartit

  2. hadde du hatt en hvit, lett blondekjole og bare føtter ville dette bildet vært fantastisk. det faktum at du har bikini og høye høler sammen med en hest gjør at bilde har null mål og mening i mine øyne :p

  3. jeg tror det hadde vært finere om du hadde hatt en kjole på, hadde sett mer idyllisk ut 🙂 men bare så det er sagt så ser du fin her også!

  4. Signerer May Helen. Hva faen sier dette bilde? Mer enn tiden ord sier flere her. Hehe…spent på hva det måtte ha vært i såfall. Som nevnt, hadde du gått barføtt med en romantisk flagrende kjole hadde jo bildet faktisk fått en helhet. Dette er jo bare et bilde av en glamourmodell i harry bikini og heels som drar et gammelt øk påen strand. LOL.

  5. Helt enig med dem som har kommentert før meg! Det bilde der hva bare rett å slett harry.. Mye finere hvis du hatt på deg en fin hvit blondekjole eller noe. Det ser ut som du reklamerer for dyreporno, uff tragisk!

  6. Når jeg først så overskriften hadde jeg regnet med bilder der personer rei på hesten, ikke leide den i tøylene bak seg.
   Det var et fint bilde egentlig, men det som ødela for meg var at hesten hadde på sal som ikke så rein ut. Og det ser ut som du rar hestens hode med deg. Og ser man godt å nøye etter på hesten, kunne den trengt et runde til med børsten.

  7. Enig med de andre her… Bildet blir litt tacky pga skoene og bikinien.. Hadde vært ett nydelig bilde uten sko og med kjole.
   Lurer færlt på hva du er med på i Danmark, for utifra bildene å dømme ser det litt snuskete ut… Håper ikke dere er ungjenter som blir lovet glamour karriere, og blir utnyttet av useriøse ekle menn…

  8. Hvis man leier en hest til photoshoot, skal man da hvertfall ha rent utstyr?! Sjabracken så fettete og skitten ut. Hadde kanskje vært fint om dere ikke hadde sal på? Og hadde på en søt kjole, og barbeint. Ikke harry bikini, høye sko, skitten sal og gammel hest? Jeg hadde satt et spørsmålstegn ved vedkommende som har designet denne shooten.. Ikke noe å ha i en portfolio, hverken for deg eller han.

  9. Det er fullstendig ulogisk å gå på en strand i bikini og høye heler leiende på en hest…Tenk om du kunne hatt en nydelig lang hvit kjole og vært barbent istedet! Dèt hadde blitt bilde det!

  10. ååh så utrolig fint det bilde var. du burde seriøst satse på å bli modell:) Du har et veldig vakkert ansikt, og ikke minst kropp. Utrolig !

  11. Bildet er absolutt litt tacky på grunn av bikinien og skoene, om du ikke hadde kjole på deg burde du i hvertfall droppet helene. Det passer bare ikke inn….
   men det er bare min mening, på sin egen måte er det jo et fint bilde, og det hadde blitt en fin header ja! 🙂

  12. Awwww. så søt hest! det var et kjempe fint Bilde!Det er så gøy når det kommer dyr inn på bloggn din! (P.S: elsker bloggen din!)

  13. Sliter du med kviser/akne?
   Vi har et tilbud på en pakke som inneholder USA sine to mest selgendes produkt mot kviser. Den fungerer utrolig bra og du vil ikke finne noen andre produkter i Norge som er like effektive. Vi har flere hundre fornøyde kunder som er veldig fornøyd med disse produktene.
   Litt om pakken:
   1. Benzoyl Peroxide 10% Gel er en krem som man påfører direkte på kvisen(e) og lar den tørke inn. Denne kremen trenger dypt inn i porene hvor kvisene utvikler seg og dreper disse bakteriene raskt. Dette vil føre til at du heller ikke får fremtidig utbrudd i like stor grad. Den dreper bakterier og fjerne kviser/hudormer.
   2. Oxy Maximum face wash er en ansiktsvask som man også fint kan bruke på skuldre og bryst. Den renser porene med det samme stoffet som kremen inneholder “benzoyl peroxide 10%” som dreper bakterier som utvikler kvisene. Den hindrer også fremtidige utbrudd.
   Kombinerer du disse to sammen vil du garantert få gode resultater. Det er ingen produkter på det Norske marked som er like effektive da maks styrken på produkter kun er 5% benzoyl peroxide her i Norge, mens i denne pakken har du to produkter med 10%.
   Tilbudspris: 499,- (639,- ordinær pris)
   Send en melding vist du er interessert eller lurer på noe. Du vil få anvisning til hvordan du skal bruke produktene på melding.
   Ta kontakt her: https://www.facebook.com/Skimegleren

  14. Omg dere over meg. Nå er dere rett og slett latterlige. Har dere ikke noe annet å gjøre enn å kritisere? Dere hadde garantert ikke gjort denne shooten bedre selv, så ikke kom å kritiser her som om dere er profesjonelle fotografer og designere.
   Jeg synes at dette bildet med sophie og hesten var utrolig søtt og idyllisk! Når sophie er i bikini så passer det bedre strandlivet.

  15. Måten du bøyer kneet ditt på,gjør at du ser kortere ut.Venstrearmen din var også i en rar posisjon,det føltes litt ut som det ble litt kunstig.Men ellers var det veldig flott bilde 🙂

  16. du er imot dyreplageri? rly? bruker hesten for at du skal se bra ut og tviner dyrene med på en fotoshoot? jeg blir så sint, fy faen

  17. Absolutt en utrolig nydelig hest! Gleder meg at du er så snill mot dyr, og lot den gjøre slik den ville! Du var kjempesøt du også da! 😉

  18. hey
   si ifra om du vil ha en photoshoot, helt gratis,jeg har vært hobbyfotograf nå i 5 år,let me know 🙂
   AA

  19. Er ikke enig med de andre her, jeg syntes bildet var utrolig nydeligt! :)Begynner å bli ganske spent på hva du gjør i Danmark nå altså..
   Men en ting jeg reagerte litt på ”jeg synes så synd på hester som blir tvunget til å gjøre alt mulig rart”.. Hester blir aldri tvunget til noe, og dersom en hest ikke er enig så hadde nok den sagt ifra. Altså, tror du det går ann å tvinge en 400 kg hest til å gjøre akkurat det vi vil? Syns du kunne formulert deg litt der, for er nok noen som kommer til å reagere.

  20. Hvor har du exstension om natten? ALtså hvordan blir den oppbevart? OG kandu legge ut en video om hvordan du får fin på plass clipsa uten at de synes . JEg får det bare ikke til selv, og en slik video hadde vært nyttig. SIkkert for flere en meg.

  21. KJÆRE ALLE BLOGGERE PÅ TOPPLISTEN: Dere tener kjempe godt på å blogge, dere har alt dere trenger ++++++++++ fordi dere har råd til det, har råd til fler maccer, iphone, ipod, ipad, speilrefleks, sminke*1000 også er ingen av dere plan faddere? Vær så snill og bli det, dere har kjempe mye penger og det er mange som dør fordi de mangler faddere til at de kan får mat, gåpå skole, og ikke minst overleve. Dere kjøper fake hår, betaler mange 1000 for fake lepper og pupper. Det er lov det assa. Men det beviser bare at dere har værtfall råd til noen fadderbarn. Vær så snill, det Hjelper mye. Det er så trist å vite at det dør 1000 hver dag av sult! Det skulle ikke vært mulig!!
   Hver så snill les denne og ta den som innlegg så fler av bloggerne kan se denne, prøver å få den på flest mulig plasser men det er ikke lett. HÅPER det ikke er dumt å si TUSEN TUSEN TUSEN TAKK på forrhånd, håper virkelig dere gjør det!
   —-jente 13 år

  22. Du sier at dere har ridd..Da håper jeg virkelig å se deg til hest også.Og forhåpentligvis uten høye heler…For hvor ulogisk er ikke det liksom..

  23. Er bra du er dyrevenn og alt det der. Men en hest som får gå å vimse for seg selv hele livet kan bli farlig. Da den ikke har den naturlige respekten for mennesker. Så det er ikke synd på dem, de fleste hester er følgere. Altså at de helst vil følge en leder så de ikke trenger å bestemme selv. En hest som går å vimser er forvirret og vet ikke hvor den skal gå eller hva den skal gjøre. Hester liker å vite hva som skjer fordi de er byttedyr. Slutt å syntes synd på dyr som ikke har det fælt. Bry deg heller om de som faktisk ikke har det greit. Spesielt når det er noe du ikke har greie på kjære deg, da hører folk på hva du har å si.

  24. skjønne kje helt koffer folk reagere på at hu går tur med en hest på stranden :p er vel normalt det, er jo kje sånn at hu drar han etter seg og sliter han med og piske han osv

  25. En quick guide inn i hesteverden- en hest er et flokkdyr. Dvs. at en hest tiltrekkes av et vesen som er sterkere og mer dominant enn det selv, nettopp fordi dette betyr trygghet.
   For å skape en trygg atmosfære og gjøre det behagelig for hesten, er ikke å la den kjøre sitt eget løp noe som er “bra for hesten” som du fremstiller det. Dette kan jo først og fremst bli farlig, men er heller ikke noe særlig godt for hesten. Nå sier jeg ikke at å la den vimse litt på stranda er noe dumt, langt i fra, men å fremstille andre ryttere som “slemme” mot hester blir litt misvisende.

  26. Herregud!! Du rir på hester… I bikini og høye hæler? La den bestemme selv hvor den skal gå? Sophie, du er helt sikkert en herlig og søt jente. Men barn ser opp til deg, og da MÅ du være et godt forbilde! Ikke være halvnaken på halvparten av bildene, og ikke… Skriv det du allerede skriver! Tror ikke jeg skal si mer. Men husk, jeg har ingenting i mot deg, du er en søt og vakker jente. Men tenk på alle barna som ser opp til deg.

  27. Hva mener du med at du synes synd på hester som blir tvunget til alt mulig rart? Jeg håper du ikke mener at vi som faktisk holder på med hester og deltar i konkurranser med hester gjør noe galt? For viss du hadde sett hvor mye tid og kjærlighet disse dyrene får ville du aldri ha sagt noe sånt!

  28. Vakkert bildet! Ser ikke noe galt med dette bildet. Og til dere som kritiserer, dere er bare sjalue! Sophie du er nydelig<3

  29. Dere kunne fått hesten til å stå litt mer elegant…
   Og hvis dere ikke får til det bør du kanskje gjort det med en annen hest! Hesten virket ganske sliten

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg