dag 2 i danmark

Jeg vet at noen av dere er spente på hva vi gjør her i danmark, så jeg kan fortelle dere at vi er her for å filme til en serie som skal gå på internett som handler om meg og tre andre jenter som er på eventyr. Den kommer ut i september eller oktober, men jeg gir dere beskjed. Vi har filmet veldig mye bra! 

Jeg startet bloggdagen med å vise dere et bikinibilde fra i går! Vi tar jo litt bilder her, men jeg føler meg ikke som verdens peneste om dagen ettersom jeg går på ekstremt underskudd når det kommer til søvn. Jeg vet ikke hva det er, men jeg klarer aldri helt å slippe grepet på all planleggingen meg må gjøre – og når man skal sove, da bør man ikke legge planer for framtiden. Nei huff, jeg er så fæl på å bekymre meg, og dette har igjen resultert i at jeg har svære poser under øynene. Ikke bra, ikke bra. 

Bikini fra swimwear.no og fotograf er Rolf-Ørjan Høgseth 

Idag er vi på Store Restrup Herregård som ligger i Nord-Jylland . Det er nydelig her, et slikt hus vil jeg bo i. Et hus hvor jeg bare kan gå rundt å se på tingene mine, haha. Og ha masse masse dyr! Vi skal desverre bare være her en natt før vi drar videre til neste sted i danmark, og selv om jeg setter pris på å slappe av over lengre tid på ett og samme sted, liker jeg også at jeg får sett mye. Jeg har jo faktisk ikke vært i dette landet siden jeg var en liten jente, men jeg liker det godt! 

Annette filmer oss litt – hun er helt gal med det kameraet! 

Vil dere vite lit morsomt fakta? Vi jentene her imellom må snakke engelsk, ettersom ikke alle forstår norsk like bra. Så nå, når jeg tenker, så tenker jeg faktisk på engelsk! Helt sinnsykt hvor fort man legger over. 

Slik ser det ut der vi bor!

Vi tok noen nydelige bilder idag, en av jentene fikk til og med ha på seg brudekjole! Den var egentlig ment til meg, fordi jeg passet den best i følge fotografen, men jeg takket nei. Jeg har aldri vært en av de best ineresserte i brylupp, kjoler og hele pakken, men da jeg så kjolen, og vi var på denne nydelige plassen. . Da ble til og med jeg rørt. Jeg ville sikkert ha tørket tårer igjennom hele fotograferingen, så jeg måtte bare bite i meg at jeg er for emosjonell til slike ting! Dermed ble jeg brudepike, men jeg klager aldeles ikke. Den kjolen var så nydelig, og jeg følte meg litt som en prinsesse som venter på prinsen sin.

Den nydelige kjolen er fra Agape! Dere får kanskje se noen av bildene i morgen, om jeg får fotografen til å sende over. Jeg skal iallfall mase i kveld. Nå løper jeg ned for å spise middag! 

 

 

 

53 kommentarer
  1. Er det så forbanna viktig å være første kommentar på en blogg???!!!!! Og dessuten er dere ikke det en gang. Fyyyyyflate så drittlei jeg blir.

  2. Et tips: Ikke ha bildene SÅ STORE at folk med vanlig zoom in på skjermen kun ser 1/3 av bildet, er utrolig irriterende å måtte zoome ut for å se hele bildene.

  3. På formspringen sin skrev du for noen år siden at du IKKE hadde tenkt til å ta silikon når du ble eldre..

  4. morro med serie, men trodde først de andre var drit mye yngre? du er så mye eldre enn dem ut? de ser ut som 17 og du ser ut som 25 hehe:)
   nja poser og poser, du ser jo ikke 16 år lenger ut!! men søt er du, poser eller ei

  5. Hei, ikke for å være en av de som på død og liv skal lete etter feil ved deg, for du er en vakker og nydelig jente! Men, på bildet av deg i bikini ser det litt ut som om du har på deg en eller annen form for strømpe. Og der kantlinjen slutter har du også lysere hud. Lurer litt på hvorfor du har det på? Er det noe man tar på under fotografering for å virke brunere?

  6. HAHAHA ,dere som syns hu ser ut som hu er 25, burde sjekke synest sitt igjen ,hu ser kje i nærheten ut som 25 år , kje en gang 18x) . Ser mer ut som hu skal være med i barne porno, siden huser ut som 14-17 år x)

  7. sorry for å si det, men… Puppene dine er for store! De er så store at det ser stygt ut. DU HAR SÅÅ NYDELIG KROPP! men for store pupper… så plis, ikke ta så mye silikon neste gang. Ikke bry deg om hvor store tcmn har…

  8. Hei der
   Bare ellsker bloggen din har blogg selv å så lurer på hvor du får tak i headeren din!
   Lager du den selv ?
   Så lurer jeg på med de samme om designet!
   Plis svar elsker bloggen din

  9. “Så nå, når jeg tenker, så tenker jeg faktisk på engelsk!” hahahaha du e så forbanna rar, virke bare dum

  10. Haha strømpebukse.. Tenkt på at det kanskje bare er rumpa? Hun står jo med den foten strak, og da kommer det sånn merke. Djises, slutt å leit etter feil. Det er jo grunn nr 1 for at alle dere har dårlig selvtillit.

  11. Har du vurdert å endre på nesen? Det er ikke så dyrt som en skulle tro. Du har en fin nese og kan får et fint liv med den. På den annen side kan den bli så mye bedre om du justerer den en smule. Du har en klump som stikker litt ut foran. Vi kirurger kaller en slik nese som din for “mini pinicchio”. Nesen din er også litt for bred og en smule for lang i forhold til det optimale. Det koster ikke mer enn 30-50 000 å korrigere disse manglene. Ellers er du nydelig. Du har kanskje en noe firkantet hodeform. Kjakene dine er noe for brede. Dette er det mer kostbart å endre på og risikoen for kjevefeil er også til stede, men vil du lykkes som modell er det nok verdt et forsøk. Uansett lykke til med den fine bloggen din.

  12. Litt stor bikinitruse? hehehe, minner meg om bestemor sin. Du sier at dette er en jobbreise, så du får penger for at en mann filmer deg og noen andre jenter til en serie? Wow, blir nok en superspennende serie om alle jentene er lik som deg xD can’t wait!!!

  13. dere som syns trusa , ser ut som ”bestemortruse ” , burde være glad for at hu bruke sånn og kje en string truse ,det hadde hvertfall vore tøsete , uansett hu allerede har gitt inntrykk på det

  14. En proposjonal overleppe er ca 25-30 % MINDRE enn underleppa, altså er det naturlig at underleppa er størst. Det virker ikke som om personen som fyller ut leppene dine er klar over dette, i og med at størrelsen på overleppa di gir deg et kronisk “duckface”.
   Kjekt og vite kanskje?

  15. Anonym: Selvsagt kan det være rumpe og ikke strømpebukse, og jeg leter ikke etter feil. Derfor jeg spurte på en pen måte, for jeg synes ikke det ser ut som en typisk “rumpekant” eller hva jeg nå enn skal kalle det. Ser ut som en strømpekant, og fargene på rumpe og lår er fullstendig ulike. Det er lov å SPØRRE på en pen måte, skjønner du. Ser du nøye etter du også, så tror jeg nok du synes det ser ut som en strømpekant.

  16. “Kirurg” burde skamme seg for å oppmuntre til å fikse på ansiktet hennes. Som om ikke jenta og alle andre jenter har nok å tenke på fra før. Syns hun er nydelig som hun er. Unødvendig å fikse noe på ansiktet hennes. Håper folk tenker seg om før de skriver sånne kommentarer til usikre tenåringsjenter.

  17. Bitch.. selger deg selv og lar folk og legger ut bilder av deg selv der du er nesten naken?? er du så stolt over kroppen din? alt er jo fake… har du sett bilder av deg før noen år tilbake eller? og et tips: ikke lek altfor mye deilig, for det funker ikke for deg, man kan se at du prøver hardt, menmen , det er livet søte du.

  18. Marius? Hvis du ikke har noe bedre å si, så spar meningen din. Hun ser ut vakker på sin egen måte. Iforholdt til deg som skriver bak den skjermen, mens du bedømmer. Hvem faen er du for å bedømme? Hun trenger ikke å prøve å være deilig eller noe. Hun er. Så dritt å dra.
   Ps: Nydelige bilder Sophie 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg