HOVE DAG 5

Dagen startet som vanlig med at vi drakk i campingvogna  . .

. .før vi gikk opp til festivalen for å se ODD FUTURE! Eller, taylor the creator kjenner dere kanskje til? Herregud, det var sinnsykt gøy! Jeg ble løftet opp i publikum så jeg hadde en super opplevelse. De laget virkelig god stemning, og jeg skulle ønske vi kunne dra tilbake akkurat dit. 

Så var det myyyyyyyyyyyyyyyyyyyye venting. .

Og jeg fikk endelig fikset sjenkebånd. Nok en gang trodde de ikke på at det var meg på legitimasjonen min, men så lå helt tilfedigvis HOVEPOSTEN på disken der, og jeg ante ikke at jeg var på forsiden engang så jeg bare “HER ER JEG JO!!!”. Så fikk jeg sjenkebånd

Til sist, Frank Ocean. Jeg ser at Frank Ocean har fått gode terningkast overalt, men jeg ble SÅ skuffa igår. Det eneste positive var, for min del, at jeg kan sangene og at de er fine. Her snakker vi null kontakt med publikum, knapt et smil å få, autotune her og der, han sang FEIL i novacane og sa “oh fuck, sorry” og begynte på nytt med versjet. . Vi sto så langt framme og folk sto ved siden av meg og trykket på telefonene. .  Bassen var også så høy at i flere av sangene hørte jeg ikke hvilken sang det var før han var midt inni. Men jeg har iallfall sett han, og det føles på tross av alt, ganske godt!Han hadde meldt om fotoforbud så kameraet mitt ble nesten inndratt, dere kan jo tenke dere hvor streset jeg ble da! Men, jeg nektet å gi det fra meg så kameraet er enda trygt her hos meg. 

Ikveld skal vi se Asap Rocky, Bullet for my Valentine og Calvin Harris. Siste dagen her på hove, så vet ikke hvordan oppdateringen blir ettersom vi skal være på gardemoen i hele morgen og der har jeg ikke pc. . Tror jeg. Vi får se, jeg skal iallfall prøve!

 

31 kommentarer

Siste innlegg