HOVE DAG 4

Nå ligger jeg her ensom i campingvogna, jeg sendte Marte og Anne-Sofie til byen fordi jeg personlig ikke gidder å være med, haha. . Bruker det som unnskyldning at jeg må blogge. Men nei seriøst, fra spøk til alvor! Det tar jo faktsik litt tid, så ikke bli sure på meg når dere leser dette. . ♥ 

Jeg har nesten ikke stemme igjen etter gårdagen. Trenger jeg å si noe mer enn at vi så the script? Vokalisten sang surere enn meg i dusjen, men det brydde jeg meg ikke om i øyeblikket. Det var så fantastisk (bortsett fra stalkeren vi hadde på slep) og jeg kunne ha stått der i en evighet. Ahh. . Men nok om det, vi oppsumerer dagen!

Vi startet dagen med å kle oss opp, klare for regnvær. Jeg var den eneste i gjengen som var smart nok til å ta meg bukse. . Så de andre var veeldig kalde utover kvelden, mohahaha.

Så startet vi å drikke i campingvognen! Litt info: om du er under 18 år ( og over, såklart) kan du drikke på campen, altså der teltene er. Siden vi bor i campingvogn får vi ha glassflasker, men om dere bor i telt på campen kan dere kun ha plastflasker. Når man kommer inn på festivalen får man ikke ta med seg drikke inn uansett hvor gammel man er, men man kan få skjenkebånd inne på festivalen slik at man kan kjøpe alkohol der. Jeg skulle få mitt sjenkebånd i går, men de trodde ikke på at det var meg på min egen legitimasjon..????? Så, jeg må få andre til å kjøpe for meg. Jeg føler meg 15 år igjen.

Vi sto å ventet på the lumineers, og når de endelig kom og spilte “ho hey” var jeg så lykkelig. Fullstendig lykke på innsiden av kroppen som spredte seg helt rundt, fantastisk følelse! Etterhvert gikk også vokalisten ut i publikumet for å spille, se bare under hvor nært vi kom! Jeg kunne ta på han, men jeg ville ikke fordi jeg følte meg. . Rar? Haha, hvorfor skal man ta på han liksom? Mennesker er litt rare som absolutt skal TA på kjendiser, haha. 

Haha, hva skjedde her?

Etter det spiste vi dagens middag, som for min del ble pommes frites. Jeg angret heftig på den majonesen etterpå, i hodet så jeg for meg hamburgerdressing og det er jo SÅ godt på pommes frites. Men nope. .

Anyways, vi gikk litt fram og tilbake før vi så Cee lo Green som var kjempegøy, og Stone Sour som også var gøy å få med seg. Til sist. . the script! De hadde et fantastisk show og jeg ble småforelsket i vokalisten, men det gikk over når han rapet i microfonen. Da ble han plutselig mer Anne-Sofie sin type. Idag kjører vi full guffe og skal se utrolig mange artister, jeg oppdaterer dere imorgen!  

Og så litt “info” til dere som leser bloggen min/ vet hvem jeg er / ikke vet hvem jeg er men vil ta bilde likevel når dere møter meg her på hove (ja, mange er sånn ” vet ikke hvem du er, ingen bryr seg om deg men kan vi ta bilde likevel?”). Jeg synes det er kjempehyggelig når folk kommer bort, OM dere er hyggelige så er jeg hyggelig. Man kan ikke komme bort til meg å dytte, være spydig og så forvente at jeg skal ta tid ut av min dag for å ta masse bilder, fordi jeg har ting her jeg også skal rekke, venner som venter på meg. . Ja, dere skjønner. Jeg sier aldri nei ti bilde med mindre jeg må løpe for å rekke noe, eller menneskene som spør om bilde er spydige. Så da vet dere det. Jeg blir kjempeglad for å møte dere, og mange av dere er så søte og kommer med komplimenter som gjør meg SÅ glad og takknemlig! Men jeg er ikke en sånn jente som ikke sier ifra når jeg mener jeg blir urettferdig behandlet. Folk har sagt her “åja, du er sophie elise, ingen bryr seg jo egentlig om deg”, og da svarer jeg “nei, og jeg ANER ikke hvem du er, så.. hvem vinner?”. Jeg sier ifra, og det bør alle gjøre!

 

Siste innlegg