HOVE DAG 3

Jeg har akkurat dusjet, og sitter nå i campingvognen og hører på regnet – jepp, det høljer virkelig ned der ute og jeg lurer på hvordan det kommer til å bli på konsert senere! Idag skal vi nemlig se både the script og the lumineers som jeg liker veldig godt, så stemningen kommer sikkert til å være på topp uansett! 

V.I.P hehe neida

Vi startet kvelden i går med å lete etter Benny i noe som føltes som tre timer, vi klarte aldri å finne hverandre rett og slett! Mens jeg gikk å letet etter han fant jeg Caroline Maria som jeg var sammen med her i fjor, så da hang jeg meg på henne en liten stund. Jeg traff også noen hyggelige gutter som hørtes ut som om de kom fra Stavanger, som fikk ta bilde med meg i bytte mot at de fulgte meg rundt. Haha, her “kjøper” jeg meg venner skjønner dere. . 

Men så fant jeg endelig solstrålen min! Han hadde vært vanskelig å finne fordi han. . wait for it.. hadde vært å kjøpt kebab når han egentlig skulle møte meg ved teltet. 

 

Rett etter vi hadde tatt dette bildet kom det noen blogglesere bort til meg og sa ” går det bra med deg? du ser så full ut!” og så hadde jeg ikke drukket en eneste dråpe. . Haha, sliten kanskje

Jeg har på meg en bh med nagler fra nelly HER. 

 

Så var det maclemore, som jeg personlig synes var den beste konserten i går av alle vi så. Herlige gutter som var kjempeflinke på å ha kontakt med publikum. 

Et herlig bilde fra Maclemore! Ser dere hvor stor rumpe jeg har fått forresten? Haha, hemmeligheten er. . spis mye belgisk vaffel. 

Etter Maclemore løp vi rett til Kings of Leon som også var fantastisk, vokalisten er jo sinnsykt flink live. Nesten utrolig, men det var faktisk bedre enn på plate 🙂 

Etter vi hadde vært på kings of leon i over en time:
Benny: Men når er kings of leon?
Meg: Ehh, vi har vært her i over en time. . 
Benny: Kødder du?  

Og så etter en stund kom det noen gutter bort til oss:
Gutt : Hi, my name is Bill, this is Ryan and that is Paul. What is your name?
Meg:
Oh, your english? Thats so cool! My name is Sophie and this is Marte and Benny.
Og så begynte jeg å forklare hvor vi bodde, på engelsk såklart, og vi snakket leeenge sammen med dem. Mens de sto der så snakket vi også OM dem, på norsk, fordi de forsto jo ikke oss . . 
Marte: Ahh, han der er jo kjempekjekk, såå min type. Eller, kanskje han der.
Meg
: Ja, han der hadde fin genser
Guttene : Altså, vi kødda. Vi er norske. .

Troooor dere vi ble flaue eller!!!  

Vi avsluttet kvelden med 2 Chainz som også var veldig gøy, selv om han sa “motherfucker” i annenhver settning, haha.

 

33 kommentarer

Siste innlegg