HOVE DAG 2

Gjett hva som skjedde igår. . Rett etter jeg hadde blogget igår gikk jeg på do og der klarte jeg å ødelegge telefonen min ved å miste den i gulvet. POKKER!!! Igår var jeg forbannet på grunn av dette, ettersom det fristet så latterlig lite å kjøpe meg en ny når det ikke er så lenge siden sist. Men men, thats liiife. 

Humøret mitt ble straks litt bedre da min kompis Halvor og noen kompiser av han (funny boys kaller de seg sammen) kom til campingvognen vår for å lage en episode av youtubeserien deres! Det ble veldig morsomt og de er noen herlige gutter! Skal kanskje løpe bort til hytta deres straks for å spille inn noe annet om jeg rekker, håper det. 

 Jeg er med fra ca 05:44 

Etter filmingen igår gikk vi for å hente båndene våre, og til min store overasskelse fikk jeg pressepass. HELDIGE MEG! Da får jeg sett artistene litt nærmere enn alle andre, så vi får se hvor mye jeg benytter meg av dette. Jeg vil jo være sammen med venninner også. Vi var iallfall ute igår, og jeg møtte kjempemange hyggelige mennesker og var full som bare det. 

Idag sto vi opp å kjørte til byen i en cabroilett sammen med en bekjent! Jeg fikk høre at vi skulle kjøre “cab” så jeg trodde det betydde taxi, men tydeligvis tok jeg feil. Bil uten tak = big NO NO om man har extensions, haha! Det fikk jeg og Anne-Sofie erfare på den harde måten . . Men det SYKESTE skjedde mens vi kjørte! Vi så en mann som løp i en sinnsyk fart ned en bakke mens politiet kjørte etter han, og så klarte han å dukke ned bak en trapp slik at politiet kjørte rett forbi og alt dette vitnet vi på fem sekunder. Det høres sikkert ikke så spennende ut, men DET var det. Jeg dukket fordi jeg trodde mannen som løp hadde pistol, haha. Jeg tror enda han hadde det, men ingen av de andre så noe. 

Men jeg fikk kjøpt meg ny telefon, og resten av dagen har vi shoppet litt, jeg har lett etter feriegave til kjæresten man fant ikke noe worth shit fordi alt her er enten for jenter, eller så er det stygt. Skulle ønske jeg hadde jentekjæreste, det hadde vært lettere. Eller, nei. 

Ikveld skal vi se Joey Badass, Jake Bugg, Maclemore, Kings of Leon, 2 chainz og Modestep! 

 

35 kommentarer

Siste innlegg