dag 5 i Barcelona!

I går var på beachparty, en gang i året feirer spania at sommeren er på vei (om jeg ikke tar helt feil), og denne dagen var tydeligvis i går! Over en million mennesker var på stranden i Barcelona, og det var heeeelt kaos. Politi og sykebiler overalt, siden jeg bor i lille harstad har jeg aldri sett folk drive på med dop helt åpenlyst men her så man ett eller annet sykt uansett hvilken rettning man snudde seg i. Folk skøyt opp rakketer til både øst og vest, og med en gang vi kom var jeg ganske redd, men når man hadde vært der en stund brydde man seg ikke så mye! Jeg hadde heeelt noia i starten for å bli skutt ned.

Det var veldig vanskelig å fange på bilde hvor mange mennesker som faktisk var der, dere kan jo tenke dere at stranden går enda 1 km nedover, og maaange kilometer bort, pluss mennesker over alt bak meg også.

Vi møtte blandt annet noen tyske skatere som var veldig hyggelige, det kryr av skatere her og på stranden igår var det ingen unntak.

 

Men, så til idag! Vi startet dagen med en liten soldans, og jammen kom det ikke sol etterhvert! Om dere vil at solen skal komme er det bare å danse til gode gamle ” Hey Ya” med Outkast

. . Og idag har det vært helligdag så nesten ingenting var åpent, men det visste ikke vi så da tok vi turen til et kjøpesenter. . Haha, deeet var en lang tur for ingenting – trodde vi, men så var det en bowlinghall der så da bowlet vi istedenfor! Jeg har en del bowlingtraumer fra da jeg var yngre og ALLTID kom på aller siste plass, så derfor var jeg ikke overbegeistret når Mathias fikk ned alle på første forsøk og jeg fikk ned to kjegler. Trenger vel ikke påpeke at jeg tapte engang! 

Toppen er fra bikbok og skjørtet er fra romwe.com 

Så, et par svar på spørsmål. Grunnen til at jeg blogger så sent på dagen her nede er fordi nettet er så tregt at jeg kun har tid til å bruke et par timer på et innlegg om kvelden. På dagen vil jeg jo helst gjøre noe! Og til dere som lurer på hvor gammel Mathias er, så er han født i 94, akkurat som meg. Altså, 18 år. 

 

30 kommentarer

Siste innlegg