dag 4 i Barcelona

Nå har jeg fikset kategorier til dere på bloggen om ferier! Bare se litt ned til høyre på bloggen under arkiv, så får dere bla igjennom alle reisene jeg har vært på 🙂 

I dag dro vi på et senter jeg faktisk ikke aner hva heter, vi ba bare taxisjoføren ta oss til et sted som har åpent ettersom hele handlegaten La Rambla holdt stengt. Vi hadde eksterm flaks med hvilket senter vi kom til, for der hadde de både Bershka og Mango – og min og Mathias sin nye favoritt, Pull and Bear! 

Etter et par timer der var vi litt trette, og alt jeg ville var å dra hjem. Slik ser jeg ut da, og som regel sier jeg ” Mathias, slutt nu”. Haha.

Skjørt fra http://romwe.com/ og topp fra bikbok

. . Men med min kjære blir jeg alltid i godt humør igjen! Han vet nøyaktig hva han skal si / gjøre for at jeg skal bli glad. Og for at jeg skal bli sur, haha.

Dette var det jeg fikk plukket med meg idag. Jeg er ikke så veldig glad i shopping, med mindre det er på internett, så det at jeg fikk med meg hele tre ting hjem er en ganske stor oppnåelse!

Nå skal vi dra ned til stranden å se på fyrverkeriet, i dag feirer de offisielt sommer i spania, og det er ventet over 1 million mennesker på stranda. Jeg er litt nervøs faktisk, 1 million småfulle mennesker + fyrverkeri? Well well. .

23 kommentarer

Siste innlegg