dag 2

I går mens jeg satt og blogget kom Mathias med denne ballongen til meg i gave, pluss en hellokitty sjokolade! Såå koselig, og jeg ble kjempeglad ettersom Rapunzel på ballongen er min favoritt disneyfigur.

Utpå kvelden igår dro vi ut for å spise, de fleste drar ikke ut her før klokken er rundt 22. Vi spiste tapas på et sinnsykt dyrt sted, for denne lille retten under her som var noe slags fisk kostet det 40 euro. Men vi fikk smakt på mye rart, og det var en koselig kveld med kjempegod service. 

Etter vi hadde spist gikk vi litt rundt og tok bilder, haha. Standard! Kjolen jeg har på meg er fra sheinside

Idag har vi vært på kjøpesenteret “Las Arenas” og det var helt okei, de hadde Sephora og Mango men jeg fant ingenting jeg ville ha. Sikkert fordi jeg er så sinnsykt gjerrig på penger, haha. På taket var det kjempefin utsikt hvor vi kunne sitte å spise litt, så om dere er i Barcelona bør man egentlig bare dra til kjøpesenteret for utsikten sin skyld, ikke butikkene. 

Slik så jeg ut der! Kjolen er også fra sheinside

Men, denne fikk jeg kjøpt! Elsker piercinger som henger litt. 

Så nå sitter jeg her og blogger mens min kjære leser woman, haha. Nå skal vi gjøre litt treningsøvelser (ikke sex), men helt seriøst push ups, sit ups osv. Jeg gjør et antall hver dag, så da er det like greit å få latingen med meg:-) 

33 kommentarer

Siste innlegg