dag 1 i Barcelona!

Vi har hatt en utrolig første dag i Barcelona! Vi ler og tuller hele tiden og jeg føler det akkurat slik jeg følte det sist gang vi var i syden for tre måneder siden – full av kjærlighet!

Vi startet dagen med å gå litt rundt for å finne et sted å spise frokost, det var også greit å gjøre seg litt kjent her. Etter vi hadde spist fant vi en liten park hvor vi satt oss ned, snakket og tok litt bilder

I parken! Jeg har på meg skjørt fra bikbok, topp fra sheinside.com og smykke fra nelly! 

I parken var det en mann som “trikset” med såpebobler, kjedelig å se på, men gøy å ta bilder av! Dette bildet er akkurat når boblen sprekker på midten. 

Så spaserte vi til Sagrada Familia som er en veldig kjent kirke som enda ikke er ferdigbygd, de har holdt på sinnsykt lenge med dette. Utrolig kult!

Etter en stund ved kirken dro vi til Park Guell som er en utrolig stor og fin park ganske høyt oppe i byen slik at man har god utsikt. Det anbefales på det varmeste å dra dit, mye på grunn av de herlige gatemusikkantene som opptrådde der. Jeg blir i godt humør bare av å tenke på det! 

I Park Guell ble vi tegnet av en mann, jeg var egentlig HELT imot dette i utangspungtet fordi : 1. det er kleint å sitte på fanget til kjæresten å smile mens man blir tegnet og mange folk står rundt og tar bilder. . 2. om han gjorde meg stygg ville jeg blitt deppa. 3. om det ikke ble noe bra hadde jeg blitt klein på vegne av han som laget bildet.

Meeeen det ble helt OK! Lignet ikke så mye akkurat, men er et koselig minne å ha. 

Når vi kom hjem ble det bassengavslappning. Vi har bassenget på taket noe som er perfekt fordi det er litt kjølig der, så man kan ligge flere timer i sola uten å bli lei. Idag sovnet jeg faktisk på taket og fikk godt med farge – men ikke like bra farge som Mathias. . han var mye blekere enn meg før vi gikk opp på taket, mye brunere når vi kom ned. 

Meg i dagens bikini på badet vårt! Vi har faktisk fint bad med stor dusj (så stor at jeg klarer å legge meg ned på gulvet i den), og et bobblebad. Biknien er HERFRA 

 

55 kommentarer

Siste innlegg