barcelona neste!

For meg finnes det nesten ingen negative ting med å reise. Jeg synes det er morsomt å stresse til flyplassen, vente på flyet, sitte på flyet, hente bagasjen og alt det “vanlige” mennesker kanskje ser på som et lite helvette man bare vil få overstått. Men er det noe jeg h-a-t-e-r så er det å pakke. Jeg trodde kanskje jeg kom til å like det når jeg fikk en fin, rosa koffert, men den gang ei! 

Tar med meg nye extensions og masse nye smykker!

I morgen drar jeg og kjæresten til Barcelona, og ettersom vi har en del timer på gardemoen å slå ihjel tenker jeg at neste oppdatering blir derfra. Desverre har vi ikke internett på hotellrommet vårt, men i lobbyen skal det være internett så jeg kommer med en oppdatering om dagen. Denne ferien skal nytes, og vil prioritere. . ja, kjærligheten? Haha. Jeg har iallfall lagt opp en slags plan for hva vi skal gjøre hver dag, jeg er planleggingsfreak delux. . Men, gøy blir det! 

Har allerede valgt ut reiseantrekk for morgendagen, og har det på meg i kveld også. Herlig behagelig genser fra romwe.com som på bildet under, og jeans!

 

 

 

31 kommentarer

Siste innlegg