en god nyhet

Har brukt dagen på å se the real housewives of beverly hills! Dere er NØDT til å se på det, haha. Det er ikke uten grunn jeg har blitt sinnsykt avhengig. . I morgen er det mandag og planen er å grille med noen venner og kjæresten, så jeg håper det blir fint vær. Pluss jeg har kjøretime, en av mine aller, aller siste. Snart har jeg lappen, takk gud sier jeg bare!

Forresten, jeg har en god nyhet til dere jenter der ute, eller kanskje gutter som skal kjøpe en presang til kjæresten? Nå får dere 10% rabatt hos luxushair om dere skriver inn koden sophiex når dere sjekker ut! Dette sparer man noen hundre kroner på, så jeg ville sagt at det er et godt tilbud – om du er under 18 år, kan du bestille med postoppkrav uten problem, det gjør jeg hele tiden! Det er gratis frakt ut juni også. Og jeg bruker farge nr #2, om du skulle ha problemer med å velge farge anbefaler jeg at dere ser på fargekartet HER 

Tilbudet gjelder til ut dagen i morgen, altså 17 Juni! 

Enten kan dere ha laaaangt hår med extensions (her bruker jeg 65 cm, men vanlivis funker 50 cm helt fint) 

Eller klippe de litt kortere når de begynner å bli slitt slik at dere får kort, tykt hår! Det har jeg gjort her. Når man klipper det til sin naturlige lengde gjør det ingenting om det er litt slit, så dette er hår jeg har hatt i seks måneder som virker helt nytt i den korte lengden. 

Blomsterkransen og kjolen er fra madlady.se 

 

 

 

25 kommentarer

Siste innlegg