babyfeber liksom

Sitter og tenker litt på framtiden ogsånt. Haha, dypt. . Funderer på å begynne å jobbe med noe annet utenom bloggen når jeg er ferdig på skolen, rett og slett fordi jeg vil ha noe å gjøre. Mange tanker om slike ting, men jeg får vel rett og slett bare se hvordan det spiller seg ut med livet generelt. Hvem vet, kanskje jeg har barn om ett år. Haha, man vet jo aldri. . Drømmer at jeg er gravid ca hver natt, er det ett tegn?. Men det er egentlig mest mareritt for å være ærlig, kunne aldri i livet ha fått et barn nå. 

I dag har jeg vært sammen med vennniner og spist taco, vært på nupen (et fint sted i harstad enkelt og greit), og snart kommer Mathias hit ♥ Det er helt sinnsyyykt hvor forelsket jeg enda er, trodde slikt gikk over etter en stund, men jeg føler det bare enda mer hver dag. Da er det vel ekte. 

Meg når jeg går tur i hasjplantasjen. Haha neida, men det ser nesten litt slik ut..? Topp HER på nelly og bukse HER. Og nei jeg har ikke firkantrumpe, jeg har noe i lomma som gjør at det ser litt merkelig ut.

På nupen. Som dere ser var jeg sykt glad for å sitte ute i det kalde været. 

Dette har jeg på meg nå! Husker dere simpsonsskjorta jeg brukte en del tidligere, som mange av dere heller syntes hadde passet bedre til shorts? Vel, da måtte jeg jo skaffe meg en slik shorts da. . Fra choices.com 

adlinks fra nelly! 

 

46 kommentarer

Siste innlegg