nye klær!

Her kommer bilder av noen av klærne jeg bestilte på nelly sist søndag! Jeg var så uheldig at noe av det jeg bestilte sist var utsolgt, så derfor måtte jeg kjøpe noe annet – eller, måtte og måtte, hehe. Jeg ville, jeg elsker å vite at jeg har bestilt klær som jeg kan gå å vente på. Når jeg åpner pakken har jeg også nesten alltid glemt hva jeg egentlig bestilte, så det er en overasskelse hver gang.

Peplumtopp med striper kan dere kjøpe HER – peplum (skriver man det sånn?) funker veldig bra om man vil se tynnere ut enn hva man egentlig er! Jeg betalte 179 kr for denne. 

Beklager de dårlige bildene, kameraet ville ikke samarbeide i dag. . Singlett med motiv kan dere kjøpe HER 

Kjole som jeg sikkert kommer til å bruke i helgen, da får dere se bedre bilder! Kan ikke bruke bh under, men synes den var veldig fin uten også. Kan kjøpes HER for 599 kr 

Skoene har jeg både i rosa og svart, jeg ELSKER de! Hælen er bare 10 cm, så de er ikke vanskelige å gå i heller. Jeg trengte sko jeg kunne bruke i litt andre anledninger enn party, og disse passer perfekt i brylupp, barnebursdag, familiebursdag, konfirmasjon osv. . Kan ikke komme med sko på 15 cm føler jeg, da! Kan kjøpes HER for 149 kr.

24 kommentarer

Siste innlegg