kjendisbesøk imorgen

Jeg har brukt dagen på å rydde rommet, fordi i morgen kommer det faktisk en KJENDIS hit! Og da mener jeg ikke en “bloggkjendis” men en ekte kjendis, haha. Vi skal filme til noe hemmelig, hater at slike ting må være hemmelig men når man filmer får man ofte ikke si noe før det kommer ut. Kanskje dere får se hvem som kommer hit i morgen, håper jeg får legge ut bilde men er ikke helt sikker enda. Satser på det beste!

Bare slapper av på gulvet, liksom! Har på meg en tskjorte fra NOAH og skjorts fra kimstore 

Ser dere myggstikket rett under høyre kne? Jeg reagerer på myggstikk så det er mildt sagt brutalt hver gang jeg får ett, haha. 

Ellers så har jeg fått sponset denne herligheten, som jeg gleder meg til å teste ut! De aller fleste av dere hel hørt om tangle teezer, den “magiske” hårbørsten som løser opp floker og ikke sliter på håret? Dette er nesten samme greia, bare at man skal bruke den i vann, i dusjen,med shampoo/balsam i håret eller når håret er vått generelt. Jeg tror den kommer til å være helt genial å ha med seg til Barcelona! Skal skrive mer om den når jeg har fått testet den der. Kan kjøpes HER

Nå ble det kanskje litt mye info her på en gang, men jeg kan gi dere en smakebit på det nye designet. Mye skal enda endres på, men bakgrunnen og headeren skal iallfall se slik ut. Noen som har noen ideer? Vel, nok om det – nå skal jeg se på real housewifes of beverly hills som jeg har blitt helt avhengig av! 

 

 

 

38 kommentarer

Siste innlegg