florida, here I come!

Jeg kan nesten ikke troo det, men jeg skal til . . FLORIDA! Jeg, mamma, pappa og lillesøster skal dra i to uker i september, den 15. september drar vi faktisk. Jeg gleder meg sykt, og tenk hvor mange bilder jeg kan ta der. Vi skal også være i new york et par timer! Men jeg trenger tips – hva skal jeg gjøre i Florida? Noen som har vært? MASSE TIPS ♥

128 kommentarer
  1. Har hus der, så var der for to uker siden! skrev masse om det på bloggen, så tenker jeg skal lage en guide. kan si ifra når jeg har postet den, men ta en titt innom bloggen min for å lese masse! :):)
   eeeelsker florida

  2. I Orlando: Cocoa Beach (veldig fin strand), Universal Studios (HARRY POTTER), Florida Mall, og spis på alle de kjente stedene de ikke har i Norge. Og Hooters hehe 😀

  3. Hei, vi har sommerhus i Florida! Vi reiser der ofte veldig ofte, det spørs egentli hvor du havner i Florida! Vi har i miami å jeg elsker plassen, shopping, sommer og strand! Noe å glede seg til, vi reiser ned hele sommer som kommer, også reiser vi den 10 september til den 30 september! Hadde vært kjekt og møte deg s å jeg kan ta deg med ut på stranda og de beste uteplassene – du har masse og glede deg til!:-D

  4. NYT SOLA! For det kommer til å bli vanskelig å nyte sol her i Norge 🙁 du fortjener det beste, god tur!

  5. Ja har vært i florida 2 ganger. Dere burde dra i universal studio parkene. Det er fornøyelses park. Annbefaler og gå i begge to, de er helt råe! Dere burde også ta en tur til Miami, fantastisk by! Shoppingen er UTROLIG bra der nede, og det er fullt av outletter og shopping malls . Ikke minst så er det døds billig! kommer ikke helt på hva mere dere burde gjøre atm, men dere burde dra til orlando en tur! Det er dær alle fornøyelsesparkene ligger 🙂

  6. Key West og Miami! Var der ifjor og anbefaler de!
   Prøv å få med solnedgangen på Key West, den er helt utrolig!

  7. HELDIG!! Har aldri vært der, så har dessvere ingen tips.. Har kjempelyst til å dra! God tur!! – selv om det er en stund til 🙂

  8. Åååh, HELDIIIIG! Jeg har vært der og du burde glede deg masse, masse! Universal Studios er sååååå gøy! Jeg husker ikke helt om “Harry Potter World” var i US men det kan du jo bare søke opp! Du burde ihvertfall dra dit, selv om du ikke er spesielt fan! Det er så utrolig kult, du føler helt klart at du er med i en av filmene!
   Shoppingen i Florida (jeg var i Orlando) er også veldig bra! Det finnes noen “outleter”, der er klærne litt billigere enn til vanlig! I USA er det jo uansett billigere enn i Norge, da!
   Kos deg masse!!

  9. Skal du til orlando bør du definitivt dra i universal studios!
   Så må du shoppe på outlet mall også 😉

  10. Var i USA, Florida for litt over et år siden, det er fantastisk! Har skrevet litt om det på bloggen min, faktisk, haha. Men uansett, når dere er der burde dere dra på en fornøyelsespark, helst ikke Magic Kingdom, dere kommer tl å bli dritskuffa, dra heller på Universal Studios! Og om dere har tia så dra til Florida Keys, herregud, er forelsket i det stedet. Og så er jo shopping en klassiker, og mat; spis på Five Guys, dere må SERRIØST prøve den burgern, den er heaven (er egentlig ikke såå glad i burger til vanlig).

  11. Vet ikke hvor i Florida du skal, men jeg var i Orlando på samme tid som du skal, typ september! Og hvis dere skal dit anbefaler jeg og dra på Dinsey World! Det var helt fantastisk bra, elsker det! 🙂 Det er 4 parker og vi var på alle sammen! Så var vi på cocoa beach.. Sykt fin strand, men masse folk! 😉 god tur!

  12. Key West og Miami!
   Også anbefaler jeg å besøke noen disneyparker, jeg var i 8 stk og det er virkelig gode minner for alle uansett alder!
   Masse som bør oppleves der, så kommer an på interesse 🙂

  13. Kjøre ned til Key West, veldig koselig by med masse moro å finne på. Dra innom Everglades nationalpark, her er det hundrevis av krokodiller, du kan kjøre båt rundt i en sump og se de osv! Og ikke minst dra til Miami 🙂 beste strendene!

  14. Har vært i Florida godt over 20 ganger faktisk! 🙂 Det er litt vanskelig å anbefale noe når du ikke har sagt hvor i Florida du skal, men her er noe:
   Miami South Beach. Orlando, hvor det er Disneyparker, Harry Potter-land, Universal Studios, MGM, Epcot, Blizard Beach, et veldig bra outletmall og vanlige shoppingmall’s som er utrooolig store. Key West. Key Biscane. Naples. Fourth Lauderdale. (Byer/øyer som er kjempe koselige.)
   Da jeg var mindre var det selvfølgelig Orlando vi dro til, med masse Dineyparker osv, mens når vi ble eldre var det mer attraktivt å dra til Miami. Stranden er fantastisk, Shoppingmallene er kjeempestore, og shoppingen i South Beach er veldig bra.
   Haha, så har du noe iallfall.! 🙂

  15. Hvis du skal til orlando anbefaler jeg universal studios, island of adventures (her harry potter parken er), sea world, discovery cove (beste parken jeg var i! dyrt, men så verdt det.)Shopping så er det Florida Mall og Orlando premium outlet som anbefales. Vi var en tur i Magic Kingdom (er mange forskjellige disneyparker, det er en av de) og det var alt for mange folk der for oss. måtte fort stå over 2 timer i kø før en attraksjon osv, kan hende vi bare var uheldige med dagen men den parken er en park du kan ta en tur innom hvis du har en dag til overs, det er ikke noe must.
   kos deg! 🙂

  16. Hei jeg anbefaler å dra til Bush gardens i Tampa der er det maaange karuseller også er det en dyrepark samtidig 🙂

  17. Ååå – så heldig 🙂
   Da jeg var i Florida, dro vi til Disneyworld – vi brukte faktisk 7 dager på å få med oss alle parkene! Det var utrolig gøy, og du burde dra dit <3 kos deg masse!

  18. Åå, så morsomt! Jeg var i Florida for litt over 2 uker siden, og det er dødsfint der! Noe du MÅ gjøre, er å spise på hooters, haha! Det var en av mine “been there, done that” greier. Også mååå du til Orlando på universety studios! SYKT bra 😀 og strendene der er helt sykt bra!! GLED deg :D:D

  19. ååååå d er dritgøy der!!!! Vi var der sommeren 2010 og skal tilbake til samme plass!! :-DD Dere mååå gå i alle disney parkene, d er ikke for små barn, eller jo d finnes karuseller til dem og, men di fleste karusellene er ganske heftige!! aahah, og i universal (den delen me karuseller) der er det en sånnen harry potter ting, den må dere gå i, den er helt utrolig! det var laaaang kø, tror vi sto i 2 og en hall time, men verdt det! og det sier vell sitt om hvor bra det er? 🙂
   Og alle kjøpesenterene er også dritbra! åå dere kommer til å få det skamkjekt, tro meg! :-DDDD ikke pakk med dere får mye, for shoppingen er fantaastisk!

  20. Hei 🙂
   Var selv i Florida for et par måneder siden, og det var virkelig helt fantatisk! Jeg har også vært i California(som man kanskje hadde trodd var eeenda bedre), men likte faktisk Florida mye bedre!
   Kommer litt ann på hvor dere har tenkt dere, men regner nesten med dere skal en tur til Orlando, evt bo der.
   Hvis dere skal der annbefaler jeg Universital studios på det STERKESTE! Er rett å slett en magisk opplevelse, er utrolig fint å masse å gjøre! Har forresten et eget Harry-Potter ”verden” der, som er verdt å sjekke ut!
   Anbefaler også Disney-world, Magic Kingdom var fantastisk! Epcot og Hollywood Studios var også bra.
   Hvis du skal i sør-florida så MÅ du jo til Miami, jeg har selv vært der i Miami Beach var sinnsykt fin!
   Håper du koser deg i Florida, Sophie! 🙂

  21. var i Florida for 2 år siden, var utrolig gøy! det jeg syntes var mest spennende var å bade med delfiner! definitivt en opplevelse! Ellers likte jeg veldig godt å være i universal, det var syykt mange gøy karuseller der 😀 hvis du liker sånn da.

  22. Så flott! Men det er viktig å ikke bare tenke at man skal shoppe. Er selvfølgelig mye bra shopping der, men du mister en stor opplevelse hvis du ikke ser deg omkring 😉 Anbefaler Disney World og Universal Studios (de har en HARRY POTTER THEMEPARK! med galtvort og greier, helt fantastisk!) og å gå på stranden i Miami. Utrolig sjarmerende by 😉 Også fint å dra helt sør til Key West, en bitteliten by helt sør i USA nede ved havet. Her er det mye fin natur, og ikke minst dyr (jeg så haier, delfiner, alligatorer, vaskebjørner, pelikaner osv.)!

  23. Dra til Disney World! Det er absolutt verdt å se, hvis dere skal det så dra hvertfall til Magic Kingdom. Miami beach må du også få med deg og selvfølgelig selve byen, fantastisk!! <3

  24. Var i florida for en måned siden, var utrolig gøy. du burde helt klart få med deg disneyworld og universal studios. det er også en park som heter bushgardens som du burde dra til hvis du liker berg og dalbaner. Noe som jeg synes var utrolig kult var everglades, der får du kjøre med sompbåt og se når de mater alligatorer. hvis du skal til orlando burde du helt klart dra på outletshoping (orlando international outletshopping. det er den største og helt klart beste) det er vel de tingene jeg har å anbefale mest! lover at du kommer til å like denne ferien! :))

  25. Var i Florida i sånn typ 2006, og da var jeg 10år, men man er vel aldri for gammel for Disney World?:) også må du til Universal Studios.
   Hadde tenkt å anbefale seaworld, men jeg tenker at den er det bare å glemme 🙂

  26. Har vært der 9-10 ganger fordi morfar har ett nydelig hus nede i Tampa! BESTE PLASSEN <3 Hvor i Florida skal dere? Er så masse ting å gjøre i hver enkelt by! Skal dere til Orlando kan dere gå i Sea world, Disney world, vannparket... ÅÅ , misunner deg! Florida er ELSK!

  27. jeg har vært på roadtrip i hele USA og Florida var mitt favoritt sted! Det er utrolig mange kjøpesentere og strender der! Jeg vet ikke noe spesifikt du kan gjøre der, men vet at du alltid finner på noe i Florida 🙂

  28. Florida har veeldig mye forskjellig! jeg var i sarasota området. hvis du kommer deg litt utenfor byene, kan man f.eks dra på aligator safari med ville aligatorer! sykt gøy! og et bedre alternativ enn delfinshow etc. det er veldig mange malls, så det er mye shopping! hvis du ikke føler deg gammel nok, så er universial studios og de greiene der morsomme (orlando) 🙂 håper du får en fin tur!

  29. Var i Florida i fjor sommer:) Vi var i Orlando, Key West og Miami! I Orlando anbefaler jeg å dra på UNIVERSAL STUDIOS:) det var det morsomste med hele turen:) du kjører karuseller som det føles som ting skjer på ekte!! du er foreksempel med på reisen til harry potter! og redder verden med Spider man! det føles helt ekte, kjempe gøy!!! Det var også morsomt i Sea World og Disney World:) og dere burde også ta dere en tur til Key West! Det er et helt fantastisk sted, med masse rare,men kjempe fine bygninger. Det er også et fantastisk bade sted! Det er også masse ting og gjøre og se på der! Og i Miami er det jo masse shopping muligheter og bademuligheter:)) og er dere i Miami burde dere dra på Everglades;) det er en alligator/krokodiller park! Der dere tar dere en tur i sumpene og ser de svømme rundt i vannet og etterpå er det show med en crazy man! Og så går dere rundt og ser på alligatorene som er i bur! Og den størte krokodiller som er i USA! Du burde glede deg masse for Florida er et helt fantastisk sted;)) GOD TUR

  30. Hei! Var i Florida i fjor sommer – i Miami og Orlando. I Miami er det jo shopping og strand som hovedgreia, men det går også an å ta en “Duck Tour” som er en bil/båt “sightseeing” som bla. viser hus til kjente folk, kjente bygninger osv. I Orlando dro vi til Universal Studios som var veldig morsomt! Anbefaler veldig å dra til Everglades (sumpene i Florida) på “airboat-safari” så dere kan se alligatorene. Var utrolig morsomt, og vi så endel andre dyr da vi var der også. Det er bare å glede seg! Vi dro også til Clearwater Beach (rundt en og en halv time utenfor Orlando, mot Tampa) og badet der. Strendene var helt fantastiske, og vi dro også ut på delfinsafari der man fikk se dem utenfor fangenskap. Det er som du skjønner masse å gjøre der, og dere kommer ikke til å kjede dere! Et lite tips er at dere planlegger i forveien – vi tjente i hvert fall endel på det. Er forresten også massevis av Outlet’s i både Orlando og Miami! God tur 🙂

  31. Hvis du skal til Orlando anbefaler jeg Orange Blossom kjøpsenter! Er syykt stort i de fleste nordmenns øyne, kjempebra utvalg av butikker, med både merkeklær og billige klær! Det er også små “boder” rundt omkring på senterer der de selger piercinger, klokker o.l. 🙂
   Siden du er dyreelsker (som forsåvidt jeg også er) anbefaler jeg deg å holde deg unna seaworld. Ble bare deppa av den parken der. Animal kingdom er derimot fint 🙂
   Tilslutt, hvis dere skal leie bil; KJØP GPS!! Ikke lån hos bilutleierne, det er mye billigere å kjøpe selv, f.eks. på walmart. Og trust me, hvis dere skal kjøre på egenhånd MÅ dere ha GPS.

  32. Dere bør dra ut i everglades å kjøre båt med krokodiller, var kjempe gøy når jeg var der:)
   Dere bør også ta en tur innom sawgrass, et megastort outlet senter med masse masse butikker med alle slags merker:)

  33. Jeg har vært der. Ville reist til alle fornøyelsesparkene du finner i Orlando. Og tatt en tur ned til Miami, der er det utrolig fint 🙂

  34. Var i Florida på akkurat samme tid i 2011. Vær litt obs på at det kan være dårlig vær, det var det hvertfall når vi var der på den tiden av året.. Eller ikke dårlig dårlig, men kom noen regnskyer og tordenskyer i blant. Men absolutt en fin plass å være på, var der også i påsken 2010 og det var heelt supert med masse fint vær og varmt! 🙂 Kos deg! Misunnelig…

  35. Jeg var 14 dager i NYC og fire dager i Florida, og de fire dagene i Florida var virkelig et helvete av en grunn – været. Det er utrolig fuktig luft der, og det bør du forberede deg på. Det var sykt ekkelt å puste, og ganske utmattende vær generelt. Regner med at du skal til enten Miami eller Orlando, ettersom resten av Florida bare er en pensjonistby. Men hvis du drar til Orlando, er du nødt til å dra innom Universal Studios! The Wizarding World of Harry Potter, Jurassic Park osv er helt fantastisk og noe av det beste jeg har opplevd i mitt liv. Og Disneyworld da, hihi 🙂
   Kos deg!

  36. Har vært i Florida for mange år siden. Var i Orlando, Miami og Fort Lauderdale. Du burde absolutt besøke flest mulig av parkene som er i områdene rundt nevnt over. Både Disney World, Seaworld og Epcot Center. Søk litt rundt på nett, så finner du nok mye spennende å gjøre der. 🙂

  37. Har hvert i Florida,Orland ! koste meg kjempe masse der, så du har mye og glede deg til !
   Vi var der i 10, og det synes jeg var for lite, siden det er så mye nytt og oppleve der, så det er lurt og bruke dagene godt !
   vi var i mange forskjellige parker,store strender,shopping osv ! kjempe gøy

  38. Har vært i Florida, du burde dra til Disney world! Er supergøy der selv om man ikke er barn! Også burde du dra til Bush (?) Gardens, det er en stor fornøyelsespark med mange berg og dalbaner ogsånt om jeg ikke husker helt feil! Du er heldig som får dra dit, skulle ønske jeg kunne bli med, haha! Men håper du koser deg masse der, selvom det er en stund til! <3

  39. Du måå dra i disney parkene, det er en stund siden jeg var der nå men som jeg husker så var det sykt gøy!! Helt sykt mange bra karuseller og masse mer!! 🙂 Du burde også dra på en av strendene litt uten for florida, de er kjempe fine!! 🙂

  40. Var der i påskeferien i fjord. Dere MÅ leie en cabriolet å kjøre nedover til Key West, og ha en eller fler overnattinger der. Er helt fantastisk der – dere kommer ikke til å angre 🙂

  41. Bush garden driiiiiit gøy, kjør ned til key west kjempe fint der.
   Disney også, sea world, miami beach. Og kjøpesentere, tampa. 😀 elsker usa

  42. Vi drar til Miami eller Orlando nesten hvert år. Strendene i Miami er helt nydelige, og det er masse bra shopping og restauranter i Miami Beach. Også er det mange fine kjøpesentre der.
   Vi leide et stort hus i Orlando i mars, det var faktisk billigere enn å bo på hotel. Hvis dere drar til Orlando anbefales Disney World og Universal absolutt, men det er fire vanlige parker i Disney, og to parker i Universal så det kan ta en stund å få gjort alt. Vi så også et Cirque du Soleil show i på Dowtown Disney, og det er difinitivt noe jeg vil anbefale!
   P.S. Hvis dere får tid, MÅ dere prøve å få sett et Broadway show når dere er i New York!
   Håper dere koser dere masse! <3

  43. det er sinnsykt gøy der ! jeg har vært der 3 ganger <3
   det er kjempe gode is der <3 og anbefales å dra til sea world <3 også er det delfiner med stranda <3

  44. South beach er den mest trendy stranden du kan finne i verden så den må du dra på!
   også ocean drive som er den mest trendy gaten i hele verden som har et profft nattliv(noe du kanskje liker)hihi.
   Men jeg var der og du glemmer seriøst aldri det,dette er forresten i Miami og nærmere bestemt south beach.På ocean drive så kjører det bare lamborghini,porcer,ferrarier,limoer osv og på resturangene der serveres det drinker som er 2 L store.Du blir mett for å si det sånn.Du må prøve pinia colada og strawberry daiquri.
   Også kjøpesntere som aventura,dolphin mall,bal harbour må du besøke!
   er det noe mer så bare spør vært der 4 ganger!

  45. Jeg har vært i Florida to ganger før. For et uforglemmelig tur! Du kan være på stranda, shoppe, gå på ressuranter(?), parker. Osv! 🙂

  46. Var i Florida forrige sommerferie, du burde GLEDE deg!!
   Miami er en sååå fin by, i tilleg burde du dra til the florida keys (Key Largo, Key West osv.), og MÅ du sånn serr dra på scuba diving. Det er helt fantastisk!!

  47. DISNEY WORLD!!!! Passe jo bra te dæ som endå ser å minne på barndommen 🙂 e så syyykt mye gøy dær for både voksne og barn!

  48. Jeg har vært der og det du absolutt burde få med deg der er Miami, fineste byen jeg har vært i!
   Universial studios: hvis du liker syke berg og dal baner og 4D attraksjoner! Haha høres kjedelig ut med er så sykt gøy!
   Disneyparkene: synes Hollywood studios og epcot er de gøyeste, har vært i alle..
   Diverse “malls” dødsbra shopping!
   Premium outlets: merkeklær og VS til en VELDIG billig pris.
   Key west: nydelig sted !
   Håper det var til hjelp:) bare Google de forskjellige tingene så kan du se.

  49. Var i Florida i fjor, og det er helt SINNSYKT der!! 😀 Utrolig varmt, og herlig. I hvertfall, du måå jo bare dra innom Disney land, også MÅ dere dra innom Universal Studios (denne var faktisk 10 ganger bedre enn Disney), det er en slags park akkuratt som Disney, bare ekstremt mye råere! Masse bra bergogdalbaner, og helt SINNSYKT mange kule applikasjoner dere kan oppleve. Jeg er ett år eldre enn deg, men koste meg som en liten unge der inne, haha 🙂 Den parken er litt mer “voksen” enn disneyland, og en hel del råere. Dessuten må du jo bare innom shoppingen der, det er veldig mange sånne outlets butikker der, som er stoooore butikker som omhandler ett merke, hvor de har dritbillige salg. Det er senter med KUN outlets i Orlando, Florida som er helt kongeeeee. Også er det jo “Bush Gardens” som er enda en fornøyelsespark, med maaasse dyr og safarier:) Vet kanskje ikke om du liker sånt, pga du er så dyrevennlig, men der har de hvertfall også de råeste bergogdalbanene EVERRRR! Sea World trenger jeg vel ikke nevne kanskje:) Men i hvertfall, dra innom Universal Studios, det er absolutt den BESTE fornøyelsesparken i USA. Har reist ganske mye i USA, og vært innom veldig mange, men Universal slår alt!
   Håper du tok deg tid til å lese da 🙂

  50. Ja, har vært der flere ganger 🙂 Jeg syntes du burde stikke innom Key west eller Clear wather … Også disneyland! 🙂

  51. Usikker på hvor du skal men Orlando er ikke så veeeldig gøy bortsett fra blant annet Disney World som er der. Vil heller anbefale Fort Lauderdale og så Miami, spise på Hard Rock Cafè for eksempel.
   Disse er etter min mening beste stedene!
   Ellers så er det også utrolig fett å ha vært hos Kennedy Space Center som ligger lengre nord ved Cocoa, på “øyen” utenfor der. Anbefaler å ta turen der!
   Samt Daytona hvor du har den berømte Daytona Speedway løpsbanen. Og Key West.

  52. Hei, var i USA i sommer, i Florida! Nå vet ikke jeg hvir i Florida du skal, men jeg var I orlando! Hvis du skal dit burde du burde absolutt dra til parken Disneyworld! Du som er så glad i Disney! Det er såå utrolig fint der! To andre parker du burde dra til, er Universal Studios og Seaworld! Universal studios, har de laget som en helt egen by, og det er også der det er spillt inn masse filmer fra Universal. I seaworld, kan du se på masse dyreshow, mate delfiner, se på spekkhogger, delfin, hval show, og mye, mye mer! Ellers dro vi til en plass der vi kunne dra rundt i en somp-båt i en stor somp. Da kunne vi få se Ekte, ville alligatorer, som florida er så kjent for. Stranden du ABSOLUTT må besøke er Clearwater Beach og daytona beach! Begge er utrolig fine! Vi hadde det såå fint i Florida, og planlegger å dra tilbake! Håper du setter pris på tipsene! (Hvis du lurer på noe mer, bare ta kontakt på mail: [email protected] 🙂

  53. Dra på disney 🙂 Daytona, sånn alligatorgreia, å ikke minst: DRA PÅ STRANDA, så utrulig herlige strender i Florida 🙂

  54. Du burde virkelig dra til Miami! Jeg bor der nå, og det er helt fantastisk! Jeg vet ikke hvor dere skal, men dere burde dra til Key West (snorkling i Key Largo anbefales på det sterkeste), Orlando – da kan dere kjøre gjennom Tampa ned til Miami, Fort Lauderdale som ikke er langt unna Miami Beach. Når dere er i Miami burde dere dra på Hollywood Beach, som definitivt er den fineste stranden i Miami Beach. I tillegg burde dere prøve å hoppe i fallskjerm her i Miami (anbefaler Miami skydiving center). Everglades er også til å anbefale 🙂

  55. Everglades, disneyworld, universal studios, florida mall, outlets (massssse outlets), daytona beach, miami beach, key west, cocoa beach and so on! Det er så fint i florida, men hvor i florida skal dere? Ganske stort der da, så det kommer jo helt an på hvor dere skal 🙂

  56. Har vært i florida og du burde virkelig ta tatovering når du er der!
   Også har vi jo universal studios med masse karuseller! 🙂 OG Florida mall – enormt kjøpesenter

  57. Var der i 2010, det er helt faktastisk!:)
   Mye å shoppe! Vi bodde i en leilighet med mange leiligheter i orlando. Var i disney land, sea world, universal osv.
   Anbefaler mest universal 🙂
   Vi dro også på busstur til miami, det tok 4 timer med buss, vi lå over 1 natt, og dro tilbake dagen etter. Miami er også helt faktastisk fint!
   Ellers var det masse sol og bading, og shopping vær dag.
   Det finnes mange oulet, og ellers andre butikker. Victoria secret er flott!

  58. Hold deg unna krypdyr, og NYT sola.
   dra til disney world i orlando, skaff deg fake legg og dra på en klubb i miami. dere burde også leie en bil, og shop masseeeee. det er billig og bra. Og dra på epcot!!!! er en del av disney world

  59. Jeg har vært i florida noen ganger. Andbefaler deg og dra på de florida mall! Selvfølgelig det er mange men andbefaler mer og gå på de som er som type “outlet” fordi de er mye mer oversiktlige.
   Også hvis du liker type harry potter, simpson osv,- så dra til univurcity studio (eller hva det heter) hvertfall harry potter world.
   ahah, kos deg <3

  60. Heisann!
   Jeg har vært i Orlando, Florida. Altså, når du først har vært der og fått opplevd den fantastiske plassen, kommer du til å lengte tilbake nesten hver dag! Jeg elsker plassen, og kommer garantert til å reise tilbake dit!
   Det er så hyggelige folk, god mat, shoppingmuligheter og parker i nærheten! (for eksempel disney land og universal studios) Da jeg var i Flordia leide vi oss et hus. Hver dag sto jeg opp om morningen for å ta meg en runde i bassenget, for så og sole meg og ta en dusj. Du må kose deg masse! Minne for livet, altså!

  61. Jeg har vært i Orlando, Florida i 2011! Utrolig fint der, og masse god og billig mat! Du burde glede deg masse, menneskene er så koselige der! Anbefaler å dra innom Disney World og Disney World Animal Kingdom, veldig koselig + at det er noen drit fete berg og dal baner der og man får tatt masse fine bilder! Fyrverkeriet i Disney World Magic Kingdom er helt fantastisk! Også angefaler jeg sterkt å dra på stranden som heter Clear Water Beach, kritt hvit sand uten noen stener, krystallklart blått vann og den er flere kilometer lang! 🙂

  62. Jeg har faktisk et hus der, det er badeland og parker.
   Universal studio er veldig bra.
   Og noe Undercover greier eller noe sånt, hvor dere kan komme ganske tidlig, og bli servert frokost.Svømme med delfiner,rocker,svømme i nærheten av haier(bare et glassvindu i mellom)og bade, når du kjøper inngangs billetten der får du med alt i kiosken gratis også:)
   God tur;)
   Ps: Er 10-12 år så jeg er ikke så flink til og beskrive;)

  63. Hvor i Florida? Du MÅ dra til Orlando på Universal Studios. Harry Potter land er noe av det morsomste jeg vet. Hvis du skal i den parken, burde dere kjøpe VIP-pass på forhånd, så dere slipper kø.

  64. NÅR DU FINNER UT HVA DU SKAL GJØRE I FLORIDA SÅ MÅ DU LAGE ET INNLEGG OM DET
   JEG SKAL OGSÅ TIL FLORIDA I SOMMER SÅ PLIS GJØR DET takk

  65. JEG HAR VÆRT DER OG DET ER VELDIG GØY ! MEN I FORT LAUDERDALE ER EDT ET SENTER SOM HETER GALLERIA OG DER ER DET MANGE FINE OG GØYE BUTIKKER ,F.EKS: VICTORIA SECRET ,ABERCROMBIE & FITCH OG MANGE BODER MED IPHONE DEKSEL OG SÅNN ! <3 HÅPER DET ER NOE TIL HJELP ! <3

  66. Vært der!Ambefaler å shoppe på Florida Mall og Dolphin Mall!På Dolphin Mall ute er det en resturang som heter Texas De Brasil❤

  67. Disneyworld og busch gardens er noe dere bør få med dere! Shoppingmulighetene er også fantastiske, om dere er i nærheten av clearwater har de et veldig fint senter der, ellers ville jeg anbefalt det store senteret i Tampa 🙂

  68. Universal studios, orlando!
   Discovery cove, orlando!! Favoritten min er definitivt discovery cove! Der kan man bade med delfiner og masse annet! 🙂 det koster en del å komme inn der, men da får du gratis mat og snacks!! 😉 og du får i tilleg inngang til seaworld. Håper du bruker noen av tipsene mine.

  69. Kom hjem fra Florida for ca 3 uker siden og Jaa det er kjempe mye å gjøre der!!! Anbefaler at dere drar på en veldig stor outlet i Orlando som har masse merke butikker til prisen av HM klær i Norge, og bla spa! De er utrolig flinke! ❤❤ Også de generelle parkene som Disney World osv.. Mye shopping der hahha:)

  70. Skal du til Miami området? Da burde du dra til Everglades! Det er et sumpområde hvor kan kjøre i en sånn båt med en svææær vifte på. Anbefales! Den gikk veldig fort og man hoppet nesten på vannet 🙂 Det kan være litt skummelt når alligatorene kommer helt inntil kanten på båten men det er heeelt trygt 😉

  71. Hei!
   Har vært i Florida ganske mange ganger, siden familien min har sommer hus der!:)
   Det er ganske bra shopping muligheter der! Du finner butikker overalt!
   Du kan jo også dra på Universal Studios. Det er kjempe morsomt å være der, selvom du ikke er så glad i å ta karuseller eller ikke. Det samme med Disney World. Når man er i USA, burde man også dra på en av de store butikkene som Primark, Walmart og Target! De selger alt fra møbler til mat der!:) Du kan også dra til Daytona Beach! Det er en KJEMPE stor strand, man kan kjøre bilen inn på selve stranda. Den ligger ca. 1 og en halv time unna Orlando.
   Husker ikke mer nå! Håper jeg kunne hjelpe deg!:)
   God tur!!:):)

  72. Hei!! Var i Florida i 2 uker i påskeferien.
   Jeg var en uke i Orlando og en uke i sarasota.
   Et sted du burde dra et Universal Adventure og Wet N Wild!!Btw: Du burde ikke bestille foret på resturanter der nede…… Da orker du ikke hovedretten..+ Du får gratis salat ogsånn på resturantene:-)Hilsen Meg<3

  73. hei!
   jeg har vært i florida, og jeg anbefaler sterkt alle disney parkene og de store shoppingstedene! Husk at der borte er en etasje på et mellomstort shoppingsenter her i norge like stort som en butikk der borte! helt sykt! kos deg mye og bli bruun! :*

  74. Det kommer jo helt ann på hvor i Florida dere skal. Vi var i Miami+Orlando. Var i Sea World, men det er kanskje noe du ikke liker? Er ikke sikker på hvordan det er der i forhold til dyrene. Men disneyworld er jo alltid gøy for store og små. 🙂
   I Miami likte vi best South Beach i stedetfor Miami Beach (samme strand, men ulike “steder” på stranda) fordi den var finere og det var mindre ekle greier der). Lincoln Street er en bra shopping-gate og Aventura Mall (tror jeg det heter) er et veldig bra kjøpesenter. Det går buss tror jeg, men alltid greit med bil. 🙂 Også var vi på cruise: Miami-Mexico og tilbake. Det var veldig gøy. Innom Key West en dag og Mexico i en dag, og det var utrolig bra, så hvis dere plutselig tenker at dere vil noe sånn så kan jeg iallefall anbefale Carnival Imagination (eller andre Carnival-cruise) 🙂

  75. Du MÅ dra på wet’n wild vannparken!! Og Universal Studios, Disneyland, vannparken i Sea World, Florida Mall (Floridas største kjøpesenter), aligatorsafari og ellers bare gjør alt dere kan gjøre! Padle i kajakk med sjøkuer var også veldig gøy, og kanskje noe du kommer til å like i og med at du er så glad i dyr.
   Om du vil se mer dere kan gjøre går det an å sjekke ut bloggen min under kategorien EF Språkreiser, da får du lest om alle mulige aktiviteter det er mulig at dere kan gjøre (mulig du har lest om det på bloggen til Tuva eller Therese i og med at de var der med meg). Kos deg kjempe masse Sophie!

  76. Jeg var i Florida i julen 🙂
   Du burde absolutt besøke disneyland, universalstudios, MIAMI, NASA, florida mall og forskjellige outletsenter. Vi var også i seaworld og på aligatorsafari, men jeg tror ikke du har planer om noe seaworld pga. forholdene dyrene har..

  77. ?Palm beach er den fineste stranden i hele Florida, var der en stund og ingen av strendene var så blåe digge og fine som den.
   ?Fort Meyers har drit mange kule aktviteter!
   Men her kommer det beste:
   ?The Keys, de øyene helt nederst! De er dritfine, og har hundrevis av muligheter for Scubadiving(dykking i koralrev) og fallskjermhopping, vannscooter, snorkling, undervannsaktiviteter!
   Dykking anbefales på den varmeste, det er noe man MÅ oppleve! Mange tror det er skummelt, det trodde jeg og men sannheten er at det er bare drit morro og veldig behagelig å være der nede!
   ?Så har florida gigantiske kjøpesenteret da, som også må besøkes 🙂
   Lykke til!

  78. Jeg var der i påskeferien!
   Du burde gå i Magic Kingdom og Animal Kingdom (det er to av de delene i Disney World). Og Universal Studios! 🙂

  79. Mitt tips er å dra overalt i Florida siden det er så utrolig fint der over alt. Jeg vet dette fordi det er 4 gangen jeg skal dra til usa, jeg har nesten vært over alt i usa. Jeg dra til sommern og er der 1 måned. men husk å dra innom Walt Disney World<3:)

  80. hvor i florida skal du? jeg var i fort lauderdale, og det var helt nydelig der. stranden og strandpromenaden er fantastisk! jeg var også litt rundt omkring i florida, og dro blant annet innom Universal studios. jeg anbefaler virkelig et besøk i Universal! harry potter land der er helt syykt, hvis du liker harry potter da 😉 jeg var også på et gigantisk kjøpesenter som heter Sawgrass mills! jeg som bare var der i et par timer klarte bare å være på 1/4 av hele kjøpesenteret, så jeg anbefaler å sette av et par timer der. heldige deg som skal til florida <3 vil gjerne dra tilbake dit

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg