kroppspress

Sorry, men jeg må bare få dette ut. Jeg er så utrolig lei av det nye kroppsbildet som har blitt ” in”, altså at man skal trene hele tiden, ha masse muskler å være så fit. Å være hysterisk opptatt av å være sunn, altså at man får en panisk følelse når man ikke får trent hver dag, det er IKKE sunt. Ikke missforstå, det er sunt å trene og det er bra å tenke litt over hva man spiser. Men alt for mye fokus på kropp og fettprosent er ikke bra overhode! Det er derfor jeg aldri skriver noe om trening eller mat på bloggen, fordi jeg vil ikke påvirke noen på den måten. Jeg føler jeg som blogger har et lite ansvar der, og jeg håper dere synes det er okei!

Fordi uansett hvordan man snur på det, så er det kroppspress. Kroppspress om masse trening og muskler er like ille som kroppspress om å være tynn. Jeg synes alle fitness-inspirasjonsbildene er like ille som thinspiration. At man SKAL løfte 10 kg mer, at man SKAL løpe 1 mil på under 60 minutter. . Det er bare sykt spør du meg, og at mange bloggere mater dette inn i hodet på bloggleserne blir jeg litt dårlig av. Er man sterk, fit eller muskuløs betyr ikke det nødvendigvis at man er sunn. Det kan fort gå over grensen til å være gal og helt besatt. Jeg føler at å sulte seg har gått over til å hele tiden løfte mer, og jeg tror at om man ikke klarer å løfte de kiloene, så får man like dårlig samvittighet som en anorektiker får når man “sprekker”.

Og det verste av alt er når folk sier ” det er ikke fint å være tynn, man må være sterk, fit, woho”. Det er individuelt hva man synes! Jeg er tynn, og det sårer å høre slike ting.

302 kommentarer
  1. Derimot er det ikke kroppspress å ha silikon, restylane og være syltynn? Snakk om å missforstå ass, er det noen blogger som presser lesere til å forandre seg er det denne

  2. du har jo ofte sånne innlegg på bloggen din, sikker på at det til slutt ikke e ei unnskylding for å legge ut nok et dristig bilde av deeeg

  3. Helt enig! jeg har trent i tre år nå, men det var for å komme meg ut av spiseforstyrrelsene jeg hadde, treningen har blitt en livsstil for meg, og derfor syntes jeg det blir så teit med de som trener bare fordi det er inn, og ikke fordi de har spesielt lyst! Folk er forskjellige

  4. Enig med første kommentar. Det du får fram her er på en måte at man skal være seg selv, og takknemmlig med det. Men her kommer du som ett ”forbilde” da du har restylane, silikon, fake hår og osv. Bra du mener det, er helt enig, men litt feil at det kommer fra deg hahah

  5. veldig enig, men du burde ikke ta til deg dette! du har en ekstremt fin kropp som de fleste jenter drømmer om 🙂

  6. Herregud! Jeg begynner å bli utrolig lei av alle klageinnlegg du har! For meg, virker det som om at du elsker å være tynn og sånt, men du trenger faktisk ikke å vise det til hele verden? INGEN bryr seg om du får en fit kropp eller ikke!
   Endelig noen som fikk førsteplassen med stolthet! sisteplass! Hun er gal og alt det der, mens du er mer ”perfekt”. Sorry meg, måtte bare få det ut

  7. Anonym: Sophie oppfordrer jo ingen til å ta silikon osv. Hun sier jo til alle at de må gjøre det som føles best for dem selv, og at hun selv bare gjorde det fordi det var noe HUN ville. Og hun snakker ikke mye om det, i grunn hadde hun ikke tenkt til det men det er bare leserne hennes som har mast på henne, så derfor har hun skrevet om det.

  8. AMEN SOPHIE ELISE ! NOEN HAR SKJØNT DET <3
   dritt lei av at alle tror det er mye sunnere å ha masse muskler enn å være tynn, men det kan være så akkurat like usunt, åhh..

  9. JEg er og ganske tynn, og når folk sier at det ikke er fint å være tynn blir jeg å lei meg. Og siden jeg er så tynn har jeg ikke verdens største rumpe eller verdens største pupper. Og når alle sier at man må ha stor rumpe og store pupper for å være fin og ha fin kropp, blir jeg ganske lei meg.

  10. Åhh herlig at du skrev dette! Er så forbanna lei av detta kropp greiene. Såå enig med deg. Bare se på Andrea Badendyck, tror kje hu e så lykkelig sjøl om hu kansje springe 2 mil kvar dag å 2 timar me styrketrening. Folk finne jo ikkje balansen i det heila tatt. altså. selvfølgelig du ska kje sitta på rævå heile dagen å spisa det du vil, men du ska kje føla deg pressa te å springa deg vekk å føla deg dårlig fordi du droppe trening eine dagen elle spiste ein lite sjokolade. For ein verden me leve i!

  11. Litt ironisk at du skriver dette da du poster veldig mange bilder av din egen kropp som selvfølgelig da er utrolig fin. Vil vel påstå og si at du er med på å påvirke leserene dine sitt kropps- og treningsfokus osv. i og med at flere av bildene dine viser mye kropp.. Altså min mening.. Men skjønner jo hva du mener, så er veldig enig med deg 🙂 Er dritt lei at alle bloggere skal være overdrevende treningsnarkomaner..

  12. Det er absolut riktig av deg å ikke velge å skrive om sånne ting. Jeg er så enig! Du er en av de få bloggene jeg takler å titte innom for her vet jeg at jeg ikke blir slått i ansiktet av blogginlegg om trening, fitspiration og cottage cheese. Nå er det jo ikke lengre akseptabelt å bare være tynn heller. Tenk at i dette samfunnet med all verdens typer kropper, er det kun èn som er akseptabel; tynn med muglende muskler

  13. synes jo det er like ille å vise fram disse silikonpuppene hele tiden. Selvfølgelig blir jeg lei meg, når jeg ser hvor små pupper jeg selv har, og alle bloggerne har silikon… vi “vanlige” folk kan jo ikke ta oss råd til sånt.

  14. Loool, du legger ut bilder av deg i lettkledde klær hele tiden der du viser både det ene og det andre… Du synes ikke det er kropspress det da? Ikke alle er tynn som deg, og du setter egentlig press på de som ser opp til deg, men ironisk nok skriver du dette innlegget? HAHA

  15. du er jo veldig opptatt av kroppen siden du har silikon osv. Men #no hate, digger bloggen din.
   Jeg trener aldri, for jeg vil ikke være perfekt folk må akspektere folk hvordan de er. Blir så irrtert av folk som tenker at jeg må se bedre ut enn henne eller at de trener 24/7 for de teite sakene. DU har rett det er helt galskap.

  16. Helt enig Sophie, supert at du får det fram og sier dine meninger. Er helt enig med deg!! 🙂
   Digger bloggen din <3

  17. Jeg er så enig! Alle disse “thinspo” og “fitspo” bildene er helt syke, og mange av dem inneholder syltynne jenter hvor lårene ikke treffer hverandre mens de står med beina inntil hverandre, noe som for meg ikke er fint eller sexy..
   Det er for dumt at mange får anoreksi og bulimi på grunn av dette, det gjør meg utrolig trist

  18. Noen prioriterer gjerne trening og sunt kosthold, det er jo opp til en selv om en vil gjøre det eller ikke. Du prioriterer silikon og restylane, det er ditt valg. Synes det er ganske latterlig at DU av alle, skriver om kroppspress.

  19. så.. kroppspress er fælt, men det gjør at du må legge ved et bilde av deg selv halvnaken? dette hang virkelig ikke på greip haha..

  20. sykt bra!
   jeg gidder rett og slett ikke lese flere blogger med bare sunn mat og trening!
   Jeg blir provosert, og føler at jeg ikke ser ut da!

  21. føler du ble litt dobbeltmoralsk her, du som setter kropp sååå mye i fokus med alle de fake greiene dine er jo ikke noe bedre en fitinspiration. Jeg bryr meg egentlig ikke om noen av delene men lurer bare på, hva er egentlig ekte på deg?? 🙂

  22. Hjelper jo ikke når du tar et bilde av din kropp. Du har fin høyde, fin flat mage, store fake pupper og fake fine lepper. disse bildene her av deg gir vertfall ikke folk lysten til og roe ned spising og trening. Tenk lengre enn nesa strekker jente!

  23. Mariann: Det var jeg som skrev første kommentar.. Hun oppfordrer kanskje ikke til å ta silikon osv, men det er jo direkte deprimerende å sitte her litt små chubby med små pupper, å se på Sophie som bader i pupper og har en bra kropp? Hun oppfordrer jo i dette innlegget til at alle skal være seg selv, men hun fremstiller det så feil.

  24. KROPPSPRESS?! Og du tror ikkje folk føler kroppspress når forbildet deres tar silikon i puppene og fyller leppene sine?! Når forbildet deres poserer halvnaken i FHM hvor de skriver at du ikke bryr deg om at menn runker til deg fordi du ser så bra ut?
   Det handler ikke bare om å vere så jævla “fit” kjære deg, det handler om hva unge jenter blir påvirket av. Og DU, som har over 40 000 lesere til dagen, bør kansje tenke litt over hvordan DIN holdning til DIN kropp har påvirket mange unge jenter der ute som faktisk som ser opp til deg!

  25. Du er verken supertynn eller feit, så klart er du “tynn” i hva ungdommen kaller det men det stikker ikke bein ut på deg så jeg villa ha kalt deg normal så og si 🙂

  26. Så bra skrevet! Man må være fornøyd med kroppen sin slik den er, om man er høy og tynn eller lavere og formfull 🙂

  27. Når folk mener tynn mener de TYNN liksom, som skjeletter.. du er ikke et sånn, du er normalt tynn, sånn som meg omtrent 🙂 men enig med de andre om at det er litt rart at du skriver om kroppspress, mtp de bildene du legger ut, taning, sminke, extensions osv… du skriver ikke så mye om det, men det er jo sånn imaget ditt er og det påvirker jo folk… forøvrig har jeg alltid ment at hvis man blir påvirket av en blogger burde man ikke lese dem, men det er jo en annen diskusjon 🙂

  28. DOBBELTMORAL! Det handler om hva vi blir påvirket av, så klart blir vi påvirket når du sitter å strutter puppene i FHM. Tenk litt lenger nå, Sophie Elise. Det ligger noe i det du skriver, men du påvirker andre i like stor grad til å forandre kroppene sine!

  29. Utrolig bra skrevet, Sophie 🙂 Jeg blir veldig provosert når folk skriver at du gir andre kroppspress ved å fikse på utseende ditt. Det kan ikke sammenlignes med det du skriver i dette innlegget. Er så glad for at du skriver dette her at jeg har ikke ord. Det har blitt så mye press på å være fit og alle legger ut treningsbilder hele tiden. Jeg synes alt med kropp at blitt helt sykt, og hvor mye det har endret seg kun det siste året er veldig skremmende.
   Tusen takk 🙂 You go girl!

  30. Helt enig! Men på den annen side er det delvis kroppspress på bloggen din også. For du legger ut delvis lettkledde bilder av deg selv som kan få andre til å føle seg feite. Dermed er vi like langt. Men er helt enig med deg! Er ikke noe bedre å være sykelig opptatt av å trene enn det er å ha spiseforstyrrelse. Er jo et “problem” begge deler, som man kan bli sinnsyk av til slutt! 🙂

  31. Buhu begynn å grin.. Teit å legge ut et sånt innlegg så legger du ut et bilde av deg selv der du ser ut som de jentene som legger ut sånne bilder som presser jenter til å bli tynnere osv.. Tror nokk du la dette innlegget ut for å få litt oppmerksomhet..;)

  32. Vis du mener at folk som skriver om trening og mat, og legger ut bilder av muskler osv er kroppspress, kan du bare ta en titt på din egen blogg, og bildene du poster på nett. Du legger ut lettkledde bilder av deg selv, du er tynn, og selv om du kanskje ikke vil lage kroppspress av de bildene, så er det akkurat det du gjør. Som du sier selv er du naturlig tynn, men de fleste er ikke det, og føler kanskje at de må sulte seg for å bli som deg. Det er også kroppspress at du har silikon ogbrestylan. Og å si at du ikke skriver om trening å slikt, er vel ikke helt sant. Du har jo blandet annet lagt ut treningsvidioer. Dette innlegget ble bare for dumt ass, sorry

  33. Bare det bildet du slang ved på dette innlegget får meg til å tenke:
   Jeg burde ta silikon.
   Jeg burde slanke meg.
   Jeg burde ta extensions.
   Kanskje jeg burde gjøre noe med leppene?
   Shit så blek jeg er! Må ta sol snart.
   Ikke kroppspress sa du? Gi deg a

  34. ja du er tynn, men mener du selv at du fortjener å ha den kroppen du har? mange jenter trener, spiser sunt og jobber ræva av seg bare fordi de vil ha en kropp som de er fornøyde med. Ikke alle har like høy forbrenning som deg og kan spise 1 kg godteri hver dag uten å legge på seg noe som helst. Hadde du vært normal, og hatt en normal forbrenning hadde du nok vært en av de jentene som ville bli fit, fordi du ikke hadde hatt den kroppen du har nå. tro meg, om jeg hadde sett ut som deg hadde jeg gitt en god faen i trening og sunt kosthold, men jeg legger på meg av nesten ingenting, og jeg vil ha en kropp jeg er fornøyd med.

  35. sånn helt ærlig, for meg er ikke det big deal om en er tynn eller feit, jeg syns trent er det fineste. Så ikke kom å skryt over hvor tynn man er oppi trynet mitt, fordi da kan du komme å skryte over hvor feit du er, for om du er tynn eller feit har ikke du gjort noe annet med kroppen din. De fleste tynne har bare høg forbrenning, sånn som du, og dere klager over at dere ikke legger på dere, dere prøver å spise mye dritt osv., hva med å trene styrke?
   IDIOTER!!!:) heheh neida men du provoserer noe inni helvette av og til

  36. En fit kropp må jobbes for. En tynn kropp er så enkelt som å sulte seg ihjæl, Noe som virkelig ikke er sunt.Latterlig at du syns Fit og tynnt kroppsfokus er like ille, da har du ikke reflektert mye igjennom det. Er det bedre at flere folk sulter seg ihjæl for å bli tynn som er “inn”? eller er det best at folk viser viljestyrken sin, kjører på på treningssenteret og bygger muskler som er fint å se på? Velger å tro at nå som det er “inn” å være fit, vil det bli mindre og mindre folk som får anoreksia, og heller vil jobbe seg mot et annet mål enn TYNN.
   noen som er enig?

  37. Digge dæ. Helt enig i det du sir, bynne å bli slitsomt at alle blogga nesten gjer dæ dårlig samvittighet hvis du har ette ei vanlig pannekaka med hvetemel, uten å ha trent i tillegg…..

  38. Helt enig med med det du skriver, men det kom fra feil person. Du er vel den en av de bloggerne som lager mest kroppspress her i Norge ved at du har en syltynn kropp og legger ut utallige lettkledde bilder. Kanskje ikke din intensjon å lage kroppspress, men sorry ass, det er nok det du gjør!

  39. Til du som kaller deg XD … Herregud, er det virkelig mulig å skrive noe sånt. Tipper den følelsen Sophie får når hun ser hvor mye treningspress som går rundt er like frustrerende som de aller fleste andre som mener det samme som henne. Inkludert meg selv.

  40. Jeg er veldig enig med deg! Jeg opplever dette hver dag på skolen, og i hverdagene sjenerelt. Jeg synes det er bra at folk bryr seg om kroppen og vil ta vare på den. Men jeg synes det er ett så stor press for oss andre rundt. Jeg føler at ingen vil like meg vis jeg ikke får en fin og fit kropp osv.. Og hører mye om diverse kosttilskudder som folk prøver ut for å slanke seg…

  41. Hvem bryr seg haha? Syntes det er bra jeg med alt “fokuset” på trening, det får alle de som har noen kilo for mye til å gå ut å trene! Og de som har klart å trene seg “fit” må vel få lov til å vise og være stolte av det?
   Og når du sier du er tynn og blir lei deg av folk ikke sier det er noe fint å være tynn. Hva faen det de mener med “tyn” er sånn her:
   http://www.google.no/search?hl=no&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=qaFxUfKGHMz64QSc5IHwCg&q=too+skinny&oq=to+sk&gs_l=mobile-gws-hp.1.2.0i19l2j0i10i19j0i19l2.1814.3309.0.5360.6.5.0.1.1.0.248.936.0j2j3.5.0…0.0…1c.1.9.mobile-gws-hp.KqJ1DF1OJQE&biw=320&bih=356&sei=WKh2Ub2iJaXJ4ATf5oCgCQ#
   Du er normal ikke tynn. Så ikke prøv å skryt deg under den kategorien.

  42. Sophie Elise, jeg hyller deg! Er så glad for at du delte dette med leserne dine, syns jeg selv blir tråkket på ettersom jeg ikke er så tynne som alt for tiden dreier seg om. Å se alle toppbloggerne blogge for tiden bare om trening, og hvor tynne de må være osv. Så dette var veldig gøy å lese! Du virker som en fantastisk jente, stå på videre! :-))

  43. Det e jo iiingen som trena og følg et bra kosthold vess dem ikke har løst til det? Det e ingen så tvinga seg sjøl til å sjå bra ut vess dem ikke vil det. Det bi jo litt samme prinsippet med silikon og restylane osv, man tar det jo fordi man VIL sjå bedre ut 🙂 i mine øya e det ikke NÅKKÅ gæli med det, så lenge man gjør det man vil for å bli fornøyd SJØL. Det e absolutt ikke usunt å tren masse, alle har ting dem e opptatt av. Det som folk mein e usunt, e å vær beinrangel-tynn, ferdi det ser rett og slett ikke sunt ut. Muskla derimot, ser ikke usunt ut i det heile tatt :-)Du e ikke syltynn Sophie, du e tynn ja men du ser fullstendig bra ut.

  44. Vær så snill, Sophie. Slike ord blir bare fordummende og dobbeltmoralske når de kommer fra deg. Du er det mest overfladiske mennesket på jord og elsker å vise deg frem med så lite klær som overhodet mulig, men folk som trener, ja DE legger virkelig opp til kroppspress! Folk som trener har ihvertfall en tendens til å beholde klærne på i forhold til deg.

  45. Du er det dummeste levende indivitet jeg vet om. Jeg får lyst til å gråte, blant annet av sånne innlegg som dette, intervjuet på youtube i FHM og artikkelen med deg i FHM. Du er en egoistisk, oppmerksomhetssyk drittunge som ikke tenker på noen andre eller noe annet enn deg selv. Det eneste du vil er å vise deg frem, den du er innvendig gjør meg kvalm. Vi trenger virkelig ikke flere mennesker som deg på denne planeten. Gratulerer, nå kan du smile og være glad, du har klart å provosere. Akkurat det du vil ikke sant? For det å være en fornuftig og intelligent menneske er tydeligvis ikke viktig i dagens samfunn. Har lyst å be deg om å vokse opp, men både du og jeg vet like godt at det aldri kommer til å skje.

  46. Jeg er helt enig i at det ikke er et sunt forbilde, men den eneste bloggern som ikke er utseendefiksert for øyeblikket er etter min mening tegnehanne. Du fremstår og som kroppsfiksert med både restylane og silikon, jeg skal være ærlig å si at jeg ikke synes du er noe godt forbilde heller. “Med det begeret du måler, skal du selv bli målt”

  47. hahaha synes vikelig synd på deg ass… må være fælt å være tynn nå til dags. de overvektige der ute har det hvertfall mye bedre enn deg i denne “trene- stormen”

  48. Nei det er ikke dumt
   Jeg føler akkurat det samme
   Og det produserer når folk sier esj det er så stykt å være tynn og folk som sier at det irriterer dem når tynne folk sier at de føler seg tykke eh halo har du tenkt på at kanskje noen har anoreksi , og da føler de seg tykke og de ser ikke selv at de er undervektige og sier at fitt er bedre før ja det er bedre men tenk på de som faktisk er sånn naturlig og har gener og ikke minst høy forbrenning endelig kommer dette det har produsert meg så lenge tusen takk sophie elise

  49. THANK U HEAVEN, LORD, JESUS, MOTHER MARY!! ENDELIG noen som mener det samme som meg!! Jeg blir også stadig vekk såret fordi jeg er tynn ikke “fit”. Jeg setter STOR pris på at du skriver slike innlegg, det betyr masse å ha en toppblogger som faktisk, ja, bryr seg og som har guts nok til å skrive om sånne ting. I LOVE YOUUU

  50. Du får blogge om hva du vil, men ikke tro at folk(jenter)føler seg noe bedre av å lese bloggen din fordi om du ikke blogger om trening. Du er veldig tynn selv(ikke negativt) og legger ut (svært)lett kledde bilder av deg selv, og det påvirker automatisk noen (endel) jenter til å tenke på den måten du skrev i dette blogg innelgget. Men det kan ikke stoppe deg fra i å blogge om hva du gjør. Man kan ikke ta hensyn til alt og alle, viss noen ikke tåler bloggen din og innholdet så lavær å lese. Ikke vanskeligere enn det 🙂

  51. synes virkelig synd på deg som tror at det er sånn det er. nå har samfunnet kommet opp til det stadiet der man ikke fokuserer på at en tynn kropp er en fin kropp. Nå er en trent kropp en fin kropp noe som er mye bedre enn å oppfordre til anoreksia? du har virkelig ikke forstått dette. Du tror at det er synd på deg?!- tynne sofieelise har det vel helt jævelig for tiden?

  52. Tusen takk, Sophie! You made my day. Eg er så lei av dette kroppspresset eg også. Går inn på instagram og alt eg ser er hundre matbilder og bekjente som kler av seg og viser magen sin og tagger trening og healthy. Dei skriv at fit is the new thin. Kva med meg som alltid har hatt lav forbrenning og hatt litt ekstra då? Eg er ikkje tjukk, eg er normalvektig – men eg er ikkje tynn heller og det siste eg vil gjere i sommar er jo å reise å bade og slikt med desse som er så fanatisk opptatt av kropp og å skryte av det. Nei, veit du kva? Me er fine som me er. Fit, thin, chubby, low, high or whatever. MEN TUSEN TAKK. GODT Å SJÅ AT NOKON ER ENIG MED MEG.

  53. du påvirke jo leseran dine med å legge ut nesten nakenbilda av dæ sjøl hele tia? trur ikke du har rett til å utale dæ om kroppspress som tar silikon og alt mulig? kor du har fått den insperasjonen din fra liksom? det her innlegge va nesten helt latterlig teit , du gjør akkurat det du sir e dumt-på en anna måte.

  54. Du skrev et nesten identisk innlegg tidligere i år..
   Og du skaper veldig mye kroppspress selv, ved å gi uttrykk for at folk må ha store pupper og lepper, og langt uekte hår for å være pene. Om du hadde vært skikkelig naturlig og sånt, så hadde dette sikkert vært et bra innlegg, men det blir bare rart når du er så uekte selv.
   Å trene handler ikke så mye om kroppspress, det handler om å ha en sunn livsstil. Det er enkelte som drar det for langt, men det er det alltid.
   Du er ikke tynn, du er normal. Er mange som er mye tynnere enn deg, med bein som stikker ut overalt og kjempe tydelige ribbein. Det er IKKE sunt, og det er ikke noen som ser sånn ut om de får i seg den næringen kroppen må ha.

  55. Jeg orket ikke lese hele diskusjonen over her. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan gidde å kommentere andre, alle har forskjellige meninger, også du Sophie. Jeg syns du har en helt sinnssyk kropp, og du burde være fornøyd med kroppen din. Jeg selv har mine egne meninger om min egen kropp, og det har alle om sine egne kropper. Jeg syns alle bør velge selv hva de vil gjøre med kroppen sin.

  56. Gud, nå var du dum, Sofie Elise.
   Snakk om å tenke kort. dummeste blogginnlegget jeg noen gang har lest. Gå å tenk litt på hva det faktisk er du skriver du nå, struttepupp med falske lepper. Kan jo ikke sitte der å skrive sånt, når du gjør akkurat det samme selv. Blek håret igjen, for du er virkelig helt ufattelig blond!!

  57. åå du får virkelig sagt det sophie! Er heeeeelt enig med deg! Selv så spiser jeg sunt og vil få drømmekroppen. Men det betyr jo ikke at jeg får god samvittighet av det. Jeg føler meg så dårlig til tider, og alt tar så lang tid. Man føler at alle rundt deg klarer det, mens du aldri viser resultater!
   Vil egentlig ikke bry meg så om det, men siden alle andre rundt meg er så obsessed vil jeg ikke være den som sitter igjen med den minst fine kroppen.

  58. Følte det var på tide at jeg kommenterte noe nå, jeg vil bare si at tankegangen din er utrolig moden Sophie !! Jeg elsker ved deg at du ikke skriver om kroppen og trening slik som alle andre bloggere gjør nå til dags. Jeg tror ikke dem tenker over hvordan det faktisk kan påvirke andre. Du er en fantastisk forbilde for mange, og et lite forbilde for meg også faktisk. Du burde være utrolig stolt over deg selv og den personen du er, for det har du all rett til.

  59. Viktig å definere hva slags sunnhet det er snakk om! Helsemessig er trening og sunn livsstil supersunt. Bare å oppfordre til det!
   For psyken derimot kan det helle over mot direkte usunt.

  60. Trur du he misfærstått ka anoreksia e, anoreksia e en lidelse der kor du først starta å sulte de sjøl, men etterkvert så fer du ikkje i de mat å du begynne å kaste opp, så de går ikkje ann at nåkken som he anoreksia “sprekk”

  61. Så enig med dæ Spohie, er for mye press ute i verden idag om å være fit, sterk å tynn.. Folk er som dem er, jeg er selv veldig tynn å får høre det hele tiden. Men jeg kan ikke gjøre noe med det, har prøvd i mange år for å legge på meg litt men det går ikke. Selv trening for muskler hjelper ikke meg, har prøvd. Hold kroppen i aktivitet å tenk ikke for mye på mat så blir det bra ^^, Vær lykkelig ikke press deg selv..

  62. Altså jeg er helt enig med deg! Det er alt for mye om å være sunn, fit og ha masse muskler! Jeg er ganske lei det! Og jeg synes det er helt supert at du tar opp dette på bloggen din!

  63. Altså har ingenting i mot deg. Men alle bildene du legger ut av deg selv på bloggen osv. kan mange oppleve som et “kroppspress” Det er ikke akkurat så vanlig å ha en slik kropp som deg og mange kan oppleve din kropp som det “normale” og gjør alt for å få den kroppen. Uansett blir litt for ironsk når du skriver om det kroppspresset som er i dag, men for all del det er sant og er enig i det du skriver.

  64. ENDELIG en som faktisk FORSTÅR meg ! jeg har aldri vert spesielt opptatt av å trene eller no, kansje en gang i uken. å nå er de slik at ALLE ska trene heele tiden, og INGEN skal spise noe godteri eller noe usunt !! jeg er avhengig, å da mener jeg avhengig, av sjokolade .. jeg må hade hver dag ( dårli vane, men jeg har uansett veeldi høy forbrening .. .). å nå plutseli så vil ingen andre spise de eller noe .. “nei, jeg spiser ikke godter” “jeg skal trene nå, sorry” “jeg skal ikke spise godteri helt til sommeren” slikt får jeg når jeg frwx. spiser godteri. de blir ikke noe godt å spise den sjokoladen når du vet at ALLE andre er skikeli kropsfokuserte, å fokuserer bare på “drømmekroppen”
   så TAKK for at du forstår meg !

  65. Jeg syntes du tar helt feil! Hvis en person har lyst til det så må man for all del få lov til å bli fit å trene, fordi de personene som er så opptatte av det føler seg sikkert veldig komfortabel med det, og jeg syntes det er kjempeinspirerende å se på slike bilder, men uansett så har jeg ikke kommet meg så langt med å begnne å trene og å spise sunt.. Å jeg vil jo si at du påvirker folk med å ta restylane å silikon, det er du komfortabel med, mens de som trener og spiser sunt er komfortabel med det.. Det kommer faktisk ann på smak og behag ikke for å gå i mot deg men bare min menig 🙂

  66. Er forsåvidt enig, men så kommer du med det bildet nederst i innlegget… Tenk over hva du sier med det bildet.

  67. Du e no kje so tynn då? Nei, du e ikkje feit, men du e ikkje so spesielt tynn at da e noko ein legg merke te.

  68. Er jo fortsatt press på å være tynn. Syns det er bedre å ha som mål som å leve sunt enn å ikke ete. Og du er ikke tynn, du er normal 😉 trening og sunt kosthold er bare bra.

  69. Jeg skjønner hva du mener, og er helt enig! Bruker selv å trene. Men syns det går alt for langt når folk hele tiden oppdaterer facebook og instagram med 10 like statuser eller 10 like bilder, over lengre tid!!

  70. synes virkelig ikke du har noen rett til å skrive det her, du som legger ut så masse lettkledde bilder av deg selv, og sier alltid at du skal trene osv! greit at det er kroppspress, men du presser folk selv! plis, hold deg på en side av saken, og stå for det du mener, og ikke endre mening hele tiden!

  71. Jeg trener selv utrolig mye, har et stort fokus på å spise sunt og leve sunt. Det jeg merker er at folk blir SJALUE. Rett og slett sinnssykt sjalue. Ja noen syns det er fint å være tynn, andre vil ha muskler – som jeg. Når du skriver at du blir såra, jeg får kommentarer hver dag om hvor stygt det er med jenter med muskler, men som du sier, det er induviduelt! Alle får kommentarer.

  72. Du e ikke noe spesielt tynn. Og du har ikke noe du sko ha sagt om bloggerar som påvirke leserene sine, du som legger ut lettkledde bilder i hytt å pine. Og i tillegg har tatt silikon, restylane osv – du er absolutt ikke noe bedre selv 🙂

  73. Endelig noen som skjønner det.
   Jeg tror det er mange som klarer å trene mye og spise sunt, og likevel ha balanse uten at det bikker over til det sunne. Det er bra! MEN jeg tror også det er MANGE (som kanskje ikke er klar over det selv) som får det til å gå over til noe negativt. Hva i alle dager er bedre med å se på fitsporation for å få seg til å spise supersunt og å trene masse, fremfor å se på thinspo for å få motivasjon til å ikke spise den kjeksen?
   Psykisk er det like ille. Og nei, det er ikke bra at “Fit is the new skinny” har blitt en sånn fantastisk positiv setning. Det er sykt.
   Du er et av de bedre forbildene her i bloggverdenen, og jeg håper du fortsetter med det! Jeg har ingenting imot bloggere som skriver om trening(jeg blogger jo om trening selv), men det blir nesten litt i det meste laget når blogg etter blogg omhandler dette, på en litt sånn stressede måte: “I dag sto jeg opp klokken 03:30 for å løpe 34 km og spise et jordbær”, for å sette det litt på spissen. Jeg forstår ikke at folk jubler over dette.

  74. forresten så er det her et jæævla dobbeltmoralsk innlegg, som du kun utnytter til å legge ut bikinibilder av de avlange tittsa dine

  75. Amen! Endelig noen som har skjønt det. Hvis jeg så absolutt vil ha fitspo trykket opp i trynet kunne jeg jo bare ha lest fitnessblogger.

  76. Vil ikke akkurat si du er tynn. Og da mener jeg ikke at du er feit heller altså, misforstå meg rett. Men når jeg ser deg tenker jeg jo ikke “wow, så tynn hun er!!”. Du er normal slank, og det er kjempefint! Du har en nydelig kropp sånn som den er 🙂 sko gjort mye for den! Be proud

  77. Du sophie, du sophie… Når folk sier det ikke er fint å være tynn, så er det ikke “sånn” tynn som deg de mener. Jeg er selv like tynn som deg, kanskje tynnere, og når folk sier det ikke er fint å være tynn så blir jeg ikke såra. De fleste mener det er stygt når beina stikker ut overalt og man ser ut som et ranglebein. Sånn som veldig mange catwalk modeller er i dag f.eks. Det er absolutt ikke sunt, og da synes jeg heller det er bedre å trene og være sunn enn å se sånn ut, både for helsa og kroppens skyld. Men selvfølgelig, det kan gå over grensa og da går det med en gang over fra å være sunt til usunt. Jeg trener på treningstudio 2-3 ganger uka, og det er akkurat passe for meg. Men jeg gjør det ikke for å bli tynnere eller “fit”, men for helsa sin skyld. Føler meg også med en gang mye bedre etter en treningøkt! Det hjelper på humøret også! 🙂 Men som sagt så er det ikke bra å være helt “fanatisk” heller, og kun leve på cottage cheese og havrepannekaker, så der er jeg enig med deg! Men å trene litt og være sunn skader da ingen! 🙂

  78. Synes du skal være fornøyd med kroppen din, Sophie. Du har ekstremt bra kropp kjære deg 🙂 Kyss og klem ;-*

  79. Såg kommentar nr 1 her oppe.. Restylane og silikon er noe man velger å ta. Har Sophie Elise lyst på det, kan ikke du forvente at hun ikke gjør de pga bloggen, eller legger ned bloggen pga det. Hvis hun påvirker noen av å legge ut bilder av seg selv med restylane og botox, har vedkommende ingenting på nettet å gjøre. Selvom hun har valgt å ta dette, så må hun få vise seg på bilder. Du har sykt fin kropp! Stå på 🙂

  80. Jo fuck yourselv merete
   Det er ikke alle som kan noe før som de ser ut
   Har du kanskje tenkt på at noen har høy forbrenning og gener og faktisk naturlig tynn!! Det er mye bedre å være tynn før da før man modelljobber men du merete er sikkert en feit gris som bare er sjalu på sophieelise og oss andre som er naturlig tynn
   DU ER SikKERT STYGG SOM FAEN

  81. Ikke ta meg feil, jeg respekterer at du skriver om det du skriver osv, og bryr meg egentlig ikke veldig mye. Men ikke skriv at du ikke synes andre bloggere bør legge ut bilder av sitt treningsprogram og sine muskler når du selv legger ut bilder av dine store pupper, lepper og nicki minaj rumpe.
   Når det er sagt er jeg enig i det du skriver

  82. Jeg føler det er kroppspress bare av at alle disse rosabloggerene legger ut bilder av kroppen sin, jeg!
   Alle rosabloggere har 40tusen tettsittende og korte kjoler i klesskapet sitt, mens andre stakkarer eier kun 5 kjoler i klesskapet sitt.

  83. Jeg har stor respekt for deg, ikke misforstå meg nå, men “gal og besatt” er faen ikke riktige ord. Ortoreksi, anorexia nervosa, bulimi, tvangsspisingslidelse, overspisingslidelse=spiseforstyrrelse. Kall det hva det er, for man er ikke gal og besatt; man er psykisk syk.

  84. Til dere som klager på de lett kledde bildene hennes; hvorfor gå inn på bloggen da hvis dere ikke liker det?

  85. Veldig fint innlegg, er så enig med det du skriver!
   Men på samme måte som du sier at du har ansvar for å ikke blogge så mye om trening, mat osv, så vil jeg si at du har det samme ansvaret når det gjelder alkohol! Du burde tenke litt over det 😉

  86. Stygge merete
   de som har høy forbrenning ser sånn ut og de før den næringende trenger
   Bich y ugly hore

  87. Helt enig med deg! Er tynn selv også, og det sårer å høre slike ting! Også de bildene this is beautiful av en jente med former, også this is not av en jente som er like tynn som meg. Trener en del selv, men det er siden at jeg danser. Lar det absolutt ikke gå over styr, og lar det ikke bli en ting jeg må gjør!

  88. Du poster utrolig mange kroppsbilder, skriver om silikon og jo; du HAR skrevet en del om trening på bloggen din + laget en treningsvideo – så føler du går veldig mot deg selv i dette innlegget. At jenter i dag har mål og er fiksert over å være godt trent er IKKE usunt! 🙂 heller motsatt. Selv mener jeg at de som skriver sånn som du gjør rett og slett er misunnelig og skulle ønske de hadde samme motivasjon. Mener ikke å slenge dritt nå, men dette innlegget gir faktisk ikke mening, og du kunne spart deg for det.

  89. Skjønner hva du mener og er enig, men blir litt feil når du selv legger ut bilder av dine falske pupper og lepper og sier du synest det er pent. Jeg synes du oppfordrer like mye til å “forandre på kroppen sin” og ikkje akseptere seg for den man er. Synes du burde vise hva du står for og vere et godt forbilde for leserene dine ettersom det er en bra sak.

  90. Hvis du syns bilder av fitinspo/thinspiration er så nedlatende og sårende – hvorfor legger du da ut bilde av deg selv i bikini overdel med silikonpupper, flat mage og så og si kroppen mange vil ha? Det er kroppspress.
   Når det gjelder “fit is the new thin” – så er det i det minste sunnere og bedre at både unge og voksne kommer seg opp av sofaen. Bildene som er til fitinspo er for å gi motivasjon, thinspiration er jo ikke noe resultat man blir drevet fremover mot, men trykkes ned av – det kan jeg kalle kroppspress. Om det ikke hadde vært for denne nye trenden er jeg sikker på at en god del ungdom idag ville vært overvektige innen neste år.
   Bedre å trene jevnt og ha et stramt kosthold, til bilder som MOTIVERER ved å illustrere hvordan man kan bli om man gir det et forsøk, enn thinspiration som ikke viser annet enn dårlige matvaner og ekstrem forbrenning.

  91. Du selger kroppen din til FHM, du har silikon,restylane å er den bloggeren som utgir seg for å være mest perfekt. Også ber du oss om og fokusere på det indre og ikke det ytre? Unødvendig, når ingen av leserne dine når ditt nivå. Slutt å legg ut de fake puppene dine på nett, jeg blir lei meg. Heldigvis har jeg naturlige store pupper, mage som de aller fleste mennesker og klipte av meg alt håret mitt. Er ikke jeg fin? Du har en slags midtlivskrise tror jeg, og om 10 år håper jeg du ser tilbake til hvor perfekt du var før du fikset på utseende ditt. Nå er leppene sine like store som tungen, og puppene dine henger snart. Gled deg til og forklare barna dine hvorfor du tok silikon 🙂

  92. Kjærevene!
   Du sier du blir lei deg av at folk sier at det er ikke noe pent å være tynn, men fit. Det er jo forskjell på hvor tynn man er da. Du er ikke supertynn. Du har en normalkropp. Men jeg syns ikke man kan kalle deg et godt forbilde. Ikke for å være frekk, men man skal være fornøyd med seg selv. Med fake hår, silikon og masse sminke er man ikke seg selv. Vil heller kalle det fake! Er ikke pent med 10 lag brunkrem og maskara. Og en ting til jeg er enig i det at det er penest med en litt trent kropp, hvor det er synlige muskler. Men ikke altfor mye muskler. Tar du deg nært av det greine så begynn å tren da vettu og tenk på hva du spiser. Du klager og klager. Føler deg deg ekte eller fake? Hadde jeg vært deg hadde jeg ikke følt meg så bra ihvertfall, når du må bruke så mye fake midler på deg selv. Synes utrolig synd på deg!

  93. Lure på om det her e et av dine “provokasjon-innlegg” eller om du e seriøs nu, førr æ ane ikkje.
   Like mye som DU har rett tel å operere dæ tel silikonpuppa, sprøyte leppen dine med restylane, ha falske øyenvippa og falsk brunfarge (og ka du nu enn har), førr så å skrive om det på bloggen din, må da andre ha samme rett tel å JOBBE førr å få kroppen DE drømme om, og skrive om DET på SIN blogg?
   Mens du syns overdreven trening e trasig, syns andre “din greie” e trasig. Si mæ, ser du aldri dæ sjøl? Og trur du virkelig at dine lesera føle sæ bedre ved å se halvnakne bilda av dæ, med din slanke, solariumsbrune kropp, gigantiske silikonpuppa, restylane-trutmunn og sprettrumpa? Du sir du ikkje oppfordre tel nåkka kroppspress, men indirekte gjør du det.

  94. Du kan da ikke mene dette. Du er j like ille, du legger jo ut bilder av deg sev i bikini og sier “Er så lei kroppspress”.
   Du er LIKE ille som dem!

  95. Veldig dobbelmoralsk du ble nå. Si at du er lei alt presset, så legger du til et bilde av deg selv i en bikini på badet?
   Voks opp da!

  96. Vil heller si du ser helt normal ut enn at du er så forferdelig tynn. Det finnes tynnere mennesker enn deg som fortsatt er “normale”, du sier nok bare at du er tynn fordi du er liten! Altså, du er jo lav og liten, det vil ikke si at du er tynn.

  97. Etter å ha lest igjennom mange av kommentarene som Sophie har fått, så blir jeg nesten redd hvor mange som ikke forstår hva hun mener.
   Det fins faktisk en sykdom som er den samme som anoreksia, som handler akkurat om det å bli betatt av å spise sunt hele tiden, og trene. Det er faktisk like ille som anoreksia, og mange kan bli gal av det, og psykisk syk.(Ortoreksi handler om å være opphengt i å spise sunt og riktig. For noen kan det bli så mye “sunt” at de likevel blir feilernært).
   Det at hun har silikon osv har ikke noe med dette å gjøre, og hun oppfordrer ingen til å ta det. Hun tok det fordi det gjorde at HUN fikk bedre selvtillit, og det er noe hun har villet lenge. Hun gjorde det ikke for at dere lesere skulle få lyst å gjøre det.. Hvorfor tror dere hun holdt det skjult så lenge?
   Tenk dere minst 3 ganger om før dere skriver noe som helst.

  98. hold kjeft, er du tynn? haha… ikke frekt ment men altså det var litt teit skrevet spør du meg. kroppspress finnes ikke på bloggen din?? BULLSHIT

  99. helt enig ! Kjempebra at du tar dette opp på bloggen ^^ No ofence men jeg trodde ikke du var sånn her, men det er jo bare positivt. Jeg bruker egentlig ikke å lese din blogg pga jeg trodde du var slik som de fleste ande toppbloggerne som skriver at man må være fit, ellers er man stygg … men kjempe bra at du tok opp dette temaet ! 🙂

  100. Dere kan jo ikke si at Sophie oppfordrer til silikon og restylan, tvert imot, hun forteller jo alle at de har sitt eget valg, og om det var det som var det riktige valget for henne så får hun vel få lov til det. Det er forskjell på treningsbloggere som skriver om hvordan de trener hver dag, og hvor viktig det er å ha en sunn livsstil og folk som laster opp et bildet, og tilfeldigvis også trener. Vel, Sophie Elise laster opp et bilde, og tilfeldigvis har hun også silikon, snakke om det gjør hun ikke, annent enn på leserenes oppfordring.

  101. SÅ ALTFOR ENIIIG! Blir sliten av å lese Kristinaandersn blogg. Tror jeg på må slutte fordi hun påvirker meg så sykt til å bare spise lavkarbo og slanke meg og få den fitness kroppen….:( Føler meg stygg og feit.

  102. Kan du ikke fortelle hvor du tok silikon og hos hvilken kirurg? Så jeg vet hvilken klinikk jeg skal unngå.
   Vil ikke at mine penger skal gå til å få lange, sægge pupper som deg.

  103. er det ikke bedre at fokuset ligger på det å være sprek og sterk i stedet for å være tynn? ikke det at det er dumt eller stygt på noen som helst måte å være naturlig tynn, men det er vel bedre at folk streber etter å være fit enn tynnere enn de egentlig burde være.

  104. Når folk er veldig opptatt av trening og kosthold trenger det slett ikke være en sykdom, men bare en hobby som gjør folk glade.
   På samme måte som du reagerer negativt når folk sier at du har for stort fokus på utseende og sminke, kan folk reagere negativt når du påstår at folks interesse for trening er syk og usunn.

  105. vi har samme type kropp, bortsett fra at jeg har null pupper da. men ihvertfall, tusen takk for at du skriver dette! tenkte at det bare var jeg som tenkte sånn haha, du er best

  106. Vet du hva? Jeg er så enig med deg! De siste to månedene har jeg vært helt besatt av å trene og spise sunt. Nå i det siste har jeg mistet motivasjonen og det eneste jeg har lyst til å gjøre er å grine. Jeg er tynn ifra før av og jeg er faktisk fornøyd med kroppen min, men folk legger ut helt syke thininspiration bilder at det holder. Jeg syns egentlig at det er bra at du tenker over det med trening og kroppspress og at du velger å ikke blogge om så mye trening.
   Nå i det siste har det bare dessverre blitt sånn og jeg aner ikke hvorfor. Folk er helt besatte av å være “fit” og “veltrent” som de så kaller det. Det er fint å trene, men nå begynner jeg å bli vel lei det presset.

  107. så du mener det kroppspresset du lager med silikonbryster, restylane og masse alkohol er så mye bedre?? virkelig?

  108. Dette hørtes veldig ut som kommentaren jeg skrev som anonym på Kristina Andersen sin blogg 😉 Ser ut som du fikk den med deg! Så JA, jeg er helt enig. Velger å ikke være anonym her 😉 hehe

  109. Det vil alltid være noen som ikke liker deg Sophie, eller er uenig i det du sierskriver. ALLTID. Men det skal du ikke bry deg om. Fokuser heller på det som råd og tips enn kritikk. Eg liker at du legger ut litt lettklede bilder og silikonen osv. Det er liksom DEG, og din “stil”. Fortsett å skriv hva du mener:)

  110. Herrejævlagud folkens, hvis det er et stort problem at folk liker å blogge om fitness, HVORFOR FORTSETTER DERE Å LESE DE???? Og Sophie, du snakker om ekstreme tilfeller, det er ikke en norme innen fitness å få de “samme tvangstankene som en anorektiker”, ærlig talt. Nå mistet jeg respekten min for deg, det lyser sjalusi gjennom hele innlegget ditt, skjerp deg. Og du er ikke tynn, du er normal.

  111. Jeg er helt enig! Og hatets gongar hate!! Jeg er også syltynn…Jeg sier hele tiden at jeg driter i hva folk synes om meg, men det gjør jeg så ABSOLUTT ikke!! Jeg har ikke spisefostyrrelse, men er tynn overalt, spesielt benene mine, folk sier at det er så syyykt stygt! Det nesten INGEN vet er at også de som er tynne blir såret av stygge kommentarer og slikt, det er ikke bare de som er tykke som blir såret!! <3

  112. Det er faktisk folkeskikk å ikke slenge drit om kroppen til andre, du går ikke bort til en feit person å si at personen ser ut som en kjøttbolle liksom, og da skal du heller ikke si til en person at personen er så tynn bla bla bla, det er like sårende for tynne som for litt tykkere..

  113. Jeg er helt enig! Og hatets gonna hate!! Jeg er også syltynn…Jeg sier hele tiden at jeg driter i hva folk synes om meg, men det gjør jeg så ABSOLUTT ikke!! Jeg har ikke spisefostyrrelse, men er tynn overalt, spesielt benene mine, folk sier at det er så syyykt stygt! Det nesten INGEN vet er at også de som er tynne blir såret av stygge kommentarer og slikt, det er ikke bare de som er tykke som blir såret!! <3

  114. Sååå enig! Altfor mange blogger som før var ok å lese, som nå er helt dust. Nesten så jeg ikke gidder å trene selv, for kroppen min ser “spesiell” ut i forhold til alle andre.

  115. Du er jo strengt tatt ikke tynn?
   Håper du ikke synes du er for tynn!
   Du er ikke tykk heller altså.. Egentlig VELDIG innenfor normalen;)

  116. Er vel litt overdriving her.. Du sier og viser jo også at du forstørrer lepper, pupper, hår, vipper, bryn og du viservog sier at det er viktig å vere brun osv… Er vel like gale, om ikke verre det? Er ikke kjekt å gjelde som stygg fordi jeg er blek, er jo det folk sier til meg..

  117. har selv hatt spiseforstyrrelser, men er en stund siden.. Men nå trener jeg mye og det får meg til og føle meg bra, altså når jeg hadde spiseforstyrrelser følte jeg meg ikke bra i det hele tatt. Jeg trente før jeg begynte og slite med spiseforstyrrelser og det er ikke sånn at jeg MÅ trene men jeg føler meg bra av det 🙂 syntes det er bra du skriver litt om dette!

  118. Haha du er bare sur for at det ikke er “in” å være tynn lengre. 😉
   En tynn kropp trenger ikke arbeid, den kan man få gratis hvis du har arvet høy forbrenning.
   For å være FIT derimot, må du faktisk gidde å gjøre noe. Slutt å syte Sofie.

  119. så enig 🙂 du har en utrolig flott kropp og trenger jo ikke å trene heller da. Jeg trener ganske ofte men det er fordi jeg har gjort det hele livet mitt og er noe av min livsstil. Men er fortsatt utrolig enig i hva du skriver! det skal ikke være slikt press.

  120. Du har en flott kropp! Det er ikke mange som kler den looken du bruker, men du gjør det virkelig. Det er mange som tar altfor mye solarium og begynner å flasse, men du har funnet en fin balanse med alt, sminken, håret, klærne og brunfargen. Du er perfekt og vakker som du er!

  121. Åh Sophie du er bare helt fantastisk! Du er virkelig et stort forbilde, og jeg er så glad for at du faktisk ser dette, ingen andre bloggere gjør det. Elsker nydelige deg og bloggen din! <3

  122. Du er jo den mest kroppsfikserte personen på hele blogg.no. Enig med det du sier, men er bare helt utroooolig at DU sier det! Vitner om lite selvinnsikt…

  123. Her skriver du jo direkte mot deg selv. Du skriver at du “har ansvar” når det gjelder påvirkning av lesere men det eneste du gjør er å legge ut bilder av kroppen din og hvor perfekt du er. Det påvirker jo andre det også! Jeg forstår ikke at du ikke ser det selv! Og i samme innlegg legger du ut bilde av deg som den mest veltrente personen i verden! Jeg synes det blir helt feil! Men det er da min mening!

  124. ..Og noen velger å sprøyte/stappe kroppen i retning av et kroppsideal:) vi er forskjellige, gitt! Fint at du tar ansvar for den rollen du har som forbilde, Sophie. Trenger ikke å påpeke noe egentlig.. du veit selv hva som er feil med dette innlegget:) Er dobbeltmoral-provokatør mellomnavnet ditt, btw?

  125. har prøvd å trene for å få den typiske *sommerkroppen* men må bare godta den kroppen jeg har. Og det er ikke fint når jenter er for mye trent! da er det myye finere å være tynn! digger overdelen forresten;* –
   Og ja selvfølgelig har likt siden å ønsker å være med i konkurransen:) hvorfor ikke prøve lykken!

  126. Veldig enig. Er også tynn, og ja, det sårer når folk sier at det ikkje er fint å vere tynn. :/

  127. Jeg er helt enig med deg! Herregud det er så irriterende med det greiene der.. Og at jenter skal ha six pack? eew

  128. Veldig enig i mye av det du skriver, men føler du ikke selv at du bidrar veldig til dette kroppspresset når du er såppas utseendefiksert? Tenker silikon, restylan etc. Dette bidrar minst like mye, da folk tenker “hun var fin, jeg må også gjøre sånn”

  129. Jeg syntes det er bra at kroppsbilde har forandret seg fra tynn til sterk. Istedenfor å bli sykelig samler jeg bildene til motivasjon og inspirasjon til å trene og spise sunt. Jeg lar det påvirke meg så mye jeg vil. Personlig syntes jeg det er mye mer oppmuntrende å lese treningsblogger enn blogger om spiseforstyrelser, ja jeg leser begge deler. Men det finnes såklart en grense mellom trening og ortoreksi(?)

  130. Åherregud! TAKK for at du skriver dette! jeg er så utrolig enig med deg! Du er fantastisk Sophie!

  131. Åh jeg er så enig! I de siste måndene har jeg følt mer kroppspress en noen gang! jeg har vel ALDRI brydd meg om kropp eller trening eller noe sånt men alle rundt meg og blogger jeg leser og sånn, har blitt mer og mer opptatt av det og man påvirkes jo av alt rundt seg og jeg tenker mer og mer på hva jeg spiser og har faktisk begynt å trene veldig inntenst, jeg liker det ikke. men sånn er det vel? “just go with the flo” eller? Jeg vil ikke bry meg om kroppen min, men jeg vil ikke sitte å være den eneste jenta med “litt mer å ta i” jeg VET jo at jeg ikke er feit eller noe men det er det med å være fit. jeg synes det er skummelt at folk rundt meg også blir så besatt. Men du Sophie har det jeg mener en perfekt kropp! xoxo Helene

  132. Heelt sant, er faktisk en spiseforstyrrelse det der. En skal spise sunnere og sunnere, trene og trene, og til slutt finner du ikke sunnere mat og da er du stuck. Den heter ortoreksi.

  133. Er helt ening! jeg er drit tynn, noen har spurt om jeg har spise forstyllerser, og det har jeg ikke :'( sårer når folk sier ”Det er ikke pent å være tynn” og kaster ett blikk på meg.. sårer og når folk kommer bort og tar hånda rundt hånledde mitt og sier: ”du har så jævla tynne armer!! Er du syk eller noe sånt?
   SÅRER

  134. Hvorfor leser dere bloggen til Sophie hvis dere bare skal kritisere henne? Det er hennes valg hva hun vil blogge om, og et lite innlegg om noe, og det hagler ned stygge kommentarer! Skjerp dere!! Prøv å sett dere inn i hennes situasjon. Prøv å tenke dere hvordan det føles at *alle* kritiserer deg, stakkars Sophie! Lykke til!!

  135. Wow, du er den første bloggeren som faktisk ikke undskyller seg når det kommer til å skrive om kroppspress. Alle de andre sier bar “hvis falk vet at de blir missfornøyde av å gå inn på bloggen, så kan de la være,” eller “hvis jenter ikke klarer presset, burede de ikke være på internett.” Stooor respekt for deg!

  136. Virka veldig som du har beina planta på bakken og tenker over ting! Synst det er bra du får fram det med kroppspress, og at det å vere muskuløs betyr ikkje nødvendigvis at du er sunn!
   Stå på! har berre fått meir og meir sansen for deg og din blogg!

  137. HERLIIGG! er så enig. Veldig kult at du skriver om det, mange som ser opp til deg (blant annet jeg) og det har mye og si når det kommer fra deg, tro det eller ei. Du er kjempe flink. Huff, bloggen din er litt kokain for meg, må innom hver dag 🙂 Du er megadigg, Sophie, kuleste jenta jeg vet om!

  138. så jævelig sant ! æ har litt fett på koroppen, så me en gang æ går inn på en sånn blogg går æ like fort ut

  139. Så du mene det e sunnere å operere silikon inn i puppan for å føle sæ selvsikker med sin egen kropp enn å faktisk trene, spise riktig til man får kroppen man ønske sæ? Helt på trynet uttalelse for å si det rett ut

  140. Endelig noen som tenker klart. Takk! Jeg er helt enig med deg, det er så bra skrevet. Alle har en fin kropp, selv om de ikke har en haug med muskler, trenger heller ikke å være tynn for å være fin.
   Jeg er naturlig tynn, altså jeg har rett og slett ikke former, og ja det såret når noen kommer å påpeker det. Jeg er så enig med deg.

  141. lei av kroppspress…sofie,du har nå en unskyldning t og få selv lagt ut lettkledde bilder av deg selv.hjelpes altså…

  142. Det er de som skaper presset. Se deg selv i speilet, du er ikke så dum at du ikke ser hvilket press du bidrar til.

  143. bare kom deg ned på jorda,sophie..bortsett fra at du har fylt puppene dine med sillikon og leppene dine ser sprengferdige ut.bortsett fra det så har du kropp som en 12 åring.kjempe lita,korte bein,ikke er du trent eller noe.syns ikke kroppen din er bra.men hvis det gir deg en go selvfølelse og legge ut halv nakne bilder av deg,så gjør d!

  144. Jeg tenker med en gang på fotballfrue. Hun skriver ikke om annet enn trening, sunn mat, trening, sunn mat, trening, sunn mat, osv!
   Man føler seg ikke akkurat bedre når hun poserer i bikini og viser frem muskler, og beklager overfor leserne at hun er oppblåst i magen, noe hun virkelig ikke er. Hva er jeg da?
   Veldig bra innlegg! Bak silikonpuppene og restylanet er det ei smart jente 🙂 stå på!

  145. Dobbelmoralsk at du ikke tror du er med på å skape kropps/utseende press med silikon, restylan, extensions osv! Du er like ille, om ikke verre enn de andre bloggerne! De gjør ihvertfall noe ordentlig for å føle seg bedre med seg selv, de legger seg ikke bare på operasjonsbordet for å bli fornøyd. I tillegg gjør de noe som er oppnåelig for alle andre, det gjør ikke du.

  146. helluu 🙂
   Vil bare legge igjen en komentar som går generelt på hele bloggen din.
   Er utrolig positivt hvor bra moralen til deg som topp blogger er, du er et bra forbilde for mange jenter der ute, som tillater at folk er forskjellige og at man alle har forskjellige syn på hva som er fint og ikke.
   det er gøy å lese når man får inn virkeligheten med litt ironi, eks. hvorfor i alle dager skulle folk tro du ville slå opp for russe tiden. sier litt om de som sitter bak skjermen og skriver det.
   jeg må bare si stå på me bloggen! utrolig kjekk å lese. blir aldri skuffet over et innlegg du skriver:)
   søt liten hilsen fra stavanger

  147. Ikke at du forstår det selv enda, men slike blogger som din er de som skaper mest usikkerhet og kroppspress. Det er helt på trynet at du kommer å rakker ned på trening og muskler, som stod i kø til kirurgen natten du ble 18. Ikke dra ned sunne og sterke mennesker fordi du selv er usikker.

  148. Ja, det er for jævlig at folk vil inspirere andre til å leve sunnere med mer mosjon og generelt bedre livsstil.
   Hurra for fedmeepedemien som er på god vei over Norges gankse land.
   Heia deg.

  149. Så sykt sant! Andrea Badendyck er et utrolig godt eksempel på dette.. Bloggen hennes har blitt til en “dårlig selvtillitsblogg” som bare handler om trening og alt det sunne hun spiser

  150. Syntes ikke at du er så tynn, jeg :p
   eller, ikke missforstå! du er jo overhode ikke tjukk, men jeg syntes du er helt normal, litt tynn kanskje 🙂

  151. Men en ting er sikkert du er ikke personen til å komentere dette! Du er jo et så dårlig forbildet som poserer halvnaken i et skittent manneblad, har tatt silikon, har restylane lepper som er altfor store, og viser lettkledde bilder ut på bloggen av deg selv hele tiden. Med andre ord du viser fram den tynne kroppen din hele tiden så du signaliserer ut kroppspress skjææææl da. Men samtidig litt enig, er drit lei av det trening og kosthold hysteriet spesielt fra Andrea, Kristina andersen og caroline berg.

  152. ENDELIG en blogger som går mot strømmen! Jeg er så enig med deg, og skulle ønske at det var flere bloggere som skrev slike innlegg. Det virker som at trening har blitt en slags “vare” som bloggere blir sponset med, latterlig. I bunn og grunn bør trening være for sin egen helse, ikke for det visuelle.

  153. Beste innlegg jeg har lest på lenge… 😉 Er så enig som det går an å bli… kom gjerne med flere!

  154. Skjønner litt at noen reagerer på det at du har tatt silikon og bla bla bla men syns det er INGENTING i forhold til den trenings-trenden du snakker om! du skriver jo ikke annenhvert innlegg om at du har siliokon og alt det der, så vi lesere må liksom ikke lese om det hele tiden. Mens bloggere som legger ut 100 innlegg hver uke om at de trente i 2 timer hver dag og aldri spiser godteri, kun suuuper sunn mat (kremt badendyck), påvirker lesere 100000% mer enn du gjør! Herregud TUSEN TAKK for at du skrev dette innlegget! er såååå enig med deg at du aner ikke! håper du leser denne kommentaren for jeg fikk virkelig kjempe stor respekt for deg (hadde det så klart før og da). Men bare… jeg er så lei av den trenings dritten så jeg er såååå glad du også er det! Stå på Sophie! <3

  155. Du er kanskje tynn, men på Inge måte stygt tynn! Må ærlig innrømme at jeg selv merker presset på å trene, en Jar selv valgt å ta det i mitt eget tempo og ikke la noen presse meg til noe keg ikke er i stand til! Du er flott som du er Sophie, ikke la de lire deg til å tro noe annet!:)
   Holdt på å si stå på, men syntes heller du skal slappe av og nye tiden!:)

  156. Hei, jeg syns det er bra at du tar opp dette. Det er viktig å holde seg i form, men er enig i at dette har gått for langt. Og den sutringa over at man ikke kan unne seg EN eneste, liten sjokolade en gang iblant uten å få dårlig samvittighet, og derfor må bruke den kommende uka til å trene vekk “fettet”, er usunt og farlig for omgivelsene. Jeg har aldri brydd meg noe om slikt, men er da så “heldig” å ha høy forbrenning, og legger ikke på meg/tar av. Jeg er fornøyd med meg selv om kroppen min. Likevel har jeg merket at jeg tar meg selv i å tenke mer negativt om kroppen min nå, etter å ha omgått venninner på studiet mitt, som gnåler om fitness, proteinpulver og dårlig samvittighet for sjokoladespising. Kan du ikke problematisere dette i et større innlegg. Bruk ‘makten’ din i bloggverdene til å bryte ned trender som tar negative retninger. Skal ikke si at jeg er enig i alt det du gjør og skriver på bloggen, men jeg ber deg bare til å tenke over hvordan du med din innflytelse kan påvirke tankegangen til alle de unge jentene som leser bloggen din. Lykke til:)

  157. Kunne ikke vært mer enig! Det at bloggere hele tiden skal skrive innlegg om at de trener, spiser så sunt og at de skal få ”drømmekroppen” til sommeren når de veier 40 kg fra før av og faktisk er ganske tynne.. Alt dette ødelegger meg helt og gjør at jeg faktisk gruer meg til og gå i bikini når sommeren kommer. Selvtilliten synker på bånn, det er en grunn til at folk får spiseforstyrrelser for og si det sånn! Det er så utrolig bra at du skriver innlegg som dette, det hjelper veldig og lese de tingene du skriver. Tusen takk Sophie<3

  158. Tror du ikke det å legge ut bilder av deg i bikini også gir et stort kroppspress? Har selv ikke noe i mot bikinibilder, men må si det er litt selvmotsigende.

  159. anoreksia er en besettelse på og gå ned i vekt og ikke legge på seg og har en unormal lav vekt. denne trenings greia folk driver med er også en besettelse for mange av de.. kan de ikke bare gå seg en tur i sola eller gjøre noe normalt enn å stå på ett trenings senter flere timer om dagen, kroppen skal vare lenge men nå har det aldri vært nomalt og se ut som en mann når du er kvinne noe av mange av disse jentene gjør.. du er fin akkuratt som du er sophie elise , fortsett og spis godteri og kos deg !

  160. Du må si hvordan klinikk som opererte inn sillikon på deg så jeg vet hvilke jeg skal holde meg langt unna!! ser ikke bra ut.avlange kulepupper.jessufader.du ser rett og slett bare tragisk ut.ojojojoj.

  161. Å bli oppfordret til å trene og spise sunt kan umulig være noe værre enn å føle at en må legge seg under kniven for å passe inn, etter min mening.

  162. Der fikk du virkelig beskrevet alt jeg har følt om trenings-press i det siste.. Har personlig vært avhengig av trening, og når jeg sprakk, la jeg på meg 8 kg.. Det ødelegger så mye å ha PRESS på seg. Alle burde se ut slik som de vil!
   Kjempebra skrevet! 🙂

  163. Det er ingenting galt med å ha målsetninger. Mål i hverdagen med treningn er sunt, man kobler av jobb og skole og setter seg inn i sin egen verden i et par timer.
   Jeg vet jeg vil definitivt takke meg selv når jeg blir eldre. Jeg vil ikke ha ryggproblemer, svake ledd og ben.
   Jeg vil heller være sterk enn tynn, sier nå jeg. Det har ikke noe med estetikk å gjøre. Gjør som du vil, men vil du ha respekt for dine valg må du ikke disse andre sine valg.

  164. Lurer på leppene dine..
   Hvor mye restylane fikk du injisert inn?
   Leppene dine ser jo ikke naturlig fyldige ut. Injisert for mye og i feil område.
   Det beste er å begynne med 0,5 ml (veldig, veldig lite), og be om volum i selve leppene og IKKE i leppekanten. Det er denne kanten som ofte gir “andelook”.

  165. Hei Sophie! Jeg har ALDRI slengt noe dritt eller mobbet her på bloggen din, men jeg får like vell ikke til å kommentere på konkurransen din! Hvorfor?
   Alt jeg har gjort er så si meningen min, viss det er noen innlegg jeg synes du har skrevet noe jeg ikke likte eller LIKTE. Har aldri vært frekk. Du har jo selv sakt at du liker å få meningene til leserne dine. Lest bloggen din veldig lenge!

  166. Hvis du hinter til Kristina Andersen nu, så vil æ heller si at hennes “kroppspress” er mye sunnare enn det “presset” du, innerst inne- gir andre jenter! Men du har ett veldig godt poeng i det du sir, probleme e bare at det bi førr dobbeltmoralsk førr min del. Det bi sånn fasadesnakk som foreldran dine har trødd i haue på dæ fra du va lita, men som du helt sjøl aldri klarte å følge opp. Beklager, men fakta! 🙂

  167. Du er jo bare opptatt av din egen kropp og trynet ditt hele tiden da Sophie. Tynn som faen, og stygg som en and. Slutt og klag, jævla hore.

  168. Synes alle skal være glade i kroppen sin, uannsett hvordan de ser ut.
   Det viktigste er hvordan verdier man ellers har:)
   Jeg selv trener 3 ganger i uken, å prøver å spise så sunt som mulig i ukedagene, mens i helgene er det låv å skjeie heelt ut 🙂
   Trener selvfølgelig for å få den kroppen jeg selv vil ha, men mest fordi jeg får masse energi å mer overskudd:)
   Trener først å fremst styrke, fordi jeg allerede er for tynn(synes jeg selv) å vil ikke gå ned i vekt, men heller opp, å i muskelmasse ikke fett:):)
   Å dessuten er det en deilig følelse når man er ferdig med en økt, å ikke minst å kunne være stolt av seg selv 🙂
   Synes det er flott at du står for dine egne meninger, stå på!! 🙂

  169. Dafuq did i just read Barbie? Skjønner ikke, du er liksom fake hele du, bortsett fra din nydelige personlighet…. Så kommer du med slike innlegg.. awkward 😛

  170. Dette får meg bare til å like deg enda mer. Det er så sykt teit at man skal ha et ”kroppsideal”, alle er forskjellige og ser forskjellige ut og det må vi bare lære oss å leve med 🙂
   Vil du ha silikon og restylan, så er det deg, men det betyr ikke at alle andre skal være sånn, som du sier, det er en individuell greie.

  171. Dere som skriver over her er jo ikke dobbeltmoralsk i det hele tatt?
   “HUN ville ta silikon, HUN ville ditten og datten” Hallo? Tenk på de som VIL trene da? Gir ingen mening. Jeez.
   Dessuten er Sophie Elise den siste personen som skulle kommet med “kroppspress” talen! Som om ikke silikon, restyline, extensions osv er samme driten?
   Inkompetente mennesker!

  172. AHEAEHAEH, faen e det me deg? du føl ikke at blåruss og svartruss e nå russ?? før at dem ska ut i lærling og rødruss har studiekompetanse. haha ok 🙂
   det som ikke e ordentlig her på den kloden e nok deg? feite kjønsleppe i tryne som e “restylane” og puppa som nån fotballa. jævla nice det da 🙂
   trur du og kan tren og tips om spiseforstyrrelsa,haha. før et forbilde sei eg bære 🙂

  173. Ah, synes nesten det har blitt ille, instagrammen min består jo bare av oppdateringer der jenter legger ut “eatclean” bilder osv.. Det er bra at folk trener, ja! Men det har på en måte blitt mer en trend føler nå jeg.. Du har kjempefin kropp, og den passer til akkurat DEG!

  174. Er helt enig med deg! Esker når du skriver sånne innlegg som dette. DEt er ikke alle som tørr det. DU skriver også helt sykt bra.
   Elsker bloggen din!

  175. Du er jo ikke akkurat så tynn da.
   Du har mye fett på armene og du viser ikke engang magen din skikkelig, noe som får den til å se feit ut.
   Just sayin’

  176. Herregud. Du er så dum. For det første tar du mer sol enn hele Norge tilsammen. Ikke nok med det så tar du silikon og sikkert botox og alt annet for hva vi vet. Du er tynn, og det virker jo som om du elsker kroppen din når du poser i bikini foran et speil. Ikke åpne munnen din om dette – fordi du er hvertfall ikke noe bedre!

  177. Er du dum, Sophie? Er det noen som presser jenter til å se bedre ut så er det DEG! Du har mest fokus på kropp av ALLE bloggene jeg leser. Du med restylane, silikon, og gud vet hva mer. Legger ut “sommerkroppen” om sommeren, og forteller oss hvordan sixpacken din skal se ut til slutt. Du ødelegger oss jentene, og jeg kan godt stå fram med navn, for herregud så mye du ødelegger selvtillitten til jentene. Jeg syns ikke du er spesielt pen, men nå har du jo silikon og puppene de fleste jenter vil ha, men vi vanlige folk har ikke råd! Du har alt av penger og briefer mer enn helvette med det og. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg leser bloggen din, men jeg blir kvalm. DU provoserer, og derfor er jeg dum nok til å lese.

  178. synest det er bra at mange trener og prøver å leve sunt! Kroppen trenger aktivitet for å få overskudd og energi. Kroppen trenger også sunn mat for å fungere optimalt og for å få nok utbytte av treninga. Det som er PROBLEMET er at noen folk gjør ting helt feil. De fokuserer for eksempel på at de BARE skal trene og BARE spise sundt… Kroppen trenger også fri for å restiture seg slik at man klarer å trene optimalt hver gang, derfor er ikkeFOR MYE trening bra! om man ikke er på toppidrettsnivå så ha minst en til to fridager i uka! Trener man for mye vil det også føre til at man ikke får resultater fordi at kroppen ikke klarer mer, og derfor mister man bare motivasjonen!! Av og til, hvertfall en dag i uka er det lov å spise litt usunt og! kropper som trener mye trenger også ekstra energi av og til 🙂 Og det aller viktigste er å få i seg NOK MAT. starter man å trener og går ned i vekt, gjør man feil. da spiser man for lite, og da vil ikke kroppen fungere på trening.
   jeg annbefaler alle å trene minst 3 ganger i uka for ditt eget beste, for kroppen trenger å presse seg litt.
   de som ønsker å få muskler og faktisk greier det fortjener selvfølgelig creds! bra jobba
   Annbefaler folk å stikke innom sunnjenteidrett.no mange gode tips å hente her!!

  179. når du snakker om press, stryker du i noen fag for tiden eller kommer til å gjøre det, eventuelt strøk i noe ifjor? kunne du skrevet et innlegg om det, jeg gjør det selv og har det litt tungt for tiden pga det

  180. Bra sakt! Håper bare de som skriver det samme som deg mener det, og ikke skriver det bare for å vise leserne det, men så mener de det samme som de fitbloggerne.

  181. Eg er så forferdelig lei av alle fitnessbloggane og thinspirationbildene! Det e ikkje bra at sånt ligger på nettet, for unge mennesker blir så lett påverka av dette. Det er ikkje kjekt å sjå at jenter ned i tolvårsalderen passar på vekta og måler nøye kva dei puttar i munnen. Herregud, dei må få vere barn ei stund til!

  182. Du er fint tynn, selv synes jeg ikke det er fint med jenter med for masse muskler.. jenter skal være feminine! 🙂 Å se ut som en bodybuilder er slettes ikke fint i det hele tatt!

  183. HAHAHAHAHAHA nå må du gi deg – om det er noe som skaper kroppspress, så er det bloggere som deg. Å spise sunt og trene er noe som er BRA for kroppen, det kan bli for mye fokus på det, men det er bedre med et sunt fokus enn fokus på kropper som din; ALT for tynne, med ALT for store pupper og ALT for store duck-lips. Bitch please. Om alle hadde hatt fokus på å være sunne, i stedet for å ta silikon og restylane, så tror jeg mange flere hadde hatt bedre selvbilder.

  184. Er det ikke bedre å ha et utganspunkt som alle kan nå? Å være sunn og trene, er jo mye sunnere enn å sulte seg selv. Det er litt morsomt at jentene som er tynne skriker høyest om dette siden det er de som nå får føle på hvordan det er å ikke passe inn i det som blir sett på som “perfekt”.

  185. Heltttt enig! De som sier at hun ikke kan uttale seg om å være seg selv fordi hun har silikon og restylane osv, dere tar feil! Hun presser IKKE andre til ikke å være seg selv!Hun er seg selv, hun har aldri sagt at det ikke er fint å ikke ha silikon, eller stygt å ikke ha restylane. Treningsbloggerene blogger bare om hvor fint det er med muskler og at de ikke har spist godteri på to måneder (Som forresten ingen bryr seg om, bare sånn til informarsjon til dere bloggere) Og så legger de ut bilder av seg selv hvor de viser ”fremgangen” og (Spesielt yngre lesere) Kan bli påvirket av dette.

  186. Talentløse lille deg. Enda en mulighet for deg å legge ut et bilde av kroppen din som du selv mener er tynn. Du skriker jo etter oppmerksomhet.
   Å plis … du må slutte og kalle deg tynn fordi du er NORMAL med stor N. Har litt ekstra i kantene vil nå jeg si.

  187. du er i allfall langt fra tjukk, men jeg vil heller kalle deg fit! ikke sånn ekstremt, men sånn at det er fint<3 du er i allfall ikke stygg-tynn, så ikke ta deg nær av det! misunner din kropp så jeg ligger og gråter over det av og til<3

  188. Klarer faktisk ikke å la være å skrive noe under dette innlegget! Du er jo helt på bærtur, du av alle mennekser bør ikke skrive om hva som er sunt og ikke! Det er mye bedre å trene seg opp til å være fit, enn å slanke seg, ikke spise osv.. Du legger ut bilder som ikke hører hjemme på internett, med silikon puppa dine, leppene osv! Du passer ikke inn for mennensker som bør snakker om kropps press!

  189. Synes at det er feil at skal sitte her og fortelle hva som er feil og hva som er galt,og hva som er fint og ikke.. Du har falske pupper,falske lepper,falske vipper og falskt hår. Og så legger du ut bilder i samme innleg om hvor “fantastisk pen” kropp du har. Akkurat som om du er født med det! Det er mye sunnere å trene og spise sunt enn og sitte og forteller mange tusen lesere om at det stygt….

  190. Sophie, du aner ikke hvor mye jeg elsker deg! Du skiller deg ut blandt bloggerene, og jeg elsker det! Det er nesten ingen bloggere som skriver om andre ting enn sminke og hår. Jeg tror nesten du må være forbildet mitt! Også må jeg bare si, takk. Takk for at du bryr deg om viktige ting her i livet.

  191. Så det du legger ut, om nye silikonpupper, ny lepper og lettkledde bilder av den tynne kroppen din er sunnere? Lol dette innlegget ble for dumt.

  192. Er bra du har selvtilliten, da, for tynn kan man vel ikke akkurat kalle deg. Du er jo helt normal? (Litt feite armer og fett på magen)

  193. Leser som regel bloggen din, men dette var et Idiotisk innlegg. Jenter som viser hvor fit de er, er iallefall ekte og noe de har jobbet hardt for. Istedet for å betale for silikon, restylane osv. Du kaller ikke det kroppspress? Fitness bloggerne skriver også sine egne meninger og prøver ikke å presse alle som leser til å gjøre som seg selv. akkurat som du sier du gjør. Hykleri kalles dette. Og du viser gang på gang hvor dårlig selvbilde du egentlig har..

  194. Greit…til mange av dere som kommenterer så syns jeg det nesten er litt skremmende! Skjønner dere ikke hva hun mener? Det burde ikke være kroppspress i det hele tatt. Folk burde få ha den kroppen de selv er komfortabel med uansett om det er tynn, muskuløs, litt småfeit o.s.v for det er det som teller. At folk liker seg selv og er fornøyd med seg selv. Og jo Sophie Elise ER TYNN! greit nokk, beina stikker ikke ut, eller ribbeina vises ikke på en undervektig måte, men tynn er hun. Lurer egentlig på om noen av dere vet hva tynn er for noe, for Sophie går nokk under kategorien tynn selvom hun ikke er sykelig undervektig. Og foresten til dere som sier at hun er normal. Dere vet vell alt om hva som er normalt da regner jeg med…sikkert tatt en eller annen test på jordas befolkning og kommet fra til gjennomsnittet og hva som da er normalt..haha tror faktisk ikke det. Er såklart også enig i at det kan være et kroppspress på denne bloggen, men det kommer mye ann på hvordan du lar deg påvirke. Jeg personlig føler ikke noe som helst behov for verken silikon, eller mer fyll i leppene og sånn. Kanskje det er du som leser som leter etter noe slik at du kan få kommentere negativt…isåfall, VELDIG barnslig. Se heller mer på hva hun skriver, en hva hun har på seg på bilder. Dette bildet var mest sannsynlig der fordi innlegget hadde med kropp å gjøre. Er det ikke naturlig at bilder og tekst skal passe sammen. Hvor ulogisk hadde det ikke vært om hun hadde hatt bilder av en hund der foreksempel? Sophie har et kjempe godt poeng i det hun skriver. Det er klokt sakt! Det er for stort press på kroppen og utseende! selvom presset kan føre til en sunn livsstil så burde det ikke vært noe press i det hele tatt. Hvem skal bestemme hvordan andre skal se ut? Kan vell også innrømme at jeg tar “strong is the new sknny “som motivasjon.for det kan det være. Det er fint å ha mål å jobbe for .. Det velger jeg helt selv. Men når det der imot kommer ut bilder av et neshorn som løper for å bli en enhjørning. Da har det gått overstyr for det er fysisk umulig. Tilslutt en anorektiker kan “sprekke”. Og det gir dårlig samvitighet. Anoreksi handler om behovet kontroll og viljestyrke, man nekter seg selv mat for å bli tynnere, finere, eller man prøver å kontrollere mat fordi man føler man mister kontroll på noe annet i hverdagen. Til de som ikke kan noe om anoreksi ikke snakk som om dere vet hva det er…blir bare for domt!
   Takk for meg.

  195. Jeg skal være enig med deg der, man blir som regel påvirket av det man leser å hører om! Å jenter setter som regel ganske høye mål for kropp å utseende. Jeg mener ikke dette her frekt. Men når du sier du føler et lite annsvar for dette, så setter du ganske mange andre høye mål for jenter. Du har tatt restalyne å silikon, å kler det godt forresten! Så synes det blir litt feil å si det på den måten! Man kan vri å vende så mye man vil på dette å andres meninger. Men det å legge ut bilder av sin slanke figur hele tide,pupper,restalyne er vell ikke noe bedre, det kan jo skape slankepress. Håper du skjønner hva jeg mener. MEN så må jeg si at jeg hadde gjort AKKURAT det samme 🙂 Du får titusen kommentarer på hvert innlegg på alt som er stygt med deg, å det kommer vell ikke som noe sjokk at ingen er heelt miss perfect? For gud forby om du har litt sideflesk å celluitter. Jeg skal selv innrømme jeg har skrevet kommentarer som ikke var så slemme, men heller ikke fine. Men jeg har lært å titte meg selv i speile før jeg peker finger på andre 🙂 Hadde alle andre bare klart å være fornøyd med seg selv slik som sophie, så hadde alle kunne spart seg for dritt slening

  196. Alle har ver sin smak. Jeg synes ikke du burde sammenligne trening med anorexi. Man trener som regel fordi man liker å trene, man liker å ha muskler, man liker å spise sunt og ta vare på kropen sin på den måten. Helt greit at det ikke er noe for alle. Synes du skriver som om alle som trener hver dag gjør det for å få sykelig fit kropp eller noe, men man gjør det jo for å forbedre seg. Det meste man gjør i livet gjør man for å forbedre seg. Du har silikon, restylane, extensions og sånnt for å forbedre utseende, hvorfor kan ikke folk få trene og forbedre seg selv og kroppen sin uten at du henger deg opp i det. Om du ikke liker fit inspiration og bloggere som liker å blogge om trening og kosthold er det bare å la være å lese eller se på de bildene/ bloggene..
   har ikke noe i mot deg, digger bloggen din og deg

  197. Utroligt bra skrevet! Synes det er dumt at folk nå for tiden legger så stor vekt på det å være fit å trene hver dag. Alle kropper er fine på sin måte, derfor trenger man verken være fitness eller vanlig modell, for å ha en fin kropp. Det som er viktigst er at man er fornøyd med seg selv!! 🙂

  198. Det er ikke ofte jeg kommenterer blogger, men her må jeg faktisk komme med et innspill. Jeg digger deg og digger bloggen din, men når kroppspresset var mot å være tynn, så jeg deg klage da? Du nesten forvarte kroppspresset, mente at man burde slutte å mene at det er fint med former, og Sophie du er ikke tynn? Du er slank, men du er ikke tynn. Synes du har helt perfekt kropp, men å si at kroppspress om å være sunn er galt, og kroppspress mot å være tynn er riktig er helt hull i hodet. Restylane, silikon, extentions, falsk brunfarge, faslke vipper – men det å ville være sunn er galt? Før man skal uttale seg om slike ting burde du vell kanskje gå forran med et godt eksempel. Mener ikke å angripe deg på noen som helst måte, men sier min mening.

  199. Tenkte du deg om overhode da du postet dette innlegget? Eller kanskje du gjorde det med vilje for å provosere? Den teksten du skriver kombinert med det bildet du la ut er helt sykelt FEIL. Jeg selv har flere ganger funnet meg i fitspo-dragsuget, og det er ikke gøy, så det er jeg enig i. Men det at DU er en av de som har “fortalt” meg at mine tynne lepper og 75B er så stygt at jeg burde opperere de bort, det er helt for jævlig. Snakk om kroppspress da.
   Treningen hjelper meg faktisk unna tankene om å endre på meg selv på kunstig vis, slik som du. Det at lårene mine er så faste at jeg ikke kan klype i de, og jeg kan ta fler pull ups enn du kan telle på falskneglene, veier opp for at jeg ikke har 2 kg unyttig frontspekk aka pupper å ta i. Jeg ser sterk og sunn ut, og det er vakkert på sitt vis. Det beste av alt er at det er JEG som har opparbeidet det, på helt naturlig vis. #herlig #fitspo

  200. Er jo ganske rart at du skriver ”Det er derfor jeg aldri skriver noe om trening eller mat på bloggen, fordi jeg vil ikke påvirke noen på den måten. Jeg føler jeg som blogger har et lite ansvar der, og jeg håper dere synes det er okei!” når du legger ut bilde av kroppen din, Flat mage og store silikonpupper? tror du ikke jenter blir like
   påvirket av å se den flate magen din like mye som å se alle som legger ut når de spiser salat? Haha Sofie der så det bare ut som du trengte mer oppmerksomhet eller bekreftelse av bildet av din egen kropp som du la ut i innlegget.

  201. Takk og lov for at du er en av de få bloggerne som har skjønt det! 🙂 Dette var utrolig bra skrevet, og jeg er veldig enig med deg.
   Stå på, du er en stor inspirasjonskilde<3

  202. Jeg er helt enig med deg!
   Jeg selv er naturlig tynn. Personlig synes jeg at jeg er litt for tynn, men jeg kan ikke noe for det. Når jeg får høre “Ekte gutter vil heller ha jenter som man kan ta litt i, istedenfor helt tynne jenter” sårer det meg. Altså, jeg kan ikke noe for at jeg er tynn.

  203. Noen har kroppspress på bloggen, andre legger et press på at annsiktet og håret skal være perfekt.
   Restylane, nappe øyenbryn på sallong, vippe extensions, extensions til håret, negler… Trening er i allefall gratis og noe man må jobbe for!

  204. Du har jo tidligar skrevet på bloggen at vest folk som læs bloggen din blir påvirka av det som står dær, så e de ikje gammel/modn nokk tell å være på internett generelt ( æ e veldig enig med dæ på den).
   Så dt at du lægg ut fæstbilda, lettkledde bilda og ting i den durn, det e helt greit, førr det e jo ikje ditt ansvar at småjente blir påvirka tell å drekke sæ dritings, ” førdi det e så kult”, men du kan ikje legge ut bilda av træning/sunn mat førdi dt kan påvirke folk?.. trudde det ikje va ditt ansvar.
   Hold dæ te en ting, blir litt domt å gå imot dt du shøl har sagt.

  205. Kan du, vær så snill, begynne å si en mening om ting? I det ene øyeblikket skriver du at du aldri kommer til å klare det og at det er idiotisk, det neste sier du at du skal bli sånn og synes det er bra, og så dette innlegget nå? Sorry altså, men det blir for dumt.

  206. tusen tusen takk for at du skrev dette! jeg har både dårlige og gode dager om kroppen min, og idag hadde jeg en veldig dårlig dag, så dette hjalp meg veldig! det er ikke alltid en har tid til å prioritere treningen når man har skole og annet, men dette kroppspresset, tar virkelig på meg, og jeg blir så lei.. guud, hater det ! : P

  207. Jeg skjønner veldig godt hva du mener, men tror det er mange som tolker det med at man ikke skal være tynn, man skal være fit!
   Jeg er selv en som heller vender mot fit, men (og her kommer det et ganske stort men) det jeg tenker, og jeg føler hele greien bak er, er at man heller skal tenke mer på å være fit, enn å være så tynn som thinspiration vil at folk skal være. Det er kjempepent å være tynn, og du har en kjempefin kropp. Det å være alt for tynn, kan være farlig på mange forskjellige måter, og derfor er det viktig å heller å fokus på å være fit, enn å være tynn. Er mulig å være tynn med muskler!:)
   men jeg skjønner absolutt hva du mener, for det er så utrolig mange som, pga hele fitnesspresset, trener feil og spiser “sunt”, men ikke sunt for kroppen og i forhold til treningen de gjør.
   Stå på Sophie Elise!:)

  208. Jeg har hvert en sunnhetsfrik/ spiseforstyrrelser! Det verste var at jeg var tynn og hadde mage muskler, jeg trodde jeg var sjukk og begynte og spise 6 ting hver dag! Min gode bestevenn begynte også med det men sluttet fort igjen så snart hun fikk vite at det var farlig. Jeg startet i 4klasse og sluttet i slutten av 5klasse. Jeg ble fort svimmel, kvalm, ble fortere syk og fikk mye vondt i hodet. Jeg gikk ned i kilo og mange kommenterte kroppen min:( Det er ikke brae greier, og jeg var bare 10-11år! Nå er jeg endelig fornøyd med den magen jeg har og tenker ikke så mye på hva jeg spiser, jeg har en utrolig forbrennelse!

  209. Du har kjempefin kropp! jeg er skikkelig misunnelig, du er utrolig heldig 🙂 ikke bry deg om frekke kommentarer, folk rakker bare ned på andre for at de vet du er bedre enn dem 🙂

  210. Så bra at du sier det! Jeg er selv også veldig tynn og spinkel, og det som sårer meg mest er når folk spør om jeg er syk og sier at jeg er FOR tynn. Jeg trener heller ikke særlig mye, men hallo, jeg klarer meg jo helt fint!

  211. sophie du er ikke tyn heller ikke tykk, å du har ikke muskler (du har men de visest ikke), du er normal. Eller litt lubben da men, sånn deilig lubben 😉

  212. Trening er ikke alt. Man kan jo selvfølgerlig trene , men jeg synes det blir litt vell mye , når man skal trenge hver eneste dag. Sophie , du er sånn passe tynn , eg synes det er fint på deg 😉
   Blir bare så kvalm av treningsbloggene..

  213. Jeg synes det er sinnsykt bra du ikke blogger om alt det der! Jeg trener veldig mye selv, men jeg er så glad for at du ikke skriver om alt sånn der som f.eks Andrea har begynt med, ohgaad. Loveyoou ;*

  214. Du gjør det ikke så mye bedre når du står der i bikinitopp og shorts akkurat… jenter ser opp til deg, så mange av de som leser bloggen din vil være like pen å tynn som deg. Så tenk deg over før du legger ut bildene av deg selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg