det spøker på rommet mitt

Når jeg la ut en videoblogg her om dagen fikk jeg denne kommentaren på youtube;


Og jeg ble så sinnsykt redd. . Som dere vet har jeg lenge tenkt at det er spøkelser i huset vårt, spesielt på mitt rom og rommet ved siden av. Jeg hater egentlig å snakke om slike ting fordi man blir jo ikke tatt seriøst uansett, alle tenker jo at man er helt fjern og at slike ting ikke stemmer. Men det er så ofte jeg har opplevd paranormale ting på rommet mitt, jeg har hørt ting, ting har falt ned fra hyller, jeg har sett ting . . Jepp. Så jeg må nesten vite at jeg ikke er den eneste. Har dere opplevd noe overnaturlig hjemme hos dere, eller er det bare meg. .? Vil gjerne ha tips og erfaringer om hvordan man kan få slike ting bort.


116 kommentarer
  1. Ekkelt..
   Jeg har også følt at det spørker på rommet mitt en stund, også var det en helt normal natt når jeg lå å sov. Vet ikke klokka for som sagt så sov jeg, men jeg våknet også lå jeg liksom med annsiktet inn mot veggen. Og da snudde jeg meg også sto det en dame mitt i sommet mitt og så på meg. Etter 2 sekunder var hun borte!
   Jeg er jo 99´er, og det sies at barn som er født etter 1999 kan se, føle og høre spøkelser lettere enn alle andre.

  2. vårt hus var fult av spøkelser før, men så fikk vi en dame på besøk som gikk rundt med røkelse i hele huset og etter det har jeg bare merket svært lite av dem 🙂

  3. hei! jeg kommer fra en familie der vi er “synsk” vi kan se og føle ting, og jeg har god erfaring med det, men nok om det. det du kan gjøre for å holde de unna deg, selv om jeg ikke anbefaler det fordi det er stor sannsynlighet for det er en nær slektning av deg som bare vil ha oppmerksomheten din, fordi den/de savner deg. de gjør det ikke for å gjøre deg vondt eller skremme deg.men hvis det plager deg og du vil ikke det skal være slik på rommet ditt. så må du slutte å være redd, du er sjefen der! enten si det inni deg eller høyt, det bestemmer du selv. si at du ikke vil dette, og de/den skal slutte!vær bestemt. gjør det noen ganger når du merker du føler ubehag. så kan jeg love deg at det blir bedre 🙂

  4. Jeg var utrolig sliten en periode, hadde ikke noe energi til overs og fikk ikke sove. Jeg har også en nakkeskade, som igjen fører til migrene. Vi har oppsøkt leger og spesialister, men ingenting har hjelpt, verken sovetabeletter eller behandling. Derfor bestemte vi oss for å prøve noe annet, og oppsøkte en mann som drev med alternativ behandling. Jeg har alltid sagt att når jeg skal sove, står det en mann ved sengen min, men jeg har ikke brydd meg med det. Jeg har alltid sagt att når jeg går inn på rommet mitt så er jeg ikke alene, ingen andre plasser heller, men jeg har aldri vert redd.
   Men altså, når vi da oppsøkte denne mannen, sa han att med en gang han såg meg, merket han att jeg hadde noen med meg. Jeg ante ikke att han hadde evner til å se slikt, det var jo ikke derfor vi oppsøkte han.
   Det var en utrolig lettelse for meg å høre det, att han sa att jeg hadde en mann med meg. Det var godt at noen andre kunne sette ord på denne plage jeg har lært å leve med.Det var noe jeg hadde lært meg å leve med, og hadde ikke forventet at noen skulle hjelpe meg med dette.
   Det viste seg att denne mannen var faren til bestefaren min, som bare ikke hadde nok energi til å komme seg over til den andre siden.
   Jeg vil anbefale deg på det sterkeste og oppsøke noe slikt!
   Dette ble en rotete oppsummering, men du kan bare sende epost om du lurer på noe mer om det.

  5. Dette her er sykt, men en gang mens jeg lå og sov følte jeg at noen lå rett ved siden av meg i sengen min! Det var dritskummelt og etter jeg kasta meg ut av sengen var det ingen der lenger. Og jeg kunne ikke se at noen la der så “spøkelset” eller hva det var, var vel usynelig. Uansett, tanten min er ganske synsk og har flere ganger opplevd paranormale ting. Hun sa til meg at når du opplever slike ting må du si (ikke tenke, du må si det) bestemt at du ikke vil ha noen her og vil være alene. Men også prøv å si det på en hyggelig måte, ikke gjør ånden sur. Det hjalp med meg, jeg kjente det samme en annen gang og etter at jeg sa at jeg ville være alene har jeg ikke følt noe slikt mer:)

  6. Merker mye selv, har sett en jente på natta som bare har stått å sett på meg også døde bestefaren min i fjor og siden jeg er syk har bestefaren min alltid vert bekymra for meg, og jeg våkna en natt for noen månder siden og da sto han rett over meg å så på meg..
   På morssiden så merker de fleste det.. Tantebarna mine har også vert plaga, spesielt den eldste! Men nå har jeg begynnt å vendt meg til det, og er ikke like redd lenger.. 🙂
   Vist du vil kan du barr kontakte meg om du vil snakka om det med noen som opplever ting å tang selv 🙂

  7. ja jeg vet hva du gjør, de som gjør det vil ha kontakt med deg igjen, har du mistet noen i familien din som du var veldig glad i deg? Fordi de oppsøker deg igjen, for de vil se hva du gjør og alt det der. Men du kan si til de gå rett bort, det kan være skummelt men gjør det! snakk til de og si *Jeg vil ikke at du skal se på meg, jeg vil være i fred! Jeg er redd og vil at du skal slutte, slutt og plag meg! jeg vil ikke nå at du skal følge med meg!* det gjør du. Følg med på åndenesmakt 🙂

  8. Dette er en helt latterlig ting da. Men en gang jeg og lillebroren min var i gangen om morgenen og var på tur til skolen hørte vi plutselig en gris som snøftet. Lillebroren min hadde plaget meg hele morgenen og plutselig fant han ut at han skulle snøfte som en gris og sekundet etterpå hørte vi en “ekte” gris. Sykeste jeg har hørt! Begge ble livredde og sprang ut av huset.

  9. Jeg hadde det samme problemet. Vi kontaktet åndenes makt (programmet på tvnorge), men de mente vi ikke hadde nok beviser, og derfor ville de ikke komme å spille inn hos oss. Men da vi fikk en synsk hjem til oss fikk vi vite at det var en dame som gikk igjen her, som ikke fant fred. Jeg har ofte følt at noen ser på meg når jeg er på rommet mitt osv. Og det er ofte jeg våkner om natten rett og slett fordi denne damen sitter seg i sengen min eller står ved sengen min. Det er utrolig irriterende, og hun synske kunne ikke gjøre noe for å fjerne henne. Har roet seg litt i det siste, men så plutselig kommer hun tilbake.. HATER det!!

  10. Glemte å skrive at det er kanskje derfor du har søvnproblemer. Det er mulig den damen på rommet ditt beveger seg mye rundt sengen din, og kanskje til og med ligger oppi der med deg.. Vet det høres ekkelt ut, men hun kan ikke gjøre deg noe, annet enn å være rundt deg.. Jeg har begynt å gi klar beskjed inni meg om at damen skal gå ut av rommet mitt når jeg skal skifte osv, og av og til åpner døren seg og lukker seg, slik at hun bekrefter at hun har forlatt rommet. Jeg er vant til å ha henne rundt i huset nå!

  11. Det var flere (blant annet meg) som skreiv det samme i kommentarfeltet på bloggen din. At vi så orbs altså. Det har spøket i alle husene jeg har bodd i, helt til jeg flyttet for meg selv for et halvt år siden. Her spøker det heldigvis ikke.
   Jeg har opplevd helt syke ting som jeg ikke forteller til så mange, siden mange ikke tror på sånt. Dusjen har skrudd seg på av seg selv, ting har hoppet ned fra hyller og knust, instrumenter har spilt av seg selv, stereoanlegg har også skrudd seg på selv opp til flere ganger, til tross for at kontakten ikke har vært plugget i. Sistnevnte finner det ingen naturlig forklaring på, det skulle vært fysisk umulig! Har hørt mange creepy lyder, på natten hørtes det ofte ut som om noen løp rundt i huset. En gang var jeg alene hjemme. Jeg satt på do og hørte plutselig fotskritt mot badet. Jeg skjønte ingenting, ropte hallo for å høre om det var noen der, men ingen svarte. Plutselig var det noen som tok i dørhåndtaket. Jeg spratt opp av dassen (rakk ikke tørke meg en gang, haha) og gikk for å se om noen hadde kommet hjem. Men huset var helt tomt. Gjett om jeg freaka ut.. Listen er lang over overnaturlige ting jeg har opplevd, så jeg er helt overbevist over at det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke er klar over.

  12. Jeg tror også på “gjenferd” eller hvordan det skrives. For noen år siden i huset vårt, spøkte det ting ble borte/hørte lyder og ikke lyder som en liten ting falt ned men hørte engang en så gøy lyd ute i stua som om noen hoppa ned fra sofaen sånn høyt, dritskummelt. Men etter noen år har det bare blitt borte. Vi har ikke gjort noe spesielt, kanskje tenk at denne “personen” er snill og vis du har midten noen du er veldig glad i, tenk at det er den personen og at personen bare vil si at han/ho savner deg, hjalp hvertfall meg ble ikke redd og bare litt glad faktisk.
   Og skjedde en episode da jeg og familien var på en hytte, jeg og kusinene mine sov oppe på et loft og midt på natten skremte vi hverandre med å snakke om “the grude” veldig smart.. Og litt etterpå så rørte gardinene på seg, det var ingen mulighet for gjennomtrekk ellernoe sånt. Gardinene rørte seg sånn rart og så ut som noen holdt et sted på gardinen om du skjønner. Og vi filmet det og det var virkelig ikke naturlig syykt ekkelt og rart! Og det var bare så skummelt at vi løp ned til badet og sov der hehe.
   Jente-18

  13. har det sånn av pappa! plutselig, midt på natta begynner ting å bevege på seg i garasjen… Mem har hatt synske folk der, og dei seier at det berre er gjenferdet av bestefar 🙂

  14. Jeg har hatt på følelsen av det samme hjemme hos meg og jeg vet at det finnes noe mellom himmel og jord! Søsteren min har opplevd de verste tingene (en mann som legger seg ned i senga hennes og en som trykker en hånd i ansiktet hennes osv). Jeg har ofte vondt i hodet og tapper energi unødvendig raskt (dette kan kanskje være grunnen til at du ikke får sove om natten?)
   En gang skrudde lyden på tv’n seg selv opp og selv om fjernkontrollen lå på bordet foran meg, så jeg lydmåleren øke på skjermen. Da skrek jeg ut i rommet: “Det er jeg som bestemmer lyden på tv’n!”
   Følte meg ganske teit, men jeg har snakket til det/h*n flere ganger senere for å vise at jeg er sjefen på mitt eget rom 🙂

  15. DENNE KOMMENTAREN ER FRA INNLEGGET OM KONSERTEN (bare slik at du ikke ble forvirra:
   Er litt enig i det du sier der! Var en liten smule Belieber en stund, men han blir litt for mye, etter min mening. Kom over musikkgruppen, ‘The Wanted’, og begynte jo selvfølgelig å se på masse youtube-videoer. Vært på konsert også, og de er like hyggelige mot fansen som de ser ut til på videoene. De er utrolig flinke, og det beste av alt- de er helt ærlige med seg selv om hvem de er! De oppfører seg som helt vanlige, jordnære mennekser. De står blant annet bak hit-låtene ‘Glad You Came’, ‘Warzone’, ‘All Time Low’, ‘Heart Vacancy’ og ‘I Found You’. De er utrlolig flinke, og spiller uten noe playback, de spiller også acoustic og covrer noen sanger. Er helt betatt av dem! Bare et lite hint om du vil gå en annen retning og sitter litt fast 😛 Elsker forresten bloggen din! Stå på videre! <3
   Tenkte kanskje du ikke kom til å se den :/ Beklager hvis dette blir regnet som spam, men vil bare komme med et forslag. Og jeg tror nok du kommer til å falle helt pladask for dem!

  16. Tror jeg spør om dette for halve bloggnorge siden det stod på toppsladring; Hvorfor dro du ikke til Egypt? Skal du fortsatt til Amsterdam?:)

  17. Jeg kan se sanne ting, og her for nesten 2uker siden følte jeg at det sto to persjoner på rommet mitt, jeg følte det var en mann og en kvinne. Jeg snudde meg rundt! Der sto de. Jeg gikk på stua til pappa og sa at de var på rommet mitt og ville ha hjelp til noe, men jeg visste ikke hva. Jeg har følt energier i kjelleren, på rommet til mor og far og på mitt rom, samt på doen(LOL)! Vi kjenner en mann som driver med dette, og han sendte de over. Mannen som sto ved sengen til moren min, var Onkelen min, han tok livet sitt for 2-3 år siden. Til videoen din så ser jeg en dame, kanskje mellom 60-70år? Vis hvem som er sjefen eller lei inn en “Gosth buster” Og betal MAX en tusenlapp for å få fred, om det virkelig plager deg. Det er trolig noen som vil ha hjelp til å komme over på den andre siden, og da sier de i fra ved å flytte på ting, dytte ned ting fra hyller ect.. Hjelp den om du føler de vil komme over!

  18. Fant akuratt ut at ånder ikke er skumle ;p for ca 1 uke sia var katten min på rommet mitt. Han hørte noe i vinduet, og han ble helt rar. Jeg gikk bort til han, plutselig hører vi en katt som mjauer og begge to snur seg. Jeg ble litt redd, det hørtes ut som det var inne og vi har bare 1 katt. Det kan ikke være ute, siden vi hører ikke lyder ute og vinduet var ikke oppe… Tror du det er en ånd, katte ånd? haha!

  19. Har opplevd utrolig mye paranormale ting opp igjennom årene! Jeg er bare 17 år, men listen er lang! En gang mamma var hjemme alene så hørte hun plutselig at skapdørene på rommet hennes ble dratt opp og igjen flere ganger (skyvedører). Og en gang da jeg var hjemme alene hos mamma, så satt jeg på dataen, hørte på musikk og bare slappet av. Plutselig hørte jeg noen som ropte navnet mitt, jeg skrudde av musikken og hørte etter, men da var det ingenting. Jeg skrudde på igjen musikken, og da hørte jeg det igjen, så jeg ringte mamma og spurte om hun sto utenfor, siden døra vart låst, men hun var fremdeles på jobb… Det har skjedd opp til flere ganger..!
   Hos mamma så følte jeg alltid at det sto en person ved siden av meg når jeg lå i senga, noe som gjorde at jeg slet med å få sove. Andre personer som har lagt seg i senga mi for å sove har heller ikke fått sove der.
   Når jeg var liten så hadde jeg noe som kalles for krupp, noe som gjorde at jeg plutselig var helt tett i halsen når jeg våknet på natta, jeg måtte ut å sitte på verandaen for å få puste, enkelte ganger måtte jeg på sykehuset pga det. Men uansett, vi kontaktet noen synske og fikk de til å gå gjennom huset vårt, de sa at det var en mann på soverommet til mamma som hadde med seg mange sykdommer. Når de “renset” huset vårt, eller fikk åndene til å gå over til den andre siden, så var kruppen min borte. Jeg har ikke hatt krupp siden da. Det må da være en sammenheng?
   Jeg har i hvert fall opplevd sinnsykt mye, orker ikke å skrive ned alt her! Men jeg bruker å si til “personen” som er der at jeg er redd, jeg vil ikke at han/hun skal være der, og da føler jeg meg mye bedre 🙂

  20. Jeg kan også se orbs på rommet ditt i videoen, men ikke hun damen ( men jeg har aldri sett ånder og gjenferd i person) men jeg kan føle og se negativ energi.. har hatt bøker som har flydd ut av bokhyllen og glass som har glidd nedover bordet, har følt at noen har presset eg ned i sengen mens jeg legger meg for å sove.. men det er ikke farlig i det heletatt!! 😀 ikke bli redd.. orbd kan du se selv også hvis du bare vil det, deet er dting som flyr litt over skjermen på videoen din, ser ut som små lyskuler, du kan også ta masse bilder rundt i rommet ditt og se selv om du kan ” fange ” opp noen orbs, men selve gjenferdene er det bare noen heldige som klarer og se!! 😀 du er utrolig pen, and i love your lips.. har så lyst å fikse på mine, men er sykt redd for sprøyter 😛 haha <3 klem

  21. Heisann 🙂 Ser at du har fått mange gode svar her oppe, men svarer likevel jeg og.
   Det høres ikke ut som om energien i huset deres er ond eller sint. Det at h*n velter ting betyr nok bare at den prøve å vise sitt nervær. Sannsynligvis så er det noen som har en tilknytning til enten huset eller noen i familien din. Grunnen til at slike energier blir igjen er at de ikke klarer å finne fred(komme seg til ”den andre siden”) Dersom du føler deg mer plaget av dette enn resten av familien, så er det fordi energien føler seg mer knyttet til enten deg eller det rommet du bor i. Når man skal ”jage” bort en energi er det viktig å være høflig og vise respekt. Energien kommer neppe til å forlate huset, da trenger du et medium som kan hjelpe deg, og det er ikke sikkert at det heller funker. Men du kan prøve å si slike ting som “Kan du være så snill å gå ut av rommet mitt nå? Jeg vil være alene/du skremmer meg” Som regel respekterer energien dette.
   Det kan nesten høre ut som om denne energien suger til seg energi fra deg. Siden du ofte sier at du er trøtt hele tiden, osv. Det kan hjelpe å si til energien at den skal slutte med det. Men jeg vil anbefale deg å tilkalle et medium. Disse kan hjelpe energien å komme seg til den andre siden, og da er du kvitt problemene for godt.
   Man skal ta “spøkelser” på alvor. De kan gjøre stemningen i et rom ubehagelig eller trist, og ikke minst suge til seg enrgi fra mennesker. Spøkelser i huset kan faktisk ha en sammenheng med utmattelse, depresjon og søvnproblemer. Viktig å få bukt med det!!

  22. Japp! Jeg har en hylle på rommet mitt som er ganske høyt oppe, må liksom stå på noe for å nå opp. Har mange pokaler der og suvenirer, en gang vaknet jeg helt uten videre midt på natta sånn klokka 2, tenkte ikke over noe som helst, men når jeg våkna senere om morgenen så låg det en kattefigur som har stått BAK de pokalene oppi senga vedsiden av meg.
   Søsknene mine bor ikke hjemme, bare meg, og foreldrene mine tar ikke å kaster en kattefigur på meg.
   Og har opplevd myeeeee! Her om dagen så blinket det ene lyset jeg skrudde på (spøkelser er liksom energi, derfor lysene blinker når det er spøkelser siden den energien påvirker lysets energi) så sa jeg på kødd “gå vekk” så stoppet lyset å blinke.
   Kanskje det er tilfeldighet, men jævla creepy hvertfall!

  23. huff,så den kommentaren du fikk, skummelt. ;s
   På tvillingen mitt sitt rom så begynte det å skrape å banke på veggen. Vi hadde overnatting av en venn, også når vi våkna om morgenen så hørte vi plutselig skikkelig høy dunking i veggen og skraping, vi ble drit redd og vi så at det var ingen av oss som gjorde det. i tillegg så var vi jo alene hjemme da det skjedde. Når vi gikk på andre siden av veggen så banket vi der og da kunne vi høre at dt banka i fra rommet. når vi forteller det til andre så sier dem bare det var sikkert en mus i veggen,men en mus kan jo ikke gjøre som at det dunker drit hardt og skraper høyt i veggen, hater når andre ikke trur på. eg hadde ikke turt å sove der om eg var deg, du e skikkelig tøff!! selvom jeg synes det er litt spennende å høre om sånne ting så er det jævli skummelt xD

  24. Jeg bodde i et hus hvor både mormor og morfar har dødd. Jeg opplevde i lang tid noen som alltid følgte med meg, av og til så jeg skygger, følte noen som tok på meg og ting forsvant. Tilslutt bestemte vi oss for å kontakte en såkalt, synskdame. Hun fortalte mange familie hemmeligheter som bare vi viste og renset huset for spøkelser. Etter hun dro har vi opplevd STOR forandring!

  25. Elsker bloggen din! Har følgt med på den så lenge jeg kan huske 🙂
   En gang jeg låg og såv på hytten vår (det er et gammelt hus som oldeforeldrene mine bodde før, men vi bruker det nå som en hytte) så våknet jeg i 7-tiden og så såg jeg bort på døren og rett foran døren så jeg en dame (hjenferd) og jeg ble liv redd så jeg skrek på mamma og skalv som bare det, og mens jeg skrek så bare forsvant hun, mamma kom ut og spurte hva det var. Fordi jeg var jo livredd. Så sa jeg med en skjelvende stemme, hun stod der, det var en dame som stod der.
   Senere så såg jeg litt gamle bilder fra mine oldeforeldre og der såg jeg et bilde som var av akkurat den dama jeg såg. Og senere fikk jeg vite at mamma også hadde sett henne der.
   Jeg tørr aldri såve på hytta alene i et rom lenger, jeg er seriøst liv redd!

  26. Jeg syns det er rart at noen kan velge å IKKE tro på noe overnaturlig. Det er jo helt klart at det finnes mye mer mellom himmel og jord. Det VET jeg. Jeg har vært interessert i slike ting og “studert” set. Vært hos flere synske, blitt spådd og øvd opp evnene mine selv. For sannheten er at ALLE har en sjette sans. En må bare trene den opp. Jeg har lært meg å føle energien blant annet. Det prikker i hendene. Jeg føler også at jeg har en såkalt hjelper som er ved min side og kan svare på spørsmål for meg. I det siste har jeg også følt at oldefaren min(som jeg aldri har møtt) er hjemme hos oss og passer på. Dette har flere familiemedlemmer også følt, selv om de har vært skeptiske. Hjemme hos deg er det enten et familiemedlem som vil passe på, eller så er det en ukjent person som er knyttet til huset på en eller annen måte. Som det står over her så er det DU som bestemmer. Er du bestemt og forteller/tenker at du ikke vil bli plaget, skal det roe seg. Hvis ikke går det alltids an å finne en som kan rense huset og kontakte personen(e) som går igjen hos deg! 🙂

  27. Foreldrene mine har sett bestefaren til faren min her i huset. Og det sa min mor til meg, og en 40 år gammel dame lyger ikke om noe sånnt. Da må man jo nesten tro på henne. Og en veninne jeg hadde som er 30 år (hehe ja går ann å ha venner som er litt opp i årene) fortalte om masse forskjellig som hadde skjedd i huset hennes. Og jeg må jo bare tro på det når voksne folk sier sånnt til meg! Men jeg tenker nå at jeg tror ikke på gjenferd før jeg får se det 🙂

  28. Har en løsning: finn ut hvem dette “spøkelset” er, så salt og brenn det som er igjen (bena eller noen andre levninger eller hva søren det heter)problem solved 🙂

  29. “Jeg er jo 99´er, og det sies at barn som er født etter 1999 kan se, føle og høre spøkelser lettere enn alle andre.”
   Haha, det er det dummeste jeg har hørt

  30. hvis du føler at det er spøkelser, må du ihvertfall ikke gi dem oppmerksomhet. prøv å ikke reagere stort, da må spøkelse skjønne at du ikke er lett skremt og vil ikke ha noe med deg å gjøre.

  31. Jeg vil anbefale deg å sjekke litt i historien til huset du bor i, eller om det er et nytt hus, området.
   Vi har hatt ånder i huset, vil ikke si at det plaget meg på noen måte bortsett fra at det var enkelte dager det var mer ubehagelig.
   Jeg hadde det som du sier, at du føler det er 2 rom, ting faller ned og ting jeg var helt sikker på at jeg hadde lagt et sted plutselig var et annet sted.
   Det er utrolig mange forskjellige meninger om hva ånder kan gjøre og ikke gjøre, men jeg vil anbefale deg og ikke ta det opp med hvem som helst. Jeg opplevde å ikke bli hørt eller forstått, og det gjør at du tviler mer på deg selv og “din virkelighet”.
   Vi tok kontakt med en såkalt “synsk” dame som fortalte oss at vi hadde 4stk hjemme hos oss. Det hjalp litt, å få vite at det du har trodd stemmer, og at dette ikke var noe farlig. Det er her historien kommer inn i bildet. For dette endte som en positiv opplevelse. Vi gjorde litt undersøkelser og fant ut at der hvor huset vårt er var det et uoffesielt barnehjem på 1800-tallet. En dame som tok inn barn med funksjonhemminger og barn uten foreldre. Vi fikk et slags forhold til hvem dette var, og ting var ikke like ukjent og skummelt lenger.

  32. Hei!
   Nå begynner liksom alle å si at det spøker hos dem også, men det som egentlig er sannheten er at du er redd for din egen nese. Du kan ikke se din egen nese men tror du ser den, du har sikkert sett mange skumle filmer som du har blitt litt mer skremt av. Jeg har også sett på sånt masse tull, men jeg bare later som om de er der for gøy, jo reddere jo skremmende. De skal liksom bare skremme deg for gøy, men når du liksom har blitt vant med alt den skrminga fra ånden har ånden blitt lei av deg, så jeg vil bare anbefale deg å ignorere det.
   Men hvis du ikke tror på gud vil jeg anbefale deg å tro på budhismen, jeg er selv budhismen og den religionen har en gud som beskytter deg mot spøkelser, hjemme hos oss har vi masse fra Thailand som beskytter oss mot spøkelser, hvis du tror på spøkelser betyr det noe bra. Men bare lat som ingenting, jo reddere jo skremmende!

  33. Heisann Sophie! Jeg har boddd i huset jeg bor i i litt over ti år, og jeg har merket mange paranormale ting. Jeg har denne “evnen” som ingen tror på, og det er det at du kan føle “spøkelser”/ånder. I huset vårt har det hvert mange energier rundt om kring, jeg har fått kontakt med disse og “snakket med de”. Du tror kanskje ikke på meg, men det er jeg vandt til. Familien min har hvert med på “utdrivelse” av ånder, der vi får eksperter til å drive dem bort… så ille var det hjemme hos oss. Jeg hørte ting i trappen, kjente noe røre meg da jeg var i kjeller-etasjen, og kunne høre ting hele tiden. Det jeg mener med å “snakke med de”, vil si at jeg har sagt ting, og de har vist at de hørte meg. En gang for veldig lenge siden sa jeg “Jeg vet at du er her, vis deg”. De viste seg ikke direkte, men det ble en “bulk” i sofaen vedsidenav meg der jeg satt…
   Som regel er det ingenting å være redd for, jeg var livredd i starten, fordi da var jeg bare 7 år. Nå vet jeg at det er mest positive energier i huset vårt, og egentlig overalt.. men hvis du føler at det er noe negativt, så kan det være lurt å sjekke dette opp 🙂 Håper du tror på meg.. Hilsen Tina 😀

  34. På den siste videobloggen din (21.04.13), kan du se ting (kanskje energi?) som flyr rundt. SPESIELT etter du tar opp colaen. Det kan ligne på støv, men støv er mindre og ser ikke sånn ut.

  35. Det ser ut som det er en person ved vinduet ditt. Jeg kan ikke helt se om det er dame eller mann, men det ser ut som det er noe der! Hvis det plager deg veldig ville jeg oppsøkt hjelp 😉

  36. Da jeg var 10 år, bodde mamma og jeg i et hus eid av kommunen. (Vi bodde her bare midlertidig, ca. 2-3 måneder til vi skulle kjøpe et eget hus). Her opplevde både mamma og jeg så sinnssykt mye ekkelt. Jeg lå i senga mi i andre etasje, og plutselig banker det på vinduet. Vi hadde også en sånn dusj som har to skyvedører som skal lukkes mot hverandre, og en gang når jeg stod og pusset tennene så ser jeg i speilet at dørene lukkes sakte mot hverandre. I det jeg snudde meg mot dusjen for å se, så smalt de plutselig sinnssykt hardt mot hverandre. Mamma fortalte meg også at en gang jeg sov hos en venninne, så våknet hun midt på natta og hørte noe bråk fra stua. Når hun gikk ut dit så hun at vinduet sto åpent, og at en sofapute var kastet ut i gata. Vi opplevde masse sånne småting hele tiden, som at brannalarmen gikk uten grunn, at tven skrudde seg av og byttet kanaler av seg selv, og at vasken skrudde seg på hele tiden.
   De to aller værste tinga jeg opplevde i dette huset var at jeg en gang hørte en mann le fra under senga. Det var sånn ordentlig latter liksom, han(det?) lo lenge, og jeg løp bare ut fra huset og ventet til mamma kom hjem fra butikken.
   Det siste var når jeg igjen stod på badet, og når jeg stod i dusjen kunne jeg faktisk se et mannelig, rundt og skalla ansikt som speilet seg i flisene på veggen. Etter det kunne vi endelig flytte derfra..
   Vi sjekket opp dette huset senere, og fant ut at rett før vi flyttet dit, så var det to menn som hadde dødd av overdose på heroin der, bare to måneder før vi flyttet inn.
   Så, Sophie, du er ikke alene! Ingen som tror meg og mamma heller.

  37. Da vi bodde i det “gamle” huset vårt. Hørte jeg ting, skapdøra gikk opp, noen ropte navnet mitt veldig ofte å jeg gikk bort for å se, men ingen var hjemme å jeg var helt alene.
   I det nye huse vi bor i nå hører jeg veldig ofte at noen løper ned trappa. Smoothi maskinen har slått seg på av seg selv i fullguffe. Å en kveld så skulle jeg legge meg, så, så jeg en mann som kikket på meg, jeg hadde en følelse av at det var noen der men jeg turte ikke å snu meg, men jeg tok sjansen og snudde meg allikevel. Det var veldig skummelt å se en mann som ser på meg mens jeg holdte på å sovne.
   Men ja som sagt er jeg veldig trøtt å for så vidt sove. jeg har nesten ikke energi om dagene å vill bare legge meg hele tiden.
   jeg vet ikke om det har noe med “mannen” å gjøre.
   Jeg har holdt det inni meg å tørr nesten ikke si det til folk.Er redd for at folk ikke skal tro meg, å si at jeg er helt dum i hue.

  38. Jeg vet at det finnes spøkelser og gjenferd. Men stort sett er det ikke personer, men energier som gjør at det spøker. I mitt tilfelle har jeg opplevd begge deler. Før foreldrene mine skilte seg bodde vi i et stort hus med tre etasjer, hvor jeg bodde øverst, og jeg merket at det begynte å skje ting etter at bestemor døde, spesielt da jeg var hjemme alene. I familien min har vi noe som kalles varme hender, som enkelt forklart vil si at enkelte av oss er lett motakelig for “spøkelser”. Derfor var jeg overbevist om at det var bestemor som gikk igjen, og grunnen til at det kun var jeg som merket det og ikke pappa (som egentlig ville vært mer naturlig siden det var hans mor) er fordi han stengte seg veldig inne etter at hun døde, og at han ikke tror særlig på sånt, så derfor søkte hun heller kontakt med meg fordi det er lettest å komme inn på meg. Da foreldrene mine skilte seg noen år senere flyttet jeg til et annet fylke for å bo hos mamma sine foreldre, og det huset har jeg alltid hatt mareritt om som liten, jeg har alltid følt at det er noe der, og mammas venninne, som er “synsk” på en måte og kan en del om sånt mente på at det var energier, ikke nødvendigvis knyttet til huset, men etter at jeg flyttet dit VET jeg at bestemor flyttet dit med meg, for som sagt følger spøkelser etter mennesker og ikke plasser som regel. Jeg husker jeg nesten ikke sov på over to måneder (jeg bodde der i 4 måneder før jeg flyttet inn hos kjæresten min) fordi jeg kjente at noen stod bak meg og så på meg mens jeg prøvde å sove, jeg kunne KJENNE på kroppen at det stod noen der, ting raste plutselig ned fra hyller, skritt i trappene osv. Det jeg gjorde var å kontakte mammas venninne igjen fordi jeg var helt fortvilet om hva jeg skulle gjøre, og hun foreslo at jeg skulle snakke høyt. Enten så kunne jeg be henne om å vise seg, eller be henne om å la meg være i fred. For siden jeg var så overbevist om at det var min egen bestemor så ville hun meg ikke vondt, men at hun heller hadde noe “usagt” eller “ugjort” før hun døde av kreft. (hun ville sikkert be meg om å slutte å snuse, siden jeg snuste på den tiden, ha ha) men fra spøk til alvor, Personlig hadde jeg freaket ut om jeg hadde SETT henne, så jeg sa høyt ut i rommet når jeg merket noe at jeg ikke var klar for å ha kontakt med henne, og at jeg ville være i fred fordi jeg ble redd. Og da ga det seg faktisk, merket fremdeles litt, men ikke så mye at jeg ikke fikk sove. Denne kommentaren virker sikker som om en fra galehus har skrevet, men jeg mener hvert eneste ord. Det er ikke morsomt å ha “spøkelser” etter seg.

  39. Jeg tror på det!! Jeg bor HELDIGVIS i leilighet midt i byen, rett ved sjøen med naboer på alle kanter. MEN alikavel, når samboeren som sover i 3 etg ikke er hjemme, så hører jeg ting hele tiden.Men tror dette er mest fordi jeg “skremmer” meg selv.. Men bestis,som bor i leil vesiden av hører samme ting..Så vi vet ikke helt hva vi skal velge å tro.
   MEN.. Hørte du om hun damen fra oslo? Som får
   noen mnd siden kjørte langs veien, stoppet opp fordi hun hørte en ekkel lyd, gikk ut for å sjekke om hun hadde kjørt på noe, og da hun satt seg inn i bilen igjen å begynte å kjøre var det en bil bak henne som tutet og tutet og blinket med lysa kjempelenge?
   grunnen til at denne bilføreren bak gjore dette, var fordi når damen gikk UT av bilen , var det “NOE” som gikk inn…….. ingen har sett den damen igjen..
   CREEEEPY!!

  40. Spøkte i vårt gamle hus også 🙂 musikken på pc’en min skrudde seg på når den ville, hørte lyder, lyset skrudde seg på og av, og følte hele tiden av noen stirret på meg 🙂 Katten min reagerte på mange ting som ikke var der, og det sies jo at dyr har en sjette sans, slik at de kan føle sånne ting 🙂

  41. Tror deg, har opplevd mye sånt selv på den gamle skolen min og hos et par venninner. Veldig ekkelt å oppleve sånne ting. Som mange har sagt er det best å ignorere det, og vise at du ikke er redd. Eller vise at du er sjefen og si at du ønsker å være alene. Hvis det ikke hjelper så kan du ta kontakt med en “synsk”. Men det må være en seriøs person, for det er så mange som later som at de kan ting, og så gjør de det bare verre. ( Altså det kan bli mer uro, kan bli mer negativ energi ) Er ikke så lurt å se på skrekkfilmer heller..Men skriv gjerne mer om det og hva som skjer hjemme hos deg 🙂 Spennende å lese synes jeg da..:P

  42. Jaa jeg har! i mange hus også, men en spesiell skremte livet av meg og familien min!
   Huset var stort og var perfekt, med rommene, og designet som på skrekkfilmer. skikkelig perfekt hage ogsånt. kjeller døren var i stua, og jeg og søskene var ofte der nede og så på filmer. det er KJEMPE stort der, og det var mange mange små boder. etter cr en halvtime av filmen, sovna alle mine 4 søsken,nesten automatisk og jeg klarte aldri å sove der! pappa pleide å slå av kjeller lyset når han så at vi har sovnet. hørte ofte høyehæl sko, som gikk opp trappa og ned igjen, opp og ned, med sakte skritt! turte aldri å gå opp trappa, så jeg var voken sammen med mine sovende søsken vær natt nesten. men så fikk jeg nok! jeg bestemte meg for å sove på rommmet mitt, i tredje etasje..allerede andre natten, skulle jeg på do, som var rett ved rommet mitt og mammas oppe! det var trangt. jeg ble dyttet ned trappa fra ryggen..endte med at jeg besvite og fikk kutt i panna…skjedde masse sånne episoder, spesielt med meg, så vi bestemte oss for å flytte. pappa måtte bli igjen, for å male veggene og fikse litt i huset, og han måtte sove der. han sov i stuen alene i noen dager. han lovte på alt at han hørte dame sko som gikk opp trappa med sinte skritt, og ned igjen! han dro hjem etter noen dager.
   Hater huset virkelig, fikk alltid en følelse om at dama i kjelleren gjorde at vi sovna automatisk, og ville ut av kjelleren hele tiden..

  43. Åh du aner ikke hvor mye jeg har slitt med ånder/spøkelser/hva nå enn det er.
   Det endte opp med at vi måtte flytte ut av huset fordi jeg ble så plaget. Mareritt hver natt, hodepine, masse lyder og ting som ble ødelagt i hjemmet og følelsen om at noen ville meg vondt til en hver tid. Jeg kunne ikke være alene i mitt eget hjem, jeg var alt for redd og var jeg hjemme alene tok jeg alltid med meg en eller annen gjenstand jeg kunne beskytte meg med, haha.. Er så glad for at vi flyttet derfra.

  44. Jeg står fortsatt fast ved at du og familien din burde melde dere på åndenes makt, hvis det er sånn som du sier. Jeg vet jo ikke om det er noe du finner på eller ikke, men jeg tror ikke du hadde giddet å tulle med det. Dessuten tror jeg på sånne ting, så ja. Åndenes makt. Det høres kanskje skikkelig dumt ut, men det er sjeldent man ser en episode av åndenes makt hvor personen(e) ikke fikk mindre plager etter besøket.

  45. Jeg har opplevd mange rare ting som jeg forbinder med ånder og slikt. Og det har seg sånn at man må virkelig oppleve det for å tro på det. Før jeg opplevde slikt, trodde jeg absolutt ikke på det. Hadde masse fordommer. Men nå er jeg så utrolig overbevist. Men jeg så på videoen din, og jeg så orbene/åndene jeg også. Så ut som det var veldig mye aktivitet inne på rommet ditt. Kanskje lurt å få det renset i og med at det kan skape søvn problemer, mareritt og hodepine?
   Håper det ordner seg!:)

  46. Med oss så forsvinner mat, vi hører dører lukke og åpne seg når alle i huset er på samme rom, og når jeg er hjemme alene. Hører også skumle lyder. Jeg har en rar teori om at det er den døde broren min (dødfødt) som liksom lever i huset, siden det var her han døde..

  47. Hvis du legger salt i hvert ytterhjørne i huset, bytter salt annenhver uke og holder på i 3 mnd, så vil alt forsvinne. Hvis du fortsatt hører eller ser unormale ting så er det bare å fortsette med saltet. Det er tipset de fleste synske gir.

  48. Jeg har aldri sett eller opplevd noe slikt med ånder osv, men jeg tror faktisk på det! Skulle ønske jeg ikke trodde på det, fordi det er utrolig ekkelt.

  49. hei 🙂 jeg ser at du har fått en del kommentarer om egne erfaringer fra folk og sånt, men jeg vil fortelle min erfaring også.
   Da jeg var 11 år (jeg er snart 16 nå, 1997-er) begynte jeg å føle og se ting i huset våres og av og til ute/hus venner. Jeg kjente skikkelig ubehag i kroppen min og fikk ofte av og på kulde.
   På rommet jeg hadde før fikk jeg besøk av gjenferd. Jeg fikk besøk av ei jente som hadde på seg en hvit litt ødelagt nattkjole. Hun stod ca. midt på gulvet mitt og stirret på meg, hun rørte seg ikke, eller blunket. Jeg ble helt stiv i hele kroppen og fikk ikke rørt meg, jeg var stiv i kroppen i vertfall 3-5 minutt. Da jeg fikk til å bevege meg sjekket jeg mobilen for å se hva klokken var, klokken var rundt 4 på natta, når jeg snudde meg tilbake var hun der ikke lenger. Akkurat det samme skjedde 2 dager på rad.
   Jeg hadde ikke noe besøk før etter sikkert 4 dager eller noe, men da var det ikke hun jenta lengre. Denne gangen var det mange folk med klær som nesten såg litt collage aktig ut, genser og bukse. Klærne var ensfarget og var i farger som gul, grønn, rød og mørkeblå. Menneskene hadde ikke ansikt (høres sikkert ikke realistisk ut akkurat, men dem hadde ikke ansikt) Dem stod på forskjellige plasser i rommet, en som så ut vinduet, noen veldig tilfeldig “plassert” i rommet og en som så ut som han skulle til å gå ut fra rommet mitt. Jeg er ikke sikker på hvor mange som var der, men vertfall 8-9 stykker. Dette skjedde flere ganger, og alle besøkene rundt 4 tiden om natta. Som om jeg hadde en spesiell besøkstid eller noe sånt.
   Jeg har alltid vert redd for trappen våres (LOL) men det har sine grunner. Jeg føler alltid at det er en som kommer etter meg i trappen og vil “ta” meg liksom fange meg elns. Jeg har følt at dette er en manns-person, kanskje rundt 50-60 års alderen.
   Jeg fortalte alle hendelsene til mamma etter hvert som det skjedde, vi ringte en spesialist. Han har renset huset vårt to ganger nå, via telefon. Han er veldig dyktig i det han gjør.
   Han fant til og med ut hvor gammel denne jenta var og når hun dødde. hun var 11 år og dødde i 1997, samme alderen som jeg var da dette skjedde og samme årstall jeg ble født. Det visste han ikke på forhånd heller.
   Han heter Audun Sætre og nr hans er: 901 64 313
   For din del håper jeg at du ringer til han for å se om han kan hjelpe deg, gjerne send meg en meld om dette hjelper deg eller ikke på facebook : https://www.facebook.com/malinvalenkarlsen
   eller send en mail:
   [email protected]
   Klem fra Malin 🙂

  50. Foreldrene mine er skilt, og i huset til mamma så lå jeg og sov det gjorde mamma også fordi det var midt på natta. Og plutselig våknet jeg fordi det smalt kjempe høy, men jeg turte ikke og gå for og se. (Var redd for at det var tyver) Men mamma gikk for og se og da hadde et bilde vi har i stua som er ganske stort, falt ned, men spikeren som satt i veggen var ikke bøyd. Og det går jo ikke ann at det detter ned uten at spikeren er bøyd! Så mamma hang det opp igjen, og lå seg til og sove. Så våknet vi igjen fordi det smalt, så jeg gikk for og se hva det var, og da hadde bildet dettet ned igjen! Og knust plastikken rundt en stikkontakt, og spikeren var fortsatt ikke bøyd. Så dagen etterpå ringte jeg onkelen min, fordi han er sånn som på en måte er synsk tror jeg, han hjelper politiet med og finne døde mennesker o.l. Så han kom, og sa at han følte at noen satt i det ene hjørnet av rommet og så på oss. 😮

  51. “Du er bare redd for din egen nese” hallo d er d dummeste jeg har hørt, når så mange skriver om overnaturlige ting de har opplvd, så tror ikke jeg at det har noee med nesa di og gjøre.

  52. Merkelig det der. Jeg er ikke sånn at jeg nekter for at spøkelser finnes, men jeg er ikkke sikker selv.
   Nå.. Det huset jeg bor i ble bygget av foreldrene mine i 2004, så det er ikke gammelt, ingen har dødd der eller noe sånt. Men, for faen så mange lyder det elektroniske utstyret i huset skulle lage. Ipadden til mamma bare lyser opp, og jeg skjekka om det var fordi det skjedde noe, med batteri eller facebook eller noe, nei.. Det skjer når noen tar på den, og jeg var alene hjemme. Det samme med mikrobølgeovnen, fy faen ass. Den tasta opp et tall helt av seg selv, og det er sånn at når du rører ved knappene så piper det. Det peip dritfort, også var det tre tall på den lille sorte skjermen. Da satte jeg bare på radioen og prøvde å spise som normalt, alene i huset, på morgenen.
   Det skjer ikke så ofte, og bare det siste. Jeg er ikke så veldig redd, heller mere irritert. Ser det ut som jeg gidder å oppleve dette her? NEI, ånder om det er det får da faen meg finne et anna sted å være. ÅÅHH..

  53. Jeg bor i et hus hvor det spøker, men jeg er ikke redd. de kan ikke skade deg. det de kan gjørde er å suge kraft ut av deg mens du sover. det er ikke noe skummelt og du merker det ikke men man blir litt sliten dagen etter. Her er et enkelt og billig tips.
   Gå å strø litt salt rundt i huset så vil spøkelsene fosvinne eller orker ikke å være der. Det har jolpet familien vår veldig. Hvis vi ikke hadde gjordt det ville hele gjengen vært utslitte. Det kan KANSKJE hjelpe å spille spirristisme på rommet ditt. Da kan du snakke med gjenferdene uten å være synsk. Håper du har fått litt tips SophieElise.

  54. Halloo:)
   Når jeg var omtrent 9 år merket jeg fort at jeg så og hørte ting som jeg egentlig ikke burde. Skikkelser/ånder, “bilder/minner fra fortid”, samtidig som jeg begynte å drømme om ting som deretter skjedde. Jeg kan også se utstrålinger av energi fra hver enkelt person. Jeg ser ofte slike “minner” fra forskjellige hendelser som plutselig dukker opp på de rareste steder. En gang i klasserommet på skolen , da jeg så en av de gamle lærerinnene fra 1960tallet som lærte i norsk. En annen gang så jeg en av de gamleste “sogneprestene” i kirka vår, når jeg og venninna mi var på kveldsundervisning til konfirmasjonen.
   Jeg har faktisk bare sagt dette til min familie +nærme venner. Hater rett og slett at det blir snakket om med tanke på at noen er mer mottakelig enn andre,som da gjør at noen er åpen og tror mens noen ikke en gang vil høre om det. Etter hva du sier virker det som om at du er veldig mottakelig og åpen for alt rundt som kan virke merkelig. Man trenger ikke se ånder/energi direkte for å være mottakelig. Det er alt fra å ha en god/dårlig magefølelse og til å føle nærvær.
   Jeg vet ikke akkurat om noen tips, siden det er stort lite du kan gjøre med det. Jeg har selv en “ånd” i huset mitt, jeg har på sett og vis klart å leve med det. De vil ikke deg noe vondt tro meg. Vanligvis er de bare forvirret og trenger oppmerksomhet og sjeldent noe mer, men jeg skjønner om det kan bli irriterende og litt skummelt. Spesielt når det er noe du ikke kan forklare.
   et annet tips er jo å få profesjonell hjelp av et medium. Men husk at de er ikke alltid helt ekte, det kan også hende at ånden blir enda mer aggressiv.
   forguder deg, du er absolutt mitt forbilde! lykketil <3

  55. Hei Sophie! Jeg er en 13 år gammel jente som har hatt mye paranormale ting på rommet, for 3 år siden var jeg og familien min med på åndenes makt og andre “mobbet” meg litt for det, så jeg var rar og bare var teit som trodde på “spøkelser” men man tror det ikke før man ser det selv! Trodde aldri på det før det skjedde med meg så ikke bry deg om hva de sier! Det du kan gjøre er å kontakte en synsk dame-gjerne fler og få den til å føle på romme ditt, det gjorde vi og det hjalp! Hun fortalte neg også masse historier om at det var tipp olderfaren min som satt på sengekanten min om kvelden og sang for meg(jeg hørte aldri At han sang selfølgelig men, likevell det er skummelt så få noen ol å undersøke det og forhåpentligvis går det vekk!
   Jeg har brukt god tid på denne kommentaren og det er vanskelig for meg og snakke om dette høyt men plis ta bilde av dette innlegget og vis det på bloggen så jeg vet at du har mottatt dette for da ville jeg blitt glad og forsikret meg om at alt dette ikke var forgjeves:) JEG LOVER DEG AT ALT DET SOM STÅR I DETTE INLEGGET ER 100% sant
   -Jente 99 13

  56. Har opplevd mye av det samme som folk skriver her. Hårprodukter som helt uten videre har blitt skubbet ut av hyllene og ligger strødd på golvet, radioen som begynner å spille – selv om ikke stikkontakten er i… listen er lang. Har blitt svært plagsomt i lengden … jeg og familien min hadde hatt et lite “møte” om det for en stund siden, der vi fant ut av vi skulle så godt som overhode mulig overse det som skjedde. Vi sluttet reagere på lyder, ting som fallt ned.. og etter en stund virket det til å gi seg. Som sagt helt til mamma satt hjemme en kveld og leste en bok i stuen, som helt uten videre ble slengt vekk i mellom. Det var som om noen tok tak i boka og røsket den ut av nevene på henne og slengte den tvers over rommet. Fikk en bekymringsfull telefon den kvelden, som endte meg at jeg måtte reise hjem fra en veninnekveld

  57. Du er faktisk ikke den eneste…
   På rommet mitt og når jeg er nede i kjelleren så føler jeg alltid att noen ser på meg og visst jeg sitter alene i huset på sengen, alle dørene er lukket og vinduene. Så kommer det en frisk bris! Og det merkeligeste er att det ikke er vind ute. Jeg er bare 12 år. Og synest dette er j*vlig skummelt. Og jeg blir heller aldri tatt serriøst. Så det endte med att familien min trodde/tror att jeg er phsyko. Så de skal sende meg til psykolog…..
   drittlei av hele greia…

  58. Læraren min, budde i eit hus ver d var umogei att tenna lys i det eina hjørne på kjøkkne. TVn skudde se på og aug heila tida, og hon blei pressi inn måt vegga i senga si kver natt. Så hon ringte ein synsk dama så hjalp ho t å få d vækk. D funka!
   D e ikkj rari att d e eim energi i rumma i husen ditt, for sleik e d før mang ann å;-)

  59. Kjære deg, Sophie, ikke vær redd for å si sånt på bloggen! Det er jo jævlig inntresant!!!! ❤❤

  60. Åh det må være ekkelt :O
   Ja har opplevd noe rart nede i kjelleren og i gangen… akkurat noen som går forbi rommet mitt mange ganger og hører smell nede i kjellern… er sykt ekkelt! ;s

  61. bestevenninna mi kan se slike ting. og hun sliter veldig mye med det! Synes skikkelig synd på henne, for gjenferdene følger etter hun siden hun kan føre de over. Det tar mye energi fra henne og hun sliter etterpå. det var en gang vi var alene, og da fikk jeg bare plutselig utrolig ekkel hodepine. Senere fikk jeg vite at den hodepinen kom av at jeg hadde “gått” gjennom to mørkkledde personer som søkte hjelp av hun. dette tok mye energi til meg og resulterte at jeg slet med hodet etter det.
   det var utrolig ekkelt. Kan også huske på når jeg lå på sykehuset etter operasjonen min, at det var noen jeg kjente men ikke visste hvem var. jeg tror det var oldefar som så etter meg. det var godt og creepy på samme gangen! =)

  62. Dette er ikke noe fare og snakke om, og heller ikke noe farlig og oppleve sånn ting, det er veldig skummelt istarten, jeg startet selv og se og føle og høre ting som ikke vær der, jeg har også fått ånder til andre siden, Jeg har opplevd mye i live mitt når det kommer til folk som går igjen, Det er sånn at di skalder deg ikke, di er bare der, noen er der for og passe på deg, andre er der bare og fo kødde og gjøre deg redd,
   Jeg har opplevd veldig mye,
   Når jeg var helt alene i hele huset, var bare jeg der, og alle dører var låst og vinuder var igjen, Jeg hadde lakt meg i senga og skulle se på film, plutselig smeller døra mi opp og et kubbe lys kommer trilenes inn, og det var ingen hjemme bare meg!
   Jeg har sett folk, jeg har snakket med di, jeg har fått di til andre siden!
   Jeg har vert med på mye ting som nesten ikke kan forklares. Som og se folk som ikke er der, få di ut av huset,
   En god del folk tror ikke på sånn som dette, men når di først opplever det selv skal jeg garantere at di tror på det!
   Så sånne ting er ikke noe og være redd for, di gjør deg ikke noe vodnt, di passer på deg, eller bare tuller med deg!

  63. Var på rommet mitt for ikke så lengesiden sammen med bestevennen min. Hun satt i sengen, og jeg stod i midten av rommet, fjernkontrollene lå fra hverandre i sengen og ingenting var oppå dem, TV’en var av, men plutselig gikk den på, helt av seg selv. Var så redd at jeg nesten tisset på meg, bestevennen min også; hun gikk hjem, hun var så redd, hehe. Etter å ha sett Paranomal Activity tør ikke jeg å gjøre noe med det!

  64. Det med og få sånne ting ut av huset har noe med om skal du prøve det selv, må du egentlig ha styrke og energi og troa på det. du må tørre og snakke og fortelle di/ eller persjonene at di ikke har lov til og være der, Om du ikke har styrken til dette selv, er det lurt og høre med noen som klarer det, klarer og få det ut av huset/ rommet

  65. Du er ikke crazy! Hehe. Noe viktig å tenke på er jo om de har prøvd å gjøre deg noe eller skade deg på en eller anna måte? Hvis ikke så skal det jo ikke være noe å frykte, og er heller en spennende og kul ting som vi mennesker får lov til å oppleve på en måte, bare tenk på det på den måten! <3 Du er utrolig pen btw!!! <3

  66. piano huset mitt er det skummleste stedet jeg vet om!! det har skjedd så mange rare ting der med meg og venninen min, som foreksempel at vi har vært inne på et rom med lys på, så plutselig slår lyset seg av, også er lyspæra knust!!

  67. Har aldri trodd på slike ting helt til jeg og ei venninne prøvde å ha en seanse. Det var fælt, en av hundene hennes klikka når hun så meg, akk som det sto noen foran meg, og hun liker meg til vanlig! En dør slamret seg igjen mens hundene var gale, og stolene våre begynte å riste, det var sykt. Skal aldri gjøre det igjen. Nevah

  68. Herregud! Jeg får helt paranoia så og si hver eneste natt fordi jeg hører eller ser noe. Foreldrene mine tror jo selvfølgelig ikke på meg, men jeg er helt sikker på at det skjer. Altså, at speilbilde på dørhåndtaket plutselig endrer seg, eller at det plutselig kommer en pustelyd fra andre enden av rommet. Herregud, jeg blir redd bare av å tenke på det!

  69. Jeg har hatt tre forskjellige rom i huset vårres og to av dem er det noen som har hatt før meg og jeg er den eneste som har opplevd paranormal aktivitet der og det første rommet har stesøstra mi også opploevd ting (vet ikke hva), men det første jeg merket var noen som strøk meg i pannen og håret mitt og jeg så meg rundt i alle kanter og så ikke en ting (var bare 5 år). Andre gangen jeg lot merke til noe var stemmer og skygger som kom og gikk. og diverse sånt flere ganger til jeg var 8. Etter jeg var åtte startet jeg å se skygger nesten hele tiden, men har lært meg å nesten ignorere dem. Men det ekkleste jeg noen gang har opplevd var en dag jeg hadde venninna mi på overnatting og vi skulle ake på jordet våres. Da så jeg en skygge som kom fra gamle skolen og jeg sa til venninna mi at vi burde gå. Så gikk vi og skulle ake ned mot huset mitt. Da jeg skulle ake gikk det ganske så sakte men når hun skulle ake så så jeg skyggen bak henne og etter hvert suste hun ned bakken og vi startet å gå hjemover når hun var kommet ned. når vi var nesten hjemme sa hun at hun hadde kjent noe/noen som hadde dyttet henne ned bakken og sånt. Natten etter hun hadde reist hjem orket jeg ikke å bytte rom siden jeg hadde så mye av tingene mine på det rommet vi hadde sovet på og sånn rundt 11 tiden så jeg en liten jente se surt på meg som om jeg hadde tatt sengen hennes fra hun elnsog litt etter var hun borte.

  70. hahaha, slapp av babe, jeg så ingen dame ved sengen din og de “orbsene” hun snakker om ser ut som lysrefleksjoner for meg :*

  71. Jeg hadde en litt ekkel opplevelse på mitt eget soverom. Jeg bor i ett ganske nytt hus fra 2011 som jeg deler med en kamerat. Jeg hadde overnattings besøk av beste venninna mi som ikke likte seg oppe hos meg, hun følte at noe så på henne og at noe prøvde å dytte henne ned trappen. Etter noen dager lå jeg i senga å prøvde å sove, fikk det ikke til! Jeg fikk følelsen av at det var noe inne på rommet mitt som så på meg borte ved døren. Jeg tok opp kameraet og tok noen bilder, fikk litt sjokk for å si det sånn. På bildet var det orbs!
   Dagen etter skaffet jeg meg en rosen-kvarts stein og plasserte den fint på rommet mitt. Siden har jeg ikke hatt annet en god energi på rommet mitt 🙂
   Vil anbefale at du prøver det samme! Husk å rense steinen før den taes i bruk 🙂

  72. Jeg tror at spøkelsene er tiltrukket “duckface” – så løsningen kan sikkert være å kutte ut det.

  73. Send mæ en mail, vet om ei dama som fjerne sånn i Harstad. Eller kontakt mæ på facebook, trur vi har nån felles venna 🙂

  74. Tror deg! Mormor hadde på seg et perlekjede med en stor Stein i midten. Så skulle hun sole seg. Og sånn 5 min seinere lå steinen på bakken forann henne men fortsatt var alle perlene på 🙂

  75. Det spøkte i barndomshjemmet mitt, og i barndomshjemme til farmoren min (som er nabohuset). I vårt hus tror vi det er en familie som bodde der under 2. verdenskrig. De var jøder, og huset ble brent. Det ligger ca 20 meter fra der barndomshjemmet mitt står nå, vi går forbi plassen når vi skal til stranden for eks. Det ligger igjen masse spor fra familien… skosåler, kaseroller, steintrapper, messingseng (sånn gammeldagse greier med fjær fra en fjærmadrass). Vi har aldri sjekket hva som går igjen, men utifra ting som har skjedd så liker vi å tro at det er jødene fra 40-tallet.
   I barndomshjemmet mitt er det tanten til farmoren min som går igjen. Familien som bor der nå, er nevøen til farmor, og de mistrives. Barna på 15 og 17 år er livredde! de er aldri hjemme alene. Vi vet det er tanten til farmor fordi vi har alle sett henne. En eldre dame kledd i sort, som bærer på en bibel. Ingen tvil.
   Så har jeg opplevd skremmende ting etter jeg flyttet hjemmefra. Jeg og venninnen min bodde sammen i en splitter ny leilighet. Vi begge ble syke. Jeg var psykisk “forstyrret” fra før, men ble enda verre. Venninnen min ble også psyk. Vi hadde alltid hodepine og følte oss iaktatt. En natt fikk jeg ikke sove, og da merket jeg en skikkelse i fotenden av senga. Jeg er helt sikker på at jeg så noen! moren til en annen venninne av meg gjør slik som de damene på Åndenes Makt, og de besøkte oss. Vi flyttet like etterpå. Vi fikk høre av min mor i ettertid at eiendommen der har vært plaget av “spøkelser”. Har ikke merket noe som helst etterpå.

  76. jeg opplever veldig ofte at tven og doc instilasjonen min skrur seg ofte på om nettene, ,,har også opplevd at noen spilte på gitaren mens jeg sov

  77. Jeg tror deg! Før foreldrene mine skilte seg og vi alle bodde i huset til faren, hørte jeg ofte noen som gikk i trappen og 2.etasje (var alene hjemme), mens andre ganger og jeg så på tv og bare gikk ut fra stuen en stund, så sto tv’en på en annen kanal når jeg kom tilbake. Og det skjedde bare da jeg var alene hjemme. Så ja, jeg tror deg!

  78. hei sophie ! Jeg har også hatt det sånn som du har det nå. Redd for ting som skal falle ned eller noe annet. Jeg hadde veldig mange plager med dette spesielt da jeg var mindre. Jeg så på den filmen som het The Grudge. Jeg la meg aldri uten mamma siden jeg turte ikke å legge meg alene sånn at The Gruge kunne drepe meg levende! Jeg trodde på spøkelser og alt det dær. Jeg var hjemme (på rommet) Jeg holdte på å rydde det så såg jeg en kule som fløyg rett over rommet ! Jeg startet å hyle som faen å sa: MAMMA DU MÅ HJELPE MEG! DET ER ENERGI PÅ ROMMET MITT ! mamma trodde meg ikke å sa det bare var innbildning. Den dagen mamma kom å sa til meg nor jeg grein nor noen døde i familien våres sa hun: Det er bare innbildning sadie ! Ikke tenk på det ! Det blir verre ! Jeg trodde på det hun sa og prøvde å ikke tenke på det å si til meg selv: Sadie dette er bare tull ! Det funka til slutt sophie ! Du burde prøve å tenke sånn engang ! Tror det går over os deg og ! Du må bare ha troen på det først 🙂

  79. Du kunne ha meldt deg på åndenes makt, det hadde vært sykt kult! og kanskje du hadde fådd bort spøkelsene i huset da?:)

  80. Jeg opplevde masse sånne ting i mitt hus før, men etter hvert så tenkte jeg at hvis jeg hørte lyder eller så ting så bare tenkte jeg at det ikke var noe og at jeg ikke ville se det. Si til deg selv at du ikke vil ha noe med spøkelsene å gjøre, det hjalp meg. 😀 Endelig en blogger som snakker om sånne ting!

  81. Jeg kan både se,høre og føle ånder.Og kan bare si det så enkelt som dette; enten så finnes de,eller så må jeg ha vært gal siden jeg var 4 år å begynte å høre stemmene i hodet.Og jeg tror sterkt på at de finnes.Ei fire år gammel jente blir ikke gal? sunn og frisk normal jente.Dessuten er det såpass mange tilfeller av folk som kan høre de/føle de(positive og negative energier osv).Så..man får tro hva man vil,men jeg er 98% sikker på at NOE er det som finnes der.Et eller annet overnaturlig.

  82. Jeg er en av de som har opplevd veeeldig mange slike ting. Moren og den ene lillebroren min er akkurat det samme. Vi kan føle ting og ser i blant noe. Der vi bodde før opplevde jeg EKSTREMT mye slike ting, jeg følte virkelig ubehag. Det kunne være alt fra å bli tatt på, noen pustet deg inn i øret, en kniv som står rett opp, en skikkelig dunkelyd (som om noen datt ned av sengen) om natten. Det var helt forferdelig, jeg var så redd.
   Vi flyttet (ikke pga det paranormale), første gang jeg gikk inn i ny huset og skulle på do – satt meg ned og der skrudde lyset på badet seg av. Jeg visste fra første sekund at det også var noe her. Ting hendte og jeg var så utmattet og redd. Jeg følte og hørte ting hele tiden.. en dag fikk jeg nok. Jeg gikk inn på rommet mitt og følte et ubehag over at jeg ikke var alene. Så meg rundt og jeg var helt pokkers alene.. Jeg begynte å sette ord på ting og fortalte med en rolig stemme om denne personen kunne være så snill å ikke vise seg så ofte, at vi visste at han/hun var her og at det var HELT greit så lenge han/hun ikke gikk for langt – og lot meg være om nettene. Ting bedret seg og gud hvor glad jeg er for det. Det er fortsatt små merkelige ting – f.eks at ALLE i familien løper opp kjellertrappen, vaskemaskinen skrur seg på osv. Men ikke så ekstremt som før. Før kunne en radio plutselig skru seg på om natten eller dagen, vannkokeren skrudde seg på nesten hver kveld, ubehag på forskjellige rom osv. Så tingen er det å fortelle på en hyggelig måte at det er greit at den personen er her så lenge han/hun holder seg litt tilbake 🙂 Og merkelig nok, så føler jeg faktisk at det plutselig ble litt kjøligere her…. fuck

  83. Jeg flyttet inn i en leilighet som var rett ved siden av et gammelt torturkammer fra andre verdenskrig. Hver eneste natt følte jeg noen sto og så på meg ved siden av senga. Det var en negativ energi der, og jeg ble helt tappet for all energi, mens jeg bodde der. Det kom også noen høylytte skrikelyder fra kjøkkenet jevnlig, men akkurat det vendte jeg meg til etterhvert. Men ettersom jeg ble mer og mer sliten, energiløs og nærmest deprimert måtte jeg flytte derfra. Merket med en gang at ubehaget forsvant.

  84. Jeg bodde i ett hus der det spøkte du må kontakte en som snakker med de som du vet at ikke er tull eller lureri 🙂

  85. shit! får jo frysninger av å lese innlegget her jo, æsj. Jeg har selv hatt ånder og slikt i leiligheten jeg har nå oppå Røros, og opplevd at folk ikke tror meg, jeg er veldig husredd og spurte typen til søstra mi som hadde bodd der tidligere om det spøkte der, så klart nektet han, men når jeg begynte å merke til som at oppvasken min vasket seg selv, det ble luftet med at alle vinduene var åpnet hver morgen jeg sto opp, og at det banket på døra til stua osov hver kveld jeg så tv så skjønte jeg noe var galt, og fikk da høre av typen til søstra mi at joda han merket selv ting der, søsteren min trodde ikke på spøkelser å slike ting, men når jeg ikke visste noe å kom å fortalte samme ting som typen til søstra mi da endret hun synet på det, og endte med at jeg hadde en healer som fjernet åndene og energien i leiligheten, det hjalp men det er fortsatt litt banking på døra men ikke noe å være redd.
   håper det ordner seg for deg

  86. En del av de i familien min kan se/føle negative energier og se gjenferd. Søskenbarnet mitt på 5, ser bestefaren vår sitte ved sengekanten når jeg leser bok for henne. Bestefar døde for noen år tilbake og “god stolen” hans, er i huset hvor tanta og søskenbarnet mitt bor, jeg og søskenbarnet mitt ser at han sitter i stolen, leser en bok og stryker katten han har på fanget. Alle familiemedlemmer som kommer på besøk i tantes hus blir fort trøtte fordi bestefar/energien/gjenferdet tapper de for energi. Det er som om du får en byrde over deg. søskenbarnet mitt sitter ofte å snakker med bestefar når hu spiser, ser på tv og leker. Søskebarnet mitt skulle også hatt en lillesøster, som døde få dager etter fødselen, hun sitter ofte å snakker med henne også. Hjemme hos meg har jeg ofte merket at bestefar står ved seng kanten min når jeg skal sove. Jeg snakker respektfullt til han og ber han la meg sove i fred. Jeg så også to svartkledde menn som stod ved trappa før. De plaget meg i flere år, før jeg etterhvert skjønte at dette kunne være bestefar og oldefar, begge gikk ofte i svarte klær. For å si det slik, både jeg og søskenbarnet mitt er “synske” om jeg kan si det…Men jeg tror at bestefar ikke er her for å ha hjelp til å komme over til den andre siden, jeg tror han heller vil ha mere tid med familien, fordi når han levde bodde han 18 timer unna alle andre familiemedlemmer. Håper du finner en løsning på dette:) elsker bloggen din! 😀 Ved sengekanten din kan jeg også se en dame, jeg ser ikke helt om håret er blondt eller lyse brunt, ser at hun er i alderen 50-70 år, passe høy, tynn, går kledd i en bluse av et slag, hun er ikke der for å plage deg, men husk at du bestemmer over ditt rom! Kanskje opplysningene kan være til hjelp, kanskje de minner om noen i familien eller en som har bodd der før

  87. Ok, dette skremmer meg. Jeg har ALDRI sett spøkelser. Og jeg leste dette, og så videoen 100 ganger, så først bare de lysflekkene. Etter en stund ser jeg mot hylla, og rundt 50 sekunder etter at videoen har startet, ser jeg en mørk skygge som kommer, blir der i noen sekunder, og går. Sier det igjen har ALDRI sett spøkelser!

  88. Jeg var med noen venner og sant , vi skulle gjøre spiritisme eller ka det hete , også spurte vi om det var noen som var slekting med det gjernferdet eller hvordan det skrives.. Og da kom den på And…
   Så jeg ringte bestemoren min og spurte om det var noen som begynnt på K , fordi vi hadde spurt om va hun heter og sann , og da sa bestemoren min at det var tippoldemoren min som het Karen.
   ___________________________________________________
   Vi rev ned et gammelt hus (70) år eller noe…
   Jeg satt på loftstuen og lillebroren min har rom rett vedsiden av (jeg var helt alene hjemme) , en dag så begynnte lekeflyet til lillebroren min og gå.. Så jeg løp ned trappen hørte jeg *pang*, så hadde lampen på stuen duttet ned og knust.. men bare pæren knuste 🙂
   Og det var en gang jeg skulle opp på rommet mitt.. når vi går opp trappen ser vi rett inn til loftstuen og da ser jeg en dameskygge sitte i sofaen og stirre på meg… jeg kunne ikke se helt kordan hun så ut, men hun hadde oppsatt hår….
   Jeg føler at jeg hele tiden blir “passet” på ..men på en ubehagelig måte.. Men jeg har lært og blitt vant til det… litt ialfall 🙂 Hver kveld når jeg skal legge meg så føles det ut som at noen ser på meg , så jeg tørr ikke og kle av meg…
   99’er

  89. Glemte noe: jeg hadde bestemoren min på besøk og da gikk jeg opp trappen og da hørte jeg noen sa “Andrea..” Adrenalinet mitt begynnte og komme , jeg fikk panikk og hyle.. jeg fikk en vond følelse i kroppen og det tok ca. en halvtime før jeg fikk roet meg ned….
   Hver gang jeg er hos bestemoren min blir jeg bare så rolig men samtidelig “passet” på ..men på en rolig måte…
   Bestemoren min hører banking i veggen.. og ser skygge.. men un sier til meg at det er skytsengelen hennes 🙂

  90. Glemte også: Jeg og vennina mi hørte musikk fra dataen og vi filmet… vi sto og dansa og tulla og plutselig hørte vi bare “arrrg” sann drit høyt !! fra hjørnet på loftstuen … også stoppa vi filmen med en gang.. (vi visste at den lyden ikke kom fra musikken eller datae) og da hørte vi det om igjen på mobilen …

  91. Jaa, du er ikke den eneste. Jeg har et spøkelse som følger etter meg, har flytta tre ganger løpet av livet mitt og alle gangene har jeg hatt det samme problemet. Snakket med en dame om det, hun sa at det var noe med meg, ellrn kanskje han er et avdød familiemedlem. Uansett, når jeg var lite klarte jeg ikke å sove alene, reiste til foreldrene mine hver natt helt fram til jeg var 12. Moren min ringte bestemor som bor i Bosnia(i Bosnia er det mange spådamer). bestemor kontaktet en dame som klarer å fjerne frykt fra mennesker, og finner ut hva du er redd for. Hun spådama sa jeg var redd for en mann, og etter det fjerna hun frykten min. Jeg sluttet helt automatisk å være redd, men det sluttet ikke å plage meg. For noen dager siden snakker vennina mi til moren sin(som er et medium) Og hun sa med engang at jeg var redd for en mann. Så du er nok ikke den eneste Sophie! 🙂

  92. Der jeg bodde på hybel forrige året spøkte det, jeg og en venninne bodde sammen.
   En dag etter vi hadde vært på butikken og kom hjem var vaskemaskinen snudd motsatt vei og pc’n min lagt opp-ned i dusjen. Vi hadde lenge trodd det spøkte der, men ville ikke tenke så mye på det siden vi begge er veldig redde for slike ting, men vi hørte stadig at noe ramlet ned fra kjøkkenet og gangen vår, og noen ganger kunne jeg høre det satt seg ned noen i sofaen ved siden av sengen min(sofaen var av skinn så det lager lyder om noen setter seg ned). etter en stund bestemte vi oss for å spørre de som bodde opp og leide ut hybelen, de sa det at den lille gutten deres hadde mange ganger våknet på natten å gråt av redsel fordi han mente det var en mann på rommet hans, så vi kontaktet en “synsk” person som hjalp oss med å fjerne mannen som var der. Damen som gjorde dette sa det var en gammel mann fra 1800-tallet engang(husker ikke årstallet hun sa)han likte ikke nymoten med elektriske ting som hadde kommet og derfor hadde han snudd rundt vaskemaskinen og kastet pc’n min opp-ned i dusjen. Etter hun hadde fjernet han hørte vi ikke noe mer, det var en sinnssyk lettelse. Jeg har alltid trodd på slike ting, kommer alltid til å gjøre det (spesielt etter opplevelsen på hybelen!)

  93. Av og til når jeg har kommet hjem fra skolen(da er jo jeg alene hjemme)høres det ut som om det er en person som går nede i kjelleren vår og snakker med seg selv. Det er sykt ekkelt! Har fortalt deg til foreldrene mine, men de tror bare det er naboen vår. Det høres overhode ikke ut som naboen vår. Så vær dag jeg kommer hjem fra skolen er jeg alltid redd for at det er en fremmed hjemme.

  94. Dette er en sykt ekkel følelse som hender vær gang jeg er hos tanta mi!
   Okei. Det er et hus.. ganske gammelt hus og laangt bak i tiden så var det en mann som eide plassen så han hadde bestemt seg for og bygge hus der, så gjorde han det… og tante sa at det var en trapp som han hang seg i.. rett etter at kona døde… så nå som kusina mi ligger der nede så sier ho at ho har opplevd utrolig ekle ting nede i kjelleren der…. og at ho har sett ei gammel dame som sitter på gulvet og studerer henne vrir seg sånn på hodet og smiler til hennne og at hun la ut et bilde på myspace (lenge siden da ) og da kan man se at det står noen bak hrnne……….:O

  95. Det er faktisk to personer, en gammel dame og en ung de står ved hjørnet av sengen. Men jeg ser ingen orber/orbs.

  96. Jeg ser det “orbs” greiene eller hva hun kalte det. Er s¨ånne lyskorn som man ser i luften av og til. Er veldig mange som går foran deg i videoen. Men jeg har aldri bodd et sted det ikke spøker, og man får heller tenke at det er engler som passer på. Kanskje den damen som sto ved sengen er en i familien som passer på deg som en skatt.
   Er ikke synsk eller noe, bare så det er sagt, hehe. Men vet man hva det er så ser man det.. de lysglimtene altså:)

  97. Ja, jeg har opplevd en del tin i det gamle huset mitt. Jeg så bestemoren min, mormoren min og faren min ståendes rett forran meg, men de har aldri gjort meg noe vondt. Og på kvelden var det sånne knirke lyder, akkurat som noen går over et gammel tre gulv. Vet dette høres helt på trynet ut, men jeg snakket med noen og de sa at på kvelden ogsånt, når du skal legge deg, så skal du si ´Natta (DPN) nå skal jeg legge meg, og det må du og… Det høres jo helt rart ut!! men jeg prøvde det noen ganger, å lydene ble faktisk mer og mer borte. …

  98. Kanskje litt sent ute, meeen
   da jeg var ca 11 år skulle jeg som vanelig legge meg, og etter kort stund kjenner jeg at noen tar og holder fast beinene mine. Selvfølgelig prøver jeg å vri beinene mine unna, men jeg klarte det ikke. Etter kanskje 5 sekunder slapp det. Dette er jo bare en liten ting, men fortsatt noe av det ekleste jeg har opplevd!
   -01

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg