home (not so sweet) home

Hei dere. Nå er jeg hjemme i harstad igjen, flyturen hit skulle egentlig ta 6 timer, men på grunn av all stormen tok det hele 12 timer så man kan trygt si at jeg ble sliten til slutt. . Men nå sitter jeg iallfall trygt hjemme!

Var jeg virkelig i varmen med kjæresten min for bare 24 timer siden? Det var så utrolig pefekt. jeg og Mathias var sammen hvert eneste sekund i 7 dager og på den tiden hadde vi ikke en eneste sur tone mot hverandre, ikke noe som lignet engang – og det til tross for at jeg mistet pengeboken og mye annet, orkan, flytur i 12 timer hjem med stopp i sverige og alt mulig. . I love that man ♥ 

Nå må jeg vel gå igjennom mailen min, kan ikke si at jeg gleder meg ( 562 uleste denne uken, jippi) og så må jeg pakke ut av kofferten. I morgen blogger jeg med bilder fra de to siste dagene i syden når jeg ikke oppdaterte dere!

Hahahah jeg ler meg ihjel av dette bildet her, hahahahah ser like rar ut begge to. Vi hadde nettopp vært å kjørt sånne små “buggies” som det heter, altså små bilder man kjører av veien og opp i fjellet. Vi fikk gjørme over alt og håret sto til alle kanter, jeg forteller mer i morgen og legger ut video! Her ser dere foresten høydeforskjellen. . Jeg elsker at det er så stor høydeforskjell, super cute!


68 kommentarer

Siste innlegg