hvem er jeg

Den beste underholdningen man kan få en sen onsdag er IKKE idol, men å se på falske brukere av seg selv på nettet. Jeg kødder ikke, det er noe av det morsomste jeg vet! Jeg blir nesten litt forvirra her jeg sitter, tanker som ” hvem er jeg egentlig, er jeg jente 16 år i stockholm, jente 20 år i frankrike eller jente 18 år i norge?” popper opp i hodet, men så ser jeg meg i speilet og innser at jeg er meg, jeg er like stygg som vanlig og hvorfor vil noen late som om de er meg – jeg har jo like mye fritidsproblemer som alle andre?

Men seriøst, det er ironi på sitt beste. Her ligger jeg med dobbelhake, null sminke og ikke særlig mye hår på hodet og tenker stakkars folk som vil utgi seg for å være MEG. Det morsomte er jo at mange har laget falske profiler av kjæresten min på nettet også, slik at han kan være kjæreste med falske profiler som har blitt laget av meg. . Når Mathias er slem i virkeligheten kan jeg bare se på de falske profilene å drømme meg bort, haha! Neida, nå tuller jeg. Bør kanskje sove litt.

Som denne , “Erica Jaquline”. Finere navn enn meg og greier! Over 1000 followers. . En gang fant jeg en falsk profil som hadde fler followers enn den ekte meg, DET var deprimerende.

50 kommentarer

Siste innlegg