svar på spørsmål om tatovering

Sitter for øyeblikket og smører min nye tatovering inn med litt krem slik at jeg ikke skal få rur på den. Mange av dere har spurt om jeg kan fortelle litt om tatoveringen og historien bak den, og det gjør jeg gjerne!

Tatoveringen er på foten, og jeg har lenge hatt lyst til å ha en tatovering akkurat der slik at den vises når jeg har på meg åpne sko, for eksempel pumps. Denne tatoveringen er den jeg har som er minst personlig, mine to andre har en historie bak seg mens denne tok jeg fordi jeg ville ha en tatovering på foten, enkelt og greit! For dere som ikke kan se det, så er det evighetstegnet og inni står det ” and beyond”, altså ” to infinity and beyond”. Det er en linje hentet fra . . Toy Story, haha! Dere kjenner det kanskje bedre som ” til evigheten og forbi”. Som dere vet elsker jeg disney og alt som har med barndom, håp og drømmer å gjøre. Så denne symboliserer det – at jeg kan klare alt og at jeg kan dra til evigheten og forbi om det er det jeg vil!

Det er en liten, søt tatovering på foten så jeg vet det ikke er noe jeg kommer til å angre på. Jeg har ikke angret en dag på de andre tatoveringene mine heller. Og til dere som spør, nei jeg synes ikke det gjør noe vondt å ta tatovering! Men det vet jeg mange som synes, så individuelt er det definitivt. Det er bare noe man må oppleve selv! 

 

59 kommentarer

Siste innlegg